Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Promocje Almatur 2020

ZIMA 2020 OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje

Strona główna


Promocje
Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - zimowisko Aktywny Relaks od 1099 zł 1199 zł
25.01.2020 (8 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Wisła - obóz rekreacyjny od 1099 zł 1199 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 11-17
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Szkółka Narciarska od 1199 zł 1399 zł
01.02.2020 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - zimowisko Kulinarne Fit od 1199 zł 1299 zł
25.01.2020 (8 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - zimowisko Szkółka Pływacka od 1199 zł 1299 zł
25.01.2020 (8 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz przygodowy Multifun od 1199 zł 1299 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Pokrzywna - Zimowisko Urwisów od 1199 zł 1299 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Zimowa przygoda od 1199 zł 1299 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Zimowisko Urwisów od 1199 zł 1299 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Wisła - obóz narciarski grupa początkujących od 1199 zł 1299 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 11-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz narciarski grupa średniozaawansowanych od 1199 zł 1299 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 11-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz siatkówki i gier halowych od 1199 zł 1299 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Stoprocent Rekreacja od 1249 zł 1449 zł
01.02.2020 (8 dni) wiek 0-0
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Warsztaty Artystyczno- Projektowe od 1249 zł 1449 zł
01.02.2020 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko - Obóz narciarski z Bieszczadzką Adrenaliną od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko - Obóz rekreacyjny Bieszczadzką Adrenalina od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko - Obóz snowboardowy z Bieszczadzką Adrenaliną od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz narciarski grupa początkująca od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz snowboardowy grupa początkująca od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Czarna Góra - Konwent Mangi i Anime od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz narciarski grupa średniozaawansowana i zaawansowana od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 0-0
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz snowboardowy grupa średniozaawansowana i zaawansowana od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - zimowisko Konstruktora i Programisty Lego od 1249 zł 1349 zł
25.01.2020 (8 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz tańca nowoczesnego od 1249 zł 1349 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 6-18
Dojazd autokarem Wisła - obóz fotograficzny od 1249 zł 1349 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz taneczno-narciarski (narciarze początkujący) od 1249 zł 1349 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz taneczno-narciarski (narciarze średniozaawansowani) od 1249 zł 1349 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Zakopane - obóz narciarski od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz snowboardowy od 1249 zł 1349 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Obóz narciarsko-paintballowy + Archery Tag od 1299 zł 1499 zł
01.02.2020 (8 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Obóz snowboardowo-paintballowy + Archery Tag od 1299 zł 1499 zł
01.02.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Szkółka Snowboardowa od 1299 zł 1399 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Brenna - obóz przygodowy - 7 przygód od 1299 zł 1399 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat zumby od 1299 zł 1399 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 9-15
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz snowboardowy od 1299 zł 1399 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 6-19
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz narciarski od 1299 zł 1399 zł
01.02.2020 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz wodna zima od 1299 zł 1399 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 10-14
Dojazd autokarem Wisła - obóz reżysersko-filmowy od 1299 zł 1399 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz narciarsko-taneczny od 1349 zł 1449 zł
25.01.2020 (8 dni) wiek 6-18
Dojazd autokarem Poronin -zimowisko i obóz snowboardowo - taneczny od 1349 zł 1449 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz narciarski od 1349 zł 1499 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 8-19
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz snowboardowy od 1349 zł 1499 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 8-19
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Obóz Paintball i Archery Tag od 1399 zł 1499 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Brenna - obóz Extreme Camp od 1399 zł 1499 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Brenna - obóz Jeździecka zima w Beskidach od 1399 zł 1499 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz paintball i ASG od 1399 zł 1499 zł
18.01.2020 (8 dni) wiek 9-16
Dojazd własny Wiączyń Dolny - obóz jeździecki od 1399 zł 1499 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz narciarsko-YouTuberski od 1399 zł 1499 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz snowbordowo-YouTuberski od 1399 zł 1499 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Szczyrk - freestyle football od 1449 zł 1599 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Szczyrk - warsztaty wokalne od 1449 zł 1599 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Termalny Relaks od 1499 zł 1599 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 7-19
Dojazd autokarem Zakopane - obóz narciarsko-językowy - English Snow od 1499 zł 1599 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz snowboardowo-językowy - English Snow od 1499 zł 1599 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz gamingowy od 1549 zł 1699 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz z Minecraftem od 1549 zł 1699 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 8-16

