Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Obozy i kolonie Polska Almatur 2018

OFERTA LETNIA OBOZY MŁODZIEŻOWE POLECANE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO PROMOCJA LAST MINUTE
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje
Obozy i kolonie to imprezy wyjazdowe dla dzieci i młodzieży szkolnej. Na tych wyjazdach każdy młody człowiek znajdzie coś dla siebie. Programy obozów i kolonii mogą być takie same ale zajęcia będą odbywały się z podziałem na grupy wiekowe. Realizacja tego samego programu w przypadku obozów będzie wymagała większego zaangażowania siły fizycznej bądź wyższych umiejętności niż na kolonii. Od wielu lat organizujemy wyjazdy dla dzieci i młodzieży - zapraszamy.

Strona główna

Obozy młodzieżowe Kolonie

Polska



Obozy młodzieżowe Kolonie Polska

Obozy młodzieżowe

Bachorze - kolonia Komandos JuniorBachorze - kolonia Komandos Junior11 dni
Bachorze - kolonia plastycznaBachorze - kolonia plastyczna11 dni
Bachorze - kolonia sportów wodnychBachorze - kolonia sportów wodnych11 dni
Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowegoBachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego11 dni
Bachorze - obóz artystycznyBachorze - obóz artystyczny11 dni
Bachorze - obóz fitnessBachorze - obóz fitness11 dni
Bachorze - obóz kajakowo-rowerowyBachorze - obóz kajakowo-rowerowy11 dni
Bachorze - obóz sportów wodnychBachorze - obóz sportów wodnych11 dni
Bachorze - obóz windsurfingowyBachorze - obóz windsurfingowy11 dni
Berezka - Detektywistyczny Berezka - Detektywistyczny "Bieszczadzki Tropiciel"11 dni
Berezka - Jazda konnaBerezka - Jazda konna11 dni
Berezka - odchudzająco - kondycyjnyBerezka - odchudzająco - kondycyjny11 dni
Berezka - ZumbaBerezka - Zumba11 dni
Bocheniec - kolonia i obóz podróżników i poszukiwaczy przygódBocheniec - kolonia i obóz podróżników i poszukiwaczy przygód11 dni
Bocheniec - kolonia i obóz rysowników i twórców komiksówBocheniec - kolonia i obóz rysowników i twórców komiksów11 dni
Bocheniec - kolonia i obóz szalonych naukowcówBocheniec - kolonia i obóz szalonych naukowców11 dni
Borek - akademia kartingowaBorek - akademia kartingowa11 dni
Borek - Aktywne wakacjeBorek - Aktywne wakacje11 dni
Borne Sulinowo - obóz ASGBorne Sulinowo - obóz ASG11 dni
Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony GarnizonBorne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon11 dni
Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowyBorne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy11 dni
Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnegoBorne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego11 dni
Brenna - Beskidzki rajd konnyBrenna - Beskidzki rajd konny8, 11 dni
Brenna - Górski survivalBrenna - Górski survival8, 11 dni
Brenna - Jeździeckie wakacje w BeskidachBrenna - Jeździeckie wakacje w Beskidach8, 11 dni
Brenna - Rolkowe SzaleństwoBrenna - Rolkowe Szaleństwo8, 11 dni
Byczyna - obóz archeologicznyByczyna - obóz archeologiczny11 dni
Byczyna - obóz artystycznyByczyna - obóz artystyczny11 dni
Byczyna - obóz RPGByczyna - obóz RPG11 dni
Byczyna - obóz rycerskiByczyna - obóz rycerski11 dni
Cetniewo - fitness, aqua aerobic, taniecCetniewo - fitness, aqua aerobic, taniec10, 11 dni
Cetniewo - koszykówkaCetniewo - koszykówka11 dni
