Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Obozy młodzieżowe Sporty indywidualne Almatur 2020

LATO 2020 OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY ŁAZY WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO OBOZY MŁODZIEŻOWE W POLSCE OBOZY MŁODZIEŻOWE ZA GRANICĄ POTWIERDZONE WAKACJE 2020 II TURNUS PÓŁKOLONIE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje
Strona główna

Obozy młodzieżowe

Sporty indywidualne



Obozy młodzieżowe Sporty indywidualne

Obozy młodzieżowe
Polska
Berezka - obóz jazdy konnej Berezka - obóz jazdy konnej w Bieszczadach 8, 11 dni wiek 9-18
Berezka - obóz odchudzająco-kondycyjny Berezka - obóz odchudzająco-kondycyjny w Bieszczadach 8, 11 dni wiek 10-18
Borek - obóz rekreacyjny Borek - obóz rekreacyjny koło Krakowa 11 dni wiek 8-16
Brenna - beskidzki rajd konny Brenna - beskidzki rajd konny w Beskidach 11 dni wiek 12-17
Brenna - jazda konna Brenna - jazda konna 11 dni wiek 10-16
Brenna - obóz rolkowe szaleństwo Brenna - obóz rolkowe szaleństwo w Beskidach 11 dni wiek 12-18
Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec nad morzem Bałtyckim 10, 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz fitness i sport Dąbki - obóz fitness i sport nad morzem Bałtyckim 8, 11 dni wiek 10-18
Dźwirzyno - kolonia fitness Dźwirzyno - kolonia fitness 8, 11 dni wiek 7-11
Dźwirzyno - obóz fitness Dźwirzyno - obóz fitness 8, 11 dni wiek 12-18
Giby - obóz Świat 5 Przygód Giby - obóz Świat 6 Przygód - Suwalszczyzna 10, 11 dni wiek 9-18
Janów Lubelski - obóz fitness Janów Lubelski - obóz fitness 11 dni wiek 14-17
Janów Lubelski - obóz tenisowy Janów Lubelski - obóz tenisowy 11 dni wiek 14-17
Kluszkowce - obóz narciarski Kluszkowce - obóz narciarski 8 dni wiek 12-18
Kluszkowce - obóz snowboardowy Kluszkowce - obóz snowboardowy 8 dni wiek 12-18
Kołobrzeg - obóz Tenisa Ziemnego Kołobrzeg - obóz tenisa ziemnego nad Bałtykiem 9, 11 dni wiek 8-18
Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego na Mazurach 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - kolonia tenisa ziemnego Kortowo - kolonia tenisa ziemnego na Mazurach 10, 11 dni wiek 8-11
Murzasichle - kolonia Fitness Murzasichle - kolonia Fitness 8, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - obóz Fitness Murzasichle - obóz Fitness 8, 11 dni wiek 12-18
Muszyna - obóz tenisowy Muszyna - obóz tenisowy w górach 8, 11 dni wiek 10-18
Niechorze - kolonie i obóz hulajnoga Niechorze - kolonie i obóz hulajnoga 11 dni wiek 7-18
Pokrzywna - obóz Świat FIT&FUN Pokrzywna - obóz Świat FIT&FUN 8, 11 dni wiek 10-17
Ponik na Jurze - Mania Wspinania Ponik na Jurze - Mania Wspinania 8, 11 dni wiek 10-18
Poznań - półkolonie Hulajnoga - Skate Poznań - półkolonie Hulajnoga - Skate 5 dni wiek 5-18
Poznań - półkolonie Lasermania i Archery Tag Poznań - półkolonie Lasermania i Archery Tag 5 dni wiek 5-18
Poznań - Skate ( Hulajnoga, Rolki, Deska i inne ) Poznań - Skate ( Hulajnoga, Rolki, Deska i inne ) 11 dni wiek 8-18
Wisła - obóz narciarski grupa początkujących Wisła - obóz narciarski grupa początkujących 8 dni wiek 11-17
Wisła - obóz narciarski grupa średniozaawansowanych Wisła - obóz narciarski grupa średniozaawansowanych 8 dni wiek 11-17
Zbrosławice - kurs jeździectwa Zbrosławice - kurs jeździectwa 8, 11 dni wiek 10-18
Zbrosławice - obóz angielski w siodle Zbrosławice - obóz angielski w siodle 11 dni wiek 10-18
Zbrosławice - obóz muzyczno-konny Zbrosławice - obóz muzyczno-konny 11 dni wiek 10-18

Zagranica
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun 11 dni wiek 14-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Katowice Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Katowice 11, 12 dni wiek 14-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Warszawa Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Warszawa 8 dni wiek 14-18
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp 11 dni wiek 14-18
Gruzja - Gudauri - obóz narciarski Gruzja - Gudauri - obóz narciarski 9 dni wiek 12-18
Gruzja - Gudauri - obóz narciarski ABC Freeride Gruzja - Gudauri - obóz narciarski ABC Freeride 9 dni wiek 12-18
Gruzja - Gudauri - obóz snowboardowy Gruzja - Gudauri - obóz snowboardowy 9 dni wiek 12-18
Słowenia - Bled - obóz narciarski Słowenia - Bled - obóz narciarski 10 dni wiek 12-18
Słowenia - Bled - obóz snowboardowy Słowenia - Bled - obóz snowboardowy 10 dni wiek 12-18
Włochy - Cesenatico - kolonia sport to zdrowie Włochy - Cesenatico - kolonia sport to zdrowie 10, 11 dni wiek 10-13
Włochy - Cesenatico - obóz sport to zdrowie Włochy - Cesenatico - obóz sport to zdrowie 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski 10 dni wiek 9-18
Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski RACE Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski RACE 10 dni wiek 12-18
Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy 10 dni wiek 9-18
Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy Freestyle Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy Freestyle 10 dni wiek 12-18

W przeszłości to sporty indywidualne wiodły prym. Królowa sportu to przecież lekkoatletyka. Biegano, ciskano, walczono indywidualnie. Wygrywał ten kto był najszybszy, najzwinniejszy, najsilniejszy. Każdy zawodnik, który nie był pierwszy był tym przegranym. Sprawdź jak wyglądają u nas obozy sportów indywidualnych - zapraszamy.
Obozy młodzieżowe, a cóż to takiego. Obóz kojarzy nam się z harcerstwem i podobnymi rzeczami. Ale to nie do końca tak jak Państwo myślicie. Pod nazwą obozy rozumiemy pewne zgrupowanie młodych ludzi, którzy już wyrośli z kolonii. Obozy to młodzież zainteresowana nauką w wybranej dyscyplinie mało dostępnej w normalnym życiu. Na obozach ich uczestnicy poznają tajniki różnych dyscyplin sportu ale niekoniecznie tylko sportu.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.