Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Promocje Almatur 2020

ZIMA 2020 OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje

Strona główna   Oferta dla młodzieży


Promocje dla młodzieży
Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia Komandos Junior - Jezioro Charzykowskie od 1849 zł 2049 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia plastyczna - Jezioro Charzykowskie od 1849 zł 2049 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia sportów wodnych - Jezioro Charzykowskie od 1849 zł 2049 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego - Jezioro Charzykowskie od 1949 zł 2149 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz artystyczny - Jezioro Charzykowskie od 1849 zł 2049 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy - Jezioro Charzykowskie od 1849 zł 2049 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz sportów wodnych - Jezioro Charzykowskie od 1849 zł 2049 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz windsurfingowy - Jezioro Charzykowskie od 1899 zł 2099 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Besiekierz Rudny - obóz jeździecki na ziemi łódzkiej od 2099 zł 2299 zł
28.06.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Obóz Paintball i Archery Tag od 1299 zł 1499 zł
01.02.2020 (8 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Obóz narciarsko-paintballowy + Archery Tag od 1299 zł 1499 zł
01.02.2020 (8 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Obóz snowboardowo-paintballowy + Archery Tag od 1299 zł 1499 zł
01.02.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Stoprocent Rekreacja od 1249 zł 1449 zł
01.02.2020 (8 dni) wiek 0-0
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Szkółka Narciarska od 1199 zł 1399 zł
01.02.2020 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Szkółka Snowboardowa od 1199 zł 1399 zł
01.02.2020 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Termalny Relaks od 1399 zł 1599 zł
01.02.2020 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Warsztaty Artystyczno- Projektowe od 1249 zł 1449 zł
01.02.2020 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko - Ferie w Zamku od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko - Obóz narciarski z Bieszczadzką Adrenaliną od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko - Obóz rekreacyjny Bieszczadzką Adrenalina od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko - Obóz snowboardowy z Bieszczadzką Adrenaliną od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Borek - obóz kartingowy koło Krakowa od 1699 zł 1899 zł
08.07.2020 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Borek - obóz rekreacyjny koło Krakowa od 1399 zł 1599 zł
08.07.2020 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG komandos na Pojezierzu Drawskim od 1799 zł 1999 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon na Pojezierzu Drawskim od 1399 zł 1599 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy na Pojezierzu Drawskim od 1699 zł 1899 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego na Pojezierzu Drawskim od 1999 zł 2199 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz paintballowy na Pojezierzu Drawskim od 1799 zł 1999 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz wędkarski na Pojezierzu Drawskim od 1699 zł 1899 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Brenna - obóz Extreme Camp od 1399 zł 1499 zł
08.02.2020 (8 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Brenna - obóz Jeździecka zima w Beskidach od 1399 zł 1499 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Brenna - obóz przygodowy - 7 przygód od 1299 zł 1399 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Byczyna - obóz archeologiczny ziemia Opolska od 1199 zł 1399 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz artystyczny ziemia Opolska od 1199 zł 1399 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz RPG ziemia Opolska od 1199 zł 1399 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz rycerski ziemia Opolska od 1199 zł 1399 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Ciechocinek - pobyt sanatoryjny odchudzająco-rehabilitacyjny od 1899 zł 2099 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Ciechocinek - pobyt sanatoryjny wady postawy i narządów ruchu od 1899 zł 2099 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Ciechocinek - pobyt sanatoryjny z problemami górnych dróg oddechowych od 1899 zł 2099 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz Freestyle Football nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1849 zł 2049 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz interdyscyplinarny nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1699 zł 1899 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz multisportowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1699 zł 1899 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz piłki nożnej nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1699 zł 1899 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz przygodowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1699 zł 1899 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz rekreacyjny nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1549 zł 1749 