Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Promocje letnie Almatur 2018

OFERTA LETNIA OBOZY MŁODZIEŻOWE POLECANE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO PROMOCJA LAST MINUTE
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje

Strona główna


Promocje
Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Cetniewo - fitness, aqua aerobic, taniec 1399 zł 1499 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Cetniewo - koszykówka 1599 zł 1699 zł 27.06.2018 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Cetniewo - piłka nożna 1499 zł 1599 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Cetniewo - pływanie 1549 zł 1649 zł 30.07.2018 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Cetniewo - rekreacja 1399 zł 1499 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Cetniewo - siatkówka 1499 zł 1599 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz Freestyle Football 1699 zł 1799 zł 28.07.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz interdyscyplinarny 1699 zł 1799 zł 17.07.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz multisportowy 1549 zł 1649 zł 28.07.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz piłka nożna 1499 zł 1699 zł 28.07.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz przygodowy 1599 zł 1699 zł 28.07.2018 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz rekreacyjny 1399 zł 1499 zł 28.07.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz siatkówka plażowa 1599 zł 1699 zł 28.07.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty wokalne 1549 zł 1649 zł 28.07.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz windsurfingowy 1599 zł 1799 zł 28.07.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz Wodna przygoda 1799 zł 1899 zł 17.07.2018 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz żeglarski 1699 zł 1799 zł 28.07.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Częstochowa - obóz siatkarski Volleyball Camp 1299 zł 1599 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 9-19
Dojazd autokarem Dźwirzyno - Letnie Warsztaty Filmowe 1599 zł 1699 zł 08.08.2018 (11 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz plastyczny 1449 zł 1549 zł 08.08.2018 (11 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rekreacyjny 1399 zł 1449 zł 17.07.2018 (11 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz zumba 1449 zł 1549 zł 08.08.2018 (11 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Dźwirzyno - paintball 1599 zł 1699 zł 28.07.2018 (11 dni) wiek 9-19
Dojazd autokarem Dźwirzyno - rekreacja 1349 zł 1449 zł 28.07.2018 (11 dni) wiek 9-19
Dojazd autokarem Dźwirzyno - tenis 1599 zł 1699 zł 28.07.2018 (11 dni) wiek 9-19
Dojazd autokarem Dźwirzyno - warsztaty fotograficzne 1599 zł 1699 zł 08.08.2018 (11 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Dźwirzyno - windsurfing 1599 zł 1699 zł 28.07.2018 (11 dni) wiek 9-19
Dojazd autokarem Dźwirzyno - ZUMBA FITNESS 1449 zł 1549 zł 28.07.2018 (11 dni) wiek 9-19
Dojazd autokarem Dźwirzyno - żeglarstwo 1599 zł 1699 zł 28.07.2018 (11 dni) wiek 9-19
Dojazd autokarem Giby - Świat Przygód 1299 zł 1449 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia języka angielskiego 1549 zł 1649 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia tańca i stylu 1349 zł 1449 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - rekreacja 1349 zł 1449 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - warsztaty fotograficzne 1399 zł 1499 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Obóz "Wakacje z gitarą" 1649 zł 1849 zł 28.07.2018 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Warsztaty wokalne 1549 zł 1649 zł 17.07.2018 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - aktorsko-filmowy 1599 zł 1699 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 13-19
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - fotografia 1499 zł 1599 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - gitarowy 1549 zł 1649 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 13-19
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - jazda konna 1649 zł 1749 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - język angielski 1649 zł 1749 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 13-19
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - koszykówka 1449 zł 1549 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - Master Cook 1499 zł 1599 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - musicalowy 1599 zł 1699 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - piłka nożna 1449 zł 1549 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - rekreacja 1349 zł 1449 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - siatkówka 1449 zł 1549 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - survival i paintball 1549 zł 1649 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - taniec nowoczesny 1599 zł 1699 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - tenis 1549 zł 1649 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - zdrowie i ruch 1349 zł 1449 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Krynica Morska - kolonia 1199 zł 1299 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz przygody 1299 zł 1399 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Krynica Morska - rekreacja 1199 zł 1299 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - survival i paintball 1399 zł 1499 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Kolonia 1374 zł 1399 zł 06.08.2018 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Rekreacja 1374 zł 1399 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 12-19
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Szkółka piłkarska 1374 zł 1399 zł 06.08.2018 (11 dni) wiek 8-19
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Szkółka pływacka 1474 zł 1499 zł 06.08.2018 (11 dni) wiek 8-119
Dojazd autokarem Mrzeżyno - Obóz rekreacyjny 1299 zł 1499 zł 06.07.2018 (11 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Mrzeżyno - Przygoda z zumbą 1499 zł 1599 zł 28.07.2018 (11 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Mrzeżyno militarne - Młody Komandos 1599 zł 1799 zł 19.08.2018 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Mrzeżyno militarne - Obóz ASG "Delta Force" 1799 zł 1999 zł 28.07.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno militarne - Obóz fabularny "Counter Strike" 1699 zł 1899 zł 19.08.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno militarne - Obóz fabularny ASG "Wojownicy pustkowi" 1799 zł 1899 zł 19.08.2018 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno militarne - Obóz snajperski 1799 zł 1999 zł 19.08.2018 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno militarne - Oddział Weteranów 1899 zł 1999 zł 06.07.2018 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia 1249 zł 1299 zł 04.07.2018 (11 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia rekreacyjna 1099 zł 1149 zł 04.07.2018 (11 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz ADVENTURE 1299 zł 1399 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz paintballowy 1299 zł 1399 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz plastyczny 1149 zł 1249 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 8-19
