Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Promocje Almatur 2020

LATO 2020 OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY ŁAZY WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO OBOZY MŁODZIEŻOWE W POLSCE OBOZY MŁODZIEŻOWE ZA GRANICĄ
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje

Strona główna


Promocje
Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd własny Kortowo - półkolonia artystyczno-przygodowa od 549 zł 599 zł
06.07.2020 (5 dni) wiek 7-12
Dojazd własny Kortowo - półkolonie na Mazurach od 549 zł 599 zł
06.07.2020 (5 dni) wiek 7-12
Dojazd własny Kortowo - półkolonia angielski z przygodą od 649 zł 699 zł
06.07.2020 (5 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz survivalowo-militarny nad morzem Bałtyckim od 999 zł 1199 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Survival od 1049 zł 1249 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Berezka - obóz odchudzająco-kondycyjny w Bieszczadach od 1099 zł 1299 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - pracownia fotograficzna w Bieszczadach od 1099 zł 1299 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Z artystyczną duszą od 1099 zł 1299 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz Języka Angielskiego pod namiotami od 1099 zł 1299 zł
28.06.2020 (11 dni) wiek 12-19
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz Rekreacyjny pod namiotami od 1099 zł 1299 zł
09.07.2020 (11 dni) wiek 12-19
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz Wychowawca Kolonijny pod namiotami od 1099 zł 1299 zł
28.06.2020 (11 dni) wiek 14-19
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz Zumba pod namiotami od 1099 zł 1299 zł
28.06.2020 (11 dni) wiek 12-19
Dojazd autokarem Berezka - obóz detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel od 1149 zł 1349 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - kolonia rekreacyjna nad Bałtykiem od 1149 zł 1349 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz piłki nożnej nad Bałtykiem od 1149 zł 1349 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem od 1149 zł 1349 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz sportowy nad Bałtykiem od 1149 zł 1349 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz taneczny nad Bałtykiem od 1149 zł 1349 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - konwent Mangi i Anime w Bieszczadach od 1149 zł 1349 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - kolonia rekreacyjna nad morzem Bałtyckim od 1199 zł 1399 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz wychowawca kolonijny nad morzem Bałtyckim od 1199 zł 1399 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz zumba nad morzem Bałtyckim od 1199 zł 1399 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Lesko Zamek - kolonia rekreacyjna w Bieszczadach od 1249 zł 1349 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Lesko Zamek - obóz rekreacyjny w Bieszczadach od 1249 zł 1349 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Lesko Zamek - szkółka piłkarska w Bieszczadach od 1249 zł 1349 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz tenisa ziemnego nad Bałtykiem od 1299 zł 1499 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki od 1299 zł 1499 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - obóz paintballowy w Bieszczadach od 1299 zł 1549 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz języka angielskiego nad morzem Bałtyckim od 1299 zł 1399 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim od 1299 zł 1399 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Świnoujście - kolonia rekreacyjna nad morzem od 1299 zł 1399 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-13
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz języka hiszpańskiego nad morzem od 1299 zł 1399 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz rekreacyjny nad morzem od 1299 zł 1399 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz tańca nowoczesnego nad morzem od 1299 zł 1399 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Giby - obóz Świat 6 Przygód - Suwalszczyzna od 1349 zł 1499 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem od 1349 zł 1449 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - szkółka piłkarska nad Bałtykiem od 1349 zł 1449 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - szkółka pływacka nad Bałtykiem od 1349 zł 1449 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz pływacki nad Bałtykiem od 1349 zł 1549 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - kolonia rekreacyjna - zatoka Gdańska od 1349 zł 1499 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz rekreacyjny - zatoka Gdańska od 1349 zł 1499 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz plastyczny nad morzem Bałtyckim od 1349 zł 1549 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Poddąbie - kolonie Akademia Rozmaitości od 1349 zł 1449 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 6-12
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) od 1349 zł 1449 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz MultiSPORT nad morzem od 1349 zł 1449 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Odkrywamy Japonię nad morzem od 1349 zł 1449 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Świat Mangi nad morzem od 1349 zł 1449 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - kolonia rekreacyjna nad Bałtykiem od 1399 zł 1499 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne nad Bałtykiem od 1399 zł 1599 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz Taneczne wakacje od 1399 zł 1499 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz Wakacyjny active od 1399 zł 1499 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec nad morzem Bałtyckim od 1449 zł 1599 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim od 1449 zł 1599 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - kolonia rozmaitości od 1449 zł 1599 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim od 1449 zł 1599 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz przygody - zatoka Gdańska od 1449 zł 1599 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny od 1449 zł 1549 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Lesko SKI - 9 Przygód w 9 dni od 1449 zł 1549 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Lesko Zamek - szkółka pływacka w Bieszczadach od 1449 zł 1549 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Poznań - obóz rekreacyjny od 1449 zł 1649 zł
