Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Obozy i kolonie Almatur 2022

bezpieczne
podróże
OBOZY MŁODZIEŻOWE BON TURYSTYCZNY ZASADY PODRÓŻOWANIA EGZOTYKA WYCIECZKI BIURO OBOZY MŁODZIEŻOWE W POLSCE OBOZY MŁODZIEŻOWE ZA GRANICĄ
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje
Strona główna

Obozy młodzieżowe Kolonie



Obozy młodzieżowe i kolonie

Obozy młodzieżowe
Polska
Bachorze - kolonia Komandos Junior Bachorze - kolonia Komandos Junior nad jeziorem Charzykowskim 11 dni wiek 8-12
Bachorze - kolonia plastyczna Bachorze - kolonia plastyczna nad jeziorem Charzykowskim 11 dni wiek 8-12
Bachorze - kolonia sportów wodnych Bachorze - kolonia sportów wodnych nad jeziorem Charzykowskim 11 dni wiek 8-12
Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego nad jeziorem Charzykowskim 11 dni wiek 14-18
Bachorze - obóz artystyczny Bachorze - obóz artystyczny nad jeziorem Charzykowskim 11 dni wiek 12-18
Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy nad jeziorem Charzykowskim 11 dni wiek 12-18
Bachorze - obóz sportów wodnych Bachorze - obóz sportów wodnych nad jeziorem Charzykowskim 11 dni wiek 12-18
Bachorze - obóz windsurfingowy Bachorze - obóz windsurfingowy nad jeziorem Charzykowskim 11 dni wiek 10-18
Bałtów - kolonie detektywistyczne Bałtów - kolonie detektywistyczne 11 dni wiek 8-12
Bałtów - kolonie plastyczne Bałtów - kolonie plastyczne 11 dni wiek 8-12
Bałtów - kolonie w świecie zwierząt - kraina przygód Bałtów - kolonie w świecie zwierząt - kraina przygód 11 dni wiek 8-12
Bałtów - kolonie z dinozaurami - kraina przygód Bałtów - kolonie z dinozaurami - kraina przygód 11 dni wiek 8-12
Białka Tatrzańska - Obóz narciarsko - paintballowy + Archery Tag Białka Tatrzańska - Obóz narciarsko - paintballowy + Archery Tag 8 dni wiek 7-19
Białka Tatrzańska - Obóz Paintball i Archery Tag Białka Tatrzańska - Obóz Paintball i Archery Tag 8 dni wiek 7-19
Białka Tatrzańska - Obóz snowboardowo - paintballowy + Archery Tag Białka Tatrzańska - Obóz snowboardowo - paintballowy + Archery Tag 8 dni wiek 7-19
Białka Tatrzańska - Stoprocent Rekreacja Białka Tatrzańska - Stoprocent Rekreacja 8 dni wiek 7-19
Białka Tatrzańska - Szkółka Narciarska Białka Tatrzańska - Szkółka Narciarska 8 dni wiek 7-19
Białka Tatrzańska - Szkółka Snowboardowa Białka Tatrzańska - Szkółka Snowboardowa 8 dni wiek 7-19
Białka Tatrzańska - Termalny Relaks Białka Tatrzańska - Termalny Relaks 8 dni wiek 7-19
Białka Tatrzańska - Warsztaty Artystyczno - Projektowe Białka Tatrzańska - Warsztaty Artystyczno - Projektowe 8 dni wiek 7-19
Bieszczady - Berezka - Obóz Jazdy Konnej Bieszczady - Berezka - Obóz Jazdy Konnej 11 dni wiek 9-18
Bieszczady - Lesko - Obóz narciarski z Bieszczadzką Adrenaliną Bieszczady - Lesko - Obóz narciarski z Bieszczadzką Adrenaliną 8 dni wiek 7-19
Bieszczady - Lesko - Obóz rekreacyjny Bieszczadzka Adrenalina Bieszczady - Lesko - Obóz rekreacyjny Bieszczadzka Adrenalina 8 dni wiek 11-19, 7-19
Bieszczady - Lesko - Obóz snowboardowy z Bieszczadzką Adrenaliną Bieszczady - Lesko - Obóz snowboardowy z Bieszczadzką Adrenaliną 8 dni wiek 7-19
Bieszczady - Lesko SKI -  Z Artystyczną Duszą Bieszczady - Lesko SKI - Z Artystyczną Duszą 11 dni wiek 8-18
Bieszczady - Lesko SKI - 9 Przygód w 9 Dni Bieszczady - Lesko SKI - 9 Przygód w 9 Dni 11 dni wiek 8-18
Bieszczady - Lesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki Bieszczady - Lesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki 11 dni wiek 10-18
Bieszczady - Lesko SKI - Konwent Mangi i Anime Bieszczady - Lesko SKI - Konwent Mangi i Anime 11 dni wiek 10-18
Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Paintballowy Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Paintballowy 11 dni wiek 10-18
Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Survivalowy Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Survivalowy 11 dni wiek 10-18
Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Zdrowe Aktywności Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Zdrowe Aktywności 11 dni wiek 10-18
Bieszczady - Lesko Zamek - Eko Kolonia Bieszczady - Lesko Zamek - Eko Kolonia 11 dni wiek 7-12
Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel 11 dni wiek 8-18
Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Piłki Nożnej Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Piłki Nożnej 11 dni wiek 8-18
Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Pływacki Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Pływacki 11 dni wiek 8-18
Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Rekreacyjny Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18
Bieszczady - Stężnica - BieszCzad QUAD Bieszczady - Stężnica - BieszCzad QUAD 11 dni wiek 11-18
Bieszczady - Stężnica - Jazda konna Bieszczady - Stężnica - Jazda konna 11 dni wiek 9-18
Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy w Górach Świętokrzyskich 11 dni wiek 7-16
Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy w Górach Świętokrzyskich 11 dni wiek 7-16
Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy w Górach Świętokrzyskich 11 dni wiek 7-16
Borek - obóz Akademia Kartingowa Borek - obóz Akademia Kartingowa 11 dni wiek 12-16
Borek - obóz Dziarskie Wakacje Borek - obóz Dziarskie Wakacje 11 dni wiek 8-16
Borne Sulinowo - obóz ASG komandos Borne Sulinowo - obóz ASG komandos Pojezierze Drawskie 11 dni wiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz ASG zielony garnizon Borne Sulinowo - obóz ASG zielony garnizon Pojezierze Drawskie 11 dni wiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy Pojezierze Drawskie 11 dni wiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego Pojezierze Drawskie 11 dni wiek 14-18
Borne Sulinowo - obóz paintballowy Borne Sulinowo - obóz paintballowy Pojezierze Drawskie 11 dni wiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz wędkarski Borne Sulinowo - obóz wędkarski Pojezierze Drawskie 11 dni wiek 12-18
Brenna - beskidzki rajd konny Brenna - beskidzki rajd konny 11 dni wiek 12-17
Brenna - jazda konna Brenna - jazda konna 11 dni wiek 10-16
Brenna - obóz 7 zimowych przygód w Beskidach Brenna - obóz 7 zimowych przygód w Beskidach 8 dni wiek 10-15
Brenna - obóz Jeździecka zima w Beskidach Brenna - obóz Jeździecka zima w Beskidach 8 dni wiek 10-16
