Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Międzywodzie - Taniec Nowoczesny Almatur 2023

bezpieczne
podróże
OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY W ŁAZACH BIURO OBOZY KOLONIE W POLSCE OBOZY KOLONIE ZA GRANICĄ
menuAlmatur kolonie i obozy
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy młodzieżowe kolonie

Obozy młodzieżowe

Obozy młodzieżowe w Polsce

obozy młodzieżowe za granicą

Obozy nad morzem

Obozy nad jeziorami

Obozy w górach

Obozy w mieście

Obozy i kolonie na Mazurach

Obozy i kolonie w Borach Tucholskich

Obozy i kolonie w Tatrach

Obozy i kolonie w Bieszczadach

Obozy i kolonie rekreacyjne

Obozy - zajęcia aktywne

Obozy artystyczne

Obozy sportowe

Obozy tematyczne

Kolonie i obozy tematyczne

Polecamy

Obozy Czaplinek

Obozy Dąbki

Obozy w Łazach świat Harrego Pottera

Obozy Bachorze

Obozy Borne Sulinowo

Obozy Uniejów

Obozy Dziwnówek

Obozy Spała

Obozy Grotniki

Obozy Kortowo

Obozy i kolonie

Obozy i kolonie windsurfingowe

Obozy i kolonie żeglarskie

Obozy i kolonie militarne

Obozy i kolonie paintballowe

Obozy i kolonie aktorskie

Obozy i kolonie detektywistyczne

Obozy i kolonie fitness i aerobik

Obozy i kolonie fotograficzne

Obozy i kolonie świat gier

Obozy i kolonie interdyscyplinarne

Obozy i kolonie jazdy konnej

Obozy i kolonie kajakarskie

Obozy i kolonie piłkarskie

Obozy i kolonie plastyczne

Obozy i kolonie pływackie

Obozy i kolonie przygodowe

Obozy i kolonie rowerowe

Obozy i kolonie siatkarskie

Obozy i kolonie śpiew i muzyka

Obozy i kolonie survivalowe

Obozy i kolonie taneczne

Obozy i kolonie tenisowe


Międzywodzie - Taniec Nowoczesny nad morzem

(wiek lat)


Międzywodzie - prawdopodobnie najlepsze miejsce na Twój wymarzony obóz !!!

Program
Jeśli chcesz poruszać się w rytmie hip hopu, zgłębić kulturę i historię tańca ulicznego, dowiedzieć się jak tańczyć do muzyki klubowej, poznać co to jest House, Popping czy Locking, nauczyć się tańczyć Break Dance, bądź po prostu pobujać się przy super muzyce, to przyjedź i baw się dobrze razem z nami. Podczas codziennych zajęć (2-3 godziny) wraz z instruktorem popracujecie nad swoją kondycją, nauczycie się kroków charakterystycznych dla poszczególnych stylów tanecznych oraz przećwiczycie niejedną choreografię, a może nawet sami ułożycie jakąś w stylu, który najbardziej lubicie!

Po zajęciach tematycznych czeka na Was jeszcze wiele przygód:

a. Pełen Relaks: tylko Wy, morze, promienie słońca i piękna, piaszczysta plaża.

b. Sport to zdrowie: zajęcia sportowe i rekreacyjne: turniej w KUBB, plażowa piłka siatkowa i nożna, badminton, kąpiele w morzu pod nadzorem ratownika, spartakiady, wyścigi rzędów i konkursy z nagrodami.

c. Ty druha we mnie masz… Integracja obozowa: ognisko oraz chrzest morski, a także zajęcia wieczorne: „Mam talent”, „Śluby obozowe”, karaoke i dyskoteka w rytmie największych przebojów i wiele innych ciekawych propozycji.

d. Rusz głową: różnorakie gry planszowe, terenowe i fabularne (Mafia, Prawo Dżungli, Dixit, Alias Party, Białe i Czarne Historie) rozwijające wyobraźnię i uczące współpracy w grupie.

