Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Promocja Obozy i kolonie w Polsce Almatur 2021

OBOZY MŁODZIEŻOWE BON TURYSTYCZNY WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI BIURO OBOZY MŁODZIEŻOWE W POLSCE OBOZY MŁODZIEŻOWE ZA GRANICĄ MEGA PROMOCJA
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje

Strona główna


Promocje
Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia Komandos Junior - Jezioro Charzykowskie od 2149 zł 2449 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia plastyczna - Jezioro Charzykowskie od 2149 zł 2449 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia sportów wodnych - Jezioro Charzykowskie od 2149 zł 2449 zł
31.07.2021 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Bachorze - obóz artystyczny - Jezioro Charzykowskie od 2149 zł 2449 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy - Jezioro Charzykowskie od 2149 zł 2449 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz sportów wodnych - Jezioro Charzykowskie od 2149 zł 2449 zł
11.08.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz windsurfingowy - Jezioro Charzykowskie od 2199 zł 2499 zł
31.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bieszczady - rajd konny - 11 dni od 2499 zł 2699 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy w Górach Świętokrzyskich od 1849 zł 2049 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy w Górach Świętokrzyskich od 1799 zł 1999 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy w Górach Świętokrzyskich od 1849 zł 2049 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG komandos na Pojezierzu Drawskim od 1899 zł 2199 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon na Pojezierzu Drawskim od 1499 zł 1799 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy na Pojezierzu Drawskim od 1799 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego na Pojezierzu Drawskim od 2099 zł 2399 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz paintballowy na Pojezierzu Drawskim od 1899 zł 2199 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz wędkarski na Pojezierzu Drawskim od 1799 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz przygodowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1799 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz Freestyle Football nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1949 zł 2249 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz interdyscyplinarny nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1949 zł 2249 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz multisportowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1799 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz piłki nożnej nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1799 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz rekreacyjny nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1649 zł 1949 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1949 zł 2249 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty literackie nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1799 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty musicalowe nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1849 zł 2149 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty wokalne nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1799 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz windsurfingowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1949 zł 2249 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz wodna przygoda nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 2049 zł 2349 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz żeglarski nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1949 zł 2249 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Częstochowa - obóz siatkarski VolleyballCamp od 1299 zł 1499 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Dąbki - obóz Aqua przygoda nad morzem Bałtyckim od 1899 zł 2199 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz fitness i sport nad morzem Bałtyckim od 1899 zł 2199 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz japoński nad morzem Bałtyckim od 2149 zł 2449 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy nad morzem Bałtyckim od 2049 zł 2349 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim od 1749 zł 2049 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz taneczny nad morzem Bałtyckim od 1899 zł 2199 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz windsurfingowy nad morzem Bałtyckim od 2149 zł 2449 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz zakręcone wakacje nad morzem Bałtyckim od 1999 zł 2299 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids nad Bałtykiem od 1949 zł 2249 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem od 1849 zł 2149 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Giby - obóz Świat 5 Przygód - Suwalszczyzna od 1349 zł 1599 zł
15.08.2021 (10 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Karpacz - obóz języka niemieckiego w górach od 1699 zł 1899 zł
29.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Karpacz - obóz Karkonoskie Parki Wodne w górach od 1799 zł 1999 zł
29.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Karpacz - obóz Karkonosze Adventure w górach od 1899 zł 2099 zł
29.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Karpacz - obóz rekreacyjny w górach od 1649 zł 1849 zł
29.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz kinomaniaka od 1699 zł 1999 zł
31.07.2021 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz reżysersko-filmowy od 1899 zł 2099 zł
31.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (elektryczną) od 1899 zł 2099 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (klasyczną lub akustyczną) od 1899 zł 2099 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej od 1899 zł 2099 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie od 2099 zł 2299 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty wokalne od 1799 zł 1999 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne od 2299 zł 2499 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kąty Rybackie - braterstwo broni od 2099 zł 2299 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kąty Rybackie - wakacje na maxa od 1999 zł 2199 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kraków - Studencki Kraków od 1799 zł 1999 zł
