Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Złoty Stok - przygoda i paintball w Kopalni Złota Almatur 2019

OFERTA ZIMOWA OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO PROMOCJA LAST MINUTE
Oferta turystyczna
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Góry

Aktywne

Paintball

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Złoty Stok

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Złoty Stok


Złoty Stok - przygoda i paintball w Kopalni Złota

(wiek 13-18)
Informacje
Galeria


» przejdź do galerii

Przygoda i paintball w Kopalni Złota 13-18 lat

Złoty stok to urokliwe miasteczko w Sudetach, z bogatą i ciekawą historią. Swoją sławę zawdzięcza jedynej w Polsce Kopalni Złota i wydobywanemu tam złotemu kruszcowi. Ośrodek Sport-Kompleks posiada bogate zaplecze rekreacyjno-sportowe, dlatego idealnie nadaje się do prowadzenia treningów piłkarskich. Do dyspozycji uczestników pełnowymiarowe, trawiaste boisko do piłki nożnej, treningowe boisko ze sztuczną nawierzchnią, hala sportowa.


Program

Będziecie mogli spróbować swoich sił w rozgrywkach przy użyciu paintballa tradycyjnego oraz elektronicznego Laser Tag. Rozgrywki Laser Tag odbędą się w podziemiach Kopalni Złota. Mroczny labirynt, prawdziwi przeciwnicy i realistyczny karabin strzelający wiązką światła sprawią, że emocje sięgną zenitu. Oprócz tego podczas 3 wizyt na poligonie paintballowym rozegracie emocjonujące scenariusze. Będziecie mieć do dyspozycji razem 600 kulek. Gra w paintball uczy współdziałania w grupie oraz podejmowania decyzji w szybko zmieniających się warunkach. Każdy z trzech scenariuszy, które dla Was przygotowaliśmy zapewni Wam mocną dawkę adrenaliny. Ponadto program turystyczny i rejreacyjny: Kopalnia Złota w Złotym Stoku – zwiedzanie kopalni, a w niej podziemny wodospad, Sztolnia Gertrudy, Sztolnia Czarna, spływ łodzią zalanymi podziemnymi chodnikami, jedyna w swoim rodzaju podziemna granica państwa (jeden z chodników prowadzi do Czech). Wycieczka do Kłodzka – spacer po mieście, zwiedzanie Twierdzy Kłodzko – potężny obiekt militarny o ponadtysiącletniej tradycji. Zobaczycie tu ogromne bastiony, komnaty i podziemne labirynty. Jawornik Wielki – piesza wycieczka na najwyższy szczyt Gór Złotych, z którego będziemy podziwiać piękną panoramę Sudetów. Gra terenowa – gra miejska w centrum Złotego Stoku, podczas której poszukacie ukrytych punktów kontrolnych i przy okazji poznacie to piękne miasteczko. Ponadto nocne poszukiwanie skarbu z pochodniami, spotkanie z historią w Izbie Górnictwa, pokaz i nauka czerpania papieru, wybijanie dukata, wspinaczka na ścince alpinistycznej. Nie zabraknie również gier, zabaw, konkursów i dyskotek.

Zakwaterowanie

10 noclegów w Ośrodku Wypoczynkowym Sport-Kompleks w Złotym Stoku. Pokoje 3-, 4-, 5-osobowe z łazienkami (4 pokoje z wejściem do prywatnej łazienki przez korytarz). Do dyspozycji uczestników wielofunkcyjna sala sportowa i kompleks boisk.


Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów.
Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki + deser wydawany przy obiedzie) w stołówce ośrodka. Śniadania i kolacje w formie bufetu, obiady serwowane do stolików, z możliwością dokładek. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant za obiad na drogę powrotną. Możliwość zamówienia diety wegetariańskiej bez dodatkowych opłat.
Transport: autokar turystyczny z klimatyzacją.
Ubezpieczenie: Signal Iduna Polska TU S.A.: NNW 15.000 PLN.
Opieka pedagogiczna, instruktorska w trakcie zajęć specjalistycznych.
Realizacja programu.


Informacje praktyczne

Program będzie zrealizowany w całości, a kolejność zajęć ustali kadra obozu w zależności od pogody i predyspozycji psychofizycznych uczestników.

Cena nie obejmuje dopłat za transport wyszczególnionych w rozkładzie jazdy.

Planowany przyjazd do ośrodka ok. godz. 18.30. Planowany wyjazd z ośrodka ok. godz. 09:30.
Dojazd własny: przyjazd nie wcześniej niż o godz. 18.30, wyjazd nie później niż o godz. 09.00.


» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Złoty Stok - przygoda i paintball w Kopalni Złota     (skrót: ZLOTY STOK SPORT KOMPLEKS PAINTBALL PAX FB)
Nr grupy Data Cena 
OPOZ062222.06.2019 - 02.07.20191549 zł   1349 zł   Promocja Plan podróżyRezerwuj11 dni
OPOZ070303.07.2019 - 13.07.2019Sprzedaż zakończona Plan podróży11 dni
OPOZ071414.07.2019 - 24.07.2019Sprzedaż zakończona Plan podróży11 dni
OPOZ072525.07.2019 - 04.08.2019Sprzedaż zakończona Plan podróży11 dni
OPOZ080505.08.2019 - 15.08.20191549 zł   1349 zł   Promocja Plan podróżyRezerwuj11 dni

kod imprezy: OPOZ~ZLOTY_STOK_SPORT_KOMPLEKS_PAINTBALL_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.