Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Obozy młodzieżowe survivallowe Almatur 2022

bezpieczne
podróże
OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY W ŁAZACH BIURO OBOZY KOLONIE W POLSCE OBOZY KOLONIE ZA GRANICĄ
menuAlmatur kolonie i obozy
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy młodzieżowe kolonie
Polecamy
Obozy i kolonie
Almatur

Obozy młodzieżowe

Survival



Obozy młodzieżowe - survival, szkoła przetrwania

Obozy młodzieżowe
Polska
Bachorze - kolonia Komandos Junior Bachorze - kolonia Komandos Junior nad jeziorem Charzykowskim 11 dni wiek 8-12 lat
Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Survivalowy Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Survivalowy 11 dni wiek 10-18 lat
Borne Sulinowo - obóz ASG komandos Borne Sulinowo - obóz ASG komandos Pojezierze Drawskie 11 dni wiek 12-18 lat
Borne Sulinowo - obóz ASG zielony garnizon Borne Sulinowo - obóz ASG zielony garnizon Pojezierze Drawskie 11 dni wiek 12-18 lat
Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy na Pojezierzu Drawskim 11 dni wiek 12-18 lat
Janów Lubelski - obóz paintball i survival Janów Lubelski - obóz paintball i survival Lubelszczyzna 11 dni wiek 14-17 lat
Jarosławiec - Obóz Komandos Junior Jarosławiec - Obóz Komandos Junior nad Polskim Morzem 11 dni wiek 9-17 lat
Kołobrzeg - Survival i Bushcraft CAMP Kołobrzeg - Survival i Bushcraft CAMP nad morzem 11 dni wiek 13-18 lat
Murzasichle - obóz survivalowy Murzasichle - obóz survivalowy w górach 11 dni wiek 12-18 lat
Ponik na Jurze - Mania przetrwania Ponik na Jurze - Mania przetrwania 11 dni wiek 10-18 lat
Spała - obóz ASG Spała - obóz ASG - Ziemia Łódzka 11 dni wiek 12-18 lat
Spała - obóz z adrenaliną Spała - obóz z adrenaliną - Ziemia Łódzka 11 dni wiek 10-16 lat
Zamrzenica - Sztuka Przetrwania Zamrzenica - Sztuka Przetrwania Bory Tucholskie 11 dni wiek 12-18 lat

Obóz survivalowy to wyjątkowy sposób na spędzenie wakacji. Nie polega on na wylegiwaniu się na plaży, a na aktywności fizycznej. Na obozach survivalowych liczy się umiejętność współpracy w zespole. Podczas obozów survivalowych nauczymy się przeróżnych technik przetrwania w trudnych i niesprzyjających warunkach terenowych oraz atmosferycznych. Obozy survivalowe są organizowane z myślą o dzieciach i młodzieży, która szuka wrażeń. Obozy survivalowe są polecane dla osób rezolutnych i przebojowych. Na obozach survivalowych odnajdą się zarówno chłopcy jak i dziewczęta. Na takim rodzaju obozów na uczestników czekają ekstremalne wyzwania oraz poznawanie technik przetrwania w trudnych warunkach. Dla uczestników obozów survivalowych jest to szkoła przetrwania. Musicie być przygotowani, że dzieci na pewno nie wrócą czyste, lecz z ogromem wspomnień, doświadczeń i nowych przyjaźni. Takim przykładem charakteru są właśnie kolonie i obozy survivalowe. Twoim konikiem jest technika survivalu i chciałbyś/chciałabyś wiedzieć jak umieć bez problemu odnaleźć się w terenie i przetrwać w trudnych warunkach które połączone są ze świetną zabawą - zapraszamy na obozy survivalowe, które powinny Cię zainteresować.
Szukasz niezapomnianych wakacji i chcesz przeżyć piękną przygodę? W naszej ofercie obozów młodzieżowych znajdziesz dużo ofert które na 100% Cię zainteresują. Morze czy góry, kajaki lub jazda konna? W Polsce czy za granicą? Wszystko czego tylko pragniesz znajdzie się u nas w ofercie. Obozy młodzieżowe przeznaczone są dla młodzieży w wieku od 12 do 18 lat. Gwarantujemy, ze każdy nastolatek znajdzie tu coś dla siebie zgodnie ze swoimi zainteresowaniami i preferencjami! Dużo aktywności, wypoczynku i super zabawy, a w szczególności - pełno nowych znajomosci i pięknych wspomnień czeka za rogiem. Jesteś zainteresowany? Zobacz nasze oferty, wybierz idealnie dopasowaną do ciebie i baw się dobrze!



NASZA OFERTA
POLECAMY
DLA KLIENTA
INFORMACJE
Biuro Podróży Almatur
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna, dzieci i studenci, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę na obozy, kolonie, obozy młodzieżowe i wycieczki objazdowe. Biuro Podróży Almatur propaguje aktywne, rekreacyjne oraz sportowe formy wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając, chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych czy koloniach dla dzieci. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, sportowe, kolonie dla dzieci to bezstresowe wakacje. Obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci to klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci oraz wycieczki objazdowe. Zapraszamy na obozy i kolonie letnie.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
pfr    Subwencja PFR