Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Obozy i kolonie Góry Almatur 2021

OBOZY MŁODZIEŻOWE BON TURYSTYCZNY WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI BIURO OBOZY MŁODZIEŻOWE W POLSCE OBOZY MŁODZIEŻOWE ZA GRANICĄ MEGA PROMOCJA
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje
Strona główna

Obozy młodzieżowe Kolonie

Góry



Obozy młodzieżowe Kolonie Góry

Obozy młodzieżowe
Polska
Berezka - Obóz Jazdy Konnej Berezka - obóz jazdy konnej w Bieszczadach 10, 11 dni wiek 11-18, 8-18
Bieszczady - rajd konny - 11 dni Bieszczady - rajd konny - 11 dni 11 dni wiek 14-18
Bieszczady - Wataha Camp Project Ranger Bieszczady - Wataha Camp Project Ranger 10, 11 dni wiek 13-18
Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy w Górach Świętokrzyskich 11 dni wiek 7-16
Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy w Górach Świętokrzyskich 11 dni wiek 7-16
Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy w Górach Świętokrzyskich 11 dni wiek 7-16
Brenna - beskidzki rajd konny Brenna - beskidzki rajd konny w Beskidach 11 dni wiek 12-17
Brenna - jazda konna Brenna - jazda konna w Beskidach 11 dni wiek 10-16
Brenna - MultiBrenna Brenna - MultiBrenna w Beskidach 11 dni wiek 10-17
Karpacz - obóz języka niemieckiego Karpacz - obóz języka niemieckiego w górach 11 dni wiek 10-17
Karpacz - obóz Karkonoskie Parki Wodne Karpacz - obóz Karkonoskie Parki Wodne w górach 11 dni wiek 10-17
Karpacz - obóz Karkonosze Adventure Karpacz - obóz Karkonosze Adventure w górach 11 dni wiek 10-17
Karpacz - obóz rekreacyjny Karpacz - obóz rekreacyjny w górach 11 dni wiek 10-17
Lądek Zdrój - hulajnoga Lądek Zdrój - hulajnoga 11 dni wiek 7-17
Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej 11 dni wiek 7-17
Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17
Lesko SKI -  Z Artystyczną Duszą Lesko SKI - Z artystyczną duszą w Bieszczadach 10, 11 dni wiek 8-18
Lesko SKI - 9 Przygód w 9 Dni Lesko SKI - 9 Przygód w 9 dni w Bieszczadach 10, 11 dni wiek 8-18
Lesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki Lesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki w Bieszczadach 10, 11 dni wiek 8-18
Lesko SKI - Konwent Mangi i Anime Lesko SKI - konwent Mangi i Anime w Bieszczadach 10, 11 dni wiek 8-18
Lesko SKI - Obóz Odchudzająco - Kondycyjny Lesko SKI - obóz odchudzająco-kondycyjny w Bieszczadach 10, 11 dni wiek 10-18
Lesko SKI - Obóz Paintballowy Lesko SKI - obóz paintballowy w Bieszczadach 10, 11 dni wiek 10-18
Lesko SKI - Obóz Survivalowy Lesko SKI - obóz survivalowo-militarny w Bieszczadach 10, 11 dni wiek 10-18
Lesko SKI - Obóz Szybowcowy Lesko SKI - obóz szybowcowy w Bieszczadach 10, 11 dni wiek 10-18
Lesko SKI - Pracownia Fotograficzna Lesko SKI - pracownia fotograficzna w Bieszczadach 10, 11 dni wiek 10-18
Lesko Zamek - Eko Kolonia Lesko Zamek - kolonia rekreacyjna w Bieszczadach 10, 11 dni wiek 7-11
Lesko Zamek - Obóz Detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel Lesko Zamek- obóz detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel w Bieszczadach 10, 11 dni wiek 8-18
Lesko Zamek - Obóz Piłki Nożnej Lesko Zamek - szkółka piłkarska w Bieszczadach 10, 11 dni wiek 7-18
Lesko Zamek - Obóz Pływacki Lesko Zamek - szkółka pływacka w Bieszczadach 10, 11 dni wiek 7-18
Lesko Zamek - Obóz Rekreacyjny Lesko Zamek - obóz rekreacyjny w Bieszczadach 10, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego stylu życia Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia w Tatrach 10, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - kolonia języka angielskiego Murzasichle - kolonia języka angielskiego w Tatrach 10, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - kolonia języka polskiego Murzasichle - kolonia języka polskiego 10, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - kolonia plastyczna Murzasichle - kolonia plastyczna w Tatrach 10, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - kolonia rekreacyjna Murzasichle - kolonia rekreacyjna w Tatrach 10, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - kolonia Zumba Fitness Murzasichle - kolonia Zumba Fitness 10, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - obóz Adventure Murzasichle - obóz Adventure w Tatrach 10, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz języka angielskiego Murzasichle - obóz języka angielskiego w Tatrach 10, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz języka polskiego Murzasichle - obóz języka polskiego 10, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz paintballowy Murzasichle - obóz paintballowy w Tatrach 10, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz plastyczny Murzasichle - obóz plastyczny w Tatrach 10, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz rekreacyjny Murzasichle - obóz rekreacyjny w Tatrach 10, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz Zumba Fitness Murzasichle - obóz Zumba Fitness 10, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - warsztaty fotograficzne Murzasichle - warsztaty fotograficzne w Tatrach 10, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - warsztaty wokalne Murzasichle - warsztaty wokalne w Tatrach 10, 11 dni wiek 10-18
Muszyna - Fabryka Adrenaliny Plus Muszyna - Fabryka Adrenaliny Plus 10, 11 dni wiek 10-18
