Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Jarosławiec - Klub Urwisa Obóz piłkarski Almatur 2019

OFERTA ZIMOWA OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO PROMOCJA LAST MINUTE
Oferta turystyczna
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Kolonie

Polska

Morze

Sporty grupowe

Piłka nożna

Kolonie w miejscowości

Jarosławiec

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Jarosławiec


Jarosławiec - Klub Urwisa Obóz piłkarski

(wiek 6-11)
Informacje
Galeria


» przejdź do galerii

"Klub Urwisa"

Szkółka Piłkarska ,,Wichniarek" 7-11 lat


Program

Jarosławiec to malownicza nadmorska miejscowość, położona w otoczeniu sosnowych lasów, obok jeziora Wicko, w bezpiecznej i spokojnej okolicy. z dala od zgiełku i hałasu .z dala od zgiełku i hałasu .To tutaj dzieci nauczą się samodzielności pod czujnym okiem kadry, która wpoi dobre nawyki, ucząc współpracy w grupie. Dziecko będzie mogło liczyć na dyskrecję oraz pomoc wychowawcy, będącego do jego oraz Państwa dyspozycji przez 24 godziny. Każdy dzień pobytu zostanie udokumentowany zdjęciami, które prześlemy do Państwa drogą e-mailową.

Piłkarz Kadry Polski Artur, trener PZPN Tomasz oraz działający w marketingu sportowym Grzegorz powołali do życia szkółkę, która rozwija oraz daje szanse zabłyśnięcia młodym adeptom piłki nożnej. Swoje doświadczenie chcą Wam przekazać podczas wakacyjnej szkółki, której celem jej jest prawidłowy rozwój dziecka. Trenerzy poprowadzą codzienne dwugodzinne treningi na orliku oparte na wzorcach niemieckich. Popracujecie miedzy innymi nad: słabszą nogą, pierwszym kontaktem z piłka i przemyślanym podaniem czy skutecznym dryblingiem. Codziennie czeka was to co kochacie najbardziej: strzały, gierki i turnieje.

Każdy uczestnik będzie miał okazję wykazać się na pozycji zarówno obrońcy, pomocnika jak i napastnika - trener pomoże ustalić, na której z nich dziecko sprawdza się najlepiej. Rozegrane mecze sprawią, że Państwa pociechy wrócą jako pewni siebie, kreatywni piłkarze, kierujący się etyką nie tylko na murawie, ale również w życiu codziennym.

Tylko tutaj Państwa pociecha weźmie udział w pokazie mody, w którym główną nagrodą będzie zaproszenie do sesji zdjęciowej firmy Coccodrillo. Dzięki wejściu na latarnię morską będziemy mogli podziwiać panoramę wybrzeża z nieco innej perspektywy. Dla miłośników wodnej przygody przygotowaliśmy emocjonujący rejs żaglówką po jeziorze Wicko, kąpiele w morzu i w krytym basenie znajdującym się na terenie obiektu. Wasze pociechy rozładują nadmiar energii uczestnicząc w zajęciach sportowych i Lasermanii, gdzie za pomocą wiązki światła dzieci będą próbować pokonać przeciwnika a jego interaktywna kamizelka zliczy trafienia! Pobyt urozmaicą liczne dyskoteki, ognisko z pieczeniem kiełbasek, gry terenowe i fabularne oraz rejs żaglówką po jeziorze Wicko. Nie zabraknie konkursów z nagrodami oraz tematycznych wieczorków, takich jak „Piżama Party”, „Mam Talent”, wybory „Miss i Mistera”. Odważni uczestnicy przyjmą Chrzest Morski. W programie również dwukrotne wejście na plac zabaw, w którym znajdują się kolorowe zjeżdżalnie, basen z kulkami oraz liczne tunele.

Program fakultatywny

Aquapark „Panorama Morska” - dwa wejścia do największego nad Bałtykiem kompleksu basenów zewnętrznych z podgrzewaną wodą, sztuczną falą, rwącą rzeką, łaźnią parową, biczami wodnymi – 90 PLN



Fotorelacja – wspomnienia z wakacji w formie zdjęć zapisanych na płycie – 40 PLN



Archery Tag – to drużynowa walka na łuki za pomocą specjalnych, bezpiecznych strzał z piankowym grotem. Strzała nie pozostawia żadnych siniaków po uderzeniu jest więc doskonałą aktywnością dla dzieci i młodzieży. Nie wymagane jest doświadczenie w strzelaniu - 35 PLN