Cetniewo - piłka nożnaCetniewo - piłka nożna10, 11 dni
Cetniewo - pływanieCetniewo - pływanie11 dni
Cetniewo - rekreacjaCetniewo - rekreacja10, 11 dni
Cetniewo - siatkówkaCetniewo - siatkówka10, 11 dni
Ciechocinek - pobyt leczniczo-profilaktyczny dla dzieci i młodzieży z problemami górnych dróg oddechowychCiechocinek - pobyt leczniczo-profilaktyczny dla dzieci i młodzieży z problemami górnych dróg oddechowych11 dni
Ciechocinek - pobyt odchudzająco-rehabilitacyjnyCiechocinek - pobyt odchudzająco-rehabilitacyjny11 dni
Ciechocinek - pobyt rehabilitacyjno-leczniczy dotyczący wad postawy i narządów ruchuCiechocinek - pobyt rehabilitacyjno-leczniczy dotyczący wad postawy i narządów ruchu11 dni
Czaplinek - obóz Freestyle FootballCzaplinek - obóz Freestyle Football11 dni
Czaplinek - obóz interdyscyplinarnyCzaplinek - obóz interdyscyplinarny11 dni
Czaplinek - obóz multisportowyCzaplinek - obóz multisportowy11 dni
Czaplinek - obóz piłka nożnaCzaplinek - obóz piłka nożna11 dni
Czaplinek - obóz przygodowyCzaplinek - obóz przygodowy11 dni
Czaplinek - obóz rekreacyjnyCzaplinek - obóz rekreacyjny11 dni
Czaplinek - obóz siatkówka plażowaCzaplinek - obóz siatkówka plażowa11 dni
Czaplinek - obóz warsztaty wokalneCzaplinek - obóz warsztaty wokalne11 dni
Czaplinek - obóz windsurfingowyCzaplinek - obóz windsurfingowy11 dni
Czaplinek - obóz Wodna przygodaCzaplinek - obóz Wodna przygoda11 dni
Czaplinek - obóz żeglarskiCzaplinek - obóz żeglarski11 dni
Częstochowa - obóz robotyki Techno CampCzęstochowa - obóz robotyki Techno Camp11 dni
Częstochowa - obóz siatkarski Volleyball CampCzęstochowa - obóz siatkarski Volleyball Camp11 dni
Dąbki - obóz Fitness i SportDąbki - obóz Fitness i Sport11 dni
Dąbki - obóz odlotowyDąbki - obóz odlotowy11 dni
Dąbki - obóz paintballowo-dywersyjnyDąbki - obóz paintballowo-dywersyjny11 dni
Dąbki - obóz ratowniczy z kursem PCKDąbki - obóz ratowniczy z kursem PCK11 dni
Dąbki - obóz rekreacyjnyDąbki - obóz rekreacyjny11 dni
Dąbki - obóz tanecznyDąbki - obóz taneczny11 dni
Dąbki - obóz windsurfingowyDąbki - obóz windsurfingowy11 dni
Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival KidsDziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids11 dni
Dziwnówek - obóz ASGDziwnówek - obóz ASG11 dni
Dziwnówek - obóz fabularnyDziwnówek - obóz fabularny11 dni
Dziwnówek - obóz rekreacyjnyDziwnówek - obóz rekreacyjny11 dni
Dźwirzyno - Letnie Warsztaty FilmoweDźwirzyno - Letnie Warsztaty Filmowe11 dni
Dźwirzyno - obóz plastycznyDźwirzyno - obóz plastyczny11 dni
Dźwirzyno - obóz rekreacyjnyDźwirzyno - obóz rekreacyjny11 dni
Dźwirzyno - obóz zumbaDźwirzyno - obóz zumba11 dni
Dźwirzyno - paintballDźwirzyno - paintball11 dni
Dźwirzyno - rekreacjaDźwirzyno - rekreacja11 dni
Dźwirzyno - tenisDźwirzyno - tenis11 dni
Dźwirzyno - warsztaty fotograficzneDźwirzyno - warsztaty fotograficzne11 dni
Dźwirzyno - windsurfingDźwirzyno - windsurfing11 dni
Dźwirzyno - ZUMBA FITNESSDźwirzyno - ZUMBA FITNESS11 dni
Dźwirzyno - żeglarstwoDźwirzyno - żeglarstwo11 dni
Giby - Świat PrzygódGiby - Świat Przygód10, 11 dni
Janów Lubelski - Jazda konnaJanów Lubelski - Jazda konna11 dni
Janów Lubelski - KoloniaJanów Lubelski - Kolonia11 dni
Janów Lubelski - Krav-MagaJanów Lubelski - Krav-Maga11 dni