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1849 zł 2049 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty literackie nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1699 zł 1899 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty wokalne nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1699 zł 1899 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz windsurfingowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1849 zł 2049 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz wodna przygoda nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1949 zł 2149 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz żeglarski nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1849 zł 2049 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz narciarski grupa początkująca od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz snowboardowy grupa początkująca od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Czarna Góra - Konwent Mangi i Anime od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz narciarski grupa średniozaawansowana i zaawansowana od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 0-0
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz snowboardowy grupa średniozaawansowana i zaawansowana od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Częstochowa - obóz siatkarski Volleyball Camp od 1299 zł 1499 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Dąbki - obóz Fantazy nad morzem Bałtyckim od 1799 zł 1999 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz fitness i sport nad morzem Bałtyckim od 1749 zł 1949 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz japoński nad morzem Bałtyckim od 1799 zł 1999 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy nad morzem Bałtyckim od 1899 zł 2099 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim od 1599 zł 1799 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz taneczny nad morzem Bałtyckim od 1749 zł 1949 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz windsurfingowy nad morzem Bałtyckim od 1949 zł 2149 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz zakręcone wakacje nad morzem Bałtyckim od 1849 zł 2049 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids nad Bałtykiem od 1749 zł 1949 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz ASG nad Bałtykiem od 1899 zł 2099 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem od 1599 zł 1799 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Giby - obóz Świat 6 Przygód - Suwalszczyzna od 1299 zł 1499 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Janów Lubelski - jazda konna od 1549 zł 1749 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - kolonia motocross od 1799 zł 1999 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna od 1299 zł 1499 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz fitness od 1449 zł 1649 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 14-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej od 1299 zł 1499 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz paintball i survival od 1549 zł 1749 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 14-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic od 1449 zł 1649 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy od 1449 zł 1649 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 14-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz tenisowy od 1499 zł 1699 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 14-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz kinomaniaka od 1699 zł 1899 zł
01.08.2020 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie od 2099 zł 2299 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena" od 2099 zł 2399 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz młodego odkrywcy od 1699 zł 1899 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz programisty i konstruktora lego od 1699 zł 1899 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz rekreacyjny od 1579 zł 1779 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Krasnobród - obóz rekreacyjny od 1489 zł 1689 zł
10.07.2020 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Krasnobród - kolonia rekreacyjna od 1489 zł 1689 zł
10.07.2020 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Krasnobród - obóz języka angielskiego od 1599 zł 1799 zł
10.07.2020 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - zimowisko Aktywny Relaks od 1099 zł 1199 zł
25.01.2020 (8 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - zimowisko Konstruktora i Programisty Lego od 1249 zł 1349 zł
25.01.2020 (8 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - zimowisko Kulinarne Fit od 1199 zł 1299 zł
25.01.2020 (8 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - zimowisko Szkółka Pływacka od 1199 zł 1299 zł
25.01.2020 (8 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Lublin- Obóz piłki ręcznej od 1549 zł 1749 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz Akademia Pani Kleks - wakacje nad polskim morzem od 1599 zł 1799 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz Eco Zakręceni - wakacje nad polskim morzem od 1599 zł 1799 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz rekreacyjny - wakacje nad polskim morzem od 1499 zł 1699 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie - wakacje nad polskim morzem od 1599 zł 1799 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Łeba - Akademia urody od 1649 zł 1849 zł
