Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Promocje Almatur 2020

LATO 2020 OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY ŁAZY WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI BIURO OBOZY MŁODZIEŻOWE W POLSCE OBOZY MŁODZIEŻOWE ZA GRANICĄ PÓŁKOLONIE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje

Strona główna


Promocje
Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Zimowisko od 999 zł 1099 zł
20.02.2021 (8 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz rekreacyjny - wakacje nad polskim morzem od 999 zł 1199 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Survival od 1049 zł 1249 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia rekreacyjna w Tatrach od 1049 zł 1149 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz rekreacyjny w Tatrach od 1049 zł 1149 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Pływacki, Aquaaerobic od 1099 zł 1199 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Lesko SKI - Z artystyczną duszą od 1099 zł 1299 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - kolonia rekreacyjna nad Bałtykiem od 1149 zł 1349 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz sportowy nad Bałtykiem od 1149 zł 1349 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia plastyczna w Tatrach od 1149 zł 1249 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz plastyczny w Tatrach od 1149 zł 1249 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Jazda Konna od 1199 zł 1299 zł
20.02.2021 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Paintball - Survival od 1199 zł 1299 zł
23.01.2021 (8 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz rekreacyjny nad morzem od 1199 zł 1399 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - szkółka pływacka nad Bałtykiem od 1249 zł 1449 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem od 1249 zł 1349 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - konwent Mangi i Anime w Bieszczadach od 1249 zł 1349 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia języka angielskiego w Tatrach od 1249 zł 1349 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz języka angielskiego w Tatrach od 1249 zł 1349 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Odkrywamy Japonię nad morzem od 1249 zł 1449 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Świat Mangi nad morzem od 1249 zł 1449 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna nad Bałtykiem od 1299 zł 1399 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem od 1299 zł 1399 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - Sztuka Przetrwania od 1299 zł 1399 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem od 1349 zł 1449 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - obóz paintballowy w Bieszczadach od 1349 zł 1549 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa od 1349 zł 1449 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów od 1349 zł 1449 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia plastyczna nad Bałtykiem od 1399 zł 1499 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz plastyczny nad Bałtykiem od 1399 zł 1499 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne nad Bałtykiem od 1399 zł 1599 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Paintballa od 1399 zł 1499 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Kluszkowce - obóz narciarski od 1449 zł 1549 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kluszkowce - obóz snowboardowy od 1449 zł 1549 zł
16.01.2021 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - 9 Przygód w 9 dni od 1449 zł 1549 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG od 1449 zł 1549 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat ASG od 1499 zł 1599 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód od 1549 zł 1649 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz jazdy konnej nad Bałtykiem od 1599 zł 1799 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zbrosławice - kurs jeździectwa od 1599 zł 1699 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz jazdy konnej nad Bałtykiem od 1699 zł 1899 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz wędkarski od 1749 zł 1849 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 10-18

Zagranica
Transport samolotem Gruzja - Gudauri - obóz narciarski od 1799 zł 1949 zł
15.01.2021 (9 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Gruzja - Gudauri - obóz snowboardowy od 1799 zł 1949 zł
15.01.2021 (9 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Gruzja - Gudauri - obóz narciarski ABC Freeride od 1949 zł 2099 zł
15.01.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski od 2049 zł 2209 zł
29.01.2021 (10 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy od 2049 zł 2209 zł
29.01.2021 (10 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Austria - Lungau - obóz narciarski od 2109 zł 2259 zł
22.01.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Austria - Lungau - obóz snowboardowy od 2109 zł 2259 zł
22.01.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Słowenia - Bled - obóz narciarski od 2199 zł 2359 zł
29.01.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Słowenia - Bled - obóz snowboardowy od 2199 zł 2359 zł
29.01.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski RACE od 2199 zł 2359 zł
15.01.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy Freestyle od 2199 zł 2359 zł
15.01.2021 (10 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny od 2814 zł 2914 zł
22.08.2020 (8 dni) wiek 12-19

Klub Urwisa
Polska
Dojazd autokarem Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna w Tatrach od 1049 zł 1149 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 7-11

Wycieczki
Polska
Dojazd autokarem Polska - Kraków i okolice od 614 zł 750 zł
18.09.2020 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska, Niemcy - Urokliwy Szprewald od 779 zł 1199 zł
18.09.2020 (3 dni)

