Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Puck - obóz windsurfingowy Almatur 2023

bezpieczne
podróże
OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY W ŁAZACH BIURO OBOZY KOLONIE W POLSCE OBOZY KOLONIE ZA GRANICĄ
menuAlmatur kolonie i obozy
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki

Puck - obóz windsurfingowy

(wiek 10-18 lat)

* Puck uważany jest za jedno z najlepszych miejsc do uprawiania windsurfingu, kitesurfingu i żeglarstwa.
* Tutaj odbywają się prestiżowe zawody windsurfingowe i żeglarskie, tutaj doskonalą swoje umiejętności olimpijczycy.
* Na bezpiecznych wodach zatoki można trenować nie tylko z początkującymi miłośnikami tego sportu ale również spotkać czołówkę zawodników krajowych i zagranicznych.
* Dodatkowym atutem obozu jest zakwaterowanie, Dom Żeglarza położony jest w jednej z najbardziej malowniczych i atrakcyjnych części miasta, nad samą Zatoką Pucką obok portu rybackiego, w granicach Nadmorskiego Parku Krajobrazowego.

Program
Windsurfing (10-13 lat), (14-18 lat)

Puck jest doskonałym miejscem aby zapoznać się z tajnikami windsurfingu albo poszerzyć już posiadane umiejętności. Treningi poprowadzą wykwalifikowani instruktorzy, którzy od lat łączą zamiłowanie do sportów wodnych z pracą szkoleniową z młodzieżą. Zajęcia dostosowane będą do poziomu umiejętności, niezależnie od tego czy uczestnik zaczyna przygodę z windsurfingiem czy należy do osób bardziej zaawansowanych. Celem obozu jest nauka i doskonalenie żeglowania na desce windsurfingowej. Chcemy się podzielić zamiłowaniem do sportów wodnych, dlatego program obejmuje minimum 4 godz. szkolenia na wodzie dziennie, jeżeli możliwości fizyczne uczestników pozwolą to instruktorzy z ogromną ochotą dołożą wszelkich starań aby poprowadzić dla chętnych więcej zajęć. Zapewniamy nowoczesny sprzęt windsurfingowy dostosowany do umiejętności i wieku, kamizelki ratunkowe, pianki do windsurfingu. Bez względu na umiejętności pływackie, wszystkie zajęcia odbywają się obowiązkowo w kamizelkach. Do bezpiecznego pływania niezbędne są tenisówki lub specjalne buty windsurfingowe. Może się zdarzyć, że słabe warunki wietrzne uniemożliwią pełne zajęcia windsurfingowe ale to nie powód do nudy. Przygotowaliśmy ofertę zajęć rekreacyjnych i sportowych, wiele gier i zabaw na plaży. Po zajęciach na wodzie dla tych, których apetyt na ruch i zabawę będzie nadal niezaspokojony zorganizujemy aktywny wypoczynek na nadmorskiej plaży: siatkówka plażowa, piłka nożna, gry i zabawy, turnieje. W bezpośrednim sąsiedztwie hotelu znajduje się popularna promenada ze ścieżką rowerową, plaża miejska oraz kompleks boisk z halą sportową i kręgielnią.
Program fakultatywny

Wycieczka do Trójmiasta – 150 zł

Zakwaterowanie

Dom Żeglarza, to nowy (sierpień 2017) obiekt, w którym znajduje się 30 dwuosobowych, klimatyzowanych pokoi. Każdy pokój posiada łazienkę (prysznic i wc), telewizor oraz bezpłatny dostęp do Wi-Fi.

Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów
Wyżywienie: Całodzienne (3 posiłki) w stołówce kampusu. Śniadania i kolacje w formie bufetu, obiad serwowany do stolika. Możliwość zamówienia diety wegetariańskiej lub specjalnej, koniecznie prosimy w rezerwacji zaznaczyć wybór w dopłatach opcjonalnych. Dokładną informację o rodzaju diety specjalnej (z numerem rezerwacji) należy przesłać e-mail na adres dieta@almatur.pl. Diety specjalne realizowane są przez firmę cateringową, która dostosuje posiłki do indywidualnych potrzeb i zaleceń zdrowotnych. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną.
Transport: Autokar z klimatyzacją i toaletą.
Ubezpieczenie: NNW
Opieka instruktora-wychowawcy.
Realizacja programu.

Informacje praktyczne
Planowany przyjazd do ośrodka w godz. 19.00-20.00. Planowany wyjazd z ośrodka w godz. 9.00-10.00. Dojazd własny: przyjazd nie wcześniej niż o godz. 16.00, wyjazd nie później niż o godz. 12.00. Adres: Harcerski Ośrodek Morski w Pucku, Dom Żeglarza ul. Żeglarzy 1, 84-100 Puck, kierownik obozu tel.787-938-226
Informacje o cenie

Podana cena nie zawiera: dopłat za transport z miast wyszczególnionych w rozkładzie jazdy, opłat za realizację wycieczek fakultatywnych, obowiązkowych składek na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny - 2 zł oraz Turystyczny Fundusz Pomocowy - 2 zł.

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Puck - obóz windsurfingowy   (skrót: PUCK WINDSURFING 2023 PAX FB)
25.06 - 05.07.2023
 11 dni / PPOY0625
3199 zł   2899 zł Promocja
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 2899 zł
Plan podróżyRezerwuj
06.07 - 16.07.2023
 11 dni / PPOY0706
3199 zł   2899 zł Promocja
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 2899 zł
Plan podróżyRezerwuj
17.07 - 27.07.2023
 11 dni / PPOY0717
3199 zł   2899 zł Promocja
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 2899 zł
Plan podróżyRezerwuj
28.07 - 07.08.2023
 11 dni / PPOY0728
3199 zł   2899 zł Promocja
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 2899 zł
Plan podróżyRezerwuj
08.08 - 18.08.2023
 11 dni / PPOY0808
3199 zł   2899 zł Promocja
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 2899 zł
Plan podróżyRezerwuj

kod imprezy: PPOY~PUCK_WINDSURFING_2023_PAX_FB



Puck to miejscowość w województwie pomorskim, gdzie znajduje się centrum sportowo-rekreacyjne. Dzięki swojemu położeniu i infrastrukturze sportowej, jest ona stworzona do uprawiania sportów wodnych. Ponadto miejscowość oferuje liczne atrakcje przyrodnicze m.in. znznae na całą Polskę Groty Mechowskie.
Morze Bałtyckie to najmłodsze z mórz w Europie, urodzajne w bursztyny, które przyciągają poszukiwaczy "morskiego złota". Piękne, piaszyste plaże otoczone są lasami, które w połączeniu z nadmorskim klimatem mają zbawienny wpływ na zdrowie turystów. Jest to idealne miejsce na kolonijną przygodę, zarówno dla miłośników aktywnego wypoczynku, jak i fanów leniuchowania.



Biuro Podróży Almatur
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna, dzieci i studenci, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę na obozy, kolonie, obozy młodzieżowe i wycieczki objazdowe. Biuro Podróży Almatur propaguje aktywne, rekreacyjne oraz sportowe formy wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając, chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych czy koloniach dla dzieci. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, sportowe, kolonie dla dzieci to bezstresowe wakacje. Obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci to klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci oraz wycieczki objazdowe. Zapraszamy na obozy i kolonie letnie.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
pfr    Subwencja PFR