Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Obozy i kolonie w Polsce Almatur 2023

bezpieczne
podróże
OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY W ŁAZACH BIURO OBOZY KOLONIE W POLSCE OBOZY KOLONIE ZA GRANICĄ
menuAlmatur kolonie i obozy
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki


Obozy młodzieżowe i kolonie w Polsce

Obozy młodzieżowe

Augustów - kolonie i obóz Summer CampAugustów - kolonie i obóz Summer Camp11 dniwiek 7-16 lat
Bachorze - kolonia Komandos JuniorBachorze - kolonia Komandos Junior11 dniwiek 7-11 lat
Bachorze - kolonia plastycznaBachorze - kolonia plastyczna11 dniwiek 7-11 lat
Bachorze - kolonia sportów wodnychBachorze - kolonia sportów wodnych11 dniwiek 7-11 lat
Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowegoBachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego11 dniwiek 14-18 lat
Bachorze - obóz artystycznyBachorze - obóz artystyczny11 dniwiek 12-18 lat
Bachorze - obóz fotograficznyBachorze - obóz fotograficzny11 dniwiek 12-18 lat
Bachorze - obóz kajakowo-rowerowyBachorze - obóz kajakowo-rowerowy11 dniwiek 12-18 lat
Bachorze - obóz LARP / RPGBachorze - obóz LARP / RPG11 dniwiek 12-18 lat
Bachorze - obóz sportów wodnychBachorze - obóz sportów wodnych11 dniwiek 12-18 lat
Bachorze - obóz windsurfingowyBachorze - obóz windsurfingowy11 dniwiek 10-18 lat
Besiekierz Rudny - obóz jazdy konnejBesiekierz Rudny - obóz jazdy konnej8, 10, 11, 12 dniwiek 12-18 lat
Białka Tatrzańska - Konwent Manga i AnimeBiałka Tatrzańska - Konwent Manga i Anime8 dniwiek 10-19 lat
Białka Tatrzańska - Obóz Narciarsko - Paintballowy - Archery TagBiałka Tatrzańska - Obóz Narciarsko - Paintballowy - Archery Tag8 dniwiek 10-19 lat
Białka Tatrzańska - Obóz Paintball i Archery TagBiałka Tatrzańska - Obóz Paintball i Archery Tag8 dniwiek 10-19 lat
Białka Tatrzańska - Obóz Snowboardowy - Paintballowy - Archery TagBiałka Tatrzańska - Obóz Snowboardowy - Paintballowy - Archery Tag8 dniwiek 10-19 lat
Białka Tatrzańska - Stoprocent RekreacjaBiałka Tatrzańska - Stoprocent Rekreacja8 dniwiek 7-19, 10-19 lat
Białka Tatrzańska - Szkółka NarciarskaBiałka Tatrzańska - Szkółka Narciarska8 dniwiek 7-19 lat
Białka Tatrzańska - Szkółka SnowboardowaBiałka Tatrzańska - Szkółka Snowboardowa8 dniwiek 7-19 lat
Białka Tatrzańska - Termalny RelaksBiałka Tatrzańska - Termalny Relaks8 dniwiek 10-19, 11-19 lat
Białka Tatrzańska - Warsztaty Artystyczno - ProjektoweBiałka Tatrzańska - Warsztaty Artystyczno - Projektowe8 dniwiek 10-19, 7-19 lat
Borek - obóz hobby horsesBorek - obóz hobby horses11 dniwiek 8-16 lat
Borek - obóz jazdy konnejBorek - obóz jazdy konnej11 dniwiek 8-16 lat
Borek - obóz kartingowyBorek - obóz kartingowy11 dniwiek 12-16 lat
Borek - obóz przygodowy Dziarskie WakacjeBorek - obóz przygodowy Dziarskie Wakacje11 dniwiek 8-16 lat
Borne Sulinowo - obóz ASG komandosBorne Sulinowo - obóz ASG komandos11 dniwiek 12-18 lat
Borne Sulinowo - obóz ASG zielony garnizonBorne Sulinowo - obóz ASG zielony garnizon11 dniwiek 12-18 lat
Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowyBorne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy11 dniwiek 12-18 lat
Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnegoBorne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego11 dniwiek 14-18 lat
Borne Sulinowo - obóz paintballowyBorne Sulinowo - obóz paintballowy11 dniwiek 12-18 lat
Borne Sulinowo - obóz wędkarskiBorne Sulinowo - obóz wędkarski11 dniwiek 12-18 lat
Brenna - Beskidy - 11 przygódBrenna - Beskidy - 11 przygód11 dniwiek 10-17 lat
Brenna - Beskidy - obóz jazdy konnejBrenna - Beskidy - obóz jazdy konnej11 dniwiek 10-17 lat
Brenna - Beskidy - rajd konnyBrenna - Beskidy - rajd konny11 dniwiek 12-17 lat
Bukowina Tatrzańska - obóz hobby horsesBukowina Tatrzańska - obóz hobby horses11 dniwiek 10-17 lat
Bukowina Tatrzańska - obóz jazdy konnejBukowina Tatrzańska - obóz jazdy konnej11 dniwiek 10-17 lat
Bukowina Tatrzańska - obóz plener malarskiBukowina Tatrzańska - obóz plener malarski11 dniwiek 10-17 lat
Bukowina Tatrzańska - obóz rekreacyjnyBukowina Tatrzańska - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-17 lat
Byczyna - obóz archeologicznyByczyna - obóz archeologiczny11 dniwiek 8-17 lat
Byczyna - obóz artystycznyByczyna - obóz artystyczny11 dniwiek 8-17 lat
Byczyna - obóz gier fabularnych RPGByczyna - obóz gier fabularnych RPG11 dniwiek 8-17 lat
Byczyna - obóz rycerskiByczyna - obóz rycerski11 dniwiek 8-17 lat
Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniecCetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec11 dniwiek 12-18 lat
Cetniewo - obóz koszykówkiCetniewo - obóz koszykówki11 dniwiek 12-18 lat
Cetniewo - obóz piłki nożnejCetniewo - obóz piłki nożnej11 dniwiek 10-18 lat
Cetniewo - obóz pływackiCetniewo - obóz pływacki11 dniwiek 9-11 lat
Cetniewo - obóz rekreacyjnyCetniewo - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18 lat
Cetniewo - obóz siatkówkiCetniewo - obóz siatkówki11 dniwiek 12-18 lat
Czaplinek - kolonia przygodowaCzaplinek - kolonia przygodowa11 dniwiek 8-12 lat
Czaplinek - obóz multisportowyCzaplinek - obóz multisportowy11 dniwiek 10-18 lat
