Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Obozy i kolonie Polska Almatur 2020

ZIMA 2020 OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje
Strona główna

Obozy młodzieżowe Kolonie

Polska



Obozy młodzieżowe Kolonie Polska

Obozy młodzieżowe

Bachorze - kolonia Komandos JuniorBachorze - kolonia Komandos Junior - Jezioro Charzykowskie11 dniwiek 7-12
Bachorze - kolonia plastycznaBachorze - kolonia plastyczna - Jezioro Charzykowskie11 dniwiek 7-12
Bachorze - kolonia sportów wodnychBachorze - kolonia sportów wodnych - Jezioro Charzykowskie11 dniwiek 7-12
Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowegoBachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego - Jezioro Charzykowskie11 dniwiek 14-18
Bachorze - obóz artystycznyBachorze - obóz artystyczny - Jezioro Charzykowskie11 dniwiek 12-18
Bachorze - obóz kajakowo-rowerowyBachorze - obóz kajakowo-rowerowy - Jezioro Charzykowskie11 dniwiek 12-18
Bachorze - obóz sportów wodnychBachorze - obóz sportów wodnych - Jezioro Charzykowskie11 dniwiek 12-18
Bachorze - obóz windsurfingowyBachorze - obóz windsurfingowy - Jezioro Charzykowskie11 dniwiek 12-18
Besiekierz Rudny - obóz jeździeckiBesiekierz Rudny - obóz jeździecki na ziemi łódzkiej10 dniwiek 12-18
Białka Tatrzańska - Obóz  Paintball i Archery TagBiałka Tatrzańska - Obóz Paintball i Archery Tag8 dniwiek 10-19
Białka Tatrzańska - Obóz narciarsko-paintballowy + Archery TagBiałka Tatrzańska - Obóz narciarsko-paintballowy + Archery Tag8 dniwiek 10-19
Białka Tatrzańska - Obóz snowboardowo-paintballowy + Archery TagBiałka Tatrzańska - Obóz snowboardowo-paintballowy + Archery Tag8 dniwiek 10-18
Białka Tatrzańska - Stoprocent RekreacjaBiałka Tatrzańska - Stoprocent Rekreacja8 dniwiek 10-19
BiałkaTatrzańska - Szkółka NarciarskaBiałkaTatrzańska - Szkółka Narciarska8 dniwiek 7-19
BiałkaTatrzańska - Szkółka SnowboardowaBiałkaTatrzańska - Szkółka Snowboardowa8 dniwiek 7-19
BiałkaTatrzańska - Termalny RelaksBiałkaTatrzańska - Termalny Relaks8 dniwiek 7-19
BiałkaTatrzańska - Warsztaty Artystyczno- ProjektoweBiałkaTatrzańska - Warsztaty Artystyczno- Projektowe8 dniwiek 7-19
Bieszczady - Lesko - Ferie w ZamkuBieszczady - Lesko - Ferie w Zamku8 dniwiek 10-18
Bieszczady - Lesko - Obóz narciarski z Bieszczadzką AdrenalinąBieszczady - Lesko - Obóz narciarski z Bieszczadzką Adrenaliną8 dniwiek 7-18
Bieszczady - Lesko - Obóz rekreacyjny Bieszczadzką AdrenalinaBieszczady - Lesko - Obóz rekreacyjny Bieszczadzką Adrenalina8 dniwiek 7-18
Bieszczady - Lesko - Obóz snowboardowy z Bieszczadzką AdrenalinąBieszczady - Lesko - Obóz snowboardowy z Bieszczadzką Adrenaliną8 dniwiek 7-18
Borek - obóz kartingowyBorek - obóz kartingowy koło Krakowa11 dniwiek 12-16
Borek - obóz rekreacyjnyBorek - obóz rekreacyjny koło Krakowa11 dniwiek 8-16
Borne Sulinowo - obóz ASG komandosBorne Sulinowo - obóz ASG komandos na Pojezierzu Drawskim11 dniwiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony GarnizonBorne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon na Pojezierzu Drawskim11 dniwiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowyBorne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy na Pojezierzu Drawskim11 dniwiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnegoBorne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego na Pojezierzu Drawskim11 dniwiek 14-18
Borne Sulinowo - obóz paintballowyBorne Sulinowo - obóz paintballowy na Pojezierzu Drawskim11 dniwiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz wędkarskiBorne Sulinowo - obóz wędkarski na Pojezierzu Drawskim11 dniwiek 12-18
