Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Giby - obóz Leśny Agent Almatur 2022

bezpieczne
podróże
OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY W ŁAZACH BIURO OBOZY KOLONIE W POLSCE OBOZY KOLONIE ZA GRANICĄ
menuAlmatur kolonie i obozy
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy młodzieżowe kolonie
Polecamy
Obozy i kolonie
Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Jeziora

Sporty grupowe

Interdyscyplinarny


Giby - obóz Leśny Agent

(wiek 9-18 lat)
Informacje layout
Mapa i galeria




» przejdź do galerii

Giby - Świat Przygód (9-13 lat), (14-18 lat)
Giby położone są na Pojezierzu Suwalskim, na terenie Zielonych Płuc Polski - w krainie słynącej z unikatowej przyrody, pięknych krajobrazów, czystych jezior i rzek. Olbrzymią zaletą ośrodka, w którym będzie przebywała młodzież, jest jego położenie. Obiekt znajduje się na skraju Puszczy Augustowskiej, nad samym Jeziorem Pomorze - największym i najpiękniejszym jeziorem w gminie Giby. OW "Campercamp" posiada własną plażę, pomost, sprzęt do pływania, boisko do gier zespołowych, salę do zajęć sportowo-rekreacyjnych, miejsce na grillowanie i ogniska. Do Gib zapraszamy za równo osoby, które jeszcze nigdy nie były z nami w "Świecie 5 Przygód", jak i stałych bywalców. W sezonie Lato 22 odświeżamy program naszego obozu tak aby był atrakcyjny dla wszystkich. Główne nowości to: dwie nowe przygody - MMA - dyscypliny sportowej mającej coraz większe rzesze sympatyków oraz Multisport - podczas to, której spędzicie czas aktywnie i na pełnym relaksie. Do "składu" naszych sprawdzonych wycieczek fakultatywnych dołączyły narty wodne, które na pewno dostarczą niesamowitych emocji wszystkim chętnym na nie obozowiczom. Jakie jeszcze atrakcje i nowości na Was czekają? Sprawdźcie sami podczas letniego wypoczynku w Gibach. Zapraszamy

Program
Leśny Agent (12-17 lat)

Koniec żartów, czas zacząć prawdziwą grę. Zapraszamy do udziału w niesamowitej przygodzie jaką jest najnowszy program Leśny Agent,wzorowany na jednym z popularnych programów telewizyjnych. Jako uczestnik gry będziesz miał okazję zmierzyć się w sportowych, manualnych oraz intelektualnych rozgrywkach. Gra zweryfikuje Twoją umiejętność pracy w zespole oraz zdolność logicznego myślenia. Wciel się w rolę detektywa i wytypuj Leśnego Agenta. Wykonuj szalone zadania i zbieraj "Giby Talary". Kto rozwikła zagadkę Sfinksa? Czy uda Ci się wykopać zagubiony w lesie skarb? Czy pokonasz kajakowy tor przeszkód z zamkniętymi oczami? Czy staniesz się nowym Picasso malując obraz ustami? Czy odważysz się włożyć rękę do pudła obrzydliwości by odgadnąć jego zawartość? Czy pokonasz innych w konkurencji „masterszefa”: bitwa na naleśniki? Komu lepiej wypadnie konkurencja Body Painting: wciel się w zwierzaka? Czy zdołasz wykonać eksperyment chemiczny w laboratorium? Czy zbudujesz maszynę wodną, którą dopłyniesz do wyznaczonego celu? Majsterkowanie, Dance Battle, Dixit Challenge, Bag Race to tylko niektóre z wyzwań, które na Ciebie czekają. Odważ się stanąć do walki o nagrodę, która czeka na zwycięzcę.


Program fakultatywny

- Wycieczka do Wilna i Zamku w Trokach - 200 PLN/os.

- Wycieczka do Druskiennik z wizytą w Aquaparku - 250 PLN/os.

- Spływ kajakowy Czarną Hańczą - 150 PLN/os.

- Narty wodne w Augustowie - 180 PLN/os.

