Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Zagranica Almatur 2020

LATO 2020 OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY ŁAZY WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Zagranica



Oferty Almatur Zagranica

Obozy młodzieżowe

Albania - Golem - obóz rekreacyjnyAlbania - Golem - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18
Anglia - London TripAnglia - London Trip6, 8 dniwiek 12-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&FunBułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun11 dniwiek 14-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot KatowiceBułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Katowice11, 12 dniwiek 14-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot WarszawaBułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Warszawa8 dniwiek 14-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - RekreacjaBułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - Rekreacja11 dniwiek 16-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot KatowiceBułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Katowice11, 12 dniwiek 14-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot WarszawaBułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Warszawa8 dniwiek 14-18
Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - RekreacjaBułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - Rekreacja11 dniwiek 13-15
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk CampChorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp10, 11 dniwiek 14-18
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness CampChorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp11 dniwiek 14-18
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids CampChorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids Camp10, 11 dniwiek 10-13
Chorwacja - Crikvenica - Obóz Adriatyk Water CampChorwacja - Crikvenica - Obóz Adriatyk Water Camp11 dniwiek 14-18
Cypr - Episkopi - Obóz rekreacyjnyCypr - Episkopi - Obóz rekreacyjny8 dniwiek 11-17
Cypr - Pyla - Obóz rekreacyjny EQCCypr - Pyla - Obóz rekreacyjny EQC8 dniwiek 12-18
Czarnogóra - Ulcinj - Obóz rekreacyjnyCzarnogóra - Ulcinj - Obóz rekreacyjny11 dniwiek 14-18
Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz języka niemieckiegoCzechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz języka niemieckiego11 dniwiek 10-18
Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjnyCzechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-18
Francja - Cap d'Esterel - obóz ABC nurkowaniaFrancja - Cap d'Esterel - obóz ABC nurkowania10 dniwiek 13-18
Francja - Cap d'Esterel - obóz fotograficznyFrancja - Cap d'Esterel - obóz fotograficzny10 dniwiek 13-18
Francja - Cap d'Esterel - obóz Poznaj FrancjęFrancja - Cap d'Esterel - obóz Poznaj Francję10 dniwiek 13-18
Francja - Cap d'Esterel - obóz rekreacyjnyFrancja - Cap d'Esterel - obóz rekreacyjny10 dniwiek 13-18
Francja - Paryż - obóz rekreacyjnyFrancja - Paryż - obóz rekreacyjny8 dniwiek 12-18
Grecja - Peloponez - obóz rekreacyjno-objazdowyGrecja - Peloponez - obóz rekreacyjno-objazdowy13 dniwiek 13-18
Grecja - Skotina - J. AngielskiGrecja - Skotina - J. Angielski13 dniwiek 14-17
Grecja - Skotina - obóz rekreacyjnyGrecja - Skotina - obóz rekreacyjny13 dniwiek 13-18
Grecja - Tolo - obóz rekreacyjnyGrecja - Tolo - obóz rekreacyjny8 dniwiek 13-18
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz ABC nurkowaniaHiszpania - Lloret de Mar - obóz ABC nurkowania8 dniwiek 14-18
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz ABC nurkowaniaHiszpania - Lloret de Mar - obóz ABC nurkowania10 dniwiek 14-18