Brenna - obóz Extreme CampBrenna - obóz Extreme Camp8 dniwiek 12-16
Brenna - obóz Jeździecka zima w BeskidachBrenna - obóz Jeździecka zima w Beskidach8 dniwiek 10-16
Brenna - obóz przygodowy - 7 przygódBrenna - obóz przygodowy - 7 przygód8 dniwiek 10-14
Byczyna - obóz archeologicznyByczyna - obóz archeologiczny ziemia Opolska8, 11 dniwiek 8-17
Byczyna - obóz artystycznyByczyna - obóz artystyczny ziemia Opolska8, 11 dniwiek 8-17
Byczyna - obóz RPGByczyna - obóz RPG ziemia Opolska8, 11 dniwiek 8-17
Byczyna - obóz rycerskiByczyna - obóz rycerski ziemia Opolska8, 11 dniwiek 8-17
Ciechocinek - pobyt sanatoryjny odchudzająco-rehabilitacyjnyCiechocinek - pobyt sanatoryjny odchudzająco-rehabilitacyjny11 dniwiek 10-16
Ciechocinek - pobyt sanatoryjny wady postawy i narządów ruchuCiechocinek - pobyt sanatoryjny wady postawy i narządów ruchu11 dniwiek 10-16
Ciechocinek - pobyt sanatoryjny z problemami górnych dróg oddechowychCiechocinek - pobyt sanatoryjny z problemami górnych dróg oddechowych11 dniwiek 10-16
Czaplinek - obóz Freestyle FootballCzaplinek - obóz Freestyle Football nad jeziorem - Pojezierze Drawskie11 dniwiek 10-18
Czaplinek - obóz interdyscyplinarnyCzaplinek - obóz interdyscyplinarny nad jeziorem - Pojezierze Drawskie11 dniwiek 10-18
Czaplinek - obóz multisportowyCzaplinek - obóz multisportowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie11 dniwiek 10-18
Czaplinek - obóz piłki nożnejCzaplinek - obóz piłki nożnej nad jeziorem - Pojezierze Drawskie11 dniwiek 10-18
Czaplinek - obóz przygodowyCzaplinek - obóz przygodowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie11 dniwiek 8-12
Czaplinek - obóz rekreacyjnyCzaplinek - obóz rekreacyjny nad jeziorem - Pojezierze Drawskie11 dniwiek 10-18
Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowyCzaplinek - obóz survivalowo-kajakowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie11 dniwiek 12-18
Czaplinek - obóz warsztaty literackieCzaplinek - obóz warsztaty literackie nad jeziorem - Pojezierze Drawskie11 dniwiek 12-18
Czaplinek - obóz warsztaty wokalneCzaplinek - obóz warsztaty wokalne nad jeziorem - Pojezierze Drawskie11 dniwiek 10-18
Czaplinek - obóz windsurfingowyCzaplinek - obóz windsurfingowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie11 dniwiek 10-18
Czaplinek - obóz wodna przygodaCzaplinek - obóz wodna przygoda nad jeziorem - Pojezierze Drawskie11 dniwiek 12-18
Czaplinek - obóz żeglarskiCzaplinek - obóz żeglarski nad jeziorem - Pojezierze Drawskie11 dniwiek 10-18
Czarna Góra -  Obóz narciarski grupa początkującaCzarna Góra - Obóz narciarski grupa początkująca8 dniwiek 7-19
Czarna Góra -  Obóz snowboardowy grupa początkującaCzarna Góra - Obóz snowboardowy grupa początkująca8 dniwiek 7-19
Czarna Góra - Konwent Mangi i AnimeCzarna Góra - Konwent Mangi i Anime8 dniwiek 10-19
Czarna Góra - Obóz narciarski grupa średniozaawansowana i zaawansowanaCzarna Góra - Obóz narciarski grupa średniozaawansowana i zaawansowana8 dniwiek 7-19
Czarna Góra - Obóz snowboardowy grupa średniozaawansowana i zaawansowanaCzarna Góra - Obóz snowboardowy grupa średniozaawansowana i zaawansowana8 dniwiek 7-19
Częstochowa - obóz siatkarski Volleyball CampCzęstochowa - obóz siatkarski Volleyball Camp8, 11 dniwiek 10-19
Dąbki - obóz FantazyDąbki - obóz Fantazy nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 10-18
Dąbki - obóz fitness i sportDąbki - obóz fitness i sport nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 10-18
Dąbki - obóz japońskiDąbki - obóz japoński nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 12-18
