Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18 sb. 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Obozy młodzieżowe Tematyczne Almatur 2019

OFERTA LATO 2019 OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY ŁAZY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje
Strona główna

Obozy młodzieżowe

Tematyczne



Obozy młodzieżowe Tematyczne

Obozy młodzieżowe
Polska
Berezka - obóz detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel Berezka - obóz detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel 11 dni wiek 8-18
Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy w Górach Świętokrzyskich 11 dni wiek 7-16
Borne Sulinowo - obóz wędkarski Borne Sulinowo - obóz wędkarski na Pojezierzu Drawskim 11 dni wiek 12-18
Byczyna - obóz archeologiczny Byczyna - obóz archeologiczny ziemia Opolska 11 dni wiek 8-17
Częstochowa - obóz robotyki Techno Camp Częstochowa - obóz robotyki Techno Camp 11 dni wiek 10-18
Janów Lubelski - kolonia motocross Janów Lubelski - kolonia motocross 11 dni wiek 7-12
Janów Lubelski - kolonia motocross, zakwaterowanie w domkach Janów Lubelski - kolonia motocross, zakwaterowanie w domkach 11 dni wiek 7-12
Kazimierz Dolny - obóz detektywistyczny Kazimierz Dolny - obóz detektywistyczny 11 dni wiek 12-17
Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny na Mazurach 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz YouTuberski Kortowo - FunFestival - obóz YouTuberski na Mazurach 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - kolonia kulinarna Kortowo - kolonia kulinarna na Mazurach 10, 11 dni wiek 8-11
Kortowo - kolonia YouTuberska Kortowo - kolonia YouTuberska na Mazurach 10, 11 dni wiek 8-11
Krasiejów - obóz młodego odkrywcy Krasiejów - obóz młodego odkrywcy 11 dni wiek 10-14
Krasiejów - obóz programisty i konstruktora lego Krasiejów - obóz programisty i konstruktora lego 11 dni wiek 10-14
Lesko SKI - obóz konwent Mangi i Anime Lesko SKI - konwent Mangi i Anime w Bieszczadach 11 dni wiek 10-19
Mierzyn - kolonia i obóz wędkarski Mierzyn - kolonia i obóz wędkarski w Puszczy Noteckiej 11 dni wiek 7-17
Mrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi Mrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi wakacje nad morzem 11 dni wiek 12-18
Mrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike Mrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike wakacje nad morzem 11 dni wiek 10-18
Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia w Tatrach 11 dni wiek 12-18
Ponik - Off Road Ponik - Off Road 11 dni wiek 14-18
Ponik - Qudowi Maniacy Ponik - Qudowi Maniacy 11 dni wiek 14-18
Poronin - kolonia i obóz D.I.Y. Poronin - kolonia i obóz D.I.Y. 11 dni wiek 7-18
Poronin - kolonia i obóz Fashion Camp Poronin - kolonia i obóz Fashion Camp 11 dni wiek 7-18
Rowy - obóz świat gier Rowy - obóz świat gier 11 dni wiek 9-17
Rowy - TechCamp obóz drony i hoverboard Rowy - TechCamp obóz drony i hoverboard 11 dni wiek 9-17
Rowy - TechCamp obóz drony i konsole Rowy - TechCamp obóz drony i konsole 11 dni wiek 9-17
Rowy - TechCamp obóz hoverboard i konsole Rowy - TechCamp obóz hoverboard i konsole 11 dni wiek 9-17
Rowy - TechCamp obóz roboty lego i drony Rowy - TechCamp obóz roboty lego i drony 11 dni wiek 9-17
Rowy - TechCamp obóz roboty lego i hoverboard Rowy - TechCamp obóz roboty lego i hoverboard 11 dni wiek 9-17
Rowy - TechCamp obóz roboty lego i konsole Rowy - TechCamp obóz roboty lego i konsole 11 dni wiek 9-17
Świnoujście - obóz Odkrywamy Japonię Świnoujście - obóz Odkrywamy Japonię nad morzem 11 dni wiek 8-18
Świnoujście - obóz Świat Mangi Świnoujście - obóz Świat Mangi nad morzem 11 dni wiek 8-18
Uniejów - obóz gamingowy Uniejów - obóz gamingowy dla młodzieży 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz Gwiezdny Uniejów - obóz Gwiezdny dla młodzieży 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz majsterkowicza Uniejów - obóz majsterkowicza dla młodzieży 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz Roboty i Spółka Uniejów - obóz Roboty i Spółka dla młodzieży 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz z Minecraftem Uniejów - obóz z Minecraftem dla młodzieży 11 dni wiek 8-16
Uniejów - obóz Zostań Youtuberem Uniejów - obóz Zostań Youtuberem dla młodzieży 11 dni wiek 10-16
Ustroń - RPG Caerbannog Ustroń - RPG Caerbannog 11 dni wiek 13-19
Zamrzenica - kolonia Mały Farmer Zamrzenica - kolonia Mały Farmer 11 dni wiek 8-13
Zamrzenica - obóz wędkarski Zamrzenica - obóz wędkarski 11 dni wiek 10-18

Obozy tematyczne to takie z różnymi tematami. Czy to aby na sto procent właśnie to. Ano tak. Przyjmijmy, że w słowie tematyczne zawarte są różne tematy, których nie da się umieścić pod inną nazwą lub nie pasują do innych tematów. Wyjedź z nami i sprawdź nas.
Obozy młodzieżowe, a cóż to takiego. Obóz kojarzy nam się z harcerstwem i podobnymi rzeczami. Ale to nie do końca tak jak Państwo myślicie. Pod nazwą obozy rozumiemy pewne zgrupowanie młodych ludzi, którzy już wyrośli z kolonii. Obozy to młodzież zainteresowana nauką w wybranej dyscyplinie mało dostępnej w normalnym życiu. Na obozach ich uczestnicy poznają tajniki różnych dyscyplin sportu ale niekoniecznie tylko sportu.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.