Janów Lubelski - PaintballJanów Lubelski - Paintball11 dni
Janów Lubelski - Paintball i SurvivalJanów Lubelski - Paintball i Survival11 dni
Janów Lubelski - Pływacki, Aqua-aerobicJanów Lubelski - Pływacki, Aqua-aerobic11 dni
Janów Lubelski - Rowerowo - kajakowyJanów Lubelski - Rowerowo - kajakowy11 dni
Jarosławiec - Jazda KonnaJarosławiec - Jazda Konna11 dni
Jarosławiec - Komandos JuniorJarosławiec - Komandos Junior11 dni
Jarosławiec - PaintballJarosławiec - Paintball11 dni
Jarosławiec - RekreacjaJarosławiec - Rekreacja11 dni
Jarosławiec - Szkółka piłkarskaJarosławiec - Szkółka piłkarska11 dni
Jarosławiec - Szkółka pływackaJarosławiec - Szkółka pływacka11 dni
Jarosławiec - Żeglarsko-PaintballowyJarosławiec - Żeglarsko-Paintballowy11 dni
Jastrzębia Góra - akademia języka angielskiegoJastrzębia Góra - akademia języka angielskiego10, 11 dni
Jastrzębia Góra - akademia tańca i styluJastrzębia Góra - akademia tańca i stylu10, 11 dni
Jastrzębia Góra - rekreacjaJastrzębia Góra - rekreacja10, 11 dni
Jastrzębia Góra - warsztaty fotograficzneJastrzębia Góra - warsztaty fotograficzne10, 11 dni
Karpacz - obóz Karkonoskie Parki WodneKarpacz - obóz Karkonoskie Parki Wodne11 dni
Karpacz - obóz Karkonosze AdventureKarpacz - obóz Karkonosze Adventure11 dni
Karpacz - obóz rekreacyjnyKarpacz - obóz rekreacyjny11 dni
Kazimierz Dolny - Akademia tańcaKazimierz Dolny - Akademia tańca11 dni
Kazimierz Dolny - Język angielskiKazimierz Dolny - Język angielski11 dni
Kazimierz Dolny - Obóz Kazimierz Dolny - Obóz "Wakacje z gitarą"11 dni
Kazimierz Dolny - Obóz kinomaniakaKazimierz Dolny - Obóz kinomaniaka11 dni
Kazimierz Dolny - Obóz reżysersko-filmowyKazimierz Dolny - Obóz reżysersko-filmowy11 dni
Kazimierz Dolny - Warsztaty blogersko-literackieKazimierz Dolny - Warsztaty blogersko-literackie11 dni
Kazimierz Dolny - Warsztaty dziennikarsko-fotoreporterskieKazimierz Dolny - Warsztaty dziennikarsko-fotoreporterskie11 dni
Kazimierz Dolny - Warsztaty fotografii artystycznejKazimierz Dolny - Warsztaty fotografii artystycznej11 dni
Kazimierz Dolny - Warsztaty plastyczno-malarskieKazimierz Dolny - Warsztaty plastyczno-malarskie11 dni
Kazimierz Dolny - Warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem Kazimierz Dolny - Warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena"11 dni
Kazimierz Dolny - Warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem Kazimierz Dolny - Warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena"11 dni
Kazimierz Dolny - Warsztaty wokalneKazimierz Dolny - Warsztaty wokalne11 dni
Kazimierz Dolny - Wszechstronne warsztaty artystyczneKazimierz Dolny - Wszechstronne warsztaty artystyczne11 dni
Kołobrzeg - Jazda konnaKołobrzeg - Jazda konna11 dni
Kołobrzeg - KoloniaKołobrzeg - Kolonia11 dni
Kołobrzeg - Laboratorium LogikiKołobrzeg - Laboratorium Logiki11 dni
Kołobrzeg - Piłka nożnaKołobrzeg - Piłka nożna11 dni
Kołobrzeg - PływackiKołobrzeg - Pływacki11 dni
Kołobrzeg - RekreacjaKołobrzeg - Rekreacja11 dni
Kołobrzeg - SportowyKołobrzeg - Sportowy11 dni
Kołobrzeg - TanecznyKołobrzeg - Taneczny11 dni
Kołobrzeg - Tenis ziemnyKołobrzeg - Tenis ziemny11 dni
Kołobrzeg - Zachodniopomorskie Parki WodneKołobrzeg - Zachodniopomorskie Parki Wodne11 dni
Kortowo - FunFestival - aktorsko-filmowyKortowo - FunFestival - aktorsko-filmowy10, 11 dni
