Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Obozy i kolonie w Polsce Almatur 2022

bezpieczne
podróże
OBOZY MŁODZIEŻOWE EGZOTYKA WYCIECZKI BIURO OBOZY KOLONIE W POLSCE OBOZY KOLONIE ZA GRANICĄ
menuAlmatur kolonie i obozy
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy młodzieżowe kolonie
Polecamy
Obozy i kolonie
Almatur

Obozy młodzieżowe Kolonie

Polska



Obozy młodzieżowe i kolonie w Polsce

Obozy młodzieżowe

Bachorze - kolonia Komandos JuniorBachorze - kolonia Komandos Junior nad jeziorem Charzykowskim11 dniwiek 8-12 lat
Bachorze - kolonia plastycznaBachorze - kolonia plastyczna nad jeziorem Charzykowskim11 dniwiek 8-12 lat
Bachorze - kolonia sportów wodnychBachorze - kolonia sportów wodnych nad jeziorem Charzykowskim11 dniwiek 8-12 lat
Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowegoBachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego nad jeziorem Charzykowskim11 dniwiek 14-18 lat
Bachorze - obóz artystycznyBachorze - obóz artystyczny nad jeziorem Charzykowskim11 dniwiek 12-18 lat
Bachorze - obóz kajakowo-rowerowyBachorze - obóz kajakowo-rowerowy nad jeziorem Charzykowskim11 dniwiek 12-18 lat
Bachorze - obóz sportów wodnychBachorze - obóz sportów wodnych nad jeziorem Charzykowskim11 dniwiek 12-18 lat
Bachorze - obóz windsurfingowyBachorze - obóz windsurfingowy nad jeziorem Charzykowskim11 dniwiek 12-18 lat
Bałtów - kolonie detektywistyczneBałtów - kolonie detektywistyczne Góry Świętokrzyskie11 dniwiek 8-12 lat
Bałtów - kolonie plastyczneBałtów - kolonie plastyczne Góry Świętokrzyskie11 dniwiek 8-12 lat
Bałtów - kolonie w świecie zwierząt - kraina przygódBałtów - kolonie w świecie zwierząt - kraina przygód Góry Świętokrzyskie11 dniwiek 8-12 lat
Bałtów - kolonie z dinozaurami - kraina przygódBałtów - kolonie z dinozaurami - kraina przygód Góry Świętokrzyskie11 dniwiek 8-12 lat
Bieszczady - Berezka - Obóz Jazdy KonnejBieszczady - Berezka - Obóz Jazdy Konnej11 dniwiek 9-18 lat
Bieszczady - Lesko SKI -  Z Artystyczną DusząBieszczady - Lesko SKI - Z Artystyczną Duszą11 dniwiek 8-18 lat
Bieszczady - Lesko SKI - 9 Przygód w 9 DniBieszczady - Lesko SKI - 9 Przygód w 9 Dni11 dniwiek 8-18 lat
Bieszczady - Lesko SKI - Bieszczadzkie WędrówkiBieszczady - Lesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki11 dniwiek 10-18 lat
Bieszczady - Lesko SKI - Konwent Mangi i AnimeBieszczady - Lesko SKI - Konwent Mangi i Anime11 dniwiek 10-18 lat
Bieszczady - Lesko SKI - Obóz PaintballowyBieszczady - Lesko SKI - Obóz Paintballowy11 dniwiek 10-18 lat
Bieszczady - Lesko SKI - Obóz SurvivalowyBieszczady - Lesko SKI - Obóz Survivalowy11 dniwiek 10-18 lat
Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Zdrowe AktywnościBieszczady - Lesko SKI - Obóz Zdrowe Aktywności11 dniwiek 10-18 lat
Bieszczady - Lesko Zamek - Klub Urwisa - Eko KoloniaBieszczady - Lesko Zamek - Klub Urwisa - Eko Kolonia11 dniwiek 7-13 lat
Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Detektywistyczny Bieszczadzki TropicielBieszczady - Lesko Zamek - Obóz Detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel11 dniwiek 8-18, 11-15 lat
Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Piłki NożnejBieszczady - Lesko Zamek - Obóz Piłki Nożnej11 dniwiek 8-18 lat
Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz PływackiBieszczady - Lesko Zamek - Obóz Pływacki11 dniwiek 8-18 lat
Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz RekreacyjnyBieszczady - Lesko Zamek - Obóz Rekreacyjny11 dniwiek 13-18, 13-15 lat
Bieszczady - Stężnica - BieszCzad QUADBieszczady - Stężnica - BieszCzad QUAD11 dniwiek 11-18 lat
Bieszczady - Stężnica - Jazda konnaBieszczady - Stężnica - Jazda konna11 dniwiek 9-18 lat
Bocheniec - kolonia i obóz komiksowyBocheniec - kolonia i obóz komiksowy w Górach Świętokrzyskich11 dniwiek 7-16 lat
Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczyBocheniec - kolonia i obóz podróżniczy w Górach Świętokrzyskich11 dniwiek 7-16 lat
Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcyBocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy w Górach Świętokrzyskich11 dniwiek 7-16 lat
Borek - obóz Akademia KartingowaBorek - obóz Akademia Kartingowa Małpolska11 dniwiek 12-16 lat
Borek - obóz Dziarskie WakacjeBorek - obóz Dziarskie Wakacje Małpolska11 dniwiek 8-16 lat
Borek - obóz Jazda konnaBorek - obóz Jazda konna11 dniwiek 8-16 lat
Borne Sulinowo - obóz ASG komandosBorne Sulinowo - obóz ASG komandos Pojezierze Drawskie11 dniwiek 12-18 lat
Borne Sulinowo - obóz ASG zielony garnizonBorne Sulinowo - obóz ASG zielony garnizon Pojezierze Drawskie11 dniwiek 12-18 lat
Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowyBorne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy Pojezierze Drawskie11 dniwiek 12-18 lat
Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnegoBorne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego Pojezierze Drawskie11 dniwiek 14-18 lat
Borne Sulinowo - obóz paintballowyBorne Sulinowo - obóz paintballowy Pojezierze Drawskie11 dniwiek 12-18 lat
Borne Sulinowo - obóz wędkarskiBorne Sulinowo - obóz wędkarski Pojezierze Drawskie11 dniwiek 12-18 lat
Brenna - beskidzki rajd konnyBrenna - beskidzki rajd konny Beskid Śląski i Żywiecki11 dniwiek 12-17 lat
Brenna - jazda konnaBrenna - jazda konna Beskid Śląski i Żywiecki11 dniwiek 10-16, 11-16 lat
Byczyna - obóz Artystyczna PrzygodaByczyna - obóz Artystyczna Przygoda11 dniwiek 8-17 lat
Byczyna - obóz gry fabularne RPGByczyna - obóz gry fabularne RPG11 dniwiek 8-17 lat
Byczyna - obóz Przygoda z ArcheologiąByczyna - obóz Przygoda z Archeologią11 dniwiek 8-17 lat
Byczyna - obóz Rycerska PrzygodaByczyna - obóz Rycerska Przygoda11 dniwiek 8-17 lat
Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniecCetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec nad morzem11 dniwiek 10-18 lat
Cetniewo - obóz koszykówkiCetniewo - obóz koszykówki nad morzem11 dniwiek 12-18 lat
Cetniewo - obóz piłki nożnejCetniewo - obóz piłki nożnej nad morzem11 dniwiek 10-18 lat
