Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Obozy i kolonie Polska Almatur 2019

OFERTA LATO 2019 OBOZY MŁODZIEŻOWE POLECANE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO PROMOCJA LAST MINUTE
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje
Strona główna

Obozy młodzieżowe Kolonie

Polska



Obozy młodzieżowe Kolonie Polska

Obozy młodzieżowe

Bachorze - kolonia Komandos JuniorBachorze - kolonia Komandos Junior11 dniwiek 7-12
Bachorze - kolonia plastycznaBachorze - kolonia plastyczna11 dniwiek 7-12
Bachorze - kolonia sportów wodnychBachorze - kolonia sportów wodnych11 dniwiek 7-12
Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowegoBachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego11 dniwiek 14-18
Bachorze - obóz artystycznyBachorze - obóz artystyczny11 dniwiek 12-18
Bachorze - obóz kajakowo-rowerowyBachorze - obóz kajakowo-rowerowy11 dniwiek 12-18
Bachorze - obóz sportów wodnychBachorze - obóz sportów wodnych11 dniwiek 12-18
Bachorze - obóz windsurfingowyBachorze - obóz windsurfingowy11 dniwiek 12-18
Berezka - Detektywistyczny Berezka - Detektywistyczny "Bieszczadzki Tropiciel"11 dniwiek 8-18
Berezka - Jazda konnaBerezka - Jazda konna11 dniwiek 9-19
Berezka - odchudzająco - kondycyjnyBerezka - odchudzająco - kondycyjny11 dniwiek 10-19
Berezka - ZumbaBerezka - Zumba11 dniwiek 10-19
Besiekierz Rudny - obóz jeździeckiBesiekierz Rudny - obóz jeździecki9, 10, 11 dniwiek 12-18
Borek - obóz kartingowyBorek - obóz kartingowy11 dniwiek 12-16
Borek - obóz rekreacyjnyBorek - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-16
Borne Sulinowo - obóz ASG komandosBorne Sulinowo - obóz ASG komandos11 dniwiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony GarnizonBorne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon11 dniwiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowyBorne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy11 dniwiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnegoBorne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego11 dniwiek 14-18
Borne Sulinowo - obóz wędkarskiBorne Sulinowo - obóz wędkarski11 dniwiek 12-18
Brenna - Beskidzki rajd konnyBrenna - Beskidzki rajd konny11 dniwiek 12-17
Brenna - Górski survivalBrenna - Górski survival11 dniwiek 10-16
Brenna - Jeździeckie wakacje w BeskidachBrenna - Jeździeckie wakacje w Beskidach11 dniwiek 10-16
Brenna - Rolkowe SzaleństwoBrenna - Rolkowe Szaleństwo11 dniwiek 12-17
Byczyna - obóz archeologicznyByczyna - obóz archeologiczny11 dniwiek 8-17
Byczyna - obóz artystycznyByczyna - obóz artystyczny11 dniwiek 8-17
Byczyna - obóz RPGByczyna - obóz RPG11 dniwiek 8-17
Byczyna - obóz rycerskiByczyna - obóz rycerski11 dniwiek 8-17
Cetniewo - fitness, aqua aerobic, taniecCetniewo - fitness, aqua aerobic, taniec10, 11 dniwiek 10-18
Cetniewo - koszykówkaCetniewo - koszykówka10, 11 dniwiek 12-18
Cetniewo - piłka nożnaCetniewo - piłka nożna10, 11 dniwiek 9-16
Cetniewo - pływanieCetniewo - pływanie10, 11 dniwiek 9-12
Cetniewo - rekreacjaCetniewo - rekreacja10, 11 dniwiek 9-18
Cetniewo - siatkówkaCetniewo - siatkówka10, 11 dniwiek 12-18
Ciechocinek - pobyt sanatoryjny odchudzająco-rehabilitacyjnyCiechocinek - pobyt sanatoryjny odchudzająco-rehabilitacyjny11 dniwiek 10-16
Ciechocinek - pobyt sanatoryjny wady postawy i narządów ruchuCiechocinek - pobyt sanatoryjny wady postawy i narządów ruchu11 dniwiek 10-16
Ciechocinek - pobyt sanatoryjny z problemami górnych dróg oddechowychCiechocinek - pobyt sanatoryjny z problemami górnych dróg oddechowych11 dniwiek 10-16
Czaplinek - obóz Freestyle FootballCzaplinek - obóz Freestyle Football11 dniwiek 10-18
Czaplinek - obóz interdyscyplinarnyCzaplinek - obóz interdyscyplinarny11 dniwiek 10-18
Czaplinek - obóz multisportowyCzaplinek - obóz multisportowy11 dniwiek 10-18
