Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

letnie Almatur 2020

LATO 2020 OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY ŁAZY WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI BIURO OBOZY MŁODZIEŻOWE W POLSCE OBOZY MŁODZIEŻOWE ZA GRANICĄ PÓŁKOLONIE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje

Strona główna   Oferta dla dorosłych


Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Wycieczki
Polska
Dojazd autokarem Polska - Sen o Warszawie od 849 zł 1076 zł
13.08.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Mazurskie opowieści od 899 zł 1153 zł
13.08.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Między Wisłą a Bugiem od 849 zł 1076 zł
20.08.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Szlak Piastowski od 849 zł 1076 zł
27.08.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Podlasia czar od 899 zł 1153 zł
27.08.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Słowacja - Tatrzańskie uroki od 699 zł 922 zł
03.09.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Bieszczadzkim szlakiem od 799 zł 999 zł
10.09.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Czarujące Świętokrzyskie od 499 zł 768 zł
16.09.2020 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Śladami Kopernika od 922 zł 1153 zł
17.09.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Niemcy - Urokliwy Szprewald od 779 zł 1199 zł
18.09.2020 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Roztocze na weekend od 609 zł 937 zł
02.10.2020 (3 dni)

Zagranica
Dojazd autokarem Węgry - Tokaj, czardasz i termy od 1099 zł 1394 zł
03.09.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Austria, Niemcy - Zamki Ludwika II od 1999 zł 2778 zł
05.09.2020 (7 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Nie tylko Praga od 1107 zł 1384 zł
10.09.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Austria, Słowacja - Wiedeń i okolice od 1239 zł 1546 zł
10.09.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany od 2717 zł 3394 zł
10.09.2020 (11 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Zorba, wino i Ty! od 2962 zł 3700 zł
10.09.2020 (11 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Viva Italia od 1321 zł 1649 zł
12.09.2020 (7 dni)
Dojazd autokarem Rumunia - Śladami Drakuli od 1486 zł 1814 zł
12.09.2020 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Capri Tour od 1841 zł 2299 zł
12.09.2020 (9 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja, Włochy - Wokół Istrii od 1855 zł 2316 zł
12.09.2020 (7 dni)
Transport samolotem Islandia - Spektakle natury od 5601 zł 6999 zł
16.09.2020 (5 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika od 2409 zł 3009 zł
17.09.2020 (11 dni)
Dojazd autokarem Turcja - Bajkowa Kapadocja od 2929 zł 3659 zł
17.09.2020 (11 dni)
Dojazd autokarem Słowacja - Weekend na Słowacji od 799 zł 977 zł
18.09.2020 (3 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Weekend w Budapeszcie od 932 zł 1163 zł
18.09.2020 (3 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour od 2224 zł 2778 zł
19.09.2020 (9 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany od 2347 zł 2931 zł
19.09.2020 (9 dni)
Dojazd autokarem Hiszpania dla seniora od 2401 zł 2999 zł
19.09.2020 (9 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Akropolis Tour od 2470 zł 3085 zł
19.09.2020 (9 dni)
Dojazd autokarem Słowenia, Chorwacja - Adriatyk Tour dla wygodnych od 2594 zł 3168 zł
19.09.2020 (9 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Grecja dla seniora od 2839 zł 3546 zł
19.09.2020 (9 dni)
Dojazd autokarem Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice od 1239 zł 1546 zł
24.09.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Giro di Italia od 2667 zł 4098 zł
24.04.2021 (14 dni)
Dojazd autokarem Rosja - Rosyjskie Perły: Petersburg i Moskwa od 2516 zł 3704 zł
30.04.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Roma Tour od 1237 zł 1898 zł
01.05.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Toscana Tour od 1302 zł 1998 zł
01.05.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Ukraina - Podróż na kresy od 1399 zł 2153 zł
01.05.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Alpejskie jeziora od 1497 zł 2298 zł
01.05.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Słowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku od 1499 zł 2301 zł
01.05.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Toskania i Cinque Terre od 1692 zł 2598 zł
01.05.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Francja - Paryż i zamki od 1699 zł 2609 zł
01.05.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu od 1699 zł 2609 zł
01.05.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Rumunia - Perły Karpat od 1799 zł 2763 zł
01.05.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Na kraniec włoskiego obcasa od 1952 zł 2998 zł
01.05.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże od 1952 zł 2998 zł
01.05.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Lichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina od 2099 zł 3224 zł
01.05.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Francja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada od 2499 zł 3840 zł
01.05.2021 (16 dni)
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour od 1699 zł 2609 zł
02.05.2021 (8 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Venezia Tour od 1107 zł 1698 zł
04.05.2021 (6 dni)
Dojazd autokarem Szwajcaria - Szwajcarskie specjały od 2899 zł 4455 zł
29.05.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Rumunia - Tajemnicza Rumunia od 2399 zł 3686 zł
24.06.2021 (11 dni)
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia - Bałtyckie białe noce od 2199 zł 3378 zł
26.06.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Wielka Brytania - Whisky, zamki i Beatlesi od 2999 zł 4609 zł
10.07.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia, Rosja - Nadbałtycka przygoda od 1909 zł 2770 zł
11.07.2021 (6 dni)
Dojazd autokarem Białoruś - Białoruski rekonesans od 2349 zł 3480 zł
11.07.2021 (8 dni)
Dojazd autokarem Szwajcaria, Francja, Niemcy - Wzdłuż Renu i Mozeli od 1699 zł 2609 zł
24.07.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Mołdawia, Rumunia - (W)inna Mołdawia od 2499 zł 3840 zł
24.07.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Białoruś - Białoruskie sentymenty od 2609 zł 3955 zł
07.08.2021 (9 dni)