Kortowo - FunFestival - fotografiaKortowo - FunFestival - fotografia10, 11 dni
Kortowo - FunFestival - gitarowyKortowo - FunFestival - gitarowy10, 11 dni
Kortowo - FunFestival - jazda konnaKortowo - FunFestival - jazda konna10, 11 dni
Kortowo - FunFestival - język angielskiKortowo - FunFestival - język angielski10, 11 dni
Kortowo - FunFestival - koszykówkaKortowo - FunFestival - koszykówka10, 11 dni
Kortowo - FunFestival - Master CookKortowo - FunFestival - Master Cook10, 11 dni
Kortowo - FunFestival - musicalowyKortowo - FunFestival - musicalowy10, 11 dni
Kortowo - FunFestival - piłka nożnaKortowo - FunFestival - piłka nożna10, 11 dni
Kortowo - FunFestival - rekreacjaKortowo - FunFestival - rekreacja10, 11 dni
Kortowo - FunFestival - siatkówkaKortowo - FunFestival - siatkówka10, 11 dni
Kortowo - FunFestival - survival i paintballKortowo - FunFestival - survival i paintball10, 11 dni
Kortowo - FunFestival - taniec nowoczesnyKortowo - FunFestival - taniec nowoczesny10, 11 dni
Kortowo - FunFestival - tenisKortowo - FunFestival - tenis10, 11 dni
Kortowo - FunFestival - zdrowie i ruchKortowo - FunFestival - zdrowie i ruch10, 11 dni
Krasiejów - obóz rekreacyjnyKrasiejów - obóz rekreacyjny11 dni
Krasiejów - wakacje młodego odkrywcyKrasiejów - wakacje młodego odkrywcy11 dni
Krasiejów - wakacje programisty i konstruktora LEGOKrasiejów - wakacje programisty i konstruktora LEGO11 dni
Krynica Morska - koloniaKrynica Morska - kolonia10, 11 dni
Krynica Morska - obóz przygodyKrynica Morska - obóz przygody10, 11 dni
Krynica Morska - rekreacjaKrynica Morska - rekreacja10, 11 dni
Krynica Morska - survival i paintballKrynica Morska - survival i paintball10, 11 dni
Lesko SKI -  Pracownia artystyczno-projektowaLesko SKI - Pracownia artystyczno-projektowa11 dni
Lesko SKI - Konwent Mangi i AnimeLesko SKI - Konwent Mangi i Anime11 dni
Lesko SKI - PaintballLesko SKI - Paintball11 dni
Lesko SKI - Pracownia FotograficznaLesko SKI - Pracownia Fotograficzna11 dni
Lesko SKI - Projekt PrzygodaLesko SKI - Projekt Przygoda11 dni
Lesko SKI - Survivalowo - MilitarnyLesko SKI - Survivalowo - Militarny11 dni
Lesko SKI - SzybowcowyLesko SKI - Szybowcowy11 dni
Lesko Zamek - KoloniaLesko Zamek - Kolonia11 dni
Lesko Zamek - RekreacjaLesko Zamek - Rekreacja11 dni
Lesko Zamek - Szkółka piłkarskaLesko Zamek - Szkółka piłkarska11 dni
Lesko Zamek - Szkółka pływackaLesko Zamek - Szkółka pływacka11 dni
Łeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacjeŁeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje11 dni
Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez KituŁeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu11 dni
Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez KituŁeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu11 dni
Malutkie - obóz MultisportMalutkie - obóz Multisport11 dni
Malutkie - obóz tenisowyMalutkie - obóz tenisowy11 dni
Mierzyn - kolonia i obóz jazdy konnejMierzyn - kolonia i obóz jazdy konnej11 dni
Mierzyn - kolonia i obóz przygodowo - survivalowyMierzyn - kolonia i obóz przygodowo - survivalowy11 dni
Mierzyn - kolonia i obóz rowerowo - kajakowyMierzyn - kolonia i obóz rowerowo - kajakowy11 dni
Mierzyn - kolonia i obóz siatkarskiMierzyn - kolonia i obóz siatkarski11 dni
