Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Obozy i kolonie Polska Almatur 2021

OBOZY MŁODZIEŻOWE BON TURYSTYCZNY WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI BIURO OBOZY MŁODZIEŻOWE W POLSCE OBOZY MŁODZIEŻOWE ZA GRANICĄ MEGA PROMOCJA
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje
Strona główna

Obozy młodzieżowe Kolonie

Polska



Obozy młodzieżowe Kolonie Polska

Obozy młodzieżowe

Bachorze - kolonia Komandos JuniorBachorze - kolonia Komandos Junior - Jezioro Charzykowskie11 dniwiek 7-12
Bachorze - kolonia plastycznaBachorze - kolonia plastyczna - Jezioro Charzykowskie11 dniwiek 7-12
Bachorze - kolonia sportów wodnychBachorze - kolonia sportów wodnych - Jezioro Charzykowskie11 dniwiek 7-12
Bachorze - obóz artystycznyBachorze - obóz artystyczny - Jezioro Charzykowskie11 dniwiek 12-18
Bachorze - obóz kajakowo-rowerowyBachorze - obóz kajakowo-rowerowy - Jezioro Charzykowskie11 dniwiek 12-18
Bachorze - obóz sportów wodnychBachorze - obóz sportów wodnych - Jezioro Charzykowskie11 dniwiek 12-18
Bachorze - obóz windsurfingowyBachorze - obóz windsurfingowy - Jezioro Charzykowskie11 dniwiek 12-18
Bałtów - kolonie Bałtów - kolonie "Skarby Ziemi" - geologia, archeologia, paleontologia, przyroda11 dniwiek 9-14
Bałtów - kolonie detektywistyczneBałtów - kolonie detektywistyczne11 dniwiek 9-13
Bałtów - kolonie teatralne z aktorem Teatru SyrenaBałtów - kolonie teatralne z aktorem Teatru Syrena11 dniwiek 9-14
Berezka - Obóz Jazdy KonnejBerezka - obóz jazdy konnej w Bieszczadach10, 11 dniwiek 11-18, 8-18
Bieszczady - rajd konny - 11 dniBieszczady - rajd konny - 11 dni11 dniwiek 14-18
Bieszczady - Wataha Camp Project RangerBieszczady - Wataha Camp Project Ranger10, 11 dniwiek 13-18
Bocheniec - kolonia i obóz komiksowyBocheniec - kolonia i obóz komiksowy w Górach Świętokrzyskich11 dniwiek 7-16
Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczyBocheniec - kolonia i obóz podróżniczy w Górach Świętokrzyskich11 dniwiek 7-16
Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcyBocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy w Górach Świętokrzyskich11 dniwiek 7-16
Borek - obóz kartingowyBorek - obóz kartingowy koło Krakowa11 dniwiek 12-16
Borek - obóz rekreacyjnyBorek - obóz rekreacyjny koło Krakowa11 dniwiek 8-16
Borne Sulinowo - obóz ASG komandosBorne Sulinowo - obóz ASG komandos na Pojezierzu Drawskim9, 11 dniwiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony GarnizonBorne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon na Pojezierzu Drawskim9, 11 dniwiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowyBorne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy na Pojezierzu Drawskim9, 11 dniwiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnegoBorne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego na Pojezierzu Drawskim9, 11 dniwiek 14-18
Borne Sulinowo - obóz paintballowyBorne Sulinowo - obóz paintballowy na Pojezierzu Drawskim9, 11 dniwiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz wędkarskiBorne Sulinowo - obóz wędkarski na Pojezierzu Drawskim9, 11 dniwiek 12-18
Brenna - beskidzki rajd konnyBrenna - beskidzki rajd konny w Beskidach11 dniwiek 12-17
Brenna - jazda konnaBrenna - jazda konna w Beskidach11 dniwiek 10-16
Brenna - MultiBrennaBrenna - MultiBrenna w Beskidach11 dniwiek 10-17
Byczyna - obóz archeologicznyByczyna - obóz archeologiczny ziemia Opolska10, 11 dniwiek 8-17
Byczyna - obóz artystycznyByczyna - obóz artystyczny ziemia Opolska10, 11 dniwiek 8-17
Byczyna - obóz RPGByczyna - obóz RPG ziemia Opolska10, 11 dniwiek 8-17
Byczyna - obóz rycerskiByczyna - obóz rycerski ziemia Opolska10, 11 dniwiek 8-17
Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniecCetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 10-18
Cetniewo - obóz koszykówkiCetniewo - obóz koszykówki nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 12-16
Cetniewo - obóz piłki nożnejCetniewo - obóz piłki nożnej nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 9-16
Cetniewo - obóz pływackiCetniewo - obóz pływacki nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 9-12
Cetniewo - obóz rekreacyjnyCetniewo - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 10-18
Cetniewo - obóz siatkówkiCetniewo - obóz siatkówki nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 12-18
Czaplinek - kolonia przygodowaCzaplinek - obóz przygodowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie9, 11 dniwiek 8-12
Czaplinek - obóz Freestyle FootballCzaplinek - obóz Freestyle Football nad jeziorem - Pojezierze Drawskie9, 11 dniwiek 10-18
Czaplinek - obóz interdyscyplinarnyCzaplinek - obóz interdyscyplinarny nad jeziorem - Pojezierze Drawskie9, 11 dniwiek 10-18
Czaplinek - obóz multisportowyCzaplinek - obóz multisportowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie9, 11 dniwiek 10-18
Czaplinek - obóz piłki nożnejCzaplinek - obóz piłki nożnej nad jeziorem - Pojezierze Drawskie9, 11 dniwiek 10-18
Czaplinek - obóz rekreacyjnyCzaplinek - obóz rekreacyjny nad jeziorem - Pojezierze Drawskie9, 11 dniwiek 10-18
Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowyCzaplinek - obóz survivalowo-kajakowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie9, 11 dniwiek 12-18