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz fotograficznyHiszpania - Lloret de Mar - obóz fotograficzny10 dniwiek 14-18
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz hiszpańskiegoHiszpania - Lloret de Mar - obóz hiszpańskiego8 dniwiek 14-18
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz hiszpańskiegoHiszpania - Lloret de Mar - obóz hiszpańskiego10 dniwiek 14-18
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjnyHiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny8 dniwiek 14-18
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjnyHiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny10 dniwiek 14-18
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz siatkówkiHiszpania - Lloret de Mar - obóz siatkówki8 dniwiek 14-18
Hiszpania - Lloret de Mar - obóz siatkówki plażowejHiszpania - Lloret de Mar - obóz siatkówki plażowej10 dniwiek 14-18
Macedonia - Sveti Stefan - obóz rekreacyjnyMacedonia - Sveti Stefan - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-18
Malta - Gzira - Obóz rekreacyjnyMalta - Gzira - Obóz rekreacyjny8 dniwiek 12-19
Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny - British SchoolMalta - Gzira - Obóz rekreacyjny - British School8 dniwiek 12-18
Malta - Gzira - obóz rekreacyjny z językiem angielskimMalta - Gzira - obóz rekreacyjny z językiem angielskim8 dniwiek 12-18
USA - East Coast TripUSA - East Coast Trip10 dniwiek 14-18
Węgry - Hajduszoboszlo Węgierskie wakacjeWęgry - Hajduszoboszlo Węgierskie wakacje10 dniwiek 10-14
Włochy - Cesenatico - kolonia  rekreacyjnaWłochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna10, 11 dniwiek 8-13
Włochy - Cesenatico - kolonia język angielskiWłochy - Cesenatico - kolonia język angielski10, 11 dniwiek 8-13
Włochy - Cesenatico - kolonia język włoskiWłochy - Cesenatico - kolonia język włoski10, 11 dniwiek 8-13
Włochy - Cesenatico - kolonia plastyczne inspiracjeWłochy - Cesenatico - kolonia plastyczne inspiracje10, 11 dniwiek 8-13
Włochy - Cesenatico - kolonia sport to zdrowieWłochy - Cesenatico - kolonia sport to zdrowie10, 11 dniwiek 10-13
Włochy - Cesenatico - kolonia taneczne pasjeWłochy - Cesenatico - kolonia taneczne pasje10, 11 dniwiek 8-13
Włochy - Cesenatico - kolonia windsurfingowe ABCWłochy - Cesenatico - kolonia windsurfingowe ABC10, 11 dniwiek 11-13
Włochy - Cesenatico - obóz  rekreacyjnyWłochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny10, 11 dniwiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz język angielskiWłochy - Cesenatico - obóz język angielski10, 11 dniwiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz język włoskiWłochy - Cesenatico - obóz język włoski10, 11 dniwiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz plastyczne inspiracjeWłochy - Cesenatico - obóz plastyczne inspiracje10, 11 dniwiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz sport to zdrowieWłochy - Cesenatico - obóz sport to zdrowie10, 11 dniwiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz taneczne pasjeWłochy - Cesenatico - obóz taneczne pasje10, 11 dniwiek 14-18
Włochy - Cesenatico - obóz windsurfingWłochy - Cesenatico - obóz windsurfing10, 11 dniwiek 14-18
Włochy - Rimini - kolonia języka angielskiegoWłochy - Rimini - kolonia języka angielskiego10, 11 dniwiek 11-14
Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaksWłochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks10, 11 dniwiek 11-14
Włochy - Rimini - obóz języka angielskiegoWłochy - Rimini - obóz języka angielskiego10, 11 dniwiek 15-18
Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach discoWłochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco10, 11 dniwiek 15-18

