Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Obozy i kolonie Góry Almatur 2018

OFERTA LETNIA OBOZY MŁODZIEŻOWE POLECANE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO PROMOCJA LAST MINUTE
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje
Górskie krajobrazy to nie tylko wyniosłe szczyty i turnie ale również doliny, potoki i lasy. Tereny górskie nigdy nie sprzyjały działalności człowieka. Roztaczające się wokół górskie krajobrazy niektórych nastrajają nostalgicznie a innych pobudzają do działania. W górach realizują się zdobywcy a górskie klimaty pobudzają często artystów. Sprawdź naszą ofertę wyjazdów w góry - zapraszamy.
Obozy i kolonie to imprezy wyjazdowe dla dzieci i młodzieży szkolnej. Na tych wyjazdach każdy młody człowiek znajdzie coś dla siebie. Programy obozów i kolonii mogą być takie same ale zajęcia będą odbywały się z podziałem na grupy wiekowe. Realizacja tego samego programu w przypadku obozów będzie wymagała większego zaangażowania siły fizycznej bądź wyższych umiejętności niż na kolonii. Od wielu lat organizujemy wyjazdy dla dzieci i młodzieży - zapraszamy.

Strona główna

Obozy młodzieżowe Kolonie

Góry



Obozy młodzieżowe Kolonie Góry

Obozy młodzieżowe
Polska
Berezka - Detektywistyczny Berezka - Detektywistyczny "Bieszczadzki Tropiciel" 11 dni wiek 8-19
Berezka - Jazda konna Berezka - Jazda konna 11 dni wiek 8-19
Berezka - odchudzająco - kondycyjny Berezka - odchudzająco - kondycyjny 11 dni wiek 10-19
Berezka - Zumba Berezka - Zumba 11 dni wiek 8-19
Bocheniec - kolonia i obóz podróżników i poszukiwaczy przygód Bocheniec - kolonia i obóz podróżników i poszukiwaczy przygód 11 dni wiek 7-16
Bocheniec - kolonia i obóz rysowników i twórców komiksów Bocheniec - kolonia i obóz rysowników i twórców komiksów 11 dni wiek 7-16
Bocheniec - kolonia i obóz szalonych naukowców Bocheniec - kolonia i obóz szalonych naukowców 11 dni wiek 7-16
Brenna - Beskidzki rajd konny Brenna - Beskidzki rajd konny 8, 11 dni wiek 10-17
Brenna - Górski survival Brenna - Górski survival 8, 11 dni wiek 10-16
Brenna - Jeździeckie wakacje w Beskidach Brenna - Jeździeckie wakacje w Beskidach 8, 11 dni wiek 10-16
Brenna - Rolkowe Szaleństwo Brenna - Rolkowe Szaleństwo 8, 11 dni wiek 10-16
Karpacz - obóz Karkonoskie Parki Wodne Karpacz - obóz Karkonoskie Parki Wodne 11 dni wiek 9-18
Karpacz - obóz Karkonosze Adventure Karpacz - obóz Karkonosze Adventure 11 dni wiek 9-18
Karpacz - obóz rekreacyjny Karpacz - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-18
Lesko SKI -  Pracownia artystyczno-projektowa Lesko SKI - Pracownia artystyczno-projektowa 11 dni wiek 8-19
Lesko SKI - Konwent Mangi i Anime Lesko SKI - Konwent Mangi i Anime 11 dni wiek 10-19
Lesko SKI - Paintball Lesko SKI - Paintball 11 dni wiek 10-19
Lesko SKI - Pracownia Fotograficzna Lesko SKI - Pracownia Fotograficzna 11 dni wiek 8-19
Lesko SKI - Projekt Przygoda Lesko SKI - Projekt Przygoda 11 dni wiek 8-19
Lesko SKI - Survivalowo - Militarny Lesko SKI - Survivalowo - Militarny 11 dni wiek 8-19
Lesko SKI - Szybowcowy Lesko SKI - Szybowcowy 11 dni wiek 9-19
Lesko Zamek - Kolonia Lesko Zamek - Kolonia 11 dni wiek 7-12
Lesko Zamek - Rekreacja Lesko Zamek - Rekreacja 11 dni wiek 12-19
Lesko Zamek - Szkółka piłkarska Lesko Zamek - Szkółka piłkarska 11 dni wiek 8-19
Lesko Zamek - Szkółka pływacka Lesko Zamek - Szkółka pływacka 11 dni wiek 8-119
Lądek Zdrój - piłka nożna Lądek Zdrój - piłka nożna 11 dni wiek 7-17
Lądek Zdrój - rekreacja Lądek Zdrój - rekreacja 11 dni wiek 7-17
Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia 11 dni wiek 11-19
Murzasichle - kolonia rekreacyjna Murzasichle - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 8-15
Murzasichle - obóz ADVENTURE Murzasichle - obóz ADVENTURE 11 dni wiek 11-19
Murzasichle - obóz paintballowy Murzasichle - obóz paintballowy 11 dni wiek 11-19
Murzasichle - obóz plastyczny Murzasichle - obóz plastyczny 11 dni wiek 8-19
Murzasichle - obóz rekreacyjny Murzasichle - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 14-19
Murzasichle - obóz survivalowa przygoda Murzasichle - obóz survivalowa przygoda 11 dni wiek 11-19
Murzasichle - obóz tenisowy Murzasichle - obóz tenisowy 11 dni wiek 9-19
Murzasichle - obóz ZUMBA Murzasichle - obóz ZUMBA 11 dni wiek 8-19
Murzasichle - warsztaty fotograficzne Murzasichle - warsztaty fotograficzne 11 dni wiek 11-19
Murzasichle - warsztaty JUMPING FROG Murzasichle - warsztaty JUMPING FROG 11 dni wiek 11-19
Murzasichle - warsztaty wokalne Murzasichle - warsztaty wokalne 11 dni wiek 9-19
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny 11 dni wiek 9-19
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus 11 dni wiek 9-19
Muszyna - obóz Military Camp Muszyna - obóz Military Camp 11 dni wiek 12-19
Muszyna - obóz tenisowy Muszyna - obóz tenisowy 11 dni wiek 9-19
Niedzica-Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego English 4 U Niedzica-Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego English 4 U 11 dni wiek 7-17
