Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Obozy i kolonie Almatur 2020

ZIMA 2020 OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje
Strona główna

Obozy młodzieżowe Kolonie



Obozy młodzieżowe Kolonie

Obozy młodzieżowe
Polska
Bachorze - kolonia Komandos Junior Bachorze - kolonia Komandos Junior - Jezioro Charzykowskie 11 dni wiek 7-12
Bachorze - kolonia plastyczna Bachorze - kolonia plastyczna - Jezioro Charzykowskie 11 dni wiek 7-12
Bachorze - kolonia sportów wodnych Bachorze - kolonia sportów wodnych - Jezioro Charzykowskie 11 dni wiek 7-12
Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego - Jezioro Charzykowskie 11 dni wiek 14-18
Bachorze - obóz artystyczny Bachorze - obóz artystyczny - Jezioro Charzykowskie 11 dni wiek 12-18
Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy - Jezioro Charzykowskie 11 dni wiek 12-18
Bachorze - obóz sportów wodnych Bachorze - obóz sportów wodnych - Jezioro Charzykowskie 11 dni wiek 12-18
Bachorze - obóz windsurfingowy Bachorze - obóz windsurfingowy - Jezioro Charzykowskie 11 dni wiek 12-18
Besiekierz Rudny - obóz jeździecki Besiekierz Rudny - obóz jeździecki na ziemi łódzkiej 10 dni wiek 12-18
Białka Tatrzańska - Obóz  Paintball i Archery Tag Białka Tatrzańska - Obóz Paintball i Archery Tag 8 dni wiek 10-19
Białka Tatrzańska - Obóz narciarsko-paintballowy + Archery Tag Białka Tatrzańska - Obóz narciarsko-paintballowy + Archery Tag 8 dni wiek 10-19
Białka Tatrzańska - Obóz snowboardowo-paintballowy + Archery Tag Białka Tatrzańska - Obóz snowboardowo-paintballowy + Archery Tag 8 dni wiek 10-18
Białka Tatrzańska - Stoprocent Rekreacja Białka Tatrzańska - Stoprocent Rekreacja 8 dni wiek 10-19
BiałkaTatrzańska - Szkółka Narciarska BiałkaTatrzańska - Szkółka Narciarska 8 dni wiek 7-19
BiałkaTatrzańska - Szkółka Snowboardowa BiałkaTatrzańska - Szkółka Snowboardowa 8 dni wiek 7-19
BiałkaTatrzańska - Termalny Relaks BiałkaTatrzańska - Termalny Relaks 8 dni wiek 7-19
BiałkaTatrzańska - Warsztaty Artystyczno- Projektowe BiałkaTatrzańska - Warsztaty Artystyczno- Projektowe 8 dni wiek 7-19
Bieszczady - Lesko - Ferie w Zamku Bieszczady - Lesko - Ferie w Zamku 8 dni wiek 10-18
Bieszczady - Lesko - Obóz narciarski z Bieszczadzką Adrenaliną Bieszczady - Lesko - Obóz narciarski z Bieszczadzką Adrenaliną 8 dni wiek 7-18
Bieszczady - Lesko - Obóz rekreacyjny Bieszczadzką Adrenalina Bieszczady - Lesko - Obóz rekreacyjny Bieszczadzką Adrenalina 8 dni wiek 7-18
Bieszczady - Lesko - Obóz snowboardowy z Bieszczadzką Adrenaliną Bieszczady - Lesko - Obóz snowboardowy z Bieszczadzką Adrenaliną 8 dni wiek 7-18
Borek - obóz kartingowy Borek - obóz kartingowy koło Krakowa 11 dni wiek 12-16
Borek - obóz rekreacyjny Borek - obóz rekreacyjny koło Krakowa 11 dni wiek 8-16
Borne Sulinowo - obóz ASG komandos Borne Sulinowo - obóz ASG komandos na Pojezierzu Drawskim 11 dni wiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon na Pojezierzu Drawskim 11 dni wiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy na Pojezierzu Drawskim 11 dni wiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego na Pojezierzu Drawskim 11 dni wiek 14-18
Borne Sulinowo - obóz paintballowy Borne Sulinowo - obóz paintballowy na Pojezierzu Drawskim 11 dni wiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz wędkarski Borne Sulinowo - obóz wędkarski na Pojezierzu Drawskim 11 dni wiek 12-18
Brenna - obóz Extreme Camp Brenna - obóz Extreme Camp 8 dni wiek 12-16
Brenna - obóz Jeździecka zima w Beskidach Brenna - obóz Jeździecka zima w Beskidach 8 dni wiek 10-16
Brenna - obóz przygodowy - 7 przygód Brenna - obóz przygodowy - 7 przygód 8 dni wiek 10-14