Klub Młodego Podróżnika

Chorwacja - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Chorwację - obózChorwacja - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Chorwację - obóz9 dniwiek 14-18
Czarnogóra, Albania, Macedonia, Serbia - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Bałkany - obózCzarnogóra, Albania, Macedonia, Serbia - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Bałkany - obóz10 dniwiek 14-18
Francja, Anglia - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - Paryż, Londyn - obózFrancja, Anglia - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - Paryż, Londyn - obóz8 dniwiek 12-18
Gruzja - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Gruzję - ObózGruzja - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Gruzję - Obóz11 dniwiek 14-18
Luksemburg, Belgia, Holandia, Niemcy - Poznajemy Europejskie Stolice obózLuksemburg, Belgia, Holandia, Niemcy - Poznajemy Europejskie Stolice obóz8 dniwiek 14-18
Turcja - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Turcję - ObózTurcja - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Turcję - Obóz14 dniwiek 14-18
Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - obóz języka angielskiegoWęgry, Słowacja, Austria, Czechy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - obóz języka angielskiego10 dniwiek 14-18
Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - obóz języka niemieckiegoWęgry, Słowacja, Austria, Czechy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - obóz języka niemieckiego10 dniwiek 14-18
Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - obóz rekreacyjnyWęgry, Słowacja, Austria, Czechy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - obóz rekreacyjny10 dniwiek 14-18
Włochy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Kampanię i Rzym - obózWłochy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Kampanię i Rzym - obóz10 dniwiek 14-18
Włochy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Toskanię i Ligurię - obózWłochy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Toskanię i Ligurię - obóz10 dniwiek 14-18

