Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18 sb. 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Promocje Almatur 2019

OFERTA LATO 2019 OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY ŁAZY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje

Strona główna


Promocje
Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Mrzeżyno- Babciu! Dziadku! Jedźmy razem od 1190 zł 1732 zł
17.08.2019 (11 dni) wiek 6-14
Dojazd autokarem Ustroń - Obóz rekreacyjny od 1199 zł 1399 zł
14.07.2019 (11 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Zawoja - obóz rekreacyjny od 1199 zł 1399 zł
14.07.2019 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Krynica Morska - kolonia rekreacyjna - zatoka Gdańska od 1249 zł 1399 zł
09.08.2019 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz rekreacyjny - zatoka Gdańska od 1249 zł 1399 zł
09.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - obóz survivalowo-militarny w Bieszczadach od 1249 zł 1349 zł
03.07.2019 (11 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Rowy - obóz rekreacyjny od 1249 zł 1349 zł
16.07.2019 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne w górach od 1249 zł 1349 zł
03.07.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Giby - obóz Świat 6 Przygód - Suwalszczyzna od 1299 zł 1449 zł
12.08.2019 (10 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz rekreacyjny wakacje nad morzem od 1299 zł 1499 zł
07.08.2019 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Przygody od 1299 zł 1499 zł
05.08.2019 (11 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Rekreacji od 1299 zł 1499 zł
14.07.2019 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Wodna pasja od 1299 zł 1499 zł
16.08.2019 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Zawoja - obóz przygodowy od 1299 zł 1499 zł
14.07.2019 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Zawoja - obóz Zdobywcy Górskich Szczytów od 1299 zł 1499 zł
03.07.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Niechorze- kolonia i obóz skate rolki nad morzem Bałtyckim od 1329 zł 1529 zł
24.06.2019 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy w Górach Świętokrzyskich od 1349 zł 1499 zł
14.07.2019 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim od 1349 zł 1499 zł
09.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz przygody - zatoka Gdańska od 1349 zł 1499 zł
09.08.2019 (10 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Niechorze - kolonia i obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim od 1349 zł 1499 zł
16.07.2019 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat FIT&FUN od 1349 zł 1549 zł
03.07.2019 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Zumby od 1349 zł 1549 zł
03.07.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Rowy - obóz plastyczny od 1349 zł 1449 zł
16.07.2019 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Brenna - obóz górski survival w Beskidach od 1399 zł 1599 zł
05.08.2019 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna nad Bałtykiem od 1399 zł 1499 zł
16.07.2019 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem od 1399 zł 1499 zł
16.07.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia tańca i stylu nad morzem Bałtyckim od 1399 zł 1549 zł
09.08.2019 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny na Mazurach od 1399 zł 1549 zł
12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch na Mazurach od 1399 zł 1549 zł
12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia rekreacyjna na Mazurach od 1399 zł 1549 zł
12.08.2019 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz rekreacyjny - wakacje nad polskim morzem od 1399 zł 1599 zł
05.07.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Fotografii od 1399 zł 1599 zł
14.07.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ponik - kolonia Mini Adventure Camp od 1399 zł 1599 zł
14.07.2019 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Ponik - Mania Przetrwania od 1399 zł 1499 zł
03.07.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki od 1399 zł 1499 zł
16.07.2019 (11 dni) wiek 9-10
Dojazd autokarem Rowy - obóz świat gier od 1399 zł 1499 zł
16.07.2019 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp obóz drony i hoverboard od 1399 zł 1499 zł
16.07.2019 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp obóz hoverboard i konsole od 1399 zł 1499 zł
16.07.2019 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp obóz roboty lego i hoverboard od 1399 zł 1499 zł
16.07.2019 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp obóz roboty lego i konsole od 1399 zł 1499 zł
16.07.2019 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Ustka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego od 1399 zł 1599 zł