Czaplinek - obóz warsztaty literackieCzaplinek - obóz warsztaty literackie nad jeziorem - Pojezierze Drawskie9, 11 dniwiek 12-18
Czaplinek - obóz warsztaty musicaloweCzaplinek - obóz warsztaty musicalowe nad jeziorem - Pojezierze Drawskie9, 11 dniwiek 12-18
Czaplinek - obóz warsztaty wokalneCzaplinek - obóz warsztaty wokalne nad jeziorem - Pojezierze Drawskie9, 11 dniwiek 10-18
Czaplinek - obóz windsurfingowyCzaplinek - obóz windsurfingowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie9, 11 dniwiek 10-18
Czaplinek - obóz wodna przygodaCzaplinek - obóz wodna przygoda nad jeziorem - Pojezierze Drawskie9, 11 dniwiek 12-18
Czaplinek - obóz żeglarskiCzaplinek - obóz żeglarski nad jeziorem - Pojezierze Drawskie9, 11 dniwiek 10-18
Częstochowa - obóz siatkarski VolleyballCampCzęstochowa - obóz siatkarski VolleyballCamp10, 11 dniwiek 10-19
Dąbki - obóz Aqua przygodaDąbki - obóz Aqua przygoda nad morzem Bałtyckim9, 11 dniwiek 10-18
Dąbki - obóz fitness i sportDąbki - obóz fitness i sport nad morzem Bałtyckim9, 11 dniwiek 10-18
Dąbki - obóz japońskiDąbki - obóz japoński nad morzem Bałtyckim9, 11 dniwiek 12-18
Dąbki - obóz paintballowo-survivalowyDąbki - obóz paintballowo-survivalowy nad morzem Bałtyckim9, 11 dniwiek 10-18
Dąbki - obóz rekreacyjnyDąbki - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim9, 11 dniwiek 10-18
Dąbki - obóz tanecznyDąbki - obóz taneczny nad morzem Bałtyckim9, 11 dniwiek 10-18
Dąbki - obóz windsurfingowyDąbki - obóz windsurfingowy nad morzem Bałtyckim9, 11 dniwiek 10-18
Dąbki - obóz zakręcone wakacjeDąbki - obóz zakręcone wakacje nad morzem Bałtyckim9, 11 dniwiek 8-16
Dębogóra - Kolonia Wakacje nad RozlewiskiemDębogóra - Kolonia Wakacje nad Rozlewiskiem11 dniwiek 7-11
Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival KidsDziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids nad Bałtykiem9, 11 dniwiek 8-13
Dziwnówek - obóz rekreacyjnyDziwnówek - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem9, 11 dniwiek 10-18
Dźwirzyno - kolonia języka angielskiegoDźwirzyno - kolonia języka angielskiego nad Bałtykiem9, 11 dniwiek 7-11
Dźwirzyno - kolonia języka polskiegoDźwirzyno - kolonia języka polskiego9, 11 dniwiek 7-11
Dźwirzyno - kolonia plastycznaDźwirzyno - kolonia plastyczna nad Bałtykiem9, 11 dniwiek 7-11
Dźwirzyno - kolonia rekreacyjnaDźwirzyno - kolonia rekreacyjna nad Bałtykiem9, 11 dniwiek 7-11
Dźwirzyno - kolonia Zumba FitnessDźwirzyno - kolonia Zumba Fitness9, 11 dniwiek 7-11
Dźwirzyno - obóz fotograficznyDźwirzyno - obóz fotograficzny nad Bałtykiem9, 11 dniwiek 12-18
Dźwirzyno - obóz języka angielskiegoDźwirzyno - obóz języka angielskiego nad Bałtykiem9, 11 dniwiek 12-18
Dźwirzyno - obóz języka polskiegoDźwirzyno - obóz języka polskiego9, 11 dniwiek 12-18
Dźwirzyno - obóz paintballowyDźwirzyno - obóz paintballowy9, 11 dniwiek 12-18
Dźwirzyno - obóz plastycznyDźwirzyno - obóz plastyczny nad Bałtykiem9, 11 dniwiek 12-18
Dźwirzyno - obóz rekreacyjnyDźwirzyno - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem9, 11 dniwiek 12-18
Dźwirzyno - obóz sportów wodnychDźwirzyno - obóz sportów wodnych nad Bałtykiem9, 11 dniwiek 12-18
Dźwirzyno - obóz Zumba FitnessDźwirzyno - obóz Zumba Fitness9, 11 dniwiek 12-18
Giby - obóz Świat 5 PrzygódGiby - obóz Świat 5 Przygód - Suwalszczyzna10, 11 dniwiek 9-18
Gierłoż - Mazury Adventure CampGierłoż - Mazury Adventure Camp10, 11 dniwiek 8-18
Gierłoż - Mazury Quad CampGierłoż - Mazury Quad Camp10, 11 dniwiek 8-18
Gierłoż - Mazury Water CampGierłoż - Mazury Water Camp10, 11 dniwiek 8-18
Janów Lubelski - jazda konnaJanów Lubelski - jazda konna10, 11 dniwiek 12-17
Janów Lubelski - kolonia motocrossJanów Lubelski - kolonia motocross10, 11 dniwiek 7-12
Janów Lubelski - kolonia rekreacyjnaJanów Lubelski - kolonia rekreacyjna10, 11 dniwiek 7-12
Janów Lubelski - obóz fitnessJanów Lubelski - obóz fitness10, 11 dniwiek 13-17
Janów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiejJanów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej10, 11 dniwiek 8-17
Janów Lubelski - obóz Krav-MagaJanów Lubelski - obóz Krav-Maga10, 11 dniwiek 12-17
Janów Lubelski - obóz paintball i survivalJanów Lubelski - obóz paintball i survival10, 11 dniwiek 13-17
Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobicJanów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic10, 11 dniwiek 7-17
Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowyJanów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy10, 11 dniwiek 14-17
Janów Lubelski - obóz tenisowyJanów Lubelski - obóz tenisowy10, 11 dniwiek 14-17
Janów Lubelski - RolkiJanów Lubelski - Rolki10, 11 dniwiek 7-17, 7-12
Jantar - Bałtycki chillout 15+Jantar - Bałtycki chillout 15+11 dniwiek 14-18
Jantar - Beach volleyball !Jantar - Beach volleyball !11 dniwiek 14-18
Jarosławiec - Kolonia RekreacyjnaJarosławiec - kolonia rekreacyjna nad Bałtykiem10, 11 dniwiek 7-11
Jarosławiec - Obóz Archery Tag i PaintballJarosławiec - obóz archery tag i paintball nad Bałtykiem10, 11 dniwiek 10-18
Jarosławiec - Obóz Jazdy KonnejJarosławiec - obóz jazdy konnej nad Bałtykiem10, 11 dniwiek 7-18
Jarosławiec - Obóz Komandos JuniorJarosławiec - obóz Komandos Junior nad Bałtykiem10, 11 dniwiek 9-18
Jarosławiec - Obóz Piłki NożnejJarosławiec - szkółka piłkarska nad Bałtykiem10, 11 dniwiek 12-18
