Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Promocja Obozy i kolonie w Polsce Almatur 2020

LATO 2020 OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY ŁAZY WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO OBOZY MŁODZIEŻOWE W POLSCE OBOZY MŁODZIEŻOWE ZA GRANICĄ
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje

Strona główna


Promocje
Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Giby - obóz Świat 6 Przygód - Suwalszczyzna od 1349 zł 1499 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - kolonia rekreacyjna - zatoka Gdańska od 1349 zł 1499 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz rekreacyjny - zatoka Gdańska od 1349 zł 1499 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Wisła - obóz Akademia tańca od 1399 zł 1599 zł
08.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec nad morzem Bałtyckim od 1449 zł 1599 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim od 1449 zł 1599 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - kolonia rozmaitości od 1449 zł 1599 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim od 1449 zł 1599 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz przygody - zatoka Gdańska od 1449 zł 1599 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Wisła - Beskidzki Klub Włóczykija - obóz górski od 1449 zł 1649 zł
30.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz pływacki nad morzem Bałtyckim od 1499 zł 1649 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 9-12
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia tańca i stylu nad morzem Bałtyckim od 1499 zł 1649 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej na Mazurach od 1499 zł 1649 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny na Mazurach od 1499 zł 1649 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch na Mazurach od 1499 zł 1649 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia piłki nożnej na Mazurach od 1499 zł 1649 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia rekreacyjna na Mazurach od 1499 zł 1649 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz koszykówki nad morzem Bałtyckim od 1549 zł 1699 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz piłki nożnej nad morzem Bałtyckim od 1549 zł 1699 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz siatkówki nad morzem Bałtyckim od 1549 zł 1699 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz survival i paintball - zatoka Gdańska od 1549 zł 1699 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki na Mazurach od 1599 zł 1749 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki na Mazurach od 1599 zł 1749 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Wisła - obóz fotograficzny od 1599 zł 1799 zł
08.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia języka angielskiego od 1649 zł 1799 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny na Mazurach od 1649 zł 1799 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz Joga od 1649 zł 1799 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny na Mazurach od 1649 zł 1799 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki na Mazurach od 1649 zł 1799 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia kulinarna na Mazurach od 1649 zł 1799 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walki na Mazurach od 1649 zł 1799 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśna EKOsfera od 1649 zł 1799 zł
02.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśna FITosfera od 1649 zł 1799 zł
02.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśne Laboratorium od 1649 zł 1799 zł
02.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśny Agent od 1649 zł 1799 zł
02.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz teatralno-aktorski od 1649 zł 1799 zł
08.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych od 1699 zł 1849 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball na Mazurach od 1699 zł 1849 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego na Mazurach od 1699 zł 1849 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia pływania na Mazurach od 1699 zł 1849 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia przygodowa od 1699 zł 1849 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia tenisa ziemnego na Mazurach od 1699 zł 1849 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Wisła - obóz języka angielskiego od 1699 zł 1849 zł
30.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz rowerowy od 1699 zł 1899 zł
08.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz muzyczny od 1749 zł 1899 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego na Mazurach od 1749 zł 1899 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia taneczna na Mazurach od 1749 zł 1899 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia języka angielskiego na Mazurach od 1799 zł 1949 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej na Mazurach od 1899 zł 2049 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Obóz żeglarski od 2049 zł 2199 zł
02.07.2020 (11 dni) wiek 12-17

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.