Byczyna - obóz archeologiczny Byczyna - obóz archeologiczny ziemia Opolska 8, 11 dni wiek 8-17
Byczyna - obóz artystyczny Byczyna - obóz artystyczny ziemia Opolska 8, 11 dni wiek 8-17
Byczyna - obóz RPG Byczyna - obóz RPG ziemia Opolska 8, 11 dni wiek 8-17
Byczyna - obóz rycerski Byczyna - obóz rycerski ziemia Opolska 8, 11 dni wiek 8-17
Ciechocinek - pobyt sanatoryjny odchudzająco-rehabilitacyjny Ciechocinek - pobyt sanatoryjny odchudzająco-rehabilitacyjny 11 dni wiek 10-16
Ciechocinek - pobyt sanatoryjny wady postawy i narządów ruchu Ciechocinek - pobyt sanatoryjny wady postawy i narządów ruchu 11 dni wiek 10-16
Ciechocinek - pobyt sanatoryjny z problemami górnych dróg oddechowych Ciechocinek - pobyt sanatoryjny z problemami górnych dróg oddechowych 11 dni wiek 10-16
Czaplinek - obóz Freestyle Football Czaplinek - obóz Freestyle Football nad jeziorem - Pojezierze Drawskie 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz interdyscyplinarny Czaplinek - obóz interdyscyplinarny nad jeziorem - Pojezierze Drawskie 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz multisportowy Czaplinek - obóz multisportowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz piłki nożnej Czaplinek - obóz piłki nożnej nad jeziorem - Pojezierze Drawskie 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz przygodowy Czaplinek - obóz przygodowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie 11 dni wiek 8-12
Czaplinek - obóz rekreacyjny Czaplinek - obóz rekreacyjny nad jeziorem - Pojezierze Drawskie 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie 11 dni wiek 12-18
Czaplinek - obóz warsztaty literackie Czaplinek - obóz warsztaty literackie nad jeziorem - Pojezierze Drawskie 11 dni wiek 12-18
Czaplinek - obóz warsztaty wokalne Czaplinek - obóz warsztaty wokalne nad jeziorem - Pojezierze Drawskie 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz windsurfingowy Czaplinek - obóz windsurfingowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz wodna przygoda Czaplinek - obóz wodna przygoda nad jeziorem - Pojezierze Drawskie 11 dni wiek 12-18
Czaplinek - obóz żeglarski Czaplinek - obóz żeglarski nad jeziorem - Pojezierze Drawskie 11 dni wiek 10-18
Czarna Góra -  Obóz narciarski grupa początkująca Czarna Góra - Obóz narciarski grupa początkująca 8 dni wiek 7-19
Czarna Góra -  Obóz snowboardowy grupa początkująca Czarna Góra - Obóz snowboardowy grupa początkująca 8 dni wiek 7-19
Czarna Góra - Konwent Mangi i Anime Czarna Góra - Konwent Mangi i Anime 8 dni wiek 10-19
Czarna Góra - Obóz narciarski grupa średniozaawansowana i zaawansowana Czarna Góra - Obóz narciarski grupa średniozaawansowana i zaawansowana 8 dni wiek 7-19
Czarna Góra - Obóz snowboardowy grupa średniozaawansowana i zaawansowana Czarna Góra - Obóz snowboardowy grupa średniozaawansowana i zaawansowana 8 dni wiek 7-19
Częstochowa - obóz siatkarski Volleyball Camp Częstochowa - obóz siatkarski Volleyball Camp 8, 11 dni wiek 10-19
Dąbki - obóz Fantazy Dąbki - obóz Fantazy nad morzem Bałtyckim 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz fitness i sport Dąbki - obóz fitness i sport nad morzem Bałtyckim 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz japoński Dąbki - obóz japoński nad morzem Bałtyckim 11 dni wiek 12-18
Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy nad morzem Bałtyckim 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz rekreacyjny Dąbki - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz taneczny Dąbki - obóz taneczny nad morzem Bałtyckim 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz windsurfingowy Dąbki - obóz windsurfingowy nad morzem Bałtyckim 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz zakręcone wakacje Dąbki - obóz zakręcone wakacje nad morzem Bałtyckim 11 dni wiek 8-16
Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids nad Bałtykiem 11 dni wiek 8-13
Dziwnówek - obóz ASG Dziwnówek - obóz ASG nad Bałtykiem 11 dni wiek 12-18
Dziwnówek - obóz rekreacyjny Dziwnówek - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem 11 dni wiek 10-18
Giby - obóz Świat 6 Przygód Giby - obóz Świat 6 Przygód - Suwalszczyzna 10, 11 dni wiek 9-18
Janów Lubelski - jazda konna Janów Lubelski - jazda konna 11 dni wiek 12-17
Janów Lubelski - Jazda Konna Janów Lubelski - Jazda Konna 8 dni wiek 12-17
Janów Lubelski - kolonia motocross Janów Lubelski - kolonia motocross 11 dni wiek 7-12
Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Janów Lubelski - obóz fitness Janów Lubelski - obóz fitness 11 dni wiek 14-17
Janów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej Janów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej 11 dni wiek 8-17
Janów Lubelski - obóz Krav-Maga Janów Lubelski - obóz Krav-Maga 11 dni wiek 12-17
Janów Lubelski - obóz paintball i survival Janów Lubelski - obóz paintball i survival 11 dni wiek 14-17
Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic 11 dni wiek 7-17
Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy 11 dni wiek 14-17
Janów Lubelski - obóz tenisowy Janów Lubelski - obóz tenisowy 11 dni wiek 14-17
Janów Lubelski - Paintball - Survival Janów Lubelski - Paintball - Survival 8 dni wiek 9-17
Janów Lubelski - Pływacki, Aquaaerobic Janów Lubelski - Pływacki, Aquaaerobic 8 dni wiek 7-17
Janów Lubelski - Zimowisko Janów Lubelski - Zimowisko 8 dni wiek 7-12
Kazimierz Dolny - obóz kinomaniaka Kazimierz Dolny - obóz kinomaniaka 11 dni wiek 13-17
Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie 11 dni wiek 12-18
Kazimierz Dolny - warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem Kazimierz Dolny - warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena" 11 dni wiek 12-17
Krasiejów - obóz młodego odkrywcy Krasiejów - obóz młodego odkrywcy 11 dni wiek 10-14
Krasiejów - obóz programisty i konstruktora lego Krasiejów - obóz programisty i konstruktora lego 11 dni wiek 10-14
Krasiejów - obóz rekreacyjny Krasiejów - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-14
Krasnobród  -   obóz rekreacyjny Krasnobród - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 13-18
Krasnobród - kolonia rekreacyjna Krasnobród - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Krasnobród - obóz języka angielskiego Krasnobród - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 7-16
Krynica Zdrój -  obóz snowboardowy Krynica Zdrój - obóz snowboardowy 8 dni wiek 12-18
Krynica Zdrój- obóz narciarski Krynica Zdrój- obóz narciarski 8 dni wiek 12-18
Kudowa-Zdrój - zimowisko Aktywny Relaks Kudowa-Zdrój - zimowisko Aktywny Relaks 8 dni wiek 8-15
Kudowa-Zdrój - zimowisko Konstruktora i Programisty Lego Kudowa-Zdrój - zimowisko Konstruktora i Programisty Lego 8 dni wiek 8-15
Kudowa-Zdrój - zimowisko Kulinarne Fit Kudowa-Zdrój - zimowisko Kulinarne Fit 8 dni wiek 8-15
Kudowa-Zdrój - zimowisko Szkółka Pływacka Kudowa-Zdrój - zimowisko Szkółka Pływacka 8 dni wiek 8-15
Lublin- Obóz piłki ręcznej Lublin- Obóz piłki ręcznej 11 dni wiek 8-18
Łazy Mielno - obóz Akademia Pani Kleks Łazy Mielno - obóz Akademia Pani Kleks - wakacje nad polskim morzem 11 dni wiek 8-13
Łazy Mielno - obóz Eco Zakręceni Łazy Mielno - obóz Eco Zakręceni - wakacje nad polskim morzem 11 dni wiek 10-18
Łazy Mielno - obóz rekreacyjny Łazy Mielno - obóz rekreacyjny - wakacje nad polskim morzem 11 dni wiek 10-18
Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie - wakacje nad polskim morzem 11 dni wiek 8-13
Łeba - Akademia urody Łeba - Akademia urody 11 dni wiek 12-18
Łeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje Łeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje nad morzem 11 dni wiek 12-15
Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu nad morzem 8, 11 dni wiek 12-15
Łeba - obóz język angielski Łeba - obóz język angielski 11 dni wiek 12-15
Łeba - obóz pływacki Łeba - obóz pływacki 11 dni wiek 10-13
Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu nad morzem 8, 11 dni wiek 15-18
Łeba - obóz robotyki Łeba - obóz robotyki 11 dni wiek 10-15
Łeba - obóz taneczny Łeba - obóz taneczny 11 dni wiek 12-18
Mrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi Mrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi wakacje nad morzem 8, 11 dni wiek 12-18
Mrzeżyno - obóz militarny ASG - Oddział Elitarny Mrzeżyno - obóz militarny ASG Oddział Elitarny wakacje nad morzem 8, 11 dni wiek 14-18
Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force wakacje nad morzem 8, 11 dni wiek 10-13
Mrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos Mrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos wakacje nad morzem 8, 11 dni wiek 8-13
Mrzeżyno - obóz Mrzeżyno na maxa Mrzeżyno - obóz Mrzeżyno na maxa 11 dni wiek 9-17
Mrzeżyno - obóz rekreacyjny Mrzeżyno - obóz rekreacyjny wakacje nad morzem 11 dni wiek 9-17
Mrzeżyno militarne - paintball - Łowcy Adrenaliny Mrzeżyno militarne - paintball - Łowcy Adrenaliny 8, 11 dni wiek 10-18
Mrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike Mrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike wakacje nad morzem 8, 11 dni wiek 10-18
Mrzeżyno- obóz militarny snajperski Mrzeżyno- obóz militarny snajperski wakacje nad morzem 8, 11 dni wiek 12-18
Muszyna - Fabryka Adrenaliny Plus Muszyna - Fabryka Adrenaliny Plus w Tatrach 8, 11 dni wiek 10-18, 10-10
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny w górach 8, 11 dni wiek 10-18
Muszyna - obóz Military Camp Muszyna - obóz Military Camp w górach 11 dni wiek 13-18
Muszyna - obóz tenisowy Muszyna - obóz tenisowy w górach 8, 11 dni wiek 10-18
Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 11 dni Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 11 dni 11 dni wiek 13-18
Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 8 dni Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 8 dni 8 dni wiek 13-18
Pogorzelica - obóz ABC jazdy konnej Pogorzelica - obóz ABC jazdy konnej 11 dni wiek 9-17
Pogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki Pogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki 11 dni wiek 10-17
Pogorzelica - obóz języka angielskiego Pogorzelica - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 9-17
Pogorzelica - obóz paintballowy Pogorzelica - obóz paintballowy 11 dni wiek 8-17
Pogorzelica - obóz rekreacyjny Pogorzelica - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-17
Pogorzelica - obóz survivalowy Pogorzelica - obóz survivalowy 11 dni wiek 10-17
Pogorzelica - obóz taneczny Pogorzelica - obóz taneczny 11 dni wiek 9-17
Pokrzywna - obóz paintball i ASG Pokrzywna - obóz paintball i ASG 8 dni wiek 9-16
Pokrzywna - obóz przygodowy Multifun Pokrzywna - obóz przygodowy Multifun 8 dni wiek 10-16
Pokrzywna - obóz Świat zumby Pokrzywna - obóz Świat zumby 8 dni wiek 9-15
Pokrzywna - Zimowisko Urwisów Pokrzywna - Zimowisko Urwisów 8 dni wiek 7-11
Poronin -  zimowisko i obóz snowboardowy Poronin - zimowisko i obóz snowboardowy 8 dni wiek 6-19
Poronin - zimowisko i obóz narciarski Poronin - zimowisko i obóz narciarski 8 dni wiek 7-19