Jarosławiec - Obóz PływackiJarosławiec - szkółka pływacka nad Bałtykiem10, 11 dniwiek 7-18
Jarosławiec - Obóz RekreacyjnyJarosławiec - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem10, 11 dniwiek 12-18
Jastrzębia Góra - Active Chillout 14+Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 12-18
Jastrzębia Góra - Dance, Beauty, FitnessJastrzębia Góra - akademia tańca i stylu nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 12-18
Jastrzębia Góra - English Wave SummerJastrzębia Góra - English Wave Summer nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 12-16
Jastrzębia Góra - Social Stories & PhotographyJastrzębia Góra - warsztaty fotografii i social stories nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 12-18
Jastrzębia Góra - Summer English CollegeJastrzębia Góra - akademia języka angielskiego nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 12-16
Jastrzębia Góra - YouTube & TikTokJastrzębia Góra - obóz YouTuberski & TikTok nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 12-18
Karpacz - obóz języka niemieckiegoKarpacz - obóz języka niemieckiego w górach11 dniwiek 10-17
Karpacz - obóz Karkonoskie Parki WodneKarpacz - obóz Karkonoskie Parki Wodne w górach11 dniwiek 10-17
Karpacz - obóz Karkonosze AdventureKarpacz - obóz Karkonosze Adventure w górach11 dniwiek 10-17
Karpacz - obóz rekreacyjnyKarpacz - obóz rekreacyjny w górach11 dniwiek 10-17
Karwia -  English Kids CampKarwia - English Kids Camp11 dniwiek 7-11
Karwia - Moja pierwsza kolonia nad morzemKarwia - Moja pierwsza kolonia nad morzem11 dniwiek 7-11
Karwia - Nadmorska przygodaKarwia - Nadmorska przygoda11 dniwiek 7-11
Kazimierz Dolny - klub miłośników sztukiKazimierz Dolny - klub miłośników sztuki11 dniwiek 12-17
Kazimierz Dolny - obóz detektywistycznyKazimierz Dolny - obóz detektywistyczny11 dniwiek 12-17
Kazimierz Dolny - obóz kinomaniakaKazimierz Dolny - obóz kinomaniaka11 dniwiek 13-17
Kazimierz Dolny - obóz reżysersko-filmowyKazimierz Dolny - obóz reżysersko-filmowy11 dniwiek 12-17
Kazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (elektryczną)Kazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (elektryczną)11 dniwiek 12-17
Kazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (klasyczną lub akustyczną)Kazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (klasyczną lub akustyczną)11 dniwiek 12-17
Kazimierz Dolny - warsztaty aktorskie z Teatrem Kazimierz Dolny - warsztaty aktorskie z Teatrem "Syrena"11 dniwiek 12-17
Kazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznejKazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej11 dniwiek 12-17
Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskieKazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie11 dniwiek 12-18
Kazimierz Dolny - warsztaty wokalneKazimierz Dolny - warsztaty wokalne11 dniwiek 12-17
Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczneKazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne11 dniwiek 12-17
Kąty Rybackie - braterstwo broniKąty Rybackie - braterstwo broni11 dniwiek 12-18
Kąty Rybackie - wakacje na maxaKąty Rybackie - wakacje na maxa11 dniwiek 12-18
Kołobrzeg - Kolonia RekreacyjnaKołobrzeg - kolonia rekreacyjna nad Bałtykiem10, 11 dniwiek 7-12
Kołobrzeg - Obóz Jazdy KonnejKołobrzeg - obóz jazdy konnej nad Bałtykiem10, 11 dniwiek 8-18
Kołobrzeg - Obóz Piłki NożnejKołobrzeg - obóz piłki nożnej nad Bałtykiem10, 11 dniwiek 7-18
Kołobrzeg - Obóz PływackiKołobrzeg - obóz pływacki nad Bałtykiem10, 11 dniwiek 7-18
Kołobrzeg - Obóz RekreacyjnyKołobrzeg - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem10, 11 dniwiek 13-18
Kołobrzeg - Obóz SportowyKołobrzeg - obóz sportowy nad Bałtykiem10, 11 dniwiek 10-18
Kołobrzeg - Obóz TanecznyKołobrzeg - obóz taneczny nad Bałtykiem10, 11 dniwiek 7-18
Kołobrzeg - Obóz Tenisa ZiemnegoKołobrzeg - obóz tenisa ziemnego nad Bałtykiem10, 11 dniwiek 8-18
Kołobrzeg - Obóz Zachodniopomorskie Parki WodneKołobrzeg - obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne nad Bałtykiem10, 11 dniwiek 7-18
Kołobrzeg - Survival i Bushcraft CAMPKołobrzeg - Survival i Bushcraft CAMP11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowyKortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy na Mazurach11 dniwiek 14-18
Kortowo - FunFestival - obóz fotograficznyKortowo - FunFestival - obóz fotograficzny na Mazurach11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz gier planszowych i PSKortowo - FunFestival - obóz gier planszowych i PS11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnejKortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej na Mazurach11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiegoKortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego na Mazurach11 dniwiek 14-18
