Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Promocja Obozy i kolonie za granicą Almatur 2020

LATO 2020 OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY ŁAZY WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO OBOZY MŁODZIEŻOWE W POLSCE OBOZY MŁODZIEŻOWE ZA GRANICĄ
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje

Strona główna


Promocje
Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Obozy młodzieżowe
Zagranica
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp od 1649 zł 1849 zł
22.08.2020 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids Camp od 1649 zł 1849 zł
22.08.2020 (10 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks od 1659 zł 1859 zł
16.08.2020 (10 dni) wiek 11-14
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco od 1659 zł 1859 zł
16.08.2020 (10 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - Rekreacja od 1699 zł 1899 zł
17.08.2020 (11 dni) wiek 16-18
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - Rekreacja od 1699 zł 1899 zł
17.08.2020 (11 dni) wiek 13-15
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna od 1709 zł 1909 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny od 1709 zł 1909 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun od 1799 zł 1999 zł
17.08.2020 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia języka angielskiego od 1809 zł 2009 zł
16.08.2020 (10 dni) wiek 11-14
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz języka angielskiego od 1809 zł 2009 zł
16.08.2020 (10 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp od 1849 zł 2049 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski od 1859 zł 2059 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język włoski od 1859 zł 2059 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia plastyczne inspiracje od 1859 zł 2059 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia sport to zdrowie od 1859 zł 2059 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia taneczne pasje od 1859 zł 2059 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język angielski od 1859 zł 2059 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język włoski od 1859 zł 2059 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz plastyczne inspiracje od 1859 zł 2059 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz sport to zdrowie od 1859 zł 2059 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz taneczne pasje od 1859 zł 2059 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz Adriatyk Water Camp od 1899 zł 2099 zł
14.08.2020 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia windsurfingowe ABC od 1909 zł 2109 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 11-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing od 1909 zł 2109 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz języka niemieckiego od 1949 zł 2099 zł
02.07.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjny od 1949 zł 2099 zł
02.07.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Macedonia - Sveti Stefan - obóz rekreacyjny od 1949 zł 2099 zł
08.07.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Albania - Golem - obóz rekreacyjny od 1999 zł 2199 zł
24.07.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czarnogóra - Ulcinj - Obóz rekreacyjny od 1999 zł 2199 zł
16.07.2020 (11 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Warszawa od 2099 zł 2399 zł
19.08.2020 (8 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Warszawa od 2199 zł 2499 zł
15.07.2020 (8 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny od 2459 zł 2614 zł
20.06.2020 (8 dni) wiek 12-19
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Katowice od 2599 zł 2899 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Katowice od 2699 zł 2999 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Francja - Cap d'Esterel - obóz rekreacyjny od 2909 zł 3109 zł
03.07.2020 (10 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Francja - Cap d'Esterel - obóz Poznaj Francję od 3009 zł 3209 zł
03.07.2020 (10 dni) wiek 13-18
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny od 3209 zł 3409 zł
07.07.2020 (8 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Malta - Gzira - obóz rekreacyjny z językiem angielskim od 3499 zł 3714 zł
25.07.2020 (8 dni) wiek 12-18
Transport samolotem USA - East Coast Trip od 14259 zł 14512 zł
30.07.2020 (10 dni) wiek 14-18

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.