Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Promocje Almatur 2021

OBOZY MŁODZIEŻOWE BON TURYSTYCZNY WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI BIURO OBOZY MŁODZIEŻOWE W POLSCE OBOZY MŁODZIEŻOWE ZA GRANICĄ MEGA PROMOCJA
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje

Strona główna


Promocje
Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd własny Poznań - Półkolonie od 699 zł 799 zł
12.07.2021 (5 dni) wiek 9-19
Dojazd autokarem Częstochowa - obóz siatkarski VolleyballCamp od 1299 zł 1499 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-19
Dojazd własny Wiączyń Dolny - półkolonie w centrum Polski od 1349 zł 1549 zł
21.08.2021 (8 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Giby - obóz Świat 5 Przygód - Suwalszczyzna od 1399 zł 1599 zł
15.08.2021 (10 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - obóz survivalowo-militarny w Bieszczadach od 1399 zł 1499 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ustroń - obóz rekreacyjny od 1399 zł 1499 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia rekreacyjna w Tatrach od 1429 zł 1729 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz rekreacyjny w Tatrach od 1429 zł 1729 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Rowy - obóz rekreacyjny od 1449 zł 1649 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśne Laboratorium od 1449 zł 1849 zł
13.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśny Agent od 1449 zł 1849 zł
13.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Świnoujście - kolonia rekreacyjna nad morzem od 1449 zł 1549 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz języka hiszpańskiego nad morzem od 1449 zł 1549 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon na Pojezierzu Drawskim od 1499 zł 1799 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - kolonia rekreacyjna nad Bałtykiem od 1499 zł 1599 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz piłki nożnej nad Bałtykiem od 1499 zł 1599 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem od 1499 zł 1599 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz sportowy nad Bałtykiem od 1499 zł 1599 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz taneczny nad Bałtykiem od 1499 zł 1599 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Z artystyczną duszą w Bieszczadach od 1499 zł 1599 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - obóz odchudzająco-kondycyjny w Bieszczadach od 1499 zł 1599 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - pracownia fotograficzna w Bieszczadach od 1499 zł 1599 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Mania Wspinania od 1499 zł 1699 zł
18.07.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz rekreacyjny nad morzem od 1499 zł 1599 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Ustroń - Magia i czary od 1499 zł 1699 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - Młody detektyw Globus od 1499 zł 1699 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Wisła - Beskidzki Klub Włóczykija - obóz górski od 1499 zł 1799 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Zakopane - kolonie Tatrzański Luz od 1499 zł 1699 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzański Luz od 1499 zł 1699 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - Sztuka Przetrwania od 1499 zł 1699 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśna FITosfera od 1509 zł 1849 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna nad Bałtykiem od 1519 zł 1669 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem od 1519 zł 1669 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia plastyczna w Tatrach od 1529 zł 1829 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia Zumba Fitness od 1529 zł 1829 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz plastyczny w Tatrach od 1529 zł 1829 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Zumba Fitness od 1529 zł 1829 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - konwent Mangi i Anime w Bieszczadach od 1549 zł 1649 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Lesko Zamek - szkółka piłkarska w Bieszczadach od 1549 zł 1649 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Lesko Zamek - obóz rekreacyjny w Bieszczadach od 1549 zł 1649 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Poddąbie - Taneczne wakacje kolonie,obóz od 1549 zł 1749 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Poddąbie - kolonie dla aktywnych od 1549 zł 1749 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 6-12
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) od 1549 zł 1749 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz Wakacyjny active od 1549 zł 1749 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz MultiSPORT nad morzem od 1549 zł 1649 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Odkrywamy Japonię nad morzem od 1549 zł 1649 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Świat Mangi nad morzem od 1549 zł 1649 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - szkółka piłkarska nad Bałtykiem od 1599 zł 1699 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Krasnobród - obóz rekreacyjny od 1599 zł 1699 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Krasnobród - kolonia rekreacyjna od 1599 zł 1699 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Krynica Morska - kolonia rekreacyjna - zatoka Gdańska od 1599 zł 1699 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz rekreacyjny - zatoka Gdańska od 1599 zł 1699 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Lesko Zamek - kolonia rekreacyjna w Bieszczadach od 1599 zł 1699 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Lesko Zamek- obóz detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel w Bieszczadach od 1599 zł 1699 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz rekreacyjny - wakacje nad polskim morzem od 1599 zł 1899 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Łeba - obóz rekreacyjny Bez Kitu nad morzem od 1599 zł 1799 zł
31.07.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Mielno - słońce, morze i przygoda od 1599 zł 1799 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Międzyrzec Podlaski - 17 Przygód nad Jeziorem od 1599 zł 1699 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - English Camp od 1599 zł 1699 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - Kolonia Rekreacyjna od 1599 zł 1699 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Międzywodzie - Obóz Rekreacyjny od 1599 zł 1699 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - Obóz Wychowawca Kolonijny od 1599 zł 1699 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - Obóz Zumba od 1599 zł 1699 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - Taniec Nowoczesny od 1599 zł 1699 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Extreme Camp od 1599 zł 1799 zł
18.07.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Mania Strzelania od 1599 zł 1699 zł