Czaplinek - obóz nurkowyCzaplinek - obóz nurkowy11 dniwiek 12-18 lat
Czaplinek - obóz piłki nożnejCzaplinek - obóz piłki nożnej11 dniwiek 10-18 lat
Czaplinek - obóz rekreacyjnyCzaplinek - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-18 lat
Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowyCzaplinek - obóz survivalowo-kajakowy11 dniwiek 12-18 lat
Czaplinek - obóz windsurfingowyCzaplinek - obóz windsurfingowy11 dniwiek 10-18 lat
Czaplinek - obóz wodna przygodaCzaplinek - obóz wodna przygoda11 dniwiek 12-18 lat
Czaplinek - obóz żeglarskiCzaplinek - obóz żeglarski11 dniwiek 10-18 lat
Czaplinek - warsztaty literackieCzaplinek - warsztaty literackie11 dniwiek 12-18 lat
Czaplinek - warsztaty wokalneCzaplinek - warsztaty wokalne11 dniwiek 10-18 lat
Czarna Góra -  Obóz narciarskiCzarna Góra - Obóz narciarski8 dniwiek 7-19 lat
Czarna Góra -  Obóz snowboardowyCzarna Góra - Obóz snowboardowy8 dniwiek 7-19 lat
Częstochowa - obóz siatkarski VolleyCampCzęstochowa - obóz siatkarski VolleyCamp11 dniwiek 10-19 lat
Darłówko - obóz Bałtyckie AquaparkiDarłówko - obóz Bałtyckie Aquaparki11 dniwiek 8-17 lat
Darłówko - obóz języka angielskiegoDarłówko - obóz języka angielskiego11 dniwiek 8-17 lat
Darłówko - obóz pływackiDarłówko - obóz pływacki11 dniwiek 8-17 lat
Darłówko - obóz rekreacyjnyDarłówko - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-17 lat
Darłówko - obóz tanecznyDarłówko - obóz taneczny11 dniwiek 8-17 lat
Dąbki - obóz Aqua PrzygodaDąbki - obóz Aqua Przygoda11 dniwiek 10-18 lat
Dąbki - obóz fitness i sportDąbki - obóz fitness i sport11 dniwiek 10-18 lat
Dąbki - obóz japońskiDąbki - obóz japoński11 dniwiek 10-18 lat
Dąbki - obóz paintballowo-survivalowyDąbki - obóz paintballowo-survivalowy11 dniwiek 10-18 lat
Dąbki - obóz przygodowyDąbki - obóz przygodowy11 dniwiek 8-16 lat
Dąbki - obóz rekreacyjnyDąbki - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-18 lat
Dąbki - obóz tanecznyDąbki - obóz taneczny11 dniwiek 10-18 lat
Dąbki - obóz windsurfingowyDąbki - obóz windsurfingowy11 dniwiek 10-18 lat
Duszniki Zdrój - Kotlina Kłodzka - obóz rekreacyjnyDuszniki Zdrój - Kotlina Kłodzka - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-17 lat
Duszniki-Zdrój - Kotlina Kłodzka - obóz jazdy konnejDuszniki-Zdrój - Kotlina Kłodzka - obóz jazdy konnej11 dniwiek 10-17 lat
Duszniki-Zdrój - Kotlina Kłodzka - obóz języka angielskiegoDuszniki-Zdrój - Kotlina Kłodzka - obóz języka angielskiego11 dniwiek 10-17 lat
Duszniki-Zdrój - Kotlina Kłodzka - obóz MinecraftDuszniki-Zdrój - Kotlina Kłodzka - obóz Minecraft11 dniwiek 10-17 lat
Duszniki-Zdrój - Kotlina Kłodzka - obóz plastycznyDuszniki-Zdrój - Kotlina Kłodzka - obóz plastyczny11 dniwiek 10-17 lat
Dziwnówek - kolonia Mali AgenciDziwnówek - kolonia Mali Agenci11 dniwiek 8-12 lat
Dziwnówek - kolonia Małe ArtystkiDziwnówek - kolonia Małe Artystki11 dniwiek 8-12 lat
Dziwnówek - kolonia rekreacyjnaDziwnówek - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 8-12 lat
Dźwirzyno - kolonia plastycznaDźwirzyno - kolonia plastyczna11 dniwiek 7-11 lat
Dźwirzyno - kolonia rekreacyjnaDźwirzyno - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-11 lat
Dźwirzyno - kolonia Zumba FitnessDźwirzyno - kolonia Zumba Fitness11 dniwiek 7-11 lat
Dźwirzyno - obóz fotograficznyDźwirzyno - obóz fotograficzny11 dniwiek 12-18 lat
Dźwirzyno - obóz języka angielskiegoDźwirzyno - obóz języka angielskiego11 dniwiek 12-18 lat
Dźwirzyno - obóz języka hiszpańskiegoDźwirzyno - obóz języka hiszpańskiego11 dniwiek 12-18 lat
Dźwirzyno - obóz paintballowyDźwirzyno - obóz paintballowy11 dniwiek 12-18 lat
Dźwirzyno - obóz plastycznyDźwirzyno - obóz plastyczny11 dniwiek 12-18 lat
Dźwirzyno - obóz rekreacyjnyDźwirzyno - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18 lat
Dźwirzyno - obóz rowerowyDźwirzyno - obóz rowerowy11 dniwiek 12-18 lat
Dźwirzyno - obóz Zumba FitnessDźwirzyno - obóz Zumba Fitness11 dniwiek 12-18 lat
Elbląg - kolonia rekreacyjnaElbląg - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 8-13 lat
Gdańsk - kolejowyGdańsk - kolejowy11 dniwiek 13-18 lat
Gierłoż - leśne laboratoriumGierłoż - leśne laboratorium11 dniwiek 12-18 lat
Gierłoż - leśny agentGierłoż - leśny agent11 dniwiek 12-18 lat
Gierłoż - leśny olimpijczykGierłoż - leśny olimpijczyk11 dniwiek 12-18 lat
Gierłoż - obóz aktywni lub wygodniGierłoż - obóz aktywni lub wygodni11 dniwiek 10-18 lat
Gierłoż - obóz paintballowo-gokartowyGierłoż - obóz paintballowo-gokartowy11 dniwiek 11-18 lat
Gierłoż - obóz paintballowyGierłoż - obóz paintballowy11 dniwiek 11-18 lat
Gierłoż - obóz przygoda na lądzie i wodzieGierłoż - obóz przygoda na lądzie i wodzie11 dniwiek 11-18 lat
Gierłoż - obóz quadowo-gokartowyGierłoż - obóz quadowo-gokartowy11 dniwiek 11-18 lat
Gierłoż - obóz quadowo-paintballowyGierłoż - obóz quadowo-paintballowy11 dniwiek 11-18 lat
Gierłoż - obóz quadowyGierłoż - obóz quadowy11 dniwiek 12-18 lat
Gierłoż - obóz z psemGierłoż - obóz z psem11 dniwiek 12-18 lat
Grotniki - kolonia przygodowaGrotniki - kolonia przygodowa11 dniwiek 8-12 lat
Janów Lubelski - kolonia rekreacyjnaJanów Lubelski - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-12 lat