10.07.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje nad morzem od 1599 zł 1799 zł
10.07.2020 (11 dni) wiek 12-15
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu nad morzem od 1199 zł 1399 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-15
Dojazd autokarem Łeba - obóz język angielski od 1649 zł 1849 zł
10.07.2020 (11 dni) wiek 12-15
Dojazd autokarem Łeba - obóz pływacki od 1649 zł 1849 zł
10.07.2020 (11 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu nad morzem od 1199 zł 1399 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Łeba - obóz robotyki od 1799 zł 1999 zł
10.07.2020 (11 dni) wiek 10-15
Dojazd autokarem Łeba - obóz taneczny od 1649 zł 1849 zł
10.07.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi wakacje nad morzem od 1549 zł 1749 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny ASG Oddział Elitarny wakacje nad morzem od 1649 zł 1849 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force wakacje nad morzem od 1649 zł 1849 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos wakacje nad morzem od 1549 zł 1749 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz Mrzeżyno na maxa od 1699 zł 1899 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz rekreacyjny wakacje nad morzem od 1399 zł 1599 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Mrzeżyno militarne - paintball - Łowcy Adrenaliny od 1649 zł 1849 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno obóz militarny Ranger Camp od 1649 zł 1849 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike wakacje nad morzem od 1549 zł 1749 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno- obóz militarny snajperski wakacje nad morzem od 1649 zł 1849 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Muszyna - Fabryka Adrenaliny Plus w Tatrach od 1949 zł 2149 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny w górach od 2099 zł 2299 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Military Camp w górach od 1649 zł 1849 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz tenisowy w górach od 1899 zł 2099 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 11 dni od 2099 zł 2299 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 8 dni od 1699 zł 1899 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz ABC jazdy konnej od 1899 zł 2099 zł
10.07.2020 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki od 1699 zł 1899 zł
10.07.2020 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz języka angielskiego od 1649 zł 1849 zł
10.07.2020 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz paintballowy od 1849 zł 2049 zł
10.07.2020 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz rekreacyjny od 1599 zł 1799 zł
10.07.2020 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz survivalowy od 1849 zł 2049 zł
10.07.2020 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz taneczny od 1649 zł 1849 zł
10.07.2020 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz paintball i ASG od 1399 zł 1499 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz przygodowy Multifun od 1199 zł 1299 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat zumby od 1299 zł 1399 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 9-15
Dojazd autokarem Pokrzywna - Zimowisko Urwisów od 1199 zł 1299 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz snowboardowy od 1299 zł 1399 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 6-19
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz narciarski od 1299 zł 1399 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz narciarsko-taneczny od 1349 zł 1449 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 6-18
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz tańca nowoczesnego od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 6-18
Dojazd autokarem Poronin -zimowisko i obóz snowboardowo - taneczny od 1349 zł 1449 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki od 1249 zł 1449 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz plastyczny od 1249 zł 1449 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz rekreacyjny od 1149 zł 1349 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz świat gier od 1249 zł 1449 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp od 1249 zł 1449 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśna EKOsfera od 1499 zł 1799 zł
02.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśna FITosfera od 1499 zł 1799 zł
02.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśne Laboratorium od 1499 zł 1799 zł
02.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśny Agent od 1499 zł 1799 zł
02.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Obóz żeglarski od 1899 zł 2199 zł
02.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Spała - kolonia przygodowa w centrum Polski od 1699 zł 1899 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Spała - obóz ASG w centrum Polski od 1899 zł 2099 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Spała - obóz z adrenaliną w centrum Polski od 1799 zł 1999 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Szczyrk - freestyle football od 1449 zł 1599 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz gamingowy od 1549 zł 1699 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz narciarski od 1349 zł 1499 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 8-19