Czaplinek - obóz piłka nożnaCzaplinek - obóz piłka nożna11 dniwiek 10-18
Czaplinek - obóz przygodowyCzaplinek - obóz przygodowy11 dniwiek 8-12
Czaplinek - obóz rekreacyjnyCzaplinek - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-18
Czaplinek - obóz survivalowo kajakowyCzaplinek - obóz survivalowo kajakowy11 dniwiek 12-18
Czaplinek - obóz warsztaty wokalneCzaplinek - obóz warsztaty wokalne11 dniwiek 10-18
Czaplinek - obóz windsurfingowyCzaplinek - obóz windsurfingowy11 dniwiek 10-18
Czaplinek - obóz Wodna przygodaCzaplinek - obóz Wodna przygoda11 dniwiek 12-18
Czaplinek - obóz żeglarskiCzaplinek - obóz żeglarski11 dniwiek 10-18
Częstochowa - obóz robotyki Techno CampCzęstochowa - obóz robotyki Techno Camp11 dniwiek 10-18
Częstochowa - obóz siatkarski Volleyball CampCzęstochowa - obóz siatkarski Volleyball Camp11 dniwiek 9-19
Dąbki - obóz Fitness i SportDąbki - obóz Fitness i Sport11 dniwiek 10-18
Dąbki - obóz japońskiDąbki - obóz japoński11 dniwiek 10-18
Dąbki - obóz jogaDąbki - obóz joga11 dniwiek 10-18
Dąbki - obóz paintballowo-survivalowyDąbki - obóz paintballowo-survivalowy11 dniwiek 10-18
Dąbki - obóz rekreacyjnyDąbki - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-18
Dąbki - obóz tanecznyDąbki - obóz taneczny11 dniwiek 10-18
Dąbki - obóz windsurfingowyDąbki - obóz windsurfingowy11 dniwiek 10-18
Dąbki - obóz zakręcone wakacjeDąbki - obóz zakręcone wakacje11 dniwiek 8-16
Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival KidsDziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids11 dniwiek 8-13
Dziwnówek - obóz ASGDziwnówek - obóz ASG11 dniwiek 12-18
Dziwnówek - obóz rekreacyjnyDziwnówek - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-18
Dźwirzyno - kolonia języka angielskiegoDźwirzyno - kolonia języka angielskiego11 dniwiek 7-11
Dźwirzyno - kolonia plastycznaDźwirzyno - kolonia plastyczna11 dniwiek 7-11
Dźwirzyno - kolonia rekreacyjnaDźwirzyno - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-11
Dźwirzyno - kolonia zumbaDźwirzyno - kolonia zumba11 dniwiek 7-11
Dźwirzyno - obóz filmowyDźwirzyno - obóz filmowy11 dniwiek 12-18
Dźwirzyno - obóz języka angielskiegoDźwirzyno - obóz języka angielskiego11 dniwiek 12-18
Dźwirzyno - obóz paintballowyDźwirzyno - obóz paintballowy11 dniwiek 10-18
Dźwirzyno - obóz plastycznyDźwirzyno - obóz plastyczny11 dniwiek 12-18
Dźwirzyno - obóz rekreacyjnyDźwirzyno - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18
Dźwirzyno - obóz windsurfingowyDźwirzyno - obóz windsurfingowy11 dniwiek 12-18
Dźwirzyno - obóz zumbaDźwirzyno - obóz zumba11 dniwiek 12-18
Giby-Świat Przygód: rowerowa, wodna, trapera, lekkoatletyczno-crossfitowa, sportów drużynowych, sportów walkiGiby-Świat Przygód: rowerowa, wodna, trapera, lekkoatletyczno-crossfitowa, sportów drużynowych, sportów walki10, 11 dniwiek 9-18
Janów Lubelski - Jazda konnaJanów Lubelski - Jazda konna11 dniwiek 12-17
Janów Lubelski - KoloniaJanów Lubelski - Kolonia11 dniwiek 7-12
Janów Lubelski - Krav-MagaJanów Lubelski - Krav-Maga11 dniwiek 12-17
Janów Lubelski - MotocrossJanów Lubelski - Motocross11 dniwiek 7-12
Janów Lubelski - Paintball i SurvivalJanów Lubelski - Paintball i Survival11 dniwiek 14-17
Janów Lubelski - Pływacki, Aqua-aerobicJanów Lubelski - Pływacki, Aqua-aerobic11 dniwiek 7-18
Janów Lubelski - Rowerowo - kajakowyJanów Lubelski - Rowerowo - kajakowy11 dniwiek 14-17
Jarosławiec - Archery Tag i PaintballJarosławiec - Archery Tag i Paintball11 dniwiek 7-17
Jarosławiec - Jazda KonnaJarosławiec - Jazda Konna11 dniwiek 7-17
Jarosławiec - KoloniaJarosławiec - Kolonia11 dniwiek 7-12
Jarosławiec - Komandos JuniorJarosławiec - Komandos Junior11 dniwiek 9-17
Jarosławiec - RekreacjaJarosławiec - Rekreacja11 dniwiek 11-17
Jarosławiec - Szkółka piłkarskaJarosławiec - Szkółka piłkarska11 dniwiek 11-17