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz rekreacyjny 1049 zł 1149 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 14-19
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz survivalowa przygoda 1299 zł 1399 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz tenisowy 1299 zł 1399 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 9-19
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz ZUMBA 1149 zł 1249 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 8-19
Dojazd autokarem Murzasichle - warsztaty fotograficzne 1199 zł 1299 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Murzasichle - warsztaty JUMPING FROG 1199 zł 1299 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 11-19
Dojazd autokarem Murzasichle - warsztaty wokalne 1199 zł 1299 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 9-19
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat ASG 1599 zł 1799 zł 26.07.2018 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat FIT&FUN 1249 zł 1449 zł 26.07.2018 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Fotografii 1349 zł 1549 zł 06.08.2018 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat krawiectwa 1449 zł 1649 zł 26.07.2018 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Małego Paintballa 1399 zł 1599 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Paintballa 1499 zł 1699 zł 26.07.2018 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Paintballa&ASG 1549 zł 1749 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Przygody 1299 zł 1399 zł 26.07.2018 (11 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat wodnej przygody 1399 zł 1599 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Wyzwań 1449 zł 1649 zł 06.08.2018 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Zumby 1249 zł 1449 zł 06.08.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Żywiołów 1399 zł 1599 zł 06.08.2018 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Ponik - Extreme Camp 1499 zł 1699 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik - Mania 4x4 OFF ROAD 1599 zł 1699 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Ponik - Mania poznawania 1499 zł 1599 zł 06.08.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik - Mania przetrwania 1299 zł 1399 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik - Mania strzelania 1399 zł 1599 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik - Mania wspinania 1449 zł 1549 zł 06.08.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik - Mini Adventure Camp 1449 zł 1549 zł 06.08.2018 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Ponik - Quadowi maniacy 1499 zł 1699 zł 17.08.2018 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Poronin - Akademia języka angielskiego 1649 zł 1749 zł 15.07.2018 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Poronin - English Wave Summer 1699 zł 1799 zł 26.07.2018 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Puck - windsurfing 1799 zł 1899 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki 1399 zł 1499 zł 06.07.2018 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Rowy - obóz plastyczny 1349 zł 1449 zł 06.07.2018 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp Drony i Hoverboard 1399 zł 1499 zł 06.07.2018 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp Drony i Konsole 1399 zł 1499 zł 06.07.2018 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp Roboty Lego i Drony 1399 zł 1499 zł 06.07.2018 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp Roboty Lego i Hoverboard 1399 zł 1499 zł 06.07.2018 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp Roboty Lego i Konsola 1399 zł 1499 zł 06.07.2018 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Rowy - Świat Gier 1349 zł 1449 zł 06.07.2018 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Trójmiasto - obóz podróżnika 1599 zł 1699 zł 08.07.2018 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ustroń - Młody detektyw 1399 zł 1499 zł 26.07.2018 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - Obóz rekreacyjny 1199 zł 1299 zł 26.07.2018 (11 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Ustroń - RPG CAERBANNOG 1499 zł 1599 zł 04.07.2018 (11 dni) wiek 13-19
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Mali Pasjonaci ASG 1499 zł 1699 zł 06.08.2018 (11 dni) wiek 12-15
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Mali pasjonaci paintballa 1399 zł 1599 zł 06.08.2018 (11 dni) wiek 9-15
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Mali pasjonaci przygód 1349 zł 1549 zł 06.08.2018 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Mali pasjonaci wyzwań 1499 zł 1599 zł 15.07.2018 (11 dni) wiek 9-15
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Pasjonaci wodnej zabawy 1399 zł 1499 zł 06.08.2018 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Pasjonaci zabawy 1199 zł 1399 zł 06.08.2018 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Zamrzenica - Mały Farmer 1599 zł 1799 zł 19.08.2018 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - Mały Strzelec 1549 zł 1749 zł 19.08.2018 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - Mały Traper 1599 zł 1699 zł 08.08.2018 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz ASG 1599 zł 1699 zł 06.07.2018 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz paintballowo - survivalowy 1499 zł 1699 zł 17.07.2018 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz wędkarski 1699 zł 1899 zł 19.08.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - Sztuka Przetrwania 1499 zł 1599 zł 06.07.2018 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zawoja - Przygoda 1299 zł 1499 zł 26.07.2018 (11 dni) wiek 0-17
Dojazd autokarem Zawoja - Zdobywcy Górskich Szczytów 1299 zł 1499 zł 26.07.2018 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Zbrosławice - angielski w siodle 1899 zł 1999 zł 26.07.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zbrosławice - kurs jeździectwa 1799 zł 1899 zł 26.07.2018 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Złoty Stok - Akademia Piłkarska 1399 zł 1599 zł 26.07.2018 (11 dni) wiek 7-15
Dojazd autokarem Złoty Stok - Przygoda i paintball w Kopalni Złota 1499 zł 1699 zł 26.07.2018 (11 dni) wiek 12-19
Dojazd autokarem Złoty Stok - Przygoda w Kopalni Złota 1299 zł 1499 zł 26.07.2018 (11 dni) wiek 9-17