Cetniewo - obóz pływackiCetniewo - obóz pływacki nad morzem11 dniwiek 9-12 lat
Cetniewo - obóz rekreacyjnyCetniewo - obóz rekreacyjny nad morzem11 dniwiek 12-18 lat
Cetniewo - obóz siatkówkiCetniewo - obóz siatkówki nad morzem11 dniwiek 12-18 lat
Czaplinek - kolonia przygodowaCzaplinek - kolonia przygodowa na Pojezierzu Drawskim11 dniwiek 8-12 lat
Czaplinek - kurs nurkowania OWSDCzaplinek - kurs nurkowania OWSD na Pojezierzu Drawskim11 dniwiek 12-18 lat
Czaplinek - obóz multisportowyCzaplinek - obóz multisportowy na Pojezierzu Drawskim11 dniwiek 10-18 lat
Czaplinek - obóz piłki nożnejCzaplinek - obóz piłki nożnej na Pojezierzu Drawskim11 dniwiek 10-18 lat
Czaplinek - obóz rekreacyjnyCzaplinek - obóz rekreacyjny na Pojezierzu Drawskim11 dniwiek 10-18 lat
Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowyCzaplinek - obóz survivalowo-kajakowy na Pojezierzu Drawskim11 dniwiek 12-18 lat
Czaplinek - obóz warsztaty literackieCzaplinek - obóz warsztaty literackie na Pojezierzu Drawskim11 dniwiek 12-18 lat
Czaplinek - obóz warsztaty musicaloweCzaplinek - obóz warsztaty musicalowe na Pojezierzu Drawskim11 dniwiek 12-18 lat
Czaplinek - obóz warsztaty wokalneCzaplinek - obóz warsztaty wokalne na Pojezierzu Drawskim11 dniwiek 10-18 lat
Czaplinek - obóz windsurfingowyCzaplinek - obóz windsurfingowy na Pojezierzu Drawskim11 dniwiek 10-18 lat
Czaplinek - obóz wodna przygodaCzaplinek - obóz wodna przygoda na Pojezierzu Drawskim11 dniwiek 12-18 lat
Czaplinek - obóz żeglarskiCzaplinek - obóz żeglarski na Pojezierzu Drawskim11 dniwiek 10-18 lat
Częstochowa - obóz siatkarski VolleyballCampCzęstochowa - obóz siatkarski VolleyballCamp11 dniwiek 10-19 lat
Dąbki - obóz Aqua przygodaDąbki - obóz Aqua przygoda nad Polskim Morzem11 dniwiek 10-18 lat
Dąbki - obóz fitness i sportDąbki - obóz fitness i sport nad Polskim Morzem11 dniwiek 10-18 lat
Dąbki - obóz japońskiDąbki - obóz japoński nad Polskim Morzem11 dniwiek 12-18 lat
Dąbki - obóz paintballowo-survivalowyDąbki - obóz paintballowo-survivalowy nad Polskim Morzem11 dniwiek 10-18 lat
Dąbki - obóz rekreacyjnyDąbki - obóz rekreacyjny nad Polskim Morzem11 dniwiek 10-18 lat
Dąbki - obóz tanecznyDąbki - obóz taneczny nad Polskim Morzem11 dniwiek 10-18 lat
Dąbki - obóz windsurfingowyDąbki - obóz windsurfingowy nad Polskim Morzem11 dniwiek 10-18 lat
Dąbki - obóz zakręcone wakacjeDąbki - obóz zakręcone wakacje nad Polskim Morzem11 dniwiek 8-16 lat
Dziwnówek - obóz Mali AgenciDziwnówek - obóz Mali Agenci nad morzem11 dniwiek 8-13 lat
Dziwnówek - obóz Małe ArtystkiDziwnówek - obóz Małe Artystki nad morzem11 dniwiek 8-13 lat
Dziwnówek - obóz rekreacyjnyDziwnówek - obóz rekreacyjny nad morzem11 dniwiek 8-13 lat
Dźwirzyno - kolonia języka angielskiegoDźwirzyno - kolonia języka angielskiego nad morzem11 dniwiek 7-11 lat
Dźwirzyno - kolonia plastycznaDźwirzyno - kolonia plastyczna nad morzem11 dniwiek 7-11 lat
Dźwirzyno - kolonia rekreacyjnaDźwirzyno - kolonia rekreacyjna nad morzem11 dniwiek 7-11 lat
Dźwirzyno - kolonia Zumba FitnessDźwirzyno - kolonia Zumba Fitness nad morzem11 dniwiek 7-11 lat
Dźwirzyno - obóz fotograficznyDźwirzyno - obóz fotograficzny nad morzem11 dniwiek 12-18 lat
Dźwirzyno - obóz języka angielskiegoDźwirzyno - obóz języka angielskiego nad morzem11 dniwiek 12-18 lat
Dźwirzyno - obóz paintballowyDźwirzyno - obóz paintballowy nad morzem11 dniwiek 12-18 lat
Dźwirzyno - obóz plastycznyDźwirzyno - obóz plastyczny nad morzem11 dniwiek 12-18 lat
Dźwirzyno - obóz rekreacyjnyDźwirzyno - obóz rekreacyjny nad morzem11 dniwiek 12-18 lat
Dźwirzyno - obóz rowerowyDźwirzyno - obóz rowerowy nad morzem11 dniwiek 12-18 lat
Dźwirzyno - obóz Zumba FitnessDźwirzyno - obóz Zumba Fitness nad morzem11 dniwiek 12-18 lat
Elbląg - obóz kajakowyElbląg - obóz kajakowy11 dniwiek 13-17 lat
Elbląg - obóz pływackiElbląg - obóz pływacki11 dniwiek 9-13 lat
Elbląg - obóz rekreacyjnyElbląg - obóz rekreacyjny11 dniwiek 7-17 lat
Elbląg - obóz rolkowyElbląg - obóz rolkowy11 dniwiek 7-12 lat
Giby - obóz Leśne LaboratoriumGiby - obóz Leśne Laboratorium11 dniwiek 9-18 lat
Giby - obóz Leśny AgentGiby - obóz Leśny Agent11 dniwiek 9-18 lat
Giby - obóz Świat 5 PrzygódGiby - obóz Świat 5 Przygód na Suwalszczyźnie11 dniwiek 9-18 lat
Gierłoż - kurs Ratownik WOPRGierłoż - kurs Ratownik WOPR na Mazurach11 dniwiek 12-18 lat
Gierłoż - obóz 8 przygódGierłoż - obóz 8 przygód na Mazurach11 dniwiek 8-18 lat
Gierłoż - obóz aktywni i wygodniGierłoż - obóz aktywni i wygodni na Mazurach11 dniwiek 8-18 lat
Gierłoż - obóz dronowyGierłoż - obóz dronowy na Mazurach11 dniwiek 11-18 lat
Gierłoż - obóz kaskada militarnyGierłoż - obóz kaskada militarny na Mazurach11 dniwiek 13-18 lat
Gierłoż - obóz militarny ASGGierłoż - obóz militarny ASG na Mazurach11 dniwiek 11-18 lat
Gierłoż - obóz paintballowo-gokartowyGierłoż - obóz paintballowo-gokartowy na Mazurach11 dniwiek 11-18 lat
Gierłoż - obóz paintballowyGierłoż - obóz paintballowy na Mazurach11 dniwiek 11-18 lat
Gierłoż - obóz quadowo-gokartowyGierłoż - obóz quadowo-gokartowy na Mazurach11 dniwiek 11-18 lat
Gierłoż - obóz quadowo-paintballowyGierłoż - obóz quadowo-paintballowy na Mazurach11 dniwiek 11-18 lat
Gierłoż - obóz quadowyGierłoż - obóz quadowy na Mazurach11 dniwiek 11-18 lat
Gierłoż - obóz rowerowyGierłoż - obóz rowerowy na Mazurach11 dniwiek 13-18 lat
Gierłoż - obóz z psemGierłoż - obóz z psem11 dniwiek 12-18 lat
Gierłoż - quady&paintball&przygoda juniorGierłoż - quady&paintball&przygoda junior na Mazurach11 dniwiek 8-11 lat
Grotniki - obóz Pięć Mega PrzygódGrotniki - obóz Pięć Mega Przygód11 dniwiek 8-12 lat
Janów Lubelski - jazda konnaJanów Lubelski - jazda konna Lubelszczyzna11 dniwiek 12-17 lat
Janów Lubelski - kolonia motocrossJanów Lubelski - kolonia motocross Lubelszczyzna11 dniwiek 7-12 lat
Janów Lubelski - kolonia rekreacyjnaJanów Lubelski - kolonia rekreacyjna Lubelszczyzna11 dniwiek 7-12 lat
Janów Lubelski - obóz fitnessJanów Lubelski - obóz fitness Lubelszczyzna11 dniwiek 14-17 lat
