Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Promocja Obozy i kolonie w Polsce Almatur 2021

OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY ŁAZY WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI BIURO OBOZY MŁODZIEŻOWE W POLSCE OBOZY MŁODZIEŻOWE ZA GRANICĄ MEGA PROMOCJA
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje

Strona główna


Promocje
Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia Komandos Junior - Jezioro Charzykowskie od 1949 zł 2449 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia plastyczna - Jezioro Charzykowskie od 1949 zł 2449 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia sportów wodnych - Jezioro Charzykowskie od 1949 zł 2449 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego - Jezioro Charzykowskie od 2049 zł 2549 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz artystyczny - Jezioro Charzykowskie od 1949 zł 2449 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy - Jezioro Charzykowskie od 1949 zł 2449 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz sportów wodnych - Jezioro Charzykowskie od 1949 zł 2449 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz windsurfingowy - Jezioro Charzykowskie od 1999 zł 2499 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bałtów - kolonie detektywistyczne od 1899 zł 2099 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy w Górach Świętokrzyskich od 1849 zł 2049 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy w Górach Świętokrzyskich od 1849 zł 2049 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Borek - obóz kartingowy koło Krakowa od 1899 zł 2099 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Borek - obóz rekreacyjny koło Krakowa od 1649 zł 1849 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG komandos na Pojezierzu Drawskim od 1699 zł 2199 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon na Pojezierzu Drawskim od 1299 zł 1799 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy na Pojezierzu Drawskim od 1599 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego na Pojezierzu Drawskim od 1899 zł 2399 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz paintballowy na Pojezierzu Drawskim od 1699 zł 2199 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz wędkarski na Pojezierzu Drawskim od 1599 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Brenna - beskidzki rajd konny w Beskidach od 2099 zł 2299 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Brenna - jazda konna w Beskidach od 1899 zł 2099 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Brenna - MultiBrenna w Beskidach od 1599 zł 1899 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Brenna - obóz rolkowe szaleństwo w Beskidach od 1699 zł 1999 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz archeologiczny ziemia Opolska od 1499 zł 1699 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz artystyczny ziemia Opolska od 1499 zł 1699 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz RPG ziemia Opolska od 1499 zł 1699 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz rycerski ziemia Opolska od 1499 zł 1699 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec nad morzem Bałtyckim od 1599 zł 1799 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz koszykówki nad morzem Bałtyckim od 1699 zł 1899 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz piłki nożnej nad morzem Bałtyckim od 1699 zł 1899 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz pływacki nad morzem Bałtyckim od 1649 zł 1849 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 9-12
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim od 1599 zł 1799 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz siatkówki nad morzem Bałtyckim od 1699 zł 1899 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz przygodowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1599 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz Freestyle Football nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1749 zł 2249 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz interdyscyplinarny nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1749 zł 2249 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz multisportowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1599 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz piłki nożnej nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1599 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz rekreacyjny nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1449 zł 1949 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1749 zł 2249 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty literackie nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1599 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty musicalowe nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1649 zł 2149 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty wokalne nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1599 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz windsurfingowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1749 zł 2249 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz wodna przygoda nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1849 zł 2349 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz żeglarski nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1749 zł 2249 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Częstochowa - obóz siatkarski VolleyballCamp od 1299 zł 1499 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Darłówko - obóz rekreacyjny od 1749 zł 1949 zł
31.07.2021 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Darłówko - szkółka pływacka od 1949 zł 2149 zł
31.07.2021 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Darłówko - taneczne wakacje od 1849 zł 2049 zł
31.07.2021 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Darłówko - wakacje z angielskim od 1849 zł 2049 zł