Kortowo - FunFestival - obóz koszykówkiKortowo - FunFestival - obóz koszykówki na Mazurach11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz kulinarnyKortowo - FunFestival - obóz kulinarny na Mazurach11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz musicalowyKortowo - FunFestival - obóz musicalowy na Mazurach11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz muzycznyKortowo - FunFestival - obóz muzyczny na Mazurach11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnejKortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej na Mazurach11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjnyKortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny na Mazurach11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walkiKortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki na Mazurach11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz siatkówkiKortowo - FunFestival - obóz siatkówki na Mazurach11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnychKortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych na Mazurach11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintballKortowo - FunFestival - obóz survival i paintball na Mazurach11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnegoKortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego na Mazurach11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnegoKortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego na Mazurach11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz YouTuberski & TikTokKortowo - FunFestival - obóz YouTuberski na Mazurach11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruchKortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch na Mazurach11 dniwiek 12-18
Kortowo - kolonia języka angielskiegoKortowo - kolonia języka angielskiego na Mazurach11 dniwiek 8-11
Kortowo - kolonia kulinarnaKortowo - kolonia kulinarna na Mazurach11 dniwiek 8-11
Kortowo - kolonia piłki nożnejKortowo - kolonia piłki nożnej na Mazurach11 dniwiek 8-11
Kortowo - kolonia pływaniaKortowo - kolonia pływania na Mazurach11 dniwiek 8-11
Kortowo - kolonia przygodowaKortowo - kolonia przygodowa na Mazurach11 dniwiek 8-11
Kortowo - kolonia rekreacyjnaKortowo - kolonia rekreacyjna na Mazurach11 dniwiek 8-11
Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walkiKortowo - kolonia samoobrony i sportów walki na Mazurach11 dniwiek 8-11
Kortowo - kolonia tanecznaKortowo - kolonia taneczna na Mazurach11 dniwiek 8-11
Kortowo - kolonia tenisa ziemnegoKortowo - kolonia tenisa ziemnego na Mazurach11 dniwiek 8-11
Kortowo - kolonia YouTuberska & TikTokKortowo - kolonia YouTuberska na Mazurach11 dniwiek 8-11
Kraków - Przygoda po krakowsku NAD JEZIOREMKraków - Przygoda po krakowsku NAD JEZIOREM11 dniwiek 8-18
Kraków - Studencki KrakówKraków - Studencki Kraków11 dniwiek 15-18
Kraków Malarsko-architektonicznyKraków Malarsko-architektoniczny11 dniwiek 15-18
Krasiejów - obóz MinecraftKrasiejów - obóz Minecraft11 dniwiek 10-14
Krasiejów - obóz młodego odkrywcyKrasiejów - obóz młodego odkrywcy11 dniwiek 10-14
Krasiejów - obóz programisty i konstruktora legoKrasiejów - obóz programisty i konstruktora lego11 dniwiek 10-14
Krasiejów - obóz rekreacyjnyKrasiejów - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-14
Krasnobród -  obóz rekreacyjnyKrasnobród - obóz rekreacyjny11 dniwiek 13-18
Krasnobród - kolonia rekreacyjnaKrasnobród - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-12
Krasnobród - obóz języka angielskiegoKrasnobród - obóz języka angielskiego11 dniwiek 7-16
Krynica Morska - kolonia rekreacyjnaKrynica Morska - kolonia rekreacyjna - zatoka Gdańska11 dniwiek 8-11
Krynica Morska - obóz przygodyKrynica Morska - obóz przygody - zatoka Gdańska11 dniwiek 8-15
Krynica Morska - obóz rekreacyjnyKrynica Morska - obóz rekreacyjny - zatoka Gdańska11 dniwiek 12-18
Krynica Morska - obóz survival i paintballKrynica Morska - obóz survival i paintball - zatoka Gdańska11 dniwiek 12-18
Lądek Zdrój - hulajnogaLądek Zdrój - hulajnoga11 dniwiek 7-17
Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnejLądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej11 dniwiek 7-17
Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjnyLądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny11 dniwiek 7-17
Lesko SKI -  Z Artystyczną DusząLesko SKI - Z artystyczną duszą w Bieszczadach10, 11 dniwiek 8-18
Lesko SKI - 9 Przygód w 9 DniLesko SKI - 9 Przygód w 9 dni w Bieszczadach10, 11 dniwiek 8-18
Lesko SKI - Bieszczadzkie WędrówkiLesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki w Bieszczadach10, 11 dniwiek 8-18
Lesko SKI - Konwent Mangi i AnimeLesko SKI - konwent Mangi i Anime w Bieszczadach10, 11 dniwiek 8-18
Lesko SKI - Obóz Odchudzająco - KondycyjnyLesko SKI - obóz odchudzająco-kondycyjny w Bieszczadach10, 11 dniwiek 10-18
Lesko SKI - Obóz PaintballowyLesko SKI - obóz paintballowy w Bieszczadach10, 11 dniwiek 10-18
Lesko SKI - Obóz SurvivalowyLesko SKI - obóz survivalowo-militarny w Bieszczadach10, 11 dniwiek 10-18
Lesko SKI - Obóz SzybowcowyLesko SKI - obóz szybowcowy w Bieszczadach10, 11 dniwiek 10-18
Lesko SKI - Pracownia FotograficznaLesko SKI - pracownia fotograficzna w Bieszczadach10, 11 dniwiek 10-18
Lesko Zamek - Eko KoloniaLesko Zamek - kolonia rekreacyjna w Bieszczadach10, 11 dniwiek 7-11
Lesko Zamek - Obóz Detektywistyczny Bieszczadzki TropicielLesko Zamek- obóz detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel w Bieszczadach10, 11 dniwiek 8-18
Lesko Zamek - Obóz Piłki NożnejLesko Zamek - szkółka piłkarska w Bieszczadach10, 11 dniwiek 7-18
Lesko Zamek - Obóz PływackiLesko Zamek - szkółka pływacka w Bieszczadach10, 11 dniwiek 7-18
Lesko Zamek - Obóz RekreacyjnyLesko Zamek - obóz rekreacyjny w Bieszczadach10, 11 dniwiek 12-18