29.07.2021 (11 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Kraków Malarsko-architektoniczny od 2499 zł 2699 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz Minecraft od 1849 zł 2049 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz młodego odkrywcy od 1799 zł 1999 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz programisty i konstruktora lego od 1799 zł 1999 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz rekreacyjny od 1679 zł 1879 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - hulajnoga od 1799 zł 1999 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej od 2049 zł 2249 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny od 1699 zł 1899 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Łazy Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek - wakacje nad polskim morzem od 1699 zł 1999 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz rekreacyjny - wakacje nad polskim morzem od 1599 zł 1899 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie - wakacje nad polskim morzem od 1699 zł 1999 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Łazy Mielno - warsztaty musicalowe - wakacje nad polskim morzem od 1799 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Łeba - obóz rekreacyjny Bez Kitu nad morzem od 1599 zł 1799 zł
31.07.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Mielno - kolonia z przygodą od 1799 zł 1999 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Mielno - słońce, morze i przygoda od 1599 zł 1799 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Mierzyn - Aktywne kolonie od 1699 zł 1899 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonia i obóz wędkarski w Puszczy Noteckiej od 1749 zł 1949 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Mierzyn- kolonia i obóz rekreacyjny w Puszczy Noteckiej od 1699 zł 1899 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mierzyn- kolonia i obóz survival i paintball w Puszczy Noteckiej od 1749 zł 1949 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi wakacje nad morzem od 1849 zł 2049 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny ASG Oddział Elitarny wakacje nad morzem od 1999 zł 2199 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force wakacje nad morzem od 1949 zł 2149 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos wakacje nad morzem od 1799 zł 1999 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz rekreacyjny od 1599 zł 1799 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Mrzeżyno obóz militarny Ranger Camp wakacje nad morzem od 1899 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike wakacje nad morzem od 1899 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno- obóz militarny snajperski wakacje nad morzem od 1949 zł 2149 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia w Tatrach od 1629 zł 1929 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia języka angielskiego w Tatrach od 1629 zł 1929 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia języka polskiego od 1629 zł 1929 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia plastyczna w Tatrach od 1529 zł 1829 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia rekreacyjna w Tatrach od 1429 zł 1729 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia Zumba Fitness od 1529 zł 1829 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Adventure w Tatrach od 1729 zł 2029 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz języka angielskiego w Tatrach od 1629 zł 1929 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz języka polskiego od 1629 zł 1929 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz paintballowy w Tatrach od 1729 zł 2029 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz plastyczny w Tatrach od 1529 zł 1829 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz rekreacyjny w Tatrach od 1429 zł 1729 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Zumba Fitness od 1529 zł 1829 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - warsztaty fotograficzne w Tatrach od 1629 zł 1929 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - warsztaty wokalne w Tatrach od 1629 zł 1929 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonia i obóz Fitwakacje nad morzem Bałtyckim od 1799 zł 1999 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonie i obóz hulajnoga nad morzem Bałtyckim od 1899 zł 2099 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonia i obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim od 1799 zł 1999 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze- kolonia i obóz skate rolki nad morzem Bałtyckim od 1899 zł 2099 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu w górach od 1949 zł 2149 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiego w górach od 1999 zł 2199 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba w górach od 1999 zł 2199 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Poddąbie - Taneczne wakacje kolonie,obóz od 1549 zł 1749 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Poddąbie - kolonie dla aktywnych od 1549 zł 1749 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 6-12
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) od 1549 zł 1749 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz rowerowy od 1649 zł 1849 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz Wakacyjny active od 1549 zł 1749 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa od 1799 zł 1999 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat ASG od 1999 zł 2199 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Paintballa od 1799 zł 1999 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG od 1949 zł 2149 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Przygody od 1699 zł 1899 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Wyzwań od 1899 zł 2099 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów od 1799 zł 1999 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Extreme Camp od 1599 zł 1799 zł
18.07.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Mania Strzelania od 1499 zł 1699 zł
18.07.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Mania Wspinania od 1499 zł 1699 zł
18.07.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Off Road od 1699 zł 1899 zł
18.07.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Qudowi Maniacy od 1699 zł 1899 zł
18.07.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia ABC jazdy konnej od 2199 zł 2449 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia kulinarna od 2049 zł 2299 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia plastyczna od 1949 zł 2199 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Przysiecz - Kolonie w Gościnnej Zagrodzie od 1849 zł 2099 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - kolonia pełna zdrowia od 1499 zł 1799 zł