24.06.2019 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustroń - Dookoła świata od 1399 zł 1599 zł
14.07.2019 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - Magia i czary od 1399 zł 1599 zł
03.07.2019 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - Młody Detektyw od 1399 zł 1599 zł
05.08.2019 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci paintballa od 1399 zł 1599 zł
25.07.2019 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci przygód od 1399 zł 1599 zł
03.07.2019 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Piłkarska pasja od 1399 zł 1599 zł
14.07.2019 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Niechorze - kolonia i obóz Fitwakacje nad morzem Bałtyckim od 1429 zł 1529 zł
24.06.2019 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Dębogóra - kolonia - Wakacje nad rozlewiskiem od 1449 zł 1649 zł
04.07.2019 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz cyrkowy od 1449 zł 1749 zł
27.07.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne nad Bałtykiem od 1449 zł 1549 zł
23.06.2019 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz survival i paintball - zatoka Gdańska od 1449 zł 1599 zł
09.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - Sztuka Przetrwania od 1449 zł 1649 zł
16.07.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Brenna - obóz rolkowe szaleństwo w Beskidach od 1499 zł 1699 zł
25.07.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Częstochowa - obóz siatkarski Volleyball Camp od 1499 zł 1599 zł
16.08.2019 (11 dni) wiek 9-19
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia plastyczna nad Bałtykiem od 1499 zł 1599 zł
27.07.2019 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia zumba nad Bałtykiem od 1499 zł 1599 zł
16.07.2019 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz plastyczny nad Bałtykiem od 1499 zł 1599 zł
27.07.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz zumba nad Bałtykiem od 1499 zł 1599 zł
16.07.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki na Mazurach od 1499 zł 1649 zł
12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej na Mazurach od 1499 zł 1649 zł
12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki na Mazurach od 1499 zł 1649 zł
12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia piłki nożnej na Mazurach od 1499 zł 1649 zł
12.08.2019 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz Akademia Pani Kleks - wakacje nad polskim morzem od 1499 zł 1699 zł
05.07.2019 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz indiańska przygoda - wakacje nad polskim morzem od 1499 zł 1699 zł
07.08.2019 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu nad morzem od 1499 zł 1699 zł
07.08.2019 (11 dni) wiek 11-15
Dojazd autokarem Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu nad morzem od 1499 zł 1699 zł
07.08.2019 (11 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa od 1499 zł 1699 zł
14.07.2019 (11 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Pokrzywna - kolonia w świecie zwierząt od 1499 zł 1699 zł
25.07.2019 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów od 1499 zł 1699 zł
14.07.2019 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Wodna przygoda od 1499 zł 1699 zł
14.07.2019 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Ponik - Extreme Camp od 1499 zł 1699 zł
03.07.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik - Mania Strzelania od 1499 zł 1599 zł
14.07.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik - Mania Wspinania od 1499 zł 1599 zł
14.07.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik - MultiMania od 1499 zł 1599 zł
03.07.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ustroń - obóz Parki rozrywki od 1499 zł 1699 zł
14.07.2019 (11 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Ustroń - RPG Caerbannog od 1499 zł 1699 zł
25.07.2019 (11 dni) wiek 13-19
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci wyzwań od 1499 zł 1699 zł
03.07.2019 (11 dni) wiek 9-15
Dojazd autokarem Władysławowo, Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec nad morzem Bałtyckim od 1549 zł 1699 zł
07.07.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Władysławowo, Cetniewo - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim od 1549 zł 1699 zł
07.07.2019 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz rekreacyjny nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1549 zł 1599 zł
27.07.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia języka angielskiego nad morzem Bałtyckim od 1549 zł 1699 zł
09.08.2019 (10 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny na Mazurach od 1549 zł 1699 zł
12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny na Mazurach od 1549 zł 1699 zł
