Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Obozy i kolonie Polska Almatur 2020

LATO 2020 OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY ŁAZY WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI BIURO OBOZY MŁODZIEŻOWE W POLSCE OBOZY MŁODZIEŻOWE ZA GRANICĄ PÓŁKOLONIE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje
Strona główna

Obozy młodzieżowe Kolonie

Polska



Obozy młodzieżowe Kolonie Polska

Obozy młodzieżowe

Berezka - obóz detektywistyczny Bieszczadzki TropicielBerezka - obóz detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel8 dniwiek 8-18
Berezka - obóz jazdy konnejBerezka - obóz jazdy konnej w Bieszczadach8 dniwiek 9-18
Berezka - obóz odchudzająco-kondycyjnyBerezka - obóz odchudzająco-kondycyjny w Bieszczadach8 dniwiek 10-18
Dąbki - obóz fitness i sportDąbki - obóz fitness i sport nad morzem Bałtyckim8 dniwiek 10-18
Dąbki - obóz rekreacyjnyDąbki - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim8 dniwiek 10-18
Dąbki - obóz tanecznyDąbki - obóz taneczny nad morzem Bałtyckim8 dniwiek 10-18
Dźwirzyno - kolonia plastycznaDźwirzyno - kolonia plastyczna nad Bałtykiem8 dniwiek 7-11
Dźwirzyno - kolonia rekreacyjnaDźwirzyno - kolonia rekreacyjna nad Bałtykiem8 dniwiek 7-11
Dźwirzyno - obóz plastycznyDźwirzyno - obóz plastyczny nad Bałtykiem8 dniwiek 12-18
Dźwirzyno - obóz rekreacyjnyDźwirzyno - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem8 dniwiek 12-18
Giby - obóz Świat 5 PrzygódGiby - obóz Świat 6 Przygód - Suwalszczyzna10 dniwiek 9-18
Janów Lubelski - Jazda KonnaJanów Lubelski - Jazda Konna8 dniwiek 12-17
Janów Lubelski - Paintball - SurvivalJanów Lubelski - Paintball - Survival8 dniwiek 9-17
Janów Lubelski - Pływacki, AquaaerobicJanów Lubelski - Pływacki, Aquaaerobic8 dniwiek 7-17
Janów Lubelski - ZimowiskoJanów Lubelski - Zimowisko8 dniwiek 7-12
Jarosławiec - obóz Jazdy KonnejJarosławiec - obóz jazdy konnej nad Bałtykiem9 dniwiek 7-18
Jarosławiec - obóz RekreacyjnyJarosławiec - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem9 dniwiek 12-18
Jarosławiec - Szkółka PływackaJarosławiec - szkółka pływacka nad Bałtykiem9 dniwiek 7-18
Kluszkowce - obóz narciarskiKluszkowce - obóz narciarski8 dniwiek 12-18
Kluszkowce - obóz snowboardowyKluszkowce - obóz snowboardowy8 dniwiek 12-18
Kołobrzeg - Kolonia rekreacyjnaKołobrzeg - kolonia rekreacyjna nad Bałtykiem9 dniwiek 7-13
Kołobrzeg - obóz Jazdy KonnejKołobrzeg - obóz jazdy konnej nad Bałtykiem9 dniwiek 8-18
Kołobrzeg - obóz RekreacyjnyKołobrzeg - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem9 dniwiek 13-18
Kołobrzeg - obóz SportowyKołobrzeg - obóz sportowy nad Bałtykiem9 dniwiek 10-18
Kołobrzeg - obóz Zachodniopomorskie Parki WodneKołobrzeg - obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne nad Bałtykiem9 dniwiek 7-18
Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnejKortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej na Mazurach10 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz koszykówkiKortowo - FunFestival - obóz koszykówki na Mazurach10 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnejKortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej na Mazurach10 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjnyKortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny na Mazurach10 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz siatkówkiKortowo - FunFestival - obóz siatkówki na Mazurach10 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintballKortowo - FunFestival - obóz survival i paintball na Mazurach10 dniwiek 12-18
Lesko SKI - 9 Przygód w 9 dniLesko SKI - 9 Przygód w 9 dni8 dniwiek 8-18
Lesko SKI - Konwent Mangi i AnimeLesko SKI - konwent Mangi i Anime w Bieszczadach8 dniwiek 10-18
Lesko SKI - PaintballLesko SKI - obóz paintballowy w Bieszczadach8 dniwiek 10-18
Lesko SKI - SurvivalLesko SKI - Survival8 dniwiek 10-18
Lesko SKI - Z artystyczną dusząLesko SKI - Z artystyczną duszą8 dniwiek 8-18
