Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Oferty letnie Obozy i kolonie Rekreacyjne Almatur 2020

LATO 2020 OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY ŁAZY WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO OBOZY MŁODZIEŻOWE W POLSCE OBOZY MŁODZIEŻOWE ZA GRANICĄ PÓŁKOLONIE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje
Strona główna

Obozy młodzieżowe Kolonie

Rekreacyjne



Obozy młodzieżowe Kolonie Rekreacyjne

Obozy młodzieżowe
Polska
Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy w Górach Świętokrzyskich 11 dni wiek 7-16
Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego na Pojezierzu Drawskim 8, 11 dni wiek 14-18
Cetniewo - obóz rekreacyjny Cetniewo - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim 10, 11 dni wiek 10-18
Ciechocinek - pobyt sanatoryjny odchudzająco-rehabilitacyjny Ciechocinek - pobyt sanatoryjny odchudzająco-rehabilitacyjny 11 dni wiek 10-16
Ciechocinek - pobyt sanatoryjny wady postawy i narządów ruchu Ciechocinek - pobyt sanatoryjny wady postawy i narządów ruchu 11 dni wiek 10-16
Ciechocinek - pobyt sanatoryjny z problemami górnych dróg oddechowych Ciechocinek - pobyt sanatoryjny z problemami górnych dróg oddechowych 11 dni wiek 10-16
Czaplinek - obóz rekreacyjny Czaplinek - obóz rekreacyjny nad jeziorem - Pojezierze Drawskie 8, 11 dni wiek 10-18
Dąbki - obóz japoński Dąbki - obóz japoński nad morzem Bałtyckim 8, 11 dni wiek 12-18
Dąbki - obóz rekreacyjny Dąbki - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim 8, 11 dni wiek 10-18
Dziwnówek - obóz rekreacyjny Dziwnówek - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem 8, 11 dni wiek 10-18
Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna nad Bałtykiem 8, 11 dni wiek 7-11
Dźwirzyno - obóz rekreacyjny Dźwirzyno - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem 8, 11 dni wiek 12-18
Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Janów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej Janów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej 11 dni wiek 8-17
Jarosławiec - Kolonia Rekreacyjna Jarosławiec - kolonia rekreacyjna nad Bałtykiem 9, 11 dni wiek 7-11
Jarosławiec - obóz Rekreacyjny Jarosławiec - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem 9, 11 dni wiek 12-18
Jastrzębia Góra - kolonia rozmaitości Jastrzębia Góra - kolonia rozmaitości 10, 11 dni wiek 7-11
Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim 10, 11 dni wiek 12-18
Karpacz - obóz rekreacyjny Karpacz - obóz rekreacyjny w górach 11 dni wiek 10-17
Kołobrzeg - Kolonia rekreacyjna Kołobrzeg - kolonia rekreacyjna nad Bałtykiem 9, 11 dni wiek 7-13
Kołobrzeg - obóz Rekreacyjny Kołobrzeg - obóz rekreacyjny nad Bałtykiem 9, 11 dni wiek 13-18
Kołobrzeg - obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne Kołobrzeg - obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne nad Bałtykiem 9, 11 dni wiek 7-18
Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny na Mazurach 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch na Mazurach 10, 11 dni wiek 12-18
Kortowo - kolonia rekreacyjna Kortowo - kolonia rekreacyjna na Mazurach 10, 11 dni wiek 8-11
Krasiejów - obóz rekreacyjny Krasiejów - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-14
Krynica Morska - kolonia rekreacyjna Krynica Morska - kolonia rekreacyjna - zatoka Gdańska 10, 11 dni wiek 8-11
Krynica Morska - obóz rekreacyjny Krynica Morska - obóz rekreacyjny - zatoka Gdańska 10, 11 dni wiek 12-18
Kudowa-Zdrój - obóz rekreacyjny Kudowa-Zdrój - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-15
Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17
Lesko Zamek - Eko Kolonia Lesko Zamek - kolonia rekreacyjna w Bieszczadach 8, 11 dni wiek 7-11
Lesko Zamek - obóz rekreacyjny Lesko Zamek - obóz rekreacyjny w Bieszczadach 8, 11 dni wiek 12-18
Łazy Mielno - obóz Akademia Pani Kleks Łazy Mielno - obóz Akademia Pani Kleks - wakacje nad polskim morzem 8, 11 dni wiek 8-13
Łazy Mielno - obóz Eco Zakręceni Łazy Mielno - obóz Eco Zakręceni - wakacje nad polskim morzem 8, 11 dni wiek 10-18
Łazy Mielno - obóz rekreacyjny Łazy Mielno - obóz rekreacyjny - wakacje nad polskim morzem 8, 11 dni wiek 10-18
Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie - wakacje nad polskim morzem 8, 11 dni wiek 8-13
Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu nad morzem 8, 11 dni wiek 12-15
Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu nad morzem 8, 11 dni wiek 15-18
Międzyzdroje - Kolonia rekreacyjna Międzyzdroje - kolonia rekreacyjna nad morzem Bałtyckim 11 dni wiek 7-12
Międzyzdroje - obóz Rekreacyjny Międzyzdroje - obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim 11 dni wiek 13-18
Międzyzdroje - obóz Wychowawca Kolonijny Międzyzdroje - obóz wychowawca kolonijny nad morzem Bałtyckim 11 dni wiek 14-18
Mrzeżyno - obóz rekreacyjny Mrzeżyno - obóz rekreacyjny wakacje nad morzem 11 dni wiek 9-17
Murzasichle - kolonia rekreacyjna Murzasichle - kolonia rekreacyjna w Tatrach 8, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - obóz rekreacyjny Murzasichle - obóz rekreacyjny w Tatrach 8, 11 dni wiek 12-18
Niechorze - kolonia i obóz rekreacyjny Niechorze - kolonia i obóz rekreacyjny nad morzem Bałtyckim 11 dni wiek 7-18
Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu w górach 8, 11 dni wiek 7-17
Opole-Krasiejów - Wakacje z Dinozaurami - półkolonie Opole-Krasiejów - Wakacje z Dinozaurami - półkolonie 5 dni wiek 6-12
Poddąbie - kolonie Akademia Rozmaitości Poddąbie - kolonie Akademia Rozmaitości 8, 11 dni wiek 6-12
Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) 8, 11 dni wiek 12-18
Poddąbie - obóz Wakacyjny active Poddąbie - obóz Wakacyjny active 8, 11 dni wiek 12-18
Ponik na Jurze - MultiMania Ponik na Jurze - MultiMania 8, 11 dni wiek 10-18
Poznań - Kolonia w Stumilowym Lesie Poznań - Kolonia w Stumilowym Lesie 11 dni wiek 7-11
Poznań - obóz rekreacyjny Poznań - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 11-18
Poznań - półkolonie Rekreacja Poznań - półkolonie Rekreacja 5 dni wiek 5-18
Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki 8, 11 dni wiek 9-17
Rowy - obóz rekreacyjny Rowy - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek 9-17
Ruciane Nida - Leśna FITosfera Ruciane Nida - Leśna FITosfera 10, 11 dni wiek 12-17
Świnoujście - Kolonia rekreacyjna Świnoujście - kolonia rekreacyjna nad morzem 9, 11 dni wiek 7-13
Świnoujście - obóz Rekreacyjny Świnoujście - obóz rekreacyjny nad morzem 9, 11 dni wiek 14-18
Świnoujście - obóz Zumba Świnoujście - obóz Zumba 9, 11 dni wiek 10-18
Uniejów - obóz rekreacyjny Uniejów - obóz rekreacyjny dla młodzieży 8, 11 dni wiek 8-16
Ustka - kolonia i obóz wakacje z zumbą Ustka - kolonia i obóz wakacje z zumbą 11 dni wiek 7-17
Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Rekreacji Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Rekreacji 11 dni wiek 9-13
Zakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne Zakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne w górach 11 dni wiek 7-13
Zakopane - obóz Parki Wodne turnus VI Zakopane - obóz Parki Wodne turnus VI w górach 8 dni wiek 7-18
Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne w górach 11 dni wiek 12-18
Zawoja - obóz rekreacyjny Zawoja - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-15
Zawoja - parki atrakcji Zawoja - parki atrakcji 11 dni wiek 10-17