12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia kulinarna na Mazurach od 1549 zł 1699 zł
12.08.2019 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Brenna - obóz jeździeckie wakacje w Beskidach od 1599 zł 1799 zł
25.07.2019 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Władysławowo, Cetniewo - obóz pływacki nad morzem Bałtyckim od 1599 zł 1749 zł
18.07.2019 (11 dni) wiek 9-12
Dojazd autokarem Dąbki - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim od 1599 zł 1699 zł
07.08.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem od 1599 zł 1699 zł
24.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia języka angielskiego nad Bałtykiem od 1599 zł 1699 zł
16.07.2019 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz filmowy nad Bałtykiem od 1599 zł 1699 zł
18.08.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz języka angielskiego nad Bałtykiem od 1599 zł 1699 zł
16.07.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz paintballowy nad Bałtykiem od 1599 zł 1699 zł
27.07.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz windsurfingowy nad Bałtykiem od 1599 zł 1699 zł
27.07.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz gitarowy na Mazurach od 1599 zł 1749 zł
12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball na Mazurach od 1599 zł 1749 zł
12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia taneczna na Mazurach od 1599 zł 1699 zł
12.08.2019 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia YouTuberska na Mazurach od 1599 zł 1699 zł
12.08.2019 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Paintballa od 1599 zł 1799 zł
14.07.2019 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Wyzwań od 1599 zł 1799 zł
25.07.2019 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Trójmiasto - obóz podróżnika od 1599 zł 1699 zł
18.07.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci ASG od 1599 zł 1799 zł
16.08.2019 (11 dni) wiek 11-14
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Traper od 1599 zł 1799 zł
24.06.2019 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Władysławowo, Cetniewo - obóz koszykówki nad morzem Bałtyckim od 1649 zł 1799 zł
18.07.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Władysławowo, Cetniewo - obóz piłki nożnej nad morzem Bałtyckim od 1649 zł 1799 zł
07.07.2019 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Władysławowo, Cetniewo - obóz siatkówki nad morzem Bałtyckim od 1649 zł 1799 zł
18.07.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz multisportowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1649 zł 1749 zł
27.07.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty wokalne nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1649 zł 1749 zł
16.07.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego na Mazurach od 1649 zł 1749 zł
12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz YouTuberski na Mazurach od 1649 zł 1749 zł
12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia pływania na Mazurach od 1649 zł 1749 zł
12.08.2019 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia tenisa ziemnego na Mazurach od 1649 zł 1749 zł
12.08.2019 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz ASG od 1649 zł 1849 zł
05.07.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz paintballowo - survivalowy od 1649 zł 1849 zł
07.08.2019 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz piłki nożnej nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1699 zł 1799 zł
16.07.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz przygodowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1699 zł 1799 zł
16.07.2019 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Dąbki - obóz taneczny nad morzem Bałtyckim od 1699 zł 1799 zł
24.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej od 1699 zł 1849 zł
16.07.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy na Mazurach od 1699 zł 1799 zł
12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz musicalowy na Mazurach od 1699 zł 1799 zł
12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego na Mazurach od 1699 zł 1799 zł
12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia języka angielskiego na Mazurach od 1699 zł 1799 zł
12.08.2019 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat ASG od 1699 zł 1899 zł
25.07.2019 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG od 1699 zł 1899 zł
25.07.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ponik - Off Road od 1699 zł 1799 zł
03.07.2019 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Ponik - Qudowi Maniacy od 1699 zł 1799 zł
03.07.2019 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Wilkasy - obóz multisport na Mazurach od 1699 zł 1949 zł
21.07.2019 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Strzelec od 1699 zł 1899 zł