Dąbki - obóz paintballowo-survivalowyDąbki - obóz paintballowo-survivalowy nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 10-18
Dąbki - obóz rekreacyjnyDąbki - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 10-18
Dąbki - obóz tanecznyDąbki - obóz taneczny nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 10-18
Dąbki - obóz windsurfingowyDąbki - obóz windsurfingowy nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 10-18
Dąbki - obóz zakręcone wakacjeDąbki - obóz zakręcone wakacje nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 8-16
Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival KidsDziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids nad Bałtykiem11 dniwiek 8-13
Dziwnówek - obóz ASGDziwnówek - obóz ASG nad Bałtykiem11 dniwiek 12-18
Dziwnówek - obóz rekreacyjnyDziwnówek - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem11 dniwiek 10-18
Giby - obóz Świat 6 PrzygódGiby - obóz Świat 6 Przygód - Suwalszczyzna10, 11 dniwiek 9-18
Janów Lubelski - jazda konnaJanów Lubelski - jazda konna11 dniwiek 12-17
Janów Lubelski - Jazda KonnaJanów Lubelski - Jazda Konna8 dniwiek 12-17
Janów Lubelski - kolonia motocrossJanów Lubelski - kolonia motocross11 dniwiek 7-12
Janów Lubelski - kolonia rekreacyjnaJanów Lubelski - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-12
Janów Lubelski - obóz fitnessJanów Lubelski - obóz fitness11 dniwiek 14-17
Janów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiejJanów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej11 dniwiek 8-17
Janów Lubelski - obóz Krav-MagaJanów Lubelski - obóz Krav-Maga11 dniwiek 12-17
Janów Lubelski - obóz paintball i survivalJanów Lubelski - obóz paintball i survival11 dniwiek 14-17
Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobicJanów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic11 dniwiek 7-17
Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowyJanów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy11 dniwiek 14-17
Janów Lubelski - obóz tenisowyJanów Lubelski - obóz tenisowy11 dniwiek 14-17
Janów Lubelski - Paintball - SurvivalJanów Lubelski - Paintball - Survival8 dniwiek 9-17
Janów Lubelski - Pływacki, AquaaerobicJanów Lubelski - Pływacki, Aquaaerobic8 dniwiek 7-17
Janów Lubelski - ZimowiskoJanów Lubelski - Zimowisko8 dniwiek 7-12
Kazimierz Dolny - obóz kinomaniakaKazimierz Dolny - obóz kinomaniaka11 dniwiek 13-17
Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskieKazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie11 dniwiek 12-18
Kazimierz Dolny - warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem Kazimierz Dolny - warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena"11 dniwiek 12-17
Krasiejów - obóz młodego odkrywcyKrasiejów - obóz młodego odkrywcy11 dniwiek 10-14
Krasiejów - obóz programisty i konstruktora legoKrasiejów - obóz programisty i konstruktora lego11 dniwiek 10-14
Krasiejów - obóz rekreacyjnyKrasiejów - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-14
Krasnobród  -   obóz rekreacyjnyKrasnobród - obóz rekreacyjny11 dniwiek 13-18
Krasnobród - kolonia rekreacyjnaKrasnobród - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-12
Krasnobród - obóz języka angielskiegoKrasnobród - obóz języka angielskiego11 dniwiek 7-16
Krynica Zdrój -  obóz snowboardowyKrynica Zdrój - obóz snowboardowy8 dniwiek 12-18
Krynica Zdrój- obóz narciarskiKrynica Zdrój- obóz narciarski8 dniwiek 12-18
Kudowa-Zdrój - zimowisko Aktywny RelaksKudowa-Zdrój - zimowisko Aktywny Relaks8 dniwiek 8-15
Kudowa-Zdrój - zimowisko Konstruktora i Programisty LegoKudowa-Zdrój - zimowisko Konstruktora i Programisty Lego8 dniwiek 8-15