Wycieczki

Austria - Panorama SalzburgaAustria - Panorama Salzburga4 dni
Austria - Smaki TyroluAustria - Smaki Tyrolu7 dni
Austria,  Niemcy - Zamki Ludwika IIAustria, Niemcy - Zamki Ludwika II7 dni
Austria, Słowacja - Wiedeń i okoliceAustria, Słowacja - Wiedeń i okolice4 dni
Białoruś - Białoruski rekonesansBiałoruś - Białoruski rekonesans8 dni
Białoruś - Białoruskie sentymentyBiałoruś - Białoruskie sentymenty9 dni
Bośnia i Hercegowina, Serbia, Czarnogóra - Bałkańska naturaBośnia i Hercegowina, Serbia, Czarnogóra - Bałkańska natura11 dni
Bułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeżaBułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeża11 dni
Chorwacja - Dalmatyńskie wyspyChorwacja - Dalmatyńskie wyspy9 dni
Chorwacja - Smaki DalmacjiChorwacja - Smaki Dalmacji7 dni
Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk TourChorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour9 dni
Chorwacja, Włochy - Wokół IstriiChorwacja, Włochy - Wokół Istrii7 dni
Czechy - Czeskie perełkiCzechy - Czeskie perełki4 dni
Czechy - Nie tylko PragaCzechy - Nie tylko Praga4 dni
Czechy - Weekend w PradzeCzechy - Weekend w Pradze3 dni
Czechy - Z wizytą na MorawachCzechy - Z wizytą na Morawach2 dni
Francja - Paryż i zamkiFrancja - Paryż i zamki7 dni
Francja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna IberiadaFrancja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada16 dni
Grecja - Akropolis TourGrecja - Akropolis Tour9 dni
Grecja - Grecja dla senioraGrecja - Grecja dla seniora9 dni
Grecja - Zorba, wino i Ty!Grecja - Zorba, wino i Ty!11 dni
Hiszpania - Długi weekend w BarcelonieHiszpania - Długi weekend w Barcelonie5 dni
Hiszpania - Flamenco showHiszpania - Flamenco show10 dni
Hiszpania dla senioraHiszpania dla seniora9 dni
Islandia - Spektakle naturyIslandia - Spektakle natury5 dni
Lichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska krainaLichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina7 dni
Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic TourLitwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour8 dni
Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia - Bałtyckie białe noceLitwa, Łotwa, Estonia, Finlandia - Bałtyckie białe noce9 dni
Litwa, Łotwa, Estonia, Rosja - Nadbałtycka przygodaLitwa, Łotwa, Estonia, Rosja - Nadbałtycka przygoda6 dni
Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój BeneluxuLuksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu7 dni
Łotwa - Estonia - Finlandia - Rosja - Rejs do PetersburgaŁotwa - Estonia - Finlandia - Rosja - Rejs do Petersburga8 dni
Mołdawia, Rumunia - (W)inna MołdawiaMołdawia, Rumunia - (W)inna Mołdawia9 dni
Niemcy - Malownicza SaksoniaNiemcy - Malownicza Saksonia4 dni
Rosja - Rosyjskie Perły: Petersburg i MoskwaRosja - Rosyjskie Perły: Petersburg i Moskwa9 dni
Rumunia - Perły KarpatRumunia - Perły Karpat9 dni
Rumunia - Śladami DrakuliRumunia - Śladami Drakuli7 dni
Rumunia - Tajemnicza RumuniaRumunia - Tajemnicza Rumunia11 dni
Serbia - Serbia na weekendSerbia - Serbia na weekend4 dni
Serbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaikaSerbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika11 dni
Serbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarbySerbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby11 dni
Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne BałkanySerbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany9 dni
Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne BałkanySerbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany11 dni
Słowacja - Weekend na SłowacjiSłowacja - Weekend na Słowacji3 dni
Słowenia - Barwy SłoweniiSłowenia - Barwy Słowenii7 dni
Słowenia - Zachwycająca SłoweniaSłowenia - Zachwycająca Słowenia4 dni
Słowenia, Chorwacja - Adriatyk Tour dla wygodnychSłowenia, Chorwacja - Adriatyk Tour dla wygodnych9 dni
Słowenia, Chorwacja - Powiew AdriatykuSłowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku7 dni
Szwajcaria - Szwajcarskie specjałySzwajcaria - Szwajcarskie specjały9 dni
Szwajcaria, Francja, Niemcy - Wzdłuż Renu i MozeliSzwajcaria, Francja, Niemcy - Wzdłuż Renu i Mozeli7 dni
Szwecja, Norwegia, Dania - Kraina fiordówSzwecja, Norwegia, Dania - Kraina fiordów9 dni
Turcja - Bajkowa KapadocjaTurcja - Bajkowa Kapadocja11 dni
Turcja - Odkrywamy TurcjęTurcja - Odkrywamy Turcję14 dni
Ukraina - Kozacka wyprawaUkraina - Kozacka wyprawa7 dni
Ukraina - Lwów i Złota PodkowaUkraina - Lwów i Złota Podkowa4 dni
Ukraina - Podróż na kresyUkraina - Podróż na kresy9 dni
Ukraina - Weekend w Kijowie i CzarnobyluUkraina - Weekend w Kijowie i Czarnobylu5 dni
Ukraina, Turcja - Dwa kroki na WschódUkraina, Turcja - Dwa kroki na Wschód4 dni
Węgry - Nie tylko BudapesztWęgry - Nie tylko Budapeszt4 dni
Węgry - Tokaj, czardasz i termyWęgry - Tokaj, czardasz i termy4 dni
Węgry - Weekend w BudapeszcieWęgry - Weekend w Budapeszcie3 dni
Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stoliceWęgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice4 dni
Wielka Brytania - Angielska esencjaWielka Brytania - Angielska esencja7 dni
Wielka Brytania - Whisky, zamki i BeatlesiWielka Brytania - Whisky, zamki i Beatlesi9 dni
Włochy - Alpejskie jezioraWłochy - Alpejskie jeziora7 dni
Włochy - Capri TourWłochy - Capri Tour9 dni
Włochy - Giro di ItaliaWłochy - Giro di Italia14 dni
Włochy - Na kraniec włoskiego obcasaWłochy - Na kraniec włoskiego obcasa9 dni
Włochy - Roma TourWłochy - Roma Tour7 dni
Włochy - Toscana TourWłochy - Toscana Tour7 dni
Włochy - Toskania i Cinque TerreWłochy - Toskania i Cinque Terre9 dni
Włochy - Venezia TourWłochy - Venezia Tour6 dni
Włochy - Viva ItaliaWłochy - Viva Italia7 dni
Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeżeWłochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże9 dni
Włochy, Francja, Hiszpania - Śródziemnomorskie perłyWłochy, Francja, Hiszpania - Śródziemnomorskie perły11 dni

