Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Promocje Almatur 2021

OBOZY MŁODZIEŻOWE BON TURYSTYCZNY ZASADY PODRÓŻOWANIA EGZOTYKA WYCIECZKI BIURO OBOZY MŁODZIEŻOWE W POLSCE OBOZY MŁODZIEŻOWE ZA GRANICĄ
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje

Strona główna


Promocje
Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Uniejów - obóz gamingowy dla młodzieży od 2099 zł 2399 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz z Minecraftem dla młodzieży od 2099 zł 2399 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Zostań Youtuberem dla młodzieży od 2099 zł 2399 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-16

Zagranica
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna od 1949 zł 2249 zł
13.08.2021 (10 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny od 1949 zł 2249 zł
13.08.2021 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks od 1989 zł 2289 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 11-14
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco od 1989 zł 2289 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski od 2149 zł 2449 zł
13.08.2021 (10 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język angielski od 2149 zł 2449 zł
13.08.2021 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia windsurfingowe ABC od 2249 zł 2549 zł
13.08.2021 (10 dni) wiek 11-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing od 2249 zł 2549 zł
13.08.2021 (10 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny od 2849 zł 2899 zł
21.08.2021 (8 dni) wiek 12-19

Wycieczki
Polska
Dojazd autokarem Polska - Z wizytą w Krakowie od 299 zł 427 zł
04.09.2021 (2 dni)
Dojazd autokarem Polska - Z wizytą w Świętokrzyskiem od 399 zł 570 zł
18.09.2021 (2 dni)
Dojazd autokarem Polska - Z wizytą w południowej Małopolsce od 449 zł 642 zł
21.05.2022 (2 dni)
Dojazd autokarem Polska - Z wizytą we Wrocławiu od 449 zł 642 zł
16.07.2022 (2 dni)
Dojazd autokarem Polska - Kraków i okolice od 499 zł 713 zł
22.04.2022 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Szlak techniki śląskiej od 499 zł 713 zł
03.06.2022 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Łódź i Suntago od 599 zł 856 zł
17.09.2021 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Karkonosze dla aktywnych od 649 zł 927 zł
21.07.2022 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Skarby Karkonoszy od 649 zł 927 zł
09.09.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Bieszczadzkim szlakiem od 699 zł 999 zł
14.10.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Sen o Warszawie od 699 zł 999 zł
30.06.2022 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Spływ po Obrze od 699 zł 999 zł
27.08.2021 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska, Słowacja - Tatrzańskie uroki od 699 zł 999 zł
09.09.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Między Wisłą a Bugiem od 749 zł 1070 zł
14.10.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Podlasia czar od 749 zł 1070 zł
16.06.2022 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Szlak Piastowski od 749 zł 1070 zł
28.07.2022 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Czechy - Tajemniczy Dolny Śląsk od 749 zł 1070 zł
23.09.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Mazurskie opowieści od 799 zł 1142 zł
11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Śladami Kopernika od 799 zł 1142 zł
11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Niemcy - Urokliwy Szprewald od 839 zł 1199 zł
27.08.2021 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Krzyżackim szlakiem od 899 zł 1285 zł
11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Szlakiem zielonogórskich winnic od 937 zł 1339 zł
15.07.2022 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Bieszczady dla aktywnych od 949 zł 1356 zł
19.05.2022 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Litwa - Augustowskie noce od 999 zł 1427 zł
26.05.2022 (4 dni)