Egzotyka
Zagranica
Transport samolotem Rosja - Rejs rzeką Wołgą od 9244 zł 10811 zł
01.10.2020 (12 dni)
Transport samolotem Tajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastów od 9022 zł 10612 zł
02.11.2020 (15 dni)
Transport samolotem RPA, Suazi, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki od 12252 zł 14412 zł
03.11.2020 (16 dni)
Transport samolotem Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji od 9107 zł 10712 zł
04.11.2020 (18 dni)
Transport samolotem Indie - Pięć pereł Indii od 5362 zł 6262 zł
05.11.2020 (11 dni)
Transport samolotem Tajlandia, Laos, Wietnam - Trzy kraje, sto krajobrazów od 7619 zł 8961 zł
06.11.2020 (16 dni)
Transport samolotem Indie - Nepal - Bhutan - Indie i dwa podniebne królestwa od 10642 zł 12442 zł
06.11.2020 (17 dni)
Transport samolotem Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi od 16332 zł 19212 zł
15.11.2020 (19 dni)
Transport samolotem Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej od 12762 zł 15012 zł
20.11.2020 (16 dni)
Transport samolotem Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny od 6812 zł 8012 zł
27.11.2020 (14 dni)
Transport samolotem Japonia - Druga natura Japonii od 9022 zł 10612 zł
20.02.2021 (11 dni)
Transport samolotem Namibia - RPA - Druga twarz Afryki od 12827 zł 15002 zł
24.02.2021 (15 dni)
Transport samolotem USA - Dwa gorące stany od 11912 zł 14012 zł
16.03.2021 (11 dni)
Transport samolotem Boliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków od 12464 zł 14661 zł
01.04.2021 (17 dni)
Transport samolotem Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej od 12762 zł 15012 zł
07.04.2021 (17 dni)
Transport samolotem Chiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji od 12452 zł 14552 zł
08.04.2021 (17 dni)
Transport samolotem Japonia - Japoński wachlarz od 6812 zł 8012 zł
12.04.2021 (8 dni)
Transport samolotem Japonia - Dwie wyspy Samurajów od 9957 zł 11712 zł
25.04.2021 (14 dni)

Wczasy
Polska
Dojazd własny Wisła - Krokus pokoje standardowe - 4 dni (na zapytanie) od 349 zł 399 zł
13.08.2020 (4 dni)
Dojazd własny Wisła - DW Limba (na zapytanie) od 749 zł 799 zł
15.08.2020 (8 dni)
Dojazd własny Łeba - łebskie wakacje dla seniora od 849 zł 899 zł
01.09.2020 (8 dni)

Zagranica
Transport samolotem Malta - Gzira - Bay View Hotel od 1864 zł 1914 zł
15.08.2020 (8 dni)

Obozy studenckie
Zagranica
Transport samolotem Malta - Gzira - obóz studencki - Bay View Hotel - wiek 18+ od 1864 zł 1914 zł
15.08.2020 (8 dni)
Transport samolotem Malta - Swieqi - studencki kurs j. angielskiego CC Adult Residence od 2164 zł 2214 zł
15.08.2020 (8 dni)

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.