Janów Lubelski - krav-magaJanów Lubelski - krav-maga11 dniwiek 12-17 lat
Janów Lubelski - motocrossJanów Lubelski - motocross11 dniwiek 7-12 lat
Janów Lubelski - obóz języka polskiegoJanów Lubelski - obóz języka polskiego11 dniwiek 8-17 lat
Janów Lubelski - paintball-survivalJanów Lubelski - paintball-survival11 dniwiek 14-17 lat
Janów Lubelski - pływacki - aquaaerobicJanów Lubelski - pływacki - aquaaerobic11 dniwiek 7-17 lat
Janów Lubelski - rolkiJanów Lubelski - rolki11 dniwiek 7-17 lat
Janów Lubelski - rowerowo-kajakowyJanów Lubelski - rowerowo-kajakowy11 dniwiek 14-17 lat
Janów Lubelski - tenisJanów Lubelski - tenis11 dniwiek 10-17 lat
Jantar - Bałtycki chillout 14+Jantar - Bałtycki chillout 14+11 dniwiek 13-18 lat
Jantar - Beach volleyball !Jantar - Beach volleyball !11 dniwiek 13-18 lat
Jantar - Fitness challengeJantar - Fitness challenge11 dniwiek 13-18 lat
Jantar - Poszukiwacze przygódJantar - Poszukiwacze przygód11 dniwiek 13-18 lat
Jarosławiec - kolonia plastycznaJarosławiec - kolonia plastyczna11 dniwiek 7-12 lat
Jarosławiec - kolonia rekreacyjnaJarosławiec - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-12 lat
Jarosławiec - obóz archery tag i paintballJarosławiec - obóz archery tag i paintball11 dniwiek 11-16 lat
Jarosławiec - obóz jazdy konnejJarosławiec - obóz jazdy konnej11 dniwiek 7-16 lat
Jarosławiec - obóz komandos juniorJarosławiec - obóz komandos junior11 dniwiek 10-16 lat
Jarosławiec - obóz piłki nożnejJarosławiec - obóz piłki nożnej11 dniwiek 7-16 lat
Jarosławiec - obóz pływackiJarosławiec - obóz pływacki11 dniwiek 7-16 lat
Jarosławiec - obóz rekreacyjnyJarosławiec - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-16 lat
Jastrzębia Góra - Diuna -  English Kids CampJastrzębia Góra - Diuna - English Kids Camp11 dniwiek 8-11 lat
Jastrzębia Góra - Diuna - koloniaJastrzębia Góra - Diuna - kolonia11 dniwiek 8-11 lat
Jastrzębia Góra - Royal - akademia tańca i styluJastrzębia Góra - Royal - akademia tańca i stylu11 dniwiek 12-18 lat
Jastrzębia Góra - Royal - English Wave SummerJastrzębia Góra - Royal - English Wave Summer11 dniwiek 12-18 lat
Jastrzębia Góra - Royal - obóz rekreacyjnyJastrzębia Góra - Royal - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18 lat
Karpacz - obóz języka niemieckiegoKarpacz - obóz języka niemieckiego11 dniwiek 10-17 lat
Karpacz - obóz Karkonosze AdventureKarpacz - obóz Karkonosze Adventure11 dniwiek 10-17 lat
Karpacz - obóz Parki WodneKarpacz - obóz Parki Wodne11 dniwiek 10-17 lat
Karpacz - obóz rekreacyjnyKarpacz - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-17 lat
Kazimierz Dolny - warsztaty aktorsko-reżyserskie (Gościniec Basia)Kazimierz Dolny - warsztaty aktorsko-reżyserskie (Gościniec Basia)11 dniwiek 12-18 lat
Kazimierz Dolny - warsztaty aktorsko-reżyserskie (Schronisko Pod Wianuszkami)Kazimierz Dolny - warsztaty aktorsko-reżyserskie (Schronisko Pod Wianuszkami)11 dniwiek 12-18 lat
Kazimierz Dolny - warsztaty artystyczne (Gościniec Basia)Kazimierz Dolny - warsztaty artystyczne (Gościniec Basia)11 dniwiek 12-18 lat
Kazimierz Dolny - warsztaty artystyczne (Schronisko Pod Wianuszkami)Kazimierz Dolny - warsztaty artystyczne (Schronisko Pod Wianuszkami)11 dniwiek 12-18 lat
Kazimierz Dolny - warsztaty muzyczne (Gościniec Basia)Kazimierz Dolny - warsztaty muzyczne (Gościniec Basia)11 dniwiek 12-18 lat
Kazimierz Dolny - warsztaty muzyczne (Schronisko Pod Wianuszkami)Kazimierz Dolny - warsztaty muzyczne (Schronisko Pod Wianuszkami)11 dniwiek 12-18 lat
Kiki k. Uniejowa - jazda konna dla dziewczynKiki k. Uniejowa - jazda konna dla dziewczyn11 dniwiek 10-16 lat
Kołobrzeg - kolonia rekreacyjnaKołobrzeg - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-12 lat
Kołobrzeg - obóz jazdy konnejKołobrzeg - obóz jazdy konnej11 dniwiek 7-18 lat
Kołobrzeg - obóz piłki nożnejKołobrzeg - obóz piłki nożnej11 dniwiek 7-18 lat
Kołobrzeg - obóz pływackiKołobrzeg - obóz pływacki11 dniwiek 7-18 lat
Kołobrzeg - obóz rekreacyjnyKołobrzeg - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18 lat
Kołobrzeg - obóz sportowyKołobrzeg - obóz sportowy11 dniwiek 7-18 lat
Kołobrzeg - obóz street danceKołobrzeg - obóz street dance11 dniwiek 7-18 lat
Kołobrzeg - obóz tenisa ziemnegoKołobrzeg - obóz tenisa ziemnego11 dniwiek 7-18 lat
Kołobrzeg - obóz zachodniopomorskie parki wodneKołobrzeg - obóz zachodniopomorskie parki wodne11 dniwiek 7-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowyKortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy11 dniwiek 14-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz fitnessKortowo - FunFestival - obóz fitness11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz fotograficznyKortowo - FunFestival - obóz fotograficzny11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnejKortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiegoKortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego11 dniwiek 14-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz koszykówkiKortowo - FunFestival - obóz koszykówki11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz kulinarnyKortowo - FunFestival - obóz kulinarny11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz musicalowyKortowo - FunFestival - obóz musicalowy11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnejKortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjnyKortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walkiKortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz siatkówkiKortowo - FunFestival - obóz siatkówki11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnychKortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintballKortowo - FunFestival - obóz survival i paintball11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnegoKortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnegoKortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego11 dniwiek 12-18 lat
Kortowo - kolonia pływaniaKortowo - kolonia pływania11 dniwiek 8-11 lat
Kortowo - kolonia przygodowaKortowo - kolonia przygodowa11 dniwiek 8-11 lat
Kortowo - kolonia rekreacyjnaKortowo - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 8-11 lat
Kraków - 18 przygód nad jezioremKraków - 18 przygód nad jeziorem11 dniwiek 7-18 lat
Krasiejów - obóz MinecraftKrasiejów - obóz Minecraft11 dniwiek 9-13 lat
Krasiejów - obóz robotyki LEGOKrasiejów - obóz robotyki LEGO11 dniwiek 9-13 lat
Krasiejów - obóz Świat Młodego OdkrywcyKrasiejów - obóz Świat Młodego Odkrywcy11 dniwiek 9-13 lat
Krasiejów - obóz Świat PrzygódKrasiejów - obóz Świat Przygód11 dniwiek 9-13 lat
Krynica Morska - kolonia rekreacyjnaKrynica Morska - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 8-11 lat
Krynica Morska - obóz przygodyKrynica Morska - obóz przygody11 dniwiek 8-15 lat
Krynica Morska - obóz rekreacyjnyKrynica Morska - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18 lat
Krynica Morska - obóz survival i paintballKrynica Morska - obóz survival i paintball11 dniwiek 12-18 lat
Lesko - Bieszczady - eko koloniaLesko - Bieszczady - eko kolonia11 dniwiek 7-12 lat
Lesko - Bieszczady - obóz detektywistyczny bieszczadzki tropicielLesko - Bieszczady - obóz detektywistyczny bieszczadzki tropiciel11 dniwiek 7-18 lat
Lesko - Bieszczady - obóz multisportowyLesko - Bieszczady - obóz multisportowy11 dniwiek 7-18 lat
Lesko - Bieszczady - obóz narciarski z Bieszczadzką AdrenalinąLesko - Bieszczady - obóz narciarski z Bieszczadzką Adrenaliną8 dniwiek 7-19 lat
Lesko - Bieszczady - obóz pływackiLesko - Bieszczady - obóz pływacki11 dniwiek 7-18 lat
Lesko - Bieszczady - obóz rekreacyjnyLesko - Bieszczady - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18 lat
Lesko - Bieszczady - obóz rekreacyjny z Bieszczadzką AdrenalinąLesko - Bieszczady - obóz rekreacyjny z Bieszczadzką Adrenaliną8 dniwiek 10-19 lat
Lesko - Bieszczady - obóz snowboardowy z Bieszczadzką AdrenalinąLesko - Bieszczady - obóz snowboardowy z Bieszczadzką Adrenaliną8 dniwiek 7-19 lat
Lesko SKI - Bieszczady - 9 przygód w 9 dniLesko SKI - Bieszczady - 9 przygód w 9 dni11 dniwiek 7-18 lat
Lesko SKI - Bieszczady - bieszczadzkie wędrówkiLesko SKI - Bieszczady - bieszczadzkie wędrówki11 dniwiek 10-18 lat
Lesko SKI - Bieszczady - konwent manga i animeLesko SKI - Bieszczady - konwent manga i anime11 dniwiek 10-18 lat
Lesko SKI - Bieszczady - obóz paintballowyLesko SKI - Bieszczady - obóz paintballowy11 dniwiek 10-18 lat
Lesko SKI - Bieszczady - obóz survivalowyLesko SKI - Bieszczady - obóz survivalowy11 dniwiek 10-18 lat
Lesko SKI - Bieszczady - z artystyczną dusząLesko SKI - Bieszczady - z artystyczną duszą11 dniwiek 7-18 lat
Łazy - kolonia detektywistycznaŁazy - kolonia detektywistyczna11 dniwiek 8-13 lat
Łazy - kolonia rekreacyjnaŁazy - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 8-13 lat
Łazy - obóz jazdy konnejŁazy - obóz jazdy konnej11 dniwiek 8-17 lat
Łazy - obóz rekreacyjnyŁazy - obóz rekreacyjny11 dniwiek 14-17 lat
Łazy - przygoda w HogwarcieŁazy - przygoda w Hogwarcie11 dniwiek 8-13 lat
Łeba -  obóz rekreacyjny. Wypoczynek Bez KituŁeba - obóz rekreacyjny. Wypoczynek Bez Kitu11 dniwiek 15-19 lat
Łeba - kolonie Łebskie wakacjeŁeba - kolonie Łebskie wakacje11 dniwiek 8-13 lat
Łeba - kolonie rekreacyjne. Wypoczynek Bez KituŁeba - kolonie rekreacyjne. Wypoczynek Bez Kitu11 dniwiek 10-15 lat
Łeba - obóz jazdy konnejŁeba - obóz jazdy konnej11 dniwiek 12-19 lat
Łeba - obóz język angielskiŁeba - obóz język angielski11 dniwiek 12-15 lat
Łeba - obóz tenis plażowyŁeba - obóz tenis plażowy11 dniwiek 10-16 lat
Mielno - kolonia przygodowaMielno - kolonia przygodowa11 dniwiek 8-13 lat
Mielno - obóz przygodowyMielno - obóz przygodowy11 dniwiek 13-18 lat
Mielno - obóz rekreacyjnyMielno - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18 lat
Mierzyn - Aktywna rekreacjaMierzyn - Aktywna rekreacja11 dniwiek 12-18 lat
Mierzyn - kolonie i obóz survival i paintballMierzyn - kolonie i obóz survival i paintball11 dniwiek 7-18 lat
Mierzyn - kolonie i obóz wędkarskiMierzyn - kolonie i obóz wędkarski11 dniwiek 7-18 lat
Międzyrzec Podlaski - 17 przygód nad jezioremMiędzyrzec Podlaski - 17 przygód nad jeziorem11 dniwiek 7-18 lat
Międzyrzec Podlaski - survivalMiędzyrzec Podlaski - survival11 dniwiek 13-18 lat