Łazy Mielno - kolonia detektywistyczna Świat ZagadekŁazy Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek - wakacje nad polskim morzem9, 11 dniwiek 8-13
Łazy Mielno - obóz rekreacyjnyŁazy Mielno - obóz rekreacyjny - wakacje nad polskim morzem9, 11 dniwiek 10-18
Łazy Mielno - przygoda w HogwarcieŁazy Mielno - przygoda w Hogwarcie - wakacje nad polskim morzem9, 11 dniwiek 8-13
Łazy Mielno - warsztaty musicaloweŁazy Mielno - warsztaty musicalowe - wakacje nad polskim morzem9, 11 dniwiek 12-18
Łeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacjeŁeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje nad morzem11 dniwiek 12-15
Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez KituŁeba - kolonie rekreacyjne Bez Kitu nad morzem9, 11 dniwiek 12-14
Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez KituŁeba - obóz rekreacyjny Bez Kitu nad morzem9, 11 dniwiek 14-18
Mielno - kolonia z przygodąMielno - kolonia z przygodą9, 11 dniwiek 8-13
Mielno - słońce, morze i przygodaMielno - słońce, morze i przygoda9, 11 dniwiek 10-18
Mierzyn - Aktywne kolonieMierzyn - Aktywne kolonie11 dniwiek 7-11
Mierzyn - kolonie i obóz wędkarskiMierzyn - kolonia i obóz wędkarski w Puszczy Noteckiej11 dniwiek 7-18
Mierzyn - obóz Aktywna RekreacjaMierzyn- kolonia i obóz rekreacyjny w Puszczy Noteckiej11 dniwiek 12-18
Mierzyn- kolonie i obóz survival i paintballMierzyn- kolonia i obóz survival i paintball w Puszczy Noteckiej11 dniwiek 7-18
Międzyrzec Podlaski - 17 Przygód nad JezioremMiędzyrzec Podlaski - 17 Przygód nad Jeziorem11 dniwiek 12-18, 8-18
Międzyrzec Podlaski - Sztuki Walki z MistrzemMiędzyrzec Podlaski - Sztuki Walki z Mistrzem11 dniwiek 8-18
Międzywodzie - 15 Przygód nad MorzemMiędzywodzie - 15 Przygód nad Morzem10, 11 dniwiek 7-18
Międzywodzie - Art CampMiędzywodzie - Art Camp10, 11 dniwiek 8-18
Międzywodzie - English CampMiędzywodzie - English Camp10, 11 dniwiek 8-18
Międzywodzie - Kolonia RekreacyjnaMiędzywodzie - Kolonia Rekreacyjna10, 11 dniwiek 8-12
Międzywodzie - Obóz RekreacyjnyMiędzywodzie - Obóz Rekreacyjny10, 11 dniwiek 13-18
Międzywodzie - Obóz Wychowawca KolonijnyMiędzywodzie - Obóz Wychowawca Kolonijny10, 11 dniwiek 13-18
Międzywodzie - Obóz ZumbaMiędzywodzie - Obóz Zumba10, 11 dniwiek 8-18
Międzywodzie - Taniec NowoczesnyMiędzywodzie - Taniec Nowoczesny10, 11 dniwiek 7-18
Międzywodzie - W 9 Dni Dookoła ŚwiataMiędzywodzie - W 9 Dni Dookoła Świata10, 11 dniwiek 7-18
Międzyzdroje - Kolonia RekreacyjnaMiędzyzdroje - kolonia rekreacyjna nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 8-12
Międzyzdroje - Obóz Języka AngielskiegoMiędzyzdroje - obóz języka angielskiego nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 8-18
Międzyzdroje - Obóz PlastycznyMiędzyzdroje - obóz plastyczny nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 8-18
Międzyzdroje - Obóz RekreacyjnyMiędzyzdroje - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 13-18
Międzyzdroje - Obóz Wychowawca KolonijnyMiędzyzdroje - obóz wychowawca kolonijny nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 14-18
Międzyzdroje - Survival i Bushcraft CAMPMiędzyzdroje - Survival i Bushcraft CAMP11 dniwiek 12-18
Mrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy PustkowiMrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi wakacje nad morzem9, 11 dniwiek 12-18
Mrzeżyno - obóz militarny ASG - Oddział ElitarnyMrzeżyno - obóz militarny ASG Oddział Elitarny wakacje nad morzem9, 11 dniwiek 15-18
Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta ForceMrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force wakacje nad morzem9, 11 dniwiek 12-18
Mrzeżyno - obóz militarny Młody KomandosMrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos wakacje nad morzem9, 11 dniwiek 8-13
Mrzeżyno - obóz rekreacyjnyMrzeżyno - obóz rekreacyjny11 dniwiek 9-17, 8-17
Mrzeżyno obóz militarny Ranger CampMrzeżyno obóz militarny Ranger Camp wakacje nad morzem9, 11 dniwiek 13-18
Mrzeżyno- obóz fabularny Counter StrikeMrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike wakacje nad morzem9, 11 dniwiek 10-18
Mrzeżyno- obóz militarny snajperskiMrzeżyno- obóz militarny snajperski wakacje nad morzem9, 11 dniwiek 12-18
Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego stylu życiaMurzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia w Tatrach10, 11 dniwiek 12-18
Murzasichle - kolonia języka angielskiegoMurzasichle - kolonia języka angielskiego w Tatrach10, 11 dniwiek 7-11
Murzasichle - kolonia języka polskiegoMurzasichle - kolonia języka polskiego10, 11 dniwiek 7-11
Murzasichle - kolonia plastycznaMurzasichle - kolonia plastyczna w Tatrach10, 11 dniwiek 7-11
Murzasichle - kolonia rekreacyjnaMurzasichle - kolonia rekreacyjna w Tatrach10, 11 dniwiek 7-11
Murzasichle - kolonia Zumba FitnessMurzasichle - kolonia Zumba Fitness10, 11 dniwiek 7-11
Murzasichle - obóz AdventureMurzasichle - obóz Adventure w Tatrach10, 11 dniwiek 12-18
Murzasichle - obóz języka angielskiegoMurzasichle - obóz języka angielskiego w Tatrach10, 11 dniwiek 12-18
Murzasichle - obóz języka polskiegoMurzasichle - obóz języka polskiego10, 11 dniwiek 12-18
Murzasichle - obóz paintballowyMurzasichle - obóz paintballowy w Tatrach10, 11 dniwiek 12-18
Murzasichle - obóz plastycznyMurzasichle - obóz plastyczny w Tatrach10, 11 dniwiek 12-18
