Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Rowy - obóz Minecraft Almatur 2022

bezpieczne
podróże
OBOZY MŁODZIEŻOWE EGZOTYKA WYCIECZKI BIURO OBOZY KOLONIE W POLSCE OBOZY KOLONIE ZA GRANICĄ
menuAlmatur kolonie i obozy
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy Rowy
Obozy młodzieżowe kolonie
Polecamy
Obozy i kolonie
Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Morze

Tematyczne

Komputery i informatyka

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Rowy

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Rowy


Rowy - obóz Minecraft Morze Bałtyckie

(wiek 9-17 lat)
Informacje
Mapa i galeria




» przejdź do galerii

Obóz Minecraft (9-17 lat)

Wszystkich fanów wodnych atrakcji zapraszamy do Rowów. Nie zabraknie tutaj plażowania i wodnych kąpieli. Zespół animatorów i wychowawców sprawi, że nie będziesz miał czasu na nudę. Dodatkowo polecamy skorzystanie z programu fakultatywnego.

Program
Obóz dla fanów jednej z najpopularniejszych gier komputerowych na świecie - Minecraft, której jedynym ograniczeniem jest nasza własna wyobraźnia. Na zajęciach tematycznych uczestnicy będą prowadzić rozgrywki w Minecraft Java Edition. W programie zajęć zawarte są turnieje, minigry, konkursy budowania. Pokazane zostaną również przeróżne sztuczki i mechaniki, które mogą urozmaicić i ułatwić rozgrywkę (np. niszczenie bedrocka), prezentacje i instruktaż, krok po kroku, budowania różnych przydatnych i praktycznych mechanizmów czy możliwość spróbowania swoich sił w popularnym ostatnio trybie „Manhunt”. Poza tym dostępnych jest wiele trybów rozgrywki, od trybu przetrwania, przez kreatywny, aż po popularne tryby, takie jak „Bedwars”, „Skywars” czy „Skyblock”. Wszystko to w bezpiecznym i przyjaznym otoczeniu, które nie naraża na toksyczne zachowania, jakich można doświadczyć w Internecie. W trakcie turnusu zostanie zrealizowanych 10 godzin zajęć Minecraft. Ponadto program turystyczny: wycieczka do Ustki, podczas której zwiedzimy miasto, wejdziemy na latarnię morską oraz odbędziemy rejs statkiem po Bałtyku lub, w przypadku niesprzyjającej pogody, odwiedzimy Bunkry Bluchera, wycieczka piesza do Słowińskiego Parku Narodowego oraz zajęcia rekreacyjne: gry i zabawy integracyjne, konkursy, ognisko z pieczeniem kiełbasek, dyskoteka.
Program fakultatywny

Wycieczka do Aquaparku w Jarosławcu – 90 PLN.
Wycieczka do Parku Wodnego w Słupsku – 75 PLN.
Wycieczka do Parku Wodnego w Darłowie – 75 PLN.

Zakwaterowanie

10 noclegów w Ośrodku Wczasowym „Trojak” w Rowach (ośrodek po generalnym remoncie pierwszych gości przyjmie w sezonie 2022). Pokoje 4-osobowe, w tym łóżka piętrowe. Wszystkie pokoje z łazienkami. Teren ośrodka ogrodzony i całodobowo dozorowany. Ośrodek oddzielony od morza pasem lasu, przez który prowadzi ścieżka na piękną, piaszczystą plażę (odległość ok. 500 metrów). Taka sama odległość dzieli ośrodek od jeziora Gardno. Dużym atutem jest bliskość Słowińskiego Parku Narodowego.

Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów.
Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki + deser wydawany przy obiedzie) w stołówce ośrodka. Śniadania i kolacje w formie bufetu, obiady serwowane przez kelnerów do stolików, z możliwością dokładek. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant za obiad na drogę powrotną (2 kanapki, 0,5 litra wody, owoc). Uwzględniając czas podróży prosimy o zabezpieczenie uczestników w środki na zakup dodatkowych posiłków i napoi w trakcie podróży. Możliwość zamówienia diet: wegetariańskiej bez dodatkowych dopłat lub bezglutenowej za dopłatą 150 PLN/turnus.
Transport: autokar turystyczny z klimatyzacją.
Ubezpieczenie: Signal Iduna Polska TU S.A.: NNW 15.000 PLN.
Opieka pedagogiczna i ratownika na plaży. Realizacja programu.

Informacje praktyczne
Kolejność zajęć ustali kadra obozu w zależności od pogody i predyspozycji psychofizycznych uczestników.
Uczestnicy powinni zabrać ze sobą: strój kąpielowy, ręcznik na plażę, klapki, mały plecak na wycieczki, kurtkę przeciwdeszczową, dres, nakrycie głowy i krem z filtrem.

Planowany przyjazd do ośrodka ok. godz. 19.30. Planowany wyjazd z ośrodka ok. godz. 07:00.
Dojazd własny: przyjazd nie wcześniej niż o godz. 19.30, wyjazd nie później niż o godz. 06.45.
Informacje o cenie

Cena nie obejmuje:
- dopłat za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży,
- opłat za program fakultatywny,
- obowiązkowej składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny – 2 zł,
- obowiązkowej składki na Turystyczny Fundusz Pomocowy – 2 zł.

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Rowy - obóz Minecraft   (skrót: ROWY MINECRAFT 2022 PAX FB)
27.06 - 07.07.2022
 11 dni / OPOR0627
2299 zł Plan podróżyRezerwuj
08.07 - 18.07.2022
 11 dni / OPOR0708
2299 zł Plan podróżyRezerwuj
19.07 - 29.07.2022
 11 dni / OPOR0719
2299 zł Plan podróżyRezerwuj
30.07 - 09.08.2022
 11 dni / OPOR0730
2299 zł   2099 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
10.08 - 20.08.2022
 11 dni / OPOR0810
2299 zł   2099 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
21.08 - 31.08.2022
 11 dni / OPOR0821
2299 zł   2049 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj

kod imprezy: OPOR~ROWY_MINECRAFT_2022_PAX_FB
Rowy to miasteczko letniskowe nad morzem bałtyckim, z pięknymi plażami, nadmorską atmosferą oraz malowniczymi krajobrazami. Turyści przyjeżdżają tu podziwiać rzadko spotykane w Polsce wydmy oraz wybrzeże klifowe. Miejscowość jest wyjątkowo uwielbiana przez dzieci i młodzież, które przyjeżdżają tutaj, aby odpocząć po ciężkim roku szkolnym.
Morze Bałtyckie to najmłodsze z mórz w Europie, urodzajne w bursztyny, które przyciągają poszukiwaczy "morskiego złota". Piękne, piaszyste plaże otoczone są lasami, które w połączeniu z nadmorskim klimatem mają zbawienny wpływ na zdrowie turystów. Jest to idealne miejsce na kolonijną przygodę, zarówno dla miłośników aktywnego wypoczynku, jak i fanów leniuchowania.



NASZA OFERTA
POLECAMY
DLA KLIENTA
INFORMACJE
Biuro Podróży Almatur
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatnoœci.
pfr    Subwencja PFR