Zagranica
Dojazd autokarem Słowacja - Chopok - obóz narciarski od 1399 zł 1549 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Słowacja - Chopok - obóz snowboardowy od 1399 zł 1549 zł
11.01.2020 (8 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Słowenia - Bled - obóz narciarski od 1999 zł 2159 zł
10.01.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Słowenia - Bled - obóz snowboardowy od 1999 zł 2159 zł
10.01.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski od 1999 zł 2159 zł
10.01.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy od 1999 zł 2159 zł
10.01.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski RACE od 2049 zł 2209 zł
10.01.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy Freestyle od 2049 zł 2209 zł
10.01.2020 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Austria - Wildschonau - obóz narciarski od 2159 zł 2309 zł
10.01.2020 (9 dni) wiek 12-20
Dojazd autokarem Austria - Wildschonau - obóz snowboardowy od 2159 zł 2309 zł
10.01.2020 (9 dni) wiek 12-20
Transport samolotem Malta - Gzira - obóz rekreacyjny od 2314 zł 2614 zł
20.06.2020 (8 dni) wiek 12-19

Klub Urwisa
Polska
Dojazd autokarem Bałtów - Zimowisko rozmaitości Klub Urwisa od 1299 zł 1399 zł
12.01.2020 (7 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Bałtów - Zimowisko narciarskie Klub Urwisa od 1499 zł 1599 zł
12.01.2020 (7 dni) wiek 7-11

Wycieczki
Polska
Dojazd autokarem Polska - Z wizytą w Krakowie od 299 zł 460 zł
06.06.2020 (2 dni)
Dojazd autokarem Polska - Z wizytą w południowej Małopolsce od 399 zł 614 zł
06.06.2020 (2 dni)
Dojazd autokarem Polska - Z wizytą we Wrocławiu od 449 zł 691 zł
06.06.2020 (2 dni)
Dojazd autokarem Polska - Czarujące Świętokrzyskie od 499 zł 768 zł
03.06.2020 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Kraków i okolice od 499 zł 768 zł
15.05.2020 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Karkonosze dla aktywnych od 599 zł 922 zł
18.06.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Magiczna Łemkowszczyzna od 599 zł 922 zł
26.06.2020 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Sanktuaria Bieszczad od 599 zł 922 zł
04.05.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Ukryte skarby Karkonoszy od 599 zł 922 zł
28.05.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Słowacja - Tatrzańskie uroki od 599 zł 922 zł
18.06.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Roztocze na weekend od 609 zł 937 zł
29.05.2020 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Bieszczadzkim szlakiem od 649 zł 999 zł
28.05.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Chwilo trwaj w Lubelskim od 699 zł 1079 zł
16.06.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Między Wisłą a Bugiem od 699 zł 1076 zł
28.05.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Sen o Warszawie od 699 zł 1076 zł
04.06.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Szlak Piastowski od 699 zł 1076 zł
25.06.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Czechy - Tajemniczy Dolny Śląsk od 699 zł 1076 zł
18.06.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Mazurskie opowieści od 749 zł 1153 zł
04.06.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Podlasia czar od 749 zł 1153 zł
04.06.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Śladami Kopernika od 749 zł 1153 zł
25.06.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Niemcy - Urokliwy Szprewald od 779 zł 1199 zł
01.05.2020 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Bieszczady dla aktywnych od 799 zł 1230 zł
18.06.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Warmia dla aktywnych od 849 zł 1306 zł
04.06.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Litwa - Augustowskie noce od 949 zł 1460 zł
25.06.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Malinowe Miejsce Mrzeżyno - Babciu! Dziadku! Jedźmy razem od 1349 zł 2075 zł
11.08.2020 (11 dni)

