Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Hiszpania - Lloret de Mar - obóz siatkówki plażowej Almatur 2019

OFERTA LATO 2019 OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY ŁAZY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy Lloret de Mar
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Hiszpania

Morze

Miasto

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Lloret de mar

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Lloret de mar


Hiszpania - Lloret de Mar - obóz siatkówki plażowej

(wiek )
Informacje
Galeria









» przejdź do galerii

Słoneczna stolica rozrywki

Na gorącym wybrzeżu Costa Brava czas będzie płynął zupełnie inaczej! Zwiedzisz rozrywkową Stolicę Hiszpanii - Lloret de Mar. Oddasz się plażowaniu, kąpielom w morzu i basenie. Czekają Cię konkursy z nagrodami, tętniące gorącymi rytmami dyskoteki. Aż grzech nie skorzystać z tak cudownej plaży, dlatego będziesz na niej uprawiać aeorobik czy grać w piłkę nożną, badmintona, tenisa stołowego. Mamy dla Ciebie gry i zabawy na plaży i w terenie. Od zgiełku imprezowego kurortu, będziecie mogli aktywnie odpocząć podczas spacerów wzdłuż pięknego,
klifowego wybrzeża. Zobaczycie też uroczy ogród botaniczny usytuowany w takiej scenerii (wstęp ok. 5 EUR). Dodatkowo do wyboru bogaty program fakultatywny. Od czego zaczniesz?

Program

Obóz siatkarski 14-18 lat

Dla fanów siatkówki przygotowaliśmy program tej bardzo popularnej dyscypliny w formie plażowej. Jest to doskonałe połączenie elementów rekreacji i rywalizacji sportowej! Do tego wypoczynek na słonecznej plaży i to jeszcze w Lloret de Mar!

Program fakultatywny

Barcelona – wycieczka popołudniowa – m.in. wizyta na stadionie Camp Nou i w zabytkowej Dzielnicy Gotyckiej, punk widokowy przy Sagrada Familia, czas wolny na Ramblas – głównej promenadzie miasta; na zakończenie pokaz Magicznej Fontanny. Cena ok. 62 EUR.

Montserrat – czeka Cię pobyt na górze, uznanej za cud natury, wizyta w klasztorze benedyktyńskim. W cenie wycieczki przejazd widokową górską kolejką. Cena ok. 52 EUR.

Figueres-Girona – podczas półdniowej wycieczki – wizyta w mieście ekscentrycznego artysty Salvadora Dali, zwiedzanie muzeum, spacer po Gironie: w programie
zabytki kultury żydowskiej, arabskiej i katolickiej. Cena ok. 50 EUR.

Rejs statkiem wzdłuż malowniczego Costa Brava do miasteczka Tossa de Mar – cena ok. 45 EUR.

Port Aventura – największy park rozrywki w Katalonii, pełen najróżniejszych atrakcji (w cenie bilet wstępu). Cena ok. 70 EUR.

La Masia – pokaz tradycyjnego, gorącego tańca flamenco z hiszpańską biesiadą, zakończony zabawą taneczną. Cena ok. 54 EUR.

Water World – miasteczko wodne ze zjeżdżalniami, basenami, jacuzzi. Cena ok. 34 EUR.

Marineland – park wodny z pokazami delfinów, fok i papug. Cena ok. 30 EUR. Sam wybierz atrakcje w słonecznej Hiszpanii!

Zakwaterowanie

Hotel Caribe *** położony jest w ścisłym centrum tętniącego życiem całą dobę Lloret de Mar i tylko ok. 150 m od głównej plaży - Playa Lloret. Na terenie hotelu znajdują się restauracja, bar, gry zręcznościowe, niewielki basen z leżakami, dwa tarasy słoneczne. Dostęp do wifi za dopłatą. Pokoje 3-,4-osobowe oraz nieliczne 2-osobowe, wszystkie z łazienkami.

Świadczenia

Zakwaterowanie: 7 noclegów.

Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki) w formie bufetu w restauracji hotelowej. Grupy autokarowe: pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu. Ostatni posiłek: obiad w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną. Napoje do obiadu i kolacji płatne dodatkowo. W trakcie całodziennych wycieczek – prowiant zamiast obiadu.

Transport: grupy samolotowe: samolot rejsowy na trasie Warszawa - Barcelona - Warszawa liniami LOT lub innymi. Zbiórka 2 godziny przed wylotem w Hali Odlotów Lotniska im. Chopina pomiędzy strafami D i E, przy tablicy "meting point". Uwaga: godziny przelotów mogę ulec zmianie. Z lotniska do hotelu i z powrotem przejazd autokarem lub minibusem (ok 1,5 godz.).

Ubezpieczenie: Signal Iduna S.A.

Opieka pedagogiczna, zajęcia sportowe, organizacja programu fakultatywnego.

Informacje praktyczne

Cena nie obejmuje: dopłaty za transport z miast w Polsce wyszczególnionych w planie podróży, napojów do obiadu i kolacji ani programu fakultatywnego, a także lokalnego podatku hotelowego w wysokości 0,50 EUR/noc (dotyczy młodzieży od 16 lat).
Doba hotelowa zaczyna się o godz. 16.00, a kończy o godz. 10.00. Podczas oczekiwania na zakwaterowanie oraz po wykwaterowaniu w ostatnim dniu pobytu,
uczestnicy składają bagaże we wskazanym przez pilota miejscu.

Sugerowane kieszonkowe: min. 80 EUR (na napoje do posiłków, drobne wydatki) oraz pieniądze na wybrane wycieczki fakultatywne. Należy zabrać ze sobą nakrycia głowy, okulary przeciwsłoneczne, krem do opalania z filtrem UV.

Wstęp do dyskotek od 16 lat (sprawdzane dokumenty), tygodniowa karta klubowa ok. 30 EUR.

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Hiszpania - Lloret de Mar - obóz siatkówki plażowej   (skrót: HISZPANIA SAMOLOT CARIBE SIATKOWKA PAX FB)

kod imprezy: PEOS~HISZPANIA_SAMOLOT_CARIBE_SIATKOWKA_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.