Mierzyn - kolonia i obóz wędkarskiMierzyn - kolonia i obóz wędkarski11 dni
Mierzyn - kolonie i obóz rekreacyjno-przygodowyMierzyn - kolonie i obóz rekreacyjno-przygodowy11 dni
Międzyzdroje - Język angielskiMiędzyzdroje - Język angielski11 dni
Międzyzdroje - KoloniaMiędzyzdroje - Kolonia11 dni
Międzyzdroje - Obóz plastycznyMiędzyzdroje - Obóz plastyczny11 dni
Międzyzdroje - RekreacjaMiędzyzdroje - Rekreacja11 dni
Międzyzdroje - Survivalowo - MilitarnyMiędzyzdroje - Survivalowo - Militarny11 dni
Międzyzdroje - Wychowawca kolonijnyMiędzyzdroje - Wychowawca kolonijny11 dni
Międzyzdroje - ZumbaMiędzyzdroje - Zumba11 dni
Mrzeżyno - Obóz rekreacyjnyMrzeżyno - Obóz rekreacyjny11 dni
Mrzeżyno - Przygoda z zumbąMrzeżyno - Przygoda z zumbą11 dni
Mrzeżyno militarne - Militarna przygodaMrzeżyno militarne - Militarna przygoda11 dni
Mrzeżyno militarne - Młody KomandosMrzeżyno militarne - Młody Komandos11 dni
Mrzeżyno militarne - Obóz ASG Mrzeżyno militarne - Obóz ASG "Delta Force"11 dni
Mrzeżyno militarne - Obóz fabularny Mrzeżyno militarne - Obóz fabularny "Counter Strike"11 dni
Mrzeżyno militarne - Obóz fabularny ASG Mrzeżyno militarne - Obóz fabularny ASG "Wojownicy pustkowi"11 dni
Mrzeżyno militarne - Obóz paintballowyMrzeżyno militarne - Obóz paintballowy11 dni
Mrzeżyno militarne - Obóz snajperskiMrzeżyno militarne - Obóz snajperski11 dni
Mrzeżyno militarne - Oddział WeteranówMrzeżyno militarne - Oddział Weteranów11 dni
Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życiaMurzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia11 dni
Murzasichle - kolonia rekreacyjnaMurzasichle - kolonia rekreacyjna11 dni
Murzasichle - obóz ADVENTUREMurzasichle - obóz ADVENTURE11 dni
Murzasichle - obóz paintballowyMurzasichle - obóz paintballowy11 dni
Murzasichle - obóz plastycznyMurzasichle - obóz plastyczny11 dni
Murzasichle - obóz rekreacyjnyMurzasichle - obóz rekreacyjny11 dni
Murzasichle - obóz survivalowa przygodaMurzasichle - obóz survivalowa przygoda11 dni
Murzasichle - obóz tenisowyMurzasichle - obóz tenisowy11 dni
Murzasichle - obóz ZUMBAMurzasichle - obóz ZUMBA11 dni
Murzasichle - warsztaty fotograficzneMurzasichle - warsztaty fotograficzne11 dni
Murzasichle - warsztaty JUMPING FROGMurzasichle - warsztaty JUMPING FROG11 dni
Murzasichle - warsztaty wokalneMurzasichle - warsztaty wokalne11 dni
Muszyna - obóz Fabryka AdrenalinyMuszyna - obóz Fabryka Adrenaliny11 dni
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny PlusMuszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus11 dni
Muszyna - obóz Military CampMuszyna - obóz Military Camp11 dni
Muszyna - obóz tenisowyMuszyna - obóz tenisowy11 dni
Opolszczyzna - rajd konnyOpolszczyzna - rajd konny11 dni
Poddąbie - kolonie Akademia RozmaitościPoddąbie - kolonie Akademia Rozmaitości11 dni
Poddąbie - Obóz Poddąbie - Obóz "Taneczne wakacje"11 dni
Poddąbie - obóz Poddąbie - obóz "Wakacyjny active"11 dni
Poddąbie - obóz młodzieżowy Poddąbie - obóz młodzieżowy "Wakacje na luzie..:)"11 dni
Pokrzywna - Świat ASGPokrzywna - Świat ASG11 dni
Pokrzywna - Świat dziennikarstwaPokrzywna - Świat dziennikarstwa11 dni
Pokrzywna - Świat FIT&FUNPokrzywna - Świat FIT&FUN11 dni
Pokrzywna - Świat FotografiiPokrzywna - Świat Fotografii11 dni
Pokrzywna - Świat krawiectwaPokrzywna - Świat krawiectwa11 dni
