Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Obozy i kolonie Polska Almatur 2018

OFERTA LETNIA OBOZY MŁODZIEŻOWE POLECANE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO PROMOCJA LAST MINUTE
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje
Obozy i kolonie to imprezy wyjazdowe dla dzieci i młodzieży szkolnej. Na tych wyjazdach każdy młody człowiek znajdzie coś dla siebie. Programy obozów i kolonii mogą być takie same ale zajęcia będą odbywały się z podziałem na grupy wiekowe. Realizacja tego samego programu w przypadku obozów będzie wymagała większego zaangażowania siły fizycznej bądź wyższych umiejętności niż na kolonii. Od wielu lat organizujemy wyjazdy dla dzieci i młodzieży - zapraszamy.

Strona główna

Obozy młodzieżowe Kolonie

Polska



Obozy młodzieżowe Kolonie Polska

Obozy młodzieżowe

Berezka - Detektywistyczny Berezka - Detektywistyczny "Bieszczadzki Tropiciel"11 dni
Berezka - Jazda konnaBerezka - Jazda konna11 dni
Berezka - odchudzająco - kondycyjnyBerezka - odchudzająco - kondycyjny11 dni
Berezka - Pracownia artystyczno-projektowaBerezka - Pracownia artystyczno-projektowa11 dni
Czaplinek - obóz piłka nożnaCzaplinek - obóz piłka nożna11 dni
Czaplinek - obóz rekreacyjnyCzaplinek - obóz rekreacyjny11 dni
Czaplinek - obóz siatkówka plażowaCzaplinek - obóz siatkówka plażowa11 dni
Czaplinek - obóz windsurfingowyCzaplinek - obóz windsurfingowy11 dni
Częstochowa - obóz siatkarski Volleyball CampCzęstochowa - obóz siatkarski Volleyball Camp11 dni
Dąbki - obóz Fitness i SportDąbki - obóz Fitness i Sport11 dni
Dąbki - obóz odlotowyDąbki - obóz odlotowy11 dni
Dąbki - obóz paintballowo-dywersyjnyDąbki - obóz paintballowo-dywersyjny11 dni
Dąbki - obóz rekreacyjnyDąbki - obóz rekreacyjny11 dni
Dąbki - obóz tanecznyDąbki - obóz taneczny11 dni
Dziwnówek - obóz rekreacyjnyDziwnówek - obóz rekreacyjny11 dni
Janów Lubelski - KoloniaJanów Lubelski - Kolonia11 dni
Janów Lubelski - PaintballJanów Lubelski - Paintball11 dni
Janów Lubelski - Paintball i SurvivalJanów Lubelski - Paintball i Survival11 dni
Janów Lubelski - Rowerowo - kajakowyJanów Lubelski - Rowerowo - kajakowy11 dni
Jarosławiec - Jazda KonnaJarosławiec - Jazda Konna11 dni
Jarosławiec - PaintballJarosławiec - Paintball11 dni
Jarosławiec - RekreacjaJarosławiec - Rekreacja11 dni
Kołobrzeg - Jazda konnaKołobrzeg - Jazda konna11 dni
Kołobrzeg - Język angielskiKołobrzeg - Język angielski11 dni
Kołobrzeg - KoloniaKołobrzeg - Kolonia11 dni
Kołobrzeg - Piłka nożnaKołobrzeg - Piłka nożna11 dni
Kołobrzeg - RekreacjaKołobrzeg - Rekreacja11 dni
Kołobrzeg - SportowyKołobrzeg - Sportowy11 dni
Kołobrzeg - TanecznyKołobrzeg - Taneczny11 dni
Kołobrzeg - Wychowawca KolonijnyKołobrzeg - Wychowawca Kolonijny11 dni