Kudowa-Zdrój - zimowisko Kulinarne FitKudowa-Zdrój - zimowisko Kulinarne Fit8 dniwiek 8-15
Kudowa-Zdrój - zimowisko Szkółka PływackaKudowa-Zdrój - zimowisko Szkółka Pływacka8 dniwiek 8-15
Lublin- Obóz piłki ręcznejLublin- Obóz piłki ręcznej11 dniwiek 8-18
Łazy Mielno - obóz Akademia Pani KleksŁazy Mielno - obóz Akademia Pani Kleks - wakacje nad polskim morzem11 dniwiek 8-13
Łazy Mielno - obóz Eco ZakręceniŁazy Mielno - obóz Eco Zakręceni - wakacje nad polskim morzem11 dniwiek 10-18
Łazy Mielno - obóz rekreacyjnyŁazy Mielno - obóz rekreacyjny - wakacje nad polskim morzem11 dniwiek 10-18
Łazy Mielno - przygoda w HogwarcieŁazy Mielno - przygoda w Hogwarcie - wakacje nad polskim morzem11 dniwiek 8-13
Łeba - Akademia urodyŁeba - Akademia urody11 dniwiek 12-18
Łeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacjeŁeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje nad morzem11 dniwiek 12-15
Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez KituŁeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu nad morzem8, 11 dniwiek 12-15
Łeba - obóz język angielskiŁeba - obóz język angielski11 dniwiek 12-15
Łeba - obóz pływackiŁeba - obóz pływacki11 dniwiek 10-13
Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez KituŁeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu nad morzem8, 11 dniwiek 15-18
Łeba - obóz robotykiŁeba - obóz robotyki11 dniwiek 10-15
Łeba - obóz tanecznyŁeba - obóz taneczny11 dniwiek 12-18
Mrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy PustkowiMrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi wakacje nad morzem8, 11 dniwiek 12-18
Mrzeżyno - obóz militarny ASG - Oddział ElitarnyMrzeżyno - obóz militarny ASG Oddział Elitarny wakacje nad morzem8, 11 dniwiek 14-18
Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta ForceMrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force wakacje nad morzem8, 11 dniwiek 10-13
Mrzeżyno - obóz militarny Młody KomandosMrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos wakacje nad morzem8, 11 dniwiek 8-13
Mrzeżyno - obóz Mrzeżyno na maxaMrzeżyno - obóz Mrzeżyno na maxa11 dniwiek 9-17
Mrzeżyno - obóz rekreacyjnyMrzeżyno - obóz rekreacyjny wakacje nad morzem11 dniwiek 9-17
Mrzeżyno militarne - paintball - Łowcy AdrenalinyMrzeżyno militarne - paintball - Łowcy Adrenaliny8, 11 dniwiek 10-18
Mrzeżyno- obóz fabularny Counter StrikeMrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike wakacje nad morzem8, 11 dniwiek 10-18
Mrzeżyno- obóz militarny snajperskiMrzeżyno- obóz militarny snajperski wakacje nad morzem8, 11 dniwiek 12-18
Muszyna - Fabryka Adrenaliny PlusMuszyna - Fabryka Adrenaliny Plus w Tatrach8, 11 dniwiek 10-18, 10-10
Muszyna - obóz Fabryka AdrenalinyMuszyna - obóz Fabryka Adrenaliny w górach8, 11 dniwiek 10-18
Muszyna - obóz Military CampMuszyna - obóz Military Camp w górach11 dniwiek 13-18
Muszyna - obóz tenisowyMuszyna - obóz tenisowy w górach8, 11 dniwiek 10-18
Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 11 dniOpolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 11 dni11 dniwiek 13-18
Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 8 dniOpolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 8 dni8 dniwiek 13-18
Pogorzelica - obóz ABC jazdy konnejPogorzelica - obóz ABC jazdy konnej11 dniwiek 9-17
Pogorzelica - obóz Bałtyckie AquaparkiPogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki11 dniwiek 10-17
Pogorzelica - obóz języka angielskiegoPogorzelica - obóz języka angielskiego11 dniwiek 9-17
Pogorzelica - obóz paintballowyPogorzelica - obóz paintballowy11 dniwiek 8-17