Niedzica-Wakacyjna Akademia Malowania i Rzeźby - Art Camp Niedzica-Wakacyjna Akademia Malowania i Rzeźby - Art Camp 11 dni wiek 7-17
Niedzica-Wakacyjna Akademia Relaksu Niedzica-Wakacyjna Akademia Relaksu 11 dni wiek 7-17
Pokrzywna - Świat ASG Pokrzywna - Świat ASG 11 dni wiek 13-17
Pokrzywna - Świat dziennikarstwa Pokrzywna - Świat dziennikarstwa 11 dni wiek 12-16
Pokrzywna - Świat FIT&FUN Pokrzywna - Świat FIT&FUN 11 dni wiek 10-17
Pokrzywna - Świat Fotografii Pokrzywna - Świat Fotografii 11 dni wiek 12-17
Pokrzywna - Świat krawiectwa Pokrzywna - Świat krawiectwa 11 dni wiek 9-14
Pokrzywna - Świat Małego Paintballa Pokrzywna - Świat Małego Paintballa 11 dni wiek 10-13
Pokrzywna - Świat Paintballa Pokrzywna - Świat Paintballa 11 dni wiek 12-17
Pokrzywna - Świat Paintballa&ASG Pokrzywna - Świat Paintballa&ASG 11 dni wiek 12-17
Pokrzywna - Świat Przygody Pokrzywna - Świat Przygody 11 dni wiek 9-16
Pokrzywna - Świat wodnej przygody Pokrzywna - Świat wodnej przygody 11 dni wiek 10-17
Pokrzywna - Świat Wyzwań Pokrzywna - Świat Wyzwań 11 dni wiek 10-17
Pokrzywna - Świat Zumby Pokrzywna - Świat Zumby 11 dni wiek 10-18
Pokrzywna - Świat Żywiołów Pokrzywna - Świat Żywiołów 11 dni wiek 10-17
Ponik - Extreme Camp Ponik - Extreme Camp 11 dni wiek 10-18
Ponik - Jura Adventure Camp Ponik - Jura Adventure Camp 11 dni wiek 10-16
Ponik - Mania 4x4 OFF ROAD Ponik - Mania 4x4 OFF ROAD 11 dni wiek 14-18
Ponik - Mania poznawania Ponik - Mania poznawania 11 dni wiek 10-18
Ponik - Mania przetrwania Ponik - Mania przetrwania 11 dni wiek 10-18
Ponik - Mania strzelania Ponik - Mania strzelania 11 dni wiek 10-18
Ponik - Mania wspinania Ponik - Mania wspinania 11 dni wiek 10-18
Ponik - Mini Adventure Camp Ponik - Mini Adventure Camp 11 dni wiek 8-12
Ponik - Quadowi maniacy Ponik - Quadowi maniacy 11 dni wiek 14-18
Ponik - Sztuka samoobrony Ponik - Sztuka samoobrony 11 dni wiek 12-17
Poronin - Akademia języka angielskiego Poronin - Akademia języka angielskiego 11 dni wiek 10-14
Poronin - Dance Camp Poronin - Dance Camp 11 dni wiek 7-18
Poronin - DIY Zrób to sam Poronin - DIY Zrób to sam 11 dni wiek 7-18
Poronin - English Wave Summer Poronin - English Wave Summer 11 dni wiek 12-16
Poronin - Fashion Camp Poronin - Fashion Camp 11 dni wiek 6-19, 7-18
Poronin obóz aktorsko - wokalny Poronin obóz aktorsko - wokalny 11 dni wiek 7-18
Srebrna Góra - kolonia fabularna Hobbici Srebrna Góra - kolonia fabularna Hobbici 11 dni wiek 6-11
Srebrna Góra - kolonia przygodowa Srebrna Góra - kolonia przygodowa "Skarby Gór Sowich" 11 dni wiek 9-15
Srebrna Góra - kolonia z Przygodą Srebrna Góra - kolonia z Przygodą 11 dni wiek 8-14
Szklarska Poręba - obóz języka angielskiego Szklarska Poręba - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 9-18
Szklarska Poręba - obóz języka niemieckiego Szklarska Poręba - obóz języka niemieckiego 11 dni wiek 9-18
Szklarska Poręba - obóz plastyczny Szklarska Poręba - obóz plastyczny 11 dni wiek 9-18
Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-18
Szklarska Poręba - obóz taneczny Szklarska Poręba - obóz taneczny 11 dni wiek 9-18
Ustroń - MISTRZ GRY CAERBANNOG Ustroń - MISTRZ GRY CAERBANNOG 11 dni wiek 15-19
Ustroń - Młody detektyw Ustroń - Młody detektyw 11 dni wiek 9-14
Ustroń - Młodzi odkrywcy Ustroń - Młodzi odkrywcy 11 dni wiek 9-15
Ustroń - obóz fitness Ustroń - obóz fitness 11 dni wiek 10-16
Ustroń - Obóz Magii i Czarów Ustroń - Obóz Magii i Czarów 11 dni wiek 9-14
Ustroń - Obóz rekreacyjny Ustroń - Obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-16
Ustroń - Parki Rozrywki Ustroń - Parki Rozrywki 11 dni wiek 8-17
Ustroń - RPG CAERBANNOG Ustroń - RPG CAERBANNOG 11 dni wiek 13-19
Węgierska Górka - Mali Pasjonaci ASG Węgierska Górka - Mali Pasjonaci ASG 11 dni wiek 12-15
Węgierska Górka - Mali pasjonaci paintballa Węgierska Górka - Mali pasjonaci paintballa 11 dni wiek 9-15
Węgierska Górka - Mali pasjonaci przygód Węgierska Górka - Mali pasjonaci przygód 11 dni wiek 9-14
Węgierska Górka - Mali pasjonaci wyzwań Węgierska Górka - Mali pasjonaci wyzwań 11 dni wiek 9-15
Węgierska Górka - Pasjonaci wodnej zabawy Węgierska Górka - Pasjonaci wodnej zabawy 11 dni wiek 9-14
Węgierska Górka - Pasjonaci zabawy Węgierska Górka - Pasjonaci zabawy 11 dni wiek 9-14
Zakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne Zakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne 11 dni wiek 6-12
Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda 11 dni wiek 7-11
Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne 11 dni wiek 12-18
Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne 11 dni wiek 12-19
Zakopane - Tatrzańskie Wędrówki Zakopane - Tatrzańskie Wędrówki 11 dni wiek 12-19
Zawoja - Przygoda Zawoja - Przygoda 11 dni wiek 10-16
Zawoja - Rekreacja Zawoja - Rekreacja 11 dni wiek 9-14
Złoty Stok - Akademia Piłkarska Złoty Stok - Akademia Piłkarska 11 dni wiek 7-15
Złoty Stok - Przygoda i paintball w Kopalni Złota Złoty Stok - Przygoda i paintball w Kopalni Złota 11 dni wiek 12-19
Złoty Stok - Przygoda w Kopalni Złota Złoty Stok - Przygoda w Kopalni Złota 11 dni wiek 9-17

