Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Krynica Morska - obóz survival i paintball Almatur 2019

OFERTA LATO 2019 OBOZY MŁODZIEŻOWE POLECANE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO PROMOCJA LAST MINUTE
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Morze

Aktywne

Paintball

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Krynica morska

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Krynica morska


Krynica Morska - obóz survival i paintball

(wiek 12-18)
Informacje
Galeria


» przejdź do galerii

Plażowe szaleństwa i leśne przygody.

Nadmorski kurort o niezwykle atrakcyjnym położeniu to wymarzone miejsce do zabaw i gier terenowych, kąpieli morskich i konkurencji drużynowych oraz doskonała baza wypadowa do zwiedzania okolicy. Dla lubiących przygodę, odkrywców i podróżników przygotowaliśmy obozy, których program stanowi wypełniona akcją mieszanka różnych zadań oraz gier terenowych i zawodów. Dla tych, którzy chcą spędzić wakacje w sportowej atmosferze a jednocześnie jak najwięcej przebywać na plaży, proponujemy dla młodzieży obóz rekreacyjny a dla dzieci kolonie różnorodności. Oprócz zajęć tematycznych przygotowaliśmy dla wszystkich uczestników bez względu na wybraną specjalizację, bogatą ofertę aktywnego wypoczynku, których relaksacyjna forma sprawi, że wakacje będą pełne ruchu i zabawy. Gry zespołowe: koszykówka, piłka nożna, siatkówka oraz rekreacyjne: plażowa piłka siatkowa, ringo, tenis plażowy, badminton, ciekawy zestaw gier i zabaw ruchowych - integrujących, wesołych, kreatywnych. Nieodłącznym elementem nadmorskich zabaw będą kąpiele morskie pod opieką ratownika. W programie przewidzieliśmy liczne wycieczki: rejs statkiem po Zalewie Wiślanym, zwiedzanie zamku w Malborku, wizytę w Muzeum Zalewu Wiślanego w Kątach Rybackich. Z najwyższego wzniesienia Mierzei Wiślanej - Wielbłądziego Garbu będziemy podziwiać Bałtyk i Zalew Wiślany. Poznamy ciekawą historię oraz jeszcze ciekawsze legendy polskiego Pomorza.

Program

Obóz survival i paintball (12-14 lat), (15-18 lat)

Survival rozpocznie się od podziału na zespoły, które będą rywalizowały między sobą według różnych scenariuszy terenowych gier strategicznych. Strategiczne zabawy odbędą się z użyciem strzeleckiej broni na żelowe kulki. Program obozu stanowi wypełniona akcją mieszanka różnych zadań oraz gier terenowych i zawodów, podczas, których uczestnicy zdobywają wiadomości i praktyczne umiejętności. Nie zapomnimy o zajęciach z udzielania pierwszej pomocy przedmedycznej: konstruowanie noszy, symulacja akcji ratunkowej, transport „rannego” w trudnych warunkach terenowych. Zapewniamy letnie umundurowanie, które będzie podstawowym i bezpiecznym ubiorem podczas zajęć terenowych. Każdy uczestnik obozu oprócz podstawowego ekwipunku powinien być wyposażony w: buty turystyczne, odzież i buty do chodzenia po wodzie, lesie i mokradłach (niedrogie obuwie mogące ulec zniszczeniu), mały plecak, polar, sztormiak, klapki, strój kąpielowy, latarkę.

Zakwaterowanie

Ośrodek Wypoczynkowy "Transpol" usytuowany jest ok. 800 m od morza, w sąsiedztwie Zalewu Wiślanego. Obiekt posiada 100 miejsc w pokojach 3, 4, 5 - osobowych z łazienkami, dysponuje salą telewizyjną i dyskotekową. Na ogrodzonym terenie znajduje się: boisko do piłki siatkowej oraz kometki, tablica treningowa do koszykówki, miejsce do grilla i wspólnych ognisk.

Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów (termin PPOM0809- 9 noclegów)
Wyżywienie: Całodzienne (3 posiłki) w stołówce ośrodka. Śniadania i kolacje w formie bufetu („szwedzki stół”), obiad serwowany do stolika. Serwujemy posiłki oparte na tradycyjnej kuchni polskiej dostosowanej do potrzeb żywieniowych dzieci i młodzieży. Nie realizujemy indywidualnych diet wynikających z zaleceń lekarza. Możliwość zamówienia diety wegetariańskiej bez dodatkowych opłat (koniecznie prosimy w rezerwacji zaznaczyć wybór w dopłatach opcjonalnych). Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną.
Transport: Autokar z klimatyzacją i toaletą.
Ubezpieczenie: NNW - 15.000 zł
Opieka instruktora-wychowawcy.
Realizacja programu.

Informacje praktyczne

Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży. Planowany przyjazd do ośrodka w godz. 18.00-19.00. Planowany wyjazd z ośrodka w godz. 8.30-9.30. Dojazd własny: przyjazd nie wcześniej niż o godz. 16.00, wyjazd nie później niż o godz. 12.00. W przypadku małej liczby uczestników niektóre zajęcia specjalistyczne, sportowe i rekreacyjne mogą odbywać się wspólnie z innymi grupami, jednocześnie gwarantujemy, że dla każdego uczestnika dostosujemy program zajęć do warunków psychofizycznych i umiejętności.

adres: Transpol ul.Gdańska 28, 82-120 Krynica Morska, kierownik obozu tel. 603 319 417

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Krynica Morska - obóz survival i paintball     (skrót: KRYNICA MORSKA SURVIVAL I PAINTBALL PAX FB)
Nr grupy Data Cena 
PPOM062626.06.2019 - 06.07.20191699 zł   1549 zł Promocja Plan podróżyRezerwuj11 dni
PPOM070707.07.2019 - 17.07.20191699 zł   1549 zł Promocja Plan podróżyRezerwuj11 dni
PPOM071818.07.2019 - 28.07.20191699 zł   1549 zł Promocja Plan podróżyRezerwuj11 dni
PPOM072929.07.2019 - 08.08.20191699 zł Plan podróżyRezerwuj11 dni
PPOM080909.08.2019 - 18.08.20191599 zł   1449 zł Promocja Plan podróżyRezerwuj10 dni

kod imprezy: PPOM~KRYNICA_MORSKA_SURVIVAL_I_PAINTBALL_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.