Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Zakopane "Willa Za Wodą" - wczasy rodzinne Almatur 2021

OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI BIURO OBOZY MŁODZIEŻOWE W POLSCE OBOZY MŁODZIEŻOWE ZA GRANICĄ OBOZY NARTY OBOZY SNOWBOARD
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Wczasy

Polska

Wczasy w miejscowości

Zakopane


Zakopane "Willa Za Wodą" - wczasy rodzinne

Informacje
Mapa i galeria



» przejdź do galerii

Ferie rodzinne - narciarski chillout

Program

Wyjazd przeznaczony jest dla rodzin z dziećmi w wieku (3,5 -12 lat). Proponujemy aktywny wypoczynek na stoku lub poza nim. Dzieci spędzą ok. 4-5h dziennie na stokach w Zakopanem, Białce Tatrzańskiej, Witowie i Czarnej Górze (również jazda wieczorna przy oświetlonych stokach). Zajęcia prowadzić będą najlepsi i doświadczeni instruktorzy. Rodzice w tym czasie będą mieli do wyboru jazdę na stoku, inne aktywności lub wypoczynek. Oprócz tego dzieci będą mogły skorzystać z fakultatywnego programu dodatkowego (lodowisko, wycieczka na Gubałówkę, aquapark, kulig i ognisko) oraz animacji wieczornych. Rodzicom zorganizujemy również zajęcia na siłowni, sali sportowej z trenerem personalnym. Nie obędzie się bez wieczorów integracyjnych, turnieju bilarda, rodzinnych turniejów w piłkarzyki i innych atrakcji.

Program fakultatywny



kulig z pochodniami i ognisko, wycieczka na Gubałówkę, lodowisko, wizyta w aquaparku w Zakopanem, tor saneczkowy lub kino 7DMAX (dla dzieci) – 150 zł


szkolenie narciarskie/snowboardowe (dla dorosłych) - 350 PLN (ok. 4h dziennie/6 dni). Realizowane przy minimalnej ilości zainteresowanych - 8 osób. Zapisu na szkolenie dokonujemy podczas rezerwacji.


Zakwaterowanie

Willa Za Wodą. Pokoje 3-,4-,5- osobowe z łazienkami i TV. Do dyspozycji gości: sala kominkowa, narciarnia, sala telewizyjna, sala taneczna, sala rekreacyjna, siłownia, bilard, piłkarzyki, cymbergaj, tenis stołowy, darmowe Wi-Fi.

Świadczenia

Zakwaterowanie: 7 noclegów w Willi Za Wodą.

Wyżywienie: śniadania w formie bufetu oraz obiad i kolacja lub obiad i prowiant na stok. Pierwszy posiłek: obiadokolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu.

Ubezpieczenie: Signal Iduna. Opieka wychowawcy/instruktora. Realizacja programu.

Informacje praktyczne

Cena karnetu: dzieci do 15 roku życia - 450 PLN/6 dni, dorośli - 510 PLN/6 dni. Wypożyczenie sprzętu: dorośli ok. 40 PLN/dzień/komplet (narty, buty, kije/deska,buty), dzieci ok. 35 PLN/dzień/komplet. W przypadku złych warunków atmosferycznych zajęcia programowe oraz uzupełniające mogą ulec modyfikacji. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za zmiany cen karnetów. Cena nie obejmuje: transportu na stok rodziców, kosztu karnetu.

Informacje o cenie

Cena nie obejmuje: transportu na stok rodziców, kosztu karnetu i realizacji programu fakultatywnego.

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Zakopane "Willa Za Wodą" - wczasy rodzinne   (skrót: ZAKOPANE WCZASY RODZINNE DBL FB)
23.01 - 30.01.2021
 8 dni / PPWZ0123
1399 zł   1199 zł PromocjaRezerwuj
06.02 - 13.02.2021
 8 dni / PPWZ0206
1399 zł   1199 zł PromocjaRezerwuj
20.02 - 27.02.2021
 8 dni / PPWZ0220
1399 zł   1199 zł PromocjaRezerwuj
27.02 - 06.03.2021
 8 dni / PPWZ0227
1399 zł   1199 zł PromocjaRezerwuj

kod imprezy: PPWZ~ZAKOPANE_WCZASY_RODZINNE_DBL_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.