18.08.2019 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids nad Bałtykiem od 1749 zł 1849 zł
24.06.2019 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej na Mazurach od 1749 zł 1849 zł
12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego na Mazurach od 1749 zł 1849 zł
12.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki na Mazurach od 1749 zł 1849 zł
01.08.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walki na Mazurach od 1749 zł 1849 zł
01.08.2019 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Spała - kolonia przygodowa w centrum Polski od 1749 zł 1799 zł
14.07.2019 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Wilkasy - multiwodnik na Mazurach od 1749 zł 1999 zł
21.07.2019 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Brenna - beskidzki rajd konny w Beskidach od 1799 zł 1999 zł
25.07.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz Freestyle Football nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1799 zł 1899 zł
27.07.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz interdyscyplinarny nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1799 zł 1899 zł
16.07.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1799 zł 1899 zł
24.06.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz windsurfingowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1799 zł 1899 zł
24.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz żeglarski nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1799 zł 1899 zł
24.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz fitness i sport nad morzem Bałtyckim od 1799 zł 1899 zł
24.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz japoński nad morzem Bałtyckim od 1799 zł 1899 zł
07.08.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz reżysersko-filmowy od 1799 zł 1999 zł
16.07.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie od 1799 zł 1949 zł
07.08.2019 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi wakacje nad morzem od 1799 zł 1999 zł
16.07.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos wakacje nad morzem od 1799 zł 1999 zł
18.08.2019 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Poronin - akademia języka angielskiego od 1799 zł 1899 zł
05.08.2019 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Poronin - English Wave Summer od 1799 zł 1899 zł
14.07.2019 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Wilkasy - obóz tenisa ziemnego na Mazurach od 1799 zł 2049 zł
21.07.2019 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Wilkasy - obóz żeglarski na Mazurach od 1799 zł 2049 zł
21.07.2019 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Farmer od 1799 zł 1899 zł
18.08.2019 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz wędkarski od 1799 zł 1999 zł
18.08.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zbrosławice - kurs jeździectwa od 1799 zł 1999 zł
16.08.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz zakręcone wakacje nad morzem Bałtyckim od 1849 zł 1949 zł
24.06.2019 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Spała - obóz z adrenaliną w centrum Polski od 1849 zł 1899 zł
03.07.2019 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz wodna przygoda nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1899 zł 1999 zł
24.06.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz ASG nad Bałtykiem od 1899 zł 1999 zł
24.06.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena" od 1899 zł 2099 zł
27.07.2019 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena" od 1899 zł 2099 zł
27.07.2019 (11 dni) wiek 9-12
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force wakacje nad morzem od 1899 zł 2099 zł
18.08.2019 (11 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny ASG Oddział Elitarny wakacje nad morzem od 1899 zł 2099 zł
18.08.2019 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno- obóz militarny snajperski wakacje nad morzem od 1899 zł 2099 zł
18.08.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz windsurfingowy nad morzem Bałtyckim od 1949 zł 2049 zł
24.06.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno obóz militarny Militarna Przygoda wakacje nad morzem od 1949 zł 2049 zł
05.07.2019 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Spała - obóz ASG w centrum Polski od 1949 zł 1999 zł
03.07.2019 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zbrosławice - obóz angielski w siodle od 1999 zł 2099 zł
05.08.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Puck - obóz windsurfingowy - zatoka Gdańska od 2049 zł 2149 zł
09.08.2019 (10 dni) wiek 10-18

Zagranica
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks od 1509 zł 1759 zł
19.08.2019 (10 dni) wiek 11-14
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco od 1509 zł 1759 zł