Egzotyczne wycieczki

Boliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby InkówBoliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków17 dni
Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki PołudniowejChile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej16 dni
Chiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy AzjiChiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji17 dni
Gruzja - Morze Czarne i KaukazGruzja - Morze Czarne i Kaukaz11 dni
Gruzja, Armenia - Piękno ZakaukaziaGruzja, Armenia - Piękno Zakaukazia10 dni
Indie - Nepal - Bhutan -  Indie i dwa podniebne królestwaIndie - Nepal - Bhutan - Indie i dwa podniebne królestwa17 dni
Indie - Pięć pereł IndiiIndie - Pięć pereł Indii11 dni
Japonia - Druga natura JaponiiJaponia - Druga natura Japonii11 dni
Japonia - Dwie wyspy SamurajówJaponia - Dwie wyspy Samurajów14 dni
Japonia - Japoński wachlarzJaponia - Japoński wachlarz8 dni
Kanada, USA - Dwie strony Ameryki PółnocnejKanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej17 dni
Kazachstan, Kirgistan - W stepach szerokichKazachstan, Kirgistan - W stepach szerokich11 dni
Mongolia - Jurty na GobiMongolia - Jurty na Gobi10 dni
Namibia - RPA - Druga twarz AfrykiNamibia - RPA - Druga twarz Afryki15 dni
Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie ZiemiNowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi19 dni
Rosja - Kolej na SyberięRosja - Kolej na Syberię11 dni
Rosja - Rejs rzeką WołgąRosja - Rejs rzeką Wołgą12 dni
RPA, Suazi, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów AfrykiRPA, Suazi, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki16 dni
Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotycznySingapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny14 dni
Tajlandia, Laos, Wietnam - Trzy kraje, sto krajobrazówTajlandia, Laos, Wietnam - Trzy kraje, sto krajobrazów16 dni
Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów AzjiTajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji18 dni
Tajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastówTajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastów15 dni
USA - Dwa gorące stanyUSA - Dwa gorące stany11 dni
Zjednoczone Emiraty Arabskie - Oczekuj NieoczekiwanegoZjednoczone Emiraty Arabskie - Oczekuj Nieoczekiwanego8 dni

Wczasy

Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Delibab****Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Delibab****10 dni
Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Garden*** pok 2 lub 3 osWęgry - Hajduszoboszlo - Hotel Garden*** pok 2 lub 3 os10 dni
Węgry - Hajduszoboszlo - Ośrodek Wypoczynkowy Siesta**Węgry - Hajduszoboszlo - Ośrodek Wypoczynkowy Siesta**10 dni
Włochy - Val di Sole - Family Hotel Michela***S (NA ZAPYTANIE)Włochy - Val di Sole - Family Hotel Michela***S (NA ZAPYTANIE)8 dni
Włochy - Val di Sole - Liberty Hotel Male***S (NA ZAPYTANIE)Włochy - Val di Sole - Liberty Hotel Male***S (NA ZAPYTANIE)7, 8 dni