18.07.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - kolonia rekreacyjna od 1599 zł 1699 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki od 1599 zł 1799 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz plastyczny od 1599 zł 1799 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz świat gier od 1599 zł 1799 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp od 1599 zł 1799 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Wisła - kolonie rozmaitości "Skocz do Wisły!" od 1599 zł 1799 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 9-12
Dojazd autokarem Zakopane - Klub Urwisa Akademia Rozmaitości od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz aktorsko-wokalny od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz D.I.Y. od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz Dance Camp od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz English Camp od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz Fashion Camp od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne w górach od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne w górach od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Traper od 1599 zł 1799 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia plastyczna nad Bałtykiem od 1619 zł 1769 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia Zumba Fitness od 1619 zł 1769 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz plastyczny nad Bałtykiem od 1619 zł 1769 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz Zumba Fitness od 1619 zł 1769 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia w Tatrach od 1629 zł 1929 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia języka angielskiego w Tatrach od 1629 zł 1929 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia języka polskiego od 1629 zł 1929 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz języka angielskiego w Tatrach od 1629 zł 1929 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz języka polskiego od 1629 zł 1929 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - warsztaty fotograficzne w Tatrach od 1629 zł 1929 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - warsztaty wokalne w Tatrach od 1629 zł 1929 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Byczyna - obóz archeologiczny ziemia Opolska od 1649 zł 1799 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz artystyczny ziemia Opolska od 1649 zł 1799 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz RPG ziemia Opolska od 1649 zł 1799 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz rycerski ziemia Opolska od 1649 zł 1799 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz rekreacyjny nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1649 zł 1949 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - kolonia rekreacyjna nad Bałtykiem od 1649 zł 1749 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Jarosławiec - szkółka pływacka nad Bałtykiem od 1649 zł 1749 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem od 1649 zł 1749 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Karpacz - obóz rekreacyjny w górach od 1649 zł 1849 zł
29.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz tenisa ziemnego nad Bałtykiem od 1649 zł 1749 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne nad Bałtykiem od 1649 zł 1749 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Survival i Bushcraft CAMP od 1649 zł 1749 zł
27.06.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - obóz paintballowy w Bieszczadach od 1649 zł 1749 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - 15 Przygód nad Morzem od 1649 zł 1749 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - Art Camp od 1649 zł 1749 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Międzywodzie - W 9 Dni Dookoła Świata od 1649 zł 1749 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Survival i Bushcraft CAMP od 1649 zł 1749 zł
08.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz rowerowy od 1649 zł 1849 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Uniejów - obóz rekreacyjny dla młodzieży od 1649 zł 1949 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz rekreacyjny od 1679 zł 1879 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Bieszczady - Wataha Camp Project Ranger od 1699 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec nad morzem Bałtyckim od 1699 zł 1799 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim od 1699 zł 1799 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dębogóra - Kolonia Wakacje nad Rozlewiskiem od 1699 zł 1799 zł
08.07.2021 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim od 1699 zł 1799 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Karpacz - obóz języka niemieckiego w górach od 1699 zł 1899 zł
29.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz kinomaniaka od 1699 zł 1999 zł
31.07.2021 (11 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz pływacki nad Bałtykiem od 1699 zł 1799 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Krasnobród - obóz języka angielskiego od 1699 zł 1799 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz przygody - zatoka Gdańska od 1699 zł 1799 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny od 1699 zł 1899 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Lesko SKI - 9 Przygód w 9 dni w Bieszczadach od 1699 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki w Bieszczadach od 1699 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Lesko Zamek - szkółka pływacka w Bieszczadach od 1699 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Łazy Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek - wakacje nad polskim morzem od 1699 zł 1999 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie - wakacje nad polskim morzem od 1699 zł 1999 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Mierzyn - Aktywne kolonie od 1699 zł 1899 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Mierzyn- kolonia i obóz rekreacyjny w Puszczy Noteckiej od 1699 zł 1899 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Międzyrzec Podlaski - Sztuki Walki z Mistrzem od 1699 zł 1799 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz rekreacyjny od 1699 zł 1799 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Military Camp w górach od 1699 zł 1849 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Przygody od 1699 zł 1899 zł
29.07.2021 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Off Road od 1699 zł 1899 zł
18.07.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Qudowi Maniacy od 1699 zł 1899 zł
18.07.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Poznań - Koreański POP od 1699 zł 1799 zł
08.07.2021 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Poznań - Obóz Rekreacyjny od 1699 zł 1799 zł
08.07.2021 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Poznań - Skate ( Hulajnoga, Rolki, Deska i inne ) od 1699 zł 1799 zł
08.07.2021 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - kolonia pełna zdrowia od 1699 zł 1799 zł
29.07.2021 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Rowy - obóz Minecraft od 1699 zł 1899 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Trójmiasto - obóz podróżnika od 1699 zł 1799 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Adrenaliny od 1699 zł 1899 zł