Międzywodzie - 10 krajów w 10 dniMiędzywodzie - 10 krajów w 10 dni11 dniwiek 7-18 lat
Międzywodzie - 16 przygód nad morzemMiędzywodzie - 16 przygód nad morzem11 dniwiek 7-18 lat
Międzywodzie - kolonia rekreacyjnaMiędzywodzie - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-12 lat
Międzywodzie - obóz ARTystycznyMiędzywodzie - obóz ARTystyczny11 dniwiek 7-18 lat
Międzywodzie - obóz języka angielskiegoMiędzywodzie - obóz języka angielskiego11 dniwiek 13-18 lat
Międzywodzie - obóz rekreacyjnyMiędzywodzie - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18 lat
Międzywodzie - obóz wychowawca kolonijnyMiędzywodzie - obóz wychowawca kolonijny11 dniwiek 12-18 lat
Międzywodzie - taniec nowoczesnyMiędzywodzie - taniec nowoczesny11 dniwiek 7-18 lat
Międzyzdroje - kolonia rekreacyjnaMiędzyzdroje - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-12 lat
Międzyzdroje - obóz języka angielskiegoMiędzyzdroje - obóz języka angielskiego11 dniwiek 7-16 lat
Międzyzdroje - obóz rekreacyjnyMiędzyzdroje - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-16 lat
Mrzeżyno - ASG Counter StrikeMrzeżyno - ASG Counter Strike11 dniwiek 10-18 lat
Mrzeżyno - ASG Delta ForceMrzeżyno - ASG Delta Force11 dniwiek 12-15 lat
Mrzeżyno - ASG Oddział ElitarnyMrzeżyno - ASG Oddział Elitarny11 dniwiek 15-18 lat
Mrzeżyno - ASG siły specjalne SOFMrzeżyno - ASG siły specjalne SOF11 dniwiek 13-18 lat
Mrzeżyno - lato i K-popMrzeżyno - lato i K-pop11 dniwiek 12-17 lat
Mrzeżyno - młody komandosMrzeżyno - młody komandos11 dniwiek 8-13 lat
Mrzeżyno - obóz rekreacyjnyMrzeżyno - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-17 lat
Mrzeżyno - obóz snajperskiMrzeżyno - obóz snajperski11 dniwiek 12-18 lat
Mrzeżyno - wakacyjna ucieczka - zagadkowo fabularnyMrzeżyno - wakacyjna ucieczka - zagadkowo fabularny11 dniwiek 12-16 lat
Murzasichle - obóz języka angielskiegoMurzasichle - obóz języka angielskiego8 dniwiek 8-14 lat
Murzasichle - obóz MinecraftMurzasichle - obóz Minecraft8 dniwiek 8-14 lat
Murzasichle - obóz narciarskiMurzasichle - obóz narciarski8 dniwiek 8-14 lat
Murzasichle - obóz Tatrzańskie Parki WodneMurzasichle - obóz Tatrzańskie Parki Wodne8 dniwiek 8-14 lat
Muszyna - obóz Fabryka AdrenalinyMuszyna - obóz Fabryka Adrenaliny11 dniwiek 10-18 lat
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus (tylko chłopcy)Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus (tylko chłopcy)11 dniwiek 13-18 lat
Muszyna - obóz tenisowyMuszyna - obóz tenisowy11 dniwiek 10-18 lat
Niechorze - kolonie i obóz hulajnogaNiechorze - kolonie i obóz hulajnoga11 dniwiek 7-18 lat
Niechorze - kolonie i obóz rekreacyjnyNiechorze - kolonie i obóz rekreacyjny11 dniwiek 7-18 lat
Niechorze - kolonie i obóz Wakacje z AquaparkamiNiechorze - kolonie i obóz Wakacje z Aquaparkami11 dniwiek 7-18 lat
Niechorze- kolonie i obóz skate rolkiNiechorze- kolonie i obóz skate rolki11 dniwiek 7-18 lat
Olsztyn -  Jura, kolonie,  a może jurajskie morze?Olsztyn - Jura, kolonie, a może jurajskie morze?7 dniwiek 8-13, 9-13 lat
Opolszczyzna-Bory Niemodlińskie - młodzieżowy rajd konnyOpolszczyzna-Bory Niemodlińskie - młodzieżowy rajd konny11 dniwiek 13-17 lat
Ostróda - kurs Ratownika WOPR, Ratownik WodnyOstróda - kurs Ratownika WOPR, Ratownik Wodny11 dniwiek 12-18 lat
Ostróda - obóz aktywni lub wygodniOstróda - obóz aktywni lub wygodni11 dniwiek 10-18 lat
Ostróda - obóz detektywistycznyOstróda - obóz detektywistyczny11 dniwiek 12-18 lat
Ostróda - obóz nurkowyOstróda - obóz nurkowy11 dniwiek 15-18 lat
Ostróda - obóz paintballowo-gokartowyOstróda - obóz paintballowo-gokartowy11 dniwiek 12-18 lat
Ostróda - obóz paintballowyOstróda - obóz paintballowy11 dniwiek 12-18 lat
Ostróda - obóz przygoda na lądzie i wodzieOstróda - obóz przygoda na lądzie i wodzie11 dniwiek 11-18 lat
Ostróda - obóz quadowo-gokartowyOstróda - obóz quadowo-gokartowy11 dniwiek 12-18 lat
Ostróda - obóz quadowo-paintballowyOstróda - obóz quadowo-paintballowy11 dniwiek 12-18 lat
Ostróda - obóz quadowyOstróda - obóz quadowy11 dniwiek 12-18 lat
Ostróda - obóz quadowy-sporty wodneOstróda - obóz quadowy-sporty wodne11 dniwiek 12-18 lat
Ostróda - obóz sportów wodnychOstróda - obóz sportów wodnych11 dniwiek 11-18 lat
Ostróda - obóz żeglarski rekreacyjnyOstróda - obóz żeglarski rekreacyjny11 dniwiek 10-18 lat
Ostróda - obóz żeglarski szkoleniowy na patent żeglarzaOstróda - obóz żeglarski szkoleniowy na patent żeglarza11 dniwiek 14-18 lat
Ostróda - obóz świat 5 przygódOstróda - obóz świat 5 przygód11 dniwiek 10-18 lat
Poddąbie - obóz DIY Kreatywne wakacjePoddąbie - obóz DIY Kreatywne wakacje11 dniwiek 9-14 lat
Poddąbie - obóz Wakacje na luzie 15+Poddąbie - obóz Wakacje na luzie 15+11 dniwiek 15-18 lat
Poddąbie - obóz Wakacyjny activePoddąbie - obóz Wakacyjny active11 dniwiek 9-18 lat
Poddąbie - rekreacjaPoddąbie - rekreacja11 dniwiek 9-14 lat
Podlesice - Jura - manga i animePodlesice - Jura - manga i anime11 dniwiek 10-16 lat
Podlesice - Jura - obóz kreatywno-plastycznyPodlesice - Jura - obóz kreatywno-plastyczny11 dniwiek 10-16 lat
Podlesice - Jura- obóz rekreacyjnyPodlesice - Jura- obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-16 lat
