Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Białka Tatrzańska - Obóz Paintball i Archery Tag Almatur 2023

bezpieczne
podróże
OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY W ŁAZACH BIURO OBOZY KOLONIE W POLSCE OBOZY KOLONIE ZA GRANICĄ
menuAlmatur kolonie i obozy
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy Białka Tatrzańska
Obozy młodzieżowe kolonie
Polecamy
Obozy i kolonie

Białka Tatrzańska - Obóz Paintball i Archery Tag

(wiek 10-19 lat)
Informacje layout
Mapa i galeria













» przejdź do galerii

Białka Tatrzańska okrzyknięta najlepszym kurortem zimowym w Polsce! Kto postawi na obozy przygodowe takie jak Paintball i Archery Tag nie zawiedzie się naszą nietuzinkową ofertą realizowaną w otoczeniu malowniczych krajobrazów tego wyjątkowego miejsca.

Program
Czekają Was bitwy paintballowe takie jak Zdobądź Flagę, Ochrona Prezydenta, Przejmowanie Zagajnika, Death Match i inne. Do Waszej dyspozycji będzie aż 1250 kul, pełen osprzęt i umundurowanie. Do tego Archery Tag- drużynowe zabawy z wykorzystaniem bezpiecznych strzał. Wybierając obóz połączony z nartami/snowboardem dodatkowo podczas 12 godzin (max. 3 wyjazdy) będziesz doskonalić swoje umiejętności na stoku (obóz ten nie jest przeznaczony dla osób, które rozpoczynają swoją przygodę ze sportami zimowymi).

Ponadto:

Czekają Was dwie wycieczki:

do Zakopanego - pospacerujecie po Krupówkach oraz zrelaksujecie się w zimowej stolicy Polski,
do kompleksu basenów termalnych Terma Bania - pobyt w strefie zabawy, w której znajdują się 2 baseny wewnętrzne i jeden zewnętrzny z wodą termalną o temperaturze do 37°C, całoroczne zjeżdżalnie, jacuzzi, karuzele wodne, armatki i kaskady, basen ze sztuczną falą oraz wodospad.

Ponadto zorganizujemy Wam bogaty program animacyjny: dyskoteki, karaoke, gra integracyjna „ Od zera, do milionera”, gry i zabawy na świeżym powietrzu, gry planszowe i fabularne (Prawo Dżungli, Dixit, Alias Party, Białe i Czarne Historie) oraz ognisko z pieczeniem kiełbasek.


Program fakultatywny


Wirtualna rzeczywistość - jedna sesja wybranej gry w goglach PlayStation VR - 30 PLN/os (od 12 roku życia).
Fotorelacja obozowa do pobrania online - 35 PLN/os.

Zakwaterowanie

7 noclegów w Ośrodku Wypoczynkowym „Groń” położonym w miejscowości Groń. Noclegi w dwupiętrowych całorocznych domkach, w pokojach 3-,4-,5- i 6-osobowych z łazienkami oraz TV. Teren ośrodka monitorowany kilkunastoma kamerami sieci telewizyjnej. Na terenie ośrodka: kawiarenka, pizzeria, bilard (płatny), stół do tenisa stołowego, stół do piłkarzyków oraz sala szkoleniowa przeznaczona na spotkania integracyjne i dyskoteki.

Wszelkie życzenia dotyczące zakwaterowania będą rozpatrywane w miarę możliwości.

Świadczenia

Wyżywienie całodzienne (3 posiłki + podwieczorek) w restauracji ośrodka. Pierwszy posiłek - kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek - śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną.

Transport Autokar turystyczny.

Ubezpieczenie Signal Iduna S.A. SKI.

Opieka wychowawcy - instruktora.

Realizacja programu.

Informacje praktyczne
W przypadku złych warunków pogodowych zajęcia programowe oraz uzupełniające mogą ulec modyfikacji.

Cena nie zawiera dopłat za transport z miast wyznaczonych w rozkładzie jazdy.