Poronin - zimowisko i obóz narciarsko-taneczny Poronin - zimowisko i obóz narciarsko-taneczny 8 dni wiek 6-18
Poronin - zimowisko i obóz tańca nowoczesnego Poronin - zimowisko i obóz tańca nowoczesnego 8 dni wiek 6-18
Poronin -zimowisko i obóz snowboardowo - taneczny Poronin -zimowisko i obóz snowboardowo - taneczny 8 dni wiek 7-18
Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki 8, 11 dni wiek 9-17
Rowy - obóz plastyczny Rowy - obóz plastyczny 8, 11 dni wiek 9-17
Rowy - obóz rekreacyjny Rowy - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek 9-17
Rowy - obóz świat gier Rowy - obóz świat gier 8, 11 dni wiek 9-17
Rowy - TechCamp Rowy - TechCamp 8, 11 dni wiek 9-17
Ruciane Nida - Leśna EKOsfera Ruciane Nida - Leśna EKOsfera 11 dni wiek 12-17
Ruciane Nida - Leśna FITosfera Ruciane Nida - Leśna FITosfera 11 dni wiek 12-17
Ruciane Nida - Leśne Laboratorium Ruciane Nida - Leśne Laboratorium 11 dni wiek 12-17
Ruciane Nida - Leśny Agent Ruciane Nida - Leśny Agent 11 dni wiek 12-17
Ruciane Nida - Obóz żeglarski Ruciane Nida - Obóz żeglarski 11 dni wiek 12-17
Spała - kolonia przygodowa Spała - kolonia przygodowa w centrum Polski 11 dni wiek 7-11
Spała - obóz ASG Spała - obóz ASG w centrum Polski 11 dni wiek 12-18
Spała - obóz z adrenaliną Spała - obóz z adrenaliną w centrum Polski 11 dni wiek 10-16
Szczyrk - freestyle football Szczyrk - freestyle football 8 dni wiek 10-19
Szczyrk - obóz gamingowy Szczyrk - obóz gamingowy 8 dni wiek 8-18
Szczyrk - obóz narciarski Szczyrk - obóz narciarski 8 dni wiek 8-19
Szczyrk - obóz snowboardowy Szczyrk - obóz snowboardowy 8 dni wiek 8-19
Szczyrk - obóz z Minecraftem Szczyrk - obóz z Minecraftem 8 dni wiek 8-16
Szczyrk - warsztaty wokalne Szczyrk - warsztaty wokalne 8 dni wiek 10-19
Uniejów - obóz gamingowy Uniejów - obóz gamingowy dla młodzieży 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz rekreacyjny Uniejów - obóz rekreacyjny dla młodzieży 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz Retro Uniejów - obóz Retro dla młodzieży 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz Roboty i Spółka Uniejów - obóz Roboty i Spółka dla młodzieży 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz Wyścigi RC+ Uniejów - obóz Wyścigi RC+ dla młodzieży 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz z Minecraftem Uniejów - obóz z Minecraftem dla młodzieży 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz Zostań Youtuberem Uniejów - obóz Zostań Youtuberem dla młodzieży 11 dni wiek 10-16
Węgierska Górka - obóz wodna zima Węgierska Górka - obóz wodna zima 8 dni wiek 10-14
Węgierska Górka - obóz Zimowa przygoda Węgierska Górka - obóz Zimowa przygoda 8 dni wiek 10-14
Węgierska Górka - Zimowisko Urwisów Węgierska Górka - Zimowisko Urwisów 8 dni wiek 8-11
Wiączyń Dolny - obóz jeździecki Wiączyń Dolny - obóz jeździecki w centrum Polski 11 dni wiek 10-17
Wisła - obóz fotograficzny Wisła - obóz fotograficzny 8 dni wiek 12-17
Wisła - obóz narciarski grupa początkujących Wisła - obóz narciarski grupa początkujących 8 dni wiek 11-17
Wisła - obóz narciarski grupa średniozaawansowanych Wisła - obóz narciarski grupa średniozaawansowanych 8 dni wiek 11-17
Wisła - obóz rekreacyjny Wisła - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 11-17
Wisła - obóz reżysersko-filmowy Wisła - obóz reżysersko-filmowy 8 dni wiek 12-17
Wisła - obóz siatkarsko-narciarski (narciarze początkujący) Wisła - obóz siatkarsko-narciarski (narciarze początkujący) 8 dni wiek 12-17
Wisła - obóz siatkarsko-narciarski (narciarze średniozaawansowani) Wisła - obóz siatkarsko-narciarski (narciarze średniozaawansowani) 8 dni wiek 12-17
Wisła - obóz siatkówki i gier halowych Wisła - obóz siatkówki i gier halowych 8 dni wiek 13-17