Zagranica
Dojazd autokarem Słowacja - Weekend na Słowacji od 799 zł 977 zł
18.09.2020 (3 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Weekend w Budapeszcie od 932 zł 1163 zł
18.09.2020 (3 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Nie tylko Praga od 1045 zł 1306 zł
24.09.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Venezia Tour od 1107 zł 1698 zł
04.05.2021 (6 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Tokaj, czardasz i termy od 1117 zł 1394 zł
03.09.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Viva Italia od 1140 zł 1749 zł
12.06.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Roma Tour od 1237 zł 1898 zł
01.05.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Austria, Słowacja - Wiedeń i okolice od 1239 zł 1546 zł
10.09.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice od 1239 zł 1546 zł
24.09.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Toscana Tour od 1302 zł 1998 zł
01.05.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Rumunia - Śladami Drakuli od 1398 zł 1993 zł
03.07.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Alpejskie jeziora od 1497 zł 2298 zł
01.05.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Capri Tour od 1497 zł 2298 zł
12.06.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Ukraina - Podróż na kresy od 1507 zł 2153 zł
01.05.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Słowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku od 1613 zł 2300 zł
01.05.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Toskania i Cinque Terre od 1692 zł 2598 zł
01.05.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Francja - Paryż i zamki od 1829 zł 2609 zł
01.05.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour od 1829 zł 2609 zł
02.05.2021 (8 dni)
Dojazd autokarem Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu od 1829 zł 2609 zł
01.05.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Szwajcaria, Francja, Niemcy - Wzdłuż Renu i Mozeli od 1829 zł 2609 zł
24.07.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia, Rosja - Nadbałtycka przygoda od 1909 zł 2770 zł
11.07.2021 (6 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour od 1937 zł 2763 zł
01.05.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Rumunia - Perły Karpat od 1937 zł 2763 zł
01.05.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Hiszpania dla seniora od 1952 zł 2998 zł
22.05.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Na kraniec włoskiego obcasa od 1952 zł 2998 zł
01.05.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże od 1952 zł 2998 zł
01.05.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Austria, Niemcy - Zamki Ludwika II od 2044 zł 2916 zł
01.05.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany od 2152 zł 3070 zł
01.05.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Akropolis Tour od 2259 zł 3223 zł
01.05.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Lichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina od 2259 zł 3223 zł
01.05.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia - Bałtyckie białe noce od 2367 zł 3377 zł
26.06.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika od 2409 zł 3009 zł
17.09.2020 (11 dni)
Dojazd autokarem Rosja - Rosyjskie Perły: Petersburg i Moskwa od 2471 zł 3635 zł
23.07.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany od 2475 zł 3532 zł
24.06.2021 (11 dni)
Dojazd autokarem Białoruś - Białoruski rekonesans od 2511 zł 3480 zł
11.07.2021 (8 dni)
Dojazd autokarem Rumunia - Tajemnicza Rumunia od 2583 zł 3686 zł
24.06.2021 (11 dni)
Dojazd autokarem Słowenia, Chorwacja - Adriatyk Tour dla wygodnych od 2594 zł 3168 zł
19.09.2020 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Giro di Italia od 2667 zł 4098 zł
24.04.2021 (14 dni)
Dojazd autokarem Francja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada od 2691 zł 3840 zł
01.05.2021 (16 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Zorba, wino i Ty! od 2691 zł 3840 zł
24.06.2021 (11 dni)
Dojazd autokarem Mołdawia, Rumunia - (W)inna Mołdawia od 2691 zł 3840 zł
24.07.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Białoruś - Białoruskie sentymenty od 2801 zł 3955 zł
07.08.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Grecja dla seniora od 2839 zł 3546 zł
19.09.2020 (9 dni)
Dojazd autokarem Turcja - Bajkowa Kapadocja od 2929 zł 3659 zł
17.09.2020 (11 dni)
Dojazd autokarem Szwajcaria - Szwajcarskie specjały od 3121 zł 4455 zł
29.05.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Wielka Brytania - Whisky, zamki i Beatlesi od 3229 zł 4609 zł
10.07.2021 (9 dni)
Transport samolotem Islandia - Spektakle natury od 5601 zł 6999 zł
16.09.2020 (5 dni)