19.08.2019 (10 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Węgry - Hajduszoboszlo Węgierskie wakacje od 1599 zł 1899 zł
04.08.2019 (10 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia języka angielskiego od 1609 zł 1859 zł
19.08.2019 (10 dni) wiek 11-14
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz języka angielskiego od 1609 zł 1859 zł
19.08.2019 (10 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna od 1619 zł 1769 zł
23.08.2019 (10 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny od 1619 zł 1769 zł
23.08.2019 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - Rekreacja od 1699 zł 1899 zł
09.08.2019 (11 dni) wiek 16-18
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - Rekreacja od 1699 zł 1899 zł
17.08.2019 (11 dni) wiek 13-15
Dojazd autokarem Macedonia - Struga - obóz rekreacyjny od 1699 zł 2009 zł
08.07.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski od 1719 zł 1869 zł
23.08.2019 (10 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia taneczne pasje od 1719 zł 1869 zł
23.08.2019 (10 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język angielski od 1719 zł 1869 zł
23.08.2019 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz taneczny - zumba od 1719 zł 1869 zł
23.08.2019 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Albania - Golem - obóz rekreacyjny od 1789 zł 2199 zł
16.07.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz rekreacyjny od 1799 zł 1999 zł
22.08.2019 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz języka niemieckiego od 1799 zł 2009 zł
10.07.2019 (12 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjny od 1799 zł 2009 zł
10.07.2019 (12 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz zumba od 1849 zł 2049 zł
14.08.2019 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun od 1899 zł 1999 zł
01.08.2019 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz aktywny od 1899 zł 2099 zł
22.08.2019 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Austria, Węgry, Słowacja - Wiednia, Budapeszt, Bratysława - obóz rekreacyjny od 1909 zł 2109 zł
27.07.2019 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia windsurfingowe ABC od 1909 zł 2059 zł
09.08.2019 (10 dni) wiek 11-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing od 1909 zł 2059 zł
09.08.2019 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Czarnogóra - Ulcinj - Obóz rekreacyjny od 1999 zł 2199 zł
16.07.2019 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Austria, Węgry, Słowacja - Wiedeń, Budapeszt, Bratysława - obóz języka niemieckiego od 2009 zł 2209 zł
27.07.2019 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Austria, Węgry, Słowacja - Wiedeń, Budapeszt, Bratysława- obóz języka angielskiego od 2009 zł 2209 zł
27.07.2019 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Włochy - Kampania i Rzym - obóz rekreacyjny od 2099 zł 2399 zł
22.07.2019 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Włochy - Toskania i Liguria - obóz rekreacyjny od 2149 zł 2499 zł
22.07.2019 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - H. Caribe*** - obóz rekreacyjny od 2509 zł 2609 zł
14.07.2019 (10 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Katowice od 2599 zł 2899 zł
05.08.2019 (11 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Katowice od 2599 zł 2799 zł
05.08.2019 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Turcja - Didim, Pamukkale, Istambuł - rekreacja - objazd od 2694 zł 2794 zł
20.07.2019 (14 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Warszawa od 2699 zł 2999 zł
19.08.2019 (11 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Warszawa od 2799 zł 2899 zł
29.07.2019 (11 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar Hotel Caribe*** - obóz rekreacyjny od 3309 zł 3509 zł
07.07.2019 (8 dni) wiek 14-18

Klub Urwisa
Polska
Dojazd autokarem Zakopane - Klub Urwisa kolonia z artystyczną duszą w górach od 1249 zł 1399 zł
03.07.2019 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Bałtów - Kolonie z dinozaurami - Kraina przygód dla dzieci od 1299 zł 1699 zł
16.07.2019 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Giby - kolonia Zostań Odkrywcą - Suwalszczyzna od 1349 zł 1499 zł
12.08.2019 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna dla najmłodszych nad Bałtykiem od 1399 zł 1499 zł
16.07.2019 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - Klub Urwisa kolonia rozmaitości nad morzem Bałtyckim od 1399 zł 1549 zł
09.08.2019 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Ustroń - Klub Urwisa Wesoła kolonia od 1399 zł 1499 zł
25.07.2019 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dębogóra - kolonia Wakacje nad rozlewiskiem dla najmłodszych od 1449 zł 1649 zł
