Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Promocja Obozy i kolonie w Polsce Almatur 2022

bezpieczne
podróże
OBOZY MŁODZIEŻOWE EGZOTYKA WYCIECZKI BIURO OBOZY KOLONIE W POLSCE OBOZY KOLONIE ZA GRANICĄ
menuAlmatur kolonie i obozy
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy młodzieżowe kolonie
Polecamy
Obozy i kolonie

Strona główna


Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia Komandos Junior nad jeziorem Charzykowskim od 2599 zł 2799 zł
08.07.2022 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia plastyczna nad jeziorem Charzykowskim od 2599 zł 2799 zł
19.07.2022 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia sportów wodnych nad jeziorem Charzykowskim od 2599 zł 2799 zł
08.07.2022 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego nad jeziorem Charzykowskim od 2699 zł 2899 zł
30.07.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz artystyczny nad jeziorem Charzykowskim od 2599 zł 2799 zł
19.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy nad jeziorem Charzykowskim od 2599 zł 2799 zł
08.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz sportów wodnych nad jeziorem Charzykowskim od 2599 zł 2799 zł
08.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz windsurfingowy nad jeziorem Charzykowskim od 2649 zł 2849 zł
08.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bałtów - kolonie detektywistyczne Góry Świętokrzyskie od 2249 zł 2549 zł
08.07.2022 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Bałtów - kolonie plastyczne Góry Świętokrzyskie od 2349 zł 2649 zł
08.07.2022 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Bałtów - kolonie w świecie zwierząt - kraina przygód Góry Świętokrzyskie od 2399 zł 2699 zł
08.07.2022 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Bałtów - kolonie z dinozaurami - kraina przygód Góry Świętokrzyskie od 2149 zł 2449 zł
08.07.2022 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Bieszczady - Berezka - Obóz Jazdy Konnej od 2249 zł 2549 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - Z Artystyczną Duszą od 1849 zł 2049 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - 9 Przygód w 9 Dni od 2099 zł 2299 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki od 2049 zł 2249 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - Konwent Mangi i Anime od 1899 zł 2099 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Paintballowy od 1999 zł 2199 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Survivalowy od 1599 zł 1899 zł
08.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Zdrowe Aktywności od 1849 zł 2049 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko Zamek - Klub Urwisa - Eko Kolonia od 1999 zł 2199 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel od 1999 zł 2199 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Piłki Nożnej od 1999 zł 2199 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Pływacki od 2149 zł 2349 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Rekreacyjny od 1999 zł 2199 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Stężnica - BieszCzad QUAD od 3699 zł 3899 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Stężnica - Jazda konna od 2799 zł 2999 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy w Górach Świętokrzyskich od 2049 zł 2349 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy w Górach Świętokrzyskich od 1999 zł 2299 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy w Górach Świętokrzyskich od 2049 zł 2349 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Borek - obóz Akademia Kartingowa Małpolska od 2299 zł 2599 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Borek - obóz Dziarskie Wakacje Małpolska od 1899 zł 2199 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Borek - obóz Jazda konna od 2199 zł 2499 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG komandos Pojezierze Drawskie od 2599 zł 2799 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG zielony garnizon Pojezierze Drawskie od 2199 zł 2399 zł
19.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy Pojezierze Drawskie od 2599 zł 2799 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego Pojezierze Drawskie od 2999 zł 3199 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz paintballowy Pojezierze Drawskie od 2599 zł 2799 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz wędkarski Pojezierze Drawskie od 2599 zł 2799 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Brenna - beskidzki rajd konny Beskid Śląski i Żywiecki od 2499 zł 2699 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Brenna - jazda konna Beskid Śląski i Żywiecki od 2299 zł 2499 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Byczyna - obóz Artystyczna Przygoda od 1899 zł 2049 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz gry fabularne RPG od 1899 zł 2049 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz Przygoda z Archeologią od 1899 zł 2049 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz Rycerska Przygoda od 1899 zł 2049 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec nad morzem od 1999 zł 2099 zł
31.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz koszykówki nad morzem od 2099 zł 2199 zł
31.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz piłki nożnej nad morzem od 2099 zł 2199 zł
31.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz pływacki nad morzem od 2049 zł 2149 zł
31.07.2022 (11 dni) wiek 9-12
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz rekreacyjny nad morzem od 1999 zł 2099 zł
31.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz siatkówki nad morzem od 2099 zł 2199 zł