Zagranica
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun 1799 zł 1989 zł 30.06.2018 (12 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Katowice 2699 zł 2784 zł 16.07.2018 (11 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Warszawa 2799 zł 2984 zł 09.08.2018 (12 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Warszawa 2599 zł 2684 zł 20.08.2018 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz zumba 1849 zł 2039 zł 11.08.2018 (12 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Żelezna Ruda - obóz języka niemieckiego 1859 zł 1999 zł 10.07.2018 (12 dni) wiek 9-19
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - Rekreacja 1649 zł 1789 zł 20.08.2018 (13 dni) wiek 13-18
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny 3209 zł 3699 zł 26.07.2018 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Węgry - Hajduszoboszlo Obóz Wodna rekreacja 1699 zł 1889 zł 30.07.2018 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna 1609 zł 1799 zł 17.08.2018 (10 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski 1709 zł 1899 zł 17.08.2018 (10 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język włoski 1709 zł 1899 zł 24.08.2018 (10 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia piłkarska 1859 zł 2049 zł 02.08.2018 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia plastyczna 1759 zł 1949 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia taneczna - zumba 1709 zł 1899 zł 24.08.2018 (10 dni) wiek 8-14
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia windsurfing 1809 zł 1999 zł 17.08.2018 (10 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny 1609 zł 1799 zł 17.08.2018 (10 dni) wiek 13-19
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język angielski 1709 zł 1899 zł 17.08.2018 (10 dni) wiek 13-19
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język włoski 1709 zł 1899 zł 24.08.2018 (10 dni) wiek 13-19
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz piłkarski 1859 zł 2049 zł 02.08.2018 (11 dni) wiek 13-19
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz plastyczny 1759 zł 1949 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 13-19
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz taneczny - zumba 1709 zł 1899 zł 24.08.2018 (10 dni) wiek 13-19
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing 1809 zł 1999 zł 17.08.2018 (10 dni) wiek 13-19
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna 1559 zł 1949 zł 20.07.2018 (11 dni) wiek 10-15
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny 1559 zł 1949 zł 28.07.2018 (11 dni) wiek 14-19