31.07.2021 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Dąbki - obóz Aqua przygoda nad morzem Bałtyckim od 1699 zł 2199 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz fitness i sport nad morzem Bałtyckim od 1699 zł 2199 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz japoński nad morzem Bałtyckim od 1749 zł 2249 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy nad morzem Bałtyckim od 1849 zł 2349 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim od 1549 zł 2049 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz taneczny nad morzem Bałtyckim od 1699 zł 2199 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz windsurfingowy nad morzem Bałtyckim od 1949 zł 2449 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz zakręcone wakacje nad morzem Bałtyckim od 1799 zł 2299 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Dębogóra - Kolonia - Wakacje nad rozlewiskiem dla najmłodszych od 1549 zł 1749 zł
08.07.2021 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids nad Bałtykiem od 1749 zł 2249 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz Fantazy Magią i Mieczem nad Bałtykiem od 1799 zł 2299 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem od 1649 zł 2149 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia języka angielskiego nad Bałtykiem od 1669 zł 1869 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia języka polskiego od 1669 zł 1869 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia plastyczna nad Bałtykiem od 1569 zł 1769 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna nad Bałtykiem od 1469 zł 1669 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia Zumba Fitness od 1569 zł 1769 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz fotograficzny nad Bałtykiem od 1669 zł 1869 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz języka angielskiego nad Bałtykiem od 1669 zł 1869 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz języka polskiego od 1669 zł 1869 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz paintballowy od 1769 zł 1969 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz plastyczny nad Bałtykiem od 1569 zł 1769 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem od 1469 zł 1669 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz sportów wodnych nad Bałtykiem od 1769 zł 1969 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz Zumba Fitness od 1569 zł 1769 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Giby - obóz Świat 5 Przygód - Suwalszczyzna od 1395 zł 1595 zł
15.08.2021 (10 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Gierłoż - Mazury Adventure Camp od 2345 zł 2545 zł
15.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Gierłoż - Mazury Quad Camp od 2345 zł 2545 zł
15.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Gierłoż - Mazury Water Camp od 2345 zł 2545 zł
15.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Jantar - Bałtycki chillout 15+ od 1699 zł 1899 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Jantar - Beach volleyball ! od 1699 zł 1899 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Jantar - Fitness challenge od 1699 zł 1899 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Jantar - Poszukiwacze przygód od 1799 zł 1999 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - kolonia rekreacyjna nad Bałtykiem od 1549 zł 1749 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz archery tag i paintball nad Bałtykiem od 1649 zł 1849 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz jazdy konnej nad Bałtykiem od 1849 zł 2049 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz Komandos Junior nad Bałtykiem od 1649 zł 1849 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem od 1549 zł 1749 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - szkółka piłkarska nad Bałtykiem od 1499 zł 1699 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - szkółka pływacka nad Bałtykiem od 1549 zł 1749 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia języka angielskiego nad morzem Bałtyckim od 1799 zł 1999 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia tańca i stylu nad morzem Bałtyckim od 1649 zł 1849 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - English Wave Summer nad morzem Bałtyckim od 1799 zł 1999 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim od 1599 zł 1799 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - obóz YouTuberski & TikTok nad morzem Bałtyckim od 1749 zł 1949 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - warsztaty fotografii i social stories nad morzem Bałtyckim od 1749 zł 1949 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Karpacz - obóz języka niemieckiego w górach od 1699 zł 1899 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Karpacz - obóz Karkonoskie Parki Wodne w górach od 1799 zł 1999 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Karpacz - obóz Karkonosze Adventure w górach od 1899 zł 2099 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Karpacz - obóz rekreacyjny w górach od 1649 zł 1849 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Karwia - akademia języka angielskiego od 1999 zł 2199 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Karwia - akademia odkrywcy od 1799 zł 1999 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Karwia - kolonia rozmaitości od 1699 zł 1899 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz detektywistyczny od 1899 zł 2099 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz kinomaniaka od 1799 zł 1999 zł
