Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Obozy i kolonie Almatur 2020

LATO 2020 OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY ŁAZY WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO OBOZY MŁODZIEŻOWE W POLSCE OBOZY MŁODZIEŻOWE ZA GRANICĄ POTWIERDZONE WAKACJE 2020 II TURNUS PÓŁKOLONIE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje

Obozy młodzieżowe Kolonie

Obozy młodzieżowe
Polska
Bachorze - kolonia plastyczna Bachorze - kolonia plastyczna - Jezioro Charzykowskie 11 dni wiek 7-12
Bachorze - kolonia sportów wodnych Bachorze - kolonia sportów wodnych - Jezioro Charzykowskie 11 dni wiek 7-12
Bachorze - obóz artystyczny Bachorze - obóz artystyczny - Jezioro Charzykowskie 11 dni wiek 12-18
Bachorze - obóz sportów wodnych Bachorze - obóz sportów wodnych - Jezioro Charzykowskie 11 dni wiek 12-18
Berezka - obóz detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel Berezka - obóz detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel 8, 11 dni wiek 8-18
Berezka - obóz jazdy konnej Berezka - obóz jazdy konnej w Bieszczadach 8, 11 dni wiek 9-18
Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy w Górach Świętokrzyskich 11 dni wiek 7-16
Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy w Górach Świętokrzyskich 11 dni wiek 7-16
Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy w Górach Świętokrzyskich 11 dni wiek 7-16
Borek - obóz kartingowy Borek - obóz kartingowy koło Krakowa 11 dni wiek 12-16
Borek - obóz rekreacyjny Borek - obóz rekreacyjny koło Krakowa 11 dni wiek 8-16
Borne Sulinowo - obóz ASG komandos Borne Sulinowo - obóz ASG komandos na Pojezierzu Drawskim 8, 11 dni wiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon na Pojezierzu Drawskim 8, 11 dni wiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy na Pojezierzu Drawskim 8, 11 dni wiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego na Pojezierzu Drawskim 8, 11 dni wiek 14-18
Borne Sulinowo - obóz paintballowy Borne Sulinowo - obóz paintballowy na Pojezierzu Drawskim 8, 11 dni wiek 12-18
Borne Sulinowo - obóz wędkarski Borne Sulinowo - obóz wędkarski na Pojezierzu Drawskim 8, 11 dni wiek 12-18
Brenna - beskidzki rajd konny Brenna - beskidzki rajd konny w Beskidach 11 dni wiek 12-17
Brenna - jazda konna Brenna - jazda konna 11 dni wiek 10-16
Brenna - MultiBrenna Brenna - MultiBrenna 11 dni wiek 10-16
Byczyna - obóz archeologiczny Byczyna - obóz archeologiczny ziemia Opolska 8, 11 dni wiek 8-17
Byczyna - obóz artystyczny Byczyna - obóz artystyczny ziemia Opolska 8, 11 dni wiek 8-17
Byczyna - obóz RPG Byczyna - obóz RPG ziemia Opolska 8, 11 dni wiek 8-17
Byczyna - obóz rycerski Byczyna - obóz rycerski ziemia Opolska 8, 11 dni wiek 8-17
Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec nad morzem Bałtyckim 10, 11 dni wiek 10-18
Cetniewo - obóz rekreacyjny Cetniewo - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim 10, 11 dni wiek 10-18
Cetniewo - obóz siatkówki Cetniewo - obóz siatkówki nad morzem Bałtyckim 10, 11 dni wiek 12-18
Czaplinek - obóz Freestyle Football Czaplinek - obóz Freestyle Football nad jeziorem - Pojezierze Drawskie 8, 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz multisportowy Czaplinek - obóz multisportowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie 8, 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz rekreacyjny Czaplinek - obóz rekreacyjny nad jeziorem - Pojezierze Drawskie 8, 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz warsztaty wokalne Czaplinek - obóz warsztaty wokalne nad jeziorem - Pojezierze Drawskie 8, 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz windsurfingowy Czaplinek - obóz windsurfingowy nad jeziorem - Pojezierze Drawskie 8, 11 dni wiek 10-18
Czaplinek - obóz żeglarski Czaplinek - obóz żeglarski nad jeziorem - Pojezierze Drawskie 8, 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz fitness i sport Dąbki - obóz fitness i sport nad morzem Bałtyckim 8, 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz japoński Dąbki - obóz japoński nad morzem Bałtyckim 8, 11 dni wiek 12-18
Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy nad morzem Bałtyckim 8, 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz rekreacyjny Dąbki - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim 8, 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz taneczny Dąbki - obóz taneczny nad morzem Bałtyckim 8, 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz windsurfingowy Dąbki - obóz windsurfingowy nad morzem Bałtyckim 8, 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz zakręcone wakacje Dąbki - obóz zakręcone wakacje nad morzem Bałtyckim 8, 11 dni wiek 8-16
Dębogóra - Kolonia - Wakacje nad rozlewiskiem Dębogóra - Kolonia - Wakacje nad rozlewiskiem 11 dni wiek 7-11
Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids nad Bałtykiem 8, 11 dni wiek 8-13
Dziwnówek - obóz rekreacyjny Dziwnówek - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem 8, 11 dni wiek 10-18
Dźwirzyno - kolonia języka angielskiego Dźwirzyno - kolonia języka angielskiego nad Bałtykiem 8, 11 dni wiek 7-11
Dźwirzyno - kolonia plastyczna Dźwirzyno - kolonia plastyczna nad Bałtykiem 8, 11 dni wiek 7-11
Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna nad Bałtykiem 8, 11 dni wiek 7-11
Dźwirzyno - kolonia Sportowy MIX Dźwirzyno - kolonia Sportowy MIX 8, 11 dni wiek 7-11
Dźwirzyno - obóz języka angielskiego Dźwirzyno - obóz języka angielskiego nad Bałtykiem 8, 11 dni wiek 12-18
Dźwirzyno - obóz plastyczny Dźwirzyno - obóz plastyczny nad Bałtykiem 8, 11 dni wiek 12-18
Dźwirzyno - obóz rekreacyjny Dźwirzyno - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem 8, 11 dni wiek 12-18
Dźwirzyno - obóz Sportowy MIX Dźwirzyno - obóz Sportowy MIX 8, 11 dni wiek 12-18
Giby - obóz Świat 5 Przygód Giby - obóz Świat 6 Przygód - Suwalszczyzna 10, 11 dni wiek 9-18
Janów Lubelski - jazda konna Janów Lubelski - jazda konna 11 dni wiek 12-17
Janów Lubelski - kolonia motocross Janów Lubelski - kolonia motocross 11 dni wiek 7-12
Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy 11 dni wiek 14-17
Jarosławiec - Kolonia Rekreacyjna Jarosławiec - kolonia rekreacyjna nad Bałtykiem 9, 11 dni wiek 7-11
Jarosławiec - obóz Jazdy Konnej Jarosławiec - obóz jazdy konnej nad Bałtykiem 9, 11 dni wiek 7-18
Jarosławiec - obóz Rekreacyjny Jarosławiec - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem 9, 11 dni wiek 12-18
Jarosławiec - Szkółka Pływacka Jarosławiec - szkółka pływacka nad Bałtykiem 9, 11 dni wiek 7-18
Jastrzębia Góra - akademia języka angielskiego Jastrzębia Góra - akademia języka angielskiego 10, 11 dni wiek 10-16
Jastrzębia Góra - English Wave Summer Jastrzębia Góra - English Wave Summer 10, 11 dni wiek 12-16
Jastrzębia Góra - kolonia rozmaitości Jastrzębia Góra - kolonia rozmaitości 10, 11 dni wiek 7-11
Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim 10, 11 dni wiek 12-18
Jastrzębia Góra - obóz YouTuberski & TikTok Jastrzębia Góra - obóz YouTuberski & TikTok 10, 11 dni wiek 10-16
Karpacz - obóz języka niemieckiego Karpacz - obóz języka niemieckiego w górach 11 dni wiek 10-17
Karpacz - obóz Karkonosze Adventure Karpacz - obóz Karkonosze Adventure w górach 11 dni wiek 10-17
Karpacz - obóz rekreacyjny Karpacz - obóz rekreacyjny w górach 11 dni wiek 10-17
Kazimierz Dolny - obóz kinomaniaka Kazimierz Dolny - obóz kinomaniaka 11 dni wiek 13-17
Kazimierz Dolny - obóz reżysersko-filmowy Kazimierz Dolny - obóz reżysersko-filmowy 11 dni wiek 12-17
Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie 11 dni wiek 12-18
Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne 11 dni wiek 12-17
Kołobrzeg - Kolonia rekreacyjna Kołobrzeg - kolonia rekreacyjna nad Bałtykiem 9, 11 dni wiek 7-13
Kołobrzeg - obóz Jazdy Konnej Kołobrzeg - obóz jazdy konnej nad Bałtykiem 9, 11 dni wiek 8-18
Kołobrzeg - obóz Piłki Nożnej Kołobrzeg - obóz piłki nożnej nad Bałtykiem 9, 11 dni wiek 7-18
Kołobrzeg - obóz Pływacki Kołobrzeg - obóz pływacki nad Bałtykiem 9, 11 dni wiek 7-18
