Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Promocja Obozy i kolonie za granicą Almatur 2022

bezpieczne
podróże
OBOZY MŁODZIEŻOWE EGZOTYKA WYCIECZKI BIURO OBOZY KOLONIE W POLSCE OBOZY KOLONIE ZA GRANICĄ
menuAlmatur kolonie i obozy
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy młodzieżowe kolonie
Polecamy
Obozy i kolonie

Strona główna


Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Obozy młodzieżowe
Zagranica
Dojazd autokarem Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Cztery Stolice - Budapeszt-Bratysława-Wiedeń-Praga - obóz rekreacja i zwiedzanie od 1999 zł 2099 zł
07.08.2022 (9 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks od 1999 zł 2299 zł
27.08.2022 (10 dni) wiek 12-14
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco od 1999 zł 2299 zł
27.08.2022 (10 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Party Camp - Hotel Riva*** FB od 2199 zł 2499 zł
01.08.2022 (11 dni) wiek 16-19
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Summer Camp - Hotel Riva*** FB od 2199 zł 2499 zł
01.08.2022 (11 dni) wiek 13-15
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjny od 2199 zł 2499 zł
14.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna od 2249 zł 2549 zł
13.08.2022 (10 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny od 2249 zł 2549 zł
13.08.2022 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz języka niemieckiego od 2299 zł 2599 zł
14.08.2022 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia języka angielskiego od 2349 zł 2649 zł
20.08.2022 (10 dni) wiek 12-14
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz języka angielskiego od 2349 zł 2649 zł
20.08.2022 (10 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Fitness - Hotel Riva*** FB od 2399 zł 2599 zł
08.07.2022 (11 dni) wiek 16-19
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Party Camp - Hotel Zdravets**** ALL od 2399 zł 2699 zł
08.07.2022 (11 dni) wiek 16-19
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - J. Angielski od 2399 zł 2599 zł
29.06.2022 (13 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski od 2449 zł 2749 zł
13.08.2022 (10 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język włoski od 2449 zł 2749 zł
13.08.2022 (10 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia plastyczne inspiracje od 2449 zł 2749 zł
13.08.2022 (10 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia Taneczne pasje od 2449 zł 2749 zł
13.08.2022 (10 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język angielski od 2449 zł 2749 zł
13.08.2022 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język włoski od 2449 zł 2749 zł
13.08.2022 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz Plastyczne inspiracje od 2449 zł 2749 zł
13.08.2022 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz Taneczne pasje od 2449 zł 2749 zł
13.08.2022 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp od 2499 zł 2799 zł
29.07.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Poznajemy Kampanię i Rzym - obóz rekreacja i zwiedzanie od 2549 zł 2849 zł
28.06.2022 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids Camp od 2599 zł 2799 zł
06.08.2022 (11 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp od 2649 zł 2849 zł
13.07.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Water Camp od 2699 zł 2899 zł
13.07.2022 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny od 2699 zł 2849 zł
17.07.2022 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny z językiem hiszpańskim od 2699 zł 2849 zł
17.07.2022 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing od 2699 zł 2999 zł
13.08.2022 (10 dni) wiek 11-17
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Party Time - Wylot Katowice - Hotel Zdravets**** ALL od 2799 zł 2999 zł
29.06.2022 (8 dni) wiek 14-19
Dojazd autokarem Włochy - Poznajemy Toskanię i Ligurię - obóz rekreacja i zwiedzanie od 2799 zł 3099 zł
28.06.2022 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Grecja - Moja Grecja od 2999 zł 3099 zł
15.07.2022 (13 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Turcja - Orientalne wakacje od 3099 zł 3499 zł
02.07.2022 (14 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Włochy - Sycylia - obóz rekreacyjny od 3749 zł 3999 zł
24.07.2022 (8 dni) wiek 12-18




NASZA OFERTA
POLECAMY
DLA KLIENTA
INFORMACJE
Biuro Podróży Almatur
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatnoœci.
pfr    Subwencja PFR