Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Promocja Obozy i kolonie w Polsce Almatur 2020

LATO 2020 OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY ŁAZY WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO OBOZY MŁODZIEŻOWE W POLSCE OBOZY MŁODZIEŻOWE ZA GRANICĄ
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje

Strona główna


Promocje
Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon na Pojezierzu Drawskim od 999 zł 1199 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz rekreacyjny - wakacje nad polskim morzem od 999 zł 1199 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz survivalowo-militarny nad morzem Bałtyckim od 999 zł 1199 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia rekreacyjna w Tatrach od 999 zł 1149 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz rekreacyjny w Tatrach od 999 zł 1149 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Mania Przetrwania od 999 zł 1199 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Survival od 1049 zł 1249 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Berezka - obóz odchudzająco-kondycyjny w Bieszczadach od 1099 zł 1299 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - pracownia fotograficzna w Bieszczadach od 1099 zł 1299 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Z artystyczną duszą od 1099 zł 1299 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Lesko Zamek - obóz rekreacyjny w Bieszczadach od 1099 zł 1349 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz Akademia Pani Kleks - wakacje nad polskim morzem od 1099 zł 1299 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz Eco Zakręceni - wakacje nad polskim morzem od 1099 zł 1299 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie - wakacje nad polskim morzem od 1099 zł 1299 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz Języka Angielskiego pod namiotami od 1099 zł 1299 zł
28.06.2020 (11 dni) wiek 12-19
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz Rekreacyjny pod namiotami od 1099 zł 1299 zł
28.06.2020 (11 dni) wiek 12-19
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz Wychowawca Kolonijny pod namiotami od 1099 zł 1299 zł
28.06.2020 (11 dni) wiek 14-19
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz Zumba pod namiotami od 1099 zł 1299 zł
28.06.2020 (11 dni) wiek 12-19
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia Fitness od 1099 zł 1249 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia plastyczna w Tatrach od 1099 zł 1249 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Fitness od 1099 zł 1249 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz plastyczny w Tatrach od 1099 zł 1249 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Przygody od 1099 zł 1299 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Mania Strzelania od 1099 zł 1299 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Mania Wspinania od 1099 zł 1299 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - MultiMania od 1099 zł 1299 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Świnoujście - kolonia rekreacyjna nad morzem od 1099 zł 1399 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz języka hiszpańskiego nad morzem od 1099 zł 1399 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz tańca nowoczesnego nad morzem od 1099 zł 1399 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Berezka - obóz detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel od 1149 zł 1349 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz rekreacyjny nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1149 zł 1349 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem od 1149 zł 1349 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - kolonia rekreacyjna nad Bałtykiem od 1149 zł 1349 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz piłki nożnej nad Bałtykiem od 1149 zł 1349 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem od 1149 zł 1349 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz sportowy nad Bałtykiem od 1149 zł 1349 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz taneczny nad Bałtykiem od 1149 zł 1349 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - konwent Mangi i Anime w Bieszczadach od 1149 zł 1349 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Lesko Zamek - kolonia rekreacyjna w Bieszczadach od 1149 zł 1349 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Lesko Zamek - szkółka piłkarska w Bieszczadach od 1149 zł 1349 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz MultiSPORT nad morzem od 1149 zł 1449 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Odkrywamy Japonię nad morzem od 1149 zł 1449 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy na Pojezierzu Drawskim od 1199 zł 1399 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz wędkarski na Pojezierzu Drawskim od 1199 zł 1399 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim od 1199 zł 1399 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu nad morzem od 1199 zł 1399 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-15
Dojazd autokarem Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu nad morzem od 1199 zł 1399 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - kolonia rekreacyjna nad morzem Bałtyckim od 1199 zł 1399 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz wychowawca kolonijny nad morzem Bałtyckim od 1199 zł 1399 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz zumba nad morzem Bałtyckim od 1199 zł 1399 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia w Tatrach od 1199 zł 1349 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia języka angielskiego w Tatrach od 1199 zł 1349 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz języka angielskiego w Tatrach od 1199 zł 1349 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - warsztaty wokalne w Tatrach od 1199 zł 1349 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat FIT&FUN od 1199 zł 1399 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Fotografii od 1199 zł 1399 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Zamrzenica - Sztuka Przetrwania od 1199 zł 1399 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz multisportowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1249 zł 1449 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz piłki nożnej nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1249 zł 1449 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz przygodowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1249 zł 1449 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty literackie nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1249 zł 1449 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty wokalne nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1249 zł 1449 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna nad Bałtykiem od 1249 zł 1399 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem od 1249 zł 1399 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem od 1249 zł 1449 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - szkółka piłkarska nad Bałtykiem od 1249 zł 1449 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - szkółka pływacka nad Bałtykiem od 1249 zł 1449 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Lesko Zamek - szkółka pływacka w Bieszczadach od 1249 zł 1549 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa od 1249 zł 1449 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Pokrzywna - kolonia w świecie zwierząt od 1249 zł 1449 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów od 1249 zł 1449 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Wodna przygoda od 1249 zł 1449 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz rekreacyjny nad morzem od 1249 zł 1399 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG komandos na Pojezierzu Drawskim od 1299 zł 1499 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz paintballowy na Pojezierzu Drawskim od 1299 zł 1499 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Częstochowa - obóz siatkarski VolleyballCamp od 1299 zł 1499 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids nad Bałtykiem od 1299 zł 1499 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Jarosławiec - kolonia rekreacyjna nad Bałtykiem od 1299 zł 1499 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz tenisa ziemnego nad Bałtykiem od 1299 zł 1499 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki od 1299 zł 1499 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - obóz paintballowy w Bieszczadach od 1299 zł 1549 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia robotyczna od 1299 zł 1449 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz paintballowy w Tatrach od 1299 zł 1449 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz robotyczny od 1299 zł 1449 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Paintballa od 1299 zł 1499 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Wyzwań od 1299 zł 1499 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Extreme Camp od 1299 zł 1499 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Off Road od 1299 zł 1499 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Quadowi maniacy od 1299 zł 1499 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz surfingowy nad morzem od 1299 zł 1649 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Świat Mangi nad morzem od 1299 zł 1449 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Ustroń - obóz rekreacyjny od 1299 zł 1499 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Rekreacji od 1299 zł 1499 zł
08.07.2020 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Zawoja - obóz rekreacyjny od 1299 zł 1499 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 9-15
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz Freestyle Football nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1349 zł 1549 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz interdyscyplinarny nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1349 zł 1549 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1349 zł 1549 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz windsurfingowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1349 zł 1549 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz żeglarski nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1349 zł 1549 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz fitness i sport nad morzem Bałtyckim od 1349 zł 1549 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz taneczny nad morzem Bałtyckim od 1349 zł 1549 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia fitness od 1349 zł 1499 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia plastyczna nad Bałtykiem od 1349 zł 1499 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia Sportowy MIX od 1349 zł 1499 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz fitness od 1349 zł 1499 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz plastyczny nad Bałtykiem od 1349 zł 1499 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz Sportowy MIX od 1349 zł 1499 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Giby - obóz Świat 6 Przygód - Suwalszczyzna od 1349 zł 1499 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz pływacki nad Bałtykiem od 1349 zł 1549 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - kolonia rekreacyjna - zatoka Gdańska od 1349 zł 1499 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz rekreacyjny - zatoka Gdańska od 1349 zł 1499 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz plastyczny nad morzem Bałtyckim od 1349 zł 1549 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG od 1349 zł 1549 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Traper od 1349 zł 1549 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego na Pojezierzu Drawskim od 1399 zł 1599 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz wodna przygoda nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1399 zł 1599 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz Fantazy nad morzem Bałtyckim od 1399 zł 1599 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz japoński nad morzem Bałtyckim od 1399 zł 1599 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz Komandos Junior nad Bałtykiem od 1399 zł 1599 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne nad Bałtykiem od 1399 zł 1599 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz rekreacyjny wakacje nad morzem od 1399 zł 1599 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat ASG od 1399 zł 1599 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Ponik - obóz Combat Camp Ośrodek Ponik od 1399 zł 1599 zł
08.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ponik - obóz Mini Extreme Camp Ośrodek Ponik od 1399 zł 1599 zł
08.07.2020 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Ustroń - Magia i czary od 1399 zł 1599 zł
30.07.2020 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - Młody detektyw Ondraszek od 1399 zł 1599 zł
08.07.2020 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Piłkarska pasja od 1399 zł 1599 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Wodna pasja od 1399 zł 1599 zł
08.07.2020 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Zawoja - obóz przygodowy od 1399 zł 1599 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 9-15
Dojazd autokarem Zawoja - obóz Zdobywcy Górskich Szczytów od 1399 zł 1599 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 11-17
