Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Obozy młodzieżowe Artystyczne Almatur 2018

OFERTA LETNIA OBOZY MŁODZIEŻOWE POLECANE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO PROMOCJA LAST MINUTE
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje

Obozy młodzieżowe Artystyczne

Obozy młodzieżowe
Polska
Bocheniec - kolonia i obóz rysowników i twórców komiksów Bocheniec - kolonia i obóz rysowników i twórców komiksów 11 dni wiek 7-16
Byczyna - obóz artystyczny Byczyna - obóz artystyczny 11 dni wiek 7-18
Czaplinek - obóz warsztaty wokalne Czaplinek - obóz warsztaty wokalne 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz taneczny Dąbki - obóz taneczny 11 dni wiek 10-18
Dźwirzyno - Letnie Warsztaty Filmowe Dźwirzyno - Letnie Warsztaty Filmowe 11 dni wiek 11-19
Dźwirzyno - obóz zumba Dźwirzyno - obóz zumba 11 dni wiek 11-19
Jastrzębia Góra - akademia tańca i stylu Jastrzębia Góra - akademia tańca i stylu 10, 11 dni wiek 10-18
Jastrzębia Góra - warsztaty fotograficzne Jastrzębia Góra - warsztaty fotograficzne 10, 11 dni wiek 12-18
Kazimierz Dolny - Obóz Kazimierz Dolny - Obóz "Wakacje z gitarą" 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - Obóz kinomaniaka Kazimierz Dolny - Obóz kinomaniaka 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - Obóz reżysersko-filmowy Kazimierz Dolny - Obóz reżysersko-filmowy 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - Warsztaty plastyczno-malarskie Kazimierz Dolny - Warsztaty plastyczno-malarskie 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - Warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem Kazimierz Dolny - Warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena" 11 dni wiek 11-12
Kazimierz Dolny - Warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem Kazimierz Dolny - Warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena" 11 dni wiek 13-17
Kazimierz Dolny - Warsztaty wokalne Kazimierz Dolny - Warsztaty wokalne 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - Wszechstronne warsztaty artystyczne Kazimierz Dolny - Wszechstronne warsztaty artystyczne 11 dni wiek 12-17
Kołobrzeg - Plastyka Kołobrzeg - Plastyka 11 dni wiek 12-19
Kołobrzeg - Taneczny Kołobrzeg - Taneczny 11 dni wiek 7-19
Kortowo - FunFestival - aktorsko-filmowy Kortowo - FunFestival - aktorsko-filmowy 10, 11 dni wiek 13-19
Kortowo - FunFestival - fotografia Kortowo - FunFestival - fotografia 10, 11 dni wiek 11-19
Kortowo - FunFestival - musicalowy Kortowo - FunFestival - musicalowy 10, 11 dni wiek 11-19
Kortowo - FunFestival - taniec nowoczesny Kortowo - FunFestival - taniec nowoczesny 10, 11 dni wiek 11-19
Lesko SKI -  Pracownia artystyczno-projektowa Lesko SKI - Pracownia artystyczno-projektowa 11 dni wiek 8-19
Lesko SKI - Pracownia Fotograficzna Lesko SKI - Pracownia Fotograficzna 11 dni wiek 8-19
Międzyzdroje - Obóz plastyczny Międzyzdroje - Obóz plastyczny 11 dni wiek 8-19
Mrzeżyno - Przygoda z zumbą Mrzeżyno - Przygoda z zumbą 11 dni wiek 9-16
Murzasichle - obóz plastyczny Murzasichle - obóz plastyczny 11 dni wiek 8-19
Murzasichle - obóz ZUMBA Murzasichle - obóz ZUMBA 11 dni wiek 8-19
Murzasichle - warsztaty fotograficzne Murzasichle - warsztaty fotograficzne 11 dni wiek 11-19
Murzasichle - warsztaty wokalne Murzasichle - warsztaty wokalne 11 dni wiek 9-19
Poddąbie - Obóz Poddąbie - Obóz "Taneczne wakacje" 11 dni wiek 12-18
Pokrzywna - Świat Fotografii Pokrzywna - Świat Fotografii 11 dni wiek 12-17
Rowy - obóz plastyczny Rowy - obóz plastyczny 11 dni wiek 8-18
Szklarska Poręba - obóz plastyczny Szklarska Poręba - obóz plastyczny 11 dni wiek 9-18
Szklarska Poręba - obóz taneczny Szklarska Poręba - obóz taneczny 11 dni wiek 9-18
Świnoujście - Taniec nowoczesny Świnoujście - Taniec nowoczesny 11 dni wiek 8-19

Zagranica
Chorwacja - Crikvenica - Obóz zumba Chorwacja - Crikvenica - Obóz zumba 12 dni wiek 14-18
Włochy - Cesenatico - kolonia taneczna - zumba Włochy - Cesenatico - kolonia taneczna - zumba 10, 11 dni wiek 8-14
Włochy - Cesenatico - obóz taneczny - zumba Włochy - Cesenatico - obóz taneczny - zumba 10, 11 dni wiek 13-19

Nie masz pomysłu, jak zorganizować swoim dzieciom letni wypoczynek? Jeżeli tak, koniecznie sprawdź naszą ofertę na obozy młodzieżowe. Korzystając z oferty biura Almatur, masz gwarancję że każdy wybrany obóz młodzieżowy w kraju lub za granicą, będzie dokładnie taki, jaki wymarzyło sobie dziecko. Specjalizujemy się w organizacji niezapomnianych wakacji życia. Nasza bogata oferta usług turystycznych jest adresowana zarówno dla osób dorosłych, jak i młodzieży. Dla tej drugiej grupy przygotowane zostały letnie kolonie i obozy w Polsce, odbywające się w najciekawszych zakątkach kraju. Poznawaj razem z nami piękno i uroki Polski, odkrywając miejsca nieznane, urocze i tajemnicze. Jeżeli jednak cenisz sobie szerokie horyzonty i ciekawią cię miejsca poza granicami, organizujemy również obozy za granicą. Hiszpania, Włochy, Portugalia i wiele innych miejsc czeka na Ciebie, aby przedstawić ci wszystkie swoje zalety. Z profesjonalną opieką wychowawców, doświadczonymi kierowcami i najlepszymi autokarami, wakacje będą nie tylko przyjemne, ale bezpieczne i profesjonalnie zorganizowane.

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na ofertach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i ofert młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, oferty sportowe w Polsce i za granicą. Bogate oferty rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe oferty młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym ofertami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział oferty młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.