04.07.2019 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Pokrzywna - Klub urwisa kolonia w świecie przygód od 1599 zł 1699 zł
03.07.2019 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Bałtów - kolonie jeździeckie dla dzieci od 1799 zł 1999 zł
16.07.2019 (11 dni) wiek 8-11

Wycieczki
Polska
Dojazd autokarem Polska - Bajkowa Opolszczyzna od 486 zł 648 zł
20.09.2019 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Pętla Beskidzka od 486 zł 648 zł
30.08.2019 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Szlakiem Orlich Gniazd od 486 zł 648 zł
20.09.2019 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Śląsk - inny niż myślisz od 486 zł 648 zł
13.09.2019 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska, Słowacja - Przez Małopolskę na Orawę od 486 zł 648 zł
30.08.2019 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Kraków i okolice od 519 zł 649 zł
09.08.2019 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Bieszczadzkim szlakiem od 599 zł 799 zł
04.07.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Słowacja - Tatrzańskie uroki od 599 zł 799 zł
12.09.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Ukraina - Bieszczadzkim szlakiem do Lwowa od 639 zł 799 zł
22.08.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Krzyżackim szlakiem od 674 zł 899 zł
15.08.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Magiczna Łemkowszczyzna od 674 zł 899 zł
01.08.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Mazurskie opowieści od 674 zł 899 zł
15.08.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Między Wisłą a Bugiem od 674 zł 899 zł
12.09.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Podlasia czar od 674 zł 899 zł
29.08.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Sen o Warszawie od 674 zł 899 zł
15.08.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Szlak Piastowski od 674 zł 899 zł
29.08.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Śladami Kopernika od 674 zł 899 zł
29.08.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Ukryte skarby Karkonoszy od 674 zł 899 zł
22.08.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Czechy - Tajemniczy Dolny Śląsk od 674 zł 899 zł
12.09.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Niemcy - Urokliwy Szprewald od 738 zł 820 zł
26.07.2019 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska, Litwa - Augustowskie noce od 824 zł 1099 zł
29.08.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Odkrywamy Jurę od 899 zł 1598 zł
02.09.2019 (5 dni)
Dojazd autokarem Polska - Bieszczady - Nie licząc godzin i lat od 949 zł 1465 zł
02.09.2019 (5 dni)
Dojazd autokarem Polska - Wielkopolska - Spotkajmy się na fyrtlu, tej! od 990 zł 1465 zł
02.09.2019 (5 dni)
Dojazd autokarem Polska - Czarujące Świętokrzyskie od 1099 zł 1465 zł
02.09.2019 (5 dni)
Dojazd autokarem Polska - Malinowe Miejsce Mrzeżyno - Babciu! Dziadku! Jedźmy razem od 1190 zł 1732 zł
17.08.2019 (11 dni)

Zagranica
Dojazd autokarem Słowacja - Weekend na Słowacji od 599 zł 799 zł
09.08.2019 (3 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Weekend w Pradze od 636 zł 848 zł
26.07.2019 (3 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Weekend w Budapeszcie od 674 zł 896 zł
26.07.2019 (3 dni)
Dojazd autokarem Ukraina - Lwów i Złota Podkowa od 749 zł 999 zł
15.08.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Nie tylko Praga od 786 zł 1048 zł
05.09.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Austria, Słowacja - Wiedeń i okolice od 824 zł 1096 zł
12.09.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice od 824 zł 1096 zł
22.08.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Serbia - Serbia na weekend od 834 zł 1109 zł
15.08.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Nie tylko Budapeszt od 878 zł 1095 zł
12.09.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Niemcy - Malownicza Saksonia od 879 zł 1099 zł
15.08.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Austria - Panorama Salzburga od 899 zł 1196 zł
15.08.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Tokaj, czardasz i termy od 899 zł 1196 zł
05.09.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Smaki Czech od 987 zł 1316 zł
01.08.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Viva Italia od 999 zł 1509 zł
13.07.2019 (7 dni)
Dojazd autokarem Słowenia - Zachwycająca Słowenia od 1059 zł 1409 zł
15.08.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Garda i Iseo od 1059 zł 1409 zł
10.09.2019 (6 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Toscana Tour od 1059 zł 1409 zł
10.09.2019 (6 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Venezia Tour od 1059 zł 1409 zł
10.09.2019 (6 dni)
Dojazd autokarem Niemcy - Królewskie rezydencje od 1079 zł 1199 zł
14.08.2019 (5 dni)