Kołobrzeg - obóz Rekreacyjny Kołobrzeg - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem 9, 11 dni wiek 13-18
Kołobrzeg - obóz Sportowy Kołobrzeg - obóz sportowy nad Bałtykiem 9, 11 dni wiek 10-18
Kołobrzeg - obóz Taneczny Kołobrzeg - obóz taneczny nad Bałtykiem 9, 11 dni wiek 7-18
Kołobrzeg - obóz Tenisa Ziemnego Kołobrzeg - obóz tenisa ziemnego nad Bałtykiem 9, 11 dni wiek 8-18
Kołobrzeg - obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne Kołobrzeg - obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne nad Bałtykiem 9, 11 dni wiek 7-18
Kortowo - FunFestival - Exclusive obóz j.angielskiego Kortowo - FunFestival - Exclusive obóz j.angielskiego 10, 11 dni wiek 14-18
Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy na Mazurach 10, 11 dni wiek 14-18
Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej na Mazurach 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego na Mazurach 10, 11 dni wiek 14-18
Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki na Mazurach 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny na Mazurach 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz muzyczny Kortowo - FunFestival - obóz muzyczny 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny na Mazurach 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki na Mazurach 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball na Mazurach 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego na Mazurach 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego na Mazurach 10, 11 dni wiek 12-18
Krynica Morska - kolonia rekreacyjna Krynica Morska - kolonia rekreacyjna - zatoka Gdańska 10, 11 dni wiek 8-11
Krynica Morska - obóz przygody Krynica Morska - obóz przygody - zatoka Gdańska 10, 11 dni wiek 8-15
Krynica Morska - obóz rekreacyjny Krynica Morska - obóz rekreacyjny - zatoka Gdańska 10, 11 dni wiek 12-18
Krynica Morska - obóz survival i paintball Krynica Morska - obóz survival i paintball - zatoka Gdańska 10, 11 dni wiek 12-18
Kudowa-Zdrój - obóz kulinarny Fit Kudowa-Zdrój - obóz kulinarny Fit 11 dni wiek 8-15
Kudowa-Zdrój - obóz Minecraft Kudowa-Zdrój - obóz Minecraft 11 dni wiek 8-15
Kudowa-Zdrój - obóz rekreacyjny Kudowa-Zdrój - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-15
Kudowa-Zdrój - szkółka pływacka Kudowa-Zdrój - szkółka pływacka 11 dni wiek 8-15
Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej 11 dni wiek 7-17
Lądek Zdrój - kolonia i obóz piłki nożnej Lądek Zdrój - kolonia i obóz piłki nożnej 11 dni wiek 7-17
Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17
Lesko SKI - 9 Przygód w 9 dni Lesko SKI - 9 Przygód w 9 dni 8, 11 dni wiek 8-18
Lesko SKI - Konwent Mangi i Anime Lesko SKI - konwent Mangi i Anime w Bieszczadach 8, 11 dni wiek 10-18
Lesko SKI - Paintball Lesko SKI - obóz paintballowy w Bieszczadach 8, 11 dni wiek 10-18
Lesko SKI - Pracownia Fotograficzna Lesko SKI - pracownia fotograficzna w Bieszczadach 8, 11 dni wiek 8-18
Lesko SKI - Survival Lesko SKI - Survival 8, 11 dni wiek 10-18
Lesko SKI - Z artystyczną duszą Lesko SKI - Z artystyczną duszą 8, 11 dni wiek 8-18
Łazy Mielno - obóz rekreacyjny Łazy Mielno - obóz rekreacyjny - wakacje nad polskim morzem 8, 11 dni wiek 10-18
Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie - wakacje nad polskim morzem 8, 11 dni wiek 8-13
Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu nad morzem 8, 11 dni wiek 12-15
Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu nad morzem 8, 11 dni wiek 15-18
Mierzyn - kolonia i obóz rowerowo-kajakowy Mierzyn - kolonia i obóz rowerowo-kajakowy w Puszczy Noteckiej 11 dni wiek 7-17
Mierzyn - kolonia i obóz wędkarski Mierzyn - kolonia i obóz wędkarski w Puszczy Noteckiej 11 dni wiek 7-18
Mierzyn- kolonia i obóz rekreacyjny Mierzyn- kolonia i obóz rekreacyjny w Puszczy Noteckiej 11 dni wiek 7-17
Mierzyn- kolonia i obóz survival i paintball Mierzyn- kolonia i obóz survival i paintball w Puszczy Noteckiej 11 dni wiek 7-18
Mrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi Mrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi wakacje nad morzem 8, 11 dni wiek 12-18
Mrzeżyno - obóz militarny ASG - Oddział Elitarny Mrzeżyno - obóz militarny ASG Oddział Elitarny wakacje nad morzem 8, 11 dni wiek 14-18
Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force wakacje nad morzem 8, 11 dni wiek 10-13
Mrzeżyno - obóz rekreacyjny Mrzeżyno - obóz rekreacyjny wakacje nad morzem 11 dni wiek 9-17
Mrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike Mrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike wakacje nad morzem 8, 11 dni wiek 10-18
Mrzeżyno- obóz militarny snajperski Mrzeżyno- obóz militarny snajperski wakacje nad morzem 8, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - kolonia Fitness Murzasichle - kolonia Fitness 8, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - kolonia języka angielskiego Murzasichle - kolonia języka angielskiego w Tatrach 8, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - kolonia plastyczna Murzasichle - kolonia plastyczna w Tatrach 8, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - kolonia rekreacyjna Murzasichle - kolonia rekreacyjna w Tatrach 8, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - kolonia robotyczna Murzasichle - kolonia robotyczna 8, 11 dni wiek 8-11
Murzasichle - obóz Adventure Murzasichle - obóz Adventure w Tatrach 8, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz Fitness Murzasichle - obóz Fitness 8, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz języka angielskiego Murzasichle - obóz języka angielskiego w Tatrach 8, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz paintballowy Murzasichle - obóz paintballowy w Tatrach 8, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz plastyczny Murzasichle - obóz plastyczny w Tatrach 8, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz rekreacyjny Murzasichle - obóz rekreacyjny w Tatrach 8, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - obóz robotyczny Murzasichle - obóz robotyczny 8, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - warsztaty fotograficzne Murzasichle - warsztaty fotograficzne w Tatrach 8, 11 dni wiek 12-18
Murzasichle - warsztaty wokalne Murzasichle - warsztaty wokalne w Tatrach 8, 11 dni wiek 10-18
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny - 11 dni Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny w górach 11 dni wiek 10-18
Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny - 8 dni Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny - 8 dni 8 dni wiek 10-18
Muszyna - obóz tenisowy Muszyna - obóz tenisowy w górach 8, 11 dni wiek 10-18
Niechorze - kolonia i obóz rekreacyjny Niechorze - kolonia i obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim 11 dni wiek 7-18
Niechorze - kolonie i obóz hulajnoga Niechorze - kolonie i obóz hulajnoga 11 dni wiek 7-18
Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu w górach 8, 11 dni wiek 7-17
Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiego Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiego w górach 8, 11 dni wiek 7-17
Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba w górach 8, 11 dni wiek 7-17
Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 11 dni Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 11 dni 11 dni wiek 13-18
Poddąbie - kolonie Akademia Rozmaitości Poddąbie - kolonie Akademia Rozmaitości 8, 11 dni wiek 6-12
Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) 8, 11 dni wiek 12-18
Poddąbie - obóz Wakacyjny active Poddąbie - obóz Wakacyjny active 8, 11 dni wiek 12-18
Pokrzywna - obóz Świat FIT&FUN Pokrzywna - obóz Świat FIT&FUN 8, 11 dni wiek 10-17
Pokrzywna - obóz Świat Paintballa Pokrzywna - obóz Świat Paintballa 8, 11 dni wiek 13-17
Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG 8, 11 dni wiek 12-17
Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów 8, 11 dni wiek 10-17
Ponik na Jurze - Extreme Camp Ponik na Jurze - Extreme Camp 8, 11 dni wiek 10-18