29.07.2021 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - kolonia rekreacyjna od 1499 zł 1699 zł
09.08.2021 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki od 1599 zł 1799 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz Minecraft od 1699 zł 1899 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz plastyczny od 1599 zł 1799 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz rekreacyjny od 1449 zł 1649 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz świat gier od 1599 zł 1799 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp od 1599 zł 1799 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Jazda Konna od 2049 zł 2349 zł
24.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśna FITosfera od 1549 zł 1849 zł
24.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśne Laboratorium od 1349 zł 1849 zł
13.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśny Agent od 1449 zł 1849 zł
13.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Żeglarski od 1949 zł 2249 zł
24.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Rzeka Rega - spływ kajakowy dla koneserów przygody od 2399 zł 2699 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Spała - kolonia przygodowa w centrum Polski od 2099 zł 2399 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Spała - obóz ASG w centrum Polski od 2249 zł 2549 zł
18.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Spała - obóz jazdy konnej w centrum Polski od 2799 zł 3099 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Spała - obóz z adrenaliną w centrum Polski od 2149 zł 2449 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz gamingowy dla młodzieży od 2099 zł 2399 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz rekreacyjny dla młodzieży od 1649 zł 1949 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Retro dla młodzieży od 2099 zł 2399 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Roboty i Spółka dla młodzieży od 2099 zł 2399 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Wyścigi RC+ dla młodzieży od 2099 zł 2399 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz z Minecraftem dla młodzieży od 2099 zł 2399 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Zostań Youtuberem dla młodzieży od 2099 zł 2399 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Ustka - kolonia i obóz rekreacyjny od 1795 zł 1995 zł
11.08.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - kolonia i obóz wakacje z zumbą od 1845 zł 2045 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - obóz piłki nożnej od 1845 zł 2045 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - obóz siatkówki od 1845 zł 2045 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego od 1845 zł 2045 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustroń - Magia i czary od 1499 zł 1699 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - Młody detektyw Globus od 1499 zł 1699 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - obóz rekreacyjny od 1399 zł 1599 zł
09.08.2021 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Adrenaliny od 1699 zł 1899 zł
09.08.2021 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Wiączyń Dolny - obóz jeździecki w centrum Polski od 2499 zł 2799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-17
Dojazd własny Wiączyń Dolny - półkolonie w centrum Polski od 1349 zł 1549 zł
21.08.2021 (8 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Wisła - Beskidzki Klub Włóczykija - obóz górski od 1499 zł 1799 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - kolonie rozmaitości "Skocz do Wisły!" od 1599 zł 1799 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 9-12
Dojazd autokarem Wisła - obóz języka angielskiego od 1699 zł 1949 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Zakopane - Klub Urwisa Akademia Rozmaitości od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz aktorsko-wokalny od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz D.I.Y. od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz Dance Camp od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz English Camp od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz Fashion Camp od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz Lego Camp od 1699 zł 1899 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne w górach od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - kolonie Tatrzański Luz od 1499 zł 1699 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne w górach od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda w górach od 1849 zł 2049 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzański Luz od 1499 zł 1699 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki w górach od 1849 zł 2049 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód od 1749 zł 1949 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Farmer od 1749 zł 1949 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Strzelec od 1799 zł 1999 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Traper od 1599 zł 1799 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - Łowcy adrenaliny od 1699 zł 1899 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 0-0
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz ASG od 1699 zł 1899 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz wędkarski od 1899 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - Sztuka Przetrwania od 1499 zł 1699 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18

Klub Urwisa
Polska
Dojazd autokarem Bałtów - Klub Urwisa kolonie w świecie zwierząt od 1899 zł 2099 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Bałtów - Kolonie z dinozaurami - Kraina przygód dla dzieci od 1699 zł 1899 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Krasiejów - kolonia kreatywne wakacje od 1699 zł 1899 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna w Tatrach od 1429 zł 1729 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Przysiecz - Klub Urwisa Kolonie ze zwierzętami od 1849 zł 2099 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - Urwis na wakacjach od 1399 zł 1699 zł
29.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - urwis w maxi Rabce od 1599 zł 1899 zł
29.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - Zdrowy urwis - urwisy w SPA od 1599 zł 1799 zł
18.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Ustroń - Klub Urwisa Wesoła kolonia od 1499 zł 1699 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Zakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda w górach od 1699 zł 1899 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne w górach od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.
Signal Iduna    Subwencja PFR