Zagranica
Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp 10, 11 dni wiek 14-18
Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjny Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-19
Malta - Gzira - obóz rekreacyjny z językiem angielskim Malta - Gzira - obóz rekreacyjny z językiem angielskim 8 dni wiek 12-18
Włochy - Cesenatico - kolonia  rekreacyjna Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 8-13
Włochy - Cesenatico - obóz  rekreacyjny Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 14-18
Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks 10, 11 dni wiek 11-14
Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco 10, 11 dni wiek 15-18

Klub Urwisa
Polska
Dźwirzyno - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna dla najmłodszych nad Bałtykiem 8, 11 dni wiek 7-11
Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Rekreacyjna Jarosławiec - kolonia rekreacyjna dla dzieci 9, 11 dni wiek 7-11
Krasiejów - Klub Urwisa kolonia kreatywne wakacje Krasiejów - kolonia kreatywne wakacje 11 dni wiek 7-11
Lesko Zamek - Klub Urwisa Lesko Zamek - Klub Urwisa kolonia "Eko Zuchy" w Bieszczadach 8, 11 dni wiek 7-11
Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna w Tatrach 8, 11 dni wiek 7-11
Poddąbie - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości Poddąbie - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości 8, 11 dni wiek 6-12
Poddąbie - Klub Urwisa kolonia dla aktywnych Poddąbie - Klub Urwisa kolonia dla aktywnych 8, 11 dni wiek 6-12
Poronin - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości Poronin - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości 11 dni wiek 7-11
Poznań - Kolonia w Stumilowym Lesie Poznań - Kolonia w Stumilowym Lesie 11 dni wiek 7-11
Zakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne Zakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne w górach 8, 11 dni wiek 7-11

Obozy rekreacyjne obejmują sobą wszystko to co ktoś sobie może wymyślić. Rekreacyjnie można uprawiać w zasadzie wszystkie dyscypliny sportu. Rekreacją może być dla niektórych bezczynny wypoczynek na łonie przyrody. Możemy w ramach rekreacji uprawiać również wszelkie formy turystyki. Zapraszamy do wyjazdu z nami i sprawdzenia jak wyglądają nasze obozy rekreacyjne.
Obozy i kolonie to imprezy wyjazdowe dla dzieci i młodzieży szkolnej. Na tych wyjazdach każdy młody człowiek znajdzie coś dla siebie. Programy obozów i kolonii mogą być takie same ale zajęcia będą odbywały się z podziałem na grupy wiekowe. Realizacja tego samego programu w przypadku obozów będzie wymagała większego zaangażowania siły fizycznej bądź wyższych umiejętności niż na kolonii. Od wielu lat organizujemy wyjazdy dla dzieci i młodzieży - zapraszamy.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.