Bukowina Tatrzańska - obóz jazdy konnej Bukowina Tatrzańska - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 10-17
Bukowina Tatrzańska - obóz plener malarski Bukowina Tatrzańska - obóz plener malarski 11 dni wiek 10-17
Bukowina Tatrzańska - obóz rekreacjny Bukowina Tatrzańska - obóz rekreacjny 11 dni wiek 10-17
Byczyna - obóz Artystyczna Przygoda Byczyna - obóz Artystyczna Przygoda 11 dni wiek 8-17
Byczyna - obóz gry fabularne RPG Byczyna - obóz gry fabularne RPG 11 dni wiek 8-17
Byczyna - obóz Przygoda z Archeologią Byczyna - obóz Przygoda z Archeologią 11 dni wiek 8-17
Byczyna - obóz Rycerska Przygoda Byczyna - obóz Rycerska Przygoda 11 dni wiek 8-17
Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec 11 dni wiek 10-18
Cetniewo - obóz koszykówki Cetniewo - obóz koszykówki 11 dni wiek 12-18
Cetniewo - obóz piłki nożnej Cetniewo - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 10-18
Cetniewo - obóz pływacki Cetniewo - obóz pływacki 11 dni wiek 9-12
Cetniewo - obóz rekreacyjny Cetniewo - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18
Cetniewo - obóz siatkówki Cetniewo - obóz siatkówki 11 dni wiek 12-18
Czaplinek - kolonia przygodowa Czaplinek - kolonia przygodowa na Pojezierzu Drawskim Camp Drawa 11 dni wiek 8-12
Czaplinek - kurs nurkowania OWSD Czaplinek - kurs nurkowania OWSD na Pojezierzu Drawskim Camp Drawa 11 dni wiek 12-18
Czaplinek - obóz multisportowy Czaplinek - obóz multisportowy na Pojezierzu Drawskim Camp Drawa 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz piłki nożnej Czaplinek - obóz piłki nożnej na Pojezierzu Drawskim Camp Drawa 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz rekreacyjny Czaplinek - obóz rekreacyjny na Pojezierzu Drawskim Camp Drawa 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy na Pojezierzu Drawskim Camp Drawa 11 dni wiek 12-18
Czaplinek - obóz warsztaty literackie Czaplinek - obóz warsztaty literackie na Pojezierzu Drawskim Camp Drawa 11 dni wiek 12-18
Czaplinek - obóz warsztaty musicalowe Czaplinek - obóz warsztaty musicalowe na Pojezierzu Drawskim Camp Drawa 11 dni wiek 12-18
Czaplinek - obóz warsztaty wokalne Czaplinek - obóz warsztaty wokalne na Pojezierzu Drawskim Camp Drawa 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz windsurfingowy Czaplinek - obóz windsurfingowy na Pojezierzu Drawskim Camp Drawa 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz wodna przygoda Czaplinek - obóz wodna przygoda na Pojezierzu Drawskim Camp Drawa 11 dni wiek 12-18
Czaplinek - obóz żeglarski Czaplinek - obóz żeglarski na Pojezierzu Drawskim Camp Drawa 11 dni wiek 10-18
Czarna Góra -  Obóz narciarski Czarna Góra - Obóz narciarski 8 dni wiek 7-19
Czarna Góra -  Obóz snowboardowy Czarna Góra - Obóz snowboardowy 8 dni wiek 7-19
Czarna Góra - Konwent Mangi i Anime Czarna Góra - Konwent Mangi i Anime 8 dni wiek 7-19
Częstochowa - obóz siatkarski VolleyballCamp Częstochowa - obóz siatkarski VolleyballCamp 11 dni wiek 10-19
Darłówko - obóz rekreacyjny Darłówko - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-17
Darłówko - obóz szkółka pływacka Darłówko - obóz szkółka pływacka 11 dni wiek 8-17
Darłówko - obóz Taneczne wakacje Darłówko - obóz Taneczne wakacje 11 dni wiek 8-17
Darłówko - obóz Wakacje z angielskim Darłówko - obóz Wakacje z angielskim 11 dni wiek 8-17
Dąbki - obóz Aqua przygoda Dąbki - obóz Aqua przygoda nad Polskim Morzem 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz fitness i sport Dąbki - obóz fitness i sport nad Polskim Morzem 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz japoński Dąbki - obóz japoński nad Polskim Morzem 11 dni wiek 12-18
Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy nad Polskim Morzem 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz rekreacyjny Dąbki - obóz rekreacyjny nad Polskim Morzem 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz taneczny Dąbki - obóz taneczny nad Polskim Morzem 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz windsurfingowy Dąbki - obóz windsurfingowy nad Polskim Morzem 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz zakręcone wakacje Dąbki - obóz zakręcone wakacje nad Polskim Morzem 11 dni wiek 8-16
Dziwnówek - obóz Mali Agenci Dziwnówek - obóz Mali Agenci nad morzem 11 dni wiek 8-13
Dziwnówek - obóz Małe Artystki Dziwnówek - obóz Małe Artystki nad morzem 11 dni wiek 8-13
Dziwnówek - obóz rekreacyjny Dziwnówek - obóz rekreacyjny nad morzem 11 dni wiek 8-13
Dźwirzyno - kolonia języka angielskiego Dźwirzyno - kolonia języka angielskiego 11 dni wiek 7-11
Dźwirzyno - kolonia plastyczna Dźwirzyno - kolonia plastyczna 11 dni wiek 7-11
Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-11
Dźwirzyno - kolonia Zumba Fitness Dźwirzyno - kolonia Zumba Fitness 11 dni wiek 7-11
Dźwirzyno - obóz fotograficzny Dźwirzyno - obóz fotograficzny 11 dni wiek 12-18
Dźwirzyno - obóz języka angielskiego Dźwirzyno - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 12-18
Dźwirzyno - obóz paintballowy Dźwirzyno - obóz paintballowy 11 dni wiek 12-18
Dźwirzyno - obóz plastyczny Dźwirzyno - obóz plastyczny 11 dni wiek 12-18
Dźwirzyno - obóz rekreacyjny Dźwirzyno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18
Dźwirzyno - obóz rowerowy Dźwirzyno - obóz rowerowy 11 dni wiek 12-18
Dźwirzyno - obóz Zumba Fitness Dźwirzyno - obóz Zumba Fitness 11 dni wiek 12-18
Elbląg - obóz kajakowy Elbląg - obóz kajakowy 11 dni wiek 13-17
Elbląg - obóz pływacki Elbląg - obóz pływacki 11 dni wiek 9-13
Elbląg - obóz rekreacyjny Elbląg - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17
Elbląg - obóz rolkowy Elbląg - obóz rolkowy 11 dni wiek 7-12
Giby - obóz Świat 5 Przygód Giby - obóz Świat 5 Przygód 11 dni wiek 9-18
Gierłoż - kurs Ratownik WOPR Gierłoż - kurs Ratownik WOPR 11 dni wiek 12-18
Gierłoż - obóz 8 przygód Gierłoż - obóz 8 przygód 11 dni wiek 8-18
Gierłoż - obóz aktywni i wygodni Gierłoż - obóz aktywni i wygodni 11 dni wiek 8-18
Gierłoż - obóz dronowy Gierłoż - obóz dronowy 11 dni wiek 11-18
Gierłoż - obóz kaskada militarny Gierłoż - obóz kaskada militarny 11 dni wiek 13-18
Gierłoż - obóz militarny ASG Gierłoż - obóz militarny ASG 11 dni wiek 11-18
Gierłoż - obóz paintballowo-gokartowy Gierłoż - obóz paintballowo-gokartowy 11 dni wiek 11-18
