Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Krynica Morska - obóz survival i paintball Almatur 2023

bezpieczne
podróże
OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY W ŁAZACH BIURO OBOZY KOLONIE W POLSCE OBOZY KOLONIE ZA GRANICĄ
menuAlmatur kolonie i obozy
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki

Krynica Morska - obóz survival i paintball

(wiek 12-18 lat)

* Nadmorski kurort o niezwykle atrakcyjnym położeniu to wymarzone miejsce do zabaw i gier terenowych, kąpieli morskich i konkurencji drużynowych oraz doskonała baza wypadowa do zwiedzania okolicy.
* Dla lubiących przygodę, odkrywców i podróżników przygotowaliśmy obozy, których program stanowi wypełniona akcją mieszanka różnych zadań oraz gier terenowych i zawodów.
* Dla tych, którzy chcą spędzić wakacje w sportowej atmosferze a jednocześnie jak najwięcej przebywać na plaży, proponujemy dla młodzieży obóz rekreacyjny a dla dzieci kolonie.
* W programie liczne wycieczki (fakultatywnie): rejs statkiem po Zalewie Wiślanym, zwiedzanie zamku w Malborku, całodniowa wizyta w Gdańsku.

Program
Obóz survival i paintball (12-14 lat), (15-18 lat)

Survival rozpocznie się od podziału na zespoły, które będą rywalizowały między sobą według różnych scenariuszy terenowych gier strategicznych. Strategiczne zabawy odbędą się z użyciem strzeleckiej broni na żelowe kulki. Program obozu stanowi wypełniona akcją mieszanka różnych zadań oraz gier terenowych i zawodów, podczas, których uczestnicy zdobywają wiadomości i praktyczne umiejętności. Nie zapomnimy o zajęciach z udzielania pierwszej pomocy przedmedycznej: konstruowanie noszy, symulacja akcji ratunkowej, transport „rannego” w trudnych warunkach terenowych. Zapewniamy letnie umundurowanie, które będzie podstawowym i bezpiecznym ubiorem podczas zajęć terenowych. Każdy uczestnik obozu oprócz podstawowego ekwipunku powinien być wyposażony w: buty turystyczne, odzież i buty do chodzenia po wodzie, lesie i mokradłach (niedrogie obuwie mogące ulec zniszczeniu), mały plecak, polar, sztormiak, klapki, strój kąpielowy, latarkę.

Zajęcia ogólnocampowe - Oprócz zajęć tematycznych przygotowaliśmy dla wszystkich uczestników bez względu na wybraną specjalizację, bogatą ofertę aktywnego wypoczynku, których relaksacyjna forma sprawi, że wakacje będą pełne ruchu i zabawy. Gry zespołowe: koszykówka, piłka nożna, siatkówka oraz rekreacyjne: plażowa piłka siatkowa, ringo, tenis plażowy, badminton, ciekawy zestaw gier i zabaw ruchowych – integrujących, wesołych, kreatywnych. Nieodłącznym elementem nadmorskich zabaw będą kąpiele morskie pod opieką ratownika.
Program fakultatywny

Wycieczka do Gdańska – 170 zł

Wycieczka do Malborka – 120 zł

Wycieczka statkiem do Fromborka – 100 zł

Rejs szybką motorówką po Zalewie Wiślanym – 60 zł

Park linowy – 45 zł

Zakwaterowanie

Ośrodek Wczasowo-Rehabilitacyjny Posejdon usytuowany jest ok. 800 m od morza, w sąsiedztwie Zalewu Wiślanego. Obiekt posiada 160 miejsc w pokojach 2, 3, 4 - osobowych w układzie segmentowym: dwa pokoje, przedpokój i łazienka. Ośrodek położony jest na rozległym i ogrodzonym terenie z parkiem, dysponuje salą telewizyjną i dyskotekową oraz salkami do zajęć świetlicowych.

Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów
Wyżywienie: Całodzienne (3 posiłki) w stołówce ośrodka. Śniadania i kolacje w formie bufetu, obiad serwowany do stolika. Możliwość zamówienia diety wegetariańskiej lub specjalnej, koniecznie prosimy w rezerwacji zaznaczyć wybór w dopłatach opcjonalnych. Dokładną informację o rodzaju diety specjalnej (z numerem rezerwacji) należy przesłać e-mail na adres dieta@almatur.pl. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną.
Transport: Autokar z klimatyzacją i toaletą.
Ubezpieczenie: NNW - 15.000 zł
Opieka instruktora-wychowawcy.
Realizacja programu.

Informacje praktyczne
Planowany przyjazd do ośrodka w godz. 18.00-19.00. Planowany wyjazd z ośrodka w godz. 8.30-9.30. Dojazd własny: przyjazd nie wcześniej niż o godz. 16.00, wyjazd nie później niż o godz. 12.00. Adres: Ośrodek Wczasowo-Rehabilitacyjny Posejdon ul.Gdańska 119, 82-120 Krynica Morska, kierownik obozu tel. 787-938-442
Informacje o cenie

Podana cena nie zawiera: dopłat za transport z miast wyszczególnionych w rozkładzie jazdy, opłat za realizację wycieczek i programu fakultatywnego, obowiązkowych składek na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny - 2 zł oraz Turystyczny Fundusz Pomocowy - 2 zł.

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Krynica Morska - obóz survival i paintball   (skrót: KRYNICA MORSKA SURVIVAL I PAINTBALL 2023 PAX FB)
25.06 - 05.07.2023
 11 dni / PPOM0625
2799 zł   2499 zł Promocja
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 2499 zł
Plan podróżyRezerwuj
06.07 - 16.07.2023
 11 dni / PPOM0706
2799 zł   2499 zł Promocja
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 2499 zł
Plan podróżyRezerwuj
17.07 - 27.07.2023
 11 dni / PPOM0717
2799 zł   2499 zł Promocja
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 2499 zł
Plan podróżyRezerwuj
28.07 - 07.08.2023
 11 dni / PPOM0728
2799 zł   2499 zł Promocja
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 2499 zł
Plan podróżyRezerwuj
08.08 - 18.08.2023
 11 dni / PPOM0808
2799 zł   2499 zł Promocja
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 2499 zł
Plan podróżyRezerwuj

kod imprezy: PPOM~KRYNICA_MORSKA_SURVIVAL_I_PAINTBALL_2023_PAX_FB



Krynica Morska to popularne nadmorskie miasto, w którym można odpoczywać w ciszy i spokoju, a także znaleźć przestrzeń rozrywkową. Turystów przyciąga tu czysta woda w Bałtyku, piękne krajobrazy oraz powietrze bogate w jod.
Morze Bałtyckie to najmłodsze z mórz w Europie, urodzajne w bursztyny, które przyciągają poszukiwaczy "morskiego złota". Piękne, piaszyste plaże otoczone są lasami, które w połączeniu z nadmorskim klimatem mają zbawienny wpływ na zdrowie turystów. Jest to idealne miejsce na kolonijną przygodę, zarówno dla miłośników aktywnego wypoczynku, jak i fanów leniuchowania.



Biuro Podróży Almatur
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna, dzieci i studenci, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę na obozy, kolonie, obozy młodzieżowe i wycieczki objazdowe. Biuro Podróży Almatur propaguje aktywne, rekreacyjne oraz sportowe formy wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając, chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych czy koloniach dla dzieci. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, sportowe, kolonie dla dzieci to bezstresowe wakacje. Obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci to klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci oraz wycieczki objazdowe. Zapraszamy na obozy i kolonie letnie.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
pfr    Subwencja PFR