Kursy językowe

Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z KatowicAnglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Katowic15 dniwiek 14-17
Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z PoznaniaAnglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Poznania15 dniwiek 14-17
Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z WarszawyAnglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Warszawy15, 22 dniwiek 14-17
Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - Wylot z KatowicAnglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - Wylot z Katowic15 dniwiek 17-99
Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - Wylot z PoznaniaAnglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - Wylot z Poznania15 dniwiek 17-99
Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - Wylot z WarszawyAnglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - Wylot z Warszawy15, 22 dniwiek 17-99
Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI - Wylot z KatowicAnglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI - Wylot z Katowic15 dniwiek 16-99
Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI - Wylot z PoznaniaAnglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI - Wylot z Poznania15 dniwiek 16-99
Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI - wylot z WarszawyAnglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI - wylot z Warszawy15, 22 dniwiek 16-99
Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Campus LALAnglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL15 dniwiek 12-18
Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Campus PLUSAnglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Campus PLUS15 dniwiek 12-18
Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z KatowicAnglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Katowic15 dniwiek 12-17
Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z PoznaniaAnglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Poznania15 dniwiek 12-17
Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z WarszawyAnglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Warszawy15, 22 dniwiek 12-17
Anglia - Crowthorne - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence + Sport Academy PLUSAnglia - Crowthorne - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence + Sport Academy PLUS15 dniwiek 12-18
Anglia - Hastings - kurs j. angielskiego Junior Family EFLAnglia - Hastings - kurs j. angielskiego Junior Family EFL8 dniwiek 12-17
Anglia - Hastings - kurs j. angielskiego Junior Family EFL - Wylot z KatowicAnglia - Hastings - kurs j. angielskiego Junior Family EFL - Wylot z Katowic15 dniwiek 12-18
Anglia - Hastings - kurs j. angielskiego Junior Family EFL - Wylot z WarszawyAnglia - Hastings - kurs j. angielskiego Junior Family EFL - Wylot z Warszawy15 dniwiek 12-18
Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family CESAnglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family CES15 dniwiek 16-99
Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Junior Campus LALAnglia - Londyn - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL15 dniwiek 12-18
Anglia - Londyn Kingston - kurs j. angielskiego Junior Campus PLUSAnglia - Londyn Kingston - kurs j. angielskiego Junior Campus PLUS15, 22 dniwiek 13-18
Anglia - Nottingham - kurs j. angielskiego Adult Family NLAAnglia - Nottingham - kurs j. angielskiego Adult Family NLA15 dniwiek 16-99
Anglia - Nottingham - kurs j. angielskiego Junior Family NLAAnglia - Nottingham - kurs j. angielskiego Junior Family NLA15 dniwiek 12-17
Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z PoznaniaAnglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z Poznania15 dniwiek 16-99
Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z WarszawyAnglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z Warszawy15, 22 dniwiek 16-99
Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - Wylot z PoznaniaAnglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - Wylot z Poznania15 dniwiek 14-18
Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - Wylot z WarszawyAnglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - Wylot z Warszawy15, 22 dniwiek 14-18
Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CESAnglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES15 dniwiek 12-18
Anglia - Winchester - kurs j. angielskiego Junior Family ENAnglia - Winchester - kurs j. angielskiego Junior Family EN15 dniwiek 11-19
Austria - Wiedeń - kurs języka angielskiegoAustria - Wiedeń - kurs języka angielskiego10 dniwiek 12-18
Austria - Wiedeń - kurs języka niemieckiegoAustria - Wiedeń - kurs języka niemieckiego10 dniwiek 12-18
Cypr - Episkopi - kurs j. angielskiego Junior Residence EICCypr - Episkopi - kurs j. angielskiego Junior Residence EIC8 dniwiek 11-17
Cypr - Pyla - kurs j. angielskiego Junior Residence EQCCypr - Pyla - kurs j. angielskiego Junior Residence EQC8 dniwiek 13-18
Malta  - Pembroke - kurs j. angielskiego Junior Residence IELSMalta - Pembroke - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS8, 15, 22 dniwiek 13-18
Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Adult CampusMalta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Adult Campus15 dniwiek 18-99
Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Junior CampusMalta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Junior Campus15, 22 dniwiek 14-19
Malta - Mosta - kurs j. angielskiego Junior Residence ESLMalta - Mosta - kurs j. angielskiego Junior Residence ESL8, 15, 22 dniwiek 11-18
Malta - Pembroke - kurs j. angielskiego Junior Family IELSMalta - Pembroke - kurs j. angielskiego Junior Family IELS8, 15, 22 dniwiek 14-18
Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Kids Residence IELSMalta - Sliema - kurs j. angielskiego Kids Residence IELS15 dniwiek 10-13
Malta - St. Julians - kurs j. angielskiego MA Adult FamilyMalta - St. Julians - kurs j. angielskiego MA Adult Family8, 15, 22 dniwiek 18-99
Malta - St. Julians - kurs j. angielskiego MA Adult ResidenceMalta - St. Julians - kurs j. angielskiego MA Adult Residence8, 15, 22 dniwiek 18-99
Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego  intensywnyNiemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego intensywny14 dniwiek 12-18
Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego  standardowyNiemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego standardowy14 dniwiek 12-18
Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego dla studentówNiemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego dla studentów14 dniwiek 19-25
Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego maturalnyNiemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego maturalny14 dniwiek 15-18
Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Adult Family CESSzkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Adult Family CES15 dniwiek 17-99
Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Family CESSzkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Family CES15 dniwiek 14-18
Szkocja - Stirling - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence PLUSSzkocja - Stirling - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence PLUS15 dniwiek 12-18
USA - Los Angeles - kurs j. angielskiego Junior Campus PLUSUSA - Los Angeles - kurs j. angielskiego Junior Campus PLUS16 dniwiek 13-18
USA - Nowy Jork - kurs j. angielskiego Junior Campus LALUSA - Nowy Jork - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL16 dniwiek 12-18