Zagranica
Dojazd autokarem Polska - Z wizytą na Morawach od 399 zł 614 zł
06.06.2020 (2 dni)
Transport pociągiem Ukraina - Weekend w Kijowie i Czarnobylu od 590 zł 908 zł
23.04.2020 (5 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Weekend w Pradze od 649 zł 999 zł
17.04.2020 (3 dni)
Dojazd autokarem Słowacja - Weekend na Słowacji od 649 zł 999 zł
26.06.2020 (3 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Weekend w Budapeszcie od 749 zł 1163 zł
17.04.2020 (3 dni)
Dojazd autokarem Ukraina - Lwów i Złota Podkowa od 799 zł 1230 zł
30.04.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Serbia - Serbia na weekend od 847 zł 1309 zł
30.04.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Nie tylko Praga od 849 zł 1306 zł
16.04.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Austria - Panorama Salzburga od 899 zł 1394 zł
16.07.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Austria, Słowacja - Wiedeń i okolice od 899 zł 1394 zł
16.04.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Niemcy - Malownicza Saksonia od 899 zł 1383 zł
30.04.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Tokaj, czardasz i termy od 899 zł 1394 zł
28.05.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice od 949 zł 1471 zł
16.04.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Czeskie perełki od 999 zł 1537 zł
11.06.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Nie tylko Budapeszt od 999 zł 1547 zł
30.04.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Viva Italia od 1075 zł 1649 zł
09.05.2020 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Venezia Tour od 1107 zł 1698 zł
28.04.2020 (6 dni)
Dojazd autokarem Słowenia - Zachwycająca Słowenia od 1149 zł 1778 zł
30.04.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Roma Tour od 1172 zł 1798 zł
25.04.2020 (7 dni)
Dojazd autokarem Rumunia - Śladami Drakuli od 1199 zł 1855 zł
06.06.2020 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Toscana Tour od 1237 zł 1898 zł
27.06.2020 (7 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja - Smaki Dalmacji od 1299 zł 2009 zł
20.06.2020 (7 dni)
Transport pociągiem Ukraina - Kozacka wyprawa od 1299 zł 1999 zł
16.05.2020 (7 dni)
Dojazd autokarem Ukraina - Podróż na kresy od 1299 zł 1999 zł
25.04.2020 (9 dni)
Dojazd autokarem Słowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku od 1399 zł 2163 zł
25.04.2020 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Alpejskie jeziora od 1432 zł 2198 zł
27.06.2020 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Capri Tour od 1432 zł 2198 zł
09.05.2020 (9 dni)
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia , Rosja - Nadbałtycka przygoda od 1453 zł 2230 zł
06.09.2020 (6 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja, Włochy - Wokół Istrii od 1499 zł 2317 zł
06.06.2020 (7 dni)
Dojazd autokarem Francja - Paryż i zamki od 1599 zł 2471 zł
25.04.2020 (7 dni)
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour od 1599 zł 2471 zł
26.04.2020 (8 dni)
Dojazd autokarem Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu od 1599 zł 2471 zł
25.04.2020 (7 dni)
Dojazd autokarem Szwajcaria, Francja, Niemcy - Wzdłuż Renu i Mozeli od 1599 zł 2471 zł
25.07.2020 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Toskania i Cinque Terre od 1627 zł 2498 zł
25.04.2020 (9 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour od 1699 zł 2624 zł
25.04.2020 (9 dni)
Dojazd autokarem Rumunia - Perły Karpat od 1699 zł 2624 zł
