Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Promocje Almatur 2021

OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI BIURO OBOZY MŁODZIEŻOWE W POLSCE OBOZY MŁODZIEŻOWE ZA GRANICĄ OBOZY NARTY OBOZY SNOWBOARD
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje

Strona główna


Promocje
Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Zimowisko od 999 zł 1099 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Pływacki, Aquaaerobic od 1099 zł 1199 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Jazda Konna od 1199 zł 1299 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna od 1199 zł 1399 zł
22.08.2021 (10 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Paintball - Survival od 1199 zł 1299 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - zimowisko Aktywny Relaks od 1199 zł 1299 zł
30.01.2021 (8 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Wisła - zimowisko rekreacyjne od 1199 zł 1299 zł
23.01.2021 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Szczyrk - zimowisko rekreacyjne od 1249 zł 1449 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko - Obóz narciarski z Bieszczadzką Adrenaliną od 1299 zł 1399 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko - Obóz rekreacyjny Bieszczadzka Adrenalina od 1299 zł 1399 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko - Obóz snowboardowy z Bieszczadzką Adrenaliną od 1299 zł 1399 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Bieszczady- Lesko Zamek - Ferie w Zamku od 1299 zł 1399 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej od 1299 zł 1499 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - zimowisko Kulinarne Fit od 1299 zł 1399 zł
30.01.2021 (8 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - zimowisko Szkółka Pływacka od 1299 zł 1399 zł
30.01.2021 (8 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz przygodowy Multifun od 1299 zł 1399 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz tańca nowoczesnego od 1299 zł 1399 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Zimowa przygoda od 1299 zł 1399 zł
23.01.2021 (8 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Zimowisko Urwisów od 1299 zł 1399 zł
23.01.2021 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Wisła - obóz narciarski grupa początkujących od 1299 zł 1399 zł
23.01.2021 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz narciarski grupa średniozaawansowanych od 1299 zł 1399 zł
23.01.2021 (8 dni) wiek 11-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz siatkówki i gier halowych od 1299 zł 1399 zł
23.01.2021 (8 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Wisła - zimowisko narciarski grupa początkujących od 1299 zł 1399 zł
23.01.2021 (8 dni) wiek 9-12
Dojazd autokarem Zakopane - obóz narciarski od 1299 zł 1399 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz snowboardowy od 1299 zł 1399 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Szkółka Narciarska od 1349 zł 1449 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Szkółka Snowboardowa od 1349 zł 1449 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz narciarski od 1349 zł 1449 zł
23.01.2021 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz snowboardowy od 1349 zł 1449 zł
23.01.2021 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Czarna Góra - Konwent Mangi i Anime od 1349 zł 1449 zł
23.01.2021 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz Krav-Maga od 1349 zł 1549 zł
22.08.2021 (10 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz snowboardowy od 1349 zł 1449 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 6-19
Dojazd autokarem Poronin - obóz Tatrzańskie Parki Wodne od 1349 zł 1449 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz narciarski od 1349 zł 1449 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Szczyrk - freestyle football od 1349 zł 1649 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz narciarski od 1349 zł 1649 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 8-19
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz snowboardowy od 1349 zł 1649 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 8-19
Dojazd autokarem Szczyrk - warsztaty wokalne od 1349 zł 1649 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Wisła - obóz fotograficzny od 1349 zł 1449 zł
23.01.2021 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz siatkarsko-narciarski (narciarze początkujący) od 1349 zł 1449 zł
23.01.2021 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz taneczno-narciarski (narciarze początkujący) od 1349 zł 1449 zł
23.01.2021 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz taneczno-narciarski (narciarze średniozaawansowani) od 1349 zł 1449 zł
23.01.2021 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Stoprocent Rekreacja od 1399 zł 1499 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Warsztaty Artystyczno- Projektowe od 1399 zł 1499 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Brenna - obóz przygodowy - 7 przygód od 1399 zł 1499 zł
23.01.2021 (8 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Giby - obóz Świat 5 Przygód od 1399 zł 1599 zł
15.08.2021 (10 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz fitness od 1399 zł 1599 zł
22.08.2021 (10 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy od 1399 zł 1599 zł
22.08.2021 (10 dni) wiek 14-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz tenisowy od 1399 zł 1599 zł
22.08.2021 (10 dni) wiek 14-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat zumby od 1399 zł 1499 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 9-15
Dojazd autokarem Pokrzywna - Zimowisko Urwisów od 1399 zł 1499 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz narciarsko-taneczny od 1399 zł 1499 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 6-18
Dojazd autokarem Poronin -zimowisko i obóz snowboardowo - taneczny od 1399 zł 1499 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz wodna zima od 1399 zł 1499 zł
23.01.2021 (8 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Wisła - obóz reżysersko-filmowy od 1399 zł 1499 zł
23.01.2021 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - jazda konna od 1429 zł 1629 zł
22.08.2021 (10 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Obóz Paintball i Archery Tag od 1449 zł 1549 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Obóz narciarsko-paintballowy + Archery Tag od 1449 zł 1549 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Obóz snowboardowo-paintballowy + Archery Tag od 1449 zł 1549 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic od 1449 zł 1649 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Kluszkowce - obóz narciarski od 1449 zł 1649 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kluszkowce - obóz snowboardowy od 1449 zł 1649 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - zimowisko Minecraft od 1449 zł 1549 zł
30.01.2021 (8 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Krasnobród - obóz rekreacyjny od 1489 zł 1689 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Brenna - obóz Extreme Camp od 1499 zł 1599 zł
23.01.2021 (8 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Brenna - obóz Jeździecka zima w Beskidach od 1499 zł 1599 zł
23.01.2021 (8 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz paintball i survival od 1499 zł 1699 zł
22.08.2021 (10 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Krasnobród - kolonia rekreacyjna od 1499 zł 1699 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz paintball i ASG od 1499 zł 1599 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz gamingowy od 1499 zł 1799 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz z Minecraftem od 1499 zł 1799 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Termalny Relaks od 1549 zł 1649 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Krasnobród - obóz języka angielskiego od 1599 zł 1799 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśna FITosfera od 1649 zł 1849 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśne Laboratorium od 1649 zł 1849 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśny Agent od 1649 zł 1849 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - kolonia motocross od 1699 zł 1899 zł
22.08.2021 (10 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Warsztaty wokalne od 1699 zł 1999 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz reżysersko-filmowy od 1799 zł 2099 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Żeglarski od 2049 zł 2249 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Jazda Konna od 2149 zł 2349 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie 1.08 od 2199 zł 2499 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena" od 2199 zł 2499 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 12-17