31.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - kolonia przygodowa na Pojezierzu Drawskim od 2399 zł 2599 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Czaplinek - kurs nurkowania OWSD na Pojezierzu Drawskim od 3799 zł 3999 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz multisportowy na Pojezierzu Drawskim od 2399 zł 2599 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz piłki nożnej na Pojezierzu Drawskim od 2399 zł 2599 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz rekreacyjny na Pojezierzu Drawskim od 2299 zł 2499 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy na Pojezierzu Drawskim od 2699 zł 2899 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty literackie na Pojezierzu Drawskim od 2399 zł 2599 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty musicalowe na Pojezierzu Drawskim od 2399 zł 2599 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty wokalne na Pojezierzu Drawskim od 2399 zł 2599 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz windsurfingowy na Pojezierzu Drawskim od 2649 zł 2849 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz wodna przygoda na Pojezierzu Drawskim od 2649 zł 2849 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz żeglarski na Pojezierzu Drawskim od 2649 zł 2849 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Częstochowa - obóz siatkarski VolleyballCamp od 1499 zł 1699 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Dąbki - obóz Aqua przygoda nad Polskim Morzem od 2599 zł 2799 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz fitness i sport nad Polskim Morzem od 2599 zł 2799 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz japoński nad Polskim Morzem od 2649 zł 2849 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy nad Polskim Morzem od 2699 zł 2899 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz rekreacyjny nad Polskim Morzem od 2499 zł 2699 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz taneczny nad Polskim Morzem od 2599 zł 2799 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz windsurfingowy nad Polskim Morzem od 2899 zł 3099 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz zakręcone wakacje nad Polskim Morzem od 2599 zł 2799 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz Mali Agenci nad morzem od 2599 zł 2799 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz Małe Artystki nad morzem od 2599 zł 2799 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz rekreacyjny nad morzem od 2499 zł 2699 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia języka angielskiego nad morzem od 2049 zł 2299 zł
30.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia plastyczna nad morzem od 1949 zł 2199 zł
30.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna nad morzem od 1849 zł 2099 zł
30.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia Zumba Fitness nad morzem od 1949 zł 2199 zł
30.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz fotograficzny nad morzem od 2049 zł 2299 zł
30.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz języka angielskiego nad morzem od 2049 zł 2299 zł
30.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz paintballowy nad morzem od 2149 zł 2399 zł
30.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz plastyczny nad morzem od 1949 zł 2199 zł
30.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rekreacyjny nad morzem od 1849 zł 2099 zł
30.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rowerowy nad morzem od 2049 zł 2299 zł
30.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz Zumba Fitness nad morzem od 1949 zł 2199 zł
30.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Elbląg - obóz kajakowy od 2249 zł 2549 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Elbląg - obóz pływacki od 2199 zł 2499 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Elbląg - obóz rekreacyjny od 2149 zł 2449 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Elbląg - obóz rolkowy od 2249 zł 2549 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Giby - obóz Leśne Laboratorium od 1749 zł 2049 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Giby - obóz Leśny Agent od 1749 zł 2049 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Giby - obóz Świat 5 Przygód na Suwalszczyźnie od 1749 zł 2049 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Gierłoż - kurs Ratownik WOPR na Mazurach od 2849 zł 3099 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz 8 przygód na Mazurach od 2849 zł 3099 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz aktywni i wygodni na Mazurach od 2399 zł 2649 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz dronowy na Mazurach od 2849 zł 3099 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz kaskada militarny na Mazurach od 2849 zł 3099 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz militarny ASG na Mazurach od 2849 zł 3099 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz paintballowo-gokartowy na Mazurach od 2849 zł 3099 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz paintballowy na Mazurach od 2849 zł 3099 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz quadowo-gokartowy na Mazurach od 2849 zł 3099 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz quadowo-paintballowy na Mazurach od 2849 zł 3099 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz quadowy na Mazurach od 2849 zł 3099 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz rowerowy na Mazurach od 2399 zł 2649 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz z psem od 2699 zł 2949 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Gierłoż - quady&paintball&przygoda junior na Mazurach od 2849 zł 3099 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Grotniki - obóz Pięć Mega Przygód od 2099 zł 2499 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Janów Lubelski - jazda konna Lubelszczyzna od 2299 zł 2499 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - kolonia motocross Lubelszczyzna od 2199 