25.04.2020 (9 dni)
Dojazd autokarem Austria, Niemcy - Zamki Ludwika II od 1799 zł 2778 zł
25.04.2020 (7 dni)
Dojazd autokarem Słowenia - Barwy Słowenii od 1799 zł 2778 zł
25.04.2020 (7 dni)
Dojazd autokarem Bośnia i Hercegowina, Serbia, Czarnogóra - Bałkańska natura od 1887 zł 2909 zł
04.06.2020 (11 dni)
Dojazd autokarem Austria - Smaki Tyrolu od 1899 zł 2932 zł
25.07.2020 (7 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja - Dalmatyńskie wyspy od 1899 zł 2932 zł
06.06.2020 (9 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany od 1899 zł 2932 zł
25.04.2020 (9 dni)
Dojazd autokarem Wielka Brytania - Angielska esencja od 1899 zł 2932 zł
25.04.2020 (7 dni)
Dojazd autokarem Hiszpania dla seniora od 1952 zł 2998 zł
23.05.2020 (9 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika od 1952 zł 3009 zł
20.08.2020 (11 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Na kraniec włoskiego obcasa od 1952 zł 2998 zł
25.04.2020 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże od 1952 zł 2998 zł
25.04.2020 (9 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Akropolis Tour od 1999 zł 3086 zł
25.04.2020 (9 dni)
Dojazd autokarem Lichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina od 1999 zł 3086 zł
25.04.2020 (7 dni)
Transport samolotem Hiszpania - Długi weekend w Barcelonie od 2004 zł 2859 zł
23.09.2020 (5 dni)
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia - Bałtyckie białe noce od 2099 zł 3240 zł
27.06.2020 (9 dni)
Dojazd autokarem Słowenia, Chorwacja - Adriatyk Tour dla wygodnych od 2099 zł 3240 zł
23.05.2020 (9 dni)
Dojazd autokarem Białoruś - Białoruski rekonesans od 2109 zł 3186 zł
19.07.2020 (8 dni)
Dojazd autokarem Bułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeża od 2147 zł 3309 zł
10.09.2020 (11 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby od 2147 zł 3309 zł
11.06.2020 (11 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany od 2199 zł 3394 zł
18.06.2020 (11 dni)
Dojazd autokarem Turcja - Odkrywamy Turcję od 2277 zł 3509 zł
04.07.2020 (14 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Grecja dla seniora od 2299 zł 3547 zł
23.05.2020 (9 dni)
Dojazd autokarem Mołdawia, Rumunia - (W)inna Mołdawia od 2299 zł 3547 zł
01.08.2020 (9 dni)
Dojazd autokarem Rumunia - Tajemnicza Rumunia od 2299 zł 3547 zł
18.06.2020 (11 dni)
Dojazd autokarem Turcja - Bajkowa Kapadocja od 2375 zł 3659 zł
20.08.2020 (11 dni)
Dojazd autokarem Francja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada od 2399 zł 3701 zł
25.04.2020 (16 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Zorba, wino i Ty! od 2399 zł 3701 zł
18.06.2020 (11 dni)
Transport samolotem Ukraina, Turcja - Dwa kroki na Wschód od 2399 zł 3712 zł
04.05.2020 (4 dni)
Dojazd autokarem Rosja - Rosyjskie Perły: Petersburg i Moskwa. od 2453 zł 3580 zł
01.05.2020 (9 dni)
Dojazd autokarem Białoruś - Białoruskie sentymenty od 2509 zł 3801 zł
15.08.2020 (9 dni)
Dojazd autokarem Łotwa - Estonia - Finlandia - Rosja - Rejs do Petersburga od 2602 zł 3998 zł
16.09.2020 (8 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Giro di Italia od 2667 zł 4098 zł
25.04.2020 (14 dni)
Dojazd autokarem Szwajcaria - Szwajcarskie specjały od 2799 zł 4317 zł
06.06.2020 (9 dni)
Dojazd autokarem Wielka Brytania - Whisky, zamki i Beatlesi od 2849 zł 4394 zł
18.07.2020 (9 dni)
Dojazd autokarem Szwecja, Norwegia, Dania - Kraina fiordów od 3382 zł 5198 zł
14.08.2020 (9 dni)

