Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Obozy i kolonie Góry Almatur 2020

ZIMA 2020 OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY ŁAZY WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje
Strona główna

Obozy młodzieżowe Kolonie

Góry



Obozy młodzieżowe Kolonie Góry

Obozy młodzieżowe
Polska
Berezka - obóz detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel Berezka - obóz detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel 8, 11 dni wiek 8-18
Berezka - obóz jazdy konnej Berezka - obóz jazdy konnej w Bieszczadach 8, 11 dni wiek 9-18
Berezka - obóz odchudzająco-kondycyjny Berezka - obóz odchudzająco-kondycyjny w Bieszczadach 8, 11 dni wiek 10-18
Białka Tatrzańska - Obóz  Paintball i Archery Tag Białka Tatrzańska - Obóz Paintball i Archery Tag 8 dni wiek 10-19
Białka Tatrzańska - Obóz narciarsko-paintballowy + Archery Tag Białka Tatrzańska - Obóz narciarsko-paintballowy + Archery Tag 8 dni wiek 10-19
Białka Tatrzańska - Obóz snowboardowo-paintballowy + Archery Tag Białka Tatrzańska - Obóz snowboardowo-paintballowy + Archery Tag 8 dni wiek 10-18
Białka Tatrzańska - Stoprocent Rekreacja Białka Tatrzańska - Stoprocent Rekreacja 8 dni wiek 10-19
BiałkaTatrzańska - Szkółka Narciarska BiałkaTatrzańska - Szkółka Narciarska 8 dni wiek 7-19
BiałkaTatrzańska - Szkółka Snowboardowa BiałkaTatrzańska - Szkółka Snowboardowa 8 dni wiek 7-19
BiałkaTatrzańska - Termalny Relaks BiałkaTatrzańska - Termalny Relaks 8 dni wiek 7-19
BiałkaTatrzańska - Warsztaty Artystyczno- Projektowe BiałkaTatrzańska - Warsztaty Artystyczno- Projektowe 8 dni wiek 7-19
Bieszczady - Lesko - Obóz narciarski z Bieszczadzką Adrenaliną Bieszczady - Lesko - Obóz narciarski z Bieszczadzką Adrenaliną 8 dni wiek 7-18
Bieszczady - Lesko - Obóz rekreacyjny Bieszczadzką Adrenalina Bieszczady - Lesko - Obóz rekreacyjny Bieszczadzką Adrenalina 8 dni wiek 7-18
Bieszczady - Lesko - Obóz snowboardowy z Bieszczadzką Adrenaliną Bieszczady - Lesko - Obóz snowboardowy z Bieszczadzką Adrenaliną 8 dni wiek 7-18
Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy w Górach Świętokrzyskich 11 dni wiek 7-16
Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy w Górach Świętokrzyskich 11 dni wiek 7-16
Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy w Górach Świętokrzyskich 11 dni wiek 7-16
Brenna - beskidzki rajd konny Brenna - beskidzki rajd konny w Beskidach 11 dni wiek 12-17
Brenna - jazda konna Brenna - jazda konna 11 dni wiek 10-16
Brenna - MultiBrenna Brenna - MultiBrenna 11 dni wiek 10-16
Brenna - obóz Jeździecka zima w Beskidach Brenna - obóz Jeździecka zima w Beskidach 8 dni wiek 10-16
Brenna - obóz przygodowy - 7 przygód Brenna - obóz przygodowy - 7 przygód 8 dni wiek 10-14
Brenna - obóz rolkowe szaleństwo Brenna - obóz rolkowe szaleństwo w Beskidach 11 dni wiek 12-18
Czarna Góra -  Obóz narciarski grupa początkująca Czarna Góra - Obóz narciarski grupa początkująca 8 dni wiek 7-19
Czarna Góra -  Obóz snowboardowy grupa początkująca Czarna Góra - Obóz snowboardowy grupa początkująca 8 dni wiek 7-19
Czarna Góra - Konwent Mangi i Anime Czarna Góra - Konwent Mangi i Anime 8 dni wiek 10-19
Czarna Góra - Obóz narciarski grupa średniozaawansowana i zaawansowana Czarna Góra - Obóz narciarski grupa średniozaawansowana i zaawansowana 8 dni wiek 8-18
Czarna Góra - Obóz snowboardowy grupa średniozaawansowana i zaawansowana Czarna Góra - Obóz snowboardowy grupa średniozaawansowana i zaawansowana 8 dni wiek 7-19
Karpacz - obóz języka niemieckiego Karpacz - obóz języka niemieckiego w górach 11 dni wiek 10-17
Karpacz - obóz Karkonoskie Parki Wodne Karpacz - obóz Karkonoskie Parki Wodne w górach 11 dni wiek 10-17
Karpacz - obóz Karkonosze Adventure Karpacz - obóz Karkonosze Adventure w górach 11 dni wiek 10-17