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny w górach 10, 11 dni wiek 10-18
Muszyna - obóz Military Camp Muszyna - obóz Military Camp w górach 11 dni wiek 13-18
Muszyna - obóz tenisowy Muszyna - obóz tenisowy w górach 10, 11 dni wiek 10-18
Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu w górach 11 dni wiek 7-17
Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiego Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiego w górach 11 dni wiek 7-17
Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba w górach 11 dni wiek 7-17
Pokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa Pokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa 10, 11 dni wiek 10-13
Pokrzywna - obóz Świat ASG Pokrzywna - obóz Świat ASG 10, 11 dni wiek 13-17
Pokrzywna - obóz Świat Paintballa Pokrzywna - obóz Świat Paintballa 10, 11 dni wiek 13-17
Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG 10, 11 dni wiek 12-17
Pokrzywna - obóz Świat Przygody Pokrzywna - obóz Świat Przygody 10, 11 dni wiek 8-16
Pokrzywna - obóz Świat Wyzwań Pokrzywna - obóz Świat Wyzwań 10, 11 dni wiek 10-17
Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów 10, 11 dni wiek 10-17
Rabka Zdrój - kolonia pełna zdrowia Rabka Zdrój - kolonia pełna zdrowia 11 dni wiek 9-14
Rabka Zdrój - kolonia rekreacyjna Rabka Zdrój - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 9-14
Szklarska Poręba - obóz języka angielskiego Szklarska Poręba - obóz języka angielskiego w górach 11 dni wiek 10-17
Szklarska Poręba - obóz Minecraft Szklarska Poręba - obóz Minecraft 11 dni wiek 10-17
Szklarska Poręba - obóz plastyczny Szklarska Poręba - obóz plastyczny w górach 11 dni wiek 10-17
Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny w górach 11 dni wiek 10-17
Ustroń - Magia i czary Ustroń - Magia i czary 10, 11 dni wiek 9-14
Ustroń - Młody detektyw Globus Ustroń - Młody detektyw Globus 10, 11 dni wiek 9-14
Ustroń - obóz rekreacyjny Ustroń - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 9-14
Ustroń - Parki rozrywki Ustroń - Parki rozrywki 10, 11 dni wiek 9-14
Ustroń - profesjonalny obóz rowerowy ENDURO-TRAILOWY Ustroń - profesjonalny obóz rowerowy ENDURO-TRAILOWY 11 dni wiek 13-17
Ustroń - RPG Caerbannog Ustroń - RPG Caerbannog 10, 11 dni wiek 13-20
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Adrenaliny Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Adrenaliny 10, 11 dni wiek 9-13
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci ASG Węgierska Górka - obóz Pasjonaci ASG 10, 11 dni wiek 9-14
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci paintballa Węgierska Górka - obóz Pasjonaci paintballa 10, 11 dni wiek 9-14
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Rekreacji Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Rekreacji 11 dni wiek 9-14
Węgierska Górka - obóz Piłkarska pasja Węgierska Górka - obóz Piłkarska pasja 10, 11 dni wiek 9-14
Węgierska Górka - obóz Wodna pasja Węgierska Górka - obóz Wodna pasja 10, 11 dni wiek 9-14
Wisła - Beskidzki Klub Włóczykija - obóz górski Wisła - Beskidzki Klub Włóczykija - obóz górski 11 dni wiek 12-17
Wisła - kolonie rozmaitości Wisła - kolonie rozmaitości "Skocz do Wisły!" 11 dni wiek 12-17, 9-12
Wisła - obóz Akademia latino Wisła - obóz Akademia latino 11 dni wiek 12-17
Wisła - obóz fotograficzny Wisła - obóz fotograficzny 11 dni wiek 12-17
Wisła - obóz języka angielskiego Wisła - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 12-17
Wisła - obóz rowerowy Wisła - obóz rowerowy 11 dni wiek 12-17
Wisła - obóz teatralno-aktorski Wisła - obóz teatralno-aktorski 11 dni wiek 12-17
Zakopane - Klub Urwisa Akademia Rozmaitości Zakopane - Klub Urwisa Akademia Rozmaitości 10, 11 dni wiek 7-11
Zakopane - kolonia i obóz aktorsko-wokalny Zakopane - kolonia i obóz aktorsko-wokalny 10, 11 dni wiek 10-18
Zakopane - kolonia i obóz D.I.Y. Zakopane - kolonia i obóz D.I.Y. 10, 11 dni wiek 7-18
Zakopane - kolonia i obóz Dance Camp Zakopane - kolonia i obóz Dance Camp 10, 11 dni wiek 7-18
Zakopane - kolonia i obóz English Camp Zakopane - kolonia i obóz English Camp 10, 11 dni wiek 7-18
Zakopane - kolonia i obóz Fashion Camp Zakopane - kolonia i obóz Fashion Camp 10, 11 dni wiek 7-18
Zakopane - kolonia i obóz Lego Camp Zakopane - kolonia i obóz Lego Camp 10, 11 dni wiek 7-18
Zakopane - kolonie Parki Wodne Zakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne w górach 10, 11 dni wiek 7-11
Zakopane - kolonie Tatrzański Luz Zakopane - kolonie Tatrzański Luz 10, 11 dni wiek 7-11
Zakopane - obóz Parki Wodne Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne w górach 10, 11 dni wiek 12-18
Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda w górach 11 dni wiek 7-18
Zakopane - obóz Tatrzański Luz Zakopane - obóz Tatrzański Luz 10, 11 dni wiek 12-18
Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki w górach 11 dni wiek 10-18
Zawoja - obóz przygodowy Zawoja - obóz przygodowy 11 dni wiek 10-17
Zawoja - obóz rekreacyjny - Mountain relaks Zawoja - obóz rekreacyjny - Mountain relaks 11 dni wiek 10-17
Zawoja - obóz Zdobywcy Górskich Szczytów Zawoja - obóz Zdobywcy Górskich Szczytów 11 dni wiek 11-17
Zawoja - parki atrakcji Zawoja - parki atrakcji 11 dni wiek 10-17