Dojazd autokarem Francja - Paryż nie może czekać od 1096 zł 1458 zł
14.08.2019 (5 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Smaki Węgier od 1124 zł 1496 zł
05.09.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Italia na wesoło od 1134 zł 1509 zł
24.08.2019 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Roma Tour od 1134 zł 1509 zł
07.09.2019 (7 dni)
Dojazd autokarem Ukraina - Podróż na kresy od 1199 zł 1599 zł
10.08.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Giro di Italia od 1209 zł 1609 zł
24.08.2019 (14 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja - Smaki Chorwacji od 1249 zł 1662 zł
31.08.2019 (7 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja - Chorwacja w Pigułce od 1264 zł 1686 zł
27.08.2019 (6 dni)
Dojazd autokarem Francja - Paryż, Disneyland - Paryż na wesoło od 1343 zł 1459 zł
30.07.2019 (6 dni)
Dojazd autokarem Francja - Paryż i zamki od 1499 zł 1996 zł
10.08.2019 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Toskania i Cinque Terre od 1509 zł 2009 zł
07.09.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Dania, Niemcy - Legoland - Kraina Radości od 1529 zł 1698 zł
14.08.2019 (5 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja, Włochy - Wokół Istrii od 1574 zł 2096 zł
14.09.2019 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Capri Tour od 1584 zł 2109 zł
24.08.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour od 1598 zł 1995 zł
11.08.2019 (8 dni)
Dojazd autokarem Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu od 1598 zł 1995 zł
10.08.2019 (7 dni)
Dojazd autokarem Rumunia - Perły Karpat od 1598 zł 1995 zł
10.08.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Italia z temperamentem od 1659 zł 2209 zł
07.09.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Słowenia, Chorwacja - Uroki chorwackich wysp od 1699 zł 2262 zł
14.09.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Bośnia i Hercegowina, Serbia - Bałkański Orient od 1734 zł 2309 zł
10.08.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Austria, Niemcy - Zamki Ludwika II od 1762 zł 2346 zł
31.08.2019 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Na kraniec włoskiego obcasa od 1809 zł 2409 zł
07.09.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy dla seniora od 1809 zł 2409 zł
14.09.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże od 1809 zł 2409 zł
07.09.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Słowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku od 1896 zł 1995 zł
07.09.2019 (7 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Akropolis Tour od 1899 zł 2529 zł
14.09.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour od 1925 zł 2263 zł
21.09.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany od 1925 zł 2263 zł
31.08.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Skarby Adriatyku dla seniora od 1999 zł 2662 zł
14.09.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Lichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina od 1999 zł 2662 zł
03.08.2019 (7 dni)
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia , Rosja - Nadbałtycka przygoda od 2058 zł 2624 zł
14.09.2019 (8 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Grecja dla seniora od 2099 zł 2796 zł
14.09.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Hiszpania dla seniora od 2099 zł 2609 zł
14.09.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Rumunia - Tajemnicza Rumunia od 2099 zł 2796 zł
05.09.2019 (11 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany od 2099 zł 2796 zł
08.08.2019 (11 dni)
Dojazd autokarem Bułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeża od 2249 zł 2809 zł
12.09.2019 (11 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika od 2499 zł 2659 zł
22.08.2019 (11 dni)
Dojazd autokarem Francja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada od 2751 zł 2895 zł
31.08.2019 (16 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby od 2754 zł 2894 zł
05.09.2019 (11 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Zorba, wino i Ty! od 2909 zł 3062 zł
05.09.2019 (11 dni)
Dojazd autokarem Szwecja, Norwegia, Dania - Kraina fiordów od 3221 zł 3874 zł
09.08.2019 (9 dni)

Kursy językowe
Zagranica
Dojazd autokarem Austria - Wiedeń - kurs języka angielskiego od 2509 zł 2709 zł
04.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Austria - Wiedeń - kurs języka niemieckiego od 2509 zł 2709 zł
04.08.2019 (10 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Malta - Pembroke - kurs j. angielskiego Junior Family IELS od 3699 zł 3914 zł
24.08.2019 (8 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI od 5459 zł 5609 zł
13.07.2019 (17 dni) wiek 16-99
Dojazd autokarem Anglia - Hastings - obóz j. angielskiego First Step to English EFL od 5509 zł 5809 zł