Ponik na Jurze - Mania Przetrwania Ponik na Jurze - Mania Przetrwania 8, 11 dni wiek 10-18
Ponik na Jurze - Mania Wspinania Ponik na Jurze - Mania Wspinania 8, 11 dni wiek 10-18
Ponik na Jurze - MultiMania Ponik na Jurze - MultiMania 8, 11 dni wiek 10-18
Ponik na Jurze - Off Road Ponik na Jurze - Off Road 8, 11 dni wiek 14-18
Poronin - kolonia i obóz aktorsko-wokalny Poronin - kolonia i obóz aktorsko-wokalny 11 dni wiek 10-18
Poronin - kolonia i obóz D.I.Y. Poronin - kolonia i obóz D.I.Y. 11 dni wiek 7-18
Poronin - kolonia i obóz Dance Camp Poronin - kolonia i obóz Dance Camp 11 dni wiek 7-18
Poronin - kolonia i obóz Fashion Camp Poronin - kolonia i obóz Fashion Camp 11 dni wiek 7-18
Poronin - kolonia i obóz Graffiti Camp Poronin - kolonia i obóz Graffiti Camp 11 dni wiek 7-18
Poronin - kolonia i obóz literacki Poronin - kolonia i obóz literacki 11 dni wiek 7-18
Puck - obóz windsurfingowy Puck - obóz windsurfingowy - zatoka Gdańska 10, 11 dni wiek 10-18
Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki 8, 11 dni wiek 9-17
Rowy - obóz plastyczny Rowy - obóz plastyczny 8, 11 dni wiek 9-17
Rowy - obóz rekreacyjny Rowy - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek 9-17
Rowy - obóz świat gier Rowy - obóz świat gier 8, 11 dni wiek 9-17
Rowy - TechCamp Rowy - TechCamp 8, 11 dni wiek 9-17
Ruciane Nida - Obóz żeglarski Ruciane Nida - Obóz żeglarski 10, 11 dni wiek 12-17
Spała - obóz ASG Spała - obóz ASG w centrum Polski 11 dni wiek 12-18
Świnoujście - Kolonia rekreacyjna Świnoujście - kolonia rekreacyjna nad morzem 9, 11 dni wiek 7-13
Świnoujście - obóz Języka Hiszpańskiego Świnoujście - obóz języka hiszpańskiego nad morzem 9, 11 dni wiek 7-18
Świnoujście - obóz MultiSPORT Świnoujście - obóz MultiSPORT nad morzem 9, 11 dni wiek 13-18
Świnoujście - obóz Odkrywamy Japonię Świnoujście - obóz Odkrywamy Japonię nad morzem 9, 11 dni wiek 7-18
Świnoujście - obóz Rekreacyjny Świnoujście - obóz rekreacyjny nad morzem 9, 11 dni wiek 14-18
Świnoujście - obóz Surfingowy Świnoujście - obóz surfingowy nad morzem 9, 11 dni wiek 13-18
Świnoujście - obóz Świat Mangi Świnoujście - obóz Świat Mangi nad morzem 9, 11 dni wiek 7-18
Świnoujście - obóz Tańca Nowoczesnego Świnoujście - obóz tańca nowoczesnego nad morzem 9, 11 dni wiek 7-18
Uniejów - obóz gamingowy Uniejów - obóz gamingowy dla młodzieży 8, 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz rekreacyjny Uniejów - obóz rekreacyjny dla młodzieży 8, 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz z Minecraftem Uniejów - obóz z Minecraftem dla młodzieży 8, 11 dni wiek 8-16
Ustka - kolonia i obóz rekreacyjny Ustka - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 11-17, 7-17
Ustka - kolonia i obóz wakacje z zumbą Ustka - kolonia i obóz wakacje z zumbą 11 dni wiek 11-17, 7-17
Ustka - obóz piłki nożnej Ustka - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 11-17, 7-17
Ustka - obóz siatkówki Ustka - obóz siatkówki 11 dni wiek 11-17, 7-17
Ustka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego Ustka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego 11 dni wiek 11-17, 7-17
Ustroń - RPG Caerbannog Ustroń - RPG Caerbannog 11 dni wiek 13-19
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Adrenaliny Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Adrenaliny 11 dni wiek 9-13
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci ASG Węgierska Górka - obóz Pasjonaci ASG 11 dni wiek 11-14
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci paintballa Węgierska Górka - obóz Pasjonaci paintballa 11 dni wiek 9-13
Węgierska Górka - obóz Piłkarska pasja Węgierska Górka - obóz Piłkarska pasja 11 dni wiek 9-13
Węgierska Górka - obóz Wodna pasja Węgierska Górka - obóz Wodna pasja 11 dni wiek 9-14
Wiączyń Dolny - obóz jazdy konnej Wiączyń Dolny - obóz jeździecki w centrum Polski 8, 11 dni wiek 10-17
Wiączyń Dolny - półkolonie Wiączyń Dolny - półkolonie w centrum Polski 6, 9 dni wiek 11-18
Zakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne Zakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne w górach 11 dni wiek 7-13
