Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Promocje Almatur 2019

ZIMA 2020 OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje

Strona główna


Promocje
Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Zimowisko od 999 zł 1099 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Pływacki, Aquaaerobic od 1099 zł 1199 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-17
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - zimowisko Aktywny Relaks od 1099 zł 1199 zł
25.01.2020 (8 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Jazda Konna od 1199 zł 1299 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Paintball - Survival od 1199 zł 1299 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 9-17
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - zimowisko Kulinarne Fit od 1199 zł 1299 zł
25.01.2020 (8 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - zimowisko Szkółka Pływacka od 1199 zł 1299 zł
25.01.2020 (8 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz przygodowy Multifun od 1199 zł 1299 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Pokrzywna - Zimowisko Urwisów od 1199 zł 1299 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Zimowa przygoda od 1199 zł 1299 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Zimowisko Urwisów od 1199 zł 1299 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Wisła - obóz narciarski grupa początkujących od 1199 zł 1299 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 11-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz narciarski grupa średniozaawansowanych od 1199 zł 1299 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 11-17
Dojazd autokarem Krynica Zdrój - obóz snowboardowy od 1239 zł 1339 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Krynica Zdrój- obóz narciarski od 1239 zł 1339 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko - Obóz narciarski z Bieszczadzką Adrenaliną od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko - Obóz rekreacyjny Bieszczadzką Adrenalina od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko - Obóz snowboardowy z Bieszczadzką Adrenaliną od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz narciarski grupa początkująca od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz snowboardowy grupa początkująca od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Czarna Góra - Konwent Mangi i Anime od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz narciarski grupa średniozaawansowana i zaawansowana od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 0-0
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz snowboardowy grupa średniozaawansowana i zaawansowana od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - zimowisko Konstruktora i Programisty Lego od 1249 zł 1349 zł
25.01.2020 (8 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz tańca nowoczesnego od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 6-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz narciarski od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz snowboardowy od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Szkółka Narciarska od 1299 zł 1399 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Szkółka Snowboardowa od 1299 zł 1399 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Brenna - obóz przygodowy - 7 przygód od 1299 zł 1399 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat zumby od 1299 zł 1399 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 9-15
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz snowboardowy od 1299 zł 1399 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 6-19
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz narciarski od 1299 zł 1399 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz wodna zima od 1299 zł 1399 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Stoprocent Rekreacja od 1349 zł 1449 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Warsztaty Artystyczno- Projektowe od 1349 zł 1449 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz narciarsko-taneczny od 1349 zł 1449 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 6-18
Dojazd autokarem Poronin -zimowisko i obóz snowboardowo - taneczny od 1349 zł 1449 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Obóz Paintball i Archery Tag od 1399 zł 1499 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Obóz narciarsko-paintballowy + Archery Tag od 1399 zł 1499 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Obóz snowboardowo-paintballowy + Archery Tag od 1399 zł 1499 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Brenna - obóz Extreme Camp od 1399 zł 1499 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Brenna - obóz Jeździecka zima w Beskidach od 1399 zł 1499 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz paintball i ASG od 1399 zł 1499 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Zakopane - obóz narciarsko-YouTuberski od 1399 zł 1499 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz snowbordowo-YouTuberski od 1399 zł 1499 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Termalny Relaks od 1499 zł 1599 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Zakopane - obóz narciarsko-językowy - English Snow od 1499 zł 1599 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz snowboardowo-językowy - English Snow od 1499 zł 1599 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 11-18

Zagranica
Dojazd autokarem Słowacja - Chopok - obóz narciarski od 1399 zł 1549 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Słowacja - Chopok - obóz snowboardowy od 1399 zł 1549 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Słowenia - Bled - obóz narciarski od 1999 zł 2159 zł
10.01.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Słowenia - Bled - obóz snowboardowy od 1999 zł 2159 zł
10.01.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski od 1999 zł 2159 zł
10.01.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy od 1999 zł 2159 zł
10.01.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski RACE od 2049 zł 2209 zł
10.01.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy Freestyle od 2049 zł 2209 zł
10.01.2020 (10 dni) wiek 12-18