31.07.2021 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz reżysersko-filmowy od 1799 zł 2099 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (elektryczną) od 1899 zł 2099 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej od 1899 zł 2099 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie od 2199 zł 2499 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena" od 2199 zł 2499 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty wokalne od 1699 zł 1999 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne od 2299 zł 2499 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kąty Rybackie - braterstwo broni od 2099 zł 2299 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kąty Rybackie - na tropie przygody od 1999 zł 2199 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Kąty Rybackie - wakacje na maxa od 1999 zł 2199 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kluszkowce - obóz górska ekosfera od 1845 zł 2045 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kluszkowce - obóz olimpijska rekreacja od 1845 zł 2045 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kluszkowce - obóz rowerowy od 2445 zł 2645 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - kolonia rekreacyjna nad Bałtykiem od 1399 zł 1599 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz jazdy konnej nad Bałtykiem od 1849 zł 2049 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz piłki nożnej nad Bałtykiem od 1399 zł 1599 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz pływacki nad Bałtykiem od 1599 zł 1799 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem od 1399 zł 1599 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz sportowy nad Bałtykiem od 1399 zł 1599 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz taneczny nad Bałtykiem od 1399 zł 1599 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz tenisa ziemnego nad Bałtykiem od 1549 zł 1749 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne nad Bałtykiem od 1549 zł 1749 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy na Mazurach od 1949 zł 2149 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny na Mazurach od 1799 zł 1999 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej na Mazurach od 2149 zł 2349 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego na Mazurach od 1949 zł 2149 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki na Mazurach od 1749 zł 1949 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny na Mazurach od 1799 zł 1999 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz musicalowy na Mazurach od 1899 zł 2099 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz muzyczny na Mazurach od 1899 zł 2099 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej na Mazurach od 1649 zł 1849 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny na Mazurach od 1649 zł 1849 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki na Mazurach od 1799 zł 1999 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki na Mazurach od 1749 zł 1949 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych na Mazurach od 1849 zł 2049 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball na Mazurach od 1849 zł 2049 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego na Mazurach od 1899 zł 2099 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego na Mazurach od 1849 zł 2049 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz YouTuberski na Mazurach od 1849 zł 2049 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch na Mazurach od 1649 zł 1849 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia języka angielskiego na Mazurach od 1899 zł 2099 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia kulinarna na Mazurach od 1799 zł 1999 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia piłki nożnej na Mazurach od 1649 zł 1849 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia pływania na Mazurach od 1849 zł 2049 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia przygodowa na Mazurach od 1849 zł 2049 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia rekreacyjna na Mazurach od 1649 zł 1849 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walki na Mazurach od 1799 zł 1999 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia taneczna na Mazurach od 1899 zł 2099 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia tenisa ziemnego na Mazurach od 1849 zł 2049 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia YouTuberska na Mazurach od 1849 zł 2049 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kraków - Studencki Kraków od 1799 zł 1999 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Kraków Malarsko-architektoniczny od 2499 zł 2699 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Kraków- Przygoda po krakowsku od 1799 zł 1999 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz młodego odkrywcy od 1799 zł 1999 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz programisty i konstruktora lego od 1799 zł 1999 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz rekreacyjny od 1679 zł 1879 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Krasnobród - obóz rekreacyjny od 1499 zł 1699 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Krasnobród - kolonia rekreacyjna od 1499 zł 1699 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Krasnobród - obóz języka angielskiego od 1599 zł 1799 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Krynica Morska - kolonia rekreacyjna - zatoka Gdańska od 1499 zł 1699 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz przygody - zatoka Gdańska od 1599 zł 1799 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz rekreacyjny - zatoka Gdańska od 1499 zł 1699 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz survival i paintball - zatoka Gdańska od 1699 zł 1899 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - obóz kulinarny Fit od 1649 zł 1849 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - obóz Minecraft od 1749 zł 1949 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - obóz rekreacyjny od 1549 zł 1749 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - szkółka pływacka od 1749 zł 1949 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - hulajnoga od 1799 zł 1999 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej od 2049 zł 2249 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny od 1699 zł 1899 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Lesko