Podlesice - Jura- obóz sztuki kulinarnejPodlesice - Jura- obóz sztuki kulinarnej11 dniwiek 10-16 lat
Pogorzelica - obóz ABC jazdy konnejPogorzelica - obóz ABC jazdy konnej11 dniwiek 8-17 lat
Pogorzelica - obóz Bałtyckie AquaparkiPogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki11 dniwiek 8-17 lat
Pogorzelica - obóz języka angielskiegoPogorzelica - obóz języka angielskiego11 dniwiek 8-17 lat
Pogorzelica - obóz rekreacyjnyPogorzelica - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-17 lat
Pogorzelica - obóz tanecznyPogorzelica - obóz taneczny11 dniwiek 8-17 lat
Pokrzywna - Influencer & youtuber - świat w sieciPokrzywna - Influencer & youtuber - świat w sieci11 dniwiek 12-17 lat
Pokrzywna - świat dalekiego wschodu - azjatyckie latoPokrzywna - świat dalekiego wschodu - azjatyckie lato11 dniwiek 10-17 lat
Pokrzywna - świat fitnessu - aktywne latoPokrzywna - świat fitnessu - aktywne lato11 dniwiek 10-17 lat
Pokrzywna - świat paitballowo-survivalowyPokrzywna - świat paitballowo-survivalowy11 dniwiek 10-17 lat
Pokrzywna - świat rekreacji i przygodyPokrzywna - świat rekreacji i przygody11 dniwiek 10-17 lat
Pokrzywna - świat żywiołówPokrzywna - świat żywiołów11 dniwiek 12-17 lat
Polańczyk - Bieszczady - survival glampingPolańczyk - Bieszczady - survival glamping11 dniwiek 12-18 lat
Ponik - Jura ATV-quad campPonik - Jura ATV-quad camp11 dniwiek 14-18 lat
Ponik - Jura chill&fun campPonik - Jura chill&fun camp11 dniwiek 10-18 lat
Ponik - Jura climbing campPonik - Jura climbing camp11 dniwiek 10-18 lat
Ponik - Jura fight campPonik - Jura fight camp11 dniwiek 12-18 lat
Ponik - Jura military extreme campPonik - Jura military extreme camp11 dniwiek 10-18 lat
Ponik - Jura mini extreme campPonik - Jura mini extreme camp11 dniwiek 8-11 lat
Ponik - Jura moto-campPonik - Jura moto-camp11 dniwiek 14-18 lat
Ponik - Jura multi campPonik - Jura multi camp11 dniwiek 10-18 lat
Ponik - Jura paintball campPonik - Jura paintball camp11 dniwiek 10-18 lat
Ponik - Jura survival campPonik - Jura survival camp11 dniwiek 10-18 lat
Poronin + 1 dzień Chopok - obóz narciarskiPoronin + 1 dzień Chopok - obóz narciarski8 dniwiek 10-18 lat
Poronin + 1 dzień Chopok - obóz snowboardowyPoronin + 1 dzień Chopok - obóz snowboardowy8 dniwiek 10-18 lat
Poznań - orient camp - JaponiaPoznań - orient camp - Japonia11 dniwiek 10-18 lat
Poznań - orient camp - K-popPoznań - orient camp - K-pop11 dniwiek 10-18 lat
Poznań - orient camp - manga i animePoznań - orient camp - manga i anime11 dniwiek 10-18 lat
Poznań - orient camp - otakuPoznań - orient camp - otaku11 dniwiek 10-18 lat
Poznań - skate (hulajnoga, rolki, deska i inne)Poznań - skate (hulajnoga, rolki, deska i inne)11 dniwiek 10-18 lat
Przysiecz - kolonia ABC jazdy konnejPrzysiecz - kolonia ABC jazdy konnej11 dniwiek 7-13 lat
Przysiecz - kolonia plastycznaPrzysiecz - kolonia plastyczna11 dniwiek 7-13 lat
Przysiecz - kolonia rekreacyjnaPrzysiecz - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-13 lat
Puck - obóz windsurfingowyPuck - obóz windsurfingowy11 dniwiek 10-18 lat
Rabka Zdrój - Gorce - lego, roboty i przygodaRabka Zdrój - Gorce - lego, roboty i przygoda11 dniwiek 9-15 lat
Rabka Zdrój - Gorce - obóz przygodowyRabka Zdrój - Gorce - obóz przygodowy11 dniwiek 9-15 lat
Rabka Zdrój - Gorce - obóz przygodowy z językiem angielskimRabka Zdrój - Gorce - obóz przygodowy z językiem angielskim11 dniwiek 9-15 lat
Rabka Zdrój - Gorce- przygoda pełna zdrowiaRabka Zdrój - Gorce- przygoda pełna zdrowia11 dniwiek 9-15 lat
Rejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - szkoleniowy na patentRejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - szkoleniowy na patent11 dniwiek 14-18 lat
Rejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - turystycznyRejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - turystyczny11 dniwiek 13-18 lat
Rowy - obóz Bałtyckie AquaparkiRowy - obóz Bałtyckie Aquaparki11 dniwiek 9-17 lat
Rowy - obóz gamingowyRowy - obóz gamingowy11 dniwiek 9-17 lat
Rowy - obóz gier planszowychRowy - obóz gier planszowych11 dniwiek 9-17 lat
Rowy - obóz MinecraftRowy - obóz Minecraft11 dniwiek 9-17 lat
Rowy - obóz plastycznyRowy - obóz plastyczny11 dniwiek 9-17 lat
Rowy - obóz rekreacyjnyRowy - obóz rekreacyjny11 dniwiek 9-17 lat
Rowy - obóz robotyki LEGORowy - obóz robotyki LEGO11 dniwiek 9-17 lat
Spała - obóz ASGSpała - obóz ASG11 dniwiek 12-18 lat
Spała - obóz jazdy konnejSpała - obóz jazdy konnej11 dniwiek 10-18 lat
Spała - obóz z adrenalinąSpała - obóz z adrenaliną11 dniwiek 10-16 lat
Szczyrk - obóz narciarskiSzczyrk - obóz narciarski8 dniwiek 8-18 lat
Szczyrk - obóz snowboardowySzczyrk - obóz snowboardowy8 dniwiek 8-18 lat
Szklarska Poręba - obóz języka angielskiegoSzklarska Poręba - obóz języka angielskiego11 dniwiek 10-17 lat
Szklarska Poręba - obóz Karkonosze AdventureSzklarska Poręba - obóz Karkonosze Adventure11 dniwiek 10-17 lat
Szklarska Poręba - obóz MinecraftSzklarska Poręba - obóz Minecraft11 dniwiek 10-17 lat
Szklarska Poręba - obóz plastycznySzklarska Poręba - obóz plastyczny11 dniwiek 10-17 lat