Pogorzelica - obóz rekreacyjnyPogorzelica - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-17
Pogorzelica - obóz survivalowyPogorzelica - obóz survivalowy11 dniwiek 10-17
Pogorzelica - obóz tanecznyPogorzelica - obóz taneczny11 dniwiek 9-17
Pokrzywna - obóz paintball i ASGPokrzywna - obóz paintball i ASG8 dniwiek 9-16
Pokrzywna - obóz przygodowy MultifunPokrzywna - obóz przygodowy Multifun8 dniwiek 10-16
Pokrzywna - obóz Świat zumbyPokrzywna - obóz Świat zumby8 dniwiek 9-15
Pokrzywna - Zimowisko UrwisówPokrzywna - Zimowisko Urwisów8 dniwiek 7-11
Poronin -  zimowisko i obóz snowboardowyPoronin - zimowisko i obóz snowboardowy8 dniwiek 6-19
Poronin - zimowisko i obóz narciarskiPoronin - zimowisko i obóz narciarski8 dniwiek 7-19
Poronin - zimowisko i obóz narciarsko-tanecznyPoronin - zimowisko i obóz narciarsko-taneczny8 dniwiek 6-18
Poronin - zimowisko i obóz tańca nowoczesnegoPoronin - zimowisko i obóz tańca nowoczesnego8 dniwiek 6-18
Poronin -zimowisko i obóz snowboardowo - tanecznyPoronin -zimowisko i obóz snowboardowo - taneczny8 dniwiek 7-18
Rowy - obóz Bałtyckie AquaparkiRowy - obóz Bałtyckie Aquaparki8, 11 dniwiek 9-17
Rowy - obóz plastycznyRowy - obóz plastyczny8, 11 dniwiek 9-17
Rowy - obóz rekreacyjnyRowy - obóz rekreacyjny8, 11 dniwiek 9-17
Rowy - obóz świat gierRowy - obóz świat gier8, 11 dniwiek 9-17
Rowy - TechCampRowy - TechCamp8, 11 dniwiek 9-17
Ruciane Nida - Leśna EKOsferaRuciane Nida - Leśna EKOsfera11 dniwiek 12-17
Ruciane Nida - Leśna FITosferaRuciane Nida - Leśna FITosfera11 dniwiek 12-17
Ruciane Nida - Leśne LaboratoriumRuciane Nida - Leśne Laboratorium11 dniwiek 12-17
Ruciane Nida - Leśny AgentRuciane Nida - Leśny Agent11 dniwiek 12-17
Ruciane Nida - Obóz żeglarskiRuciane Nida - Obóz żeglarski11 dniwiek 12-17
Spała - kolonia przygodowaSpała - kolonia przygodowa w centrum Polski11 dniwiek 7-11
Spała - obóz ASGSpała - obóz ASG w centrum Polski11 dniwiek 12-18
Spała - obóz z adrenalinąSpała - obóz z adrenaliną w centrum Polski11 dniwiek 10-16
Szczyrk - freestyle footballSzczyrk - freestyle football8 dniwiek 10-19
Szczyrk - obóz gamingowySzczyrk - obóz gamingowy8 dniwiek 8-18
Szczyrk - obóz narciarskiSzczyrk - obóz narciarski8 dniwiek 8-19
Szczyrk - obóz snowboardowySzczyrk - obóz snowboardowy8 dniwiek 8-19
Szczyrk - obóz z MinecraftemSzczyrk - obóz z Minecraftem8 dniwiek 8-16
Szczyrk - warsztaty wokalneSzczyrk - warsztaty wokalne8 dniwiek 10-19
Uniejów - obóz gamingowyUniejów - obóz gamingowy dla młodzieży11 dniwiek 8-16
Uniejów - obóz rekreacyjnyUniejów - obóz rekreacyjny dla młodzieży11 dniwiek 8-16
Uniejów - obóz RetroUniejów - obóz Retro dla młodzieży11 dniwiek 8-16
Uniejów - obóz Roboty i SpółkaUniejów - obóz Roboty i Spółka dla młodzieży11 dniwiek 8-16
Uniejów - obóz Wyścigi RC+Uniejów - obóz Wyścigi RC+ dla młodzieży11 dniwiek 8-16
Uniejów - obóz z MinecraftemUniejów - obóz z Minecraftem dla młodzieży11 dniwiek 8-16
Uniejów - obóz Zostań YoutuberemUniejów - obóz Zostań Youtuberem dla młodzieży11 dniwiek 10-16
Węgierska Górka - obóz wodna zimaWęgierska Górka - obóz wodna zima8 dniwiek 10-14
Węgierska Górka - obóz Zimowa przygodaWęgierska Górka - obóz Zimowa przygoda8 dniwiek 10-14
Węgierska Górka - Zimowisko UrwisówWęgierska Górka - Zimowisko Urwisów8 dniwiek 8-11
Wiączyń Dolny - obóz jeździeckiWiączyń Dolny - obóz jeździecki w centrum Polski11 dniwiek 10-17
Wisła - obóz fotograficznyWisła - obóz fotograficzny8 dniwiek 12-17
Wisła - obóz narciarski grupa początkującychWisła - obóz narciarski grupa początkujących8 dniwiek 11-17
Wisła - obóz narciarski grupa średniozaawansowanychWisła - obóz narciarski grupa średniozaawansowanych8 dniwiek 11-17