09.08.2021 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Wisła - obóz języka angielskiego od 1699 zł 1949 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz Lego Camp od 1699 zł 1899 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - Łowcy adrenaliny od 1699 zł 1899 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 0-0
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz ASG od 1699 zł 1899 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zawoja - obóz przygodowy od 1699 zł 1799 zł
29.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Zawoja - obóz Zdobywcy Górskich Szczytów od 1699 zł 1799 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 11-17
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia języka angielskiego nad Bałtykiem od 1719 zł 1869 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia języka polskiego od 1719 zł 1869 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz fotograficzny nad Bałtykiem od 1719 zł 1869 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz języka angielskiego nad Bałtykiem od 1719 zł 1869 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz języka polskiego od 1719 zł 1869 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Adventure w Tatrach od 1729 zł 2029 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz paintballowy w Tatrach od 1729 zł 2029 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borek - obóz rekreacyjny koło Krakowa od 1749 zł 1849 zł
18.07.2021 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz pływacki nad morzem Bałtyckim od 1749 zł 1849 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 9-12
Dojazd autokarem Dąbki - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim od 1749 zł 2049 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz archery tag i paintball nad Bałtykiem od 1749 zł 1849 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz Komandos Junior nad Bałtykiem od 1749 zł 1849 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia tańca i stylu nad morzem Bałtyckim od 1749 zł 1849 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej na Mazurach od 1749 zł 1849 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny na Mazurach od 1749 zł 1849 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch na Mazurach od 1749 zł 1849 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia piłki nożnej na Mazurach od 1749 zł 1849 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia rekreacyjna na Mazurach od 1749 zł 1849 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonia i obóz wędkarski w Puszczy Noteckiej od 1749 zł 1949 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Mierzyn- kolonia i obóz survival i paintball w Puszczy Noteckiej od 1749 zł 1949 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Poznań - Kolonia w Stumilowym Lesie od 1749 zł 1849 zł
08.07.2021 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód od 1749 zł 1949 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Farmer od 1749 zł 1949 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Ustka - kolonia i obóz rekreacyjny od 1795 zł 1995 zł
11.08.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy w Górach Świętokrzyskich od 1799 zł 1999 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy na Pojezierzu Drawskim od 1799 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz wędkarski na Pojezierzu Drawskim od 1799 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Brenna - MultiBrenna w Beskidach od 1799 zł 1899 zł
18.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz koszykówki nad morzem Bałtyckim od 1799 zł 1899 zł
01.08.2021 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz piłki nożnej nad morzem Bałtyckim od 1799 zł 1899 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz siatkówki nad morzem Bałtyckim od 1799 zł 1899 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz przygodowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1799 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz multisportowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1799 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz piłki nożnej nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1799 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty literackie nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1799 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty wokalne nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1799 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Jantar - Bałtycki chillout 15+ od 1799 zł 1899 zł
01.08.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Jantar - Beach volleyball ! od 1799 zł 1899 zł
01.08.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Karpacz - obóz Karkonoskie Parki Wodne w górach od 1799 zł 1999 zł
29.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Karwia - Moja pierwsza kolonia nad morzem od 1799 zł 1899 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty wokalne od 1799 zł 1999 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kraków - Studencki Kraków od 1799 zł 1999 zł
29.07.2021 (11 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz młodego odkrywcy od 1799 zł 1999 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz programisty i konstruktora lego od 1799 zł 1999 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz survival i paintball - zatoka Gdańska od 1799 zł 1899 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - hulajnoga od 1799 zł 1999 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Łazy Mielno - warsztaty musicalowe - wakacje nad polskim morzem od 1799 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mielno - kolonia z przygodą od 1799 zł 1999 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos wakacje nad morzem od 1799 zł 1999 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Niechorze - kolonia i obóz Fitwakacje nad morzem Bałtyckim od 1799 zł 1999 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonia i obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim od 1799 zł 1999 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa od 1799 zł 1999 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Paintballa od 1799 zł 1999 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów od 1799 zł 1999 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Ustroń - RPG Caerbannog od 1799 zł 1899 zł
09.08.2021 (11 dni) wiek 13-20
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Strzelec od 1799 zł 1999 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz paintballowy od 1819 zł 1969 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz sportów wodnych nad Bałtykiem od 1819 zł 1969 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Ustka - kolonia i obóz wakacje z zumbą od 1845 zł 2045 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - obóz piłki nożnej od 1845 zł 2045 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - obóz siatkówki od 1845 zł 2045 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego od 1845 zł 2045 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy w Górach Świętokrzyskich od 1849 zł 2049 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy w Górach Świętokrzyskich od 1849 zł 2049 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 7-16