Gierłoż - obóz paintballowy Gierłoż - obóz paintballowy 11 dni wiek 11-18
Gierłoż - obóz quadowo-gokartowy Gierłoż - obóz quadowo-gokartowy 11 dni wiek 11-18
Gierłoż - obóz quadowo-paintballowy Gierłoż - obóz quadowo-paintballowy 11 dni wiek 11-18
Gierłoż - obóz quadowy Gierłoż - obóz quadowy 11 dni wiek 11-18
Gierłoż - obóz rowerowy Gierłoż - obóz rowerowy 11 dni wiek 13-18
Gierłoż - quady&paintball&przygoda junior Gierłoż - quady&paintball&przygoda junior 11 dni wiek 8-11
Grotniki - obóz Pięć Mega Przygód Grotniki - obóz Pięć Mega Przygód 11 dni wiek 8-12
Janów Lubelski - jazda konna Janów Lubelski - jazda konna 11 dni wiek 12-17
Janów Lubelski - kolonia motocross Janów Lubelski - kolonia motocross 11 dni wiek 7-12
Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Janów Lubelski - obóz fitness Janów Lubelski - obóz fitness 11 dni wiek 14-17
Janów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej Janów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej 11 dni wiek 8-17
Janów Lubelski - obóz Krav-Maga Janów Lubelski - obóz Krav-Maga 11 dni wiek 12-17
Janów Lubelski - obóz paintball i survival Janów Lubelski - obóz paintball i survival 11 dni wiek 14-17
Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic 11 dni wiek 7-17
Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy 11 dni wiek 14-17
Janów Lubelski - obóz tenisowy Janów Lubelski - obóz tenisowy 11 dni wiek 10-17
Janów Lubelski - Rolki Janów Lubelski - Rolki 11 dni wiek 7-17
Jantar - Bałtycki chillout 14+ Jantar - Bałtycki chillout 14+ 11 dni wiek 12-18
Jantar - Beach volleyball ! Jantar - Beach volleyball ! 11 dni wiek 13-18
Jantar - Fitness challenge Jantar - Fitness challenge 11 dni wiek 12-18
Jantar - Poszukiwacze przygód Jantar - Poszukiwacze przygód 11 dni wiek 12-18
Jarosławiec - Obóz Archery Tag i Paintball Jarosławiec - Obóz Archery Tag i Paintball 11 dni wiek 11-16
Jarosławiec - Obóz Jazdy Konnej Jarosławiec - Obóz Jazdy Konnej 11 dni wiek 7-16
Jarosławiec - Obóz Komandos Junior Jarosławiec - Obóz Komandos Junior 11 dni wiek 7-12
Jarosławiec - Obóz Piłki Nożnej Jarosławiec - Obóz Piłki Nożnej 11 dni wiek 7-16
Jarosławiec - Obóz Pływacki Jarosławiec - Obóz Pływacki 11 dni wiek 13-16
Jarosławiec - Obóz Rekreacyjny Jarosławiec - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18
Jarosławiec - Wicie - Kolonia Rekreacyjna - Domki Jarosławiec - Wicie - Kolonia Rekreacyjna - Domki 11 dni wiek 7-12
Jarosławiec - Wicie - Koreański POP - Domki Jarosławiec - Wicie - Koreański POP - Domki 11 dni wiek 9-16
Jarosławiec - Wicie - Obóz Rekreacyjny - Domki Jarosławiec - Wicie - Obóz Rekreacyjny - Domki 11 dni wiek 13-18
Jastrzębia Góra - Akademia tańca i stylu Jastrzębia Góra - Akademia tańca i stylu 9, 11 dni wiek 12-18
Jastrzębia Góra - English Wave Summer Jastrzębia Góra - English Wave Summer 9, 11 dni wiek 12-18
Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny 9, 11 dni wiek 12-18
Karpacz - obóz języka niemieckiego Karpacz - obóz języka niemieckiego w Sudetach 11 dni wiek 10-17
Karpacz - obóz Karkonosze Adventure Karpacz - obóz Karkonosze Adventure w Sudetach 11 dni wiek 10-17
Karpacz - obóz Parki Wodne Karpacz - obóz Parki Wodne w Sudetach 11 dni wiek 10-17
Karpacz - obóz rekreacyjny Karpacz - obóz rekreacyjny w Sudetach 11 dni wiek 10-17
Kazimierz Dolny - obóz detektywistyczny Kazimierz Dolny - obóz detektywistyczny 11 dni wiek 12-18
Kazimierz Dolny - obóz dronowy Kazimierz Dolny - obóz dronowy 11 dni wiek 12-18
Kazimierz Dolny - warsztaty aktorskie Kazimierz Dolny - warsztaty aktorskie 11 dni wiek 12-18
Kazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej Kazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej 11 dni wiek 12-18
Kazimierz Dolny - warsztaty gitarowe Kazimierz Dolny - warsztaty gitarowe 11 dni wiek 12-18
Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie 11 dni wiek 12-18
Kazimierz Dolny - warsztaty reżysersko-filmowe Kazimierz Dolny - warsztaty reżysersko-filmowe 11 dni wiek 12-18
Kazimierz Dolny - warsztaty wokalne Kazimierz Dolny - warsztaty wokalne 11 dni wiek 12-18
Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne 11 dni wiek 12-18
Kielce -  obóz piłki nożnej Kielce - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 13-17
Kielce -  obóz siatkówki Kielce - obóz siatkówki 11 dni wiek 13-17
Kielce -  Robotyka Kielce - Robotyka 11 dni wiek 8-17
Kołobrzeg - Kolonia Rekreacyjna Kołobrzeg - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Kołobrzeg - Obóz Jazdy Konnej Kołobrzeg - Obóz Jazdy Konnej 11 dni wiek 7-18
Kołobrzeg - Obóz Piłki Nożnej Kołobrzeg - Obóz Piłki Nożnej 11 dni wiek 7-18
Kołobrzeg - Obóz Pływacki Kołobrzeg - Obóz Pływacki 11 dni wiek 7-18
Kołobrzeg - Obóz Rekreacyjny Kołobrzeg - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18
Kołobrzeg - Obóz Sportowy Kołobrzeg - Obóz Sportowy 11 dni wiek 10-18
Kołobrzeg - Obóz Street Dance Kołobrzeg - Obóz Street Dance 11 dni wiek 7-18
Kołobrzeg - Obóz Tenisa Ziemnego Kołobrzeg - Obóz Tenisa Ziemnego 11 dni wiek 7-18
Kołobrzeg - Obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne Kołobrzeg - Obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne 11 dni wiek 7-18
Kołobrzeg - Survival i Bushcraft CAMP Kołobrzeg - Survival i Bushcraft CAMP 11 dni wiek 13-18
Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz gier planszowych i PS Kortowo - FunFestival - obóz gier planszowych i PS 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 14-18
Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz musicalowy Kortowo - FunFestival - obóz musicalowy 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz muzyczny Kortowo - FunFestival - obóz muzyczny 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch 11 dni wiek 12-18
Kortowo - kolonia języka angielskiego Kortowo - kolonia języka angielskiego 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia kulinarna Kortowo - kolonia kulinarna 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia piłki nożnej Kortowo - kolonia piłki nożnej 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia pływania Kortowo - kolonia pływania 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia przygodowa Kortowo - kolonia przygodowa 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia rekreacyjna Kortowo - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walki Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walki 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia taneczna Kortowo - kolonia taneczna 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia tenisa ziemnego Kortowo - kolonia tenisa ziemnego 11 dni wiek 8-11