Kursy językowe
Zagranica
Transport samolotem Malta - Swieqi - kurs j. angielskiego CC Adult Residence od 2164 zł 2214 zł
26.09.2020 (8 dni) wiek 18-99
Transport samolotem Malta - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Residence IELS - wiek 18+ od 4164 zł 4314 zł
22.08.2020 (8 dni) wiek 18-99
Transport samolotem Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS - 2020-2021 od 4364 zł 4514 zł
22.08.2020 (8 dni) wiek 13-18
Transport samolotem Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Adult Family CES - 2021 od 6309 zł 6509 zł
18.07.2021 (15 dni) wiek 17-99
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - Wylot z W-wy - 2021 od 6509 zł 6709 zł
04.07.2021 (15 dni) wiek 17-99
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z W-wy - 2021 od 7509 zł 7709 zł
25.07.2021 (15 dni) wiek 12-17
Transport samolotem Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z W-wy - 2021 od 7609 zł 7809 zł
27.06.2021 (15 dni) wiek 14-17
Transport samolotem Szkocja - Stirling - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence PLUS 2021 od 8709 zł 9009 zł
15.07.2021 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Crowthorne - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence + Sport Academy PLUS 2021 od 8909 zł 9209 zł
06.07.2021 (15 dni) wiek 12-18

Egzotyka
Zagranica
Transport samolotem Indie - Pięć pereł Indii od 5362 zł 6262 zł
04.02.2021 (11 dni)
Transport samolotem Japonia - Japoński wachlarz od 6812 zł 8012 zł
07.06.2021 (8 dni)
Transport samolotem Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny od 6812 zł 8012 zł
19.02.2021 (14 dni)
Transport samolotem Tajlandia, Laos, Wietnam - Trzy kraje, sto krajobrazów od 7619 zł 8961 zł
15.01.2021 (16 dni)
Transport samolotem Japonia - Druga natura Japonii od 9022 zł 10612 zł
20.02.2021 (11 dni)
Transport samolotem Tajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastów od 9022 zł 10612 zł
22.02.2021 (15 dni)
Transport samolotem Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji od 9107 zł 10712 zł
14.04.2021 (18 dni)
Transport samolotem Rosja - Rejs rzeką Wołgą od 9244 zł 10811 zł
01.10.2020 (12 dni)
Transport samolotem Japonia - Dwie wyspy Samurajów od 9957 zł 11712 zł
25.04.2021 (14 dni)
Transport samolotem Indie - Nepal - Bhutan - Indie i dwa podniebne królestwa od 10642 zł 12442 zł
06.11.2020 (17 dni)
Transport samolotem USA - Dwa gorące stany od 11912 zł 14012 zł
16.03.2021 (11 dni)
Transport samolotem RPA, Suazi, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki od 12252 zł 14412 zł
03.11.2020 (16 dni)
Transport samolotem Chiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji od 12452 zł 14552 zł
08.04.2021 (17 dni)
Transport samolotem Boliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków od 12464 zł 14661 zł
01.04.2021 (17 dni)
Transport samolotem Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej od 12762 zł 15012 zł
05.03.2021 (16 dni)
Transport samolotem Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej od 12762 zł 15012 zł
07.04.2021 (17 dni)
Transport samolotem Namibia - RPA - Druga twarz Afryki od 12827 zł 15002 zł
05.05.2021 (15 dni)
Transport samolotem Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi od 16332 zł 19212 zł
07.03.2021 (19 dni)

Wczasy
Polska
Dojazd własny Wisła - Krokus pokoje standardowe - 4 dni (na zapytanie) od 349 zł 399 zł
20.08.2020 (4 dni)
Dojazd własny Łeba - łebskie wakacje dla seniora od 849 zł 899 zł
01.09.2020 (8 dni)
Dojazd własny Kluszkowce - wczasy rodzinne narciarska przygoda od 1019 zł 1119 zł
23.01.2021 (8 dni)

Zagranica
Transport samolotem Malta - Gzira - Bay View Hotel&Apartments od 1599 zł 1914 zł
22.08.2020 (8 dni)
Dojazd własny Bled - wczasy rodzinne śnieżna przygoda od 1799 zł 1949 zł
16.01.2021 (8 dni)

Obozy studenckie
Zagranica
Transport samolotem Malta - Gzira - obóz studencki - Bay View Hotel - wiek 18+ od 1599 zł 1914 zł
29.08.2020 (8 dni)
Transport samolotem Malta - Swieqi - studencki kurs j. angielskiego CC Adult Residence od 2164 zł 2214 zł
26.09.2020 (8 dni)

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.