Zagranica
Dojazd autokarem Słowacja - Chopok - obóz narciarski od 1449 zł 1599 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Słowacja - Chopok - obóz snowboardowy od 1449 zł 1599 zł
20.02.2021 (8 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - obóz rekreacyjny od 1709 zł 1909 zł
24.08.2021 (13 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Gruzja - Gudauri - obóz narciarski od 1799 zł 2099 zł
29.01.2021 (9 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Gruzja - Gudauri - obóz snowboardowy od 1799 zł 2099 zł
15.01.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - J. Angielski od 1809 zł 2009 zł
24.08.2021 (13 dni) wiek 12-17
Transport samolotem Gruzja - Gudauri - obóz narciarski ABC Freeride od 1949 zł 2249 zł
15.01.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski od 2049 zł 2359 zł
15.01.2021 (10 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy od 2049 zł 2359 zł
29.01.2021 (10 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Austria - Lungau - obóz narciarski od 2109 zł 2309 zł
05.02.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Austria - Lungau - obóz snowboardowy od 2109 zł 2309 zł
05.02.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Austria - Wildschonau - obóz narciarski od 2199 zł 2599 zł
19.02.2021 (9 dni) wiek 12-20
Dojazd autokarem Austria - Wildschonau - obóz snowboardowy od 2199 zł 2599 zł
05.02.2021 (9 dni) wiek 12-20
Dojazd autokarem Słowenia - Bled - obóz narciarski od 2199 zł 2509 zł
29.01.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Słowenia - Bled - obóz snowboardowy od 2199 zł 2509 zł
15.01.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski RACE od 2199 zł 2509 zł
29.01.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy Freestyle od 2199 zł 2509 zł
29.01.2021 (10 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny - LATO 2021 od 2299 zł 2614 zł
19.06.2021 (8 dni) wiek 12-19
Dojazd autokarem Grecja - Peloponez - obóz rekreacyjno-objazdowy od 2569 zł 2769 zł
07.07.2021 (13 dni) wiek 13-18
Transport samolotem Malta - Gzira - obóz rekreacyjny z językiem angielskim - LATO 2021 od 3399 zł 3714 zł
26.06.2021 (8 dni) wiek 12-18