09.07.2020 (11 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Poznań - Skate ( Hulajnoga, Rolki, Deska i inne ) od 1449 zł 1649 zł
09.07.2020 (11 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Berezka - obóz jazdy konnej w Bieszczadach od 1499 zł 1599 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz pływacki nad morzem Bałtyckim od 1499 zł 1649 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 9-12
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz archery tag i paintball nad Bałtykiem od 1499 zł 1599 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz Komandos Junior nad Bałtykiem od 1499 zł 1599 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia tańca i stylu nad morzem Bałtyckim od 1499 zł 1649 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej na Mazurach od 1499 zł 1649 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny na Mazurach od 1499 zł 1649 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch na Mazurach od 1499 zł 1649 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia piłki nożnej na Mazurach od 1499 zł 1649 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia rekreacyjna na Mazurach od 1499 zł 1649 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz piłki nożnej od 1499 zł 1599 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Poznań - Kolonia w Stumilowym Lesie od 1499 zł 1699 zł
09.07.2020 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Poznań - Koreański POP od 1499 zł 1699 zł
20.07.2020 (11 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz koszykówki nad morzem Bałtyckim od 1549 zł 1699 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz piłki nożnej nad morzem Bałtyckim od 1549 zł 1699 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz siatkówki nad morzem Bałtyckim od 1549 zł 1699 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz survival i paintball - zatoka Gdańska od 1549 zł 1699 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz surfingowy nad morzem od 1549 zł 1649 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 13-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki na Mazurach od 1599 zł 1749 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki na Mazurach od 1599 zł 1749 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - obóz szybowcowy w Bieszczadach od 1599 zł 1799 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz Dance Camp od 1599 zł 1699 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz literacki od 1599 zł 1699 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Trójmiasto - obóz podróżnika od 1599 zł 1699 zł
11.07.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Dębogóra - Kolonia - Wakacje nad rozlewiskiem od 1649 zł 1749 zł
09.07.2020 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia języka angielskiego od 1649 zł 1799 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - obóz YouTuberski & TikTok od 1649 zł 1749 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - warsztaty fotografii i social stories od 1649 zł 1749 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny na Mazurach od 1649 zł 1799 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz Joga od 1649 zł 1799 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny na Mazurach od 1649 zł 1799 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki na Mazurach od 1649 zł 1799 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia kulinarna na Mazurach od 1649 zł 1799 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walki na Mazurach od 1649 zł 1799 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz aktorsko-wokalny od 1649 zł 1749 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz D.I.Y. od 1649 zł 1749 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz Fashion Camp od 1649 zł 1749 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz Graffiti Camp od 1649 zł 1749 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśna EKOsfera od 1649 zł 1799 zł
02.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśna FITosfera od 1649 zł 1799 zł
02.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśne Laboratorium od 1649 zł 1799 zł
02.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśny Agent od 1649 zł 1799 zł
02.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz jazdy konnej nad Bałtykiem od 1699 zł 1799 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - English Wave Summer od 1699 zł 1799 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz jazdy konnej nad Bałtykiem od 1699 zł 1899 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych od 1699 zł 1849 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball na Mazurach od 1699 zł 1849 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego na Mazurach od 1699 zł 1849 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia pływania na Mazurach od 1699 zł 1849 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia przygodowa od 1699 zł 1849 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia tenisa ziemnego na Mazurach od 1699 zł 1849 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz muzyczny od 1749 zł 1899 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego na Mazurach od 1749 zł 1899 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia taneczna na Mazurach od 1749 zł 1899 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz DJ Camp od 1749 zł 1849 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz musicalowy na Mazurach od 1799 zł 1899 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia języka angielskiego na Mazurach od 1799 zł 1949 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej od 1799 zł 1899 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy na Mazurach od 1849 zł 1949 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego na Mazurach od 1849 zł 1949 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej na Mazurach od 1899 zł 2049 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz tenisowy w górach od 1999 zł 2099 zł
08.07.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Obóz żeglarski od 2049 zł 2199 zł
02.07.2020 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Puck - obóz windsurfingowy - zatoka Gdańska od 2149 zł 2249 zł
13.08.2020 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Ratownik WOPR nad morzem od 2149 zł 2249 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny w górach od 2199 zł 2299 zł
08.07.2020 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Polańczyk - obóz żeglarski od 2449 zł 2549 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 14-19