zł 2499 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna Lubelszczyzna od 1749 zł 1949 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz fitness Lubelszczyzna od 1749 zł 2049 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 14-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej Lubelszczyzna od 1649 zł 1949 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz Krav-Maga Lubelszczyzna od 1749 zł 2049 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz paintball i survival Lubelszczyzna od 1979 zł 2279 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 14-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic Lubelszczyzna od 1979 zł 2279 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy Lubelszczyzna od 1899 zł 2199 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 14-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz tenisowy Lubelszczyzna od 1979 zł 2279 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Rolki Lubelszczyzna od 1749 zł 2049 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Jantar - Bałtycki chillout 14+ Zatoka Gdańska od 1999 zł 2099 zł
28.06.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Jantar - Beach volleyball ! Zatoka Gdańska od 1999 zł 2099 zł
28.06.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Jantar - Fitness challenge Zatoka Gdańska od 2049 zł 2149 zł
28.06.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jantar - Poszukiwacze przygód Zatoka Gdańska od 2099 zł 2199 zł
28.06.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - Kolonia Piłkarska od 2099 zł 2299 zł
09.08.2022 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Jarosławiec - Kolonia Plastyczna od 2149 zł 2349 zł
09.08.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Jarosławiec - Kolonia Rekreacyjna od 2099 zł 2299 zł
26.06.2022 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Archery Tag i Paintball nad Polskim Morzem od 2249 zł 2449 zł
26.06.2022 (11 dni) wiek 11-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Jazdy Konnej nad Polskim Morzem od 2549 zł 2749 zł
09.08.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Komandos Junior nad Polskim Morzem od 2249 zł 2449 zł
26.06.2022 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Piłki Nożnej nad Polskim Morzem od 2099 zł 2299 zł
09.08.2022 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Pływacki nad Polskim Morzem od 2099 zł 2299 zł
26.06.2022 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Rekreacyjny nad Polskim Morzem od 2099 zł 2299 zł
26.06.2022 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - Wicie - Kolonia Rekreacyjna - Domki nad Polskim Morzem od 1999 zł 2299 zł
26.06.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Jarosławiec - Wicie - Koreański POP - Domki nad Polskim Morzem od 1999 zł 2299 zł
26.06.2022 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - Wicie - Obóz Rekreacyjny - Domki nad Polskim Morzem od 1999 zł 2299 zł
26.06.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - Akademia tańca i stylu nad morzem od 1799 zł 1899 zł
22.08.2022 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - English Wave Summer nad morzem od 1949 zł 2049 zł
22.08.2022 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny nad morzem od 1749 zł 1849 zł
22.08.2022 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Karpacz - obóz języka niemieckiego w Sudetach od 2149 zł 2249 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Karpacz - obóz Karkonosze Adventure w Sudetach od 2349 zł 2449 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Karpacz - obóz Parki Wodne w Sudetach od 2199 zł 2299 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Karpacz - obóz rekreacyjny w Sudetach od 2049 zł 2149 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz detektywistyczny od 2199 zł 2549 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz dronowy od 2399 zł 2649 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty aktorskie od 2299 zł 2649 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej od 2099 zł 2449 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty gitarowe od 2099 zł 2449 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie od 2299 zł 2649 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty reżysersko-filmowe od 2099 zł 2449 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty wokalne od 2099 zł 2449 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne od 2299 zł 2649 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kielce - obóz piłki nożnej od 1899 zł 2299 zł
08.07.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Kielce - obóz siatkówki od 1899 zł 2299 zł
08.07.2022 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Kielce - Robotyka od 2149 zł 2549 zł
08.07.2022 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Kolonia Rekreacyjna nad morzem od 1899 zł 2249 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Jazdy Konnej nad morzem od 2499 zł 2849 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Piłki Nożnej nad morzem od 1899 zł 2249 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Pływacki nad morzem od 2099 zł 2449 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Rekreacyjny nad morzem od 1899 zł 2249 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Sportowy nad morzem od 1899 zł 2249 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Street Dance nad morzem od 1899 zł 2249 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Tenisa Ziemnego nad morzem od 2049 zł 2399 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne nad morzem od 2099 zł 2449 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Survival i Bushcraft CAMP nad morzem od 1699 zł 2099 zł
29.07.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy Warmia i Mazury od 2299 zł 2399 zł