Murzasichle - kolonia języka angielskiegoMurzasichle - kolonia języka angielskiego w Tatrach8 dniwiek 7-11
Murzasichle - kolonia plastycznaMurzasichle - kolonia plastyczna w Tatrach8 dniwiek 7-11
Murzasichle - kolonia rekreacyjnaMurzasichle - kolonia rekreacyjna w Tatrach8 dniwiek 7-11
Murzasichle - obóz języka angielskiegoMurzasichle - obóz języka angielskiego w Tatrach8 dniwiek 12-18
Murzasichle - obóz paintballowyMurzasichle - obóz paintballowy w Tatrach8 dniwiek 12-18
Murzasichle - obóz plastycznyMurzasichle - obóz plastyczny w Tatrach8 dniwiek 12-18
Murzasichle - obóz rekreacyjnyMurzasichle - obóz rekreacyjny w Tatrach8 dniwiek 12-18
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny - 8 dniMuszyna - obóz Fabryka Adrenaliny - 8 dni8 dniwiek 10-18
Muszyna - obóz tenisowyMuszyna - obóz tenisowy w górach8 dniwiek 10-18
Opole-Krasiejów - Wakacje z Dinozaurami - półkolonieOpole-Krasiejów - Wakacje z Dinozaurami - półkolonie5 dniwiek 6-12
Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 8 dniOpolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 8 dni8 dniwiek 13-18
Pokrzywna - kolonia Świat Małego PaintballaPokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa8 dniwiek 10-13
Pokrzywna - obóz Świat ASGPokrzywna - obóz Świat ASG8 dniwiek 13-17
Pokrzywna - obóz Świat PaintballaPokrzywna - obóz Świat Paintballa8 dniwiek 13-17
Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASGPokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG8 dniwiek 12-17
Pokrzywna - obóz Świat PrzygodyPokrzywna - obóz Świat Przygody8 dniwiek 9-16
Pokrzywna - obóz Świat ŻywiołówPokrzywna - obóz Świat Żywiołów8 dniwiek 10-17
Świnoujście - obóz Odkrywamy JaponięŚwinoujście - obóz Odkrywamy Japonię nad morzem9 dniwiek 7-18
Świnoujście - obóz RekreacyjnyŚwinoujście - obóz rekreacyjny nad morzem9 dniwiek 14-18
Świnoujście - obóz Świat MangiŚwinoujście - obóz Świat Mangi nad morzem9 dniwiek 7-18
Uniejów - obóz gamingowyUniejów - obóz gamingowy dla młodzieży8, 11 dniwiek 8-16
Uniejów - obóz rekreacyjnyUniejów - obóz rekreacyjny dla młodzieży8, 11 dniwiek 8-16
Uniejów - obóz z MinecraftemUniejów - obóz z Minecraftem dla młodzieży8, 11 dniwiek 8-16
Wiączyń Dolny - obóz jazdy konnejWiączyń Dolny - obóz jeździecki w centrum Polski8, 11 dniwiek 10-17
Wisła - obóz narciarski grupa początkującychWisła - obóz narciarski grupa początkujących8 dniwiek 11-17
Wisła - obóz narciarski grupa średniozaawansowanychWisła - obóz narciarski grupa średniozaawansowanych8 dniwiek 11-17
Zakopane - obóz Parki Wodne turnus VIZakopane - obóz Parki Wodne turnus VI w górach8 dniwiek 7-18
Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygódZamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód8 dniwiek 8-13
Zamrzenica - obóz wędkarskiZamrzenica - obóz wędkarski8 dniwiek 10-18
Zamrzenica - Sztuka PrzetrwaniaZamrzenica - Sztuka Przetrwania8 dniwiek 12-18
Zbrosławice - kurs jeździectwaZbrosławice - kurs jeździectwa8 dniwiek 10-18

Klub Urwisa

Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjnaMurzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna w Tatrach8 dniwiek 7-11
Zakopane - Klub Urwisa kolonia Mini PrzygodaZakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda w górach8 dniwiek 7-11
Zakopane - Klub Urwisa kolonia Parki WodneZakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne w górach8 dniwiek 7-11
Zakopane - Klub Urwisa kolonia z artystyczną dusząZakopane - Klub Urwisa kolonia z artystyczną duszą w górach8 dniwiek 7-11

Obozy i kolonie to imprezy wyjazdowe dla dzieci i młodzieży szkolnej. Na tych wyjazdach każdy młody człowiek znajdzie coś dla siebie. Programy obozów i kolonii mogą być takie same ale zajęcia będą odbywały się z podziałem na grupy wiekowe. Realizacja tego samego programu w przypadku obozów będzie wymagała większego zaangażowania siły fizycznej bądź wyższych umiejętności niż na kolonii. Od wielu lat organizujemy wyjazdy dla dzieci i młodzieży - zapraszamy.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.