Murzasichle - obóz rekreacyjnyMurzasichle - obóz rekreacyjny w Tatrach10, 11 dniwiek 12-18
Murzasichle - obóz Zumba FitnessMurzasichle - obóz Zumba Fitness10, 11 dniwiek 12-18
Murzasichle - warsztaty fotograficzneMurzasichle - warsztaty fotograficzne w Tatrach10, 11 dniwiek 12-18
Murzasichle - warsztaty wokalneMurzasichle - warsztaty wokalne w Tatrach10, 11 dniwiek 10-18
Muszyna - Fabryka Adrenaliny PlusMuszyna - Fabryka Adrenaliny Plus10, 11 dniwiek 10-18
Muszyna - obóz Fabryka AdrenalinyMuszyna - obóz Fabryka Adrenaliny w górach10, 11 dniwiek 10-18
Muszyna - obóz Military CampMuszyna - obóz Military Camp w górach11 dniwiek 13-18
Muszyna - obóz tenisowyMuszyna - obóz tenisowy w górach10, 11 dniwiek 10-18
Niechorze - kolonie i obóz FitwakacjeNiechorze - kolonia i obóz Fitwakacje nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 7-18
Niechorze - kolonie i obóz hulajnogaNiechorze - kolonie i obóz hulajnoga nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 7-18
Niechorze - kolonie i obóz rekreacyjnyNiechorze - kolonia i obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 7-18
Niechorze- kolonie i obóz skate rolkiNiechorze- kolonia i obóz skate rolki nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 7-18
Niedzica - kolonia i obóz Akademia RelaksuNiedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu w górach11 dniwiek 7-17
Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiegoNiedzica - kolonia i obóz języka angielskiego w górach11 dniwiek 7-17
Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźbaNiedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba w górach11 dniwiek 7-17
Opole-Krasiejów - Wakacje z Dinozaurami - półkolonieOpole-Krasiejów - Wakacje z Dinozaurami - półkolonie5 dniwiek 6-12
Opole-Przysiecz - Wakacje na Wsi - półkolonieOpole-Przysiecz - Wakacje na Wsi - półkolonie5 dniwiek 6-12
Poddąbie -  Taneczne wakacje kolonie,obózPoddąbie - Taneczne wakacje kolonie,obóz9, 11 dniwiek 12-18
Poddąbie - kolonie dla aktywnychPoddąbie - kolonie dla aktywnych9, 11 dniwiek 6-12
Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:)Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:)9, 11 dniwiek 12-18
Poddąbie - obóz rowerowyPoddąbie - obóz rowerowy9, 11 dniwiek 12-18
Poddąbie - obóz Wakacyjny activePoddąbie - obóz Wakacyjny active9, 11 dniwiek 12-18
Pogorzelica - obóz Bałtyckie AquaparkiPogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki11 dniwiek 10-17
Pogorzelica - obóz kajakowyPogorzelica - obóz kajakowy11 dniwiek 10-17
Pogorzelica - obóz paintballowyPogorzelica - obóz paintballowy11 dniwiek 8-17
Pogorzelica - obóz rekreacyjnyPogorzelica - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-17
Pogorzelica - obóz survivalowyPogorzelica - obóz survivalowy11 dniwiek 10-17
Pokrzywna - kolonia Świat Małego PaintballaPokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa10, 11 dniwiek 10-13
Pokrzywna - obóz Świat ASGPokrzywna - obóz Świat ASG10, 11 dniwiek 13-17
Pokrzywna - obóz Świat PaintballaPokrzywna - obóz Świat Paintballa10, 11 dniwiek 13-17
Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASGPokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG10, 11 dniwiek 12-17
Pokrzywna - obóz Świat PrzygodyPokrzywna - obóz Świat Przygody10, 11 dniwiek 8-16
Pokrzywna - obóz Świat WyzwańPokrzywna - obóz Świat Wyzwań10, 11 dniwiek 10-17
Pokrzywna - obóz Świat ŻywiołówPokrzywna - obóz Świat Żywiołów10, 11 dniwiek 10-17
Polańczyk - Obóz ŻeglarskiPolańczyk - Obóz Żeglarski11 dniwiek 14-18
Ponik - obóz Combat Camp Ośrodek PonikPonik - obóz Combat Camp Ośrodek Ponik11 dniwiek 12-17
Ponik - obóz Mini Extreme Camp Ośrodek PonikPonik - obóz Mini Extreme Camp Ośrodek Ponik10, 11 dniwiek 8-12
Ponik na Jurze - Extreme CampPonik na Jurze - Extreme Camp10, 11 dniwiek 10-18
Ponik na Jurze - Mania PrzetrwaniaPonik na Jurze - Mania Przetrwania10, 11 dniwiek 10-18
Ponik na Jurze - Mania StrzelaniaPonik na Jurze - Mania Strzelania10, 11 dniwiek 10-18
Ponik na Jurze - Mania WspinaniaPonik na Jurze - Mania Wspinania10, 11 dniwiek 10-18
Ponik na Jurze - MultiManiaPonik na Jurze - MultiMania10, 11 dniwiek 10-18
Ponik na Jurze - Off RoadPonik na Jurze - Off Road10, 11 dniwiek 14-18
Ponik na Jurze - Qudowi ManiacyPonik na Jurze - Qudowi Maniacy10, 11 dniwiek 14-18
Poznań - Kolonia w Stumilowym LesiePoznań - Kolonia w Stumilowym Lesie11 dniwiek 7-11
Poznań - Koreański POPPoznań - Koreański POP11 dniwiek 9-18
Poznań - Obóz RekreacyjnyPoznań - Obóz Rekreacyjny11 dniwiek 11-18
Poznań - PółkoloniePoznań - Półkolonie5 dniwiek 9-19
Poznań - Skate ( Hulajnoga, Rolki, Deska i inne )Poznań - Skate ( Hulajnoga, Rolki, Deska i inne )11 dniwiek 8-18
Przysiecz - kolonia ABC jazdy konnejPrzysiecz - kolonia ABC jazdy konnej10, 11 dniwiek 7-14
Przysiecz - kolonia kulinarnaPrzysiecz - kolonia kulinarna10, 11 dniwiek 7-14
Przysiecz - kolonia plastycznaPrzysiecz - kolonia plastyczna10, 11 dniwiek 7-14
Przysiecz - Kolonie w Gościnnej ZagrodziePrzysiecz - Kolonie w Gościnnej Zagrodzie10, 11 dniwiek 7-14
Puck - obóz windsurfingowyPuck - obóz windsurfingowy - zatoka Gdańska11 dniwiek 10-18
Rabka Zdrój - kolonia pełna zdrowiaRabka Zdrój - kolonia pełna zdrowia11 dniwiek 9-14
Rabka Zdrój - kolonia rekreacyjnaRabka Zdrój - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 9-14