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty musicalowe nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1849 zł 2149 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem od 1849 zł 2149 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - warsztaty fotografii i social stories nad morzem Bałtyckim od 1849 zł 1949 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - obóz YouTuberski & TikTok nad morzem Bałtyckim od 1849 zł 1949 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz gier planszowych i PS od 1849 zł 1949 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki na Mazurach od 1849 zł 1949 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki na Mazurach od 1849 zł 1949 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz Minecraft od 1849 zł 2049 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Międzyzdroje - kolonia rekreacyjna nad morzem Bałtyckim od 1849 zł 1949 zł
08.07.2021 (11 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz języka angielskiego nad morzem Bałtyckim od 1849 zł 1949 zł
08.07.2021 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim od 1849 zł 1949 zł
08.07.2021 (11 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz wychowawca kolonijny nad morzem Bałtyckim od 1849 zł 1949 zł
08.07.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi wakacje nad morzem od 1849 zł 2049 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Przysiecz - Kolonie w Gościnnej Zagrodzie od 1849 zł 2099 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda w górach od 1849 zł 2049 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki w górach od 1849 zł 2049 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Bałtów - kolonie "Skarby Ziemi" - geologia, archeologia, paleontologia, przyroda od 1899 zł 1999 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Berezka - obóz jazdy konnej w Bieszczadach od 1899 zł 1999 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG komandos na Pojezierzu Drawskim od 1899 zł 2199 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz paintballowy na Pojezierzu Drawskim od 1899 zł 2199 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz Aqua przygoda nad morzem Bałtyckim od 1899 zł 2199 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz fitness i sport nad morzem Bałtyckim od 1899 zł 2199 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz taneczny nad morzem Bałtyckim od 1899 zł 2199 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - English Wave Summer nad morzem Bałtyckim od 1899 zł 1999 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia języka angielskiego nad morzem Bałtyckim od 1899 zł 1999 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Karpacz - obóz Karkonosze Adventure w górach od 1899 zł 2099 zł
29.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Karwia - Nadmorska przygoda od 1899 zł 1999 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz reżysersko-filmowy od 1899 zł 2099 zł
31.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (elektryczną) od 1899 zł 2099 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (klasyczną lub akustyczną) od 1899 zł 2099 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej od 1899 zł 2099 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny na Mazurach od 1899 zł 1999 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny na Mazurach od 1899 zł 1999 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki na Mazurach od 1899 zł 1999 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia kulinarna na Mazurach od 1899 zł 1999 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walki na Mazurach od 1899 zł 1999 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kraków - Przygoda po krakowsku NAD JEZIOREM od 1899 zł 1999 zł
18.07.2021 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz plastyczny nad morzem Bałtyckim od 1899 zł 1999 zł
08.07.2021 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno obóz militarny Ranger Camp wakacje nad morzem od 1899 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike wakacje nad morzem od 1899 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonie i obóz hulajnoga nad morzem Bałtyckim od 1899 zł 2099 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze- kolonia i obóz skate rolki nad morzem Bałtyckim od 1899 zł 2099 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Wyzwań od 1899 zł 2099 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny w górach od 1899 zł 1999 zł
18.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz surfingowy nad morzem od 1899 zł 1999 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Ustroń - Parki rozrywki od 1899 zł 1999 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz wędkarski od 1899 zł 2099 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz Freestyle Football nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1949 zł 2249 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz interdyscyplinarny nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1949 zł 2249 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1949 zł 2249 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz windsurfingowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1949 zł 2249 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz żeglarski nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 1949 zł 2249 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids nad Bałtykiem od 1949 zł 2249 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz jazdy konnej nad Bałtykiem od 1949 zł 2049 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych na Mazurach od 1949 zł 2049 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball na Mazurach od 1949 zł 2049 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego na Mazurach od 1949 zł 2049 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz YouTuberski na Mazurach od 1949 zł 2049 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia pływania na Mazurach od 1949 zł 2049 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia przygodowa na Mazurach od 1949 zł 2049 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia tenisa ziemnego na Mazurach od 1949 zł 2049 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia YouTuberska na Mazurach od 1949 zł 2049 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force wakacje nad morzem od 1949 zł 2149 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno- obóz militarny snajperski wakacje nad morzem od 1949 zł 2149 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Muszyna - Fabryka Adrenaliny Plus od 1949 zł 2099 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz tenisowy w górach od 1949 zł 2099 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu w górach od 1949 zł 2149 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz rekreacyjny od 1949 zł 2049 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG od 1949 zł 2149 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia plastyczna od 1949 zł 2199 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Żeglarski od 1949 zł 2249 zł
13.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Bałtów - kolonie detektywistyczne od 1999 zł 2099 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Borek - obóz kartingowy koło Krakowa od 1999 zł 2099 zł