SKI - Z artystyczną duszą w Bieszczadach od 1399 zł 1599 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - 9 Przygód w 9 dni w Bieszczadach od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki w Bieszczadach od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - konwent Mangi i Anime w Bieszczadach od 1449 zł 1649 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - obóz odchudzająco-kondycyjny w Bieszczadach od 1399 zł 1599 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - obóz survivalowo-militarny w Bieszczadach od 1299 zł 1499 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - obóz szybowcowy w Bieszczadach od 1899 zł 2099 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - obóz paintballowy w Bieszczadach od 1549 zł 1749 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - pracownia fotograficzna w Bieszczadach od 1399 zł 1599 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Lesko Zamek - kolonia rekreacyjna w Bieszczadach od 1499 zł 1699 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Lesko Zamek - obóz rekreacyjny w Bieszczadach od 1449 zł 1649 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Lesko Zamek - szkółka piłkarska w Bieszczadach od 1449 zł 1649 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Lesko Zamek - szkółka pływacka w Bieszczadach od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Lesko Zamek- Jazda Konna w Bieszczadach od 1799 zł 1999 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Lesko Zamek- obóz detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel w Bieszczadach od 1499 zł 1699 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Łazy Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek - wakacje nad polskim morzem od 1499 zł 1999 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz rekreacyjny - wakacje nad polskim morzem od 1399 zł 1899 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie - wakacje nad polskim morzem od 1499 zł 1999 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Łazy Mielno - warsztaty musicalowe - wakacje nad polskim morzem od 1599 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Łeba - Akademia urody od 1899 zł 2099 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje nad morzem od 1499 zł 1699 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 12-15
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne Bez Kitu nad morzem od 1299 zł 1499 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-14
Dojazd autokarem Łeba - obóz język angielski od 1699 zł 1899 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 12-14
Dojazd autokarem Łeba - obóz pływacki od 1699 zł 1899 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 10-12
Dojazd autokarem Łeba - obóz rekreacyjny Bez Kitu nad morzem od 1299 zł 1499 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Łeba - obóz robotyki od 1899 zł 2099 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Łeba - obóz siatkówki plażowej od 1699 zł 1899 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Łeba - obóz taneczny od 1699 zł 1899 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Malinowe Miejsce Mrzeżyno - Babciu! Dziadku! Jedźmy razem od 1449 zł 1649 zł
10.08.2021 (11 dni) wiek 0-0
Dojazd autokarem Mielno - Afrodyta - Jedźmy razem nad morze od 1591 zł 1791 zł
27.06.2021 (11 dni) wiek 0-0
Dojazd autokarem Mielno - kolonia z przygodą od 1799 zł 1999 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Mielno - słońce, morze i przygoda od 1599 zł 1799 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Mielno - wakacje z adrenaliną od 1799 zł 1999 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Mierzyn - Aktywne kolonie od 1699 zł 1899 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonia i obóz wędkarski w Puszczy Noteckiej od 1749 zł 1949 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Mierzyn- kolonia i obóz rekreacyjny w Puszczy Noteckiej od 1699 zł 1899 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mierzyn- kolonia i obóz survival i paintball w Puszczy Noteckiej od 1749 zł 1949 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzyrzec Podlaski - 17 Przygód nad Jeziorem od 1499 zł 1699 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Międzyrzec Podlaski - Sztuki Walki z Mistrzem od 1599 zł 1799 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - W 9 dni dookoła świata od 1549 zł 1749 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie- 15 przygód nad morzem od 1549 zł 1749 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie- Art Camp od 1549 zł 1749 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Międzywodzie- English Camp od 1499 zł 1699 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Międzywodzie- Kolonia rekreacyjna od 1499 zł 1699 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Międzywodzie- Rekreacja od 1499 zł 1699 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Międzywodzie- Taniec Nowoczesny od 1499 zł 1699 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie- Wychowawca Kolonijny od 1499 zł 1699 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Międzywodzie- Zumba od 1499 zł 1699 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - kolonia rekreacyjna nad morzem Bałtyckim od 1749 zł 1949 zł
08.07.2021 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz języka angielskiego nad morzem Bałtyckim od 1749 zł 1949 zł
08.07.2021 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz plastyczny nad morzem Bałtyckim od 1799 zł 1999 zł
08.07.2021 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim od 1749 zł 1949 zł
08.07.2021 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz wychowawca kolonijny nad morzem Bałtyckim od 1749 zł 1949 zł