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz snowboardowy od 1349 zł 1499 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 8-19
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz z Minecraftem od 1549 zł 1699 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Szczyrk - warsztaty wokalne od 1449 zł 1599 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Uniejów - obóz gamingowy dla młodzieży od 1849 zł 2049 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz rekreacyjny dla młodzieży od 1349 zł 1549 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Retro dla młodzieży od 1849 zł 2049 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Roboty i Spółka dla młodzieży od 1849 zł 2049 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Wyścigi RC+ dla młodzieży od 1849 zł 2049 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz z Minecraftem dla młodzieży od 1849 zł 2049 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Zostań Youtuberem dla młodzieży od 1849 zł 2049 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz wodna zima od 1299 zł 1399 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Zimowa przygoda od 1199 zł 1299 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Wiączyń Dolny - obóz jeździecki w centrum Polski od 2049 zł 2249 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz fotograficzny od 1249 zł 1349 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz narciarski grupa początkujących od 1199 zł 1299 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 11-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz narciarski grupa średniozaawansowanych od 1199 zł 1299 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 11-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz rekreacyjny od 1099 zł 1199 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 11-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz reżysersko-filmowy od 1299 zł 1399 zł
25.01.2020 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz siatkarsko-narciarski (narciarze początkujący) od 1249 zł 1349 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz siatkarsko-narciarski (narciarze średniozaawansowani) od 1249 zł 1349 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz siatkówki i gier halowych od 1199 zł 1299 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz taneczno-narciarski (narciarze początkujący) od 1249 zł 1349 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz taneczno-narciarski (narciarze średniozaawansowani) od 1249 zł 1349 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Zakopane - obóz narciarski od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz narciarsko-językowy - English Snow od 1499 zł 1599 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz narciarsko-YouTuberski od 1399 zł 1499 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz snowboardowo-językowy - English Snow od 1499 zł 1599 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz snowboardowy od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz snowbordowo-YouTuberski od 1399 zł 1499 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód od 1449 zł 1649 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Laserowy Paintball od 1649 zł 1849 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Farmer od 1449 zł 1649 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Traper od 1349 zł 1549 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz ASG od 1499 zł 1699 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz wędkarski od 1649 zł 1849 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - Sztuka Przetrwania od 1199 zł 1399 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18

Zagranica
Dojazd autokarem Albania - Golem - obóz rekreacyjny od 1999 zł 2199 zł
24.07.2020 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Anglia - London Trip od 1839 zł 2039 zł
13.07.2020 (6 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Austria - Wildschonau - obóz narciarski od 2159 zł 2309 zł
10.01.2020 (9 dni) wiek 12-20
Dojazd autokarem Austria - Wildschonau - obóz snowboardowy od 2159 zł 2309 zł
10.01.2020 (9 dni) wiek 12-20
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun od 1799 zł 1999 zł
30.06.2020 (11 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Katowice od 2799 zł 2999 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Warszawa od 2099 zł 2399 zł
19.08.2020 (8 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - Rekreacja od 1699 zł 1899 zł
30.06.2020 (11 dni) wiek 16-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Katowice od 2599 zł 2899 zł
29.06.2020 (11 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Warszawa od 2099 zł 2399 zł
01.07.2020 (8 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - Rekreacja od 1699 zł 1899 zł
30.06.2020 (11 dni) wiek 13-15
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp od 1649 zł 1849 zł