Kołobrzeg - Zachodniopomorskie Parki WodneKołobrzeg - Zachodniopomorskie Parki Wodne11 dni
Lesko SKI - PaintballLesko SKI - Paintball11 dni
Lesko SKI - Projekt PrzygodaLesko SKI - Projekt Przygoda11 dni
Lesko SKI - Survivalowo - MilitarnyLesko SKI - Survivalowo - Militarny11 dni
Lesko SKI - SzybowcowyLesko SKI - Szybowcowy11 dni
Lesko Zamek - KoloniaLesko Zamek - Kolonia11 dni
Lesko Zamek - RekreacjaLesko Zamek - Rekreacja11 dni
Lesko Zamek - Szkółka pływackaLesko Zamek - Szkółka pływacka11 dni
Lesko Zamek -Konwent Mangi i AnimeLesko Zamek -Konwent Mangi i Anime11 dni
Mrzeżyno militarne - Obóz ASG Mrzeżyno militarne - Obóz ASG "Delta Force"11 dni
Mrzeżyno militarne - Obóz fabularny Mrzeżyno militarne - Obóz fabularny "Counter Strike"11 dni
Mrzeżyno militarne - Obóz snajperskiMrzeżyno militarne - Obóz snajperski11 dni
Muszyna - obóz Fabryka AdrenalinyMuszyna - obóz Fabryka Adrenaliny11 dni
Muszyna - obóz tenisowyMuszyna - obóz tenisowy11 dni
Pokrzywna - Świat ASGPokrzywna - Świat ASG11 dni
Pokrzywna - Świat FIT&FUNPokrzywna - Świat FIT&FUN11 dni
Pokrzywna - Świat PaintballaPokrzywna - Świat Paintballa11 dni
Pokrzywna - Świat Paintballa&ASGPokrzywna - Świat Paintballa&ASG11 dni
Pokrzywna - Świat PrzygodyPokrzywna - Świat Przygody11 dni
Pokrzywna - Świat wodnej przygodyPokrzywna - Świat wodnej przygody11 dni
Pokrzywna - Świat WyzwańPokrzywna - Świat Wyzwań11 dni
Pokrzywna - Świat ZumbyPokrzywna - Świat Zumby11 dni
Pokrzywna - Świat ŻywiołówPokrzywna - Świat Żywiołów11 dni
Rowy - obóz Bałtyckie AquaparkiRowy - obóz Bałtyckie Aquaparki11 dni
Rowy - obóz rekreacyjnyRowy - obóz rekreacyjny11 dni
Rowy - TechCamp Drony i KonsoleRowy - TechCamp Drony i Konsole11 dni
Uniejów - obóz gamingowyUniejów - obóz gamingowy11 dni
Uniejów - obóz rekreacyjnyUniejów - obóz rekreacyjny11 dni
Uniejów - obóz z MinecraftemUniejów - obóz z Minecraftem11 dni
Uniejów - Roboty i SpółkaUniejów - Roboty i Spółka11 dni
Wiączyń Dolny - obóz jeździeckiWiączyń Dolny - obóz jeździecki9 dni
Zamrzenica - Mały StrzelecZamrzenica - Mały Strzelec11 dni
Zamrzenica - Mały TraperZamrzenica - Mały Traper11 dni
Zamrzenica - obóz ASGZamrzenica - obóz ASG11 dni
Zamrzenica - obóz paintballowo - survivalowyZamrzenica - obóz paintballowo - survivalowy11 dni
Zamrzenica - Sztuka PrzetrwaniaZamrzenica - Sztuka Przetrwania11 dni
Świnoujście - MultiSPORTŚwinoujście - MultiSPORT11 dni
Świnoujście - Odkrywamy JaponięŚwinoujście - Odkrywamy Japonię11 dni
Świnoujście - RekreacjaŚwinoujście - Rekreacja11 dni
Świnoujście - SurfingowyŚwinoujście - Surfingowy11 dni
Świnoujście - Taniec nowoczesnyŚwinoujście - Taniec nowoczesny11 dni
Świnoujście - Świat MangiŚwinoujście - Świat Mangi11 dni

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.