Klub Urwisa
Polska
Dojazd własny Bałtów - Zimowisko rozmaitości Klub Urwisa od 1299 zł 1499 zł
07.02.2021 (7 dni) wiek 7-11
Dojazd własny Bałtów - Zimowisko narciarskie Klub Urwisa od 1499 zł 1699 zł
07.02.2021 (7 dni) wiek 7-11

Wycieczki
Polska
Dojazd autokarem Polska, Niemcy - Urokliwy Szprewald od 839 zł 1199 zł
16.04.2021 (3 dni)

Zagranica
Dojazd autokarem Austria, Słowacja - Wiedeń i okolice od 1049 zł 1495 zł
08.07.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Venezia Tour od 1107 zł 1698 zł
04.05.2021 (6 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Viva Italia od 1140 zł 1749 zł
12.06.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Roma Tour od 1237 zł 1898 zł
01.05.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Toscana Tour od 1302 zł 1998 zł
01.05.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Rumunia - Śladami Drakuli od 1398 zł 1993 zł
03.07.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Alpejskie jeziora od 1497 zł 2298 zł
01.05.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Capri Tour od 1497 zł 2298 zł
12.06.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Ukraina - Podróż na kresy od 1507 zł 2153 zł
01.05.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Hiszpania - Flamenco show od 1577 zł 2249 zł
24.04.2021 (10 dni)
Transport pociągiem Ukraina - Kozacka wyprawa od 1609 zł 2299 zł
15.05.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Słowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku od 1613 zł 2300 zł
01.05.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Toskania i Cinque Terre od 1692 zł 2598 zł
01.05.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Francja - Paryż i zamki od 1829 zł 2609 zł
01.05.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour od 1829 zł 2609 zł
02.05.2021 (8 dni)
Dojazd autokarem Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu od 1829 zł 2609 zł
01.05.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Szwajcaria, Francja, Niemcy - Wzdłuż Renu i Mozeli od 1829 zł 2609 zł
24.07.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia, Rosja - Nadbałtycka przygoda od 1885 zł 2560 zł
05.09.2021 (6 dni)
Transport samolotem Hiszpania - Długi weekend w Barcelonie od 1899 zł 2709 zł
02.06.2021 (5 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour od 1937 zł 2763 zł
01.05.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Rumunia - Perły Karpat od 1937 zł 2763 zł
01.05.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Hiszpania dla seniora od 1952 zł 2998 zł
22.05.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Na kraniec włoskiego obcasa od 1952 zł 2998 zł
01.05.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże od 1952 zł 2998 zł
01.05.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Austria, Niemcy - Zamki Ludwika II od 2044 zł 2916 zł
01.05.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika od 2109 zł 3009 zł
21.08.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany od 2152 zł 3070 zł
01.05.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy, Francja, Hiszpania - Śródziemnomorskie perły od 2242 zł 3199 zł
18.09.2021 (11 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Akropolis Tour od 2259 zł 3223 zł
01.05.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Lichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina od 2259 zł 3223 zł
01.05.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Bułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeża od 2319 zł 3309 zł
11.09.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby od 2319 zł 3309 zł
12.06.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia - Bałtyckie białe noce od 2367 zł 3377 zł
26.06.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Turcja - Odkrywamy Turcję od 2459 zł 3509 zł
03.07.2021 (16 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany od 2475 zł 3532 zł
24.06.2021 (11 dni)
Dojazd autokarem Białoruś - Białoruski rekonesans od 2511 zł 3480 zł
11.07.2021 (8 dni)
Dojazd autokarem Turcja - Bajkowa Kapadocja od 2564 zł 3659 zł
21.08.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Rumunia - Tajemnicza Rumunia od 2583 zł 3686 zł
24.06.2021 (11 dni)
Dojazd autokarem Rosja - Rosyjskie Perły: Petersburg i Moskwa od 2637 zł 3635 zł
23.07.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Giro di Italia od 2667 zł 4098 zł
24.04.2021 (14 dni)
Dojazd autokarem Francja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada od 2691 zł 3840 zł
01.05.2021 (16 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Zorba, wino i Ty! od 2691 zł 3840 zł
24.06.2021 (11 dni)
Dojazd autokarem Mołdawia, Rumunia - (W)inna Mołdawia od 2691 zł 3840 zł
24.07.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Białoruś - Białoruskie sentymenty od 2801 zł 3955 zł
07.08.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Szwajcaria - Szwajcarskie specjały od 3121 zł 4455 zł
29.05.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Wielka Brytania - Whisky, zamki i Beatlesi od 3229 zł 4609 zł
10.07.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Szwecja, Norwegia, Dania - Kraina fiordów od 3390 zł 4839 zł
13.08.2021 (9 dni)
Transport samolotem Islandia - Spektakle natury od 5084 zł 7259 zł
22.09.2021 (5 dni)