Zakwaterowanie

10 noclegów. Ośrodek „Campercamp” położony nad Jeziorem Pomorze. W budynku głównym znajduje się stołówka z tarasem, dwie sale do zajęć dydaktycznych, sala telewizyjna, tenis stołowy. Uczestnicy mieszkają w budynku głównym w pokojach 3-, 4-osobowych z łazienkami oraz w domkach 3-, 4-, 5-, 6-,7,8- osobowych z łazienkami (w każdym domku do dyspozycji mamy przynajmniej po 2 sypialnie 2-osobowe).

Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów. Ośrodek „Campercamp” położony nad Jeziorem Pomorze. W budynku głównym znajduje się stołówka z tarasem, dwie sale do zajęć dydaktycznych, sala telewizyjna, tenis stołowy. Uczestnicy mieszkają w budynku głównym w pokojach 3-, 4-osobowych z łazienkami oraz w domkach 3-, 4-, 5-, 6- osobowych z łazienkami (w każdym domku do dyspozycji mamy po 2 sypialnie 2-osobowe). Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki + deser) w stołówce ośrodka. Wszystkie posiłki serwowane są do stołów. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu. Ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną. Istnieje możliwość zamówienia diety wegetariańskiej – 150 PLN/turnus. Woda dostępna w stołówce przez cały czas trwania obozu. Transport: autokar turystyczny Ubezpieczenie: Signal Iduna Polska TU S.A. Opieka pedagogiczna. Środki higieniczne. Realizacja programu.

Informacje praktyczne
Program będzie zrealizowany w całości, a kolejność zajęć ustali kadra obozu w zależności od pogody i predyspozycji psychofizycznych uczestników.
Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży oraz programu fakultatywnego. W przypadku małej liczby uczestników zajęcia specjalistyczne mogą odbywać się z innymi grupami wiekowymi. Zapewniamy dostosowanie programu zajęć do możliwości i umiejętności uczestników. Osoby wyjeżdżające na wycieczki zagraniczne muszą posiadać ważny dokument tożsamości – dowód osobisty lub paszport oraz spełniać aktualne wymogi sanitarne związane z COVID panujące na terenie Litwy. Planowany przyjazd do ośrodka ok. 19:30. Planowany wyjazd z ośrodka w godzinach 07:00-07:30. Dojazd własny: przyjazd nie wcześniej niż 16:00, wyjazd nie później
niż godzina 09:00.
Informacje o cenie

Cena nie obejmuje: dopłaty za transport z miast w Polsce wyszczególnionych w planie podróży, programu fakultatywnego
Podana cena imprezy nie zawiera obowiązkowych składek na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny - 2 zł oraz Turystyczny Fundusz Pomocowy - 2 zł.


» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Giby - obóz Leśny Agent   (skrót: GIBY LESNY AGENT 2022 PAX FB)
02.07 - 12.07.2022
 11 dni / PPOG0702
Impreza w trakcie realizacjiPlan podróży
13.07 - 23.07.2022
 11 dni / PPOG0713
2049 zł   1799 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
24.07 - 03.08.2022
 11 dni / PPOG0724
2049 zł   1799 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
04.08 - 14.08.2022
 11 dni / PPOG0804
2049 zł   1799 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
15.08 - 25.08.2022
 11 dni / PPOG0815
2049 zł   1799 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj

kod imprezy: PPOG~GIBY_LESNY_AGENT_2022_PAX_FB



NASZA OFERTA
POLECAMY
DLA KLIENTA
INFORMACJE
Biuro Podróży Almatur
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna, dzieci i studenci, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę na obozy, kolonie, obozy młodzieżowe i wycieczki objazdowe. Biuro Podróży Almatur propaguje aktywne, rekreacyjne oraz sportowe formy wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając, chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych czy koloniach dla dzieci. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, sportowe, kolonie dla dzieci to bezstresowe wakacje. Obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci to klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci oraz wycieczki objazdowe. Zapraszamy na obozy i kolonie letnie.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
pfr    Subwencja PFR