22.08.2020 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp od 1849 zł 2049 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids Camp od 1649 zł 1849 zł
22.08.2020 (10 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz Adriatyk Water Camp od 1899 zł 2099 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Cypr - Episkopi - Obóz rekreacyjny od 2799 zł 3109 zł
01.08.2020 (8 dni) wiek 11-17
Dojazd autokarem Czarnogóra - Ulcinj - Obóz rekreacyjny od 1999 zł 2199 zł
08.07.2020 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz języka niemieckiego od 1899 zł 2099 zł
02.07.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjny od 1899 zł 2099 zł
02.07.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Francja - Cap d'Esterel - obóz rekreacyjny od 2709 zł 3109 zł
03.07.2020 (10 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Francja - Paryż - obóz rekreacyjny od 2399 zł 2599 zł
03.07.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Grecja - Peloponez - obóz rekreacyjno-objazdowy od 2469 zł 2669 zł
07.07.2020 (13 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - J. Angielski od 1709 zł 1909 zł
15.07.2020 (13 dni) wiek 14-17
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - obóz rekreacyjny od 1609 zł 1809 zł
24.08.2020 (13 dni) wiek 13-18
Transport samolotem Grecja - Tolo - obóz rekreacyjny od 2999 zł 3199 zł
09.07.2020 (8 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny od 1709 zł 2209 zł
28.06.2020 (10 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny od 2809 zł 3309 zł
30.06.2020 (8 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Macedonia - Sveti Stefan - obóz rekreacyjny od 1899 zł 2099 zł
08.07.2020 (11 dni) wiek 10-18
Transport samolotem Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny od 2299 zł 2614 zł
20.06.2020 (8 dni) wiek 12-19
Transport samolotem Malta - Gzira - obóz rekreacyjny z językiem angielskim od 3399 zł 3714 zł
27.06.2020 (8 dni) wiek 12-19
Dojazd autokarem Słowacja - Chopok - obóz narciarski od 1399 zł 1549 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Słowacja - Chopok - obóz snowboardowy od 1399 zł 1549 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Słowenia - Bled - obóz narciarski od 1999 zł 2159 zł
10.01.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Słowenia - Bled - obóz snowboardowy od 1999 zł 2159 zł
10.01.2020 (10 dni) wiek 12-18
Transport samolotem USA - East Coast Trip od 13999 zł 14499 zł
02.07.2020 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Węgry - Hajduszoboszlo Węgierskie wakacje od 1709 zł 1909 zł
03.07.2020 (10 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Wisła - obóz rowerowy od 1699 zł 1899 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski od 1999 zł 2159 zł
10.01.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski RACE od 2049 zł 2209 zł
10.01.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy od 1999 zł 2159 zł
10.01.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy Freestyle od 2049 zł 2209 zł
10.01.2020 (10 dni) wiek 12-18

Klub Urwisa
Polska
Dojazd autokarem Bałtów - Kolonie z dinozaurami - Kraina przygód dla dzieci od 1599 zł 1799 zł
10.07.2020 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Bałtów - Zimowisko narciarskie Klub Urwisa od 1499 zł 1599 zł
12.01.2020 (7 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Bałtów - Zimowisko rozmaitości Klub Urwisa od 1299 zł 1399 zł
12.01.2020 (7 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna dla najmłodszych nad Bałtykiem od 1199 zł 1399 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Giby - kolonia Zostań Odkrywcą - Suwalszczyzna od 1349 zł 1549 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Krasiejów - kolonia kreatywne wakacje od 1579 zł 1779 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Łeba - Klub Urwisa kolonia Łebskie wakacje nad morzem od 1599 zł 1799 zł
10.07.2020 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna w Tatrach od 949 zł 1149 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna w górach od 1549 zł 1749 zł
19.07.2020 (11 dni) wiek 7-11

Klub Młodego Podróżnika
Zagranica
Dojazd autokarem Chorwacja - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Chorwcję - obóz od 2399 zł 2899 zł
27.06.2020 (9 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Czarnogóra, Albania, Macedonia, Serbia - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Bałkany - obóz od 2249 zł 2749 zł
17.07.2020 (10 dni) wiek 0-0
Dojazd autokarem Francja, Anglia - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - Paryż, Londyn - obóz od 2299 zł 2799 zł
08.07.2020 (8 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Gruzja - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Gruzję - Obóz od 4496 zł 4996 zł
14.07.2020 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Luksemburg, Belgia, Holandia, Niemcy - Poznajemy Europejskie Stolice obóz od 2699 zł 3199 zł
05.07.2020 (8 dni) wiek 0-0
Dojazd autokarem Turcja - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Turcję - Obóz od 2669 zł 3169 zł
04.07.2020 (14 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - obóz języka angielskiego od 2409 zł 2909 zł
27.07.2020 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - obóz języka niemieckiego od 2409 zł 2909 zł
27.07.2020 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - obóz rekreacyjny od 2309 zł 2809 zł