Kursy językowe
Zagranica
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z Krakowa od 5599 zł 5909 zł
27.06.2021 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z Poznania od 5599 zł 5909 zł
27.06.2021 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z W-wy od 5699 zł 6009 zł
18.07.2021 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Junior Family IELS od 5799 zł 6114 zł
07.08.2021 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - Wylot z Krakowa od 5999 zł 6309 zł
27.06.2021 (15 dni) wiek 17-99
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - Wylot z Poznania od 5999 zł 6309 zł
27.06.2021 (15 dni) wiek 17-99
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - Wylot z W-wy od 5999 zł 6309 zł
18.07.2021 (15 dni) wiek 17-99
Transport samolotem Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Adult Family CES od 6199 zł 6509 zł
27.06.2021 (15 dni) wiek 17-99
Transport samolotem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z W-wy od 6299 zł 6609 zł
25.07.2021 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI - Wylot z W-wy od 6399 zł 6709 zł
18.07.2021 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z Krakowa od 6499 zł 6809 zł
27.06.2021 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z Poznania od 6499 zł 6809 zł
27.06.2021 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Malta - Mosta - kurs j. angielskiego Junior Residence ESL od 6499 zł 6814 zł
07.08.2021 (15 dni) wiek 11-18
Transport samolotem Anglia - Winchester - kurs j. angielskiego Junior Family EN od 6599 zł 6909 zł
11.07.2021 (15 dni) wiek 11-19
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - Wylot z Krakowa od 6699 zł 7009 zł
27.06.2021 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS od 6699 zł 7014 zł
07.08.2021 (15 dni) wiek 13-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - Wylot z Poznania od 6799 zł 7109 zł
27.06.2021 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - Wylot z W-wy od 6799 zł 7109 zł
18.07.2021 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Family CES od 6899 zł 7209 zł
27.06.2021 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Krakowa od 6999 zł 7309 zł
27.06.2021 (15 dni) wiek 12-17
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Poznania od 6999 zł 7309 zł
27.06.2021 (15 dni) wiek 12-17
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z W-wy od 6999 zł 7309 zł
18.07.2021 (15 dni) wiek 12-17
Transport samolotem Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Krakowa od 7099 zł 7409 zł
27.06.2021 (15 dni) wiek 14-17
Transport samolotem Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Poznania od 7099 zł 7409 zł
27.06.2021 (15 dni) wiek 14-17
Transport samolotem Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z W-wy od 7099 zł 7409 zł
18.07.2021 (15 dni) wiek 14-17
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES - Wylot z Krakowa od 8699 zł 9009 zł
27.06.2021 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES - Wylot z Poznania od 8699 zł 9009 zł
27.06.2021 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES - Wylot z W-wy od 8699 zł 9009 zł
18.07.2021 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Szkocja - Stirling - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence PLUS od 8699 zł 9009 zł
15.07.2021 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Crowthorne - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence + Sport Academy PLUS od 8799 zł 9109 zł
27.07.2021 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Londyn Kingston - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Campus PLUS od 8899 zł 9309 zł
01.08.2021 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Londyn Epsom - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Campus PLUS od 8999 zł 9309 zł
01.08.2021 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem USA - Nowy Jork - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Campus PLUS od 16899 zł 17612 zł
02.07.2021 (16 dni) wiek 13-18
Transport samolotem USA - Los Angeles - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Campus PLUS od 18299 zł 19012 zł
09.07.2021 (16 dni) wiek 13-18