Janów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiejJanów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej Lubelszczyzna11 dniwiek 8-17 lat
Janów Lubelski - obóz Krav-MagaJanów Lubelski - obóz Krav-Maga Lubelszczyzna11 dniwiek 12-17 lat
Janów Lubelski - obóz paintball i survivalJanów Lubelski - obóz paintball i survival Lubelszczyzna11 dniwiek 14-17 lat
Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobicJanów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic Lubelszczyzna11 dniwiek 7-17 lat
Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowyJanów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy Lubelszczyzna11 dniwiek 14-17 lat
Janów Lubelski - obóz tenisowyJanów Lubelski - obóz tenisowy Lubelszczyzna11 dniwiek 10-17 lat
Janów Lubelski - RolkiJanów Lubelski - Rolki Lubelszczyzna11 dniwiek 7-17 lat
Jantar - Bałtycki chillout 14+Jantar - Bałtycki chillout 14+ Zatoka Gdańska11 dniwiek 13-18 lat
Jantar - Beach volleyball !Jantar - Beach volleyball ! Zatoka Gdańska11 dniwiek 13-18 lat
Jantar - Fitness challengeJantar - Fitness challenge Zatoka Gdańska11 dniwiek 12-18 lat
Jantar - Poszukiwacze przygódJantar - Poszukiwacze przygód Zatoka Gdańska11 dniwiek 12-18 lat
Jarosławiec - Kolonia PiłkarskaJarosławiec - Kolonia Piłkarska11 dniwiek 7-12 lat
Jarosławiec - Kolonia PlastycznaJarosławiec - Kolonia Plastyczna11 dniwiek 7-13 lat
Jarosławiec - Kolonia RekreacyjnaJarosławiec - Kolonia Rekreacyjna11 dniwiek 7-12 lat
Jarosławiec - Obóz Archery Tag i PaintballJarosławiec - Obóz Archery Tag i Paintball nad Polskim Morzem11 dniwiek 11-17 lat
Jarosławiec - Obóz Jazdy KonnejJarosławiec - Obóz Jazdy Konnej nad Polskim Morzem11 dniwiek 7-17, 7-16 lat
Jarosławiec - Obóz Komandos JuniorJarosławiec - Obóz Komandos Junior nad Polskim Morzem11 dniwiek 9-17 lat
Jarosławiec - Obóz Piłki NożnejJarosławiec - Obóz Piłki Nożnej nad Polskim Morzem11 dniwiek 13-17 lat
Jarosławiec - Obóz PływackiJarosławiec - Obóz Pływacki nad Polskim Morzem11 dniwiek 8-17 lat
Jarosławiec - Obóz RekreacyjnyJarosławiec - Obóz Rekreacyjny nad Polskim Morzem11 dniwiek 13-17 lat
Jarosławiec - Wicie - Kolonia Rekreacyjna - DomkiJarosławiec - Wicie - Kolonia Rekreacyjna - Domki nad Polskim Morzem11 dniwiek 7-13 lat
Jarosławiec - Wicie - Koreański POP - DomkiJarosławiec - Wicie - Koreański POP - Domki nad Polskim Morzem11 dniwiek 9-18, 9-16 lat
Jarosławiec - Wicie - Obóz Rekreacyjny - DomkiJarosławiec - Wicie - Obóz Rekreacyjny - Domki nad Polskim Morzem11 dniwiek 13-18 lat
Jastrzębia Góra - Akademia tańca i styluJastrzębia Góra - Akademia tańca i stylu nad morzem9, 11 dniwiek 12-18 lat
Jastrzębia Góra - English Wave SummerJastrzębia Góra - English Wave Summer nad morzem9, 11 dniwiek 12-18 lat
Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjnyJastrzębia Góra - obóz rekreacyjny nad morzem9, 11 dniwiek 12-18 lat
Karpacz - obóz języka niemieckiegoKarpacz - obóz języka niemieckiego w Sudetach11 dniwiek 10-17 lat
Karpacz - obóz Karkonosze AdventureKarpacz - obóz Karkonosze Adventure w Sudetach11 dniwiek 10-17 lat
Karpacz - obóz Parki WodneKarpacz - obóz Parki Wodne w Sudetach11 dniwiek 10-17 lat
Karpacz - obóz rekreacyjnyKarpacz - obóz rekreacyjny w Sudetach11 dniwiek 10-17 lat
Kazimierz Dolny - obóz detektywistycznyKazimierz Dolny - obóz detektywistyczny11 dniwiek 12-18 lat
Kazimierz Dolny - obóz dronowyKazimierz Dolny - obóz dronowy11 dniwiek 12-18 lat
Kazimierz Dolny - warsztaty aktorskieKazimierz Dolny - warsztaty aktorskie11 dniwiek 12-18 lat
Kazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznejKazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej11 dniwiek 12-18 lat
Kazimierz Dolny - warsztaty gitaroweKazimierz Dolny - warsztaty gitarowe11 dniwiek 12-18 lat
Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskieKazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie11 dniwiek 12-18 lat
Kazimierz Dolny - warsztaty reżysersko-filmoweKazimierz Dolny - warsztaty reżysersko-filmowe11 dniwiek 12-18 lat
Kazimierz Dolny - warsztaty wokalneKazimierz Dolny - warsztaty wokalne11 dniwiek 12-18 lat
Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczneKazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne11 dniwiek 12-18 lat
Kielce -  obóz piłki nożnejKielce - obóz piłki nożnej11 dniwiek 7-17 lat
Kielce -  obóz siatkówkiKielce - obóz siatkówki11 dniwiek 13-17 lat
Kielce -  RobotykaKielce - Robotyka11 dniwiek 8-17 lat
Kołobrzeg - Kolonia RekreacyjnaKołobrzeg - Kolonia Rekreacyjna nad morzem11 dniwiek 7-13 lat
Kołobrzeg - Obóz Jazdy KonnejKołobrzeg - Obóz Jazdy Konnej nad morzem11 dniwiek 7-18 lat
Kołobrzeg - Obóz Piłki NożnejKołobrzeg - Obóz Piłki Nożnej nad morzem11 dniwiek 7-18 lat
Kołobrzeg - Obóz PływackiKołobrzeg - Obóz Pływacki nad morzem11 dniwiek 7-18 lat
Kołobrzeg - Obóz RekreacyjnyKołobrzeg - Obóz Rekreacyjny nad morzem11 dniwiek 13-18 lat
Kołobrzeg - Obóz SportowyKołobrzeg - Obóz Sportowy nad morzem11 dniwiek 10-18 lat
Kołobrzeg - Obóz Street DanceKołobrzeg - Obóz Street Dance nad morzem11 dniwiek 7-18 lat
Kołobrzeg - Obóz Tenisa ZiemnegoKołobrzeg - Obóz Tenisa Ziemnego nad morzem11 dniwiek 7-18 lat
Kołobrzeg - Obóz Zachodniopomorskie Parki WodneKołobrzeg - Obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne nad morzem11 dniwiek 7-18 lat