Wisła - obóz taneczno-narciarski (narciarze początkujący) Wisła - obóz taneczno-narciarski (narciarze początkujący) 8 dni wiek 12-17
Wisła - obóz taneczno-narciarski (narciarze średniozaawansowani) Wisła - obóz taneczno-narciarski (narciarze średniozaawansowani) 8 dni wiek 12-17
Zakopane - obóz narciarski Zakopane - obóz narciarski 8 dni wiek 8-18
Zakopane - obóz narciarsko-językowy - English Snow Zakopane - obóz narciarsko-językowy - English Snow 8 dni wiek 11-18
Zakopane - obóz narciarsko-YouTuberski Zakopane - obóz narciarsko-YouTuberski 8 dni wiek 8-18
Zakopane - obóz snowboardowo-językowy - English Snow Zakopane - obóz snowboardowo-językowy - English Snow 8 dni wiek 11-18
Zakopane - obóz snowboardowy Zakopane - obóz snowboardowy 8 dni wiek 8-18
Zakopane - obóz snowbordowo-YouTuberski Zakopane - obóz snowbordowo-YouTuberski 8 dni wiek 8-18
Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód 8, 11 dni wiek 8-13
Zamrzenica - kolonia Laserowy Paintball Zamrzenica - kolonia Laserowy Paintball 8, 11 dni wiek 10-18
Zamrzenica - kolonia Mały Farmer Zamrzenica - kolonia Mały Farmer 8, 11 dni wiek 8-13
Zamrzenica - kolonia Mały Traper Zamrzenica - kolonia Mały Traper 8, 11 dni wiek 8-13
Zamrzenica - obóz ASG Zamrzenica - obóz ASG 8, 11 dni wiek 12-18
Zamrzenica - obóz wędkarski Zamrzenica - obóz wędkarski 8, 11 dni wiek 10-18
Zamrzenica - Sztuka Przetrwania Zamrzenica - Sztuka Przetrwania 8, 11 dni wiek 12-18

Zagranica
Albania - Golem - obóz rekreacyjny Albania - Golem - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18
Anglia - London Trip Anglia - London Trip 6, 8 dni wiek 12-18
Austria - Wildschonau - obóz narciarski Austria - Wildschonau - obóz narciarski 9 dni wiek 12-20
Austria - Wildschonau - obóz snowboardowy Austria - Wildschonau - obóz snowboardowy 9 dni wiek 12-20
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun 11 dni wiek 14-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Katowice Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Katowice 11, 12 dni wiek 14-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Warszawa Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Warszawa 8 dni wiek 14-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - Rekreacja Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - Rekreacja 11 dni wiek 16-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Katowice Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Katowice 11, 12 dni wiek 14-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Warszawa Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Warszawa 8 dni wiek 14-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - Rekreacja Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - Rekreacja 11 dni wiek 13-15
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp 10, 11 dni wiek 14-18
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp 11 dni wiek 14-18
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids Camp Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids Camp 10, 11 dni wiek 10-13
Chorwacja - Crikvenica - Obóz Adriatyk Water Camp Chorwacja - Crikvenica - Obóz Adriatyk Water Camp 11 dni wiek 14-18
Cypr - Episkopi - Obóz rekreacyjny Cypr - Episkopi - Obóz rekreacyjny 8 dni wiek 11-17
Czarnogóra - Ulcinj - Obóz rekreacyjny Czarnogóra - Ulcinj - Obóz rekreacyjny 11 dni wiek 14-18
Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz języka niemieckiego Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz języka niemieckiego 11 dni wiek 10-18
Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjny Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Francja - Cap d'Esterel - obóz rekreacyjny Francja - Cap d'Esterel - obóz rekreacyjny 10 dni wiek 13-18