Egzotyka
Zagranica
Transport samolotem Indie - Pięć pereł Indii od 5362 zł 6262 zł
04.02.2021 (11 dni)
Transport samolotem Japonia - Japoński wachlarz od 6812 zł 8012 zł
18.10.2021 (8 dni)
Transport samolotem Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny od 6812 zł 8012 zł
22.10.2021 (14 dni)
Transport samolotem Uzbekistan - Na jedwabnym szlaku od 6812 zł 8012 zł
01.09.2021 (14 dni)
Transport samolotem Tajlandia, Laos, Wietnam - Trzy kraje, sto krajobrazów od 7619 zł 8961 zł
15.01.2021 (16 dni)
Transport samolotem Rosja - Kolej na Syberię od 7757 zł 9062 zł
07.09.2021 (11 dni)
Transport samolotem Japonia - Druga natura Japonii od 9022 zł 10612 zł
20.02.2021 (11 dni)
Transport samolotem Tajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastów od 9022 zł 10612 zł
22.02.2021 (15 dni)
Transport samolotem Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji od 9107 zł 10712 zł
14.04.2021 (18 dni)
Transport samolotem Japonia - Dwie wyspy Samurajów od 9957 zł 11712 zł
05.09.2021 (14 dni)
Transport samolotem Indie - Nepal - Bhutan - Indie i dwa podniebne królestwa od 10642 zł 12442 zł
12.03.2021 (17 dni)
Transport samolotem USA - Dwa gorące stany od 11912 zł 14012 zł
16.03.2021 (11 dni)
Transport samolotem RPA, Suazi, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki od 12252 zł 14412 zł
23.02.2021 (16 dni)
Transport samolotem Chiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji od 12452 zł 14552 zł
02.09.2021 (17 dni)
Transport samolotem Boliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków od 12464 zł 14661 zł
01.04.2021 (17 dni)
Transport samolotem Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej od 12762 zł 15012 zł
05.03.2021 (16 dni)
Transport samolotem Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej od 12762 zł 15012 zł
07.04.2021 (17 dni)
Transport samolotem Namibia - RPA - Druga twarz Afryki od 12827 zł 15002 zł
24.02.2021 (15 dni)
Transport samolotem Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi od 16332 zł 19212 zł
07.03.2021 (19 dni)

Wczasy
Polska
Dojazd własny Kluszkowce - wczasy rodzinne narciarska przygoda od 1019 zł 1219 zł
23.01.2021 (8 dni)
Dojazd własny Zakopane "Willa Za Wodą" - wczasy rodzinne od 1199 zł 1399 zł
23.01.2021 (8 dni)

Zagranica
Dojazd własny Bled - wczasy rodzinne śnieżna przygoda od 1799 zł 2099 zł
16.01.2021 (8 dni)

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.