01.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny Warmia i Mazury od 2149 zł 2249 zł
01.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz gier planszowych i PS Warmia i Mazury od 2099 zł 2199 zł
01.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej Warmia i Mazury od 2599 zł 2699 zł
14.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego Warmia i Mazury od 2299 zł 2399 zł
01.07.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki Warmia i Mazury od 2099 zł 2199 zł
01.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny Warmia i Mazury od 2149 zł 2249 zł
01.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz musicalowy Warmia i Mazury od 2249 zł 2349 zł
01.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej Warmia i Mazury od 1999 zł 2099 zł
01.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny Warmia i Mazury od 1999 zł 2099 zł
01.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki Warmia i Mazury od 2149 zł 2249 zł
01.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki Warmia i Mazury od 2099 zł 2199 zł
01.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych Warmia i Mazury od 2199 zł 2299 zł
01.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball Warmia i Mazury od 2199 zł 2299 zł
01.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego Warmia i Mazury od 2249 zł 2349 zł
01.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego Warmia i Mazury od 2199 zł 2299 zł
01.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch Warmia i Mazury od 1999 zł 2099 zł
01.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia języka angielskiego Warmia i Mazury od 2249 zł 2349 zł
01.07.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia kulinarna Warmia i Mazury od 2149 zł 2249 zł
01.07.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia piłki nożnej Warmia i Mazury od 1999 zł 2099 zł
01.07.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia pływania Warmia i Mazury od 2199 zł 2299 zł
01.07.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia przygodowa Warmia i Mazury od 2199 zł 2299 zł
01.07.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia rekreacyjna Warmia i Mazury od 1999 zł 2099 zł
01.07.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walki Warmia i Mazury od 2149 zł 2249 zł
01.07.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia taneczna Warmia i Mazury od 2249 zł 2349 zł
01.07.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia tenisa ziemnego Warmia i Mazury od 2199 zł 2299 zł
01.07.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kraków - Multi-językowy od 2199 zł 2499 zł
17.07.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Kraków - Przygoda po krakowsku NAD JEZIOREM od 2199 zł 2499 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Kraków - Studencki Kraków od 1999 zł 2299 zł
17.07.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz Minecraft na Opolszczyźnie od 1999 zł 2299 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz Przygoda z LEGO na Opolszczyźnie od 1999 zł 2299 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz Świat Młodego Odkrywcy na Opolszczyźnie od 1999 zł 2299 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz Świat Przygód na Opolszczyźnie od 1899 zł 2199 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Krynica Morska - kolonia rekreacyjna Morze Bałtyckie od 1999 zł 2099 zł
28.06.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz przygody Morze Bałtyckie od 2099 zł 2199 zł
28.06.2022 (11 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz rekreacyjny Morze Bałtyckie od 1999 zł 2099 zł
28.06.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz survival i paintball Morze Bałtyckie od 2199 zł 2299 zł
28.06.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - obóz Minecraft w Sudetach od 2299 zł 2449 zł
17.07.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - obóz rekreacyjny w Sudetach od 2149 zł 2299 zł
17.07.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - szkółka pływacka w Sudetach od 2299 zł 2449 zł
17.07.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - hulajnoga w Kotlinie Kłodzkiej od 1949 zł 2299 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej w Kotlinie Kłodzkiej od 2249 zł 2599 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz piłki nożnej w Kotlinie Kłodzkiej od 1899 zł 2249 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny w Kotlinie Kłodzkiej od 1849 zł 2199 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Lewin Kłodzki - obóz jazdy konnej w Sudetach od 2599 zł 2899 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Lewin Kłodzki - obóz języka angielskiego w Sudetach od 1999 zł 2299 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Lewin Kłodzki - obóz Konwent Cosplay w Sudetach od 2399 zł 2699 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Lewin Kłodzki - obóz Minecraft w Sudetach od 2099 zł 2399 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Lewin Kłodzki - obóz rekreacyjny w Sudetach od 1899 zł 2199 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Łazy Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek Bałtycki chillout nad morzem od 2199 zł 2599 zł
08.07.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz rekreacyjny Bałtycki chillout nad morzem od 2099 zł 2499 zł
08.07.2022 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie Bałtycki chillout nad morzem od 2199 zł 2599 zł
08.07.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Łeba - obóz rekreacyjny. Wypoczynek Bez Kitu nad Polskim Morzem od 1699 zł 1899 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Łeba - Kolonie Łebskie wakacje nad Polskim Morzem od 1999 zł 2199 zł
08.07.2022 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne. Wypoczynek Bez Kitu nad Polskim Morzem od 1699 zł 1899 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 12-14