Kołobrzeg - Survival i Bushcraft CAMPKołobrzeg - Survival i Bushcraft CAMP nad morzem11 dniwiek 13-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowyKortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy Warmia i Mazury11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz fotograficznyKortowo - FunFestival - obóz fotograficzny Warmia i Mazury11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz gier planszowych i PSKortowo - FunFestival - obóz gier planszowych i PS Warmia i Mazury11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnejKortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej Warmia i Mazury11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiegoKortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego Warmia i Mazury11 dniwiek 14-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz koszykówkiKortowo - FunFestival - obóz koszykówki Warmia i Mazury11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz kulinarnyKortowo - FunFestival - obóz kulinarny Warmia i Mazury11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz musicalowyKortowo - FunFestival - obóz musicalowy Warmia i Mazury11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnejKortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej Warmia i Mazury11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjnyKortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny Warmia i Mazury11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walkiKortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki Warmia i Mazury11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz siatkówkiKortowo - FunFestival - obóz siatkówki Warmia i Mazury11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnychKortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych Warmia i Mazury11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintballKortowo - FunFestival - obóz survival i paintball Warmia i Mazury11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnegoKortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego Warmia i Mazury11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnegoKortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego Warmia i Mazury11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruchKortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch Warmia i Mazury11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - kolonia języka angielskiegoKortowo - kolonia języka angielskiego Warmia i Mazury11 dniwiek 8-11 lat
Kortowo - kolonia kulinarnaKortowo - kolonia kulinarna Warmia i Mazury11 dniwiek 8-11 lat
Kortowo - kolonia piłki nożnejKortowo - kolonia piłki nożnej Warmia i Mazury11 dniwiek 8-11 lat
Kortowo - kolonia pływaniaKortowo - kolonia pływania Warmia i Mazury11 dniwiek 8-11 lat
Kortowo - kolonia przygodowaKortowo - kolonia przygodowa Warmia i Mazury11 dniwiek 8-11 lat
Kortowo - kolonia rekreacyjnaKortowo - kolonia rekreacyjna Warmia i Mazury11 dniwiek 8-11 lat
Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walkiKortowo - kolonia samoobrony i sportów walki Warmia i Mazury11 dniwiek 8-11 lat
Kortowo - kolonia tanecznaKortowo - kolonia taneczna Warmia i Mazury11 dniwiek 8-11 lat
Kortowo - kolonia tenisa ziemnegoKortowo - kolonia tenisa ziemnego Warmia i Mazury11 dniwiek 8-11 lat
Kraków - Multi-językowyKraków - Multi-językowy11 dniwiek 14-18 lat
Kraków - Przygoda po krakowsku NAD JEZIOREMKraków - Przygoda po krakowsku NAD JEZIOREM11 dniwiek 8-18 lat
Kraków - Studencki KrakówKraków - Studencki Kraków11 dniwiek 14-18 lat
Krasiejów - obóz MinecraftKrasiejów - obóz Minecraft na Opolszczyźnie11 dniwiek 10-14 lat
Krasiejów - obóz Przygoda z LEGOKrasiejów - obóz Przygoda z LEGO na Opolszczyźnie11 dniwiek 10-14 lat
Krasiejów - obóz Świat Młodego OdkrywcyKrasiejów - obóz Świat Młodego Odkrywcy na Opolszczyźnie11 dniwiek 10-14 lat
Krasiejów - obóz Świat PrzygódKrasiejów - obóz Świat Przygód na Opolszczyźnie11 dniwiek 10-14 lat
Krynica Morska - kolonia rekreacyjnaKrynica Morska - kolonia rekreacyjna Morze Bałtyckie11 dniwiek 8-11 lat
Krynica Morska - obóz przygodyKrynica Morska - obóz przygody Morze Bałtyckie11 dniwiek 8-15 lat
Krynica Morska - obóz rekreacyjnyKrynica Morska - obóz rekreacyjny Morze Bałtyckie11 dniwiek 12-18 lat
Krynica Morska - obóz survival i paintballKrynica Morska - obóz survival i paintball Morze Bałtyckie11 dniwiek 12-18 lat
Kudowa-Zdrój - obóz MinecraftKudowa-Zdrój - obóz Minecraft w Sudetach11 dniwiek 8-16 lat
Kudowa-Zdrój - obóz rekreacyjnyKudowa-Zdrój - obóz rekreacyjny w Sudetach11 dniwiek 8-16 lat
Kudowa-Zdrój - szkółka pływackaKudowa-Zdrój - szkółka pływacka w Sudetach11 dniwiek 8-16 lat
Lądek Zdrój - hulajnogaLądek Zdrój - hulajnoga w Kotlinie Kłodzkiej11 dniwiek 7-17 lat
Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnejLądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej w Kotlinie Kłodzkiej11 dniwiek 7-14 lat
Lądek Zdrój - kolonia i obóz piłki nożnejLądek Zdrój - kolonia i obóz piłki nożnej w Kotlinie Kłodzkiej11 dniwiek 7-17 lat
Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjnyLądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny w Kotlinie Kłodzkiej11 dniwiek 7-17 lat
Lewin Kłodzki - obóz jazdy konnejLewin Kłodzki - obóz jazdy konnej w Sudetach11 dniwiek 8-16 lat
Lewin Kłodzki - obóz języka angielskiegoLewin Kłodzki - obóz języka angielskiego w Sudetach11 dniwiek 8-16 lat
Lewin Kłodzki - obóz Konwent CosplayLewin Kłodzki - obóz Konwent Cosplay w Sudetach11 dniwiek 13-17 lat
Lewin Kłodzki - obóz MinecraftLewin Kłodzki - obóz Minecraft w Sudetach11 dniwiek 8-16 lat
Lewin Kłodzki - obóz rekreacyjnyLewin Kłodzki - obóz rekreacyjny w Sudetach11 dniwiek 8-16 lat
Łazy Mielno - kolonia detektywistyczna Świat ZagadekŁazy Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek Bałtycki chillout nad morzem11 dniwiek 8-13 lat
Łazy Mielno - obóz rekreacyjnyŁazy Mielno - obóz rekreacyjny Bałtycki chillout nad morzem11 dniwiek 8-18 lat
Łazy Mielno - przygoda w HogwarcieŁazy Mielno - przygoda w Hogwarcie Bałtycki chillout nad morzem11 dniwiek 8-13 lat
Łeba -  obóz rekreacyjny. Wypoczynek Bez KituŁeba - obóz rekreacyjny. Wypoczynek Bez Kitu nad Polskim Morzem11 dniwiek 15-18 lat
Łeba - Kolonie Łebskie wakacjeŁeba - Kolonie Łebskie wakacje nad Polskim Morzem11 dniwiek 8-12 lat
Łeba - kolonie rekreacyjne. Wypoczynek Bez KituŁeba - kolonie rekreacyjne. Wypoczynek Bez Kitu nad Polskim Morzem11 dniwiek 12-14 lat
Łeba - obóz jazdy konnejŁeba - obóz jazdy konnej nad Polskim Morzem11 dniwiek 12-18 lat
Łeba - obóz język angielskiŁeba - obóz język angielski nad Polskim Morzem11 dniwiek 12-14 lat
