Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Zakopane - obóz snowboardowy Almatur 2023

bezpieczne
podróże
OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY W ŁAZACH BIURO OBOZY KOLONIE W POLSCE OBOZY KOLONIE ZA GRANICĄ
menuAlmatur kolonie i obozy
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy młodzieżowe kolonie

Obozy młodzieżowe

Obozy młodzieżowe w Polsce

obozy młodzieżowe za granicą

Obozy nad morzem

Obozy nad jeziorami

Obozy w górach

Obozy w mieście

Obozy i kolonie na Mazurach

Obozy i kolonie w Borach Tucholskich

Obozy i kolonie w Tatrach

Obozy i kolonie w Bieszczadach

Obozy i kolonie rekreacyjne

Obozy - zajęcia aktywne

Obozy artystyczne

Obozy sportowe

Obozy tematyczne

Kolonie i obozy tematyczne

Polecamy

Obozy Czaplinek

Obozy Dąbki

Obozy w Łazach świat Harrego Pottera

Obozy Bachorze

Obozy Borne Sulinowo

Obozy Uniejów

Obozy Dziwnówek

Obozy Spała

Obozy Grotniki

Obozy Kortowo

Obozy i kolonie

Obozy i kolonie windsurfingowe

Obozy i kolonie żeglarskie

Obozy i kolonie militarne

Obozy i kolonie paintballowe

Obozy i kolonie aktorskie

Obozy i kolonie detektywistyczne

Obozy i kolonie fitness i aerobik

Obozy i kolonie fotograficzne

Obozy i kolonie świat gier

Obozy i kolonie interdyscyplinarne

Obozy i kolonie jazdy konnej

Obozy i kolonie kajakarskie

Obozy i kolonie piłkarskie

Obozy i kolonie plastyczne

Obozy i kolonie pływackie

Obozy i kolonie przygodowe

Obozy i kolonie rowerowe

Obozy i kolonie siatkarskie

Obozy i kolonie śpiew i muzyka

Obozy i kolonie survivalowe

Obozy i kolonie taneczne

Obozy i kolonie tenisowe


Zakopane - obóz snowboardowy

(wiek 8-18 lat)

Zakopane najsłynniejsza miejscowość wypoczynkowa polskich Tatr, stolica sportów zimowych. Usytuowana jest pomiędzy wzniesieniem Gubałówki, a masywem Giewontu. To idealne miejsce na spędzanie zimowych ferii. Z Zakopanego wszędzie jest blisko - stoki narciarskie, Aquaparki, deptak Krupówki, Gubałówka, lodowisko są na "wyciągnięcie ręki".

Program
Obóz snowboardowy (8-12 i 13-18 lat)

Obóz przeznaczony dla osób, które rozpoczynają naukę jazdy na snowboardzie oraz dla tych, którzy chcą doskonalić posiadane już umiejętności. W trakcie obozu zajęcia snowboardowe (ok. 4 godzinny dziennie) będą prowadzone m.in.: w Białce Tatrzańskiej, Czarnej Górze, Witowie. Zajęcia odbywają się pod opieką wychowawcy-instruktora. Dla chętnych organizowane będą również dodatkowe jazdy wieczorne przy oświetlonych stokach. Grupy liczą ok. 12 osób dla osiągnięcia lepszego efektu szkoleniowego.

Przykładowy program obozu:

1 dzień:
Przyjazd do Zakopanego w godzinach wieczornych. Zakwaterowanie. Obiadokolacja. Zebranie organizacyjne z kadrą. Zapoznanie się uczestników z regulaminem obozu, omówienie programu obozu.
2 dzień:
Śniadanie. Wyjazd na stok do Witowa. Podział na grupy pod względem poziomu zaawansowania. Szkolenie snowboardowe. Obiad. Snowslide - szalone zjazdy na śnieżnych matach. Kolacja. Gry i zabawy integracyjne (lub dla chętnych dodatkowe jazdy wieczorne przy oświetlonych stokach, kolacja - prowiant)

3 dzień:
Śniadanie. Wyjazd na stok do Białki Tatrzańskiej. Szkolenie snowboardowe. Obiad. Zajęcia rekreacyjne - rozpoczęcie zawodów w bilarda, piłkarzyki i tenisa stołowego. Kolacja. Wieczorem Playstation i VR challenge.

4 dzień:
Śniadanie. Wyjazd na stok do Czarnej Góry. Szkolenie snowboardowe. Obiad. Snowslide - szalone zjazdy na śnieżnych matach. Kolacja. Wieczorem podhalańskie karaoke, (lub dla chętnych dodatkowe jazdy wieczorne przy oświetlonych stokach, kolacja - prowiant)

5 dzień:
Śniadanie. Wyjazd na stok do Witowa. Szkolenie snowboardowe. Obiad. Spacer po Krupówkach. Kolacja. Nocny maraton filmowy.
6 dzień:
Śniadanie. Zajęcia rekreacyjne lub fakultatywnie wycieczka do aquaparku. Obiad. Wyjazd na stok do Czarnej Góry. Szkolenie snowboardowe. Kolacja - prowiant.