Jarosławiec - Szkółka pływackaJarosławiec - Szkółka pływacka11 dniwiek 7-17
Jastrzębia Góra - akademia języka angielskiegoJastrzębia Góra - akademia języka angielskiego10, 11 dniwiek 10-16
Jastrzębia Góra - akademia tańca i styluJastrzębia Góra - akademia tańca i stylu10, 11 dniwiek 10-18
Jastrzębia Góra - rekreacjaJastrzębia Góra - rekreacja10, 11 dniwiek 12-18
Karpacz - obóz języka niemieckiegoKarpacz - obóz języka niemieckiego11 dniwiek 10-17
Karpacz - obóz Karkonoskie Parki WodneKarpacz - obóz Karkonoskie Parki Wodne11 dniwiek 10-17
Karpacz - obóz Karkonosze AdventureKarpacz - obóz Karkonosze Adventure11 dniwiek 10-10
Karpacz - obóz rekreacyjnyKarpacz - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-17
Kazimierz - Obóz detektywistycznyKazimierz - Obóz detektywistyczny11 dniwiek 12-17
Kazimierz Dolny - Akademia tańcaKazimierz Dolny - Akademia tańca11 dniwiek 12-17
Kazimierz Dolny - Język angielskiKazimierz Dolny - Język angielski11 dniwiek 12-17
Kazimierz Dolny - Klub miłośników sztukiKazimierz Dolny - Klub miłośników sztuki11 dniwiek 12-17
Kazimierz Dolny - Klub Włóczykija - obóz krajoznawczyKazimierz Dolny - Klub Włóczykija - obóz krajoznawczy11 dniwiek 12-17
Kazimierz Dolny - Obóz Kazimierz Dolny - Obóz "Wakacje z gitarą" (elektryczną)11 dniwiek 12-17
Kazimierz Dolny - Obóz Kazimierz Dolny - Obóz "Wakacje z gitarą" (klasyczną lub akustyczną)11 dniwiek 12-17
Kazimierz Dolny - obóz cyrkowyKazimierz Dolny - obóz cyrkowy11 dniwiek 12-17
Kazimierz Dolny - Obóz kinomaniakaKazimierz Dolny - Obóz kinomaniaka11 dniwiek 12-17
Kazimierz Dolny - Obóz reżysersko-filmowyKazimierz Dolny - Obóz reżysersko-filmowy11 dniwiek 12-17
Kazimierz Dolny - Warsztaty fotografii artystycznejKazimierz Dolny - Warsztaty fotografii artystycznej11 dniwiek 12-17
Kazimierz Dolny - Warsztaty literackieKazimierz Dolny - Warsztaty literackie11 dniwiek 12-17
Kazimierz Dolny - Warsztaty plastyczno-malarskieKazimierz Dolny - Warsztaty plastyczno-malarskie11 dniwiek 12-17
Kazimierz Dolny - Warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem Kazimierz Dolny - Warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena"11 dniwiek 9-12
Kazimierz Dolny - Warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem Kazimierz Dolny - Warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena"11 dniwiek 13-17
Kazimierz Dolny - Warsztaty wokalneKazimierz Dolny - Warsztaty wokalne11 dniwiek 12-17
Kazimierz Dolny - Wszechstronne warsztaty artystyczneKazimierz Dolny - Wszechstronne warsztaty artystyczne11 dniwiek 12-17
Kołobrzeg - Archery Tag i PaintballKołobrzeg - Archery Tag i Paintball11 dniwiek 8-18
Kołobrzeg - Jazda konnaKołobrzeg - Jazda konna11 dniwiek 8-18
Kołobrzeg - KoloniaKołobrzeg - Kolonia11 dniwiek 7-13
Kołobrzeg - Komandos JuniorKołobrzeg - Komandos Junior11 dniwiek 9-19
Kołobrzeg - Piłka nożnaKołobrzeg - Piłka nożna11 dniwiek 8-18
Kołobrzeg - PływackiKołobrzeg - Pływacki11 dniwiek 8-18
Kołobrzeg - RekreacjaKołobrzeg - Rekreacja11 dniwiek 12-19
Kołobrzeg - SportowyKołobrzeg - Sportowy11 dniwiek 9-19
Kołobrzeg - TanecznyKołobrzeg - Taneczny11 dniwiek 8-18
Kołobrzeg - Tenis ziemnyKołobrzeg - Tenis ziemny11 dniwiek 8-18
Kołobrzeg - Zachodniopomorskie Parki WodneKołobrzeg - Zachodniopomorskie Parki Wodne11 dniwiek 8-18