Informacja dla osób, którzy wykupili obóz wraz z jazdą na stoku:
Dzienny Skipass - CENY ORIENTACYJNE Z SEZONU 2022 (AKTUALNE CENY PODAMY PO OPUBLIKOWANIU ICH PRZEZ KONSORCJUM):
7-15 lat 90 PLN/os.; 16-18 lat 100 zł PLN/os.

Wypożyczenie sprzętu - CENY ORIENTACYJNE Z SEZONU 2022:

Narty + buty + kije - ok. 35 PLN dzień/os.

Deska + buty - ok. 35 PLN dzień/os.

Gogle + kask - ok. 20 PLN dzień/ os.

Ważne - opłata za Skipass oraz wypożyczenie sprzętu uiszczana jest na miejscu.

Termin realizacji fotorelacji - około 2-3 tygodnie po zakończeniu obozu.

W pokojach brak ręczników.

Planowany dojazd do ośrodka ok. godz. 17:00, planowany wyjazd z ośrodka o godz. 09:00. Dojazd własny: zapraszamy na godzinę 16:00, wyjazd nie później niż o godz. 09:00.
Informacje o cenie

Podana cena imprezy nie zawiera:

obowiązkowych składek na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny - 2 zł oraz Turystyczny Fundusz Pomocowy - 2 zł;
programu fakulatywnego
dopłaty za transport z miast podanych w planie podróży

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Białka Tatrzańska - Obóz Paintball i Archery Tag   (skrót: BIALKA TATRZANSKA PAINTBALL I ARCHERY TAG 2023 PAX FB)
14.01 - 21.01.2023
 8 dni / APBT0114
2049 zł   1749 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
21.01 - 28.01.2023
 8 dni / APBT0121
2049 zł   1749 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
28.01 - 04.02.2023
 8 dni / APBT0128
2049 zł   1749 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
04.02 - 11.02.2023
 8 dni / APBT0204
2049 zł   1749 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
11.02 - 18.02.2023
 8 dni / APBT0211
2049 zł   1749 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
18.02 - 25.02.2023
 8 dni / APBT0218
2049 zł   1749 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj

kod imprezy: APBT~BIALKA_TATRZANSKA__PAINTBALL_I_ARCHERY_TAG_2023_PAX_FB
Białka Tatrzańska została okrzyknięta najlepszym kurortem zimowym w Polskich Tatrach. Pod względem infrastruktury turystycznej jest jedną z najatrakcyjniejszych miejscowości górskich (szczególnie zimą ze względu na bardzo dobre warunki do uprawiania sportów zimowych). W Białce znajduje się kilka ośrodków narciarskich. Na narciarzy i snowboardzistów czekają prężnie działające wyciągi i świetnie przygotowane trasy zjazdowe. Kto postawi na relaks nie zawiedzie się naszą nietuzinkową ofertą rekreacyjną w otoczeniu malowniczych krajobrazów tego wyjątkowego miejsca.
Tatry to najwyższe pasmo w łańcuchu Karpat, które jest uwielbiane przez turystów, ze względu na piękne krajobrazy oraz możliwość obcowania z dziką naturą. Małopolska to jedno z najmniejszych województw w Polsce, w jego obszarze znajduje się aż 6 parków narodowych co sprawia, że jest on prawdziwym rajem dla miłośników przyrody. Rozległe lasy, czy liczne jeziora to tylko część tego co małopolska ma do zaoferowania. Turystów przyciąga tu również pustynia, czyli zjawisko dość niespotykane w Polsce, jednak nie sposób oprzeć się jego pięknu.



NASZA OFERTA
POLECAMY
DLA KLIENTA
INFORMACJE
Biuro Podróży Almatur
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna, dzieci i studenci, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę na obozy, kolonie, obozy młodzieżowe i wycieczki objazdowe. Biuro Podróży Almatur propaguje aktywne, rekreacyjne oraz sportowe formy wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając, chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych czy koloniach dla dzieci. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, sportowe, kolonie dla dzieci to bezstresowe wakacje. Obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci to klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci oraz wycieczki objazdowe. Zapraszamy na obozy i kolonie letnie.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
pfr    Subwencja PFR