Dojazd autokarem Łeba - obóz jazdy konnej nad Polskim Morzem od 2599 zł 2799 zł
10.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Łeba - obóz język angielski nad Polskim Morzem od 1999 zł 2099 zł
10.08.2022 (11 dni) wiek 12-14
Dojazd autokarem Łeba - obóz pływacki nad Polskim Morzem od 1999 zł 2199 zł
30.07.2022 (11 dni) wiek 10-12
Dojazd autokarem Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek od 2399 zł 2599 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Mielno - kolonia Nadmorska Przygoda nad morzem od 2649 zł 2849 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Mielno - obóz Słoneczne Wakacje nad morzem od 2399 zł 2599 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mielno - obóz Wakacje na Maxa nad morzem od 2499 zł 2699 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Mielno - przygoda w Hogwarcie od 2399 zł 2599 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonie w Puszczy Noteckiej od 1899 zł 2199 zł
19.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonia i obóz rowerowo-kajakowy w Puszczy Noteckiej od 1949 zł 2249 zł
19.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonia i obóz wędkarski w Puszczy Noteckiej od 1949 zł 2249 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Mierzyn- kolonia i obóz rekreacyjny w Puszczy Noteckiej od 1899 zł 2199 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mierzyn- kolonia i obóz survival i paintball w Puszczy Noteckiej od 1949 zł 2249 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Mierzyn-jazda konna w Puszczy Noteckiej od 2299 zł 2599 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Międzybrodzie Żywieckie - #Żarski PRO-bike w Beskidach od 3499 zł 3799 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Międzybrodzie Żywieckie - #Żarska Jamajka w Beskidach od 1999 zł 2299 zł
08.08.2022 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Międzybrodzie Żywieckie - #Żarska przygoda w Beskidach od 2299 zł 2599 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Międzybrodzie Żywieckie - #Żarski chill w Beskidach od 1899 zł 2099 zł
28.07.2022 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Międzyrzec Podlaski - 17 Przygód nad Jeziorem Lubelszczyzna od 1899 zł 2199 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Międzyrzec Podlaski - Sztuki Walki z Mistrzem Lubelszczyzna od 2049 zł 2349 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - 10 Krajów w 10 Dni nad morzem od 1999 zł 2299 zł
26.06.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - 15 Przygód nad morzem od 1999 zł 2299 zł
26.06.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - Art Camp nad morzem od 1999 zł 2299 zł
26.06.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - English Camp nad morzem od 1949 zł 2249 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - Kolonia Rekreacyjna nad morzem od 1949 zł 2249 zł
26.06.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Międzywodzie - Obóz Rekreacyjny nad morzem od 1949 zł 2249 zł
26.06.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - Obóz Zumba nad morzem od 1949 zł 2249 zł
26.06.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - Taniec Nowoczesny nad morzem od 1949 zł 2249 zł
26.06.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Kolonia Rekreacyjna nad morzem od 2349 zł 2449 zł
26.06.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Obóz Języka Angielskiego nad morzem od 2349 zł 2449 zł
26.06.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Obóz Rekreacyjny nad morzem od 2349 zł 2449 zł
26.06.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Obóz Wychowawca Kolonijny nad morzem od 2349 zł 2449 zł
26.06.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - ASG Counter Strike od 2399 zł 2699 zł
10.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - ASG Delta Force od 2499 zł 2799 zł
10.08.2022 (11 dni) wiek 12-15
Dojazd autokarem Mrzeżyno - ASG Oddział elitarny od 2499 zł 2799 zł
10.08.2022 (11 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - ASG Wojownicy pustkowi od 2349 zł 2649 zł
10.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - lato i K-pop od 1899 zł 2199 zł
10.08.2022 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Mrzeżyno - Młody komandos od 2349 zł 2649 zł
10.08.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz rekreacyjny od 1799 zł 1999 zł
10.08.2022 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Mrzeżyno - Ranger Camp od 2449 zł 2749 zł
19.07.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - Snajper od 2499 zł 2799 zł
10.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia języka angielskiego w górach od 1849 zł 2149 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia plastyczna w górach od 1749 zł 2049 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia rekreacyjna w górach od 1649 zł 1949 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia Zumba Fitness w górach od 1749 zł 2049 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Adventure w górach od 1949 zł 2249 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Akademia kulinarna i zdrowego stylu życia w górach od 1849 zł 2149 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz fotografia w górach od 1849 zł 2149 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz języka angielskiego w górach od 1849 zł 2149 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Manga i anime w górach od 1749 zł 2049 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz paintballowy w górach od 1949 zł 2249 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz plastyczny w górach od 1749 zł 2049 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz rekreacyjny w górach od 1649 zł 1949 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz survivalowy w górach od 1849 zł 2149 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz wokalny w górach od 1849 zł 2149 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Zumba Fitness w górach od 1749 zł 2049 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny w Beskidach od 2399 zł 2649 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus chłopcy w Beskidach od 2199 zł 2499 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz survival w Beskidach od 1799 zł 2099 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz tenisowy w Beskidach od 2249 zł 2499 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonie i obóz hulajnoga nad morzem Bałtyckim od 2149 zł 2399 zł