18.07.2021 (11 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Dąbki - obóz zakręcone wakacje nad morzem Bałtyckim od 1999 zł 2299 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz jazdy konnej nad Bałtykiem od 1999 zł 2099 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kąty Rybackie - wakacje na maxa od 1999 zł 2199 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz musicalowy na Mazurach od 1999 zł 2099 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz muzyczny na Mazurach od 1999 zł 2099 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego na Mazurach od 1999 zł 2099 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia języka angielskiego na Mazurach od 1999 zł 2099 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia taneczna na Mazurach od 1999 zł 2099 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny ASG Oddział Elitarny wakacje nad morzem od 1999 zł 2199 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiego w górach od 1999 zł 2199 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba w górach od 1999 zł 2199 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat ASG od 1999 zł 2199 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz języka angielskiego w górach od 1999 zł 2099 zł
18.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz plastyczny w górach od 1999 zł 2099 zł
18.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz wodna przygoda nad jeziorem - Pojezierze Drawskie od 2049 zł 2349 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy nad morzem Bałtyckim od 2049 zł 2349 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy na Mazurach od 2049 zł 2149 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego na Mazurach od 2049 zł 2149 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej od 2049 zł 2249 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Lesko SKI - obóz szybowcowy w Bieszczadach od 2049 zł 2149 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia kulinarna od 2049 zł 2299 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Jazda Konna od 2049 zł 2349 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz Minecraft od 2049 zł 2149 zł
18.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego na Pojezierzu Drawskim od 2099 zł 2399 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Karwia - English Kids Camp od 2099 zł 2199 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie od 2099 zł 2299 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kąty Rybackie - braterstwo broni od 2099 zł 2299 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny w górach od 2099 zł 2249 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki od 2099 zł 2199 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Spała - kolonia przygodowa w centrum Polski od 2099 zł 2399 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Uniejów - obóz gamingowy dla młodzieży od 2099 zł 2399 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Retro dla młodzieży od 2099 zł 2399 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Roboty i Spółka dla młodzieży od 2099 zł 2399 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Wyścigi RC+ dla młodzieży od 2099 zł 2399 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz z Minecraftem dla młodzieży od 2099 zł 2399 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Zostań Youtuberem dla młodzieży od 2099 zł 2399 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Warsztaty artystyczne od 2099 zł 2299 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia Komandos Junior - Jezioro Charzykowskie od 2149 zł 2449 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia plastyczna - Jezioro Charzykowskie od 2149 zł 2449 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia sportów wodnych - Jezioro Charzykowskie od 2149 zł 2449 zł
31.07.2021 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Bachorze - obóz artystyczny - Jezioro Charzykowskie od 2149 zł 2449 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy - Jezioro Charzykowskie od 2149 zł 2449 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz sportów wodnych - Jezioro Charzykowskie od 2149 zł 2449 zł
11.08.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz japoński nad morzem Bałtyckim od 2149 zł 2449 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz windsurfingowy nad morzem Bałtyckim od 2149 zł 2449 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Spała - obóz z adrenaliną w centrum Polski od 2149 zł 2449 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Ratownik WOPR nad morzem od 2149 zł 2249 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz windsurfingowy - Jezioro Charzykowskie od 2199 zł 2499 zł
31.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bałtów - kolonie teatralne z aktorem Teatru Syrena od 2199 zł 2299 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia ABC jazdy konnej od 2199 zł 2449 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej na Mazurach od 2249 zł 2349 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz paintballowy od 2249 zł 2349 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 8-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz survivalowy od 2249 zł 2349 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Spała - obóz ASG w centrum Polski od 2249 zł 2549 zł
18.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz kajakowy od 2349 zł 2449 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Gierłoż - Mazury Adventure Camp od 2399 zł 2549 zł
15.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Gierłoż - Mazury Quad Camp od 2399 zł 2549 zł
15.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Gierłoż - Mazury Water Camp od 2399 zł 2549 zł
15.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Puck - obóz windsurfingowy - zatoka Gdańska od 2399 zł 2499 zł
29.06.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Rzeka Rega - spływ kajakowy dla koneserów przygody od 2399 zł 2699 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bieszczady - rajd konny - 11 dni od 2499 zł 2699 zł
26.06.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Kraków Malarsko-architektoniczny od 2499 zł 2699 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Wiączyń Dolny - obóz jeździecki w centrum Polski od 2499 zł 2799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Polańczyk - Obóz Żeglarski od 2699 zł 2799 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Spała - obóz jazdy konnej w centrum Polski od 2799 zł 3099 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ustroń - profesjonalny obóz rowerowy ENDURO-TRAILOWY od 2899 zł 2999 zł
07.07.2021 (11 dni) wiek 13-17

Zagranica
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna od 1849 zł 2249 zł
06.08.2021 (10 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny od 1849 zł 2249 zł
06.08.2021 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks od 1889 zł 2289 zł
27.06.2021 (11 dni) wiek 11-14
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco od 1889 zł 2289 zł
27.06.2021 (11 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp od 1939 zł 2239 zł