Kortowo - FunFestival - aktorsko-filmowyKortowo - FunFestival - aktorsko-filmowy10, 11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - fotografiaKortowo - FunFestival - fotografia10, 11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - gitarowyKortowo - FunFestival - gitarowy10, 11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - jazda konnaKortowo - FunFestival - jazda konna10, 11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - język angielskiKortowo - FunFestival - język angielski10, 11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - koszykówkaKortowo - FunFestival - koszykówka10, 11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - kulinarnyKortowo - FunFestival - kulinarny10, 11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - musicalowyKortowo - FunFestival - musicalowy10, 11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - piłka nożnaKortowo - FunFestival - piłka nożna10, 11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - rekreacjaKortowo - FunFestival - rekreacja10, 11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - samoobrona i sporty walkiKortowo - FunFestival - samoobrona i sporty walki10, 11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - siatkówkaKortowo - FunFestival - siatkówka10, 11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - survival i paintballKortowo - FunFestival - survival i paintball10, 11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - taniec nowoczesnyKortowo - FunFestival - taniec nowoczesny10, 11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - tenisKortowo - FunFestival - tenis10, 11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - YouTuberskiKortowo - FunFestival - YouTuberski10, 11 dniwiek 12-18
Kortowo - FunFestival - zdrowie i ruchKortowo - FunFestival - zdrowie i ruch10, 11 dniwiek 12-18
Kortowo - kolonia - język angielskiKortowo - kolonia - język angielski10, 11 dniwiek 8-11
Kortowo - kolonia - kulinarnyKortowo - kolonia - kulinarny10, 11 dniwiek 8-11
Kortowo - kolonia - piłka nożnaKortowo - kolonia - piłka nożna10, 11 dniwiek 8-11
Kortowo - kolonia - pływanieKortowo - kolonia - pływanie10, 11 dniwiek 8-11
Kortowo - kolonia - rekreacjaKortowo - kolonia - rekreacja10, 11 dniwiek 8-11
Kortowo - kolonia - samoobrona i sporty walkiKortowo - kolonia - samoobrona i sporty walki10, 11 dniwiek 8-11
Kortowo - kolonia - taniecKortowo - kolonia - taniec10, 11 dniwiek 8-11
Kortowo - kolonia - tenisKortowo - kolonia - tenis10, 11 dniwiek 8-11
Kortowo - kolonia - YouTuberskiKortowo - kolonia - YouTuberski10, 11 dniwiek 8-11
Krasiejów - obóz młodego odkrywcyKrasiejów - obóz młodego odkrywcy11 dniwiek 10-14
Krasiejów - obóz programisty i konstruktora legoKrasiejów - obóz programisty i konstruktora lego11 dniwiek 10-14
Krasiejów - obóz rekreacyjnyKrasiejów - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-14
Krasnobród  -   obóz rekreacyjnyKrasnobród - obóz rekreacyjny11 dniwiek 13-18
Krasnobród - KoloniaKrasnobród - Kolonia11 dniwiek 7-12
Krynica Morska - koloniaKrynica Morska - kolonia10, 11 dniwiek 8-11
Krynica Morska - obóz przygodyKrynica Morska - obóz przygody10, 11 dniwiek 8-15
Krynica Morska - rekreacjaKrynica Morska - rekreacja10, 11 dniwiek 12-18
Krynica Morska - survival i paintballKrynica Morska - survival i paintball10, 11 dniwiek 12-18
Lesko SKI -  Pracownia artystyczno-projektowaLesko SKI - Pracownia artystyczno-projektowa11 dniwiek 8-19
Lesko SKI - Konwent Mangi i AnimeLesko SKI - Konwent Mangi i Anime11 dniwiek 10-19
Lesko SKI - PaintballLesko SKI - Paintball11 dniwiek 10-19
Lesko SKI - Pracownia FotograficznaLesko SKI - Pracownia Fotograficzna11 dniwiek 8-19
Lesko SKI - Projekt PrzygodaLesko SKI - Projekt Przygoda11 dniwiek 8-19
Lesko SKI - Survivalowo - MilitarnyLesko SKI - Survivalowo - Militarny11 dniwiek 10-19
Lesko SKI - SzybowcowyLesko SKI - Szybowcowy11 dniwiek 10-19
Lesko Zamek - KoloniaLesko Zamek - Kolonia11 dniwiek 7-12
Lesko Zamek - RekreacjaLesko Zamek - Rekreacja11 dniwiek 12-19
Lesko Zamek - Szkółka piłkarskaLesko Zamek - Szkółka piłkarska11 dniwiek 8-19
Lesko Zamek - Szkółka pływackaLesko Zamek - Szkółka pływacka11 dniwiek 8-19
Lądek Zdrój - rekreacjaLądek Zdrój - rekreacja11 dniwiek 7-17
Łazy Mielno - obóz Akademia Pani KleksŁazy Mielno - obóz Akademia Pani Kleks11 dniwiek 8-13
