Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18 sb. 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Obozy i kolonie Góry Almatur 2019

OFERTA LATO 2019 OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY ŁAZY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje
Strona główna

Obozy młodzieżowe Kolonie

Góry



Obozy młodzieżowe Kolonie Góry

Niestety, nie znaleźliśmy ofert dla parametrów: Obozy i kolonie i Gory. Oferta może być w trakcie wprowadzania, dlatego prosimy o zajrzenie ponownie w późniejszym terminie.


Oferty archiwalne:

Berezka - obóz detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel
Berezka - obóz jazdy konnej
Berezka - obóz odchudzająco-kondycyjny
Berezka - obóz zumba
Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy
Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy
Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy
Brenna - beskidzki rajd konny
Brenna - obóz górski survival
Brenna - obóz jeździeckie wakacje w Beskidach
Brenna - obóz rolkowe szaleństwo
Karpacz - obóz języka niemieckiego
Karpacz - obóz Karkonoskie Parki Wodne
Karpacz - obóz Karkonosze Adventure
Karpacz - obóz rekreacyjny
Lesko SKI - pracownia artystyczno-projektowa
Lesko SKI - obóz konwent Mangi i Anime
Lesko SKI - obóz paintballowy
Lesko SKI - obóz Projekt Przygoda
Lesko SKI - obóz survivalowo-militarny
Lesko SKI - obóz szybowcowy
Lesko SKI - pracownia fotograficzna
Lesko Zamek - Klub Urwisa kolonia "Eko Zuchy"
Lesko Zamek - kolonia rekreacyjna
Lesko Zamek - obóz rekreacyjny
Lesko Zamek - szkółka piłkarska
Lesko Zamek - szkółka pływacka
Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej
Lądek Zdrój - kolonia i obóz piłki nożnej
Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny
Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia
Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna
Murzasichle - kolonia języka angielskiego
Murzasichle - kolonia plastyczna
Murzasichle - kolonia rekreacyjna
Murzasichle - kolonia zumba
Murzasichle - obóz Adventure
Murzasichle - obóz języka angielskiego
Murzasichle - obóz paintballowy
Murzasichle - obóz plastyczny
Murzasichle - obóz rekreacyjny
Murzasichle - obóz zumba
Murzasichle - warsztaty fotograficzne
Murzasichle - warsztaty wokalne
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus
Muszyna - obóz Military Camp
Muszyna - obóz tenisowy
Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu
Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiego
Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba
Pokrzywna - Klub urwisa kolonia w parku atrakcji
Pokrzywna - Klub urwisa kolonia w świecie przygód
Pokrzywna - kolonia w świecie zwierząt
Pokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa
Pokrzywna - obóz Wodna przygoda
Pokrzywna - obóz Świat ASG
Pokrzywna - obóz Świat FIT&FUN
Pokrzywna - obóz Świat Fotografii
Pokrzywna - obóz Świat Paintballa
Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG
Pokrzywna - obóz Świat Przygody
Pokrzywna - obóz Świat Wyzwań
Pokrzywna - obóz Świat Zumby
Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów
Poronin - akademia języka angielskiego
Poronin - English Wave Summer
Poronin - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości
Poronin - kolonia i obóz aktorsko-wokalny
Poronin - kolonia i obóz D.I.Y.
Poronin - kolonia i obóz Dance Camp
Poronin - kolonia i obóz Fashion Camp
Radków - obóz górskie wędrówki
Radków - obóz paintballowy
Radków - obóz rekreacyjny
Radków - obóz warsztaty filmowe YouTube
Radków - obóz webmaster
Radków - obóz zumba
Radków - szkółka pływacka
Szklarska Poręba - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna
Szklarska Poręba - obóz języka angielskiego
Szklarska Poręba - obóz plastyczny
Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny
Szklarska Poręba - obóz taneczny
Ustroń - Dookoła świata
Ustroń - Klub Urwisa Wesoła kolonia
Ustroń - Magia i czary
Ustroń - Młody Detektyw
Ustroń - obóz Fitnessowe szaleństwo
Ustroń - obóz Parki rozrywki
Ustroń - Obóz rekreacyjny
Ustroń - RPG Caerbannog
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci ASG
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci kosmosu
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci paintballa
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci przygód
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Rekreacji
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci wyzwań
Węgierska Górka - obóz Piłkarska pasja
Węgierska Górka - obóz Wodna pasja
Zakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda
Zakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne
Zakopane - Klub Urwisa kolonia z artystyczną duszą
Zakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne
Zakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne 7-11
Zakopane - obóz Parki Wodne turnus VI
Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda
Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne
Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki
Zawoja - obóz przygodowy
Zawoja - obóz rekreacyjny
Zawoja - obóz Zdobywcy Górskich Szczytów
Złoty Stok - akademia piłkarska
Złoty Stok - przygoda i paintball w Kopalni Złota
Złoty Stok - Przygoda w Kopalni Złota
AND (rodzaj='IOMS' OR rodzaj='IOKU') AND atrybuty like '%gory%' Górskie krajobrazy to nie tylko wyniosłe szczyty i turnie ale również doliny, potoki i lasy. Tereny górskie nigdy nie sprzyjały działalności człowieka. Roztaczające się wokół górskie krajobrazy niektórych nastrajają nostalgicznie a innych pobudzają do działania. W górach realizują się zdobywcy a górskie klimaty pobudzają często artystów. Sprawdź naszą ofertę wyjazdów w góry - zapraszamy.
Obozy i kolonie to imprezy wyjazdowe dla dzieci i młodzieży szkolnej. Na tych wyjazdach każdy młody człowiek znajdzie coś dla siebie. Programy obozów i kolonii mogą być takie same ale zajęcia będą odbywały się z podziałem na grupy wiekowe. Realizacja tego samego programu w przypadku obozów będzie wymagała większego zaangażowania siły fizycznej bądź wyższych umiejętności niż na kolonii. Od wielu lat organizujemy wyjazdy dla dzieci i młodzieży - zapraszamy.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.