e. Sokole oko: zostaniecie wojownikami podczas Lasermanii - nowoczesnej zabawy z karabinkami z wiązką światła, w czasie której strzelacie w przeciwnika, a jego opaska zlicza trafienia!
Program fakultatywny

Fotorelacja – wspomnienia z wakacji w formie zdjęć do pobrania online – 35 PLN

Archery Tag - to drużynowa walka na łuki za pomocą specjalnych, bezpiecznych strzał z piankowym grotem. Strzała nie pozostawia żadnych siniaków po uderzeniu jest więc doskonałą aktywnością dla dzieci i młodzieży. Nie wymagane jest doświadczenie w strzelaniu - 35 PLN

Lasermania - bezpieczna zabawa z karabinkami strzelającymi wiązką lasera do opasek zliczających trafienia - 45 PLN

Bumper Ball - super zabawa w przezroczystych kulach - 40 PLN

Deska SUP - nowa forma aktywności wodnej polegająca na relaksie i obcowania z przyrodą podczas pływania na szerokiej desce za pomocą wiosła. To sport łatwy, przyjemny, bezpieczny i polecany dla wszystkich niezależnie od wieku - 35 PLN

Termy Maltańskie w Poznaniu - zabawa w największym tego typu Aquaparku w Polsce, położonym nad jeziorem Malta. Czeka na Was mnóstwo atrakcji m.in. zjeżdżalnie kamikadze, dzika rzeka, zjeżdżalnia wielotorowa oraz multimedialna, zjeżdżalnia pontonowa i turbo zjeżdżalnia, basen z falami, statek piracki, basen solankowy czy wypływowy basen relaksacyjny! - 395 PLN

Oceanarium i Aquapark w Stralsund (Niemcy) – wycieczka do najnowocześniejszego oceanarium w Europie i wspaniała zabawa w wodnym parku rozrywki - 390 PLN

Serengeti Park (Niemcy) - to unikalne połączenie największego w Europie safari z niezwykłym parkiem rozrywki! Podczas przejażdżki klimatycznym dwupiętrowym autobusem po trasie safari o długości 10 km można podziwiać aż 1500 zwierząt, żyjących swobodnie na rozległych wolnych wybiegach, odzwierciedlających 16 stref geograficznych na kilku kontynentach. Bilet wstępu obejmuje również ponad 40 atrakcji w parku rozrywki, w tym porywające przejażdżki łodziami odrzutowymi, terenowymi jeepami, motorówkami czy quadami oraz fascynujące pokazy, spektakle z afrykańską muzyką i wyprawę do safari w dżungli z ponad 200 małpami na otwartych wybiegach! Spędzimy również czas na głaskaniu zwierząt bez żadnych ograniczeń w nowym mini-zoo (alpaki, kozy i osiołki i inne maluchy) - 600 PLN

Heide Park (Niemcy) - całodniowa wycieczka do największego lunaparku w północnych Niemczech. Główne atrakcje: Krake- niesamowity rollercoaster, Desert Race ( w 2,4s. przyspiesza do 100 km/h). Scream (największa na świecie swobodna wieża spadania – 103m). Atrakcje w tym parku zalecane są dla młodzieży od lat 12 lat, przy minimalnym wzroście 140 cm - 660 PLN

Tropikalna Wyspa k. Berlina (Niemcy) - największy na świecie kryty, tropikalny park wodny. Na powierzchni 66 tys. m kw. znajdują się m.in. złote plaże, baseny, zjeżdżalnie - w tym największa w Niemczech, która wznosi się na wysokość 27 m, tropikalny las czy egzotyczne zwierzęta - 500 PLN

Cena całodziennych wycieczek obejmuje: ciepły posiłek, transport, bilety wstępu, obsługę pilota, prowiant oraz ubezpieczenie KL i NNW za granicą. Wymagane jest posiadanie ważnego paszportu lub dowodu osobistego.
Realizacja imprez fakultatywnych (wycieczki zagraniczne) zależna od panujących obostrzeń.