Pokrzywna - Świat Małego PaintballaPokrzywna - Świat Małego Paintballa11 dni
Pokrzywna - Świat PaintballaPokrzywna - Świat Paintballa11 dni
Pokrzywna - Świat Paintballa&ASGPokrzywna - Świat Paintballa&ASG11 dni
Pokrzywna - Świat PrzygodyPokrzywna - Świat Przygody11 dni
Pokrzywna - Świat wodnej przygodyPokrzywna - Świat wodnej przygody11 dni
Pokrzywna - Świat WyzwańPokrzywna - Świat Wyzwań11 dni
Pokrzywna - Świat ZumbyPokrzywna - Świat Zumby11 dni
Pokrzywna - Świat ŻywiołówPokrzywna - Świat Żywiołów11 dni
Ponik - Extreme CampPonik - Extreme Camp11 dni
Ponik - Jura Adventure CampPonik - Jura Adventure Camp11 dni
Ponik - Mania 4x4 OFF ROADPonik - Mania 4x4 OFF ROAD11 dni
Ponik - Mania poznawaniaPonik - Mania poznawania11 dni
Ponik - Mania przetrwaniaPonik - Mania przetrwania11 dni
Ponik - Mania strzelaniaPonik - Mania strzelania11 dni
Ponik - Mania wspinaniaPonik - Mania wspinania11 dni
Ponik - Mini Adventure CampPonik - Mini Adventure Camp11 dni
Ponik - Quadowi maniacyPonik - Quadowi maniacy11 dni
Ponik - Sztuka samoobronyPonik - Sztuka samoobrony11 dni
Poronin - Akademia języka angielskiegoPoronin - Akademia języka angielskiego11 dni
Poronin - Dance CampPoronin - Dance Camp11 dni
Poronin - DIY Zrób to samPoronin - DIY Zrób to sam11 dni
Poronin - English Wave SummerPoronin - English Wave Summer11 dni
Poronin - Fashion CampPoronin - Fashion Camp11 dni
Poronin obóz aktorsko - wokalnyPoronin obóz aktorsko - wokalny11 dni
Puck - windsurfingPuck - windsurfing10, 11 dni
Rewal - Fitwakacje IV-VI turnusRewal - Fitwakacje IV-VI turnus11 dni
Rewal - kolonie, obóz młodzieżowy IV - VI turnusRewal - kolonie, obóz młodzieżowy IV - VI turnus11 dni
Rowy - obóz Bałtyckie AquaparkiRowy - obóz Bałtyckie Aquaparki11 dni
Rowy - obóz plastycznyRowy - obóz plastyczny11 dni
Rowy - obóz rekreacyjnyRowy - obóz rekreacyjny11 dni
Rowy - TechCamp Drony i HoverboardRowy - TechCamp Drony i Hoverboard11 dni
Rowy - TechCamp Drony i KonsoleRowy - TechCamp Drony i Konsole11 dni
Rowy - TechCamp Roboty Lego i DronyRowy - TechCamp Roboty Lego i Drony11 dni
Rowy - TechCamp Roboty Lego i HoverboardRowy - TechCamp Roboty Lego i Hoverboard11 dni
Rowy - TechCamp Roboty Lego i KonsolaRowy - TechCamp Roboty Lego i Konsola11 dni
Rowy - Świat GierRowy - Świat Gier11 dni
Sandomierz - Obóz detektywistycznySandomierz - Obóz detektywistyczny11 dni
Sandomierz - Obóz kulinarnySandomierz - Obóz kulinarny11 dni
Sandomierz - Obóz z wyobraźnią - RPG, gry miejskie i strategiczneSandomierz - Obóz z wyobraźnią - RPG, gry miejskie i strategiczne11 dni
Sandomierz - Obóz zwiadowcySandomierz - Obóz zwiadowcy11 dni
Spała - obóz ASGSpała - obóz ASG11 dni
Spała - obóz przygodowySpała - obóz przygodowy11 dni
Srebrna Góra - kolonia fabularna HobbiciSrebrna Góra - kolonia fabularna Hobbici11 dni
Srebrna Góra - kolonia przygodowa Srebrna Góra - kolonia przygodowa "Skarby Gór Sowich"11 dni
Srebrna Góra - kolonia z PrzygodąSrebrna Góra - kolonia z Przygodą11 dni
Szklarska Poręba - obóz języka angielskiegoSzklarska Poręba - obóz języka angielskiego11 dni
Szklarska Poręba - obóz języka niemieckiegoSzklarska Poręba - obóz języka niemieckiego11 dni
Szklarska Poręba - obóz plastycznySzklarska Poręba - obóz plastyczny11 dni
Szklarska Poręba - obóz rekreacyjnySzklarska Poręba - obóz rekreacyjny11 dni