Zagranica
Dojazd autokarem Czechy - Z wizytą na Morawach od 399 zł 570 zł
18.09.2021 (2 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Weekend w Pradze od 699 zł 999 zł
17.09.2021 (3 dni)
Dojazd autokarem Słowacja - Weekend na Słowacji od 699 zł 999 zł
17.09.2021 (3 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Weekend w Budapeszcie od 839 zł 1199 zł
22.04.2022 (3 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Nie tylko Praga od 849 zł 1213 zł
11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Niemcy - Malownicza Saksonia od 899 zł 1285 zł
11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Ukraina - Lwów i Złota Podkowa od 899 zł 1285 zł
09.09.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Austria - Panorama Salzburga od 989 zł 1413 zł
11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Austria, Słowacja - Wiedeń i okolice od 989 zł 1413 zł
11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Nie tylko Budapeszt od 989 zł 1413 zł
11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Tokaj, czardasz i termy od 989 zł 1413 zł
09.09.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice od 989 zł 1413 zł
11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Czeskie perełki od 1099 zł 1570 zł
09.09.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Venezia Tour od 1182 zł 1689 zł
07.09.2021 (6 dni)
Dojazd autokarem Niemcy - Berlin i okolice od 1199 zł 1713 zł
11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Viva Italia od 1217 zł 1739 zł
11.09.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Słowenia - Zachwycająca Słowenia od 1289 zł 1842 zł
30.04.2022 (4 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Roma Tour od 1322 zł 1889 zł
30.04.2022 (7 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja - Smaki Dalmacji od 1389 zł 1985 zł
11.06.2022 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Toscana Tour od 1392 zł 1989 zł
30.04.2022 (7 dni)
Dojazd autokarem Ukraina - Podróż na kresy od 1399 zł 1999 zł
04.09.2021 (9 dni)
Transport pociągiem Ukraina - Zachwycające Zakarpacie od 1399 zł 1999 zł
25.09.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Słowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku od 1589 zł 2270 zł
30.04.2022 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Alpejskie jeziora od 1602 zł 2289 zł
30.04.2022 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Capri Tour od 1602 zł 2289 zł
04.09.2021 (9 dni)
Transport pociągiem Ukraina - Kozacka wyprawa od 1609 zł 2299 zł
28.08.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja, Włochy - Wokół Istrii od 1689 zł 2413 zł
11.09.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Francja - Paryż i zamki od 1689 zł 2413 zł
30.04.2022 (7 dni)
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour od 1689 zł 2413 zł
05.09.2021 (8 dni)
Dojazd autokarem Hiszpania - Flamenco show od 1716 zł 2288 zł
18.09.2021 (10 dni)
Dojazd autokarem Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu od 1789 zł 2556 zł
30.04.2022 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Toskania i Cinque Terre od 1812 zł 2589 zł
04.09.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja - Dalmatyńskie wyspy od 1889 zł 2699 zł
18.09.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Rumunia - Perły Karpat od 1889 zł 2699 zł
04.09.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Słowenia - Barwy Słowenii od 1939 zł 2770 zł
30.04.2022 (7 dni)
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia, Rosja - Nadbałtycka przygoda od 1969 zł 2685 zł
10.07.2022 (6 dni)
Dojazd autokarem Austria, Niemcy - Zamki Ludwika II od 1989 zł 2842 zł
04.09.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour od 1989 zł 2842 zł
30.04.2022 (9 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany od 1989 zł 3060 zł
04.09.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Akropolis Tour od 2089 zł 2985 zł
21.05.2022 (9 dni)
Dojazd autokarem Lichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina od 2089 zł 2985 zł
04.09.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Hiszpania dla seniora od 2092 zł 2989 zł
18.09.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Na kraniec włoskiego obcasa od 2092 zł 2989 zł
30.04.2022 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże od 2092 zł 2989 zł
30.04.2022 (9 dni)
Transport samolotem Hiszpania - Długi weekend w Barcelonie od 2271 zł 2839 zł
22.09.2021 (5 dni)
Dojazd autokarem Słowenia, Chorwacja - Adriatyk Tour dla wygodnych od 2289 zł 3270 zł
18.09.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby od 2439 zł 3485 zł
09.06.2022 (11 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Grecja dla seniora od 2489 zł 3556 zł
18.09.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany od 2489 zł 3556 zł
23.06.2022 (11 dni)
Dojazd autokarem Francja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada od 2589 zł 3830 zł
04.09.2021 (16 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Zorba, wino i Ty! od 2589 zł 3830 zł
09.09.2021 (11 dni)
Dojazd autokarem Turcja - Odkrywamy Turcję od 2699 zł 3556 zł
04.09.2021 (14 dni)
Dojazd autokarem Rosja - Rosyjskie Perły: Petersburg i Moskwa od 2715 zł 3750 zł
29.04.2022 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Giro di Italia od 2862 zł 4089 zł
04.09.2021 (14 dni)
Dojazd autokarem Szwajcaria - Szwajcarskie specjały od 2989 zł 4270 zł
11.06.2022 (9 dni)
Transport samolotem Malta - wczasy - St. Pauls Bay - Dolmen Hotel 4* od 3199 zł 3499 zł
25.09.2021 (8 dni)

Egzotyka
Zagranica
Transport samolotem Gruzja - Morze Czarne i Kaukaz od 3199 zł 3999 zł
12.07.2022 (11 dni)
Transport samolotem Gruzja, Armenia - Piękno Zakaukazia od 3199 zł 3999 zł
01.08.2022 (10 dni)
Transport samolotem Indie - Pięć pereł Indii od 5049 zł 6249 zł
03.02.2022 (11 dni)
Transport samolotem Japonia - Japoński wachlarz od 6399 zł 7999 zł
06.06.2022 (8 dni)
Transport samolotem Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny od 6399 zł 7999 zł
18.02.2022 (14 dni)
Transport samolotem Uzbekistan - Na jedwabnym szlaku od 6399 zł 7999 zł
06.07.2022 (14 dni)
Transport samolotem Tajlandia, Laos, Wietnam - Trzy kraje, sto krajobrazów od 7159 zł 8949 zł
14.01.2022 (16 dni)
Transport samolotem Rosja - Kolej na Syberię od 7549 zł 9349 zł
26.07.2022 (11 dni)
Transport samolotem Japonia - Druga natura Japonii od 8479 zł 10599 zł
19.02.2022 (11 dni)
Transport samolotem Tajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastów od 8479 zł 10599 zł
21.02.2022 (15 dni)
Transport samolotem Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji od 8559 zł 10699 zł
09.03.2022 (18 dni)
Transport samolotem Japonia - Dwie wyspy Samurajów od 9359 zł 11699 zł
24.04.2022 (14 dni)
Transport samolotem Indie - Nepal - Bhutan - Indie i dwa podniebne królestwa od 10029 zł 12429 zł
05.11.2021 (17 dni)
Transport samolotem USA - Dwa gorące stany od 11199 zł 13999 zł
15.03.2022 (11 dni)
Transport samolotem RPA, Eswatini, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki od 11519 zł 14399 zł
22.02.2022 (16 dni)
Transport samolotem Boliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków od 11719 zł 14649 zł
12.05.2022 (17 dni)
Transport samolotem Chiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji od 11739 zł 14539 zł
07.04.2022 (17 dni)
Transport samolotem Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej od 11999 zł 14999 zł
04.03.2022 (16 dni)
Transport samolotem Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej od 11999 zł 14999 zł
08.09.2021 (17 dni)
Transport samolotem Namibia - RPA - Druga twarz Afryki od 12089 zł 14989 zł
04.05.2022 (15 dni)
Transport samolotem Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi od 15359 zł 19199 zł
06.03.2022 (19 dni)

Obozy studenckie
Zagranica
Transport samolotem Malta - Gzira - obóz studencki - rezydencja studencka - wiek 18+ od 1599 zł 2199 zł
04.09.2021 (8 dni)

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.
Signal Iduna    Subwencja PFR