Francja - Paryż - obóz rekreacyjny Francja - Paryż - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-18
Grecja - Peloponez - obóz rekreacyjno-objazdowy Grecja - Peloponez - obóz rekreacyjno-objazdowy 13 dni wiek 13-18
Grecja - Skotina - J. Angielski Grecja - Skotina - J. Angielski 13 dni wiek 14-17
Grecja - Skotina - obóz rekreacyjny Grecja - Skotina - obóz rekreacyjny 13 dni wiek 13-18
Grecja - Tolo - obóz rekreacyjny Grecja - Tolo - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 13-18
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 14-18
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny 10 dni wiek 14-18
Macedonia - Sveti Stefan - obóz rekreacyjny Macedonia - Sveti Stefan - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-19
Malta - Gzira - obóz rekreacyjny z językiem angielskim Malta - Gzira - obóz rekreacyjny z językiem angielskim 8 dni wiek 12-19
Mrzeżyno obóz militarny Ranger Camp Mrzeżyno obóz militarny Ranger Camp 8, 11 dni wiek 13-18
Słowacja - Chopok - obóz narciarski Słowacja - Chopok - obóz narciarski 8 dni wiek 11-18
Słowacja - Chopok - obóz snowboardowy Słowacja - Chopok - obóz snowboardowy 8 dni wiek 11-18
Słowenia - Bled - obóz narciarski Słowenia - Bled - obóz narciarski 10 dni wiek 12-18
Słowenia - Bled - obóz snowboardowy Słowenia - Bled - obóz snowboardowy 10 dni wiek 12-18
USA - East Coast Trip USA - East Coast Trip 10 dni wiek 14-18
Węgry - Hajduszoboszlo Węgierskie wakacje Węgry - Hajduszoboszlo Węgierskie wakacje 10 dni wiek 10-14
Wisła - obóz rowerowy Wisła - obóz rowerowy 11 dni wiek 12-17
Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski 10 dni wiek 12-18
Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski RACE Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski RACE 10 dni wiek 12-18
Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy 10 dni wiek 12-18
Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy Freestyle Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy Freestyle 10 dni wiek 12-18

Klub Urwisa
Polska
Bałtów - Kolonie Klub Urwisa z dinozaurami - Kraina przygód Bałtów - Kolonie z dinozaurami - Kraina przygód dla dzieci 11 dni wiek 7-11
Bałtów - Zimowisko narciarskie Klub Urwisa Bałtów - Zimowisko narciarskie Klub Urwisa 7 dni wiek 7-11
Bałtów - Zimowisko rozmaitości Klub Urwisa Bałtów - Zimowisko rozmaitości Klub Urwisa 7 dni wiek 7-11
Dźwirzyno - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna dla najmłodszych nad Bałtykiem 8, 11 dni wiek 7-11
Giby - Klub Urwisa kolonia Giby - kolonia Zostań Odkrywcą - Suwalszczyzna 10, 11 dni wiek 7-11
Krasiejów - Klub Urwisa kolonia kreatywne wakacje Krasiejów - kolonia kreatywne wakacje 11 dni wiek 7-11
Łeba - Klub Urwisa kolonia Łebskie wakacje Łeba - Klub Urwisa kolonia Łebskie wakacje nad morzem 11 dni wiek 7-12
Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna w Tatrach 8, 11 dni wiek 7-11
Szklarska Poręba - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna Szklarska Poręba - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna w górach 11 dni wiek 7-11

Obozy i kolonie to imprezy wyjazdowe dla dzieci i młodzieży szkolnej. Na tych wyjazdach każdy młody człowiek znajdzie coś dla siebie. Programy obozów i kolonii mogą być takie same ale zajęcia będą odbywały się z podziałem na grupy wiekowe. Realizacja tego samego programu w przypadku obozów będzie wymagała większego zaangażowania siły fizycznej bądź wyższych umiejętności niż na kolonii. Od wielu lat organizujemy wyjazdy dla dzieci i młodzieży - zapraszamy.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.