Szklarska Poręba - obóz tanecznySzklarska Poręba - obóz taneczny11 dni
Trójmiasto - obóz podróżnikaTrójmiasto - obóz podróżnika11 dni
Uniejów - obóz gamingowyUniejów - obóz gamingowy11 dni
Uniejów - obóz gier planszowychUniejów - obóz gier planszowych11 dni
Uniejów - obóz GwiezdnyUniejów - obóz Gwiezdny11 dni
Uniejów - obóz naukowy - kosmiczne podbojeUniejów - obóz naukowy - kosmiczne podboje11 dni
Uniejów - obóz rekreacyjnyUniejów - obóz rekreacyjny11 dni
Uniejów - obóz z MinecraftemUniejów - obóz z Minecraftem11 dni
Uniejów - Roboty i SpółkaUniejów - Roboty i Spółka11 dni
Ustka - kolonie, obóz rekreacyjnyUstka - kolonie, obóz rekreacyjny11 dni
Ustka - piłka nożnaUstka - piłka nożna11 dni
Ustka - siatkówkaUstka - siatkówka11 dni
Ustka - wakacje z zumbąUstka - wakacje z zumbą11 dni
Ustka - Wakacyjna Akademia Języka AngielskiegoUstka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego11 dni
Ustroń - MISTRZ GRY CAERBANNOGUstroń - MISTRZ GRY CAERBANNOG11 dni
Ustroń - Młody detektywUstroń - Młody detektyw11 dni
Ustroń - Młodzi odkrywcyUstroń - Młodzi odkrywcy11 dni
Ustroń - Obóz Magii i CzarówUstroń - Obóz Magii i Czarów11 dni
Ustroń - Obóz rekreacyjnyUstroń - Obóz rekreacyjny11 dni
Ustroń - Parki RozrywkiUstroń - Parki Rozrywki11 dni
Ustroń - RPG CAERBANNOGUstroń - RPG CAERBANNOG11 dni
Węgierska Górka - Mali Pasjonaci ASGWęgierska Górka - Mali Pasjonaci ASG11 dni
Węgierska Górka - Mali pasjonaci paintballaWęgierska Górka - Mali pasjonaci paintballa11 dni
Węgierska Górka - Mali pasjonaci przygódWęgierska Górka - Mali pasjonaci przygód11 dni
Węgierska Górka - Mali pasjonaci wyzwańWęgierska Górka - Mali pasjonaci wyzwań11 dni
Węgierska Górka - Pasjonaci wodnej zabawyWęgierska Górka - Pasjonaci wodnej zabawy11 dni
Węgierska Górka - Pasjonaci zabawyWęgierska Górka - Pasjonaci zabawy11 dni
Wiączyń Dolny - obóz jeździeckiWiączyń Dolny - obóz jeździecki9, 11 dni
Zakopane - kolonie Tatrzańskie Parki WodneZakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne11 dni
Zakopane - obóz Tatrzańska PrzygodaZakopane - obóz Tatrzańska Przygoda11 dni
Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki WodneZakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne11 dni
Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki WodneZakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne11 dni
Zakopane - Tatrzańskie WędrówkiZakopane - Tatrzańskie Wędrówki11 dni
Zamrzenica - Mały FarmerZamrzenica - Mały Farmer11 dni
Zamrzenica - Mały StrzelecZamrzenica - Mały Strzelec11 dni
Zamrzenica - Mały TraperZamrzenica - Mały Traper11 dni
Zamrzenica - obóz ASGZamrzenica - obóz ASG11 dni
Zamrzenica - obóz paintballowo - survivalowyZamrzenica - obóz paintballowo - survivalowy11 dni
Zamrzenica - obóz wędkarskiZamrzenica - obóz wędkarski11 dni
Zamrzenica - Sztuka PrzetrwaniaZamrzenica - Sztuka Przetrwania11 dni
Zawoja - PrzygodaZawoja - Przygoda11 dni
Zawoja - RekreacjaZawoja - Rekreacja11 dni
Zawoja - Zdobywcy Górskich SzczytówZawoja - Zdobywcy Górskich Szczytów11 dni
Zbrosławice - angielski w siodleZbrosławice - angielski w siodle11 dni
Zbrosławice - kurs jeździectwaZbrosławice - kurs jeździectwa11 dni
Zbrosławice - obóz muzyczno konnyZbrosławice - obóz muzyczno konny11 dni