Klub Urwisa
Polska
Dojazd autokarem Dźwirzyno - Klub Urwisa - rekreacja 1349 zł 1449 zł 08.08.2018 (11 dni) wiek 6-12
Dojazd autokarem Giby - Przygoda z "National Geographic Odkrywca" Klub Urwisa 1299 zł 1449 zł 13.08.2018 (10 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - Klub Urwisa - kolonia rozmaitości 1349 zł 1449 zł 10.08.2018 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Klub Urwisa "Eko Zuchy" 1374 zł 1399 zł 06.08.2018 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Pokrzywna - Klub urwisa - Kolonie w parku atrakcji 1399 zł 1599 zł 06.08.2018 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Ustroń - Klub Urwisa Wesoła kolonia 1299 zł 1399 zł 04.07.2018 (11 dni) wiek 7-11

Wycieczki
Polska
Dojazd autokarem Polska - Jarmark Dominikański - Krzyżackim szlakiem 639 zł 799 zł 16.08.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Kraków i okolice 449 zł 499 zł 27.07.2018 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Krzyżackim szlakiem 639 zł 799 zł 16.08.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Mazurskie opowieści 639 zł 799 zł 30.08.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Między Wisłą a Bugiem 655 zł 799 zł 23.08.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Na łemkowskim szlaku 559 zł 699 zł 23.08.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Podlasia czar 639 zł 799 zł 30.08.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Sen o Warszawie 639 zł 799 zł 16.08.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Szczecin i okolice 719 zł 899 zł 23.08.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Ukryte skarby Karkonoszy 655 zł 799 zł 13.09.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Śladami Kopernika 639 zł 799 zł 30.08.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Świętokrzyskie ponad wszystkie 639 zł 799 zł 23.08.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Czechy - Tajemniczy Dolny Śląsk 599 zł 749 zł 13.09.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Litwa - Augustowskie noce 799 zł 999 zł 30.08.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Niemcy - Szlakiem zabytków UNESCO 764 zł 899 zł 11.08.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Słowacja - Tatrzańskie uroki 559 zł 699 zł 13.09.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Ukraina - Bieszczadzkim Szlakiem 559 zł 699 zł 23.08.2018 (4 dni)