Łazy Mielno - obóz Eco ZakręceniŁazy Mielno - obóz Eco Zakręceni11 dniwiek 10-18
Łazy Mielno - obóz indiańska przygodaŁazy Mielno - obóz indiańska przygoda11 dniwiek 8-13
Łazy Mielno - obóz rekreacyjnyŁazy Mielno - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-18
Łeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacjeŁeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje11 dniwiek 10-15
Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez KituŁeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu11 dniwiek 11-15
Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez KituŁeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu11 dniwiek 15-18
Międzyzdroje - Język angielskiMiędzyzdroje - Język angielski11 dniwiek 8-18
Międzyzdroje - KoloniaMiędzyzdroje - Kolonia11 dniwiek 7-12
Międzyzdroje - Obóz plastycznyMiędzyzdroje - Obóz plastyczny11 dniwiek 8-18
Międzyzdroje - RekreacjaMiędzyzdroje - Rekreacja11 dniwiek 12-19
Międzyzdroje - Survivalowo - MilitarnyMiędzyzdroje - Survivalowo - Militarny11 dniwiek 11-19
Międzyzdroje - Wychowawca kolonijnyMiędzyzdroje - Wychowawca kolonijny11 dniwiek 13-19
Międzyzdroje - ZumbaMiędzyzdroje - Zumba11 dniwiek 9-19
Mrzeżyno - Obóz rekreacyjnyMrzeżyno - Obóz rekreacyjny11 dniwiek 9-17
Mrzeżyno militarne - ASG - Oddział ElitarnyMrzeżyno militarne - ASG - Oddział Elitarny11 dniwiek 14-18
Mrzeżyno militarne - Militarna przygodaMrzeżyno militarne - Militarna przygoda11 dniwiek 13-18
Mrzeżyno militarne - Młody KomandosMrzeżyno militarne - Młody Komandos11 dniwiek 8-13
Mrzeżyno militarne - Obóz ASG Mrzeżyno militarne - Obóz ASG "Delta Force"11 dniwiek 10-13
Mrzeżyno militarne - Obóz fabularny Mrzeżyno militarne - Obóz fabularny "Counter Strike"11 dniwiek 10-18
Mrzeżyno militarne - Obóz fabularny ASG Mrzeżyno militarne - Obóz fabularny ASG "Wojownicy pustkowi"11 dniwiek 12-18
Mrzeżyno militarne - Obóz snajperskiMrzeżyno militarne - Obóz snajperski11 dniwiek 12-18
Mrzeżyno- Babciu! Dziadku! Jedźmy razemMrzeżyno- Babciu! Dziadku! Jedźmy razem11 dniwiek 6-99
Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życiaMurzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia11 dniwiek 12-18
Murzasichle - kolonia języka angielskiegoMurzasichle - kolonia języka angielskiego11 dniwiek 7-11
Murzasichle - kolonia plastycznaMurzasichle - kolonia plastyczna11 dniwiek 7-11
Murzasichle - kolonia rekreacyjnaMurzasichle - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-11
Murzasichle - kolonia zumbaMurzasichle - kolonia zumba11 dniwiek 7-11
Murzasichle - obóz AdventureMurzasichle - obóz Adventure11 dniwiek 12-18
Murzasichle - obóz języka angielskiegoMurzasichle - obóz języka angielskiego11 dniwiek 12-18
Murzasichle - obóz paintballowyMurzasichle - obóz paintballowy11 dniwiek 12-18
Murzasichle - obóz plastycznyMurzasichle - obóz plastyczny11 dniwiek 12-18
Murzasichle - obóz rekreacyjnyMurzasichle - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18
Murzasichle - obóz zumbaMurzasichle - obóz zumba11 dniwiek 12-18
Murzasichle - warsztaty fotograficzneMurzasichle - warsztaty fotograficzne11 dniwiek 12-18
Murzasichle - warsztaty wokalneMurzasichle - warsztaty wokalne11 dniwiek 10-18
Muszyna - obóz Fabryka AdrenalinyMuszyna - obóz Fabryka Adrenaliny11 dniwiek 10-18
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny PlusMuszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus11 dniwiek 10-18
Muszyna - obóz Military CampMuszyna - obóz Military Camp11 dniwiek 13-18
Muszyna - obóz tenisowyMuszyna - obóz tenisowy11 dniwiek 10-18
Nagawki - kolonia Akademia Pani KleksNagawki - kolonia Akademia Pani Kleks11 dniwiek 7-12
Nagawki - kolonia Indiańska PrzygodaNagawki - kolonia Indiańska Przygoda11 dniwiek 7-12