Rowy - obóz Bałtyckie AquaparkiRowy - obóz Bałtyckie Aquaparki9, 11 dniwiek 9-17
Rowy - obóz MinecraftRowy - obóz Minecraft9, 11 dniwiek 9-17
Rowy - obóz plastycznyRowy - obóz plastyczny9, 11 dniwiek 9-17
Rowy - obóz rekreacyjnyRowy - obóz rekreacyjny9, 11 dniwiek 9-17
Rowy - obóz świat gierRowy - obóz świat gier9, 11 dniwiek 9-17
Rowy - TechCampRowy - TechCamp9, 11 dniwiek 9-17
Ruciane Nida - Jazda KonnaRuciane Nida - Jazda Konna11 dniwiek 12-17
Ruciane Nida - Leśna FITosferaRuciane Nida - Leśna FITosfera11 dniwiek 12-17
Ruciane Nida - Leśne LaboratoriumRuciane Nida - Leśne Laboratorium11 dniwiek 12-17
Ruciane Nida - Leśny AgentRuciane Nida - Leśny Agent11 dniwiek 12-17
Ruciane Nida - ŻeglarskiRuciane Nida - Żeglarski11 dniwiek 12-17
Rzeka Rega - spływ kajakowy dla koneserów przygodyRzeka Rega - spływ kajakowy dla koneserów przygody11 dniwiek 12-18
Spała - kolonia przygodowaSpała - kolonia przygodowa w centrum Polski11 dniwiek 7-11
Spała - obóz ASGSpała - obóz ASG w centrum Polski11 dniwiek 12-18
Spała - obóz jazdy konnejSpała - obóz jazdy konnej w centrum Polski11 dniwiek 10-18
Spała - obóz z adrenalinąSpała - obóz z adrenaliną w centrum Polski11 dniwiek 10-16
Szklarska Poręba - obóz języka angielskiegoSzklarska Poręba - obóz języka angielskiego w górach11 dniwiek 10-17
Szklarska Poręba - obóz MinecraftSzklarska Poręba - obóz Minecraft11 dniwiek 10-17
Szklarska Poręba - obóz plastycznySzklarska Poręba - obóz plastyczny w górach11 dniwiek 10-17
Szklarska Poręba - obóz rekreacyjnySzklarska Poręba - obóz rekreacyjny w górach11 dniwiek 10-17
Świnoujście - Kolonia RekreacyjnaŚwinoujście - kolonia rekreacyjna nad morzem10, 11 dniwiek 8-12
Świnoujście - Obóz Języka HiszpańskiegoŚwinoujście - obóz języka hiszpańskiego nad morzem10, 11 dniwiek 7-18
Świnoujście - Obóz MultiSPORTŚwinoujście - obóz MultiSPORT nad morzem10, 11 dniwiek 13-18
Świnoujście - Obóz Odkrywamy JaponięŚwinoujście - obóz Odkrywamy Japonię nad morzem10, 11 dniwiek 8-18
Świnoujście - Obóz Ratownik WOPRŚwinoujście - obóz Ratownik WOPR nad morzem10, 11 dniwiek 12-18, 7-18
Świnoujście - Obóz RekreacyjnyŚwinoujście - obóz rekreacyjny nad morzem10, 11 dniwiek 13-18
Świnoujście - Obóz SurfingowyŚwinoujście - obóz surfingowy nad morzem10, 11 dniwiek 13-18
Świnoujście - Obóz Świat MangiŚwinoujście - obóz Świat Mangi nad morzem10, 11 dniwiek 8-18
Trójmiasto - obóz podróżnikaTrójmiasto - obóz podróżnika11 dniwiek 13-18
Uniejów - obóz gamingowyUniejów - obóz gamingowy dla młodzieży10, 11 dniwiek 8-16
Uniejów - obóz rekreacyjnyUniejów - obóz rekreacyjny dla młodzieży10, 11 dniwiek 8-16
Uniejów - obóz RetroUniejów - obóz Retro dla młodzieży10, 11 dniwiek 8-16
Uniejów - obóz Roboty i SpółkaUniejów - obóz Roboty i Spółka dla młodzieży10, 11 dniwiek 8-16
Uniejów - obóz Wyścigi RC+Uniejów - obóz Wyścigi RC+ dla młodzieży10, 11 dniwiek 8-16
Uniejów - obóz z MinecraftemUniejów - obóz z Minecraftem dla młodzieży10, 11 dniwiek 8-16
Uniejów - obóz Zostań YoutuberemUniejów - obóz Zostań Youtuberem dla młodzieży10, 11 dniwiek 10-16
Ustka - kolonia i obóz rekreacyjnyUstka - kolonia i obóz rekreacyjny11 dniwiek 7-17
Ustka - kolonia i obóz wakacje z zumbąUstka - kolonia i obóz wakacje z zumbą11 dniwiek 7-17
Ustka - obóz piłki nożnejUstka - obóz piłki nożnej11 dniwiek 7-17
Ustka - obóz siatkówkiUstka - obóz siatkówki11 dniwiek 7-17
Ustka - Wakacyjna Akademia Języka AngielskiegoUstka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego11 dniwiek 7-17
Ustroń - Magia i czaryUstroń - Magia i czary10, 11 dniwiek 9-14
Ustroń - Młody detektyw GlobusUstroń - Młody detektyw Globus10, 11 dniwiek 9-14
Ustroń - obóz rekreacyjnyUstroń - obóz rekreacyjny10, 11 dniwiek 9-14
Ustroń - Parki rozrywkiUstroń - Parki rozrywki10, 11 dniwiek 9-14
Ustroń - profesjonalny obóz rowerowy ENDURO-TRAILOWYUstroń - profesjonalny obóz rowerowy ENDURO-TRAILOWY11 dniwiek 13-17
Ustroń - RPG CaerbannogUstroń - RPG Caerbannog10, 11 dniwiek 13-20
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci AdrenalinyWęgierska Górka - obóz Pasjonaci Adrenaliny10, 11 dniwiek 9-13
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci ASGWęgierska Górka - obóz Pasjonaci ASG10, 11 dniwiek 9-14
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci paintballaWęgierska Górka - obóz Pasjonaci paintballa10, 11 dniwiek 9-14
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci RekreacjiWęgierska Górka - obóz Pasjonaci Rekreacji11 dniwiek 9-14
Węgierska Górka - obóz Piłkarska pasjaWęgierska Górka - obóz Piłkarska pasja10, 11 dniwiek 9-14
Węgierska Górka - obóz Wodna pasjaWęgierska Górka - obóz Wodna pasja10, 11 dniwiek 9-14
Wiączyń Dolny - obóz jazdy konnejWiączyń Dolny - obóz jeździecki w centrum Polski10, 11 dniwiek 10-17
Wiączyń Dolny - półkolonieWiączyń Dolny - półkolonie w centrum Polski8, 9 dniwiek 10-17
Wisła - Beskidzki Klub Włóczykija - obóz górskiWisła - Beskidzki Klub Włóczykija - obóz górski11 dniwiek 12-17
Wisła - kolonie rozmaitości Wisła - kolonie rozmaitości "Skocz do Wisły!"11 dniwiek 12-17, 9-12
Wisła - obóz Akademia latinoWisła - obóz Akademia latino11 dniwiek 12-17
Wisła - obóz fotograficznyWisła - obóz fotograficzny11 dniwiek 12-17
Wisła - obóz języka angielskiegoWisła - obóz języka angielskiego11 dniwiek 12-17