Zakopane - obóz Parki Wodne turnus VI Zakopane - obóz Parki Wodne turnus VI w górach 8 dni wiek 7-18
Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda w górach 11 dni wiek 12-18
Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne w górach 11 dni wiek 12-18
Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki w górach 11 dni wiek 12-18
Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód 8, 11 dni wiek 8-13
Zamrzenica - obóz ASG Zamrzenica - obóz ASG 8, 11 dni wiek 12-18
Zamrzenica - obóz wędkarski Zamrzenica - obóz wędkarski 8, 11 dni wiek 10-18
Zamrzenica - Sztuka Przetrwania Zamrzenica - Sztuka Przetrwania 8, 11 dni wiek 12-18
Zbrosławice - kurs jeździectwa Zbrosławice - kurs jeździectwa 8, 11 dni wiek 10-18
Zbrosławice - obóz angielski w siodle Zbrosławice - obóz angielski w siodle 11 dni wiek 10-18
Zbrosławice - obóz muzyczno-konny Zbrosławice - obóz muzyczno-konny 11 dni wiek 10-18

Zagranica
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp 10, 11 dni wiek 14-18
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp 11 dni wiek 14-18
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids Camp Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids Camp 10, 11 dni wiek 10-13
Chorwacja - Crikvenica - Obóz Adriatyk Water Camp Chorwacja - Crikvenica - Obóz Adriatyk Water Camp 11 dni wiek 14-18
Włochy - Cesenatico - kolonia  rekreacyjna Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 8-13
Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski 10, 11 dni wiek 8-13
Włochy - Cesenatico - kolonia windsurfingowe ABC Włochy - Cesenatico - kolonia windsurfingowe ABC 10, 11 dni wiek 11-13
Włochy - Cesenatico - obóz  rekreacyjny Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz język angielski Włochy - Cesenatico - obóz język angielski 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing 10, 11 dni wiek 14-18

Klub Urwisa
Polska
Dębogóra - Klub Urwisa - Wakacje nad rozlewiskiem Dębogóra - kolonia Wakacje nad rozlewiskiem dla najmłodszych 11 dni wiek 7-11
Dźwirzyno - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna dla najmłodszych nad Bałtykiem 8, 11 dni wiek 7-11
Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Plastyczna Jarosławiec - kolonia plastyczna dla dzieci 9, 11 dni wiek 7-11
Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Rekreacyjna Jarosławiec - kolonia rekreacyjna dla dzieci 9, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna w Tatrach 8, 11 dni wiek 7-11
Poddąbie - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości Poddąbie - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości 8, 11 dni wiek 6-12
Poddąbie - Klub Urwisa kolonia dla aktywnych Poddąbie - Klub Urwisa kolonia dla aktywnych 8, 11 dni wiek 6-12
Poronin - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości Poronin - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości 11 dni wiek 7-11
Węgierska Górka - Klub Urwisa Wakacje z Pasją Węgierska Górka - Klub Urwisa Wakacje z Pasją 11 dni wiek 7-11
Zakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda Zakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda w górach 8, 11 dni wiek 7-11
Zakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne Zakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne w górach 8, 11 dni wiek 7-11
Zakopane - Klub Urwisa kolonia z artystyczną duszą Zakopane - Klub Urwisa kolonia z artystyczną duszą w górach 8, 11 dni wiek 7-11

Obozy i kolonie to imprezy wyjazdowe dla dzieci i młodzieży szkolnej. Na tych wyjazdach każdy młody człowiek znajdzie coś dla siebie. Programy obozów i kolonii mogą być takie same ale zajęcia będą odbywały się z podziałem na grupy wiekowe. Realizacja tego samego programu w przypadku obozów będzie wymagała większego zaangażowania siły fizycznej bądź wyższych umiejętności niż na kolonii. Od wielu lat organizujemy wyjazdy dla dzieci i młodzieży - zapraszamy.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.