08.07.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi wakacje nad morzem od 1849 zł 2049 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny ASG Oddział Elitarny wakacje nad morzem od 1999 zł 2199 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force wakacje nad morzem od 1949 zł 2149 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos wakacje nad morzem od 1799 zł 1999 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Mrzeżyno - rekreacja wakacje nad morzem od 1499 zł 1799 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Mrzeżyno obóz militarny Ranger Camp wakacje nad morzem od 1899 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike wakacje nad morzem od 1899 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno- obóz militarny snajperski wakacje nad morzem od 1949 zł 2149 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia w Tatrach od 1679 zł 1879 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia języka angielskiego w Tatrach od 1679 zł 1879 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia języka polskiego od 1679 zł 1879 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia plastyczna w Tatrach od 1579 zł 1779 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia rekreacyjna w Tatrach od 1479 zł 1679 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia Zumba Fitness od 1579 zł 1779 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Adventure w Tatrach od 1829 zł 2029 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz języka angielskiego w Tatrach od 1679 zł 1879 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz języka polskiego od 1679 zł 1879 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz paintballowy w Tatrach od 1779 zł 1979 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz plastyczny w Tatrach od 1579 zł 1779 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz rekreacyjny w Tatrach od 1479 zł 1679 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Zumba Fitness od 1579 zł 1779 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - warsztaty fotograficzne w Tatrach od 1679 zł 1879 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - warsztaty wokalne w Tatrach od 1679 zł 1879 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Muszyna - Fabryka Adrenaliny Plus od 1899 zł 2099 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny w górach od 2049 zł 2249 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Military Camp w górach od 1649 zł 1849 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz tenisowy w górach od 1899 zł 2099 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonia i obóz Fitwakacje nad morzem Bałtyckim od 1799 zł 1999 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonie i obóz hulajnoga nad morzem Bałtyckim od 1899 zł 2099 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonia i obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim od 1849 zł 2049 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonie i obóz tenisowy od 1899 zł 2099 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze- kolonia i obóz skate rolki nad morzem Bałtyckim od 1899 zł 2099 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu w górach od 1949 zł 2149 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiego w górach od 1999 zł 2199 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba w górach od 1999 zł 2199 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Poddąbie - Taneczne wakacje kolonie,obóz od 1549 zł 1749 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Poddąbie - kolonie dla aktywnych od 1549 zł 1749 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 6-12
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) od 1549 zł 1749 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz rowerowy od 1649 zł 1849 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz Wakacyjny active od 1549 zł 1749 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz ABC jazdy konnej od 2249 zł 2449 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki od 1999 zł 2199 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz kajakowy od 2249 zł 2449 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz paintballowy od 2149 zł 2349 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz rekreacyjny od 1849 zł 2049 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz survivalowy od 2149 zł 2349 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa od 1799 zł 1999 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat ASG od 1999 zł 2199 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Paintballa od 1799 zł 1999 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG od 1899 zł 2149 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Przygody od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Wyzwań od 1799 zł 2099 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów od 1799 zł 1999 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Ponik - obóz Combat Camp Ośrodek Ponik od 1499 zł 1699 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ponik - obóz Mini Extreme Camp Ośrodek Ponik od 1499 zł 1699 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Extreme Camp od 1599 zł 1799 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Mania Przetrwania od 1399 zł 1599 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Mania Strzelania od 1499 zł 1699 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Mania Wspinania od 1499 zł 1699 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - MultiMania od 1499 zł 1699 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Off Road od 1699 zł 1899 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Qudowi Maniacy od 1699 zł 1899 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Poznań - Kolonia w Stumilowym Lesie od 1649 zł 1849 zł
08.07.2021 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Poznań - Koreański POP od 1599 zł 1799 zł
08.07.2021 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Poznań - obóz rekreacyjny od 1599 zł 1799 zł
08.07.2021 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Poznań - Skate ( Hulajnoga, Rolki, Deska i inne ) od 1599 zł 1799 zł