Klub Urwisa
Polska
Lesko Zamek - Klub Urwisa Lesko Zamek - Klub Urwisa "Eko Zuchy" 11 dni wiek 7-12
Pokrzywna - Klub urwisa - Kolonie w parku atrakcji Pokrzywna - Klub urwisa - Kolonie w parku atrakcji 11 dni wiek 7-11
Poronin - Klub Urwisa Kolonie Kuźnia Talentów Poronin - Klub Urwisa Kolonie Kuźnia Talentów 11 dni wiek 5-13
Szklarska Poręba - Klub Urwisa - kolonia pełna atrakcji Szklarska Poręba - Klub Urwisa - kolonia pełna atrakcji 11 dni wiek 6-12
Ustroń - Klub Urwisa Wesoła kolonia Ustroń - Klub Urwisa Wesoła kolonia 11 dni wiek 7-11
Zakopane - Klub Urwisa Kolonie z artystyczną duszą Zakopane - Klub Urwisa Kolonie z artystyczną duszą 11 dni wiek 7-11
Zakopane - Klub Urwisa Tatrzańskie Mini Przygoda Zakopane - Klub Urwisa Tatrzańskie Mini Przygoda 11 dni wiek 7-11
Zakopane - Klub Urwisa Tatrzańskie Parki Wodne Zakopane - Klub Urwisa Tatrzańskie Parki Wodne 11 dni wiek 7-11

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na ofertach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i ofert młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, oferty sportowe w Polsce i za granicą. Bogate oferty rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe oferty młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym ofertami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział oferty młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.