Karpacz - obóz rekreacyjny Karpacz - obóz rekreacyjny w górach 11 dni wiek 10-17
Kudowa-Zdrój - obóz kulinarny Fit Kudowa-Zdrój - obóz kulinarny Fit 11 dni wiek 8-15
Kudowa-Zdrój - obóz Minecraft Kudowa-Zdrój - obóz Minecraft 11 dni wiek 8-15
Kudowa-Zdrój - obóz rekreacyjny Kudowa-Zdrój - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-15
Kudowa-Zdrój - obóz Roblox Kudowa-Zdrój - obóz Roblox 11 dni wiek 8-15
Kudowa-Zdrój - szkółka pływacka Kudowa-Zdrój - szkółka pływacka 11 dni wiek 8-15
Kudowa-Zdrój - zimowisko Aktywny Relaks Kudowa-Zdrój - zimowisko Aktywny Relaks 8 dni wiek 8-15
Kudowa-Zdrój - zimowisko Kulinarne Fit Kudowa-Zdrój - zimowisko Kulinarne Fit 8 dni wiek 8-15
Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej 11 dni wiek 7-17
Lądek Zdrój - kolonia i obóz piłki nożnej Lądek Zdrój - kolonia i obóz piłki nożnej 11 dni wiek 7-17
Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17
Lesko SKI - 9 Przygód w 9 dni Lesko SKI - 9 Przygód w 9 dni 8, 11 dni wiek 8-18
Lesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki Lesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki 8, 11 dni wiek 10-18
Lesko SKI - Konwent Mangi i Anime Lesko SKI - konwent Mangi i Anime w Bieszczadach 8, 11 dni wiek 10-18
Lesko SKI - obóz szybowcowy Lesko SKI - obóz szybowcowy w Bieszczadach 8, 11 dni wiek 10-18
Lesko SKI - Paintball Lesko SKI - obóz paintballowy w Bieszczadach 8, 11 dni wiek 10-18
Lesko SKI - Pracownia Fotograficzna Lesko SKI - pracownia fotograficzna w Bieszczadach 8, 11 dni wiek 8-18
Lesko SKI - Survival Lesko SKI - Survival 8, 11 dni wiek 10-18
Lesko SKI - Z artystyczną duszą Lesko SKI - Z artystyczną duszą 8, 11 dni wiek 8-18
Lesko Zamek - Eko Kolonia Lesko Zamek - kolonia rekreacyjna w Bieszczadach 8, 11 dni wiek 7-11
Lesko Zamek - obóz rekreacyjny Lesko Zamek - obóz rekreacyjny w Bieszczadach 8, 11 dni wiek 12-18
Lesko Zamek - szkółka piłkarska Lesko Zamek - szkółka piłkarska w Bieszczadach 8, 11 dni wiek 8-18
Lesko Zamek - szkółka pływacka Lesko Zamek - szkółka pływacka w Bieszczadach 8, 11 dni wiek 8-18
Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia w Tatrach 8, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - kolonia Fitness Murzasichle - kolonia Fitness 8, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - kolonia języka angielskiego Murzasichle - kolonia języka angielskiego w Tatrach 8, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - kolonia plastyczna Murzasichle - kolonia plastyczna w Tatrach 8, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - kolonia rekreacyjna Murzasichle - kolonia rekreacyjna w Tatrach 8, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - kolonia robotyczna Murzasichle - kolonia robotyczna 8, 11 dni wiek 8-11
Murzasichle - obóz Adventure Murzasichle - obóz Adventure w Tatrach 8, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz Fitness Murzasichle - obóz Fitness 8, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz języka angielskiego Murzasichle - obóz języka angielskiego w Tatrach 8, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz paintballowy Murzasichle - obóz paintballowy w Tatrach 8, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz plastyczny Murzasichle - obóz plastyczny w Tatrach 8, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz rekreacyjny Murzasichle - obóz rekreacyjny w Tatrach 8, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz robotyczny Murzasichle - obóz robotyczny 8, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - warsztaty fotograficzne Murzasichle - warsztaty fotograficzne w Tatrach 8, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - warsztaty wokalne Murzasichle - warsztaty wokalne w Tatrach 8, 11 dni wiek 10-18