Zagranica
Dojazd autokarem Austria - Panorama Salzburga 799 zł 987 zł 02.08.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Austria, Niemcy - Zamki Ludwika II 1769 zł 2199 zł 21.07.2018 (7 dni)
Dojazd autokarem Austria, Niemcy - Oktoberfest - Zamki Ludwika II 1769 zł 2199 zł 22.09.2018 (7 dni)
Dojazd autokarem Austria, Słowacja - Wiedeń i okolice 799 zł 987 zł 23.08.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Białoruś - Białoruskie sentymenty 2484 zł 2499 zł 01.09.2018 (9 dni)
Dojazd autokarem Białoruś - Białoruś bez wiz 1039 zł 1299 zł 16.08.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Bułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeża 2049 zł 2487 zł 13.09.2018 (11 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja - Smaki Chorwacji 1129 zł 1399 zł 15.09.2018 (7 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja - Wyspy południowej Chorwacji 1689 zł 2099 zł 15.09.2018 (9 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour 1731 zł 2099 zł 22.09.2018 (9 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Skarby Adriatyku dla seniora 1999 zł 2487 zł 15.09.2018 (9 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja, Włochy - Wokół Istrii 1529 zł 1899 zł 15.09.2018 (7 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Czechy dla konesera 799 zł 999 zł 06.09.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Karlštejnskie winobranie 759 zł 949 zł 27.09.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Nie tylko Praga 759 zł 949 zł 02.08.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Smaki Czech 879 zł 1099 zł 06.09.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Weekend w Pradze 599 zł 749 zł 07.09.2018 (3 dni)
Dojazd autokarem Francja - Paryż i zamki 1441 zł 1789 zł 08.09.2018 (7 dni)
Dojazd autokarem Francja,Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada 1999 zł 2487 zł 22.09.2018 (16 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Akropolis Tour 1895 zł 2299 zł 01.09.2018 (9 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Grecja dla seniora 1849 zł 2299 zł 15.09.2018 (9 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Zorba, wino i Ty! 2249 zł 2799 zł 23.08.2018 (11 dni)
Transport samolotem Hiszpania - Barcelona i Madryt - Gorące metropolie 2289 zł 2849 zł 05.09.2018 (5 dni)
Transport samolotem Hiszpania - Długi weekend w Barcelonie 2009 zł 2499 zł 25.09.2018 (5 dni)
Dojazd autokarem Hiszpania - Flamenco show 1889 zł 2349 zł 08.09.2018 (10 dni)
Dojazd autokarem Hiszpania dla seniora 2009 zł 2499 zł 10.09.2018 (10 dni)
Dojazd autokarem Lichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina 1977 zł 2399 zł 04.08.2018 (7 dni)
Dojazd autokarem Litwa - Smaki Litwy 959 zł 1199 zł 16.08.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour 1449 zł 1799 zł 12.08.2018 (8 dni)
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia , Rosja - Nadbałtycka przygoda 2327 zł 2399 zł 11.08.2018 (8 dni)
Dojazd autokarem Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu 1449 zł 1799 zł 04.08.2018 (7 dni)
Dojazd autokarem Mołdawia, Rumunia - Krajobrazy Mołdawii 2249 zł 2799 zł 21.07.2018 (9 dni)
Dojazd autokarem Niemcy - Królewskie rezydencje 934 zł 1099 zł 15.08.2018 (5 dni)
Dojazd autokarem Niemcy - Smaki Niemiec 1199 zł 1499 zł 23.08.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Niemcy, Dania, Szwecja - Nadbałtycki weekend 1196 zł 1249 zł 15.08.2018 (5 dni)
Dojazd autokarem Rosja - Rosyjskie Perły: Petersburg i Moskwa 2561 zł 2590 zł 15.09.2018 (9 dni)
Dojazd autokarem Rumunia - Perły Karpat 1529 zł 1899 zł 01.09.2018 (9 dni)
Dojazd autokarem Rumunia - Tajemnicza Rumunia 2089 zł 2599 zł 06.09.2018 (11 dni)
Dojazd autokarem Rumunia - Śladami Drakuli 1129 zł 1399 zł 04.08.2018 (7 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika 2049 zł 2487 zł 23.08.2018 (11 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby 2226 zł 2599 zł 06.09.2018 (11 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany 1689 zł 2099 zł 01.09.2018 (9 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany 1999 zł 2487 zł 06.09.2018 (11 dni)
Dojazd autokarem Słowacja, Austria, Węgry - Trzy stolice dla seniora 1479 zł 1849 zł 01.09.2018 (7 dni)
Dojazd autokarem Słowenia - Barwy Słowenii 1799 zł 1987 zł 11.08.2018 (7 dni)
Dojazd autokarem Słowenia - Zachwycająca Słowenia 999 zł 1237 zł 19.07.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Słowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku 1369 zł 1699 zł 08.09.2018 (7 dni)
Dojazd autokarem Słowenia, Chorwacja - Uroki chorwackich wysp 1849 zł 2299 zł 08.09.2018 (9 dni)
Dojazd autokarem Szwajcaria - Szwajcarskie specjały 2889 zł 3199 zł 11.08.2018 (9 dni)
Dojazd autokarem Szwajcaria, Francja, Niemcy - Wzdłuż Renu 1449 zł 1799 zł 04.08.2018 (7 dni)
Dojazd autokarem Turcja - Bajkowa Kapadocja 2334 zł 2799 zł 20.09.2018 (11 dni)
Dojazd autokarem Turcja - Odkrywamy Turcję 2254 zł 2699 zł 18.08.2018 (14 dni)
Dojazd autokarem Ukraina - Lwów i Złota Podkowa 679 zł 849 zł 02.08.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Ukraina - Podróż na kresy 1119 zł 1399 zł 01.09.2018 (9 dni)
Dojazd autokarem Ukraina - Weekend we Lwowie 559 zł 699 zł 27.07.2018 (3 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Nie tylko Budapeszt 799 zł 987 zł 02.08.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Smaki Węgier 1089 zł 1349 zł 06.09.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Weekend w Budapeszcie 609 zł 749 zł 10.08.2018 (3 dni)
Dojazd autokarem Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice 799 zł 987 zł 02.08.2018 (4 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Capri Tour 1369 zł 1699 zł 22.09.2018 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Giro di Italia 1289 zł 1599 zł 25.08.2018 (14 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Na kraniec włoskiego obcasa 1689 zł 2099 zł 21.07.2018 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Nad brzegami czterech jezior dla seniora 1689 zł 2099 zł 03.09.2018 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Perełki północnej Italii 1129 zł 1399 zł 01.09.2018 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Rzymskie Dolce Vita dla seniora 1609 zł 1999 zł 03.09.2018 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Toskania i Cinque Terre 1449 zł 1799 zł 01.09.2018 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Uroki Toskanii dla seniora 1609 zł 1999 zł 03.09.2018 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Viva Italia 1049 zł 1299 zł 01.09.2018 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy dla seniora 1889 zł 2349 zł 03.09.2018 (10 dni)
Dojazd autokarem Włochy, Francja - Lazurowa przygoda dla seniora 1769 zł 2199 zł 03.09.2018 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże 1689 zł 2099 zł 01.09.2018 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy, Szwajcaria - Magia alpejskich jezior 1689 zł 2099 zł 21.07.2018 (9 dni)