22.08.2021 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia języka angielskiego od 2039 zł 2439 zł
27.06.2021 (11 dni) wiek 11-14
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz języka angielskiego od 2039 zł 2439 zł
27.06.2021 (11 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski od 2049 zł 2449 zł
06.08.2021 (10 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język włoski od 2049 zł 2449 zł
06.08.2021 (10 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia plastyczne inspiracje od 2049 zł 2449 zł
06.08.2021 (10 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia sport to zdrowie od 2049 zł 2449 zł
06.08.2021 (10 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język angielski od 2049 zł 2449 zł
06.08.2021 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język włoski od 2049 zł 2449 zł
06.08.2021 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz plastyczne inspiracje od 2049 zł 2449 zł
06.08.2021 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz sport to zdrowie od 2049 zł 2449 zł
06.08.2021 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz taneczne pasje od 2049 zł 2449 zł
06.08.2021 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - Rekreacja od 2089 zł 2389 zł
30.06.2021 (11 dni) wiek 16-18
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - Rekreacja od 2089 zł 2389 zł
30.06.2021 (11 dni) wiek 13-15
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids Camp od 2089 zł 2389 zł
05.07.2021 (11 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Węgry - Hajduszoboszlo Węgierskie wakacje od 2089 zł 2189 zł
03.07.2021 (10 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia taneczne pasje od 2089 zł 2489 zł
27.06.2021 (11 dni) wiek 9-13
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp od 2139 zł 2439 zł
13.07.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia windsurfingowe ABC od 2149 zł 2549 zł
06.08.2021 (10 dni) wiek 11-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing od 2149 zł 2549 zł
06.08.2021 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun od 2189 zł 2489 zł
30.06.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz Adriatyk Water Camp od 2189 zł 2489 zł
05.07.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Czarnogóra - Ulcinj - Obóz rekreacyjny od 2189 zł 2489 zł
08.07.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Macedonia - Ochryda-Sveti Stefan - obóz rekreacyjny od 2189 zł 2489 zł
24.07.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjny od 2199 zł 2499 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz języka niemieckiego od 2299 zł 2599 zł
02.07.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Poznajemy Europejskie Stolice - rekreacja od 2349 zł 2649 zł
04.08.2021 (10 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Warszawa od 2384 zł 2684 zł
30.06.2021 (8 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Albania - Golem - obóz rekreacyjny od 2389 zł 2689 zł
24.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Poznajemy Europejskie Stolice - j. angielski od 2449 zł 2749 zł
04.08.2021 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Poznajemy Europejskie Stolice - j. niemiecki od 2449 zł 2749 zł
04.08.2021 (10 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny od 2549 zł 2599 zł
19.06.2021 (8 dni) wiek 12-19
Dojazd autokarem Włochy - Poznajemy Kampanię i Rzym - obóz od 2599 zł 2899 zł
07.07.2021 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Turcja - Poznajemy Turcję - Obóz od 2689 zł 2989 zł
03.07.2021 (14 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Katowice od 2784 zł 3084 zł
28.06.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Francja, Anglia - Poznajemy Europejskie Stolice - Paryż, Londyn - obóz od 2789 zł 3089 zł
29.06.2021 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Poznajemy Toskanię i Ligurię - obóz od 2799 zł 3099 zł
07.07.2021 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Francja - Paryż - obóz rekreacyjny od 2889 zł 3189 zł
02.07.2021 (8 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Gruzja - Batumi - Obóz rekreacyjny od 3686 zł 3986 zł
08.07.2021 (8 dni) wiek 14-18

Klub Urwisa
Polska
Dojazd autokarem Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna w Tatrach od 1429 zł 1729 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - Urwis na wakacjach od 1499 zł 1699 zł
09.08.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Ustroń - Klub Urwisa Wesoła kolonia od 1499 zł 1699 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna dla najmłodszych nad Bałtykiem od 1519 zł 1669 zł
22.08.2021 (9 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Klub Urwisa kolonia "Eko Zuchy" w Bieszczadach od 1599 zł 1699 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - Zdrowy urwis - urwisy w SPA od 1599 zł 1799 zł
09.08.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Zakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne w górach od 1599 zł 1799 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Jarosławiec - kolonia rekreacyjna dla dzieci od 1649 zł 1749 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Jarosławiec - kolonia piłki nożnej dla dzieci od 1649 zł 1749 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Bałtów - Kolonie z dinozaurami - Kraina przygód dla dzieci od 1699 zł 1899 zł
20.07.2021 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dębogóra - kolonia Wakacje nad rozlewiskiem dla najmłodszych od 1699 zł 1799 zł
19.07.2021 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Jarosławiec - kolonia plastyczna dla dzieci od 1699 zł 1799 zł
21.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Krasiejów - kolonia kreatywne wakacje od 1699 zł 1899 zł
18.07.2021 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - urwis w maxi Rabce od 1699 zł 1899 zł
29.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Zakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda w górach od 1699 zł 1899 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Poznań - Klub Urwisa Kolonia w Stumilowym Lesie od 1749 zł 1849 zł
10.08.2021 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Przysiecz - Klub Urwisa Kolonie ze zwierzętami od 1849 zł 2099 zł
20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Bałtów - Klub Urwisa kolonie w świecie zwierząt od 1899 zł 2099 zł
09.07.2021 (11 dni) wiek 8-11

Wycieczki
Polska
Dojazd autokarem Polska - Z wizytą w Krakowie od 299 zł 427 zł
10.07.2021 (2 dni)
Dojazd autokarem Polska - Z wizytą w Świętokrzyskiem od 399 zł 570 zł
07.08.2021 (2 dni)
Dojazd autokarem Polska - Z wizytą w południowej Małopolsce od 449 zł 642 zł
10.07.2021 (2 dni)
Dojazd autokarem Polska - Z wizytą we Wrocławiu od 449 zł 642 zł
18.09.2021 (2 dni)
Dojazd autokarem Polska - Kraków i okolice od 499 zł 713 zł
27.08.2021 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Łódź i Suntago od 599 zł 856 zł
13.08.2021 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Karkonosze dla aktywnych od 649 zł 927 zł
19.08.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Skarby Karkonoszy od 649 zł 927 zł
09.09.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Bieszczadzkim szlakiem od 699 zł 999 zł