Wisła - obóz rekreacyjnyWisła - obóz rekreacyjny8 dniwiek 11-17
Wisła - obóz reżysersko-filmowyWisła - obóz reżysersko-filmowy8 dniwiek 12-17
Wisła - obóz siatkarsko-narciarski (narciarze początkujący)Wisła - obóz siatkarsko-narciarski (narciarze początkujący)8 dniwiek 12-17
Wisła - obóz siatkarsko-narciarski (narciarze średniozaawansowani)Wisła - obóz siatkarsko-narciarski (narciarze średniozaawansowani)8 dniwiek 12-17
Wisła - obóz siatkówki i gier halowychWisła - obóz siatkówki i gier halowych8 dniwiek 13-17
Wisła - obóz taneczno-narciarski (narciarze początkujący)Wisła - obóz taneczno-narciarski (narciarze początkujący)8 dniwiek 12-17
Wisła - obóz taneczno-narciarski (narciarze średniozaawansowani)Wisła - obóz taneczno-narciarski (narciarze średniozaawansowani)8 dniwiek 12-17
Zakopane - obóz narciarskiZakopane - obóz narciarski8 dniwiek 8-18
Zakopane - obóz narciarsko-językowy - English SnowZakopane - obóz narciarsko-językowy - English Snow8 dniwiek 11-18
Zakopane - obóz narciarsko-YouTuberskiZakopane - obóz narciarsko-YouTuberski8 dniwiek 8-18
Zakopane - obóz snowboardowo-językowy - English SnowZakopane - obóz snowboardowo-językowy - English Snow8 dniwiek 11-18
Zakopane - obóz snowboardowyZakopane - obóz snowboardowy8 dniwiek 8-18
Zakopane - obóz snowbordowo-YouTuberskiZakopane - obóz snowbordowo-YouTuberski8 dniwiek 8-18
Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygódZamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód8, 11 dniwiek 8-13
Zamrzenica - kolonia Laserowy PaintballZamrzenica - kolonia Laserowy Paintball8, 11 dniwiek 10-18
Zamrzenica - kolonia Mały FarmerZamrzenica - kolonia Mały Farmer8, 11 dniwiek 8-13
Zamrzenica - kolonia Mały TraperZamrzenica - kolonia Mały Traper8, 11 dniwiek 8-13
Zamrzenica - obóz ASGZamrzenica - obóz ASG8, 11 dniwiek 12-18
Zamrzenica - obóz wędkarskiZamrzenica - obóz wędkarski8, 11 dniwiek 10-18
Zamrzenica - Sztuka PrzetrwaniaZamrzenica - Sztuka Przetrwania8, 11 dniwiek 12-18

Klub Urwisa

Bałtów - Kolonie Klub Urwisa z dinozaurami - Kraina przygódBałtów - Kolonie z dinozaurami - Kraina przygód dla dzieci11 dniwiek 7-11
Bałtów - Zimowisko narciarskie Klub UrwisaBałtów - Zimowisko narciarskie Klub Urwisa7 dniwiek 7-11
Bałtów - Zimowisko rozmaitości Klub UrwisaBałtów - Zimowisko rozmaitości Klub Urwisa7 dniwiek 7-11
Dźwirzyno - Klub Urwisa kolonia rekreacyjnaDźwirzyno - kolonia rekreacyjna dla najmłodszych nad Bałtykiem8, 11 dniwiek 7-11
Giby - Klub Urwisa kolonia Giby - kolonia Zostań Odkrywcą - Suwalszczyzna10, 11 dniwiek 7-11
Krasiejów - Klub Urwisa kolonia kreatywne wakacjeKrasiejów - kolonia kreatywne wakacje11 dniwiek 7-11
Łeba - Klub Urwisa kolonia Łebskie wakacjeŁeba - Klub Urwisa kolonia Łebskie wakacje nad morzem11 dniwiek 7-12
Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjnaMurzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna w Tatrach8, 11 dniwiek 7-11
Szklarska Poręba - Klub Urwisa kolonia rekreacyjnaSzklarska Poręba - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna w górach11 dniwiek 7-11

Obozy i kolonie to imprezy wyjazdowe dla dzieci i młodzieży szkolnej. Na tych wyjazdach każdy młody człowiek znajdzie coś dla siebie. Programy obozów i kolonii mogą być takie same ale zajęcia będą odbywały się z podziałem na grupy wiekowe. Realizacja tego samego programu w przypadku obozów będzie wymagała większego zaangażowania siły fizycznej bądź wyższych umiejętności niż na kolonii. Od wielu lat organizujemy wyjazdy dla dzieci i młodzieży - zapraszamy.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.