Kursy językowe
Zagranica
Dojazd autokarem Anglia - Hastings - kurs j. angielskiego Junior Family EFL 5759 zł 5899 zł 21.07.2018 (17 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family CES 5759 zł 5899 zł 21.07.2018 (17 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Cypr - kurs j. angielskiego Junior Residence EIC 5909 zł 5999 zł 03.08.2018 (16 dni) wiek 10-17
Transport samolotem Malta - kurs j. angielskiego Junior Family IELS 3964 zł 4099 zł 18.08.2018 (8 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Malta - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS 4064 zł 4199 zł 25.08.2018 (8 dni) wiek 13-18
Transport samolotem Malta - kurs j. angielskiego NSTS Junior Campus 7314 zł 7399 zł 28.07.2018 (22 dni) wiek 14-19
Transport samolotem Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Family CES 7309 zł 7399 zł 15.07.2018 (15 dni) wiek 14-18

Egzotyka
Zagranica
Transport samolotem Birma, Laos, Wietnam - Trójkąt buddyjski 8922 zł 9899 zł 08.11.2018 (14 dni)
Transport samolotem Boliwia, Peru - Dwa skrzydła kondora 10542 zł 11699 zł 26.09.2018 (14 dni)
Transport samolotem Chile, Argentyna - Na samym końcu świata 12612 zł 13999 zł 13.10.2018 (15 dni)
Transport samolotem Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej 11712 zł 12999 zł 07.03.2019 (16 dni)
Transport samolotem Chiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji 10862 zł 11699 zł 25.04.2019 (17 dni)
Transport samolotem Gruzja - Morze Czarne i Kaukaz 3162 zł 3499 zł 28.08.2018 (11 dni)
Transport samolotem Gruzja, Armenia - Piękno Zakaukazia 3686 zł 3999 zł 10.09.2018 (10 dni)
Transport samolotem Indie - Pięć pereł Indii 5582 zł 5799 zł 14.02.2019 (11 dni)
Transport samolotem Japonia - Dwie wyspy Samurajów 9012 zł 9999 zł 28.04.2019 (14 dni)
Transport samolotem Japonia - Japoński wachlarz 6312 zł 6999 zł 08.04.2019 (8 dni)
Transport samolotem Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej 11712 zł 12999 zł 03.04.2019 (16 dni)
Transport samolotem Kazachstan, Kirgistan - W stepach szerokich 6499 zł 7499 zł 03.09.2018 (11 dni)
Transport samolotem Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi 15312 zł 16999 zł 18.11.2018 (19 dni)
Transport samolotem Rosja - Kolej na Syberię 7562 zł 7999 zł 28.08.2018 (11 dni)
Transport samolotem RPA, Suazi, Mozambik - Trzy oblicza Afryki 9462 zł 10499 zł 26.02.2019 (14 dni)
Transport samolotem Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny 6312 zł 6999 zł 26.11.2018 (14 dni)
Transport samolotem Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji 8922 zł 9899 zł 28.11.2018 (18 dni)
Transport samolotem USA, Meksyk - W sombrero po Kalifornii 9462 zł 10499 zł 04.10.2018 (18 dni)
Transport samolotem Uzbekistan - Na jedwabnym szlaku 7012 zł 7499 zł 17.09.2018 (14 dni)