Nagawki - kolonia Recyklingowa FabrykaNagawki - kolonia Recyklingowa Fabryka11 dniwiek 7-12
Opolszczyzna - Bory Niemodlińskie - rajd konnyOpolszczyzna - Bory Niemodlińskie - rajd konny11 dniwiek 13-18
Pogorzelica - obóz Bałtyckie AquaparkiPogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki11 dniwiek 10-17
Pogorzelica - obóz jazdy konnejPogorzelica - obóz jazdy konnej11 dniwiek 9-17
Pogorzelica - obóz języka angielskiegoPogorzelica - obóz języka angielskiego11 dniwiek 9-17
Pogorzelica - obóz paintballowyPogorzelica - obóz paintballowy11 dniwiek 8-17
Pogorzelica - obóz rekreacyjnyPogorzelica - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-17
Pogorzelica - obóz tanecznyPogorzelica - obóz taneczny11 dniwiek 9-17
Pogorzelica - szkółka pływackaPogorzelica - szkółka pływacka11 dniwiek 9-17
Pokrzywna - w świecie zwierzątPokrzywna - w świecie zwierząt11 dniwiek 9-13
Pokrzywna - Wodna przygodaPokrzywna - Wodna przygoda11 dniwiek 10-17
Pokrzywna - Świat ASGPokrzywna - Świat ASG11 dniwiek 13-17
Pokrzywna - Świat FIT&FUNPokrzywna - Świat FIT&FUN11 dniwiek 10-17
Pokrzywna - Świat FotografiiPokrzywna - Świat Fotografii11 dniwiek 12-17
Pokrzywna - Świat Małego PaintballaPokrzywna - Świat Małego Paintballa11 dniwiek 10-13
Pokrzywna - Świat PaintballaPokrzywna - Świat Paintballa11 dniwiek 13-17
Pokrzywna - Świat Paintballa&ASGPokrzywna - Świat Paintballa&ASG11 dniwiek 12-17
Pokrzywna - Świat PrzygodyPokrzywna - Świat Przygody11 dniwiek 9-16
Pokrzywna - Świat WyzwańPokrzywna - Świat Wyzwań11 dniwiek 10-17
Pokrzywna - Świat ZumbyPokrzywna - Świat Zumby11 dniwiek 10-17
Pokrzywna - Świat ŻywiołówPokrzywna - Świat Żywiołów11 dniwiek 10-17
Polańczyk - Obóz ŻeglarskiPolańczyk - Obóz Żeglarski11 dniwiek 14-19
Ponik - Extreme CampPonik - Extreme Camp11 dniwiek 10-18
Ponik - Jura Adventure CampPonik - Jura Adventure Camp11 dniwiek 10-16
Ponik - Mania PrzetrwaniaPonik - Mania Przetrwania11 dniwiek 10-18
Ponik - Mania StrzelaniaPonik - Mania Strzelania11 dniwiek 10-18
Ponik - Mania WspinaniaPonik - Mania Wspinania11 dniwiek 10-18
Ponik - Mini Adventure CampPonik - Mini Adventure Camp11 dniwiek 8-12
Ponik - MultiManiaPonik - MultiMania11 dniwiek 10-18
Ponik - Off RoadPonik - Off Road11 dniwiek 14-18
Ponik - Qudowi ManiacyPonik - Qudowi Maniacy11 dniwiek 14-18
Ponik - Sztuka SamoobronyPonik - Sztuka Samoobrony11 dniwiek 12-17
Poronin - Akademia języka angielskiegoPoronin - Akademia języka angielskiego11 dniwiek 10-14
Poronin - English Wave SummerPoronin - English Wave Summer11 dniwiek 12-16
Puck - windsurfingPuck - windsurfing10, 11 dniwiek 10-18
Radków - obóz górskie wędrówkiRadków - obóz górskie wędrówki11 dniwiek 10-17
Radków - obóz paintballowyRadków - obóz paintballowy11 dniwiek 10-17
Radków - obóz rekreacyjnyRadków - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-17
Radków - obóz warsztaty filmowe YouTubeRadków - obóz warsztaty filmowe YouTube11 dniwiek 8-17
Radków - obóz webmasterRadków - obóz webmaster11 dniwiek 10-17
Radków - obóz zumbaRadków - obóz zumba11 dniwiek 10-17
Radków - szkółka pływackaRadków - szkółka pływacka11 dniwiek 8-16
Rowy - obóz Bałtyckie AquaparkiRowy - obóz Bałtyckie Aquaparki11 dniwiek 9-17, 9-10
Rowy - obóz plastycznyRowy - obóz plastyczny11 dniwiek 9-17
Rowy - obóz rekreacyjnyRowy - obóz rekreacyjny11 dniwiek 9-17
Rowy - obóz świat gierRowy - obóz świat gier11 dniwiek 9-17
Rowy - TechCamp drony i hoverboardRowy - TechCamp drony i hoverboard11 dniwiek 9-17
Rowy - TechCamp drony i konsoleRowy - TechCamp drony i konsole11 dniwiek 9-17
Rowy - TechCamp hoverboard i konsoleRowy - TechCamp hoverboard i konsole11 dniwiek 9-17
Rowy - TechCamp roboty lego i dronyRowy - TechCamp roboty lego i drony11 dniwiek 9-17
Rowy - TechCamp roboty lego i hoverboardRowy - TechCamp roboty lego i hoverboard11 dniwiek 9-17