08.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonia i obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim od 2049 zł 2299 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonie i obóz skate deskorolka od 2149 zł 2399 zł
08.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze- kolonia i obóz skate rolki nad morzem Bałtyckim od 2149 zł 2399 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu w górach od 2099 zł 2399 zł
17.07.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiego w górach od 2149 zł 2449 zł
17.07.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba w górach od 2149 zł 2449 zł
17.07.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Niedzica - kolonie Akademia Żeglarstwa od 2399 zł 2699 zł
17.07.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Ostróda - obóz aktywni lub wygodni od 2399 zł 2649 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz motorowodny-szkoleniowy lub rekreacyjny od 2849 zł 3099 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz na patent żeglarski od 2849 zł 3099 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz nart wodnych&wakeboard od 2849 zł 3099 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz quadowo-paintballowy od 2849 zł 3099 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz quadowy od 2849 zł 3099 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz quadowy&sporty wodne od 2849 zł 3099 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz sportów wodnych od 2849 zł 3099 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz żeglarski rekreacyjny od 2849 zł 3099 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Ostróda - obóz żeglarski rekreacyjny od 2849 zł 3099 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 10-12
Dojazd autokarem Poddąbie - Taneczne wakacje kolonie,obóz nad morzem od 1849 zł 2149 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) nad morzem od 1799 zł 2099 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz rowerowy nad morzem od 1899 zł 2199 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz Wakacyjny active nad morzem od 1849 zł 2149 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Poddąbie-rekreacja nad morzem od 1799 zł 2099 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Podlesice - Jura adventure od 2199 zł 2499 zł
08.08.2022 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Podlesice - Jura climbing od 2399 zł 2699 zł
08.08.2022 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Podlesice - Jura rekreacja od 1899 zł 2199 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Podlesice - Manga i anime od 2199 zł 2399 zł
08.08.2022 (11 dni) wiek 11-16
Dojazd autokarem Podlesice - RPG Caerbannog od 2299 zł 2599 zł
28.07.2022 (11 dni) wiek 13-20
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz ABC jazdy konnej - Morze Bałtyckie od 2549 zł 2799 zł
10.08.2022 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki - Morze Bałtyckie od 2349 zł 2599 zł
10.08.2022 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz paintballowy - Morze Bałtyckie od 2449 zł 2699 zł
10.08.2022 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz rekreacyjny - Morze Bałtyckie od 2199 zł 2449 zł
10.08.2022 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz survivalowy - Morze Bałtyckie od 2449 zł 2699 zł
10.08.2022 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat ASG od 2099 zł 2599 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat małego paintballa Opolszczyzna od 2199 zł 2499 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat paintballa Opolszczyzna od 1999 zł 2499 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat paintballa i ASG Opolszczyzna od 2099 zł 2599 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat przygody Opolszczyzna od 1799 zł 2299 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat wyzwań Opolszczyzna od 2199 zł 2499 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat żywiołów Opolszczyzna od 1999 zł 2499 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - mania 4x4 off road od 1999 zł 2299 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - mania przetrwania od 1799 zł 1999 zł
28.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - mania strzelania od 1799 zł 2099 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - mania wspinania od 1799 zł 2099 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - mania wypoczywania od 1699 zł 1799 zł
28.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - military extreme camp od 1899 zł 2199 zł
17.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - mini extreme camp od 1799 zł 2099 zł
08.08.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - multimania od 1799 zł 2099 zł
08.08.2022 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - quadowi maniacy od 1999 zł 2299 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - sztuki walki od 1799 zł 1999 zł
28.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Poznań - Koreański POP od 1799 zł 2099 zł
07.07.2022 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Poznań - Obóz Rekreacyjny od 1799 zł 2099 zł
07.07.2022 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Poznań - Skate (Hulajnoga, Rolki, Deska i inne) od 1799 zł 2099 zł