Kraków - Multi-językowy Kraków - Multi-językowy 11 dni wiek 15-18
Kraków - Przygoda po krakowsku NAD JEZIOREM Kraków - Przygoda po krakowsku NAD JEZIOREM 11 dni wiek 8-18
Kraków - Studencki Kraków Kraków - Studencki Kraków 11 dni wiek 15-18
Krasiejów - obóz Minecraft Krasiejów - obóz Minecraft 11 dni wiek 10-14
Krasiejów - obóz Przygoda z LEGO Krasiejów - obóz Przygoda z LEGO 11 dni wiek 10-14
Krasiejów - obóz Świat Młodego Odkrywcy Krasiejów - obóz Świat Młodego Odkrywcy 11 dni wiek 10-14
Krasiejów - obóz Świat Przygód Krasiejów - obóz Świat Przygód 11 dni wiek 10-14
Krasnobród -  obóz rekreacyjny Krasnobród - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 13-18
Krasnobród - kolonia rekreacyjna Krasnobród - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Krasnobród - obóz języka angielskiego Krasnobród - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 7-16
Krynica Morska - kolonia rekreacyjna Krynica Morska - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 8-11
Krynica Morska - obóz przygody Krynica Morska - obóz przygody 11 dni wiek 8-15
Krynica Morska - obóz rekreacyjny Krynica Morska - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18
Krynica Morska - obóz survival i paintball Krynica Morska - obóz survival i paintball 11 dni wiek 12-18
Kudowa-Zdrój - obóz jazda konna Kudowa-Zdrój - obóz jazda konna 11 dni wiek 8-16
Kudowa-Zdrój - obóz Minecraft Kudowa-Zdrój - obóz Minecraft 11 dni wiek 8-16
Kudowa-Zdrój - obóz rekreacyjny Kudowa-Zdrój - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-16
Kudowa-Zdrój - szkółka pływacka Kudowa-Zdrój - szkółka pływacka 11 dni wiek 8-16
Lądek Zdrój - hulajnoga Lądek Zdrój - hulajnoga 11 dni wiek 7-17
Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej 11 dni wiek 7-114
Lądek Zdrój - kolonia i obóz piłki nożnej Lądek Zdrój - kolonia i obóz piłki nożnej 11 dni wiek 7-17
Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17
Lewin Kłodzki - obóz jazdy konnej Lewin Kłodzki - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 8-16
Lewin Kłodzki - obóz języka angielskiego Lewin Kłodzki - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 8-16
Lewin Kłodzki - obóz Konwent Cosplay Lewin Kłodzki - obóz Konwent Cosplay 11 dni wiek 13-17
Lewin Kłodzki - obóz Minecraft Lewin Kłodzki - obóz Minecraft 11 dni wiek 8-16
Lewin Kłodzki - obóz rekreacyjny Lewin Kłodzki - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-16
Łazy Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek Łazy Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek Bałtycki chillout nad morzem 11 dni wiek 8-13
Łazy Mielno - kolonia rekreacyjna Łazy Mielno - kolonia rekreacyjna Bałtycki chillout nad morzem 11 dni wiek 8-13
Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie Bałtycki chillout nad morzem 11 dni wiek 8-13
Łeba -  obóz rekreacyjny. Wypoczynek Bez Kitu Łeba - obóz rekreacyjny. Wypoczynek Bez Kitu 11 dni wiek 15-18
Łeba - Kolonie Łebskie wakacje Łeba - Kolonie Łebskie wakacje 11 dni wiek 8-12
Łeba - kolonie rekreacyjne. Wypoczynek Bez Kitu Łeba - kolonie rekreacyjne. Wypoczynek Bez Kitu 11 dni wiek 12-14
Łeba - obóz jazdy konnej Łeba - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 12-18
Łeba - obóz język angielski Łeba - obóz język angielski 11 dni wiek 12-14
Łeba - obóz pływacki Łeba - obóz pływacki 11 dni wiek 10-12
Łeba - obóz siatkówki plażowej Łeba - obóz siatkówki plażowej 11 dni wiek 10-14
Mielno - kolonia Nadmorska Przygoda Mielno - kolonia Nadmorska Przygoda nad morzem 11 dni wiek 8-13
Mielno - obóz Słoneczne Wakacje Mielno - obóz Słoneczne Wakacje nad morzem 11 dni wiek 12-18
Mielno - obóz Wakacje na Maxa Mielno - obóz Wakacje na Maxa nad morzem 11 dni wiek 13-18
Mierzyn -  kolonie Mierzyn - kolonie w Puszczy Noteckiej 11 dni wiek 7-11
Mierzyn - kolonia i obóz rowerowo-kajakowy Mierzyn - kolonia i obóz rowerowo-kajakowy w Puszczy Noteckiej 11 dni wiek 12-18
Mierzyn - kolonie i obóz wędkarski Mierzyn - kolonia i obóz wędkarski w Puszczy Noteckiej 11 dni wiek 7-18
Mierzyn - rekreacja Mierzyn- kolonia i obóz rekreacyjny w Puszczy Noteckiej 11 dni wiek 12-18
Mierzyn- kolonie i obóz survival i paintball Mierzyn- kolonia i obóz survival i paintball w Puszczy Noteckiej 11 dni wiek 7-18
Mierzyn-jazda konna Mierzyn-jazda konna w Puszczy Noteckiej 11 dni wiek 7-13
Międzybrodzie Żywieckie - #Żarska Jamajka Międzybrodzie Żywieckie - #Żarska Jamajka 11 dni wiek 12-17
Międzybrodzie Żywieckie - #Żarska przygoda Międzybrodzie Żywieckie - #Żarska przygoda 11 dni wiek 12-17
Międzybrodzie Żywieckie - #Żarski chill Międzybrodzie Żywieckie - #Żarski chill 11 dni wiek 13-17
Międzybrodzie Żywieckie - #Żarski PRO-bike Międzybrodzie Żywieckie - #Żarski PRO-bike 11 dni wiek 13-17
Międzyrzec Podlaski - 17 Przygód nad Jeziorem Międzyrzec Podlaski - 17 Przygód nad Jeziorem 11 dni wiek 8-18
Międzyrzec Podlaski - Sztuki Walki z Mistrzem Międzyrzec Podlaski - Sztuki Walki z Mistrzem 11 dni wiek 8-18
Międzywodzie - 10 Krajów w 10 Dni Międzywodzie - 10 Krajów w 10 Dni 11 dni wiek 7-18
Międzywodzie - 15 Przygód nad Morzem Międzywodzie - 15 Przygód nad Morzem 11 dni wiek 7-18
Międzywodzie - Art Camp Międzywodzie - Art Camp 11 dni wiek 7-18
Międzywodzie - English Camp Międzywodzie - English Camp 11 dni wiek 7-18
Międzywodzie - Kolonia Rekreacyjna Międzywodzie - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Międzywodzie - Obóz Rekreacyjny Międzywodzie - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18
Międzywodzie - Obóz Zumba Międzywodzie - Obóz Zumba 11 dni wiek 7-18
Międzywodzie - Taniec Nowoczesny Międzywodzie - Taniec Nowoczesny 11 dni wiek 7-18
Międzyzdroje - Kolonia Rekreacyjna Międzyzdroje - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Międzyzdroje - Obóz Języka Angielskiego Międzyzdroje - Obóz Języka Angielskiego 11 dni wiek 7-18
Międzyzdroje - Obóz Rekreacyjny Międzyzdroje - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18