Muszyna - Fabryka Adrenaliny Plus - 11 dni Muszyna - Fabryka Adrenaliny Plus w Tatrach 11 dni wiek 10-18
Muszyna - Fabryka Adrenaliny Plus - 8 dni Muszyna - Fabryka Adrenaliny Plus - 8 dni 8 dni wiek 10-18
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny - 11 dni Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny w górach 11 dni wiek 10-18
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny - 8 dni Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny - 8 dni 8 dni wiek 10-18
Muszyna - obóz Military Camp Muszyna - obóz Military Camp w górach 11 dni wiek 13-18
Muszyna - obóz tenisowy Muszyna - obóz tenisowy w górach 8, 11 dni wiek 10-18
Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu w górach 8, 11 dni wiek 7-17
Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiego Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiego w górach 8, 11 dni wiek 7-17
Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba w górach 8, 11 dni wiek 7-17
Pokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa Pokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa 8, 11 dni wiek 10-13
Pokrzywna - kolonia w świecie zwierząt Pokrzywna - kolonia w świecie zwierząt 8, 11 dni wiek 9-13
Pokrzywna - obóz Świat ASG Pokrzywna - obóz Świat ASG 8, 11 dni wiek 13-17
Pokrzywna - obóz Świat FIT&FUN Pokrzywna - obóz Świat FIT&FUN 8, 11 dni wiek 10-17
Pokrzywna - obóz Świat Fotografii Pokrzywna - obóz Świat Fotografii 8, 11 dni wiek 12-17
Pokrzywna - obóz Świat Paintballa Pokrzywna - obóz Świat Paintballa 8, 11 dni wiek 13-17
Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG 8, 11 dni wiek 12-17
Pokrzywna - obóz Świat Przygody Pokrzywna - obóz Świat Przygody 8, 11 dni wiek 9-16
Pokrzywna - obóz Świat Wyzwań Pokrzywna - obóz Świat Wyzwań 8, 11 dni wiek 10-17
Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów 8, 11 dni wiek 10-17
Pokrzywna - obóz Wodna przygoda Pokrzywna - obóz Wodna przygoda 8, 11 dni wiek 10-17
Poronin -  zimowisko i obóz snowboardowy Poronin - zimowisko i obóz snowboardowy 8 dni wiek 6-19
Poronin - kolonia i obóz aktorsko-wokalny Poronin - kolonia i obóz aktorsko-wokalny 11 dni wiek 10-18
Poronin - kolonia i obóz D.I.Y. Poronin - kolonia i obóz D.I.Y. 11 dni wiek 7-18
Poronin - kolonia i obóz Dance Camp Poronin - kolonia i obóz Dance Camp 11 dni wiek 7-18
Poronin - kolonia i obóz DJ Camp Poronin - kolonia i obóz DJ Camp 11 dni wiek 7-18
Poronin - kolonia i obóz Fashion Camp Poronin - kolonia i obóz Fashion Camp 11 dni wiek 7-18
Poronin - kolonia i obóz Graffiti Camp Poronin - kolonia i obóz Graffiti Camp 11 dni wiek 7-18
Poronin - kolonia i obóz literacki Poronin - kolonia i obóz literacki 11 dni wiek 7-18
Poronin - zimowisko i obóz narciarski Poronin - zimowisko i obóz narciarski 8 dni wiek 7-19
Poronin - zimowisko i obóz narciarsko-taneczny Poronin - zimowisko i obóz narciarsko-taneczny 8 dni wiek 6-18
Poronin - zimowisko i obóz tańca nowoczesnego Poronin - zimowisko i obóz tańca nowoczesnego 8 dni wiek 6-18
Poronin -zimowisko i obóz snowboardowo - taneczny Poronin -zimowisko i obóz snowboardowo - taneczny 8 dni wiek 7-18
Radków - obóz górskie wędrówki Radków - obóz górskie wędrówki 11 dni wiek 10-17
Radków - obóz języka angielskiego Radków - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 8-17
Radków - obóz plastyczny Radków - obóz plastyczny 11 dni wiek 8-17
Radków - obóz rekreacyjny Radków - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-17
Radków - obóz taneczny Radków - obóz taneczny 11 dni wiek 10-17
Radków - obóz warsztaty filmowe YouTube Radków - obóz warsztaty filmowe YouTube 11 dni wiek 8-17
Szczyrk - obóz narciarski Szczyrk - obóz narciarski 8 dni wiek 8-19
Szczyrk - obóz snowboardowy Szczyrk - obóz snowboardowy 8 dni wiek 8-19
Szczyrk - warsztaty wokalne Szczyrk - warsztaty wokalne 8 dni wiek 10-19
