Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Promocja Obozy i kolonie w Polsce Almatur 2022

bezpieczne
podróże
OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY W ŁAZACH BIURO OBOZY KOLONIE W POLSCE OBOZY KOLONIE ZA GRANICĄ
menuAlmatur kolonie i obozy
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy młodzieżowe kolonie
Polecamy
Obozy i kolonie

Strona główna


Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - Z Artystyczną Duszą od 1999 zł 2099 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - 9 Przygód w 9 Dni od 2249 zł 2349 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - Konwent Manga i Anime od 2049 zł 2149 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Survivalowy od 1749 zł 1949 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko Zamek - Klub Urwisa - Eko Kolonia od 2099 zł 2199 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel od 2099 zł 2199 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Rekreacyjny od 2099 zł 2199 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Czaplinek - kurs nurkowania OWSD na Pojezierzu Drawskim od 3699 zł 3999 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz multisportowy na Pojezierzu Drawskim od 2299 zł 2599 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz rekreacyjny na Pojezierzu Drawskim od 2199 zł 2499 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz windsurfingowy na Pojezierzu Drawskim od 2549 zł 2849 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz żeglarski na Pojezierzu Drawskim od 2549 zł 2849 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy nad Polskim Morzem od 2699 zł 2899 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz rekreacyjny nad Polskim Morzem od 2499 zł 2699 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz zakręcone wakacje nad Polskim Morzem od 2599 zł 2799 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna nad morzem od 1899 zł 2099 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia Zumba Fitness nad morzem od 1999 zł 2199 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz fotograficzny nad morzem od 2099 zł 2299 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rekreacyjny nad morzem od 1899 zł 2099 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz Zumba Fitness nad morzem od 1999 zł 2199 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Kolonia Rekreacyjna nad morzem od 1899 zł 2249 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Jazdy Konnej nad morzem od 2549 zł 2999 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Rekreacyjny nad morzem od 1899 zł 2249 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne nad morzem od 2099 zł 2449 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz Minecraft na Opolszczyźnie od 1999 zł 2299 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz Świat Młodego Odkrywcy na Opolszczyźnie od 1999 zł 2299 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz Świat Przygód na Opolszczyźnie od 1899 zł 2199 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Międzywodzie - 10 Krajów w 10 Dni nad morzem od 1999 zł 2299 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - 15 Przygód nad morzem od 1999 zł 2299 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - English Camp nad morzem od 1949 zł 2249 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - Obóz Rekreacyjny nad morzem od 1949 zł 2249 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny w Beskidach od 2399 zł 2649 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus chłopcy w Beskidach od 2199 zł 2499 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz tenisowy w Beskidach od 2249 zł 2499 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat ASG od 2299 zł 2599 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat małego paintballa Opolszczyzna od 2199 zł 2499 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat paintballa Opolszczyzna od 2199 zł 2499 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat paintballa i ASG Opolszczyzna od 2299 zł 2599 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat przygody Opolszczyzna od 1999 zł 2299 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat wyzwań Opolszczyzna od 2199 zł 2499 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat żywiołów Opolszczyzna od 2199 zł 2499 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Mania 4x4 off road od 1999 zł 2299 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Mania strzelania od 1899 zł 2099 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Mania wspinania od 1899 zł 2099 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Mini extreme camp od 1799 zł 2099 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Multimania od 1799 zł 2099 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Quadowi maniacy od 2199 zł 2299 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia ABC jazdy konnej Opolszczyzna od 2449 zł 2649 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia plastyczna Opolszczyzna od 2199 zł 2399 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia w Gościnnej Zagrodzie Opolszczyzna od 2099 zł 2299 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki Morze Bałtyckie od 1899 zł 2299 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz plastyczny Morze Bałtyckie od 1849 zł 2249 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz rekreacyjny Morze Bałtyckie od 1699 zł 2099 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz Świat Gier Morze Bałtyckie od 1849 zł 2249 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Świnoujście - Manga od 1799 zł 2199 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Języka Hiszpańskiego nad morzem od 1749 zł 2149 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Odkrywamy Japonię nad morzem od 1799 zł 2199 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Rekreacyjny nad morzem od 1749 zł 2149 zł
20.08.2022 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Uniejów - obóz gamingowy Ziemia Łódzka od 2549 zł 2949 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz rekreacyjny - Termalna zabawa Ziemia Łódzka od 1949 zł 2349 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz z Minecraftem Ziemia Łódzka od 2549 zł 2949 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz wędkarski Bory Tucholskie od 2399 zł 2699 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - Sztuka Przetrwania Bory Tucholskie od 2099 zł 2399 zł
21.08.2022 (11 dni) wiek 12-18

Klub Urwisa
Polska
Dojazd autokarem Krasiejów - Klub Urwisa Kreatywne wakacje na Opolszczyźnie od 1899 zł 2199 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Przysiecz - Klub Urwisa Kolonie ze zwierzętami Opolszczyzna od 2099 zł 2299 zł
19.08.2022 (11 dni) wiek 7-11




NASZA OFERTA
POLECAMY
DLA KLIENTA
INFORMACJE
Biuro Podróży Almatur
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna, dzieci i studenci, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę na obozy, kolonie, obozy młodzieżowe i wycieczki objazdowe. Biuro Podróży Almatur propaguje aktywne, rekreacyjne oraz sportowe formy wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając, chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych czy koloniach dla dzieci. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, sportowe, kolonie dla dzieci to bezstresowe wakacje. Obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci to klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci oraz wycieczki objazdowe. Zapraszamy na obozy i kolonie letnie.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
pfr    Subwencja PFR