07.07.2022 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia ABC jazdy konnej Opolszczyzna od 2449 zł 2649 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia plastyczna Opolszczyzna od 2199 zł 2399 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia w Gościnnej Zagrodzie Opolszczyzna od 2099 zł 2299 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Puck - obóz windsurfingowy nad morzem od 2399 zł 2499 zł
22.08.2022 (9 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - kolonia przygodowa od 1899 zł 2199 zł
17.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - obóz przygodowy od 1799 zł 2199 zł
28.07.2022 (11 dni) wiek 10-15
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - roboty i Lego od 1999 zł 2399 zł
28.07.2022 (11 dni) wiek 10-15
Dojazd autokarem Regietów - Terenowa jazda konna od 2899 zł 3399 zł
18.07.2022 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Rejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - szkoleniowy od 2399 zł 2649 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Rejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - turystyczny od 2399 zł 2649 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki Morze Bałtyckie od 2049 zł 2299 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz Minecraft Morze Bałtyckie od 2049 zł 2299 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz plastyczny Morze Bałtyckie od 1999 zł 2249 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz rekreacyjny Morze Bałtyckie od 1849 zł 2099 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz Świat Gier Morze Bałtyckie od 1999 zł 2249 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz TechCamp Morze Bałtyckie od 1999 zł 2249 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśne ASG na Mazurach od 2299 zł 2599 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśne Laboratorium na Mazurach od 1999 zł 2299 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśny Agent na Mazurach od 1999 zł 2299 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśny Olimpijczyk na Mazurach od 1999 zł 2299 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Obóz jeździecki na Mazurach od 2549 zł 2849 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Obóz żeglarski na Mazurach od 2549 zł 2849 zł
02.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Sienno - Agroturystyka Zacisze - Jazda konna od 2349 zł 2649 zł
29.07.2022 (8 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Sienno - Agroturystyka Zacisze - Wakacje na wsi od 1999 zł 2299 zł
29.07.2022 (8 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Spała - obóz ASG - Ziemia Łódzka od 2749 zł 2949 zł
17.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Spała - obóz jazdy konnej - Ziemia Łódzka od 3199 zł 3399 zł
28.07.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Spała - obóz z adrenaliną - Ziemia Łódzka od 2599 zł 2799 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz języka angielskiego Karkonosze od 2149 zł 2399 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz Konwent Cosplay Karkonosze od 2699 zł 2799 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz Minecraft Karkonosze od 2249 zł 2499 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz plastyczny Karkonosze od 2149 zł 2399 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny Karkonosze od 2049 zł 2299 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Świnoujście - Kolonia Rekreacyjna nad morzem od 1749 zł 2149 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Języka Hiszpańskiego nad morzem od 1749 zł 2149 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz MultiSPORT nad morzem od 1799 zł 2199 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Odkrywamy Japonię nad morzem od 1799 zł 2199 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Ratownik WOPR nad morzem od 2449 zł 2849 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Rekreacyjny nad morzem od 1749 zł 2149 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Świat Mangi nad morzem od 1799 zł 2199 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Tresna - 10 zwariowanych przygód Beskidy od 2299 zł 2499 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 9-15
Dojazd autokarem Tresna - mały paintball Beskidy od 2099 zł 2399 zł
17.07.2022 (11 dni) wiek 9-12
Dojazd autokarem Tresna - obóz ASG Beskidy od 2199 zł 2499 zł
17.07.2022 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Tresna - wakacje z adrenaliną Beskidy od 2199 zł 2499 zł
17.07.2022 (11 dni) wiek 9-15
Dojazd autokarem Tresna - zabawa i przygoda Beskidy od 1899 zł 2199 zł
17.07.2022 (11 dni) wiek 9-15
Dojazd autokarem Trójmiasto - obóz podróżnika od 1999 zł 2099 zł
09.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Uniejów - obóz gamingowy Ziemia Łódzka od 2549 zł 2949 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz jazdy konnej Ziemia Łódzka od 3599 zł 3999 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz NERF Ziemia Łódzka od 2549 zł 2949 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Uniejów - obóz rekreacyjny - Termalna zabawa Ziemia Łódzka od 1949 zł 2349 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz rekreacyjny z nauką języka polskiego od 1949 zł 2349 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Wyścigi RC+ (remote control races) Ziemia Łódzka od 2549 zł 2949 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz z Minecraftem Ziemia Łódzka od 2549 zł 2949 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Zostań Gwiazdą Internetu (Youtube, TikTok, Twitch) Ziemia Łódzka od 2549 zł 2949 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Ustka - kolonia i obóz rekreacyjny Morze Bałtyckie od 2099 zł 2299 zł