Klub Urwisa
Polska
Dojazd autokarem Bałtów - Zimowisko rozmaitości Klub Urwisa od 1299 zł 1399 zł
12.01.2020 (7 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Bałtów - Zimowisko narciarskie Klub Urwisa od 1499 zł 1599 zł
12.01.2020 (7 dni) wiek 7-11

Kursy językowe
Zagranica
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES od 5709 zł 6009 zł
28.06.2020 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES od 7009 zł 7309 zł
28.06.2020 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Szkocja - Stirling - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence PLUS od 8509 zł 8809 zł
01.07.2020 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES od 8809 zł 9109 zł
28.06.2020 (15 dni) wiek 12-18

Kursy językowe indywidualne
Zagranica
Dojazd własny Malta - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Residence IELS - wiek 18+ od 2809 zł 3009 zł
20.10.2019 (8 dni)
Dojazd własny Anglia - Londyn - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ od 3709 zł 3909 zł
20.10.2019 (15 dni)
Dojazd własny Irlandia - Dublin - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ od 3809 zł 4009 zł
20.10.2019 (15 dni)
Dojazd własny Szkocja - Edynburg - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ od 4009 zł 4209 zł
20.10.2019 (15 dni)
Dojazd własny Kanada - Toronto - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 5712 zł 5912 zł
20.10.2019 (15 dni)
Dojazd własny USA - Los Angeles - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 7612 zł 7812 zł
20.10.2019 (15 dni)
Dojazd własny USA - San Francisco - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 7812 zł 8012 zł
20.10.2019 (15 dni)
Dojazd własny USA - Miami - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 8712 zł 8912 zł
20.10.2019 (15 dni)
Dojazd własny USA - Nowy Jork - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 8712 zł 8912 zł
20.10.2019 (15 dni)

Egzotyka
Zagranica
Transport samolotem Japonia - Japoński wachlarz od 5972 zł 7462 zł
13.04.2020 (8 dni)
Transport samolotem Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny od 6489 zł 7462 zł
16.02.2020 (14 dni)
Transport samolotem Tajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastów od 7899 zł 9912 zł
03.02.2020 (15 dni)
Transport samolotem Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji od 7999 zł 10012 zł
07.01.2020 (18 dni)
Transport samolotem Birma, Laos, Wietnam - Trójkąt buddyjski od 8652 zł 10812 zł
08.01.2020 (14 dni)
Transport samolotem USA, Meksyk - W sombrero po Kalifornii od 8812 zł 11012 zł
02.04.2020 (18 dni)
Transport samolotem Uganda, Kenia - Dwie czarne perły od 9452 zł 11812 zł
01.02.2020 (15 dni)
Transport samolotem Nepal - Bhutan - Indie - Cztery himalajskie światy od 9999 zł 12452 zł
07.03.2020 (17 dni)
Transport samolotem Japonia - Dwie wyspy Samurajów od 10499 zł 10962 zł
26.04.2020 (14 dni)
Transport samolotem Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej od 11212 zł 14012 zł
01.04.2020 (17 dni)
Transport samolotem Boliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków od 11999 zł 13562 zł
03.04.2020 (17 dni)
Transport samolotem Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej od 11999 zł 14012 zł
06.03.2020 (16 dni)
Transport samolotem RPA, Suazi, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki od 12499 zł 13512 zł
24.02.2020 (16 dni)
Transport samolotem Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi od 15499 zł 18012 zł
01.03.2020 (19 dni)

Wczasy
Zagranica
Dojazd autokarem Włochy - Mezzana - Hotel Val di Sole*** od 3449 zł 3609 zł
13.03.2020 (9 dni)

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.