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec nad morzem Bałtyckim od 1449 zł 1599 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim od 1449 zł 1599 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz zakręcone wakacje nad morzem Bałtyckim od 1449 zł 1649 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz ASG nad Bałtykiem od 1449 zł 1649 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia języka angielskiego nad Bałtykiem od 1449 zł 1599 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz języka angielskiego nad Bałtykiem od 1449 zł 1599 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - kolonia rozmaitości od 1449 zł 1599 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim od 1449 zł 1599 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz przygody - zatoka Gdańska od 1449 zł 1599 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Poznań - obóz rekreacyjny od 1449 zł 1649 zł
09.07.2020 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Poznań - Skate ( Hulajnoga, Rolki, Deska i inne ) od 1449 zł 1649 zł
09.07.2020 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Wisła - obóz Akademia tańca od 1449 zł 1599 zł
08.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - Beskidzki Klub Włóczykija - obóz górski od 1449 zł 1599 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Farmer od 1449 zł 1649 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Brenna - MultiBrenna od 1499 zł 1699 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz pływacki nad morzem Bałtyckim od 1499 zł 1649 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 9-12
Dojazd autokarem Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy nad morzem Bałtyckim od 1499 zł 1699 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia tańca i stylu nad morzem Bałtyckim od 1499 zł 1649 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej na Mazurach od 1499 zł 1649 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny na Mazurach od 1499 zł 1649 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch na Mazurach od 1499 zł 1649 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia piłki nożnej na Mazurach od 1499 zł 1649 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia rekreacyjna na Mazurach od 1499 zł 1649 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Poznań - Kolonia w Stumilowym Lesie od 1499 zł 1699 zł
09.07.2020 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Poznań - Koreański POP od 1499 zł 1699 zł
20.07.2020 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Ustroń - Dookoła świata od 1499 zł 1699 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci paintballa od 1499 zł 1699 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód od 1499 zł 1649 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zawoja - parki atrakcji od 1499 zł 1699 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Zbrosławice - kurs jeździectwa od 1499 zł 1699 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Krasnobród - obóz rekreacyjny od 1539 zł 1689 zł
10.07.2020 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Krasnobród - kolonia rekreacyjna od 1539 zł 1689 zł
10.07.2020 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz koszykówki nad morzem Bałtyckim od 1549 zł 1699 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz piłki nożnej nad morzem Bałtyckim od 1549 zł 1699 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz siatkówki nad morzem Bałtyckim od 1549 zł 1699 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz windsurfingowy nad morzem Bałtyckim od 1549 zł 1749 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz survival i paintball - zatoka Gdańska od 1549 zł 1699 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi wakacje nad morzem od 1549 zł 1749 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos wakacje nad morzem od 1549 zł 1749 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Mrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike wakacje nad morzem od 1549 zł 1749 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz ASG od 1549 zł 1849 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz rekreacyjny od 1579 zł 1779 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Brenna - obóz rolkowe szaleństwo w Beskidach od 1599 zł 1799 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz jazdy konnej nad Bałtykiem od 1599 zł 1799 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki na Mazurach od 1599 zł 1749 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki na Mazurach od 1599 zł 1749 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - obóz szybowcowy w Bieszczadach od 1599 zł 1799 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje nad morzem od 1599 zł 1799 zł
10.07.2020 (11 dni) wiek 12-15
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz języka angielskiego nad morzem Bałtyckim od 1599 zł 1799 zł
09.07.2020 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Ustroń - Parki rozrywki od 1599 zł 1799 zł
30.07.2020 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - RPG Caerbannog od 1599 zł 1799 zł
30.07.2020 (11 dni) wiek 13-19
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Adrenaliny od 1599 zł 1799 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci ASG od 1599 zł 1799 zł
08.07.2020 (11 dni) wiek 11-14
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz fotograficzny od 1649 zł 1799 zł
01.08.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz sportów wodnych od 1649 zł 1799 zł
01.08.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz archery tag i paintball nad Bałtykiem od 1649 zł 1849 zł
28.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia języka angielskiego od 1649 zł 1799 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny na Mazurach od 1649 zł 1799 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz Joga od 1649 zł 1799 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny na Mazurach od 1649 zł 1799 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki na Mazurach od 1649 zł 1799 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia kulinarna na Mazurach od 1649 zł 1799 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walki na Mazurach od 1649 zł 1799 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Krasnobród - obóz języka angielskiego od 1649 zł 1799 zł
10.07.2020 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Łeba - Akademia urody od 1649 zł 1849 zł
10.07.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Łeba - obóz język angielski od 1649 zł 1849 zł
10.07.2020 (11 dni) wiek 12-15
Dojazd autokarem Łeba - obóz pływacki od 1649 zł 1849 zł
10.07.2020 (11 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Łeba - obóz taneczny od 1649 zł 1849 zł
10.07.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny ASG Oddział Elitarny wakacje nad morzem od 1649 zł 1849 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force wakacje nad morzem od 1649 zł 1849 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Mrzeżyno militarne - paintball - Łowcy Adrenaliny od 1649 zł 1849 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno obóz militarny Ranger Camp od 1649 zł 1849 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno- obóz militarny snajperski wakacje nad morzem od 1649 zł 1849 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśna EKOsfera od 1649 zł 1799 zł