19.07.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - kolonia i obóz wakacje z zumbą Morze Bałtyckie od 2149 zł 2349 zł
19.07.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - obóz piłki nożnej Morze Bałtyckie od 2149 zł 2349 zł
19.07.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - obóz siatkówki Morze Bałtyckie od 2149 zł 2349 zł
19.07.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego Morze Bałtyckie od 2149 zł 2349 zł
19.07.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka- kolonia i obóz szachowy Morze Bałtyckie od 2149 zł 2349 zł
19.07.2022 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustroń - magia i czary w Beskidach od 1899 zł 2199 zł
17.07.2022 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - młody detektyw w Beskidach od 1899 zł 2199 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - obóz rekreacyjny w Beskidach od 1899 zł 2099 zł
28.07.2022 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - parki rozrywki w Beskidach od 2399 zł 2599 zł
28.07.2022 (11 dni) wiek 10-15
Dojazd autokarem Wisła - kolonie ABC gimnastyczno-akrobatyczne od 2149 zł 2449 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 9-12
Dojazd autokarem Wisła - kolonie multisport od 2049 zł 2349 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 9-12
Dojazd autokarem Wisła - obóz języka angielskiego od 2049 zł 2349 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz multisport od 2049 zł 2349 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz rowerowy od 2749 zł 3049 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz włóczykija od 2049 zł 2349 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz D.I.Y. w górach od 1999 zł 2199 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz Dance Camp w górach od 1999 zł 2199 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz English Camp w górach od 1999 zł 2199 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz Fashion Camp w górach od 1999 zł 2199 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne w górach od 1999 zł 2199 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - kolonie Tatrzański Luz w górach od 1899 zł 2099 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne w górach od 1999 zł 2199 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda w górach od 2099 zł 2299 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzański Luz w górach od 1899 zł 2099 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki w górach od 2099 zł 2299 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - ASG siły specjalne Bory Tucholskie od 2299 zł 2599 zł
27.06.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód Bory Tucholskie od 2299 zł 2599 zł
10.08.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia 4 żywioły Bory Tucholskie od 2299 zł 2599 zł
10.08.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Farmer Bory Tucholskie od 2349 zł 2649 zł
10.08.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Traper Bory Tucholskie od 2199 zł 2499 zł
10.08.2022 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz wędkarski Bory Tucholskie od 2399 zł 2699 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - Sztuka Przetrwania Bory Tucholskie od 2099 zł 2399 zł
19.07.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zawoja - obóz przygodowy w Beskidach od 1999 zł 2299 zł
08.08.2022 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Zawoja - obóz rekreacyjny - Mountain relaks w Beskidach od 1899 zł 1999 zł
08.08.2022 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Zawoja - parki atrakcji w Beskidach od 2099 zł 2399 zł
28.07.2022 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Zawoja - zdobywcy górskich szczytów w Beskidach od 1999 zł 2299 zł
08.08.2022 (11 dni) wiek 13-17

Klub Urwisa
Polska
Dojazd autokarem Dźwirzyno - Klub Urwisa Akademia Przygody nad morzem od 1849 zł 2099 zł
30.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Plastyczna nad Polskim Morzem od 2149 zł 2349 zł
09.08.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Rekreacyjna nad Polskim Morzem od 2099 zł 2299 zł
26.06.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Jarosławiec - Klub Urwisa Piłka Nożna nad Polskim Morzem od 2099 zł 2299 zł
09.08.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Krasiejów - Klub Urwisa Kreatywne wakacje na Opolszczyźnie od 1899 zł 2199 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Łeba - Klub Urwisa Łebskie wakacje nad Polskim Morzem od 1999 zł 2199 zł
08.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - Klub Urwisa Akademia Przygody w górach od 1649 zł 1949 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Przysiecz - Klub Urwisa Kolonie ze zwierzętami Opolszczyzna od 2099 zł 2299 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - urwis na wakacjach od 1799 zł 2199 zł
28.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - urwisy, roboty i Lego od 1999 zł 2399 zł
28.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Sienno - Agroturystyka Zacisze - Jazda konna od 2349 zł 2649 zł
29.07.2022 (8 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Sienno - Agroturystyka Zacisze - Wakacje na wsi od 1999 zł 2299 zł
29.07.2022 (8 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Ustroń - magiczna kolonia w Beskidach od 1899 zł 2199 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Ustroń - wesoła kolonia w Beskidach od 1799 zł 2099 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda w górach od 2049 zł 2249 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne w górach od 1999 zł 2199 zł
25.06.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - Klub Urwisa kolonia z artystyczną duszą w górach od 2049 zł 2249 zł
06.07.2022 (11 dni) wiek 7-11




NASZA OFERTA
POLECAMY
DLA KLIENTA
INFORMACJE
Biuro Podróży Almatur
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatnoœci.
pfr    Subwencja PFR