Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Cetniewo - koszykówka Almatur 2018

OFERTA LETNIA OBOZY MŁODZIEŻOWE POLECANE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO PROMOCJA LAST MINUTE
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Morze

Sporty grupowe

Koszykówka

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Chłapowo

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Chłapowo


Cetniewo - koszykówka

(wiek )
Informacje
Galeria

» przejdź do galerii

Zostań olimpijczykiem

Jakie atrakcje nas czekają?
Jeśli sport jest Twoją pasją, dbasz o zdrowie, lubisz dobrą zabawę w zgranym zespole i współzawodnictwo, zajęcia z muzyką lub chcesz spróbować swoich możliwości w różnych stylach pływackich, w Cetniewie na pewno znajdziesz obóz dla siebie. Na naszych obozach masz szansę trenować i wypoczywać jak prawdziwy olimpijczyk. Zapewnimy Ci aktywny wypoczynek w ośrodku Baltic Sport usytuowanym w odległości kilkunastominutowego spaceru od Centralnego Ośrodka Przygotowań Olimpijskich "Cetniewo" we Władysławowie. Ośrodek Baltic Sport położony jest na klifie, na terenie ogrodzonego parku, rozpościera się stąd widok na morze, bezpośrednio z terenu ośrodka jest zejście na piaszczystą plażę. Twoje ulubione dyscypliny będziesz trenować pod opieką instruktorów sportowych, korzystając z infrastruktury Centralnego Ośrodka Przygotowań Olimpijskich "Cetniewo", miejsca, w którym do najważniejszych zawodów przygotowują się polscy olimpijczycy. Zajęcia sportowe i rekreacyjne obywać się będą również na terenie ośrodka Balic Sport, ale nie zabraknie też dobrej zabawy na nadmorskiej plaży. Na krytym basenie w Baltic Sport odbywać się będą zajęcia z pływania, aqua aerobic oraz mnóstwo zabaw i gier w wodzie. Poza zajęciami tematycznymi przygotowaliśmy dla Ciebie aktywny wypoczynek na plaży, program rekreacyjny, wieczorne ogniska i dyskoteki. Najlepszy widok na wschody i zachody słońca to dodatkowy punkt programu, który oferuje Baltic Sport! Podczas zawodów i turniejów obudzimy w Tobie prawdziwego ducha współzawodnictwa ale również współdziałania w grupie. Dodatkową atrakcją obozów są organizowane przez animatorów gry terenowe, podczas których, spróbujemy znaleźć skarb, wykorzystać orientację w terenie, odczytać mapę, podążyć tropem tajemnicy. Na pewno znajdziesz tu obóz dla siebie.


Program

Koszykówka (12-14 lat), (15-18 lat)

Ty też możesz grać jak Marcin Gortat! Podczas codziennych półtoragodzinnych treningów w hali sportowej w COS w Cetniewie będziemy doskonalić technikę dryblingu, rzutów do kosza, bloków, dwutaktu, a także zapoznawać się z podstawowymi elementami taktycznymi w obronie i w ataku. Jeżeli Wasze możliwości fizyczne będą większe to trenerzy z ogromną ochotą dołożą wszelkich starań aby poprowadzić dla chętnych więcej treningów bo z obozu musicie wrócić zadowoleni w 100%, takie jest nasze zadanie! Pod opieką doskonałych trenerów będziesz doskonalić swoje umiejętności, obudzisz w sobie ducha zdrowej rywalizacji i zobaczysz, jak ważna jest praca w zespole. Swoje umiejętności zaprezentujesz podczas rozgrywek i meczy, gdzie oprócz dawki adrenaliny i będziesz mieć okazję do dobrej zabawy. Dla fanów koszykówki dodatkowo przygotowaliśmy zajęcia streetball. Jest to doskonałe połączenie elementów aktywnego wypoczynku oraz rywalizacji sportowej! Podczas zajęć teoretycznych przedstawimy Ci w ciekawej formie najważniejsze informacje dotyczące zasad obowiązujących we współczesnej koszykówce oraz opowiemy o historii tej jednej z najbardziej emocjonujących gier zespołowych. Poczuj atmosferę najlepszej ligi koszykarskiej NBA! Każdy sportowiec po treningach w odpowiedni sposób regeneruje swoje siły. My zagwarantujemy Wam aktywny wypoczynek, będą zajęcia na krytym basenie, gry terenowe, mnóstwo zabaw i konkurencji na plaży nadmorskiej, wieczorne ogniska i dyskoteki.

Program fakultatywny

Wycieczka do Gdańska (40 zł - płatne na miejscu)


Zakwaterowanie

Baltic Sport położony jest na granicy Władysławowa i Chłapowa, znajduje się w odległosci ok. 1500 m od centrum Władysławowa. Baltic Sport to ośrodek młodzieżowy składający się z trzech budynków, w których znajdują się pokoje 3 osobowe z łazienkami. Teren wokół ośrodka jest ogrodzony i zagospodarowany z placem zabaw, mini golfem, boiskami do siatkówki, koszykówki, piłki nożnej, miejscem do grilla i wspólnych ognisk.


Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów (turnus PPOC0810 - 9 noclegów)
Wyżywienie: Całodzienne (3 posiłki) w stołówce ośrodka. Śniadania i kolacje w formie bufetu („szwedzki stół”), obiad serwowany do stolika. Serwujemy posiłki oparte na tradycyjnej kuchni polskiej dostosowanej do potrzeb żywieniowych dzieci i młodzieży. Nie realizujemy indywidualnych diet wynikających z zaleceń lekarza. Możliwość zamówienia diety wegetariańskiej lub bezglutenowej bez dodatkowych opłat (koniecznie prosimy w rezerwacji zaznaczyć wybór w dopłatach opcjonalnych). Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną.
Transport: Autokar z klimatyzacją i toaletą.
Ubezpieczenie: NNW - 15.000 zł
Opieka instruktora-wychowawcy.
Realizacja programu.


Informacje praktyczne

Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży. W przypadku małej liczby uczestników zajęcia specjalistyczne mogą odbywać się wspólnie z innymi grupami wiekowymi, jednocześnie gwarantujemy, że dla każdego uczestnika dostosujemy program zajęć do warunków psychofizycznych i umiejętności.

adres: Baltic Sport ul.Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo-Chłapowo, kierownik obozu tel.603 320 824


» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe (obowiązuje do 30.06.2018)     » Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe (obowiązuje od 01.07.2018)     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Cetniewo - koszykówka     (skrót: CETNIEWO KOSZYKOWKA PAX FB)
Nr grupy Data Cena 

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.