Zakwaterowanie

10 noclegów w Międzycechowym Ośrodku Wypoczynkowym w Międzywodziu. Pokoje 4- osobowe i 5- osobowe z łazienkami. Na 1,5 hektarowym zalesionym i ogrodzonym terenie znajduje się plac zabaw, miejsce na ognisko i grilla, piaszczyste boisko do gry w siatkówkę i badmintona.

Możliwość wykupienia diety wegetariańskiej - 100 PLN/os/pobyt

Wszelkie życzenia dotyczące zakwaterowania będą rozpatrywane w miarę możliwości.

Świadczenia


Nocleg
Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki + deser) w stołówce ośrodka. Pierwszy posiłek – kolacja w dniu przyjazdu. Ostatni posiłek – śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant w drogę powrotną
Transport: autokar turystyczny
Ubezpieczenie: Signal Iduna S.A.
Opieka pedagogiczna
Realizacja programu

Informacje praktyczne
Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży, kosztów imprez fakultatywnych.

Uczestnicy wyjeżdżający za granicę muszą posiadać ważny paszport lub dowód osobisty. Zakup wycieczek fakultatywnych nieznacznie wpłynie na realizację programu obozowego.

Planowany dojazd do ośrodka ok. godz. 19:30, planowany wyjazd z ośrodka o godz. 08:00. Dojazd własny: zapraszamy na godzinę 18:30, wyjazd nie później niż o godz. 08:30.

Gwarantujemy całodobowy dostęp do wody pitnej dla uczestników obozu - w miarę możliwości prosimy o zabranie ze sobą metalowego kubka lub bidonu.

Realizacja fotorelacji do 3 tygodni po zakończeniu obozu.

Adres obiektu: ul. Spokojna 1, Międzywodzie
Informacje o cenie

Podana cena imprezy nie zawiera obowiązkowych składek na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny - 2 PLN oraz Turystyczny Fundusz Pomocowy - 2 PLN

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Międzywodzie - Taniec Nowoczesny   (skrót: MIEDZYWODZIE TANIEC NOWOCZESNY 2022 PAX FB)

kod imprezy: APMC~MIEDZYWODZIE_TANIEC_NOWOCZESNY_2022_PAX_FB



Międzywodzie dysponuje bardzo rozwiniętą bazą wypoczynkową, rekreacyjną i rehabilitacyjną. W ciągu lata działa w Międzywodziu niewielkie kino, dostępne są również wypożyczalnie pojazdów (skuterów, rowerów, gokartów). Międzywodzie położone we wschodniej części wyspy Wolin na Półwyspie Międzywodzkim, pomiędzy Bałtykiem a Zalewem Kamieńskim - to prawdopodobnie najlepsze miejsce na Twoje wymarzone kolonie i obozy młodzieżowe. W Międzywodziu nad morzem wyznaczono letnie kąpielisko, część plaży w Międzywodziu jest strzeżona przez ratowników, plaża kończy przy ujściu Dziwny.
Morze Bałtyckie to najmłodsze z mórz w Europie, urodzajne w bursztyny, które przyciągają poszukiwaczy "morskiego złota". Piękne, piaszyste plaże otoczone są lasami, które w połączeniu z nadmorskim klimatem mają zbawienny wpływ na zdrowie turystów. Jest to idealne miejsce na kolonijną przygodę, zarówno dla miłośników aktywnego wypoczynku, jak i fanów leniuchowania.



Biuro Podróży Almatur
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna, dzieci i studenci, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę na obozy, kolonie, obozy młodzieżowe i wycieczki objazdowe. Biuro Podróży Almatur propaguje aktywne, rekreacyjne oraz sportowe formy wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając, chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych czy koloniach dla dzieci. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, sportowe, kolonie dla dzieci to bezstresowe wakacje. Obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci to klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci oraz wycieczki objazdowe. Zapraszamy na obozy i kolonie letnie.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
pfr    Subwencja PFR