Łeba - obóz pływackiŁeba - obóz pływacki nad Polskim Morzem11 dniwiek 10-12 lat
Mielno - kolonia detektywistyczna Świat ZagadekMielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek11 dniwiek 8-13 lat
Mielno - kolonia Nadmorska PrzygodaMielno - kolonia Nadmorska Przygoda nad morzem11 dniwiek 8-13 lat
Mielno - obóz Słoneczne WakacjeMielno - obóz Słoneczne Wakacje nad morzem11 dniwiek 12-18 lat
Mielno - obóz Wakacje na MaxaMielno - obóz Wakacje na Maxa nad morzem11 dniwiek 13-18 lat
Mielno - przygoda w HogwarcieMielno - przygoda w Hogwarcie11 dniwiek 8-13 lat
Mierzyn -  kolonieMierzyn - kolonie w Puszczy Noteckiej11 dniwiek 7-11 lat
Mierzyn - kolonia i obóz rowerowo-kajakowyMierzyn - kolonia i obóz rowerowo-kajakowy w Puszczy Noteckiej11 dniwiek 12-18 lat
Mierzyn - kolonie i obóz wędkarskiMierzyn - kolonia i obóz wędkarski w Puszczy Noteckiej11 dniwiek 7-18 lat
Mierzyn - rekreacjaMierzyn- kolonia i obóz rekreacyjny w Puszczy Noteckiej11 dniwiek 12-18 lat
Mierzyn- kolonie i obóz survival i paintballMierzyn- kolonia i obóz survival i paintball w Puszczy Noteckiej11 dniwiek 7-18 lat
Mierzyn-jazda konnaMierzyn-jazda konna w Puszczy Noteckiej11 dniwiek 7-13 lat
Międzybrodzie Żywieckie -  #Żarski PRO-bike (full & e-bike)Międzybrodzie Żywieckie - #Żarski PRO-bike w Beskidach11 dniwiek 13-17 lat
Międzybrodzie Żywieckie - #Żarska Jamajka - karaibskie klimatyMiędzybrodzie Żywieckie - #Żarska Jamajka w Beskidach11 dniwiek 12-17 lat
Międzybrodzie Żywieckie - #Żarska przygodaMiędzybrodzie Żywieckie - #Żarska przygoda w Beskidach11 dniwiek 12-17 lat
Międzybrodzie Żywieckie - #Żarski chill - rekreacjaMiędzybrodzie Żywieckie - #Żarski chill w Beskidach11 dniwiek 12-17 lat
Międzyrzec Podlaski - 17 Przygód nad JezioremMiędzyrzec Podlaski - 17 Przygód nad Jeziorem Lubelszczyzna11 dniwiek 8-18 lat
Międzyrzec Podlaski - Sztuki Walki z MistrzemMiędzyrzec Podlaski - Sztuki Walki z Mistrzem Lubelszczyzna11 dniwiek 8-18 lat
Międzywodzie - 10 Krajów w 10 DniMiędzywodzie - 10 Krajów w 10 Dni nad morzem11 dniwiek 7-18 lat
Międzywodzie - 15 Przygód nad MorzemMiędzywodzie - 15 Przygód nad morzem11 dniwiek 7-18 lat
Międzywodzie - Art CampMiędzywodzie - Art Camp nad morzem11 dniwiek 7-18 lat
Międzywodzie - English CampMiędzywodzie - English Camp nad morzem11 dniwiek 7-18 lat
Międzywodzie - Kolonia RekreacyjnaMiędzywodzie - Kolonia Rekreacyjna nad morzem11 dniwiek 7-13 lat
Międzywodzie - Obóz RekreacyjnyMiędzywodzie - Obóz Rekreacyjny nad morzem11 dniwiek 13-18 lat
Międzywodzie - Obóz ZumbaMiędzywodzie - Obóz Zumba nad morzem11 dniwiek 7-18 lat
Międzywodzie - Taniec NowoczesnyMiędzywodzie - Taniec Nowoczesny nad morzem11 dniwiek 7-18 lat
Międzyzdroje - Kolonia RekreacyjnaMiędzyzdroje - Kolonia Rekreacyjna nad morzem11 dniwiek 7-13 lat
Międzyzdroje - Obóz Języka AngielskiegoMiędzyzdroje - Obóz Języka Angielskiego nad morzem11 dniwiek 7-18 lat
Międzyzdroje - Obóz RekreacyjnyMiędzyzdroje - Obóz Rekreacyjny nad morzem11 dniwiek 13-18 lat
Międzyzdroje - Obóz Wychowawca KolonijnyMiędzyzdroje - Obóz Wychowawca Kolonijny nad morzem11 dniwiek 7-18 lat
Mrzeżyno - ASG Counter StrikeMrzeżyno - ASG Counter Strike11 dniwiek 10-18 lat
Mrzeżyno - ASG Delta ForceMrzeżyno - ASG Delta Force11 dniwiek 12-15 lat
Mrzeżyno - ASG Oddział elitarnyMrzeżyno - ASG Oddział elitarny11 dniwiek 15-18 lat
Mrzeżyno - ASG Wojownicy pustkowiMrzeżyno - ASG Wojownicy pustkowi11 dniwiek 12-18 lat
Mrzeżyno - lato i K-popMrzeżyno - lato i K-pop11 dniwiek 12-16 lat
Mrzeżyno - Młody komandosMrzeżyno - Młody komandos11 dniwiek 8-13 lat
Mrzeżyno - obóz rekreacyjnyMrzeżyno - obóz rekreacyjny11 dniwiek 9-17 lat
Mrzeżyno - Ranger CampMrzeżyno - Ranger Camp11 dniwiek 13-18 lat
Mrzeżyno - SnajperMrzeżyno - Snajper11 dniwiek 12-18 lat
Murzasichle - kolonia języka angielskiegoMurzasichle - kolonia języka angielskiego w górach11 dniwiek 7-11 lat
Murzasichle - kolonia plastycznaMurzasichle - kolonia plastyczna w górach11 dniwiek 7-11 lat
Murzasichle - kolonia rekreacyjnaMurzasichle - kolonia rekreacyjna w górach11 dniwiek 7-11 lat
Murzasichle - kolonia Zumba FitnessMurzasichle - kolonia Zumba Fitness w górach11 dniwiek 7-11 lat
Murzasichle - obóz AdventureMurzasichle - obóz Adventure w górach11 dniwiek 12-18 lat
Murzasichle - obóz Akademia kulinarna i zdrowego stylu życiaMurzasichle - obóz Akademia kulinarna i zdrowego stylu życia w górach11 dniwiek 12-18 lat
Murzasichle - obóz fotografiaMurzasichle - obóz fotografia w górach11 dniwiek 12-18 lat
Murzasichle - obóz języka angielskiegoMurzasichle - obóz języka angielskiego w górach11 dniwiek 12-18 lat
Murzasichle - obóz Manga i animeMurzasichle - obóz Manga i anime w górach11 dniwiek 10-18 lat
Murzasichle - obóz paintballowyMurzasichle - obóz paintballowy w górach11 dniwiek 12-18 lat
Murzasichle - obóz plastycznyMurzasichle - obóz plastyczny w górach11 dniwiek 12-18 lat
Murzasichle - obóz rekreacyjnyMurzasichle - obóz rekreacyjny w górach11 dniwiek 12-18 lat
Murzasichle - obóz survivalowyMurzasichle - obóz survivalowy w górach11 dniwiek 12-18 lat
Murzasichle - obóz wokalnyMurzasichle - obóz wokalny w górach11 dniwiek 10-18 lat
Murzasichle - obóz Zumba FitnessMurzasichle - obóz Zumba Fitness w górach11 dniwiek 12-18 lat
Muszyna - obóz Fabryka AdrenalinyMuszyna - obóz Fabryka Adrenaliny w Beskidach11 dniwiek 10-18 lat
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus chłopcyMuszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus chłopcy w Beskidach11 dniwiek 13-18 lat
Muszyna - obóz SurvivalMuszyna - obóz survival w Beskidach11 dniwiek 13-18 lat
Muszyna - obóz tenisowyMuszyna - obóz tenisowy w Beskidach11 dniwiek 10-18 lat
Niechorze - kolonie i obóz hulajnogaNiechorze - kolonie i obóz hulajnoga nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 7-18 lat
Niechorze - kolonie i obóz rekreacyjnyNiechorze - kolonia i obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 7-18 lat
Niechorze - kolonie i obóz skate deskorolkaNiechorze - kolonie i obóz skate deskorolka11 dniwiek 7-18 lat