Szklarska Poręba - obóz rekreacyjnySzklarska Poręba - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-17 lat
Świnoujście - kolonia rekreacyjnaŚwinoujście - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-12 lat
Świnoujście - mangaŚwinoujście - manga11 dniwiek 10-18 lat
Świnoujście - obóz języka hiszpańskiegoŚwinoujście - obóz języka hiszpańskiego11 dniwiek 7-18 lat
Świnoujście - obóz multiSPORTŚwinoujście - obóz multiSPORT11 dniwiek 12-18 lat
Świnoujście - obóz odkrywamy JaponięŚwinoujście - obóz odkrywamy Japonię11 dniwiek 10-18 lat
Świnoujście - obóz ratownik WOPRŚwinoujście - obóz ratownik WOPR11 dniwiek 7-18 lat
Świnoujście - obóz rekreacyjnyŚwinoujście - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18 lat
Tatry Snow Camp RekreacyjnyTatry Snow Camp Rekreacyjny8 dniwiek 6-19 lat
Trójmiasto - obóz podróżnikaTrójmiasto - obóz podróżnika11 dniwiek 12-18 lat
Uniejów - obóz - Termalna PrzygodaUniejów - obóz - Termalna Przygoda11 dniwiek 10-16 lat
Uniejów - obóz gamingowyUniejów - obóz gamingowy11 dniwiek 8-16 lat
Uniejów - obóz NERFUniejów - obóz NERF11 dniwiek 8-13 lat
Uniejów - obóz rekreacyjnyUniejów - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-16 lat
Uniejów - obóz robotykiUniejów - obóz robotyki11 dniwiek 8-16 lat
Uniejów - obóz z MinecraftemUniejów - obóz z Minecraftem11 dniwiek 8-16 lat
Ustka - kolonie i obóz język angielskiUstka - kolonie i obóz język angielski11 dniwiek 7-17 lat
Ustka - kolonie i obóz piłki nożnejUstka - kolonie i obóz piłki nożnej11 dniwiek 7-17 lat
Ustka - kolonie i obóz rekreacyjnyUstka - kolonie i obóz rekreacyjny11 dniwiek 7-17 lat
Ustka - kolonie i obóz siatkówkiUstka - kolonie i obóz siatkówki11 dniwiek 7-17 lat
Ustka - kolonie i obóz szachowyUstka - kolonie i obóz szachowy11 dniwiek 7-17 lat
Ustka - kolonie i obóz z zumbąUstka - kolonie i obóz z zumbą11 dniwiek 7-17 lat
Ustroń - Beskidy - magia i czaryUstroń - Beskidy - magia i czary11 dniwiek 9-15 lat
Ustroń - Beskidy - młody detektywUstroń - Beskidy - młody detektyw11 dniwiek 9-15 lat
Ustroń - Beskidy - obóz rekreacyjnyUstroń - Beskidy - obóz rekreacyjny11 dniwiek 9-15 lat
Ustroń - Beskidy - parki rozrywkiUstroń - Beskidy - parki rozrywki11 dniwiek 9-15 lat
Ustroń - Beskidy - RPG CaerbannogUstroń - Beskidy - RPG Caerbannog11 dniwiek 13-20 lat
Węgierska Górka - Beskidy - 9 zwariowanych przygódWęgierska Górka - Beskidy - 9 zwariowanych przygód11 dniwiek 8-14 lat
Węgierska Górka - Beskidy - mały paintballWęgierska Górka - Beskidy - mały paintball11 dniwiek 8-14 lat
Węgierska Górka - Beskidy - obóz ASGWęgierska Górka - Beskidy - obóz ASG11 dniwiek 12-15 lat
Węgierska Górka - Beskidy - obóz wodnyWęgierska Górka - Beskidy - obóz wodny11 dniwiek 8-14 lat
Węgierska Górka - Beskidy - zabawa i przygoda dla najmłodszychWęgierska Górka - Beskidy - zabawa i przygoda dla najmłodszych11 dniwiek 8-12 lat
Wicie k. Jarosławca - kolonia rekreacyjna - domkiWicie k. Jarosławca - kolonia rekreacyjna - domki11 dniwiek 7-12 lat
Wicie k. Jarosławca - koreański POP - domkiWicie k. Jarosławca - koreański POP - domki11 dniwiek 9-18 lat
Wicie k. Jarosławca - obóz pływacki - domkiWicie k. Jarosławca - obóz pływacki - domki11 dniwiek 7-16 lat
Wicie k. Jarosławca - obóz rekreacyjny - domkiWicie k. Jarosławca - obóz rekreacyjny - domki11 dniwiek 12-18 lat
Wisła - kolonie multisportWisła - kolonie multisport11 dniwiek 9-12 lat
Wisła - obóz języka angielskiegoWisła - obóz języka angielskiego11 dniwiek 12-17 lat
Wisła - obóz multisportWisła - obóz multisport11 dniwiek 13-18 lat
Wisła - obóz narciarskiWisła - obóz narciarski8 dniwiek 12-18 lat
Wisła - obóz rekreacyjnyWisła - obóz rekreacyjny8 dniwiek 12-18 lat
Wisła - obóz snowboardowyWisła - obóz snowboardowy8 dniwiek 12-18 lat
Wisła - obóz włóczykijaWisła - obóz włóczykija11 dniwiek 12-17 lat
Zakopane - kolonie i obóz Tatra EnglishZakopane - kolonie i obóz Tatra English11 dniwiek 7-18 lat
Zakopane - kolonie i obóz Tatrzańska PrzygodaZakopane - kolonie i obóz Tatrzańska Przygoda11 dniwiek 7-18 lat
Zakopane - kolonie i obóz Tatrzański LuzZakopane - kolonie i obóz Tatrzański Luz11 dniwiek 7-18 lat
Zakopane - kolonie i obóz Tatrzańskie Parki WodneZakopane - kolonie i obóz Tatrzańskie Parki Wodne11 dniwiek 7-18 lat
Zakopane - obóz narciarskiZakopane - obóz narciarski8 dniwiek 8-18 lat
Zakopane - obóz snowboardowyZakopane - obóz snowboardowy8 dniwiek 8-18 lat
Zakopane - obóz Tatrzańskie WędrówkiZakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki11 dniwiek 10-18 lat
Zamrzenica  - Bory Tucholskie - 10 szalonych przygódZamrzenica - Bory Tucholskie - 10 szalonych przygód11 dniwiek 8-13 lat
Zamrzenica - Bory Tucholskie - ASG Siły specjalneZamrzenica - Bory Tucholskie - ASG Siły specjalne11 dniwiek 12-18 lat
Zamrzenica - Bory Tucholskie - kolonia mały farmerZamrzenica - Bory Tucholskie - kolonia mały farmer11 dniwiek 8-13 lat
Zamrzenica - Bory Tucholskie - kolonia mały traperZamrzenica - Bory Tucholskie - kolonia mały traper11 dniwiek 8-13 lat
Zamrzenica - Bory Tucholskie - obóz wędkarskiZamrzenica - Bory Tucholskie - obóz wędkarski11 dniwiek 10-18 lat