08.07.2021 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia ABC jazdy konnej od 2149 zł 2449 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia kulinarna od 1999 zł 2299 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia plastyczna od 1899 zł 2199 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Przysiecz - Kolonie w Gościnnej Zagrodzie od 1799 zł 2099 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Przystań Biskupińska - Babciu! Dziadku! Odkryjmy to razem! od 1430 zł 1630 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 0-0
Dojazd autokarem Puck - obóz windsurfingowy - zatoka Gdańska od 2299 zł 2499 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - kolonia pełna zdrowia od 1499 zł 1799 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - kolonia rekreacyjna od 1499 zł 1699 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki od 1599 zł 1799 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz Minecraft od 1699 zł 1899 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz plastyczny od 1599 zł 1799 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz rekreacyjny od 1449 zł 1649 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz świat gier od 1599 zł 1799 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp od 1599 zł 1799 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Jazda Konna od 2145 zł 2345 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśna FITosfera od 1645 zł 1845 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśne Laboratorium od 1645 zł 1845 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśny Agent od 1645 zł 1845 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Żeglarski od 2045 zł 2245 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Rzeka Rega - spływ kajakowy z Olkiem Dobą od 2499 zł 2799 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Spała - kolonia przygodowa w centrum Polski od 1899 zł 2399 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Spała - obóz ASG w centrum Polski od 2049 zł 2549 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Spała - obóz jazdy konnej w centrum Polski od 2599 zł 3099 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Spała - obóz z adrenaliną w centrum Polski od 1949 zł 2449 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz języka angielskiego w górach od 1899 zł 2099 zł
18.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz Minecraft od 1949 zł 2149 zł
18.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz plastyczny w górach od 1899 zł 2099 zł
18.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny w górach od 1799 zł 1999 zł
18.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Świnoujście - kolonia rekreacyjna nad morzem od 1349 zł 1549 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz języka hiszpańskiego nad morzem od 1349 zł 1549 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz MultiSPORT nad morzem od 1449 zł 1649 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Odkrywamy Japonię nad morzem od 1449 zł 1649 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Ratownik WOPR nad morzem od 1999 zł 2199 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz rekreacyjny nad morzem od 1349 zł 1549 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz surfingowy nad morzem od 1699 zł 1899 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Świat Mangi nad morzem od 1449 zł 1649 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Tresna - 12 szalonych przygód od 2099 zł 2299 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 11-17
Dojazd autokarem Tresna - Modeling - beauty&style od 2099 zł 2299 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Tresna - zabawa i przygoda od 1699 zł 1899 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Trójmiasto - kolonia podróżnika od 1599 zł 1799 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 9-12
Dojazd autokarem Trójmiasto - obóz podróżnika od 1599 zł 1799 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Uniejów - obóz gamingowy dla młodzieży od 1899 zł 2399 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz rekreacyjny dla młodzieży od 1449 zł 1949 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Retro dla młodzieży od 1899 zł 2399 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Roboty i Spółka dla młodzieży od 1899 zł 2399 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Wyścigi RC+ dla młodzieży od 1899 zł 2399 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz z Minecraftem dla młodzieży od 1899 zł 2399 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Zostań Youtuberem dla młodzieży od 1899 zł 2399 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Ustka - kolonia i obóz rekreacyjny od 1795 zł 1995 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - kolonia i obóz wakacje z zumbą od 1845 zł 2045 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - obóz piłki nożnej od 1845 zł 2045 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - obóz siatkówki od 1845 zł 2045 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego od 1845 zł 2045 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustroń - Dookoła świata od 1499 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - Magia i czary od 1499 zł 1699 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - Młody detektyw Globus od 1399 zł 1699 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - obóz rekreacyjny od 1199 zł 1499 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - Parki rozrywki od 1599 zł 1899 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - profesjonalny obóz rowerowy ENDURO-TRAILOWY od 2799 zł 2999 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Ustroń - RPG Caerbannog od 1499 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 13-20
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Adrenaliny od 1699 zł 1899 zł
29.07.2021 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci ASG od 1799 zł 1999 zł
29.07.2021 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci paintballa od 1699 zł 1899 zł