Niechorze- kolonie i obóz skate rolkiNiechorze- kolonia i obóz skate rolki nad morzem Bałtyckim11 dniwiek 7-18 lat
Niedzica - kolonia i obóz Akademia RelaksuNiedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu w górach11 dniwiek 7-17 lat
Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiegoNiedzica - kolonia i obóz języka angielskiego w górach11 dniwiek 7-17 lat
Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźbaNiedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba w górach11 dniwiek 7-17 lat
Niedzica - kolonie Akademia ŻeglarstwaNiedzica - kolonie Akademia Żeglarstwa11 dniwiek 7-13 lat
Ostróda - obóz aktywni lub wygodniOstróda - obóz aktywni lub wygodni11 dniwiek 8-18 lat
Ostróda - obóz motorowodny-szkoleniowy lub rekreacyjnyOstróda - obóz motorowodny-szkoleniowy lub rekreacyjny11 dniwiek 14-18 lat
Ostróda - obóz na patent żeglarskiOstróda - obóz na patent żeglarski11 dniwiek 14-18 lat
Ostróda - obóz nart wodnych&wakeboardOstróda - obóz nart wodnych&wakeboard11 dniwiek 11-18, 10-12 lat
Ostróda - obóz quadowo-paintballowyOstróda - obóz quadowo-paintballowy11 dniwiek 12-18 lat
Ostróda - obóz quadowyOstróda - obóz quadowy11 dniwiek 12-18 lat
Ostróda - obóz quadowy&sporty wodneOstróda - obóz quadowy&sporty wodne11 dniwiek 12-18 lat
Ostróda - obóz sportów wodnychOstróda - obóz sportów wodnych11 dniwiek 8-18 lat
Ostróda - obóz żeglarski rekreacyjnyOstróda - obóz żeglarski rekreacyjny11 dniwiek 13-18 lat
Ostróda - obóz żeglarski rekreacyjnyOstróda - obóz żeglarski rekreacyjny11 dniwiek 10-12 lat
Poddąbie -  Taneczne wakacje kolonie,obózPoddąbie - Taneczne wakacje kolonie,obóz nad morzem11 dniwiek 9-18 lat
Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:)Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) nad morzem11 dniwiek 15-18 lat
Poddąbie - obóz rowerowyPoddąbie - obóz rowerowy nad morzem11 dniwiek 15-18 lat
Poddąbie - obóz Wakacyjny activePoddąbie - obóz Wakacyjny active nad morzem11 dniwiek 9-18 lat
Poddąbie-rekreacjaPoddąbie-rekreacja nad morzem11 dniwiek 9-14 lat
Podlesice - Jura adventurePodlesice - Jura adventure11 dniwiek 10-16 lat
Podlesice - Jura climbingPodlesice - Jura climbing11 dniwiek 12-16 lat
Podlesice - Jura rekreacjaPodlesice - Jura rekreacja11 dniwiek 10-16 lat
Podlesice - Manga i animePodlesice - Manga i anime11 dniwiek 11-16 lat
Podlesice - RPG CaerbannogPodlesice - RPG Caerbannog11 dniwiek 13-20 lat
Pogorzelica - obóz ABC jazdy konnejPogorzelica - obóz ABC jazdy konnej - Morze Bałtyckie11 dniwiek 8-17 lat
Pogorzelica - obóz Bałtyckie AquaparkiPogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki - Morze Bałtyckie11 dniwiek 9-17, 10-17 lat
Pogorzelica - obóz paintballowyPogorzelica - obóz paintballowy - Morze Bałtyckie11 dniwiek 8-17 lat
Pogorzelica - obóz rekreacyjnyPogorzelica - obóz rekreacyjny - Morze Bałtyckie11 dniwiek 8-17 lat
Pogorzelica - obóz survivalowyPogorzelica - obóz survivalowy - Morze Bałtyckie11 dniwiek 10-17 lat
Pokrzywna - świat  ASGPokrzywna - świat ASG11 dniwiek 13-17 lat
Pokrzywna - świat małego paintballaPokrzywna - świat małego paintballa Opolszczyzna11 dniwiek 10-13 lat
Pokrzywna - świat paintballaPokrzywna - świat paintballa Opolszczyzna11 dniwiek 13-17 lat
Pokrzywna - świat paintballa i ASGPokrzywna - świat paintballa i ASG Opolszczyzna11 dniwiek 12-17 lat
Pokrzywna - świat przygodyPokrzywna - świat przygody Opolszczyzna11 dniwiek 9-17 lat
Pokrzywna - świat wyzwańPokrzywna - świat wyzwań Opolszczyzna11 dniwiek 10-17 lat
Pokrzywna - świat żywiołówPokrzywna - świat żywiołów Opolszczyzna11 dniwiek 10-17 lat
Ponik na Jurze - mania 4x4 off roadPonik na Jurze - mania 4x4 off road11 dniwiek 14-18 lat
Ponik na Jurze - mania przetrwaniaPonik na Jurze - mania przetrwania11 dniwiek 10-18 lat
Ponik na Jurze - mania strzelaniaPonik na Jurze - mania strzelania11 dniwiek 10-18 lat
Ponik na Jurze - mania wspinaniaPonik na Jurze - mania wspinania11 dniwiek 10-18 lat
Ponik na Jurze - mania wypoczywaniaPonik na Jurze - mania wypoczywania11 dniwiek 10-18 lat
Ponik na Jurze - military extreme campPonik na Jurze - military extreme camp11 dniwiek 12-18 lat
Ponik na Jurze - mini extreme campPonik na Jurze - mini extreme camp11 dniwiek 8-11 lat
Ponik na Jurze - multimaniaPonik na Jurze - multimania11 dniwiek 10-14 lat
Ponik na Jurze - quadowi maniacyPonik na Jurze - quadowi maniacy11 dniwiek 14-18 lat
Ponik na Jurze - sztuki walkiPonik na Jurze - sztuki walki11 dniwiek 12-18 lat
Poznań - Koreański POPPoznań - Koreański POP11 dniwiek 9-18 lat
Poznań - Obóz RekreacyjnyPoznań - Obóz Rekreacyjny11 dniwiek 9-18 lat
Poznań - Skate (Hulajnoga, Rolki, Deska i inne)Poznań - Skate (Hulajnoga, Rolki, Deska i inne)11 dniwiek 9-18 lat
Przysiecz - kolonia ABC jazdy konnejPrzysiecz - kolonia ABC jazdy konnej Opolszczyzna9, 11 dniwiek 7-14 lat
Przysiecz - kolonia plastycznaPrzysiecz - kolonia plastyczna Opolszczyzna9, 11 dniwiek 7-14 lat
Przysiecz - kolonia w Gościnnej ZagrodziePrzysiecz - kolonia w Gościnnej Zagrodzie Opolszczyzna9, 11 dniwiek 7-14 lat
Puck - obóz windsurfingowyPuck - obóz windsurfingowy nad morzem9, 11 dniwiek 10-19 lat
Rabka Zdrój - kolonia przygodowaRabka Zdrój - kolonia przygodowa11 dniwiek 7-11 lat
Rabka Zdrój - obóz przygodowyRabka Zdrój - obóz przygodowy11 dniwiek 10-15 lat
Rabka Zdrój - roboty i LegoRabka Zdrój - roboty i Lego11 dniwiek 10-15 lat
Regietów - Terenowa jazda konnaRegietów - Terenowa jazda konna10 dniwiek 12-18 lat
Rejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - szkoleniowyRejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - szkoleniowy11 dniwiek 14-18 lat
Rejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - turystycznyRejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - turystyczny11 dniwiek 13-18 lat
Rowy - obóz Bałtyckie AquaparkiRowy - obóz Bałtyckie Aquaparki Morze Bałtyckie11 dniwiek 9-17 lat
Rowy - obóz MinecraftRowy - obóz Minecraft Morze Bałtyckie11 dniwiek 9-17 lat