Złoty Stok - Akademia PiłkarskaZłoty Stok - Akademia Piłkarska11 dni
Złoty Stok - Przygoda i paintball w Kopalni ZłotaZłoty Stok - Przygoda i paintball w Kopalni Złota11 dni
Złoty Stok - Przygoda w Kopalni ZłotaZłoty Stok - Przygoda w Kopalni Złota11 dni
Świnoujście - Język niemieckiŚwinoujście - Język niemiecki11 dni
Świnoujście - KoloniaŚwinoujście - Kolonia11 dni
Świnoujście - MultiSPORTŚwinoujście - MultiSPORT11 dni
Świnoujście - Odkrywamy JaponięŚwinoujście - Odkrywamy Japonię11 dni
Świnoujście - Ratownik WOPRŚwinoujście - Ratownik WOPR11 dni
Świnoujście - RekreacjaŚwinoujście - Rekreacja11 dni
Świnoujście - SurfingowyŚwinoujście - Surfingowy11 dni
Świnoujście - Taniec nowoczesnyŚwinoujście - Taniec nowoczesny11 dni
Świnoujście - Świat MangiŚwinoujście - Świat Mangi11 dni

Klub Urwisa

Dźwirzyno - Klub Urwisa - rekreacjaDźwirzyno - Klub Urwisa - rekreacja11 dni
Giby - Przygoda z Giby - Przygoda z "National Geographic Odkrywca" Klub Urwisa10, 11 dni
Janów Lubelski - Klub UrwisaJanów Lubelski - Klub Urwisa11 dni
Jarosławiec - Klub Urwisa KoloniaJarosławiec - Klub Urwisa Kolonia11 dni
Jarosławiec - Klub Urwisa Obóz piłkarskiJarosławiec - Klub Urwisa Obóz piłkarski11 dni
Jarosławiec - Klub Urwisa PlastycznyJarosławiec - Klub Urwisa Plastyczny11 dni
Jastrzębia Góra - Klub Urwisa - kolonia rozmaitościJastrzębia Góra - Klub Urwisa - kolonia rozmaitości10, 11 dni
Kazimierz Dolny - Kolonie artystyczne Klub UrwisaKazimierz Dolny - Kolonie artystyczne Klub Urwisa11 dni
Kazimierz Dolny - kolonie Klub Urwisa z angielskimKazimierz Dolny - kolonie Klub Urwisa z angielskim11 dni
Krasiejów - Klub Urwisa - kreatywne wakacjeKrasiejów - Klub Urwisa - kreatywne wakacje11 dni
Lesko Zamek - Klub Urwisa Lesko Zamek - Klub Urwisa "Eko Zuchy"11 dni
Łeba - Klub Urwisa Łebskie wakacjeŁeba - Klub Urwisa Łebskie wakacje11 dni
Poddąbie - Klub Urwisa Akademia RozmaitościPoddąbie - Klub Urwisa Akademia Rozmaitości11 dni
Poddąbie - Klub Urwisa dla aktywnychPoddąbie - Klub Urwisa dla aktywnych11 dni
Poddąbie - Klub Urwisa kolonie tanecznePoddąbie - Klub Urwisa kolonie taneczne11 dni
Pokrzywna - Klub urwisa - Kolonie w parku atrakcjiPokrzywna - Klub urwisa - Kolonie w parku atrakcji11 dni
Poronin - Klub Urwisa Kolonie Kuźnia TalentówPoronin - Klub Urwisa Kolonie Kuźnia Talentów11 dni
Szklarska Poręba - Klub Urwisa - kolonia pełna atrakcjiSzklarska Poręba - Klub Urwisa - kolonia pełna atrakcji11 dni
Ustroń - Klub Urwisa Wesoła koloniaUstroń - Klub Urwisa Wesoła kolonia11 dni
Zakopane - Klub Urwisa Kolonie z artystyczną dusząZakopane - Klub Urwisa Kolonie z artystyczną duszą11 dni
Zakopane - Klub Urwisa Tatrzańskie Mini PrzygodaZakopane - Klub Urwisa Tatrzańskie Mini Przygoda11 dni
Zakopane - Klub Urwisa Tatrzańskie Parki WodneZakopane - Klub Urwisa Tatrzańskie Parki Wodne11 dni

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na ofertach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i ofert młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, oferty sportowe w Polsce i za granicą. Bogate oferty rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe oferty młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym ofertami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział oferty młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.