Międzyzdroje - Obóz Wychowawca Kolonijny Międzyzdroje - Obóz Wychowawca Kolonijny 11 dni wiek 7-18
Mrzeżyno - ASG Counter Strike Mrzeżyno - ASG Counter Strike 11 dni wiek 10-18
Mrzeżyno - ASG Delta Force Mrzeżyno - ASG Delta Force 11 dni wiek 12-15
Mrzeżyno - ASG Oddział elitarny Mrzeżyno - ASG Oddział elitarny 11 dni wiek 15-18
Mrzeżyno - ASG Wojownicy pustkowi Mrzeżyno - ASG Wojownicy pustkowi 11 dni wiek 12-18
Mrzeżyno - lato i K-pop Mrzeżyno - lato i K-pop 11 dni wiek 12-16
Mrzeżyno - Młody komandos Mrzeżyno - Młody komandos 11 dni wiek 8-13
Mrzeżyno - obóz rekreacyjny Mrzeżyno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-17
Mrzeżyno - Ranger Camp Mrzeżyno - Ranger Camp 11 dni wiek 13-18
Mrzeżyno - Snajper Mrzeżyno - Snajper 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - kolonia języka angielskiego Murzasichle - kolonia języka angielskiego 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - kolonia plastyczna Murzasichle - kolonia plastyczna 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - kolonia rekreacyjna Murzasichle - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - kolonia Zumba Fitness Murzasichle - kolonia Zumba Fitness 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - obóz Adventure Murzasichle - obóz Adventure 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz Akademia kulinarna i zdrowego stylu życia Murzasichle - obóz Akademia kulinarna i zdrowego stylu życia 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz fotografia Murzasichle - obóz fotografia 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz języka angielskiego Murzasichle - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz Manga i anime Murzasichle - obóz Manga i anime 11 dni wiek 10-18
Murzasichle - obóz Minecraft Murzasichle - obóz Minecraft 8 dni wiek 8-16
Murzasichle - obóz narciarski Murzasichle - obóz narciarski 8 dni wiek 8-16
Murzasichle - obóz paintballowy Murzasichle - obóz paintballowy 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz plastyczny Murzasichle - obóz plastyczny 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz rekreacyjny Murzasichle - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz survivalowy Murzasichle - obóz survivalowy 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz Tatrzańskie Parki Wodne Murzasichle - obóz Tatrzańskie Parki Wodne 8 dni wiek 8-16
Murzasichle - obóz wokalny Murzasichle - obóz wokalny 11 dni wiek 10-18
Murzasichle - obóz Zumba Fitness Murzasichle - obóz Zumba Fitness 11 dni wiek 12-18
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny 11 dni wiek 10-18
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Alpina Village - domki Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Alpina Village - domki 11 dni wiek 10-18
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus chłopcy Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus chłopcy 11 dni wiek 13-18
Muszyna - obóz Survival Muszyna - obóz Survival 11 dni wiek 13-18
Muszyna - obóz tenisowy Muszyna - obóz tenisowy 11 dni wiek 10-18
Niechorze - kolonie i obóz hulajnoga Niechorze - kolonie i obóz hulajnoga nad morzem Bałtyckim 11 dni wiek 7-18
Niechorze - kolonie i obóz rekreacyjny Niechorze - kolonia i obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim 11 dni wiek 7-18
Niechorze - kolonie i obóz skate deskorolka Niechorze - kolonie i obóz skate deskorolka 11 dni wiek 7-18
Niechorze- kolonie i obóz skate rolki Niechorze- kolonia i obóz skate rolki nad morzem Bałtyckim 11 dni wiek 7-18
Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu w górach 11 dni wiek 7-17
Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiego Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiego w górach 11 dni wiek 7-17
Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba w górach 11 dni wiek 7-17
Niedzica - kolonie Akademia Żeglarstwa Niedzica - kolonie Akademia Żeglarstwa 11 dni wiek 7-13
Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - młodzieżowy rajd konny Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - młodzieżowy rajd konny 11 dni wiek 13-17
Ostróda - obóz aktywni lub wygodni Ostróda - obóz aktywni lub wygodni 11 dni wiek 8-18
Ostróda - obóz motorowodny-szkoleniowy lub rekreacyjny Ostróda - obóz motorowodny-szkoleniowy lub rekreacyjny 11 dni wiek 14-18
Ostróda - obóz na patent żeglarski Ostróda - obóz na patent żeglarski 11 dni wiek 14-18
Ostróda - obóz nart wodnych&wakeboard Ostróda - obóz nart wodnych&wakeboard 11 dni wiek 11-18, 10-12
Ostróda - obóz quadowo-paintballowy Ostróda - obóz quadowo-paintballowy 11 dni wiek 12-18
Ostróda - obóz quadowy Ostróda - obóz quadowy 11 dni wiek 12-18
Ostróda - obóz quadowy&sporty wodne Ostróda - obóz quadowy&sporty wodne 11 dni wiek 12-18
Ostróda - obóz sportów wodnych Ostróda - obóz sportów wodnych 11 dni wiek 8-18
Ostróda - obóz żeglarski rekreacyjny Ostróda - obóz żeglarski rekreacyjny 11 dni wiek 13-18
Ostróda - obóz żeglarski rekreacyjny Ostróda - obóz żeglarski rekreacyjny 11 dni wiek 10-12
Poddąbie -  Taneczne wakacje kolonie,obóz Poddąbie - Taneczne wakacje kolonie,obóz 11 dni wiek 9-18
Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) 11 dni wiek 15-18
Poddąbie - obóz rowerowy Poddąbie - obóz rowerowy 11 dni wiek 15-18
Poddąbie - obóz Wakacyjny active Poddąbie - obóz Wakacyjny active 11 dni wiek 9-18
Poddąbie-rekreacja Poddąbie-rekreacja 11 dni wiek 9-14
Podlesice - Jura adventure Podlesice - Jura adventure 11 dni wiek 10-16
Podlesice - Jura climbing Podlesice - Jura climbing 11 dni wiek 12-16
Podlesice - Manga i anime Podlesice - Manga i anime 11 dni wiek 12-16
Podlesice - RPG Caerbannog Podlesice - RPG Caerbannog 11 dni wiek 13-20
Pogorzelica - obóz ABC jazdy konnej Pogorzelica - obóz ABC jazdy konnej 11 dni wiek 8-17
Pogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki Pogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki 11 dni wiek 10-17
Pogorzelica - obóz paintballowy Pogorzelica - obóz paintballowy 11 dni wiek 8-17
Pogorzelica - obóz rekreacyjny Pogorzelica - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-17
Pogorzelica - obóz survivalowy Pogorzelica - obóz survivalowy 11 dni wiek 10-17
Pokrzywna - świat  ASG Pokrzywna - świat ASG 11 dni wiek 13-17