Wczasy
Zagranica
Dojazd autokarem Grecja - Paralia - Hotel Grand Blue*** 1199 zł 1399 zł 10.09.2018 (12 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Paralia - Hotel Konstantin*** 1326 zł 1549 zł 10.09.2018 (12 dni)
Dojazd własny Ukraina-Truskawiec-Hotel Leśna Pieśń (oferta na zapytanie) 1399 zł 1499 zł 09.09.2018 (8 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Delibab**** 1751 zł 2049 zł 14.09.2018 (9 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Hajduszoboszlo - Ośrodek Wypoczynkowy Siesta*** 1029 zł 1199 zł 14.09.2018 (9 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Hajduszoboszlo - Pensjonat Marvany*** pok 2, 3 lub 4 os 1326 zł 1549 zł 21.09.2018 (9 dni)
Dojazd własny Włochy - Bellaria - Hotel Gioiella*** 1539 zł 1799 zł 01.09.2018 (8 dni)
Dojazd własny Włochy - Gatteo Mare - Hotel Roma*** 1114 zł 1299 zł 01.09.2018 (8 dni)
Dojazd własny Włochy - Gatteo Mare - Hotel Stefan*** 1029 zł 1199 zł 01.09.2018 (8 dni)

Obozy studenckie
Zagranica
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Summertime 18+ Wylot Warszawa 2599 zł 2684 zł 20.08.2018 (11 dni)
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz studencki 1099 zł 1249 zł 01.09.2018 (10 dni)
Transport samolotem Malta - Obóz studencki - rezydencja studencka - wiek 18+ 1699 zł 2099 zł 01.09.2018 (8 dni)

Specjalnością biura podróży Almatur jest zorganizowany wypoczynek, przybierających jedną z wielu postaci. Szczególnie polecamy interesujące obozy i kolonie, których adresatami są dzieci w każdym wieku. Nasza oferta wypoczynku została przygotowana w sposób, gwarantujący najlepszy wypoczynek każdemu dziecku, niezależnie od jego zainteresować. Już teraz warto sprawdzić nasze wyjazdy w promocyjnych cenach, organizowane do najładniejszych i najciekawszych miejsc w kraju. Wybierając biuro podróży, któremu zlecą Państwo organizacje wypoczynku, warto kierować się opiniami na jego temat, renomą marki i ofertą. W Almatur jesteśmy w stanie zapewnić najwyższy standard obsługi każdemu klientowi, bez względu na to, czy jedzie z nami na zagraniczne wakacje nad morze, objazdowe wycieczki po największych zabytkach Europu, czy może wybiera aktywne wczasy w formie obozu lub kolonii. Zadowolenie naszych Klientów jest dla nas najważniejsze i robimy wszystko, aby wrócili Państwo do nas ponownie. W tym celu zapewniamy możliwość uczestnictwa w korzystnych programach lojalnościowych, dzięki którym każdy kolejny zakup jest premiowany zniżkami lub atrakcyjnymi nagrodami.

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na ofertach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i ofert młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, oferty sportowe w Polsce i za granicą. Bogate oferty rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe oferty młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym ofertami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział oferty młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.