Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Pogorzelica - obóz paintballowy Almatur 2020

LATO 2020 OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY ŁAZY WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO OBOZY MŁODZIEŻOWE W POLSCE OBOZY MŁODZIEŻOWE ZA GRANICĄ
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy Pogorzelica
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Morze

Aktywne

Paintball

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Pogorzelica

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Pogorzelica


Pogorzelica - obóz paintballowy

(wiek 8-17)
Informacje
Mapa i galeria














» przejdź do galerii

Bałtycka przygoda

Paintball (8-17 lat)

Pogorzelica to miejscowość położona w starym sosnowym lesie, który czyni ją miejscem baśniowym. Ośrodek Wypoczynkowy Komandor jest położony na powierzchni 3,2 hektara. Odległość od plaży to zaledwie 500 metrów. Na plaży zapewniamy opiekę ratownika wyłącznie dla grup zakwaterowanych w ośrodku. Dzięki położeniu i własnemu ratownikowi wypoczynek na plaży limitowany jest jedynie ograniczeniem czasowym potrzebnym na realizację innych zajęć. Ponadto uczestnicy zrealizują nasz bogaty program turystyczny.

Program

W trakcie turnusu zrealizujemy 4 rozgrywki na polu paintballowym w Trzebiatowie. Każda z rozgrywek będzie prowadzona wg innego scenariusza. Zadba o to instruktor który poprowadzi zajęcia. Do każdej rozgrywki uczestnicy otrzymają po 200 kulek. Ponadto: strzelanie z łuku, strzelanie z procy, rzucanie toporami, strzelanie z ASG – karabinek AKM, strzelanie z wiatrówek. W programie również 2 wycieczki autokarowe do najbardziej znanych nadmorskich miejsc. Kołobrzeg – zwiedzanie miasta i portu, wejście na latarnię morską, rejs statkiem po Bałtyku. Międzyzdroje i Woliński Park Narodowy – zwiedzanie Międzyzdrojów gdzie zobaczymy między innymi Aleję Gwiazd, wizyta w Wolińskim Parku Narodowym gdzie zobaczymy żubry. Zaplanowaliśmy również, dla chętnych, pieszą wycieczkę do latarni morskiej w Niechorzu. Ponadto gry, zabawy, konkursy, dyskoteki.

Program fakultatywny

Wyjście do Aquaparku Sandra SPA – wizyta w Aqua Parku Sandra SPA w Pogorzelicy. Możliwość korzystania ze wszystkich atrakcji na terenie parku: kryte i odkryte baseny, jacuzzi, wodne place zabaw, zjeżdżalnie wodne. Cena 50 PLN.
Wycieczka do Aquaparku Millenium w Kołobrzegu – możliwość korzystania ze wszystkich atrakcji w cenie biletu. Cena 75 PLN Wycieczka do Aquaparku Helios w Ustroniu Morskim – możliwość korzystania ze wszystkich atrakcji w cenie biletu. Cena 75 PLN.
Heide Park – wycieczka do parku rozrywki „Heide Park” (Niemcy). Wyjazd ok. godz. 1.00 w nocy, pobyt w godz. 11.00-17.00, posiłek na terenie Parku w cenie biletu, powrót ok. 2.00 w nocy dnia następnego. Cena (220 PLN + 30 EUR na wstęp). Uczestnicy powinni posiadać dowód osobisty lub paszport.
Spływ kajakowy - spływ rzeką na trasie 9 kilometrów. Bezpieczny spływ spokojną rzeką pod okiem instruktorów będzie niezapomnianym wakacyjnym przeżyciem. Cena 70 PLN.

Zakwaterowanie

10 noclegów w Ośrodku Wypoczynkowym Komandor w Pogorzelicy. Pokoje 2-, 3-, 4-osobowe z łazienkami w domkach murowanych o wysokim standardzie. Ośrodek położony na powierzchni 3,2 hektara w całości ogrodzony i dozorowany. Piękna piaszczysta plaża w odległości 500 metrów od ośrodka. Na plaży zapewniona opieka ratownika.

Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów.
Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki + deser wydawany przy obiedzie) w stołówce ośrodka. Śniadania i kolacje w formie bufetu, obiady serwowane przez kelnerów do stolików, z możliwością dokładek. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant za obiad na drogę powrotną. Uwzględniając czas podróży prosimy o zabezpieczenie uczestników w środki na zakup dodatkowych posiłków i napoi w trakcie podróży.
Transport: autokar turystyczny z klimatyzacją.
Ubezpieczenie: Signal Iduna Polska TU S.A.: NNW 15.000 PLN.
Opieka pedagogiczna i ratownika na plaży. Realizacja programu.

Informacje praktyczne

Cena nie obejmuje dopłat za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży oraz opłat za program fakultatywny. Uczestnicy powinni zabrać ze sobą: strój kąpielowy, ręcznik na plażę, klapki, mały plecak na wycieczki, kurtkę przeciwdeszczową, dres, nakrycie głowy i krem z filtrem.

Planowany przyjazd do ośrodka ok. godz. 19.30. Planowany wyjazd z ośrodka ok. godz. 07.00.

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Pogorzelica - obóz paintballowy   (skrót: POGORZELICA PAINTBALLOWY PAX FB)
29.06 - 09.07.2020
 11 dni / OPOP0629
Sprzedaż zakończonaPlan podróży
10.07 - 20.07.2020
 11 dni / OPOP0710
2049 zł   1949 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
21.07 - 31.07.2020
 11 dni / OPOP0721
2049 zł   1949 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
01.08 - 11.08.2020
 11 dni / OPOP0801
Sprzedaż zakończonaPlan podróży
12.08 - 22.08.2020
 11 dni / OPOP0812
Sprzedaż zakończonaPlan podróży

kod imprezy: OPOP~POGORZELICA_PAINTBALLOWY_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.