Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Obozy i kolonie blisko miejscowości Krynica Morska Almatur 2019

OFERTA LATO 2019 OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY ŁAZY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje
Obozy młodzieżowe i kolonie w pobliżu Krynica Morska
Aleja Grunwaldzka 244

Chłapowo
Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniecCetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec nad morzem Bałtyckim
Cetniewo - obóz koszykówkiCetniewo - obóz koszykówki nad morzem Bałtyckim
Cetniewo - obóz piłki nożnejCetniewo - obóz piłki nożnej nad morzem Bałtyckim
Cetniewo - obóz pływackiCetniewo - obóz pływacki nad morzem Bałtyckim
Cetniewo - obóz rekreacyjnyCetniewo - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim
Cetniewo - obóz siatkówkiCetniewo - obóz siatkówki nad morzem Bałtyckim

Gdańsk
Trójmiasto - obóz podróżnikaTrójmiasto - obóz podróżnika

Kortowo
Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowyKortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy na Mazurach
Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiegoKortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego na Mazurach
Kortowo - kolonia języka angielskiegoKortowo - kolonia języka angielskiego na Mazurach
Kortowo - FunFestival - obóz fotograficznyKortowo - FunFestival - obóz fotograficzny na Mazurach
Kortowo - FunFestival - obóz gitarowyKortowo - FunFestival - obóz gitarowy na Mazurach
Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnejKortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej na Mazurach
Kortowo - FunFestival - obóz koszykówkiKortowo - FunFestival - obóz koszykówki na Mazurach
Kortowo - FunFestival - obóz kulinarnyKortowo - FunFestival - obóz kulinarny na Mazurach
Kortowo - kolonia kulinarnaKortowo - kolonia kulinarna na Mazurach
Kortowo - FunFestival - obóz musicalowyKortowo - FunFestival - obóz musicalowy na Mazurach
Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnejKortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej na Mazurach
Kortowo - kolonia pływaniaKortowo - kolonia pływania na Mazurach
Kortowo - półkolonieKortowo - półkolonie na Mazurach
Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjnyKortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny na Mazurach
Kortowo - kolonia rekreacyjnaKortowo - kolonia rekreacyjna na Mazurach
Kortowo - FunFestival - obóz siatkówkiKortowo - FunFestival - obóz siatkówki na Mazurach
Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walkiKortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki na Mazurach
Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walkiKortowo - kolonia samoobrony i sportów walki na Mazurach
Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintballKortowo - FunFestival - obóz survival i paintball na Mazurach
Kortowo - kolonia tanecznaKortowo - kolonia taneczna na Mazurach
Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnegoKortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego na Mazurach
Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnegoKortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego na Mazurach
Kortowo - kolonia tenisa ziemnegoKortowo - kolonia tenisa ziemnego na Mazurach
Kortowo - FunFestival - obóz YouTuberskiKortowo - FunFestival - obóz YouTuberski na Mazurach
Kortowo - kolonia YouTuberskaKortowo - kolonia YouTuberska na Mazurach
Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruchKortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch na Mazurach

Krynica Morska
Krynica Morska - kolonia rekreacyjnaKrynica Morska - kolonia rekreacyjna - zatoka Gdańska
Krynica Morska - obóz przygodyKrynica Morska - obóz przygody - zatoka Gdańska
Krynica Morska - obóz rekreacyjnyKrynica Morska - obóz rekreacyjny - zatoka Gdańska
Krynica Morska - obóz survival i paintballKrynica Morska - obóz survival i paintball - zatoka Gdańska

Olsztyn
Kortowo - kolonia piłki nożnejKortowo - kolonia piłki nożnej na Mazurach

Puck
Puck - obóz windsurfingowyPuck - obóz windsurfingowy - zatoka Gdańska

Żeglarzy 1

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.