Pomerania Fun Park - największy park rozrywki na Pomorzu Zachodni. Na terenie parku znajduje się kryta hala, gdzie oprócz tradycyjnych placów zabaw typu małpi gaj znajdziecie wiele innych atrakcji. Strefy zabaw dostosowane do wieku dziecka, zjeżdżalnie tradycyjne, rolkowe i tubowe, baseny z kulkami, trampoliny, strefa boisk, kolejka, automaty oraz atrakcje sezonowe: wodny świat, rollercoaster dragon, dmuchańce, karuzele, autodromy - 120 PLN



Oceanarium i Aquapark w Stralsund (Niemcy) – wycieczka do najnowocześniejszego oceanarium w Europie i wspaniała zabawa w wodnym parku rozrywki z ciepłym posiłkiem. – 395 PLN

Podczas wycieczki zagranicznej zapewniamy: ciepły posiłek, transport, bilety wstępu, obsługę pilota-przewodnika, prowiant oraz ubezpieczenie KL i NNW za granicą. Wymagane jest posiadanie ważnego paszportu lub dowodu osobistego.


Zakwaterowanie

10 noclegów. OK-W „RAFA” położony jest w bliskim sąsiedztwie plaży. Na ogrodzonym i dozorowanym terenie znajdują się murowane jednopiętrowe budynki z pokojami 5-, 6-osobowymi z łazienkami i łóżkami piętrowymi. Do waszej dyspozycji: basen z podgrzewaną wodą o wymiarach (8x16x1,2m) , rowery górskie, świetlica, dwa boiska do piłki siatkowej (w tym jedno do plażowej), boisko do piłki nożnej i koszykówki, sala dyskotekowa, stoły do ping-ponga, bilard i „piłkarzyki”, kryta hala sportowa.

Wszelkie życzenia dotyczące zakwaterowania będą rozpatrywane w miarę możliwości.

Uczestnicy obozu mogą bezpłatnie korzystać z WiFi na terenie obiektu.


Świadczenia


Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki + deser) w stołówce ośrodka. Pierwszy posiłek: kolacja, w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie, w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną.
Transport: autokar turystyczny.
Ubezpieczenie: Signal Iduna S.A.
Opieka pedagogiczna. Program obozowy.


Informacje praktyczne

Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży oraz kosztów imprez fakultatywnych. Uczestnicy wyjeżdżający za granice muszą posiadać paszport lub dowód osobisty. Prosimy pamiętać o zabraniu wypełnionej karty kwalifikacyjnej z wpisanym numerem PESEL oraz o podpisaniu bagaży podróżnych dzieci. Planowany przyjazd do ośrodka ok. godziny 19.30

Możliwość zamówienia diety: wegetariańskiej, wegańskiej, bezmlecznej - dopłata 100zł/os/pobyt

BRAK MOŻLIWOŚCI DIETY BEZGLUTENOWEJ!

Gwarantujemy całodobowy dostęp do wody pitnej dla uczestników naszych obozów. Prosimy o zabranie ze sobą metalowego kubka lub bidonu.

Zakup wycieczek fakultatywnych nieznacznie wpłynie na realizację programu obozowego

Osoby, które wykupią fotorelację na płycie CD otrzymają ją drogą listowną po zakończeniu obozu.



Adres obiektu: Ośrodek Wypoczynkowy ,, RAFA", 76-107 Jarosławiec ul. Nadmorska 1, tel.: 59 810 94 15



» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Jarosławiec - Klub Urwisa Obóz piłkarski     (skrót: JAROSLAWIEC KLUB URWISA PILKARSKI PAX FB)
Nr grupy Data Cena 
APJO062323.06.2019 - 03.07.20191599 zł   1399 zł   Promocja Plan podróżyRezerwuj11 dni
APJO070404.07.2019 - 14.07.20191599 zł   1399 zł   Promocja Plan podróżyRezerwuj11 dni
APJO071515.07.2019 - 25.07.20191599 zł   1399 zł   Promocja Plan podróżyRezerwuj11 dni
APJO072626.07.2019 - 05.08.20191599 zł   1399 zł   Promocja Plan podróżyRezerwuj11 dni
APJO080606.08.2019 - 16.08.20191599 zł   1399 zł   Promocja Plan podróżyRezerwuj11 dni
APJO081717.08.2019 - 27.08.20191599 zł   1399 zł   Promocja Plan podróżyRezerwuj11 dni

kod imprezy: APJO~JAROSLAWIEC_KLUB_URWISA_PILKARSKI_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.