Rowy - TechCamp roboty lego i konsoleRowy - TechCamp roboty lego i konsole11 dniwiek 9-17
Spała - kolonia przygodowaSpała - kolonia przygodowa11 dniwiek 7-11
Spała - obóz ASGSpała - obóz ASG11 dniwiek 12-18
Spała - obóz z adrenalinąSpała - obóz z adrenaliną11 dniwiek 10-16
Stara Jedlanka - Fit fishStara Jedlanka - Fit fish11 dniwiek 12-16
Stara Jedlanka - naukowe akwariumStara Jedlanka - naukowe akwarium11 dniwiek 12-16
Stara Jedlanka - rekiny sportuStara Jedlanka - rekiny sportu11 dniwiek 12-16
Szklarska Poręba - obóz języka angielskiegoSzklarska Poręba - obóz języka angielskiego11 dniwiek 10-17
Szklarska Poręba - obóz plastycznySzklarska Poręba - obóz plastyczny11 dniwiek 10-17
Szklarska Poręba - obóz rekreacyjnySzklarska Poręba - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-17
Szklarska Poręba - obóz tanecznySzklarska Poręba - obóz taneczny11 dniwiek 10-17
Trójmiasto - obóz podróżnikaTrójmiasto - obóz podróżnika11 dniwiek 10-18
Uniejów - obóz gamingowyUniejów - obóz gamingowy11 dniwiek 8-16
Uniejów - obóz gier planszowychUniejów - obóz gier planszowych11 dniwiek 12-16
Uniejów - obóz GwiezdnyUniejów - obóz Gwiezdny11 dniwiek 8-16
Uniejów - obóz majsterkowiczaUniejów - obóz majsterkowicza11 dniwiek 8-16
Uniejów - obóz rekreacyjnyUniejów - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-16
Uniejów - obóz z MinecraftemUniejów - obóz z Minecraftem11 dniwiek 8-16
Uniejów - obóz Zostań YoutuberemUniejów - obóz Zostań Youtuberem11 dniwiek 10-16
Uniejów - Roboty i SpółkaUniejów - Roboty i Spółka11 dniwiek 8-16
Ustroń - Dookoła świataUstroń - Dookoła świata11 dniwiek 9-14
Ustroń - Fitnessowe szaleństwoUstroń - Fitnessowe szaleństwo11 dniwiek 11-16
Ustroń - Magia i czaryUstroń - Magia i czary11 dniwiek 9-14
Ustroń - Młody DetektywUstroń - Młody Detektyw11 dniwiek 9-14
Ustroń - Obóz rekreacyjnyUstroń - Obóz rekreacyjny11 dniwiek 9-16
Ustroń - Parki rozrywkiUstroń - Parki rozrywki11 dniwiek 9-16
Ustroń - RPG CaerbannogUstroń - RPG Caerbannog11 dniwiek 13-19
Węgierska Górka - Pasjonaci ASGWęgierska Górka - Pasjonaci ASG11 dniwiek 11-14
Węgierska Górka - Pasjonaci kosmosuWęgierska Górka - Pasjonaci kosmosu11 dniwiek 9-13
Węgierska Górka - Pasjonaci paintballaWęgierska Górka - Pasjonaci paintballa11 dniwiek 9-13
Węgierska Górka - Pasjonaci przygódWęgierska Górka - Pasjonaci przygód11 dniwiek 9-13
Węgierska Górka - Pasjonaci RekreacjiWęgierska Górka - Pasjonaci Rekreacji11 dniwiek 9-13
Węgierska Górka - Pasjonaci wyzwańWęgierska Górka - Pasjonaci wyzwań11 dniwiek 9-15
Węgierska Górka - Piłkarska pasjaWęgierska Górka - Piłkarska pasja11 dniwiek 9-13
Węgierska Górka - Wodna pasjaWęgierska Górka - Wodna pasja11 dniwiek 9-14
Wilkasy - multisportWilkasy - multisport11 dniwiek 9-18
Wilkasy - multiwodnikWilkasy - multiwodnik11 dniwiek 9-18
Wilkasy - tenisowyWilkasy - tenisowy11 dniwiek 9-18
Wilkasy - żeglarskiWilkasy - żeglarski11 dniwiek 9-18
Wiączyń Dolny - obóz jeździeckiWiączyń Dolny - obóz jeździecki11 dniwiek 10-17
Wiączyń Dolny - półkolonieWiączyń Dolny - półkolonie9 dniwiek 11-18
Zamrzenica - Mały FarmerZamrzenica - Mały Farmer11 dniwiek 8-13
Zamrzenica - Mały StrzelecZamrzenica - Mały Strzelec11 dniwiek 8-13
Zamrzenica - Mały TraperZamrzenica - Mały Traper11 dniwiek 8-13
Zamrzenica - obóz ASGZamrzenica - obóz ASG11 dniwiek 12-18
Zamrzenica - obóz paintballowo - survivalowyZamrzenica - obóz paintballowo - survivalowy11 dniwiek 12-18, 14-18
Zamrzenica - obóz wędkarskiZamrzenica - obóz wędkarski11 dniwiek 10-18
Zamrzenica - Sztuka PrzetrwaniaZamrzenica - Sztuka Przetrwania11 dniwiek 12-18
Zawoja - PrzygodaZawoja - Przygoda11 dniwiek 9-17
Zawoja - RekreacjaZawoja - Rekreacja11 dniwiek 9-17
Zawoja - Zdobywcy Górskich SzczytówZawoja - Zdobywcy Górskich Szczytów11 dniwiek 9-17
Zbrosławice - angielski w siodleZbrosławice - angielski w siodle11 dniwiek 10-18
