Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18 sb. 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Poddąbie - obóz Wakacyjny active Almatur 2019

OFERTA LATO 2019 OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY ŁAZY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy Poddąbie
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Morze

Rekreacyjne

Zdrowia i ruchu

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Poddąbie

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Poddąbie


Poddąbie - obóz Wakacyjny active

(wiek 12-18)
Informacje
Galeria


» przejdź do galerii

Poddąbie
Wakacyjny active
12-18 lat

Program

Poddąbie to jedna z najbardziej urokliwych miejscowości polskiego wybrzeża. Niesamowita atmosfera tego miasteczka jak i przepiękna piaszczysta plaża przyciągają co roku miłośników nadmorskich klimatów. Zapraszamy Cię do spędzenia wakacji z nami w tym magicznym miejscu. Bogata infrastruktura ośrodka zapewni świetny wypoczynek, a nasi animatorzy tak zorganizują Ci czas, abyś mógł w ciekawy i aktywny sposób wyluzować po całorocznej nauce.

Na pogodę i niepogodę przygotowaliśmy między innymi: Dla wszystkich wakacyjny wypad na lans do Ustki połączony z rejsem pirackim statkiem, podczas którego będziesz mógł poczuć morską bryzę. W Słowińskim Parku Narodowym zobaczysz jedyne w Europie wędrujące wydmy, a w Muzeum Słowińskiego Parku będziesz mógł obejrzeć florę i faunę wybrzeża.

Wybierzemy się do Aquaparku Panorama Morska w Jarosławcu - największego nad Bałtykiem kompleksu basenów zewnętrznych z podgrzewaną wodą, rwącą rzeką, sztuczną falą, grotami, wodospadami i biczami wodnymi. Dodatkowo w programie: baloniada, w której zamienisz piłkę na kolorowe balony wypełnione wodą; nadmorski zbijak – idealna zabawa na rozruszanie się po plażowym lenistwie.

Nie zabraknie również czasu na plażowy chillout, zabawę i sport w gorących promieniach słońca, ognisko z kiełbaskami, gry planszowe, nocne seanse filmowe, kabareton i wiele innych atrakcji.

Zapraszamy Cię do aktywnego spędzenia wakacji! Oprócz głównych atrakcji proponujemy Ci: Streching, który poprawi Twoją kondycję ruchową, giętkość, rozciągnie mięśnie i pomoże uniknąć kontuzji podczas dalszych ćwiczeń. Pilates to sposób na płaski brzuch i piękną sylwetkę. Crossfit poprawi Twoją kondycję, wydolność, szybkość, siłę i wytrzymałość. Aerobik, fitnes, latino dance to zajęcia ruchowe przy muzyce, które nie tylko poprawią Twoją kondycję, ale także samopoczucie. Poranny jogging brzegiem morza pozwoli Ci złapać energię i dobry humor na cały dzień. Nie ominą Cię również gry drużynowe.

Piłka siatkowa – to świetna gra na doskonalenie refleksu i dobra zabawa. Poćwiczysz przyjęcia i odbicia, sprawdzisz swoje zdolności w technice zbicia oraz w ataku. Wygrywają najlepsi.

Piłka nożna – ulegniesz piłkarskiej fascynacji i rozegrasz mecz marzeń.„Dokopiesz” chłopakom!

Koszykówka – potrenujesz rzuty z miejsca i z wyskoku, podania i chwyty. Poznasz taktykę i technikę gry. To świetna gra nie tylko dla chłopców. Ping Pong – rywalizacji ciąg dalszy. Nie zabraknie również kąpieli słonecznych i morskich oraz relaksu na gorącym piasku.


Zakwaterowanie

Ośrodek Wczasowy „Lazur” położony 250 m od morza. Pokoje 2,3,4,5 osobowe z łazienkami. Ośrodek posiada wielofunkcyjne zaplecze sportowe: kort tenisowy, boiska do koszykówki i siatkówki, duży plac zabaw, dużą stołówkę, dyskotekę oraz wydzielone miejsce na ognisko. Cały teren jest ogrodzony i bezpieczny. Atrakcją jest też rozbudowana infrastruktura tworząca mini park z alejkami spacerowymi i ścieżkami.

Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów w Osrodku Wczasowym "Lazur"

Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki + podwieczorek) w stołówce ośrodka. Śniadania i kolacje w formie bufetu, obiad serwowany do stolika. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną.

Transport: autokar z klimatyzacją.

Ubezpieczenie: Signal Iduna Polska TU S.A.: NNW 15.000 PLN

Opieka kadry pedagogicznej. Realizacja programu.

Informacje praktyczne

Program będzie zrealizowany w całości, a kolejność zajęć ustali kadra obozu w zależności od pogody i predyspozycji psychofizycznych uczestników. Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży. Uczestnicy powinni zabrać ze sobą: strój kąpielowy, ręcznik, klapki, mały plecak na wycieczki, kurtkę przeciwdeszczową, dres, okrycie głowy i krem z filtrem. Prosimy pamiętać o zabraniu wypełnionej karty kwalifikacyjnej oraz podpisaniu bagażu.

Planowany przyjazd do ośrodka ok. godz. 19:30. Planowany wyjazd z ośrodka ok. godz. 7:00 Dojazd własny przyjazd nie wcześniej niż o godz. 19:00, wyjazd nie później niż o godz. 07:00

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Poddąbie - obóz Wakacyjny active     (skrót: PODDABIE WAKACYJNY ACTIVE PAX FB)
Nr grupy Data Cena 
BPOP070505.07.2019 - 15.07.2019Sprzedaż zakończona Plan podróży11 dni
BPOP071616.07.2019 - 26.07.20191549 zł Plan podróżyRezerwuj11 dni
BPOP072727.07.2019 - 06.08.20191549 zł Plan podróżyRezerwuj11 dni
BPOP080707.08.2019 - 17.08.20191549 zł Plan podróżyRezerwuj11 dni

kod imprezy: BPOP~PODDABIE_WAKACYJNY_ACTIVE_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.