Zagranica
Transport samolotem Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny od 2459 zł 2614 zł
20.06.2020 (8 dni) wiek 12-19
Transport samolotem Malta - Gzira - obóz rekreacyjny z językiem angielskim od 3499 zł 3714 zł
25.07.2020 (8 dni) wiek 12-18

Klub Urwisa
Polska
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Klub Urwisa kolonia "Eko Zuchy" w Bieszczadach od 1249 zł 1349 zł
21.08.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Poddąbie - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości od 1349 zł 1449 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 6-12
Dojazd autokarem Poddąbie - Klub Urwisa kolonia dla aktywnych od 1349 zł 1449 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 6-12
Dojazd autokarem Poddąbie - Klub Urwisa kolonia taneczna od 1349 zł 1449 zł
23.08.2020 (8 dni) wiek 6-12
Dojazd autokarem Giby - kolonia Zostań Odkrywcą - Suwalszczyzna od 1399 zł 1549 zł
15.08.2020 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Jarosławiec - kolonia plastyczna dla dzieci od 1399 zł 1499 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Jarosławiec - kolonia rekreacyjna dla dzieci od 1399 zł 1499 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Jarosławiec - kolonia piłki nożnej dla dzieci od 1399 zł 1499 zł
22.08.2020 (9 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Poznań - Kolonia w Stumilowym Lesie od 1499 zł 1699 zł
09.07.2020 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Dębogóra - kolonia Wakacje nad rozlewiskiem dla najmłodszych od 1549 zł 1749 zł
20.07.2020 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Poronin - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości od 1649 zł 1749 zł
27.06.2020 (11 dni) wiek 7-11

Kursy językowe
Zagranica
Dojazd autokarem Anglia - Hastings - kurs j. angielskiego Junior Family EFL od 3099 zł 3309 zł
01.08.2020 (8 dni) wiek 12-17
Transport samolotem Malta - St. Julians - kurs j. angielskiego MA Adult Residence od 3099 zł 3414 zł
29.08.2020 (8 dni) wiek 18-99
Transport samolotem Malta - St. Julians - kurs j. angielskiego MA Adult Family od 3399 zł 3614 zł
12.09.2020 (8 dni) wiek 18-99
Transport samolotem Malta - Pembroke - kurs j. angielskiego Junior Family IELS od 3799 zł 4014 zł
22.08.2020 (8 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Malta - Mosta - kurs j. angielskiego Junior Residence ESL od 4099 zł 4314 zł
22.08.2020 (8 dni) wiek 11-18
Transport samolotem Malta - Pembroke - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS od 4299 zł 4514 zł
22.08.2020 (8 dni) wiek 13-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z Poznania od 5899 zł 6009 zł
26.07.2020 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z Warszawy od 5999 zł 6209 zł
19.07.2020 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Adult Family CES od 6199 zł 6409 zł
05.07.2020 (15 dni) wiek 17-99
Transport samolotem Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Junior Campus od 6299 zł 6514 zł
01.08.2020 (15 dni) wiek 14-19
Transport samolotem Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Adult Campus od 6399 zł 6614 zł
04.07.2020 (15 dni) wiek 18-99
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - Wylot z Katowic od 6449 zł 6609 zł
05.07.2020 (15 dni) wiek 17-99
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - Wylot z Poznania od 6449 zł 6609 zł
26.07.2020 (15 dni) wiek 17-99
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - Wylot z Warszawy od 6449 zł 6609 zł
28.06.2020 (15 dni) wiek 17-99
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI - wylot z Warszawy od 6699 zł 6909 zł
05.07.2020 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI - Wylot z Katowic od 6749 zł 6909 zł
05.07.2020 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI - Wylot z Poznania od 6749 zł 6909 zł
26.07.2020 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Family CES od 6899 zł 7109 zł
05.07.2020 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Kids Residence IELS od 7049 zł 7214 zł
04.07.2020 (15 dni) wiek 10-13
Transport samolotem Anglia - Hastings - kurs j. angielskiego Junior Family EFL - Wylot z Katowic od 7099 zł 7309 zł
05.07.2020 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Hastings - kurs j. angielskiego Junior Family EFL - Wylot z Warszawy od 7099 zł 7309 zł
05.07.2020 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - Wylot z Warszawy od 7159 zł 7309 zł
28.06.2020 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family CES od 7199 zł 7409 zł
26.07.2020 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - Wylot z Poznania od 7199 zł 7309 zł
26.07.2020 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Poznania od 7399 zł 7609 zł
26.07.2020 (15 dni) wiek 14-17
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Poznania od 7399 zł 7609 zł
26.07.2020 (15 dni) wiek 12-17
Transport samolotem Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Katowic od 7449 zł 7609 zł
05.07.2020 (15 dni) wiek 14-17
Transport samolotem Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Warszawy od 7449 zł 7609 zł
05.07.2020 (15 dni) wiek 14-17
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Katowic od 7449 zł 7609 zł
05.07.2020 (15 dni) wiek 12-17
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Warszawy od 7449 zł 7609 zł
28.06.2020 (15 dni) wiek 12-17
Transport samolotem Szkocja - Stirling - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence PLUS od 8499 zł 8809 zł
01.07.2020 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Crowthorne - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence + Sport Academy PLUS od 8899 zł 9009 zł
15.07.2020 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Campus PLUS od 9199 zł 9409 zł
05.07.2020 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Londyn Kingston - kurs j. angielskiego Junior Campus PLUS od 10399 zł 10709 zł
19.07.2020 (15 dni) wiek 13-18
Transport samolotem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL od 11499 zł 11809 zł
28.06.2020 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem USA - Los Angeles - kurs j. angielskiego Junior Campus PLUS od 17699 zł 18012 zł
02.07.2020 (16 dni) wiek 13-18

Egzotyka
Zagranica
Transport samolotem Zjednoczone Emiraty Arabskie - Oczekuj Nieoczekiwanego od 3162 zł 3745 zł
21.09.2020 (8 dni)

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.