02.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśna FITosfera od 1649 zł 1799 zł
02.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśne Laboratorium od 1649 zł 1799 zł
02.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśny Agent od 1649 zł 1799 zł
02.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Selmęt - obóz multisport od 1649 zł 1799 zł
13.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz fotograficzny od 1649 zł 1849 zł
30.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz teatralno-aktorski od 1649 zł 1799 zł
08.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Laserowy Paintball od 1649 zł 1849 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz wędkarski od 1649 zł 1849 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Bałtów - kolonie "Skarby Ziemi" - geologia, archeologia, paleontologia, przyroda od 1699 zł 1899 zł
01.08.2020 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Brenna - jazda konna od 1699 zł 1899 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz detektywistyczny od 1699 zł 1849 zł
12.08.2020 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz jazdy konnej nad Bałtykiem od 1699 zł 1899 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych od 1699 zł 1849 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball na Mazurach od 1699 zł 1849 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego na Mazurach od 1699 zł 1849 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia pływania na Mazurach od 1699 zł 1849 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia przygodowa od 1699 zł 1849 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia tenisa ziemnego na Mazurach od 1699 zł 1849 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz młodego odkrywcy od 1699 zł 1899 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz programisty i konstruktora lego od 1699 zł 1899 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz Mrzeżyno na maxa od 1699 zł 1899 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Military Camp w górach od 1699 zł 1849 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Wisła - obóz języka angielskiego od 1699 zł 1849 zł
30.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz kinomaniaka od 1749 zł 1899 zł
01.08.2020 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz muzyczny od 1749 zł 1899 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego na Mazurach od 1749 zł 1899 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia taneczna na Mazurach od 1749 zł 1899 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Selmęt - obóz przygodowy od 1749 zł 1899 zł
13.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Warsztaty wokalne od 1749 zł 1899 zł
12.08.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia języka angielskiego na Mazurach od 1799 zł 1949 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Łeba - obóz robotyki od 1799 zł 1999 zł
10.07.2020 (11 dni) wiek 10-15
Dojazd autokarem Bałtów - kolonie detektywistyczne od 1849 zł 1999 zł
21.07.2020 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz reżysersko-filmowy od 1849 zł 1999 zł
01.08.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Brenna - beskidzki rajd konny w Beskidach od 1899 zł 2099 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej na Mazurach od 1899 zł 2049 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Selmęt - obóz multiwodnik od 1949 zł 2099 zł
13.07.2020 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Ratownik WOPR nad morzem od 1949 zł 2249 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zbrosławice - obóz muzyczno-konny od 1999 zł 2199 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (elektryczną) od 2049 zł 2199 zł
21.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (klasyczną lub akustyczną) od 2049 zł 2199 zł
21.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej od 2049 zł 2199 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Obóz żeglarski od 2049 zł 2199 zł
02.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne od 2099 zł 2299 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Zbrosławice - obóz angielski w siodle od 2099 zł 2299 zł
08.07.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena" od 2199 zł 2399 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Polańczyk - obóz żeglarski od 2349 zł 2549 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 14-19

Klub Urwisa
Polska
Dojazd autokarem Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna w Tatrach od 999 zł 1149 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Klub Urwisa kolonia "Eko Zuchy" w Bieszczadach od 1149 zł 1349 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna dla najmłodszych nad Bałtykiem od 1249 zł 1399 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Jarosławiec - kolonia plastyczna dla dzieci od 1299 zł 1499 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Jarosławiec - kolonia rekreacyjna dla dzieci od 1299 zł 1499 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Jarosławiec - kolonia piłki nożnej dla dzieci od 1299 zł 1499 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Giby - kolonia Zostań Odkrywcą - Suwalszczyzna od 1399 zł 1549 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Klub Urwisa Wakacje z Pasją od 1399 zł 1599 zł
10.08.2020 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Poznań - Kolonia w Stumilowym Lesie od 1499 zł 1699 zł
09.07.2020 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Ustroń - Klub Urwisa Wesoła kolonia od 1499 zł 1699 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dębogóra - kolonia Wakacje nad rozlewiskiem dla najmłodszych od 1549 zł 1749 zł
20.07.2020 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Krasiejów - kolonia kreatywne wakacje od 1579 zł 1779 zł
10.08.2020 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Łeba - Klub Urwisa kolonia Łebskie wakacje nad morzem od 1599 zł 1799 zł
01.08.2020 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Pokrzywna - Klub urwisa kolonia w parku atrakcji od 1599 zł 1799 zł
10.08.2020 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Bałtów - Kolonie z dinozaurami - Kraina przygód dla dzieci od 1649 zł 1799 zł
21.07.2020 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Pokrzywna - Klub urwisa kolonia w świecie przygód od 1699 zł 1899 zł
19.07.2020 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Bałtów - Klub Urwisa kolonie w świecie zwierząt od 1849 zł 1999 zł
01.08.2020 (11 dni) wiek 8-11

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.