Zbrosławice - kurs jeździectwaZbrosławice - kurs jeździectwa11 dniwiek 10-18
Zbrosławice - obóz muzyczno konnyZbrosławice - obóz muzyczno konny11 dniwiek 10-18
Złoty Stok - Akademia PiłkarskaZłoty Stok - Akademia Piłkarska11 dniwiek 8-14
Złoty Stok - przygoda i paintball w Kopalni ZłotaZłoty Stok - przygoda i paintball w Kopalni Złota11 dniwiek 13-18
Złoty Stok - Przygoda w Kopalni ZłotaZłoty Stok - Przygoda w Kopalni Złota11 dniwiek 10-16
Świnoujście - Język hiszpańskiŚwinoujście - Język hiszpański11 dniwiek 8-18
Świnoujście - Język włoskiŚwinoujście - Język włoski11 dniwiek 8-18
Świnoujście - KoloniaŚwinoujście - Kolonia11 dniwiek 7-12
Świnoujście - MultiSPORTŚwinoujście - MultiSPORT11 dniwiek 12-19
Świnoujście - Odkrywamy JaponięŚwinoujście - Odkrywamy Japonię11 dniwiek 8-18
Świnoujście - Ratownik WOPRŚwinoujście - Ratownik WOPR11 dniwiek 11-19
Świnoujście - RekreacjaŚwinoujście - Rekreacja11 dniwiek 12-19
Świnoujście - SurfingowyŚwinoujście - Surfingowy11 dniwiek 12-19
Świnoujście - Taniec nowoczesnyŚwinoujście - Taniec nowoczesny11 dniwiek 8-18
Świnoujście - Świat MangiŚwinoujście - Świat Mangi11 dniwiek 8-18

Klub Urwisa

Bałtów - Kolonie Klub Urwisa jeździeckie - Kraina przygódBałtów - Kolonie Klub Urwisa jeździeckie - Kraina przygód11 dniwiek 8-11
Bałtów - Kolonie Klub Urwisa Odkrywanie świataBałtów - Kolonie Klub Urwisa Odkrywanie świata11 dniwiek 7-11
Bałtów - Kolonie Klub Urwisa z dinozaurami - Kraina przygódBałtów - Kolonie Klub Urwisa z dinozaurami - Kraina przygód11 dniwiek 7-11
Dębogóra - Klub Urwisa - Wakacje nad rozlewiskiemDębogóra - Klub Urwisa - Wakacje nad rozlewiskiem11 dniwiek 7-12
Dźwirzyno - Klub Urwisa - rekreacjaDźwirzyno - Klub Urwisa - rekreacja11 dniwiek 7-11
Giby - Klub Urwisa Giby - Klub Urwisa "Zostań Odkrywcą"10, 11 dniwiek 7-11
Jarosławiec - Klub Urwisa KoloniaJarosławiec - Klub Urwisa Kolonia11 dniwiek 7-12
Jarosławiec - Klub Urwisa Obóz piłkarskiJarosławiec - Klub Urwisa Obóz piłkarski11 dniwiek 7-11
Jarosławiec - Klub Urwisa PlastycznyJarosławiec - Klub Urwisa Plastyczny11 dniwiek 7-12
Jastrzębia Góra - Klub Urwisa - kolonia rozmaitościJastrzębia Góra - Klub Urwisa - kolonia rozmaitości10, 11 dniwiek 7-11
Kołobrzeg - Klub Urwisa - PlastykaKołobrzeg - Klub Urwisa - Plastyka11 dniwiek 7-12
Kołobrzeg - Klub Urwisa - Szkółka piłkarskaKołobrzeg - Klub Urwisa - Szkółka piłkarska11 dniwiek 7-12
Kołobrzeg - Klub Urwisa KoloniaKołobrzeg - Klub Urwisa Kolonia11 dniwiek 7-12
Krasiejów - Klub Urwisa - kreatywne wakacjeKrasiejów - Klub Urwisa - kreatywne wakacje11 dniwiek 7-11
Lesko Zamek - Klub Urwisa Lesko Zamek - Klub Urwisa "Eko Zuchy"11 dniwiek 7-12
Łeba - Klub Urwisa Łebskie wakacjeŁeba - Klub Urwisa Łebskie wakacje11 dniwiek 7-11
Murzasichle - Klub Urwisa - rekreacjaMurzasichle - Klub Urwisa - rekreacja11 dniwiek 7-11
Pokrzywna - Klub urwisa - Kolonie w parku atrakcjiPokrzywna - Klub urwisa - Kolonie w parku atrakcji11 dniwiek 12-18
Pokrzywna - Klub urwisa - Kolonie w świecie przygódPokrzywna - Klub urwisa - Kolonie w świecie przygód11 dniwiek 12-18
Szklarska Poręba - Klub Urwisa - rekreacjaSzklarska Poręba - Klub Urwisa - rekreacja11 dniwiek 7-11
Ustroń - Klub Urwisa Wesoła koloniaUstroń - Klub Urwisa Wesoła kolonia11 dniwiek 11-16

Obozy i kolonie to imprezy wyjazdowe dla dzieci i młodzieży szkolnej. Na tych wyjazdach każdy młody człowiek znajdzie coś dla siebie. Programy obozów i kolonii mogą być takie same ale zajęcia będą odbywały się z podziałem na grupy wiekowe. Realizacja tego samego programu w przypadku obozów będzie wymagała większego zaangażowania siły fizycznej bądź wyższych umiejętności niż na kolonii. Od wielu lat organizujemy wyjazdy dla dzieci i młodzieży - zapraszamy.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.