7 dzień:
Śniadanie. Wyjazd na stok do Białki Tatrzańskiej. Szkolenie snowboardowe. Obiad. Zajęcia rekreacyjne. Kolacja w formie ogniska, spotkanie podsumowujące obóz, Fluo Party.

8 dzień:
Śniadanie. Wykwaterowanie. Wyjazd powrotny.

Program fakultatywny

Proponujemy wzbogacenie programu obozu o aquapark - 75 zł

Zakwaterowanie

Willa „Za Wodą” - to ośrodek o dobrym standardzie, usytuowany w dzielnicy Olcza, w cichym i spokojnym miejscu. Pokoje 3-, 4-, 5-osobowe z łazienkami i TV. Do dyspozycji uczestników: narciarnia, sala rekreacyjna, bilard, piłkarzyki, tenis stołowy, sala kominkowa, Wi-Fi.


Świadczenia

Zakwaterowanie: 7 noclegów. Wyżywienie: 3 posiłki dziennie: śniadanie, obiad, kolacja lub śniadanie, obiad, prowiant na stok. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatní: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną. Możliwość zamówienia diety wegetariańskiej lub specjalnej, koniecznie prosimy w rezerwacji zaznaczyć wybór w dopłatach opcjonalnych, dokładną informację o rodzaju diety specjalnej (z numerem rezerwacji) należy przesłać e-mail na adres dieta@almatur.pl. Transport: autokar turystyczny. Ubezpieczenie: Signal Iduna-SKI. Opieka wychowawcy/instruktora. Realizacja programu.

Informacje praktyczne
W przypadku złych warunków pogodowych zajęcia programowe oraz uzupełniające mogą ulec modyfikacji.

Na obóz należy zabrać kaski ochronne, które są obowiązkowe dla narciarzy poniżej 18 roku życia.

Ceny karnetów:

ulgowy - dla dzieci i młodzieży w wieku 8-15 lat - 700 zł
normalny - dla młodzieży w wieku 16-18 lat - 760 zł

Karnet ulgowy przysługuje dzieciom i młodzieży najpóźniej do ukończenia 16 roku życia (16-te urodziny są pierwszym dniem utraty zniżki).

Wypożyczenie sprzętu (narty + buty + kask) 300 zł/turnus
Informacje o cenie

Cena nie obejmuje:

obowiązkowych składek na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny i Turystyczny Fundusz Pomocowy - 4 zł
dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży
kosztu programu fakultatywnego

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Zakopane - obóz snowboardowy   (skrót: ZAKOPANE SNOWBOARD 2023 PAX FB)
11.02 - 18.02.2023
 8 dni / PPOZ0211
Sprzedaż zakończonaPlan podróżyRezerwuj
18.02 - 25.02.2023
 8 dni / PPOZ0218
1999 zł   1699 zł Last minute
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 1699 zł
Plan podróżyRezerwuj

kod imprezy: PPOZ~ZAKOPANE_SNOWBOARD_2023_PAX_FB



Zakopane to turystyczne miasto w województwie małopolskim. Turystom kojarzy się z pięknymi widokami na góry. Drewniana architektura oraz mentalność mieszkańców gwarantują niepowtarzalny klimat uwielbiany przez zwiedzających od wielu lat. Są tutaj doskonałe warunki dla obozów i kolonii, które pozwolą skorzystać z tego, co Tatry i ich okolice mają do zaoferowania.
Tatry to najwyższe pasmo w łańcuchu Karpat, które jest uwielbiane przez turystów, ze względu na piękne krajobrazy oraz możliwość obcowania z dziką naturą. Małopolska to jedno z najmniejszych województw w Polsce, w jego obszarze znajduje się aż 6 parków narodowych co sprawia, że jest on prawdziwym rajem dla miłośników przyrody. Rozległe lasy, czy liczne jeziora to tylko część tego co małopolska ma do zaoferowania. Turystów przyciąga tu również pustynia, czyli zjawisko dość niespotykane w Polsce, jednak nie sposób oprzeć się jego pięknu.



Biuro Podróży Almatur
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna, dzieci i studenci, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę na obozy, kolonie, obozy młodzieżowe i wycieczki objazdowe. Biuro Podróży Almatur propaguje aktywne, rekreacyjne oraz sportowe formy wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając, chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych czy koloniach dla dzieci. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, sportowe, kolonie dla dzieci to bezstresowe wakacje. Obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci to klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci oraz wycieczki objazdowe. Zapraszamy na obozy i kolonie letnie.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
pfr    Subwencja PFR