Rowy - obóz plastycznyRowy - obóz plastyczny Morze Bałtyckie11 dniwiek 9-17 lat
Rowy - obóz rekreacyjnyRowy - obóz rekreacyjny Morze Bałtyckie11 dniwiek 9-17 lat
Rowy - obóz Świat GierRowy - obóz Świat Gier Morze Bałtyckie11 dniwiek 9-17 lat
Rowy - obóz TechCampRowy - obóz TechCamp Morze Bałtyckie11 dniwiek 9-17 lat
Ruciane Nida - Leśne ASGRuciane Nida - Leśne ASG na Mazurach11 dniwiek 12-18 lat
Ruciane Nida - Leśne LaboratoriumRuciane Nida - Leśne Laboratorium na Mazurach11 dniwiek 12-18 lat
Ruciane Nida - Leśny AgentRuciane Nida - Leśny Agent na Mazurach11 dniwiek 12-18 lat
Ruciane Nida - Leśny OlimpijczykRuciane Nida - Leśny Olimpijczyk na Mazurach11 dniwiek 12-18 lat
Ruciane Nida - Obóz jeździeckiRuciane Nida - Obóz jeździecki na Mazurach11 dniwiek 12-18 lat
Ruciane Nida - Obóz żeglarskiRuciane Nida - Obóz żeglarski na Mazurach11 dniwiek 12-18 lat
Sienno - Agroturystyka Zacisze - Jazda konnaSienno - Agroturystyka Zacisze - Jazda konna8 dniwiek 7-14 lat
Sienno - Agroturystyka Zacisze - Wakacje na wsiSienno - Agroturystyka Zacisze - Wakacje na wsi8 dniwiek 7-14 lat
Spała - obóz ASGSpała - obóz ASG - Ziemia Łódzka11 dniwiek 12-18 lat
Spała - obóz jazdy konnejSpała - obóz jazdy konnej - Ziemia Łódzka11 dniwiek 10-18 lat
Spała - obóz z adrenalinąSpała - obóz z adrenaliną - Ziemia Łódzka11 dniwiek 10-16 lat
Szklarska Poręba - obóz języka angielskiegoSzklarska Poręba - obóz języka angielskiego Karkonosze11 dniwiek 10-17 lat
Szklarska Poręba - obóz Konwent CosplaySzklarska Poręba - obóz Konwent Cosplay Karkonosze11 dniwiek 13-17 lat
Szklarska Poręba - obóz MinecraftSzklarska Poręba - obóz Minecraft Karkonosze11 dniwiek 10-17 lat
Szklarska Poręba - obóz plastycznySzklarska Poręba - obóz plastyczny Karkonosze11 dniwiek 10-17 lat
Szklarska Poręba - obóz rekreacyjnySzklarska Poręba - obóz rekreacyjny Karkonosze11 dniwiek 10-17 lat
Świnoujście - Kolonia RekreacyjnaŚwinoujście - Kolonia Rekreacyjna nad morzem11 dniwiek 7-13 lat
Świnoujście - Obóz Języka HiszpańskiegoŚwinoujście - Obóz Języka Hiszpańskiego nad morzem11 dniwiek 7-18 lat
Świnoujście - Obóz MultiSPORTŚwinoujście - Obóz MultiSPORT nad morzem11 dniwiek 13-18 lat
Świnoujście - Obóz Odkrywamy JaponięŚwinoujście - Obóz Odkrywamy Japonię nad morzem11 dniwiek 7-18 lat
Świnoujście - Obóz Ratownik WOPRŚwinoujście - Obóz Ratownik WOPR nad morzem11 dniwiek 7-18 lat
Świnoujście - Obóz RekreacyjnyŚwinoujście - Obóz Rekreacyjny nad morzem11 dniwiek 13-18 lat
Świnoujście - Obóz Świat MangiŚwinoujście - Obóz Świat Mangi nad morzem11 dniwiek 7-18 lat
Tresna - 10 zwariowanych przygódTresna - 10 zwariowanych przygód Beskidy11 dniwiek 9-15 lat
Tresna - mały paintballTresna - mały paintball Beskidy11 dniwiek 9-12 lat
Tresna - obóz ASGTresna - obóz ASG Beskidy11 dniwiek 12-16 lat
Tresna - wakacje z adrenalinąTresna - wakacje z adrenaliną Beskidy11 dniwiek 9-15 lat
Tresna - zabawa i przygodaTresna - zabawa i przygoda Beskidy11 dniwiek 9-15 lat
Trójmiasto - obóz podróżnikaTrójmiasto - obóz podróżnika11 dniwiek 12-18 lat
Uniejów - obóz gamingowyUniejów - obóz gamingowy Ziemia Łódzka11 dniwiek 8-16 lat
Uniejów - obóz jazdy konnejUniejów - obóz jazdy konnej Ziemia Łódzka11 dniwiek 10-16 lat
Uniejów - obóz NERFUniejów - obóz NERF Ziemia Łódzka11 dniwiek 8-13 lat
Uniejów - obóz rekreacyjny - Termalna zabawaUniejów - obóz rekreacyjny - Termalna zabawa Ziemia Łódzka11 dniwiek 8-16 lat
Uniejów - obóz rekreacyjny z nauką języka polskiegoUniejów - obóz rekreacyjny z nauką języka polskiego11 dniwiek 8-16 lat
Uniejów - obóz Wyścigi RC+ (remote control races)Uniejów - obóz Wyścigi RC+ (remote control races) Ziemia Łódzka11 dniwiek 8-16 lat
Uniejów - obóz z MinecraftemUniejów - obóz z Minecraftem Ziemia Łódzka11 dniwiek 8-16 lat
Uniejów - obóz Zostań Gwiazdą Internetu (Youtube, TikTok, Twitch)Uniejów - obóz Zostań Gwiazdą Internetu (Youtube, TikTok, Twitch) Ziemia Łódzka11 dniwiek 10-16 lat
Ustka - kolonia i obóz rekreacyjnyUstka - kolonia i obóz rekreacyjny Morze Bałtyckie11 dniwiek 7-17 lat
Ustka - kolonia i obóz wakacje z zumbąUstka - kolonia i obóz wakacje z zumbą Morze Bałtyckie11 dniwiek 7-17 lat
Ustka - obóz piłki nożnejUstka - obóz piłki nożnej Morze Bałtyckie11 dniwiek 7-17 lat
Ustka - obóz siatkówkiUstka - obóz siatkówki Morze Bałtyckie11 dniwiek 7-17 lat
Ustka - Wakacyjna Akademia Języka AngielskiegoUstka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego Morze Bałtyckie11 dniwiek 7-17 lat
Ustka- kolonia i obóz szachowyUstka- kolonia i obóz szachowy Morze Bałtyckie11 dniwiek 7-17 lat
Ustroń - magia i czaryUstroń - magia i czary w Beskidach11 dniwiek 9-14 lat
Ustroń - młody detektywUstroń - młody detektyw w Beskidach11 dniwiek 9-14 lat
Ustroń - obóz rekreacyjnyUstroń - obóz rekreacyjny w Beskidach11 dniwiek 9-14 lat
Ustroń - parki rozrywkiUstroń - parki rozrywki w Beskidach11 dniwiek 10-15 lat
Wisła - kolonie ABC gimnastyczno-akrobatyczneWisła - kolonie ABC gimnastyczno-akrobatyczne11 dniwiek 9-12 lat
Wisła - kolonie multisportWisła - kolonie multisport11 dniwiek 9-12 lat
Wisła - obóz języka angielskiegoWisła - obóz języka angielskiego11 dniwiek 12-17 lat
Wisła - obóz multisportWisła - obóz multisport11 dniwiek 12-17 lat
Wisła - obóz rowerowyWisła - obóz rowerowy11 dniwiek 12-17 lat
Wisła - obóz włóczykijaWisła - obóz włóczykija11 dniwiek 12-17 lat
Zakopane - kolonia i obóz D.I.Y.Zakopane - kolonia i obóz D.I.Y. w górach11 dniwiek 7-18 lat
Zakopane - kolonia i obóz Dance CampZakopane - kolonia i obóz Dance Camp w górach11 dniwiek 7-18 lat
Zakopane - kolonia i obóz English CampZakopane - kolonia i obóz English Camp w górach11 dniwiek 7-18 lat
Zakopane - kolonia i obóz Fashion CampZakopane - kolonia i obóz Fashion Camp w górach11 dniwiek 7-18 lat
Zakopane - kolonie Parki WodneZakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne w górach11 dniwiek 7-11 lat
Zakopane - kolonie Tatrzański LuzZakopane - kolonie Tatrzański Luz w górach11 dniwiek 7-11 lat
Zakopane - obóz Parki WodneZakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne w górach11 dniwiek 12-18 lat