09.09.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Sen o Warszawie od 699 zł 999 zł
11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Spływ po Obrze od 699 zł 999 zł
27.08.2021 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska, Słowacja - Tatrzańskie uroki od 699 zł 999 zł
09.09.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Między Wisłą a Bugiem od 749 zł 1070 zł
19.08.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Podlasia czar od 749 zł 1070 zł
30.04.2022 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Szlak Piastowski od 749 zł 1070 zł
29.07.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Czechy - Tajemniczy Dolny Śląsk od 749 zł 1070 zł
23.09.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Mazurskie opowieści od 799 zł 1142 zł
11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Śladami Kopernika od 799 zł 1142 zł
11.11.2021 (4 dni)
Dojazd własny Polska - Opolski bifyj - kulinarny szlak Śląska Opolskiego od 839 zł 1079 zł
13.08.2021 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Szlakiem zielonogórskich winnic od 839 zł 1199 zł
27.08.2021 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska, Niemcy - Urokliwy Szprewald od 839 zł 1199 zł
02.07.2021 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Krzyżackim szlakiem od 899 zł 1285 zł
11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Bieszczady dla aktywnych od 999 zł 1427 zł
19.08.2021 (4 dni)
Dojazd własny Polska - Zasmakuj Kujaw - Niech Cię Zakole - kujawski szlak kulinarny od 999 zł 1260 zł
06.08.2021 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska, Litwa - Augustowskie noce od 999 zł 1427 zł
12.08.2021 (4 dni)

Zagranica
Dojazd autokarem Czechy - Z wizytą na Morawach od 399 zł 570 zł
10.07.2021 (2 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Weekend w Pradze od 699 zł 999 zł
27.08.2021 (3 dni)
Dojazd autokarem Słowacja - Weekend na Słowacji od 699 zł 999 zł
17.09.2021 (3 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Weekend w Budapeszcie od 839 zł 1199 zł
02.07.2021 (3 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Nie tylko Praga od 849 zł 1213 zł
11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Niemcy - Malownicza Saksonia od 899 zł 1285 zł
11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Ukraina - Lwów i Złota Podkowa od 899 zł 1285 zł
12.08.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Austria - Panorama Salzburga od 989 zł 1413 zł
11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Austria, Słowacja - Wiedeń i okolice od 989 zł 1413 zł
11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Nie tylko Budapeszt od 989 zł 1413 zł
11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Tokaj, czardasz i termy od 989 zł 1413 zł
09.09.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice od 989 zł 1413 zł
11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Czeskie perełki od 1099 zł 1570 zł
08.07.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Venezia Tour od 1182 zł 1689 zł
07.09.2021 (6 dni)
Dojazd autokarem Niemcy - Berlin i okolice od 1199 zł 1713 zł
11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Viva Italia od 1217 zł 1739 zł
26.06.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Rumunia - Śladami Drakuli od 1289 zł 1842 zł
07.08.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Słowenia - Zachwycająca Słowenia od 1289 zł 1842 zł
12.08.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Roma Tour od 1322 zł 1889 zł
24.07.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja - Smaki Dalmacji od 1389 zł 1985 zł
04.09.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Toscana Tour od 1392 zł 1989 zł
24.07.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Ukraina - Podróż na kresy od 1399 zł 2153 zł
10.07.2021 (9 dni)
Transport pociągiem Ukraina - Zachwycające Zakarpacie od 1399 zł 1999 zł
25.09.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Słowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku od 1589 zł 2270 zł
30.04.2022 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Alpejskie jeziora od 1602 zł 2289 zł
24.07.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Capri Tour od 1602 zł 2289 zł
26.06.2021 (9 dni)
Transport pociągiem Ukraina - Kozacka wyprawa od 1609 zł 2299 zł
28.08.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja, Włochy - Wokół Istrii od 1689 zł 2413 zł
11.09.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Francja - Paryż i zamki od 1689 zł 2413 zł
07.08.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour od 1689 zł 2413 zł
11.07.2021 (8 dni)
Dojazd autokarem Hiszpania - Flamenco show od 1716 zł 2288 zł
18.09.2021 (10 dni)
Dojazd autokarem Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu od 1789 zł 2599 zł
03.07.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Szwajcaria, Francja, Niemcy - Wzdłuż Renu i Mozeli od 1789 zł 2556 zł
24.07.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Toskania i Cinque Terre od 1812 zł 2589 zł
24.07.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia, Rosja - Nadbałtycka przygoda od 1865 zł 2536 zł
05.09.2021 (6 dni)
Dojazd autokarem Austria - Smaki Tyrolu od 1889 zł 2699 zł
10.07.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja - Dalmatyńskie wyspy od 1889 zł 2699 zł
18.09.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour od 1889 zł 2699 zł
25.09.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Rumunia - Perły Karpat od 1889 zł 2699 zł
10.07.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Słowenia - Barwy Słowenii od 1939 zł 2770 zł
30.04.2022 (7 dni)
Dojazd autokarem Austria, Niemcy - Zamki Ludwika II od 1989 zł 2907 zł
10.07.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany od 1989 zł 3060 zł
04.09.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Niemcy - Północne Niemcy od 1999 zł 2856 zł
21.08.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Akropolis Tour od 2089 zł 3214 zł
18.09.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Lichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina od 2089 zł 2985 zł
07.08.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Hiszpania dla seniora od 2092 zł 2989 zł
18.09.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Na kraniec włoskiego obcasa od 2092 zł 2989 zł
24.07.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże od 2092 zł 2989 zł
24.07.2021 (9 dni)
Transport samolotem Hiszpania - Długi weekend w Barcelonie od 2129 zł 2839 zł
22.09.2021 (5 dni)
Dojazd autokarem Białoruś - Białoruski rekonesans od 2249 zł 3106 zł
11.07.2021 (8 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika od 2289 zł 3270 zł
19.08.2021 (11 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany od 2289 zł 3270 zł
09.09.2021 (11 dni)
Dojazd autokarem Słowenia, Chorwacja - Adriatyk Tour dla wygodnych od 2289 zł 3270 zł
18.09.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy, Francja, Hiszpania - Śródziemnomorskie perły od 2372 zł 3389 zł
18.09.2021 (11 dni)
Dojazd autokarem Bułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeża od 2389 zł 3413 zł
09.09.2021 (11 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby od 2439 zł 3485 zł