27.07.2020 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Kampanię i Rzym - obóz od 2399 zł 2899 zł
07.07.2020 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Toskanię i Ligurię - obóz od 2499 zł 2999 zł
07.07.2020 (10 dni) wiek 14-18

Kursy językowe
Zagranica
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI - Wylot z Katowic od 6599 zł 6909 zł
05.07.2020 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI - Wylot z Poznania od 6599 zł 6909 zł
26.07.2020 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI - wylot z Warszawy od 6599 zł 6909 zł
28.06.2020 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL od 10699 zł 11009 zł
28.06.2020 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Crowthorne - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence + Sport Academy PLUS od 8699 zł 9009 zł
15.07.2020 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Hastings - kurs j. angielskiego Junior Family EFL - Wylot z Katowic od 6999 zł 7309 zł
05.07.2020 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Hastings - kurs j. angielskiego Junior Family EFL - Wylot z Warszawy od 6999 zł 7309 zł
05.07.2020 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family CES od 6899 zł 7209 zł
28.06.2020 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL od 11399 zł 11809 zł
28.06.2020 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Londyn Kingston - kurs j. angielskiego Junior Campus PLUS od 10299 zł 10709 zł
19.07.2020 (15 dni) wiek 13-18
Transport samolotem Anglia - Nottingham - kurs j. angielskiego Junior Family NLA od 7499 zł 8009 zł
04.07.2020 (15 dni) wiek 12-17
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z Poznania od 5699 zł 6009 zł
26.07.2020 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z Warszawy od 5699 zł 6009 zł
28.06.2020 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - Wylot z Poznania od 6999 zł 7309 zł
26.07.2020 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - Wylot z Warszawy od 6999 zł 7309 zł
28.06.2020 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES od 8799 zł 9109 zł
28.06.2020 (15 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Austria - Wiedeń - kurs języka angielskiego od 2709 zł 2909 zł
04.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Austria - Wiedeń - kurs języka niemieckiego od 2699 zł 2899 zł
04.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Cypr - Episkopi - kurs j. angielskiego Junior Residence EIC od 4109 zł 4509 zł
04.07.2020 (8 dni) wiek 11-17
Transport samolotem Malta - Pembroke - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS od 4199 zł 4514 zł
22.08.2020 (8 dni) wiek 13-18
Transport samolotem Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Adult Campus od 6299 zł 6614 zł
27.06.2020 (15 dni) wiek 18-99
Transport samolotem Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Junior Campus od 6199 zł 6514 zł
01.08.2020 (15 dni) wiek 14-19
Transport samolotem Malta - Mosta - kurs j. angielskiego Junior Residence ESL od 3999 zł 4314 zł
22.08.2020 (8 dni) wiek 11-18
Transport samolotem Malta - Pembroke - kurs j. angielskiego Junior Family IELS od 3699 zł 4014 zł
22.08.2020 (8 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Kids Residence IELS od 6899 zł 7214 zł
27.06.2020 (15 dni) wiek 10-13
Transport samolotem Malta - St. Julians - kurs j. angielskiego MA Adult Family od 4899 zł 5214 zł
29.08.2020 (15 dni) wiek 18-99
Dojazd autokarem Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego intensywny od 3399 zł 3599 zł
05.07.2020 (14 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego standardowy od 3199 zł 3399 zł
05.07.2020 (14 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego dla studentów od 3399 zł 3599 zł
05.07.2020 (14 dni) wiek 19-25
Dojazd autokarem Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego maturalny od 3399 zł 3599 zł
05.07.2020 (14 dni) wiek 15-18
Transport samolotem Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Adult Family CES od 6099 zł 6409 zł
05.07.2020 (15 dni) wiek 17-99
Transport samolotem Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Family CES od 6799 zł 7109 zł
05.07.2020 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Szkocja - Stirling - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence PLUS od 8499 zł 8809 zł
01.07.2020 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem USA - Los Angeles - kurs j. angielskiego Junior Campus PLUS od 17499 zł 18012 zł
02.07.2020 (16 dni) wiek 13-18
Transport samolotem USA - Nowy Jork - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL od 17499 zł 18012 zł
19.07.2020 (16 dni) wiek 12-18

Kursy językowe indywidualne
Zagranica
Dojazd własny Anglia - Londyn - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ od 4209 zł 4409 zł
08.12.2019 (15 dni)
Dojazd własny Irlandia - Dublin - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ od 4109 zł 4309 zł
08.12.2019 (15 dni)
Dojazd własny Malta - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Residence IELS - wiek 18+ od 2809 zł 3009 zł
08.12.2019 (8 dni)
Dojazd własny Szkocja - Edynburg - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ od 4309 zł 4509 zł
08.12.2019 (15 dni)

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.