Zakopane - obóz Tatrzańska PrzygodaZakopane - obóz Tatrzańska Przygoda w górach11 dniwiek 7-18 lat
Zakopane - obóz Tatrzański LuzZakopane - obóz Tatrzański Luz w górach11 dniwiek 12-18 lat
Zakopane - obóz Tatrzańskie WędrówkiZakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki w górach11 dniwiek 10-18 lat
Zamrzenica - ASG siły specjalneZamrzenica - ASG siły specjalne Bory Tucholskie11 dniwiek 12-18 lat
Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygódZamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód Bory Tucholskie11 dniwiek 8-13 lat
Zamrzenica - kolonia 4 żywiołyZamrzenica - kolonia 4 żywioły Bory Tucholskie11 dniwiek 8-13 lat
Zamrzenica - kolonia Mały FarmerZamrzenica - kolonia Mały Farmer Bory Tucholskie11 dniwiek 8-13 lat
Zamrzenica - kolonia Mały TraperZamrzenica - kolonia Mały Traper Bory Tucholskie11 dniwiek 8-13 lat
Zamrzenica - obóz wędkarskiZamrzenica - obóz wędkarski Bory Tucholskie11 dniwiek 10-18 lat
Zamrzenica - Sztuka PrzetrwaniaZamrzenica - Sztuka Przetrwania Bory Tucholskie11 dniwiek 12-18 lat
Zawoja - obóz przygodowyZawoja - obóz przygodowy w Beskidach11 dniwiek 10-16 lat
Zawoja - obóz rekreacyjny - Mountain relaksZawoja - obóz rekreacyjny - Mountain relaks w Beskidach11 dniwiek 10-16 lat
Zawoja - parki atrakcjiZawoja - parki atrakcji w Beskidach11 dniwiek 10-16 lat
Zawoja - zdobywcy górskich szczytówZawoja - zdobywcy górskich szczytów w Beskidach11 dniwiek 13-17 lat

Klub Urwisa

Dźwirzyno - Klub Urwisa Akademia PrzygodyDźwirzyno - Klub Urwisa Akademia Przygody nad morzem11 dniwiek 7-11 lat
Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia PlastycznaJarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Plastyczna nad Polskim Morzem11 dniwiek 7-13 lat
Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia RekreacyjnaJarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Rekreacyjna nad Polskim Morzem11 dniwiek 7-13 lat
Jarosławiec - Klub Urwisa Piłka NożnaJarosławiec - Klub Urwisa Piłka Nożna nad Polskim Morzem11 dniwiek 7-13 lat
Krasiejów - Klub Urwisa Kreatywne wakacjeKrasiejów - Klub Urwisa Kreatywne wakacje na Opolszczyźnie11 dniwiek 7-11 lat
Łeba - Klub Urwisa Łebskie wakacjeŁeba - Klub Urwisa Łebskie wakacje nad Polskim Morzem11 dniwiek 7-11 lat
Murzasichle - Klub Urwisa Akademia PrzygodyMurzasichle - Klub Urwisa Akademia Przygody w górach11 dniwiek 7-11 lat
Przysiecz - Klub Urwisa Kolonie ze zwierzętamiPrzysiecz - Klub Urwisa Kolonie ze zwierzętami Opolszczyzna9, 11 dniwiek 7-11 lat
Rabka Zdrój - urwis na wakacjachRabka Zdrój - urwis na wakacjach11 dniwiek 7-11 lat
Rabka Zdrój - urwisy, roboty i LegoRabka Zdrój - urwisy, roboty i Lego11 dniwiek 7-11 lat
Sienno - Agroturystyka Zacisze - Jazda konnaSienno - Agroturystyka Zacisze - Jazda konna8 dniwiek 7-14 lat
Sienno - Agroturystyka Zacisze - Wakacje na wsiSienno - Agroturystyka Zacisze - Wakacje na wsi8 dniwiek 7-14 lat
Ustroń - magiczna koloniaUstroń - magiczna kolonia w Beskidach11 dniwiek 7-11 lat
Ustroń - wesoła koloniaUstroń - wesoła kolonia w Beskidach11 dniwiek 7-11 lat
Zakopane - Klub Urwisa kolonia Mini PrzygodaZakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda w górach11 dniwiek 7-11 lat
Zakopane - Klub Urwisa kolonia Parki WodneZakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne w górach11 dniwiek 7-11 lat
Zakopane - Klub Urwisa kolonia z artystyczną dusząZakopane - Klub Urwisa kolonia z artystyczną duszą w górach11 dniwiek 7-11 lat

Piękne krajobrazy, wysokie góry, piaszczyste plaże nad Morzem Bałtyckim to jest Polska. Obozy i kolonie w Polsce oferują rozrywkę dla wszystkich. Jednak dla starszych dzieci są to obozy młodzieżowe. Kolonie i obozy dla dzieci organizowane w Polsce stanowią alternatywę dla wyjazdów zagranicznych. Jako uczestnik wybierasz rodzaj obozu, który cię interesuje. Nasze obozy i kolonie w Polsce zapewniają rozwijanie umiejętności, naukę pracy w grupie, rozrywki, poznanie nowych znajomości i nowych miłości :). Każdy oczywiście wypocznie, zarówno poprzez aktywne gry i zabawy, jak i leniuchowanie. Poza tym każdy nasz program oferuje zwiedzanie, które doda nam wrażeń oraz wiedzy o Polsce. Wyjazd nad Bałtyk, czy na Mazury albo w Góry to świetny pomysł na pierwszą kolonię lub obóz naszego dziecka, zanim zdecyduje się na zagraniczne wojaże. Obozy letnie realizowane w Polsce są nie mniej atrakcyjne niż obozy zagraniczne, a ich programy bogate są w urozmaicone zajęcia, liczne wycieczki, dodatkowe kursy, imprezy i zabawy.Zapraszamy na kolonie i obozy krajowe w górach, nad morzem oraz nad jeziorami. Nasze obozy dla dzieci nad Bałtykiem, nad najpiękniejszymi polskimi jeziorami czy też w górach to wspaniała przygoda podczas wakacji - polecamy obozy i kolonie na Kaszubach, pojezierzu Drawskim i na Mazurach. Piaszczyste plaże zapraszają do takich miejscowości jak Dąbki, Kołobrzeg, Łazy, Międzyzdroje, Łeba czy Świnoujście. Spędź z nami niebanalnie czas nad przepięknymi akwenami Mazur, Bałtyku, Gór, na obozach żeglarskich, windsurfingowych, militarnych, artystycznych, czy też korzystając z wielu ofert obozów rekreacyjnych. Nie zapominajmy też o Polskich górach i jeziorach - proponujemy sprawdzone i bezpieczne wakacje dla dzieci i młodzieży w Bieszczadach, Pieninach, Tatrach, Sudetach, Pojezierzu Drawskim, Borach Tucholskich, czy też Puszczy Noteckiej.
Obozy i kolonie to imprezy wyjazdowe dla dzieci i młodzieży szkolnej. Na tych wyjazdach każdy młody człowiek znajdzie coś dla siebie. Programy obozów i kolonii mogą być takie same ale zajęcia będą odbywały się z podziałem na grupy wiekowe. Realizacja tego samego programu w przypadku obozów będzie wymagała większego zaangażowania siły fizycznej bądź wyższych umiejętności niż na kolonii. Od wielu lat organizujemy wyjazdy dla dzieci i młodzieży - zapraszamy.



NASZA OFERTA
POLECAMY
DLA KLIENTA
INFORMACJE
Biuro Podróży Almatur
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatnoœci.
pfr    Subwencja PFR