Szklarska Poręba - obóz języka angielskiego Szklarska Poręba - obóz języka angielskiego w górach 11 dni wiek 10-17
Szklarska Poręba - obóz plastyczny Szklarska Poręba - obóz plastyczny w górach 11 dni wiek 10-17
Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny w górach 11 dni wiek 10-17
Szklarska Poręba - obóz taneczny Szklarska Poręba - obóz taneczny w górach 11 dni wiek 10-17
Ustroń - Dookoła świata Ustroń - Dookoła świata 11 dni wiek 9-14
Ustroń - Magia i czary Ustroń - Magia i czary 11 dni wiek 9-14
Ustroń - Młody detektyw Ondraszek Ustroń - Młody detektyw Ondraszek 11 dni wiek 9-14
Ustroń - obóz rekreacyjny Ustroń - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-14
Ustroń - Parki rozrywki Ustroń - Parki rozrywki 11 dni wiek 9-14
Ustroń - RPG Caerbannog Ustroń - RPG Caerbannog 11 dni wiek 13-19
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Adrenaliny Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Adrenaliny 11 dni wiek 9-13
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci ASG Węgierska Górka - obóz Pasjonaci ASG 11 dni wiek 11-14
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci paintballa Węgierska Górka - obóz Pasjonaci paintballa 11 dni wiek 9-13
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Rekreacji Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Rekreacji 11 dni wiek 9-13
Węgierska Górka - obóz Piłkarska pasja Węgierska Górka - obóz Piłkarska pasja 11 dni wiek 9-13
Węgierska Górka - obóz Wodna pasja Węgierska Górka - obóz Wodna pasja 11 dni wiek 9-14
Wisła -  obóz Akademia tańca Wisła - obóz Akademia tańca 11 dni wiek 12-17
Wisła -  obóz języka angielskiego Wisła - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 12-17
Wisła - Beskidzki Klub Włóczykija - obóz górski Wisła - Beskidzki Klub Włóczykija - obóz górski 11 dni wiek 12-17
Wisła - obóz fotograficzny Wisła - obóz fotograficzny 11 dni wiek 12-17
Wisła - obóz narciarski grupa początkujących Wisła - obóz narciarski grupa początkujących 8 dni wiek 11-17
Wisła - obóz narciarski grupa średniozaawansowanych Wisła - obóz narciarski grupa średniozaawansowanych 8 dni wiek 11-17
Wisła - obóz plastyczny Wisła - obóz plastyczny 11 dni wiek 12-17
Wisła - obóz rekreacyjny Wisła - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 11-17
Wisła - obóz rowerowy Wisła - obóz rowerowy 11 dni wiek 12-17
Wisła - obóz siatkówki i gier halowych Wisła - obóz siatkówki i gier halowych 8 dni wiek 13-17
Zakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne Zakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne w górach 11 dni wiek 7-11
Zakopane - narciarsko-językowy 15-22.02 Zakopane - narciarsko-językowy 15-22.02 8 dni wiek 11-18
Zakopane - narciarsko-językowy 8-15.02 Zakopane - narciarsko-językowy 8-15.02 8 dni wiek 11-18
Zakopane - narciarsko-YouTuberski 15-22.02 Zakopane - narciarsko-YouTuberski 15-22.02 8 dni wiek 8-18
Zakopane - narciarsko-YouTuberski 8-15.02 Zakopane - narciarsko-YouTuberski 8-15.02 8 dni wiek 8-18
Zakopane - obóz narciarski 15-22.02 Zakopane - obóz narciarski 15-22.02 8 dni wiek 8-18
Zakopane - obóz narciarski 8-15.02 Zakopane - obóz narciarski 8-15.02 8 dni wiek 8-18
Zakopane - obóz Parki Wodne turnus VI Zakopane - obóz Parki Wodne turnus VI w górach 8 dni wiek 7-18
Zakopane - obóz snowboardowy 15-22.02 Zakopane - obóz snowboardowy 15-22.02 8 dni wiek 8-18
Zakopane - obóz snowboardowy 8-15.02 Zakopane - obóz snowboardowy 8-15.02 8 dni wiek 8-18
Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda w górach 11 dni wiek 12-18
Zakopane - obóz Tatrzańska Rozrywka Zakopane - obóz Tatrzańska Rozrywka 11 dni wiek 12-18
Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne w górach 11 dni wiek 12-18
Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki w górach 11 dni wiek 12-18