Zamrzenica - Bory Tucholskie - sztuka przetrwaniaZamrzenica - Bory Tucholskie - sztuka przetrwania11 dniwiek 12-18 lat
Zamrzenica - Bory Tucholskie - wojownicy pustkowiaZamrzenica - Bory Tucholskie - wojownicy pustkowia11 dniwiek 12-18 lat
Zawoja - max atrakcji z EnergylandiąZawoja - max atrakcji z Energylandią11 dniwiek 10-17 lat
Zawoja - mix przygódZawoja - mix przygód11 dniwiek 10-17 lat
Zawoja - Mountain relaks - obóz rekreacyjnyZawoja - Mountain relaks - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-17 lat
Zawoja - zdobywcy górskich szczytówZawoja - zdobywcy górskich szczytów11 dniwiek 10-17 lat
Zbrosławice - angielski w siodleZbrosławice - angielski w siodle11 dniwiek 10-18 lat
Zbrosławice - kurs jeździectwaZbrosławice - kurs jeździectwa11 dniwiek 10-18 lat
Zbrosławice - muzyczno-konnyZbrosławice - muzyczno-konny11 dniwiek 10-18 lat

Klub Urwisa

Jastrzębia Góra -  English Kids CampJastrzębia Góra - English Kids Camp11 dniwiek 7-10 lat
Jastrzębia Góra - moja pierwsza kolonia nad morzemJastrzębia Góra - moja pierwsza kolonia nad morzem11 dniwiek 7-10 lat
Krasiejów - Klub Urwisa kreatywne wakacjeKrasiejów - Klub Urwisa kreatywne wakacje11 dniwiek 7-11 lat
Łeba - Klub Urwisa Łebskie wakacjeŁeba - Klub Urwisa Łebskie wakacje11 dniwiek 8-12 lat
Olsztyn - Jura, Klub Urwisa,  a może jurajskie morze?Olsztyn - Jura, Klub Urwisa, a może jurajskie morze?7 dniwiek 8-13 lat

Piękne krajobrazy, wysokie góry, piaszczyste plaże nad Morzem Bałtyckim to jest Polska. Obozy i kolonie w Polsce oferują rozrywkę dla wszystkich. Jednak dla starszych dzieci są to obozy młodzieżowe. Kolonie i obozy dla dzieci organizowane w Polsce stanowią alternatywę dla wyjazdów zagranicznych. Jako uczestnik wybierasz rodzaj obozu, który cię interesuje. Nasze obozy i kolonie w Polsce zapewniają rozwijanie umiejętności, naukę pracy w grupie, rozrywki, poznanie nowych znajomości i nowych miłości :). Każdy oczywiście wypocznie, zarówno poprzez aktywne gry i zabawy, jak i leniuchowanie. Poza tym każdy nasz program oferuje zwiedzanie, które doda nam wrażeń oraz wiedzy o Polsce. Wyjazd nad Bałtyk, czy na Mazury albo w Góry to świetny pomysł na pierwszą kolonię lub obóz naszego dziecka, zanim zdecyduje się na zagraniczne wojaże. Obozy letnie realizowane w Polsce są nie mniej atrakcyjne niż obozy zagraniczne, a ich programy bogate są w urozmaicone zajęcia, liczne wycieczki, dodatkowe kursy, imprezy i zabawy.Zapraszamy na kolonie i obozy krajowe w górach, nad morzem oraz nad jeziorami. Nasze obozy dla dzieci nad Bałtykiem, nad najpiękniejszymi polskimi jeziorami czy też w górach to wspaniała przygoda podczas wakacji - polecamy obozy i kolonie na Kaszubach, pojezierzu Drawskim i na Mazurach. Piaszczyste plaże zapraszają do takich miejscowości jak Dąbki, Kołobrzeg, Łazy, Międzyzdroje, Łeba czy Świnoujście. Spędź z nami niebanalnie czas nad przepięknymi akwenami Mazur, Bałtyku, Gór, na obozach żeglarskich, windsurfingowych, militarnych, artystycznych, czy też korzystając z wielu ofert obozów rekreacyjnych. Nie zapominajmy też o Polskich górach i jeziorach - proponujemy sprawdzone i bezpieczne wakacje dla dzieci i młodzieży w Bieszczadach, Pieninach, Tatrach, Sudetach, Pojezierzu Drawskim, Borach Tucholskich, czy też Puszczy Noteckiej.
Kolonie i obozy młodzieżowe przeznaczone są dla dzieci i młodzieży szkolnej w wieku od 8 do 18 lat. Obozy i kolonie organizowane przez nas odbywają się zarówno w Polsce jak i za granicą, nad morzem, nad jeziorami, w górach oraz w centrum Polski, gdzie każdy znajdzie dla siebie ciekawe miejsce na wyjazd w wakacje. Od lat organizujemy kolonie i obozy młodzieżowe chcąc zapewnić Wam najlepsze programy sportowe oraz tematyczne na wakacyjny wypoczynek bo wiemy, że każdy uczestnik ma różne upodobania i zainteresowania. Organizujemy obozy sportowe, windsurfingowe, żeglarskie, rekreacyjne, a także artystyczne oraz przygodowe, militarne czy survivallowe to tylko nieliczne z propozycji jakie Wam proponujemy na wakacje. Ciekawe miejsca wypoczynku, zwiedzanie, zabawa, odpoczynek, rekreacyjny chillout połączony z niepowtarzalnymi programami oraz szeroki wybór aktywności to gwarancja spędzenia wspaniałych wakacji. Programy i zajęcia realizowane są przez wykwalifikowaną kadrę, tak aby zapewnić potrzeby i oczekiwania uczestników i ich rodziców, a czas wolny pozwoli poznać nowych przyjaciół.



Biuro Podróży Almatur
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna, dzieci i studenci, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę na obozy, kolonie, obozy młodzieżowe i wycieczki objazdowe. Biuro Podróży Almatur propaguje aktywne, rekreacyjne oraz sportowe formy wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając, chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych czy koloniach dla dzieci. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, sportowe, kolonie dla dzieci to bezstresowe wakacje. Obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci to klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci oraz wycieczki objazdowe. Zapraszamy na obozy i kolonie letnie.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
pfr    Subwencja PFR