Wisła - obóz rowerowyWisła - obóz rowerowy11 dniwiek 12-17
Wisła - obóz teatralno-aktorskiWisła - obóz teatralno-aktorski11 dniwiek 12-17
Zakopane - Klub Urwisa Akademia RozmaitościZakopane - Klub Urwisa Akademia Rozmaitości10, 11 dniwiek 7-11
Zakopane - kolonia i obóz aktorsko-wokalnyZakopane - kolonia i obóz aktorsko-wokalny10, 11 dniwiek 10-18
Zakopane - kolonia i obóz D.I.Y.Zakopane - kolonia i obóz D.I.Y.10, 11 dniwiek 7-18
Zakopane - kolonia i obóz Dance CampZakopane - kolonia i obóz Dance Camp10, 11 dniwiek 7-18
Zakopane - kolonia i obóz English CampZakopane - kolonia i obóz English Camp10, 11 dniwiek 7-18
Zakopane - kolonia i obóz Fashion CampZakopane - kolonia i obóz Fashion Camp10, 11 dniwiek 7-18
Zakopane - kolonia i obóz Lego CampZakopane - kolonia i obóz Lego Camp10, 11 dniwiek 7-18
Zakopane - kolonie Parki WodneZakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne w górach10, 11 dniwiek 7-11
Zakopane - kolonie Tatrzański LuzZakopane - kolonie Tatrzański Luz10, 11 dniwiek 7-11
Zakopane - obóz Parki WodneZakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne w górach10, 11 dniwiek 12-18
Zakopane - obóz Tatrzańska PrzygodaZakopane - obóz Tatrzańska Przygoda w górach11 dniwiek 7-18
Zakopane - obóz Tatrzański LuzZakopane - obóz Tatrzański Luz10, 11 dniwiek 12-18
Zakopane - obóz Tatrzańskie WędrówkiZakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki w górach11 dniwiek 10-18
Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygódZamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód9, 11 dniwiek 8-13
Zamrzenica - kolonia Mały FarmerZamrzenica - kolonia Mały Farmer9, 11 dniwiek 8-13
Zamrzenica - kolonia Mały StrzelecZamrzenica - kolonia Mały Strzelec9, 11 dniwiek 8-13
Zamrzenica - kolonia Mały TraperZamrzenica - kolonia Mały Traper9, 11 dniwiek 8-13
Zamrzenica - Łowcy adrenalinyZamrzenica - Łowcy adrenaliny9, 11 dniwiek 10-18
Zamrzenica - obóz ASGZamrzenica - obóz ASG9, 11 dniwiek 12-18
Zamrzenica - obóz wędkarskiZamrzenica - obóz wędkarski9, 11 dniwiek 10-18
Zamrzenica - Sztuka PrzetrwaniaZamrzenica - Sztuka Przetrwania9, 11 dniwiek 12-18
Zawoja - obóz przygodowyZawoja - obóz przygodowy11 dniwiek 10-17
Zawoja - obóz rekreacyjny - Mountain relaksZawoja - obóz rekreacyjny - Mountain relaks11 dniwiek 10-17
Zawoja - obóz Zdobywcy Górskich SzczytówZawoja - obóz Zdobywcy Górskich Szczytów11 dniwiek 11-17
Zawoja - parki atrakcjiZawoja - parki atrakcji11 dniwiek 10-17

Klub Urwisa

Bałtów - Klub Urwisa kolonie w świecie zwierzątBałtów - Klub Urwisa kolonie w świecie zwierząt11 dniwiek 8-11
Bałtów - Kolonie Klub Urwisa z dinozaurami - Kraina przygódBałtów - Kolonie z dinozaurami - Kraina przygód dla dzieci11 dniwiek 7-11
Dębogóra - Klub Urwisa  Wakacje nad RozlewiskiemDębogóra - kolonia Wakacje nad rozlewiskiem dla najmłodszych11 dniwiek 7-11
Dźwirzyno - Klub Urwisa kolonia rekreacyjnaDźwirzyno - kolonia rekreacyjna dla najmłodszych nad Bałtykiem9, 11 dniwiek 7-11
Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia PlastycznaJarosławiec - kolonia plastyczna dla dzieci10, 11 dniwiek 7-11
Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia RekreacyjnaJarosławiec - kolonia rekreacyjna dla dzieci10, 11 dniwiek 7-11
Jarosławiec - Klub Urwisa Piłka NożnaJarosławiec - kolonia piłki nożnej dla dzieci10, 11 dniwiek 7-11
Krasiejów - Klub Urwisa kolonia kreatywne wakacjeKrasiejów - kolonia kreatywne wakacje11 dniwiek 7-11
Lesko Zamek - Klub Urwisa Lesko Zamek - Klub Urwisa kolonia "Eko Zuchy" w Bieszczadach10, 11 dniwiek 7-11
Łeba - Klub Urwisa kolonia Łebskie wakacjeŁeba - Klub Urwisa kolonia Łebskie wakacje nad morzem11 dniwiek 7-11
Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjnaMurzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna w Tatrach10, 11 dniwiek 7-11
Poznań - Klub Urwisa Kolonia  w Stumilowym LesiePoznań - Klub Urwisa Kolonia w Stumilowym Lesie11 dniwiek 7-11
Przysiecz - Klub Urwisa Kolonie ze zwierzętamiPrzysiecz - Klub Urwisa Kolonie ze zwierzętami10, 11 dniwiek 7-11
Rabka Zdrój - Urwis na wakacjachRabka Zdrój - Urwis na wakacjach11 dniwiek 8-11
Rabka Zdrój - urwis w maxi RabceRabka Zdrój - urwis w maxi Rabce11 dniwiek 8-11
Rabka Zdrój - Zdrowy urwis - urwisy w SPARabka Zdrój - Zdrowy urwis - urwisy w SPA11 dniwiek 8-11
Ustroń - Klub Urwisa Wesoła koloniaUstroń - Klub Urwisa Wesoła kolonia10, 11 dniwiek 8-11
Węgierska Górka - Klub Urwisa Wakacje z PasjąWęgierska Górka - Klub Urwisa Wakacje z Pasją11 dniwiek 8-11
Zakopane - Klub Urwisa kolonia Mini PrzygodaZakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda w górach10, 11 dniwiek 7-11
Zakopane - Klub Urwisa kolonia Parki WodneZakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne w górach10, 11 dniwiek 7-11

Obozy i kolonie to imprezy wyjazdowe dla dzieci i młodzieży szkolnej. Na tych wyjazdach każdy młody człowiek znajdzie coś dla siebie. Programy obozów i kolonii mogą być takie same ale zajęcia będą odbywały się z podziałem na grupy wiekowe. Realizacja tego samego programu w przypadku obozów będzie wymagała większego zaangażowania siły fizycznej bądź wyższych umiejętności niż na kolonii. Od wielu lat organizujemy wyjazdy dla dzieci i młodzieży - zapraszamy.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.
Signal Iduna    Subwencja PFR