Klub Urwisa
Polska
Lesko Zamek - Klub Urwisa Lesko Zamek - Klub Urwisa kolonia "Eko Zuchy" w Bieszczadach 10, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna w Tatrach 10, 11 dni wiek 7-11
Rabka Zdrój - Urwis na wakacjach Rabka Zdrój - Urwis na wakacjach 11 dni wiek 8-11
Rabka Zdrój - urwis w maxi Rabce Rabka Zdrój - urwis w maxi Rabce 11 dni wiek 8-11
Rabka Zdrój - Zdrowy urwis - urwisy w SPA Rabka Zdrój - Zdrowy urwis - urwisy w SPA 11 dni wiek 8-11
Ustroń - Klub Urwisa Wesoła kolonia Ustroń - Klub Urwisa Wesoła kolonia 10, 11 dni wiek 8-11
Węgierska Górka - Klub Urwisa Wakacje z Pasją Węgierska Górka - Klub Urwisa Wakacje z Pasją 11 dni wiek 8-11
Zakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda Zakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda w górach 10, 11 dni wiek 7-11
Zakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne Zakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne w górach 10, 11 dni wiek 7-11

Górskie krajobrazy to nie tylko wyniosłe szczyty i turnie ale również doliny, potoki i lasy. Tereny górskie nigdy nie sprzyjały działalności człowieka. Roztaczające się wokół górskie krajobrazy niektórych nastrajają nostalgicznie a innych pobudzają do działania. W górach realizują się zdobywcy a górskie klimaty pobudzają często artystów. Sprawdź naszą ofertę wyjazdów w góry - zapraszamy.
Obozy i kolonie to imprezy wyjazdowe dla dzieci i młodzieży szkolnej. Na tych wyjazdach każdy młody człowiek znajdzie coś dla siebie. Programy obozów i kolonii mogą być takie same ale zajęcia będą odbywały się z podziałem na grupy wiekowe. Realizacja tego samego programu w przypadku obozów będzie wymagała większego zaangażowania siły fizycznej bądź wyższych umiejętności niż na kolonii. Od wielu lat organizujemy wyjazdy dla dzieci i młodzieży - zapraszamy.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.
Signal Iduna    Subwencja PFR