Kursy językowe indywidualne

Anglia - Londyn - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+Anglia - Londyn - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+15, 22 dni
Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego akademik ACTILINGUA - wiek: 16-19Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego akademik ACTILINGUA - wiek: 16-1914, 21, 28 dni
Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego campus ACTILINGUA - wiek: 12-17Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego campus ACTILINGUA - wiek: 12-1714, 21 dni
Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny ACTILINGUA - wiek: 16+Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny ACTILINGUA - wiek: 16+14, 21, 28 dni
Francja - Paryż - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny SPRACHCAFFE - wiek: 15-21 latFrancja - Paryż - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny SPRACHCAFFE - wiek: 15-21 lat14, 21, 28 dni
Francja - Rouen - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny FRENCH IN NORMANDY-wiek: 16+Francja - Rouen - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny FRENCH IN NORMANDY-wiek: 16+14, 21, 28 dni
Hiszpania - Barcelona - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+Hiszpania - Barcelona - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+14, 21, 28 dni
Hiszpania - Madryt - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+Hiszpania - Madryt - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+14, 21, 28 dni
Hiszpania - Sewilla - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+Hiszpania - Sewilla - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+14, 21, 28 dni
Irlandia - Dublin - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+Irlandia - Dublin - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+15, 22, 29 dni
Kanada - Montreal - indywidualny kurs j. francuskiego/angielskiego Adult Family EC - wiek 16+Kanada - Montreal - indywidualny kurs j. francuskiego/angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
Kanada - Toronto - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+Kanada - Toronto - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
Kanada - Vancouver - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+Kanada - Vancouver - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
Łotwa - Ryga - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+Łotwa - Ryga - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+15, 22, 29 dni
Niemcy - Augsburg - indywidualny wakacyjny kurs j. niemieckiego rezydencja ASTUR - wiek: 12-17Niemcy - Augsburg - indywidualny wakacyjny kurs j. niemieckiego rezydencja ASTUR - wiek: 12-1715, 22, 29 dni
Niemcy - Augsburg - indywidualny wakacyjny kurs j. niemieckiego rodziny ASTUR - wiek: 12-17Niemcy - Augsburg - indywidualny wakacyjny kurs j. niemieckiego rodziny ASTUR - wiek: 12-1715, 22, 29 dni
Niemcy - Berlin - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+Niemcy - Berlin - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+14, 21, 28 dni
Niemcy - Frankfurt - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny SPRACHCAFFE - wiek: 14-21 latNiemcy - Frankfurt - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny SPRACHCAFFE - wiek: 14-21 lat14, 21, 28 dni
Niemcy - Kolonia - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+Niemcy - Kolonia - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+14, 21, 28 dni
Niemcy - Monachium - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+Niemcy - Monachium - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+14, 21, 28 dni
Rosja - Moskwa - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+Rosja - Moskwa - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+15, 22, 29 dni
Rosja - Sankt Petersburg - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+Rosja - Sankt Petersburg - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+15, 22, 29 dni
Szkocja - Edynburg - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+Szkocja - Edynburg - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+15, 22 dni
USA - Boston - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+USA - Boston - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
USA - Los Angeles - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+USA - Los Angeles - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
USA - Miami - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+USA - Miami - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
USA - Nowy Jork - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+USA - Nowy Jork - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
USA - San Francisco - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+USA - San Francisco - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+15, 22 dni
USA - Washington DC - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 18+USA - Washington DC - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 18+15, 22 dni
Włochy - Mediolan - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+Włochy - Mediolan - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+14, 21, 28 dni
Włochy - Rzym - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+Włochy - Rzym - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+14, 21, 28 dni

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.