13.07.2019 (17 dni) wiek 10-14
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES od 5799 zł 5909 zł
28.07.2019 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC od 6259 zł 6409 zł
28.07.2019 (15 dni) wiek 17-99
Transport samolotem Malta - Mosta - kurs j. angielskiego Junior Residence ESL od 6399 zł 6514 zł
20.07.2019 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Malta - Pembroke - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS od 6699 zł 6814 zł
17.08.2019 (15 dni) wiek 13-18
Transport samolotem Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Junior Campus od 7399 zł 7514 zł
27.07.2019 (22 dni) wiek 14-19
Transport samolotem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family LSI od 7459 zł 7609 zł
04.08.2019 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI od 8009 zł 8209 zł
14.07.2019 (22 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Campus PLUS od 8559 zł 8809 zł
07.07.2019 (15 dni) wiek 12-17
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES od 9099 zł 9209 zł
07.07.2019 (22 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL od 10209 zł 10409 zł
04.08.2019 (15 dni) wiek 12-18

Egzotyka
Zagranica
Transport samolotem Gruzja - Morze Czarne i Kaukaz od 3199 zł 4012 zł
24.09.2019 (11 dni)
Transport samolotem Gruzja, Armenia - Piękno Zakaukazia od 3199 zł 4012 zł
09.09.2019 (10 dni)
Transport samolotem Indie - Pięć pereł Indii od 4999 zł 6392 zł
07.11.2019 (11 dni)
Transport samolotem Uzbekistan - Na jedwabnym szlaku od 5999 zł 8012 zł
16.09.2019 (14 dni)
Transport samolotem Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny od 6489 zł 7462 zł
16.02.2020 (14 dni)
Transport samolotem Rosja - Kolej na Syberię od 6746 zł 8342 zł
03.09.2019 (11 dni)
Transport samolotem Japonia - Japoński wachlarz od 6999 zł 7462 zł
21.10.2019 (8 dni)
Transport samolotem Kazachstan, Kirgistan - W stepach szerokich od 6999 zł 8992 zł
12.08.2019 (11 dni)
Transport samolotem Tajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastów od 7899 zł 9912 zł
03.02.2020 (15 dni)
Transport samolotem Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji od 7999 zł 10012 zł
18.03.2020 (18 dni)
Transport samolotem Japonia - Pięć pięter pagody od 8299 zł 10462 zł
28.09.2019 (14 dni)
Transport samolotem Birma, Laos, Wietnam - Trójkąt buddyjski od 8652 zł 10812 zł
07.11.2019 (14 dni)
Transport samolotem Rosja - Rejs rzeką Wołgą od 8722 zł 10812 zł
05.10.2019 (12 dni)
Transport samolotem USA, Meksyk - W sombrero po Kalifornii od 8799 zł 11012 zł
19.10.2019 (18 dni)
Transport samolotem Japonia - Dwie wyspy Samurajów od 9289 zł 10962 zł
01.09.2019 (14 dni)
Transport samolotem Uganda, Kenia - Dwie czarne perły od 9452 zł 11812 zł
01.10.2019 (15 dni)
Transport samolotem Mongolia, Rosja - Jurty na Gobi od 9999 zł 13112 zł
10.08.2019 (16 dni)
Transport samolotem Nepal - Bhutan - Indie - Cztery himalajskie światy od 9999 zł 12452 zł
26.10.2019 (17 dni)
Transport samolotem Boliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków od 10852 zł 13562 zł
03.04.2020 (17 dni)
Transport samolotem Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej od 11199 zł 14012 zł
06.03.2020 (16 dni)
Transport samolotem Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej od 11212 zł 14012 zł
01.04.2020 (17 dni)
Transport samolotem Chiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji od 11499 zł 13002 zł
12.09.2019 (17 dni)
Transport samolotem RPA, Suazi, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki od 12499 zł 13512 zł
05.11.2019 (16 dni)
Transport samolotem Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi od 15399 zł 18012 zł
17.11.2019 (19 dni)

Wczasy
Zagranica
Dojazd autokarem Węgry - Hajduszoboszlo - Ośrodek Wypoczynkowy Siesta*** od 1199 zł 1496 zł
04.08.2019 (10 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Victoria** od 1499 zł 1989 zł
04.08.2019 (10 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Delibab**** od 2299 zł 2871 zł
27.07.2019 (10 dni)

Obozy studenckie
Polska
Dojazd autokarem Zbrosławice - kurs jeździectwa - obóz studencki 19+ od 1699 zł 1799 zł
16.08.2019 (11 dni)

Zagranica
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz studencki od 1199 zł 1509 zł
07.09.2019 (10 dni)
Transport samolotem Malta - Gzira - obóz studencki - rezydencja studencka - wiek 18+ od 1599 zł 2314 zł
07.09.2019 (8 dni)
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Summertime 18+ od 1699 zł 1899 zł
17.08.2019 (11 dni)
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Summertime 18+ Wylot Warszawa od 2599 zł 2899 zł
19.08.2019 (11 dni)
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Summertime 18+ Wylot Katowice od 2699 zł 2899 zł
15.08.2019 (12 dni)

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.