Kursy językowe
Zagranica
Transport samolotem Cypr - Episkopi - kurs j. angielskiego Junior Residence EIC od 4209 zł 4509 zł
04.07.2020 (8 dni) wiek 10-17
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES od 5699 zł 6009 zł
28.06.2020 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Adult Family CES od 6099 zł 6409 zł
05.07.2020 (15 dni) wiek 17-99
Transport samolotem Malta - Mosta - kurs j. angielskiego Junior Residence ESL od 6399 zł 6714 zł
27.06.2020 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Family CES od 6799 zł 7109 zł
05.07.2020 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES od 6999 zł 7309 zł
28.06.2020 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Szkocja - Stirling - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence PLUS od 8499 zł 8809 zł
01.07.2020 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Crowthorne - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence + Sport Academy PLUS od 8699 zł 9009 zł
15.07.2020 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES od 8799 zł 9109 zł
28.06.2020 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem USA - Los Angeles - kurs j. angielskiego Junior Campus PLUS od 17499 zł 18012 zł
02.07.2020 (16 dni) wiek 13-18
Transport samolotem USA - Nowy Jork - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL od 17499 zł 18012 zł
19.07.2020 (16 dni) wiek 12-18

Kursy językowe indywidualne
Zagranica
Dojazd własny Malta - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Residence IELS - wiek 18+ od 2809 zł 3009 zł
17.11.2019 (8 dni)
Dojazd własny Anglia - Londyn - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ od 3709 zł 3909 zł
17.11.2019 (15 dni)
Dojazd własny Irlandia - Dublin - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ od 3809 zł 4009 zł
17.11.2019 (15 dni)
Dojazd własny Szkocja - Edynburg - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ od 4009 zł 4209 zł
17.11.2019 (15 dni)
Dojazd własny Kanada - Toronto - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 5712 zł 5912 zł
17.11.2019 (15 dni)
Dojazd własny USA - Los Angeles - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 7612 zł 7812 zł
17.11.2019 (15 dni)
Dojazd własny USA - San Francisco - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 7812 zł 8012 zł
17.11.2019 (15 dni)
Dojazd własny USA - Miami - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 8712 zł 8912 zł
17.11.2019 (15 dni)
Dojazd własny USA - Nowy Jork - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ od 8712 zł 8912 zł
17.11.2019 (15 dni)

Egzotyka
Zagranica
Transport samolotem Zjednoczone Emiraty Arabskie - Oczekuj Nieoczekiwanego od 2812 zł 3745 zł
01.05.2020 (8 dni)
Transport samolotem Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny od 5999 zł 8012 zł
23.10.2020 (14 dni)
Transport samolotem Japonia - Japoński wachlarz od 6499 zł 7462 zł
13.04.2020 (8 dni)
Transport samolotem Birma, Laos, Wietnam - Trzy kraje, sto krajobrazów od 6699 zł 8962 zł
06.11.2020 (16 dni)
Transport samolotem Japonia - Druga natura Japonii od 7949 zł 10612 zł
27.06.2020 (11 dni)
Transport samolotem Tajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastów od 7949 zł 10612 zł
02.11.2020 (15 dni)
Transport samolotem Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji od 7999 zł 10012 zł
07.01.2020 (18 dni)
Transport samolotem Japonia - Dwie wyspy Samurajów od 10499 zł 10962 zł
26.04.2020 (14 dni)
Transport samolotem USA - Dwa gorące stany od 10499 zł 14012 zł
20.10.2020 (11 dni)
Transport samolotem Boliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków od 10986 zł 14662 zł
14.05.2020 (17 dni)
Transport samolotem Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej od 11199 zł 14012 zł
01.04.2020 (17 dni)
Transport samolotem Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej od 11999 zł 14012 zł
06.03.2020 (16 dni)
Transport samolotem RPA, Suazi, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki od 12999 zł 13512 zł
24.02.2020 (16 dni)
Transport samolotem Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi od 15499 zł 18012 zł
01.03.2020 (19 dni)

Wczasy
Zagranica
Dojazd autokarem Węgry - Hajduszoboszlo - Ośrodek Wypoczynkowy Siesta** od 1119 zł 1409 zł
25.06.2020 (10 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Garden*** pok 2 lub 3 os od 1596 zł 2005 zł
25.06.2020 (10 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Delibab**** od 2239 zł 2809 zł
25.06.2020 (10 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Mezzana - Hotel Val di Sole*** od 3449 zł 3609 zł
13.03.2020 (9 dni)

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.