29.07.2021 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Rekreacji od 1399 zł 1699 zł
29.07.2021 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Piłkarska pasja od 1599 zł 1799 zł
29.07.2021 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Wodna pasja od 1599 zł 1799 zł
29.07.2021 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Wiączyń Dolny - obóz jeździecki w centrum Polski od 2299 zł 2799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-17
Dojazd własny Wiączyń Dolny - półkolonie w centrum Polski od 1349 zł 1549 zł
21.08.2021 (8 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz Akademia latino od 1649 zł 1899 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - Beskidzki Klub Włóczykija - obóz górski od 1449 zł 1749 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - kolonie rozmaitości "Skocz do Wisły!" od 1499 zł 1749 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 9-12
Dojazd autokarem Wisła - obóz fotograficzny od 1649 zł 1899 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz języka angielskiego od 1699 zł 1899 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz rowerowy od 1749 zł 1999 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz teatralno-aktorski od 1799 zł 1999 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Zakopane - Klub Urwisa Akademia Rozmaitości od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz aktorsko-wokalny od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz D.I.Y. od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz Dance Camp od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz English Camp od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz Fashion Camp od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz Graffiti Camp od 1699 zł 1899 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz Lego Camp od 1699 zł 1899 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne w górach od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - kolonie Tatrzański Luz od 1499 zł 1699 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne w górach od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda w górach od 1849 zł 2049 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzański Luz od 1499 zł 1699 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki w górach od 1849 zł 2049 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód od 1749 zł 1949 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Farmer od 1749 zł 1949 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Strzelec od 1799 zł 1999 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Traper od 1599 zł 1799 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - Łowcy adrenaliny od 1849 zł 2049 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz ASG od 1699 zł 1899 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz wędkarski od 1899 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - Sztuka Przetrwania od 1499 zł 1699 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zawoja - obóz przygodowy od 1599 zł 1799 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Zawoja - obóz rekreacyjny - Mountain relaks od 1399 zł 1599 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Zawoja - obóz Zdobywcy Górskich Szczytów od 1599 zł 1799 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 11-17
Dojazd autokarem Zawoja - parki atrakcji od 1699 zł 1999 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Zbrosławice - kurs jeździectwa od 1849 zł 2049 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zbrosławice - obóz angielski w siodle od 2299 zł 2499 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zbrosławice - obóz muzyczno-konny od 2199 zł 2399 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 10-18

Klub Urwisa
Polska
Dojazd autokarem Bałtów - Klub Urwisa kolonie w świecie zwierząt od 1849 zł 2099 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Bałtów - Kolonie z dinozaurami - Kraina przygód dla dzieci od 1599 zł 1899 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dębogóra - kolonia Wakacje nad rozlewiskiem dla najmłodszych od 1599 zł 1799 zł
08.07.2021 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna dla najmłodszych nad Bałtykiem od 1469 zł 1669 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Jarosławiec - kolonia plastyczna dla dzieci od 1599 zł 1799 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Jarosławiec - kolonia rekreacyjna dla dzieci od 1549 zł 1749 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Jarosławiec - kolonia piłki nożnej dla dzieci od 1549 zł 1749 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Krasiejów - kolonia kreatywne wakacje od 1699 zł 1899 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Klub Urwisa kolonia "Eko Zuchy" w Bieszczadach od 1499 zł 1699 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Łeba - Klub Urwisa kolonia Łebskie wakacje nad morzem od 1499 zł 1699 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna w Tatrach od 1479 zł 1679 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Poznań - Kolonia w Stumilowym Lesie od 1649 zł 1849 zł
08.07.2021 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Przysiecz - Klub Urwisa Kolonie ze zwierzętami od 1799 zł 2099 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - Urwis na wakacjach od 1399 zł 1699 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - urwis w maxi Rabce od 1599 zł 1899 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - Zdrowy urwis - urwisy w SPA od 1499 zł 1799 zł
09.08.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Ustroń - Klub Urwisa Wesoła kolonia od 1399 zł 1699 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Klub Urwisa Wakacje z Pasją od 1499 zł 1799 zł
29.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Zakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda w górach od 1699 zł 1899 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne w górach od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.