Zakopane - snowboardowo-językowy 15-22.02 Zakopane - snowboardowo-językowy 15-22.02 8 dni wiek 11-18
Zakopane - snowboardowo-językowy 8-15.02 Zakopane - snowboardowo-językowy 8-15.02 8 dni wiek 11-18
Zakopane - snowbordowo-YouTuberski 15-22.02 Zakopane - snowbordowo-YouTuberski 15-22.02 8 dni wiek 8-18
Zakopane - snowbordowo-YouTuberski 8-15.02 Zakopane - snowbordowo-YouTuberski 8-15.02 8 dni wiek 8-18
Zawoja - obóz przygodowy Zawoja - obóz przygodowy 11 dni wiek 9-15
Zawoja - obóz rekreacyjny Zawoja - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-15
Zawoja - obóz Zdobywcy Górskich Szczytów Zawoja - obóz Zdobywcy Górskich Szczytów 11 dni wiek 11-17
Zawoja - parki atrakcji Zawoja - parki atrakcji 11 dni wiek 10-17

Zagranica
Austria - Wildschonau - obóz narciarski Austria - Wildschonau - obóz narciarski 9 dni wiek 12-20
Austria - Wildschonau - obóz snowboardowy Austria - Wildschonau - obóz snowboardowy 9 dni wiek 12-20
Słowacja - Chopok - obóz narciarski Słowacja - Chopok - obóz narciarski 8 dni wiek 11-18
Słowacja - Chopok - obóz snowboardowy Słowacja - Chopok - obóz snowboardowy 8 dni wiek 11-18
Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski RACE Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski RACE 10 dni wiek 12-18
Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy 10 dni wiek 12-18
Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy Freestyle Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy Freestyle 10 dni wiek 12-18

Klub Urwisa
Polska
Lesko Zamek - Klub Urwisa Lesko Zamek - Klub Urwisa kolonia "Eko Zuchy" w Bieszczadach 8, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna w Tatrach 8, 11 dni wiek 7-11
Pokrzywna - Klub urwisa kolonia w parku atrakcji Pokrzywna - Klub urwisa kolonia w parku atrakcji 11 dni wiek 7-11
Pokrzywna - Klub urwisa kolonia w świecie przygód Pokrzywna - Klub urwisa kolonia w świecie przygód 11 dni wiek 7-11
Poronin - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości Poronin - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości 11 dni wiek 7-11
Szklarska Poręba - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna Szklarska Poręba - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna w górach 11 dni wiek 7-11
Ustroń - Klub Urwisa Wesoła kolonia Ustroń - Klub Urwisa Wesoła kolonia 11 dni wiek 7-11
Węgierska Górka - Klub Urwisa Wakacje z Pasją Węgierska Górka - Klub Urwisa Wakacje z Pasją 11 dni wiek 7-11
Zakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda Zakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda w górach 8, 11 dni wiek 7-11
Zakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne Zakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne w górach 8, 11 dni wiek 7-11
Zakopane - Klub Urwisa kolonia z artystyczną duszą Zakopane - Klub Urwisa kolonia z artystyczną duszą w górach 8, 11 dni wiek 7-11

Górskie krajobrazy to nie tylko wyniosłe szczyty i turnie ale również doliny, potoki i lasy. Tereny górskie nigdy nie sprzyjały działalności człowieka. Roztaczające się wokół górskie krajobrazy niektórych nastrajają nostalgicznie a innych pobudzają do działania. W górach realizują się zdobywcy a górskie klimaty pobudzają często artystów. Sprawdź naszą ofertę wyjazdów w góry - zapraszamy.
Obozy i kolonie to imprezy wyjazdowe dla dzieci i młodzieży szkolnej. Na tych wyjazdach każdy młody człowiek znajdzie coś dla siebie. Programy obozów i kolonii mogą być takie same ale zajęcia będą odbywały się z podziałem na grupy wiekowe. Realizacja tego samego programu w przypadku obozów będzie wymagała większego zaangażowania siły fizycznej bądź wyższych umiejętności niż na kolonii. Od wielu lat organizujemy wyjazdy dla dzieci i młodzieży - zapraszamy.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.