Pokrzywna - świat małego paintballa Pokrzywna - świat małego paintballa 11 dni wiek 10-13
Pokrzywna - świat paintballa Pokrzywna - świat paintballa 11 dni wiek 13-17
Pokrzywna - świat paintballa i ASG Pokrzywna - świat paintballa i ASG 11 dni wiek 12-17
Pokrzywna - świat przygody Pokrzywna - świat przygody 11 dni wiek 9-17
Pokrzywna - świat wyzwań Pokrzywna - świat wyzwań 11 dni wiek 10-17
Pokrzywna - świat żywiołów Pokrzywna - świat żywiołów 11 dni wiek 10-17
Ponik na Jurze - mania 4x4 off road Ponik na Jurze - mania 4x4 off road 11 dni wiek 14-18
Ponik na Jurze - mania przetrwania Ponik na Jurze - mania przetrwania 11 dni wiek 10-18
Ponik na Jurze - mania strzelania Ponik na Jurze - mania strzelania 11 dni wiek 10-18
Ponik na Jurze - mania wspinania Ponik na Jurze - mania wspinania 11 dni wiek 10-18
Ponik na Jurze - mania wypoczywania Ponik na Jurze - mania wypoczywania 11 dni wiek 10-18
Ponik na Jurze - military extreme camp Ponik na Jurze - military extreme camp 11 dni wiek 12-18
Ponik na Jurze - mini extreme camp Ponik na Jurze - mini extreme camp 11 dni wiek 10-18
Ponik na Jurze - multimania Ponik na Jurze - multimania 11 dni wiek 10-14
Ponik na Jurze - quadowi maniacy Ponik na Jurze - quadowi maniacy 11 dni wiek 14-18
Ponik na Jurze - sztuki walki Ponik na Jurze - sztuki walki 11 dni wiek 12-18
Poznań - Koreański POP Poznań - Koreański POP 11 dni wiek 9-18
Poznań - Obóz Rekreacyjny Poznań - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 9-18
Poznań - Skate (Hulajnoga, Rolki, Deska i inne) Poznań - Skate (Hulajnoga, Rolki, Deska i inne) 11 dni wiek 9-18
Przysiecz - kolonia ABC jazdy konnej Przysiecz - kolonia ABC jazdy konnej 9, 11 dni wiek 7-14
Przysiecz - kolonia plastyczna Przysiecz - kolonia plastyczna 9, 11 dni wiek 7-14
Przysiecz - kolonia w Gościnnej Zagrodzie Przysiecz - kolonia w Gościnnej Zagrodzie 9, 11 dni wiek 7-14
Puck - obóz windsurfingowy Puck - obóz windsurfingowy 9, 11 dni wiek 10-18
Rabka Zdrój - kolonia przygodowa Rabka Zdrój - kolonia przygodowa 11 dni wiek 7-11
Rabka Zdrój - obóz przygodowy Rabka Zdrój - obóz przygodowy 11 dni wiek 10-15
Rabka Zdrój - roboty i Lego Rabka Zdrój - roboty i Lego 11 dni wiek 10-15
Regietów - Terenowa jazda konna Regietów - Terenowa jazda konna 10 dni wiek 12-18
Rejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - szkoleniowy Rejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - szkoleniowy 11 dni wiek 14-18
Rejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - turystyczny Rejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - turystyczny 11 dni wiek 13-18
Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki 11 dni wiek 9-17
Rowy - obóz Minecraft Rowy - obóz Minecraft 11 dni wiek 9-17
Rowy - obóz plastyczny Rowy - obóz plastyczny 11 dni wiek 9-17
Rowy - obóz rekreacyjny Rowy - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-17
Rowy - obóz Świat Gier Rowy - obóz Świat Gier 11 dni wiek 9-17
Rowy - obóz TechCamp Rowy - obóz TechCamp 11 dni wiek 9-17
Ruciane Nida - Leśne ASG Ruciane Nida - Leśne ASG 11 dni wiek 12-18
Ruciane Nida - Leśne Laboratorium Ruciane Nida - Leśne Laboratorium 11 dni wiek 12-18
Ruciane Nida - Leśny Agent Ruciane Nida - Leśny Agent 11 dni wiek 12-18
Ruciane Nida - Leśny Olimpijczyk Ruciane Nida - Leśny Olimpijczyk 11 dni wiek 12-18
Ruciane Nida - Obóz jeździecki Ruciane Nida - Obóz jeździecki 11 dni wiek 12-18
Ruciane Nida - Obóz żeglarski Ruciane Nida - Obóz żeglarski 11 dni wiek 12-18
Spała - obóz ASG Spała - obóz ASG 11 dni wiek 12-18
Spała - obóz jazdy konnej Spała - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 10-18
Spała - obóz z adrenaliną Spała - obóz z adrenaliną 11 dni wiek 10-16
Szklarska Poręba - obóz języka angielskiego Szklarska Poręba - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 10-17
Szklarska Poręba - obóz Konwent Cosplay Szklarska Poręba - obóz Konwent Cosplay 11 dni wiek 13-17
Szklarska Poręba - obóz Minecraft Szklarska Poręba - obóz Minecraft 11 dni wiek 10-17
Szklarska Poręba - obóz plastyczny Szklarska Poręba - obóz plastyczny 11 dni wiek 10-17
Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-17
Świnoujście - Kolonia Rekreacyjna Świnoujście - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Świnoujście - Obóz Języka Hiszpańskiego Świnoujście - Obóz Języka Hiszpańskiego 11 dni wiek 7-18
Świnoujście - Obóz MultiSPORT Świnoujście - Obóz MultiSPORT 11 dni wiek 13-18
Świnoujście - Obóz Odkrywamy Japonię Świnoujście - Obóz Odkrywamy Japonię 11 dni wiek 7-18
Świnoujście - Obóz Ratownik WOPR Świnoujście - Obóz Ratownik WOPR 11 dni wiek 7-18
Świnoujście - Obóz Rekreacyjny Świnoujście - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 7-18
Świnoujście - Obóz Świat Mangi Świnoujście - Obóz Świat Mangi 11 dni wiek 7-18
Tresna - 10 zwariowanych przygód Tresna - 10 zwariowanych przygód 11 dni wiek 9-15
Tresna - mały paintball Tresna - mały paintball 11 dni wiek 9-12
Tresna - obóz ASG Tresna - obóz ASG 11 dni wiek 12-16
Tresna - obóz narciarski Tresna - obóz narciarski 8 dni wiek 9-18
Tresna - obóz przygodowy Tresna - obóz przygodowy 8 dni wiek 9-15
Tresna - wakacje z adrenaliną Tresna - wakacje z adrenaliną 11 dni wiek 9-15
Tresna - zabawa i przygoda Tresna - zabawa i przygoda 11 dni wiek 9-15
Trójmiasto - obóz podróżnika Trójmiasto - obóz podróżnika 11 dni wiek 12-18
Turawa - energia wakacji Turawa - energia wakacji 11 dni wiek 11-15
Turawa - kajakowa przygoda Turawa - kajakowa przygoda 11 dni wiek 12-17
Turawa - przygoda na lądzie i na wodzie Turawa - przygoda na lądzie i na wodzie 11 dni wiek 10-14
Uniejów - obóz gamingowy Uniejów - obóz gamingowy 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz jazdy konnej Uniejów - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 10-16
Uniejów - obóz NERF Uniejów - obóz NERF 11 dni wiek 8-13
Uniejów - obóz rekreacyjny Uniejów - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz Wyścigi RC+ Uniejów - obóz Wyścigi RC+ 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz z Minecraftem Uniejów - obóz z Minecraftem 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz Zostań Gwiazdą Internetu Uniejów - obóz Zostań Gwiazdą Internetu 11 dni wiek 10-16
Ustka - kolonia i obóz rekreacyjny Ustka - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17