02.09.2021 (11 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Grecja dla seniora od 2489 zł 3556 zł
18.09.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Mołdawia, Rumunia - (W)inna Mołdawia od 2489 zł 3830 zł
24.07.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Rumunia - Tajemnicza Rumunia od 2489 zł 3556 zł
08.07.2021 (11 dni)
Dojazd autokarem Turcja - Odkrywamy Turcję od 2489 zł 3556 zł
03.07.2021 (14 dni)
Dojazd autokarem Francja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada od 2589 zł 3830 zł
04.09.2021 (16 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Zorba, wino i Ty! od 2589 zł 3830 zł
09.09.2021 (11 dni)
Dojazd autokarem Rosja - Rosyjskie Perły: Petersburg i Moskwa od 2617 zł 3610 zł
23.07.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Turcja - Bajkowa Kapadocja od 2639 zł 3770 zł
19.08.2021 (11 dni)
Dojazd autokarem Białoruś - Białoruskie sentymenty od 2749 zł 3820 zł
07.08.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Giro di Italia od 2862 zł 4089 zł
24.07.2021 (14 dni)
Dojazd autokarem Szwajcaria - Szwajcarskie specjały od 2989 zł 4270 zł
10.07.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Wielka Brytania - Whisky, zamki i Beatlesi od 2989 zł 4270 zł
10.07.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Łotwa - Estonia - Finlandia - Rosja - Rejs do Petersburga od 3038 zł 4340 zł
01.09.2021 (8 dni)
Dojazd autokarem Szwecja, Norwegia, Dania - Kraina fiordów od 3370 zł 4815 zł
13.08.2021 (9 dni)
Transport samolotem Islandia - Spektakle natury od 5436 zł 7248 zł
22.09.2021 (5 dni)

Kursy językowe
Zagranica
Transport samolotem Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Adult Residence IELS - wiek 18+ od 2869 zł 3099 zł
19.06.2021 (8 dni) wiek 18+
Dojazd autokarem Austria - Wiedeń - kurs języka angielskiego od 2889 zł 3189 zł
04.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Austria - Wiedeń - kurs języka niemieckiego od 2889 zł 3189 zł
04.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego standardowy od 3399 zł 3699 zł
10.07.2021 (14 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Adult Family IELS - wiek 18+ od 3599 zł 3699 zł
28.08.2021 (8 dni) wiek 18+
Dojazd autokarem Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego intensywny od 3599 zł 3899 zł
10.07.2021 (14 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego dla studentów od 3599 zł 3899 zł
10.07.2021 (14 dni) wiek 19-25
Dojazd autokarem Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego maturalny od 3599 zł 3899 zł
10.07.2021 (14 dni) wiek 15-18
Transport samolotem Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Junior Family IELS od 3749 zł 4099 zł
21.08.2021 (8 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS od 4249 zł 4599 zł
21.08.2021 (8 dni) wiek 13-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z W-wy od 5799 zł 6199 zł
27.06.2021 (15 dni) wiek 16+
Transport samolotem Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Junior Campus od 5999 zł 6499 zł
07.08.2021 (15 dni) wiek 14-19
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - Wylot z W-wy od 6149 zł 6499 zł
27.06.2021 (15 dni) wiek 17+
Transport samolotem Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Adult Campus od 6599 zł 6699 zł
26.06.2021 (15 dni) wiek 18+
Transport samolotem Malta - Mosta - kurs j. angielskiego Junior Residence ESL od 6649 zł 6799 zł
07.08.2021 (15 dni) wiek 11-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - Wylot z W-wy od 6949 zł 7099 zł
18.07.2021 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z W-wy od 7149 zł 7499 zł
27.06.2021 (15 dni) wiek 12-17
Transport samolotem Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z W-wy od 7249 zł 7599 zł
27.06.2021 (15 dni) wiek 14-17
Transport samolotem Anglia - Ardingly - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence + Sport Academy PLUS od 8999 zł 9099 zł
27.07.2021 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES - Wylot z W-wy od 9099 zł 9199 zł
27.06.2021 (15 dni) wiek 12-18

Egzotyka
Zagranica
Transport samolotem Gruzja - Morze Czarne i Kaukaz od 3199 zł 3999 zł
22.09.2021 (11 dni)
Transport samolotem Gruzja, Armenia - Piękno Zakaukazia od 3199 zł 3999 zł
07.09.2021 (10 dni)
Transport samolotem Indie - Pięć pereł Indii od 5049 zł 6249 zł
03.02.2022 (11 dni)
Transport samolotem Japonia - Japoński wachlarz od 6399 zł 7999 zł
25.04.2022 (8 dni)
Transport samolotem Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny od 6399 zł 7999 zł
18.02.2022 (14 dni)
Transport samolotem Uzbekistan - Na jedwabnym szlaku od 6399 zł 7999 zł
01.09.2021 (14 dni)
Transport samolotem Tajlandia, Laos, Wietnam - Trzy kraje, sto krajobrazów od 7159 zł 8949 zł
14.01.2022 (16 dni)
Transport samolotem Kazachstan, Kirgistan - W stepach szerokich od 7199 zł 8999 zł
09.08.2021 (11 dni)
Transport samolotem Mongolia - Jurty na Gobi od 8399 zł 10399 zł
10.09.2021 (10 dni)
Transport samolotem Japonia - Druga natura Japonii od 8479 zł 10599 zł
19.02.2022 (11 dni)
Transport samolotem Tajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastów od 8479 zł 10599 zł
01.11.2021 (15 dni)
Transport samolotem Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji od 8559 zł 10699 zł
09.03.2022 (18 dni)
Transport samolotem Japonia - Dwie wyspy Samurajów od 9359 zł 11699 zł
24.04.2022 (14 dni)
Transport samolotem Indie - Nepal - Bhutan - Indie i dwa podniebne królestwa od 10029 zł 12429 zł
11.03.2022 (17 dni)
Transport samolotem USA - Dwa gorące stany od 11199 zł 13999 zł
15.03.2022 (11 dni)
Transport samolotem RPA, Eswatini, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki od 11519 zł 14399 zł
02.11.2021 (16 dni)
Transport samolotem Boliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków od 11719 zł 14649 zł
12.05.2022 (17 dni)
Transport samolotem Chiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji od 11739 zł 14539 zł
07.04.2022 (17 dni)
Transport samolotem Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej od 11999 zł 14999 zł
04.03.2022 (16 dni)
Transport samolotem Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej od 11999 zł 14999 zł
14.07.2021 (17 dni)
Transport samolotem Namibia - RPA - Druga twarz Afryki od 12089 zł 14989 zł
29.09.2021 (15 dni)
Transport samolotem Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi od 15359 zł 19199 zł
14.11.2021 (19 dni)

Wczasy
Polska
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Wczasy z programem animacyjnym - Koreański POP od 1749 zł 1849 zł
30.07.2021 (11 dni)

Zagranica
Dojazd własny Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Garden*** pok 2 lub 3 os od 1499 zł 1764 zł
04.09.2021 (8 dni)

Obozy studenckie
Polska
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz dla dorosłych - Koreański POP od 1749 zł 1849 zł
30.07.2021 (11 dni)

Zagranica
Transport samolotem Malta - Gzira - obóz studencki - rezydencja studencka - wiek 18+ od 1899 zł 2199 zł
28.08.2021 (8 dni)
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Summertime 18+ od 2189 zł 2489 zł
17.08.2021 (11 dni)
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Summertime 18+ Wylot Warszawa od 2484 zł 2784 zł
18.08.2021 (8 dni)

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.
Signal Iduna    Subwencja PFR