Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Wisła - obóz siatkówki i gier halowych Almatur 2019

OFERTA ZIMOWA OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO PROMOCJA LAST MINUTE
Oferta turystyczna
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Góry

Sporty grupowe

Siatkówka


Wisła - obóz siatkówki i gier halowych

(wiek 13-17)
Informacje
Galeria


» przejdź do galerii

Obóz siatkówki i gier halowych 12-17 lat


Program

Treningi w hali po 1,5 godz. dziennie. Najwięcej czasu poświęcimy siatkówce. Instruktorzy nauczą Was podstawowych i bardziej zaawansowanych technik, abyście przy dobrej zabawie przybliżyli poziom do najlepszych. Oprócz tego spróbujecie innych gier zespołowych, jak koszykówka, czy halowa piłka nożna. Będzie też dodatkowe wyjście na basen i elementy programu obozu rekreacyjnego. Uwaga: konieczne 150 zł na pełną realizację programu.

Program wspólny dla wszystkich obozów:

Spacery po Wiśle podczas których zobaczycie m.in. starą góralską karczmę i dom zdrojowy z Małyszem z czekolady; uzdrowiska. Nie zabraknie dyskotek, ogniska, gier i zabaw na śniegu, konkursów, zawodów saneczkowych, turnieju tenisa stołowego. Wizyta w kompleksie basenów Olza lub Tropikana (bilet płatny dodatkowo).

Program fakultatywny

– wycieczka do Cieszyna – zwiedzanie zabytkowego rynku, jazda na łyżwach na krytym lodowisku, dla osób posiadających paszporty lub dowody osobiste, przejście do Czeskiego Cieszyna – 80 PLN;
– kulig – 40 PLN.


Zakwaterowanie

7 nocłegów: Dom Wypoczynkowy „Limba” położony na stoku Partecznika z pięknym widokiem. Pokoje 2-,3-,4-osobowe z łazienkami. Na terenie ośrodka świetlica z TV, siłownia, stół do ping-ponga, bilard i bezpłatny Internet bezprzewodowy.


Świadczenia



3 posiłki. Pierwszy: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną.

Transport autokarem turystycznym.

Ubezpieczenie: Signal Iduna.

Opieka wychowawców/instruktorów.
Realizacja programu.


Informacje praktyczne

W przypadku złych warunków pogodowych zajęcia programowe oraz uzupełniające mogą ulec modyfikacji. Na obóz należy zabrać: kaski ochronne (obowiązkowe do 18-go roku życia), strój i obuwie odpowiednie do zajęć na obozie, legitymację szkolną, plecak lub torbę na buty narciarskie, nieprzemakalną kurtkę oraz ciepły sweter lub polar, buty na zmianę, strój kąpielowy. Dodatkowo snowboardzistom zalecamy używanie ochraniaczy na nadgarstki. Podczas zajęć grupy wiekowe mogą być łączone.

Cena nie obejmuje: dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży oraz kosztów karnetów. Ceny karnetów: ok. 350 PLN (przy cenach grupowych). Wypożyczenie sprzętu narciarskiego/snowboardowego: ok. 270 PLN/6 dni. Bilety do parku wodnego – ok. 20 PLN/godz. (Tropicana ok. 30 PLN/1,5 godz.; w programach z nartami i snowboardem min. 1 wizyta; w pozostałych – min. 2 wizyty).


» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Wisła - obóz siatkówki i gier halowych     (skrót: WISLA SIATKOWKI I GIER HALOWYCH PAX FB)
Nr grupy Data Cena 
PPWM011919.01 - 26.011249 zł   1149 zł   Promocja Plan podróżyRezerwuj8 dni
PPWM012626.01 - 02.021249 zł   1149 zł   Promocja Plan podróżyRezerwuj8 dni
PPWM020202.02 - 09.021249 zł   1149 zł   Promocja Plan podróżyRezerwuj8 dni
PPWM020909.02 - 16.021249 zł   1149 zł   Promocja Plan podróżyRezerwuj8 dni
PPWM021616.02 - 23.021249 zł   1149 zł   Promocja Plan podróżyRezerwuj8 dni

kod imprezy: PPWM~WISLA_SIATKOWKI_I_GIER_HALOWYCH_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.