Ustka - kolonia i obóz wakacje z zumbą Ustka - kolonia i obóz wakacje z zumbą 11 dni wiek 7-17
Ustka - obóz piłki nożnej Ustka - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 7-17
Ustka - obóz siatkówki Ustka - obóz siatkówki 11 dni wiek 7-17
Ustka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego Ustka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego 11 dni wiek 7-17
Ustka- kolonia i obóz szachowy Ustka- kolonia i obóz szachowy 11 dni wiek 7-17
Ustroń - magia i czary Ustroń - magia i czary 11 dni wiek 9-14
Ustroń - młody detektyw Ustroń - młody detektyw 11 dni wiek 9-14
Ustroń - obóz rekreacyjny Ustroń - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-14
Ustroń - parki rozrywki Ustroń - parki rozrywki 11 dni wiek 10-15
Wisła - kolonie ABC gimnastyczno-akrobatyczne Wisła - kolonie ABC gimnastyczno-akrobatyczne 11 dni wiek 9-12
Wisła - kolonie multisport Wisła - kolonie multisport 11 dni wiek 9-12
Wisła - obóz języka angielskiego Wisła - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 12-17
Wisła - obóz multisport Wisła - obóz multisport 11 dni wiek 12-17
Wisła - obóz narciarski grupa początkujących Wisła - obóz narciarski grupa początkujących 8 dni wiek 12-17
Wisła - obóz narciarski grupa średniozaawansowanych Wisła - obóz narciarski grupa średniozaawansowanych 8 dni wiek 12-17
Wisła - obóz rekreacyjny Wisła - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-17
Wisła - obóz rowerowy Wisła - obóz rowerowy 11 dni wiek 12-17
Wisła - obóz siatkarsko-narciarski (narciarze początkujący) Wisła - obóz siatkarsko-narciarski (narciarze początkujący) 8 dni wiek 12-17
Wisła - obóz siatkówki i gier halowych Wisła - obóz siatkówki i gier halowych 8 dni wiek 13-17
Wisła - obóz włóczykija Wisła - obóz włóczykija 11 dni wiek 12-17
Zakopane - kolonia i obóz D.I.Y. Zakopane - kolonia i obóz D.I.Y. 11 dni wiek 7-18
Zakopane - kolonia i obóz Dance Camp Zakopane - kolonia i obóz Dance Camp 11 dni wiek 7-18
Zakopane - kolonia i obóz English Camp Zakopane - kolonia i obóz English Camp 11 dni wiek 7-18
Zakopane - kolonia i obóz Fashion Camp Zakopane - kolonia i obóz Fashion Camp 11 dni wiek 7-18
Zakopane - kolonie Parki Wodne Zakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne w górach 11 dni wiek 7-11
Zakopane - kolonie Tatrzański Luz Zakopane - kolonie Tatrzański Luz 11 dni wiek 7-11
Zakopane - obóz narciarski Zakopane - obóz narciarski 8 dni wiek 8-18
Zakopane - obóz Parki Wodne Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne w górach 11 dni wiek 12-18
Zakopane - obóz snowboardowy Zakopane - obóz snowboardowy 8 dni wiek 8-18
Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda w górach 11 dni wiek 7-18
Zakopane - obóz Tatrzański Luz Zakopane - obóz Tatrzański Luz 11 dni wiek 12-18
Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki w górach 11 dni wiek 10-18
Zakopane - zimowa przygoda w Tatrach Zakopane - zimowa przygoda w Tatrach 8 dni wiek 8-18
Zamrzenica - ASG siły specjalne Zamrzenica - ASG siły specjalne 11 dni wiek 12-18
Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód 11 dni wiek 8-13
Zamrzenica - kolonia 4 żywioły Zamrzenica - kolonia 4 żywioły 11 dni wiek 8-13
Zamrzenica - kolonia Mały Farmer Zamrzenica - kolonia Mały Farmer 11 dni wiek 8-13
Zamrzenica - kolonia Mały Traper Zamrzenica - kolonia Mały Traper 11 dni wiek 8-13
Zamrzenica - obóz wędkarski Zamrzenica - obóz wędkarski 11 dni wiek 10-18
Zamrzenica - Sztuka Przetrwania Zamrzenica - Sztuka Przetrwania 11 dni wiek 12-18
Zawoja - obóz przygodowy Zawoja - obóz przygodowy 11 dni wiek 10-16
Zawoja - obóz rekreacyjny - Mountain relaks Zawoja - obóz rekreacyjny - Mountain relaks 11 dni wiek 10-16
Zawoja - parki atrakcji Zawoja - parki atrakcji 11 dni wiek 10-16
Zawoja - zdobywcy górskich szczytów Zawoja - zdobywcy górskich szczytów 11 dni wiek 10-16
Zbrosławice - angielski w siodle Zbrosławice - angielski w siodle 11 dni wiek 10-18
Zbrosławice - kurs jeździectwa Zbrosławice - kurs jeździectwa 11 dni wiek 10-18
Zbrosławice - muzyczno- konny Zbrosławice - muzyczno- konny 11 dni wiek 10-18

Zagranica
Albania - Vlora - Bałkański chillout Albania - Vlora - Bałkański chillout 8 dni wiek 12-19
Albania - Vlora - Sup Camp Albania - Vlora - Sup Camp 8 dni wiek 12-19
Bułgaria - Złote Piaski - Fitness Camp - Riva Bułgaria - Złote Piaski - Fitness Camp - Riva 11 dni wiek 16-19
Bułgaria - Złote Piaski - Fitness Camp - Zdravets Bułgaria - Złote Piaski - Fitness Camp - Zdravets 11 dni wiek 14-19, 16-19
Bułgaria - Złote Piaski - Fitness Time - Wylot Katowice Bułgaria - Złote Piaski - Fitness Time - Wylot Katowice 8 dni wiek 14-19
Bułgaria - Złote Piaski - Fitness Time - Wylot Warszawa Bułgaria - Złote Piaski - Fitness Time - Wylot Warszawa 8 dni wiek 14-19
Bułgaria - Złote Piaski - Golden Party Camp - Riva Bułgaria - Złote Piaski - Golden Party Camp - Riva 11 dni wiek 16-19
Bułgaria - Złote Piaski - Golden Party Camp - Zdravets Bułgaria - Złote Piaski - Golden Party Camp - Zdravets 11 dni wiek 16-19
Bułgaria - Złote Piaski - Golden Summer Camp - Riva Bułgaria - Złote Piaski - Golden Summer Camp - Riva 11 dni wiek 13-15
Bułgaria - Złote Piaski - Sunny Party Time - Wylot Katowice Bułgaria - Złote Piaski - Sunny Party Time - Wylot Katowice 8 dni wiek 14-19
Bułgaria - Złote Piaski - Sunny Party Time - Wylot Warszawa Bułgaria - Złote Piaski - Sunny Party Time - Wylot Warszawa 8 dni wiek 14-19
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp 10, 11 dni wiek 14-18
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp 11 dni wiek 14-18
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids Camp Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids Camp 11 dni wiek 10-13
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Water Camp Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Water Camp 11 dni wiek 14-18
Czarnogóra - Budva - Party Camp 14+ Czarnogóra - Budva - Party Camp 14+ 8 dni wiek 14-19
Czarnogóra - Ulcinj - Obóz rekreacyjny Czarnogóra - Ulcinj - Obóz rekreacyjny 11 dni wiek 14-18
Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz języka niemieckiego Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz języka niemieckiego 11 dni wiek 10-18
Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjny Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Francja - Paryż - obóz rekreacyjny Francja - Paryż - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-18
Francja, Anglia - Paryż, Londyn - obóz rekreacja i zwiedzanie Francja, Anglia - Paryż, Londyn - obóz rekreacja i zwiedzanie 8 dni wiek 12-18
Grecja - Korfu - Corfu Camp 14+ Grecja - Korfu - Corfu Camp 14+ 8 dni wiek 14-18
Grecja - Moja Grecja Grecja - Moja Grecja 13 dni wiek 13-18
Grecja - Skotina - J. Angielski Grecja - Skotina - J. Angielski 13 dni wiek 13-17
Grecja - Skotina - obóz rekreacyjny Grecja - Skotina - obóz rekreacyjny 13 dni wiek 13-18
Gruzja - Batumi - Obóz rekreacyjny Gruzja - Batumi - Obóz rekreacyjny 8 dni wiek 14-18
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-18
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny 10 dni wiek 12-18
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny z językiem hiszpańskim Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny z językiem hiszpańskim 8 dni wiek 12-18
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny z językiem hiszpańskim Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny z językiem hiszpańskim 10 dni wiek 12-18
Macedonia - Struga - obóz rekreacyjny Macedonia - Struga - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 13-18
Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-19
Malta - Gzira - obóz rekreacyjny z językiem angielskim Malta - Gzira - obóz rekreacyjny z językiem angielskim 8 dni wiek 12-18
Rumunia - obóz rekreacja i zwiedzanie Rumunia - obóz rekreacja i zwiedzanie 11 dni wiek 14-18
Turcja - Orientalne wakacje Turcja - Orientalne wakacje 14 dni wiek 14-18
Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Cztery Stolice - Budapeszt-Bratysława-Wiedeń-Praga - obóz rekreacja i zwiedzanie Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Cztery Stolice - Budapeszt-Bratysława-Wiedeń-Praga - obóz rekreacja i zwiedzanie 9 dni wiek 14-18
Włochy - Cesenatico - kolonia  rekreacyjna Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 9-13
Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski 10, 11 dni wiek 9-13
Włochy - Cesenatico - kolonia język włoski Włochy - Cesenatico - kolonia język włoski 10, 11 dni wiek 9-13
Włochy - Cesenatico - kolonia plastyczne inspiracje Włochy - Cesenatico - kolonia plastyczne inspiracje 10, 11 dni wiek 9-13
Włochy - Cesenatico - kolonia Taneczne pasje Włochy - Cesenatico - kolonia Taneczne pasje 10, 11 dni wiek 9-13
Włochy - Cesenatico - obóz  rekreacyjny Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz język angielski Włochy - Cesenatico - obóz język angielski 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz język włoski Włochy - Cesenatico - obóz język włoski 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz Plastyczne inspiracje Włochy - Cesenatico - obóz Plastyczne inspiracje 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz Taneczne pasje Włochy - Cesenatico - obóz Taneczne pasje 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing 10, 11 dni wiek 11-17
Włochy - Poznajemy Kampanię i Rzym - obóz rekreacja i zwiedzanie Włochy - Poznajemy Kampanię i Rzym - obóz rekreacja i zwiedzanie 10 dni wiek 14-18
Włochy - Poznajemy Toskanię i Ligurię - obóz rekreacja i zwiedzanie Włochy - Poznajemy Toskanię i Ligurię - obóz rekreacja i zwiedzanie 10 dni wiek 14-18
Włochy - Rimini - kolonia języka angielskiego Włochy - Rimini - kolonia języka angielskiego 10, 11 dni wiek 12-14
Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks 10, 11 dni wiek 12-14
Włochy - Rimini - obóz języka angielskiego Włochy - Rimini - obóz języka angielskiego 10, 11 dni wiek 15-18, 12-14
Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco 10, 11 dni wiek 15-18, 12-14
Włochy - Sycylijska wyprawa - obóz rekreacyjny Włochy - Sycylijska wyprawa - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-18

Klub Urwisa
Polska
Dźwirzyno - Klub Urwisa Akademia Przygody Dźwirzyno - Klub Urwisa Akademia Przygody 11 dni wiek 7-11
Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Plastyczna Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Plastyczna 11 dni wiek 7-12
Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Rekreacyjna Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Jarosławiec - Klub Urwisa Piłka Nożna Jarosławiec - Klub Urwisa Piłka Nożna 11 dni wiek 7-12
Krasiejów - Klub Urwisa Kreatywne wakacje Krasiejów - Klub Urwisa Kreatywne wakacje 11 dni wiek 7-11
Łeba - Klub Urwisa Łebskie wakacje Łeba - Klub Urwisa Łebskie wakacje 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - Klub Urwisa Akademia Przygody Murzasichle - Klub Urwisa Akademia Przygody 11 dni wiek 7-11
Przysiecz - Klub Urwisa Kolonie ze zwierzętami Przysiecz - Klub Urwisa Kolonie ze zwierzętami 9, 11 dni wiek 7-11
Rabka Zdrój - urwis na wakacjach Rabka Zdrój - urwis na wakacjach 11 dni wiek 7-11
Rabka Zdrój - urwisy, roboty i Lego Rabka Zdrój - urwisy, roboty i Lego 11 dni wiek 7-11
Ustroń - magiczna kolonia Ustroń - magiczna kolonia 11 dni wiek 7-11
Ustroń - wesoła kolonia Ustroń - wesoła kolonia 11 dni wiek 7-11
Zakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda Zakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda w górach 11 dni wiek 7-11
Zakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne Zakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne w górach 11 dni wiek 7-11
Zakopane - Klub Urwisa kolonia z artystyczną duszą Zakopane - Klub Urwisa kolonia z artystyczną duszą w górach 11 dni wiek 7-11

Obozy i kolonie to imprezy wyjazdowe dla dzieci i młodzieży szkolnej. Na tych wyjazdach każdy młody człowiek znajdzie coś dla siebie. Programy obozów i kolonii mogą być takie same ale zajęcia będą odbywały się z podziałem na grupy wiekowe. Realizacja tego samego programu w przypadku obozów będzie wymagała większego zaangażowania siły fizycznej bądź wyższych umiejętności niż na kolonii. Od wielu lat organizujemy wyjazdy dla dzieci i młodzieży - zapraszamy.



NASZA OFERTA
POLECAMY
DLA KLIENTA
INFORMACJE
Biuro Podróży Almatur
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogš być, np. adres IP Twojego urzšdzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urzšdzeniach Użytkowników, o ile pozwolš one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatnoœci.
pfr    Subwencja PFR