Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Brenna - Rolkowe Szaleństwo Almatur 2018

OFERTA LETNIA OBOZY MŁODZIEŻOWE POLECANE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO PROMOCJA LAST MINUTE
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Góry

Sporty indywidualne

Rolki wrotki deskorolki

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Brenna

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Brenna


Brenna - Rolkowe Szaleństwo

(wiek 10-16)
Informacje
Galeria



» przejdź do galerii

Jesteś miłośnikiem jazdy konnej? A może wolisz szaloną jazdę na rolkach lub górską przygodę z survivalem?
Lubisz przyrodę i wyzwania? Fascynują Cię wędrówki górskie, krystalicznie czyste potoki i górskie krajobrazy?
Jeśli tak, to zapraszamy do położonego w Beskidach Ośrodka Kolonijno - Wypoczynkowego "HUCUŁ", do turystycznej miejscowości Brenna. Tu w dolinie potoku Jatny, w otoczeniu lasów i górskich szczytów przeżyjesz swoje niezapomniane wakacje, pełne dobrej zabawy i pozytywnych emocji.


Program

Rolkowe szaleństwo (12-17 lat)

Kręcą Cię rolki? Chcesz nauczyć się nowych trików i efektownych ewolucji? Chcesz poznać różne oblicza i możliwości butów z kółkami? Jeśli tak, to przyjeżdżaj do Brennej, na rolkowe szaleństwo. Tematami przewodnimi szkolenia będą freestyle, jazda szybka, jazda agresywna, hokej oraz fitness na rolkach. Do ćwiczenia techniki jazdy, nauki nowych trików i ewolucji wykorzystamy boisko znajdujące się na terenie ośrodka. Podczas zajęć poznamy nie tylko podstawy jazdy, ale także adekwatnie do już posiadanych umiejętności będziemy wykonywać różnego rodzaju figury i skoki. Znakomitym dopełnieniem wszystkich rolkowych zmagań będzie hokej na rolkach.Zajęcia hokejowe rozpoczniemy od zapoznania się z zasadami tej gry i ze sprzętem hokejowym, a na zajęciach praktycznych wdrożymy poznaną teorię i nauczymy się operować kijem hokejowym, mijać zawodnika z drużyny przeciwnej i strzelać gole. Trzykrotnie wybierzemy się do Skateparku w Skoczowie (w turnusie 08.07-15.07 – dwukrotnie), gdzie poćwiczymy różne ewolucje wykorzystując do tego bank ramp, quarter pipe, funbox z murkiem i rurką, minirampę, ławkę grindbox. Zajęcia tematyczne poprowadzą: Mistrz Polski Juniorów i Wicemistrz Polski Seniorów w jeździe na rolkach, Wicemistrzowie Polski w hokeju na rolkach, sędziowie hokeja na lodzie oraz instruktorzy AZS AWF Katowice Roller Team. Program obozu uzupełnią zajęcia linowe: most linowy, zjazd tyrolką, skrzynki. Odwiedzicie także Park Turystyki w centrum Brennej, gdzie w trakcie wakacji odbywają się liczne imprezy kulturalne, animacje, zabawy i konkursy. Tam też zrobicie sobie pamiątkowe zdjęcie przy figurze Utopca – co jest miejscową tradycją. Do tego zajęcia rekreacyjne i integracyjne, spacery po okolicy, plażowanie i relaks nad rzeką, ognisko z pieczeniem kiełbasek, gry terenowe i wieczory filmowe. Na obóz należy zabrać: rolki, kask ochronny, ochraniacze na łokcie, kolana oraz nadgarstki. Dla chętnych możliwość zakupienia kompletu sprzętu ochronnego w cenie od 50 zł do 120 zł w zależności od konfiguracji oraz producenta.

Zakwaterowanie

Ośrodek Kolonijno - Wypoczynkowy „Hucuł”

Ośrodek położony jest w Brennej, w dolinie potoku Jatny, w otoczeniu lasów i górskich szczytów.

Pokoje 2-, 3-, 4-, 5-osobowe z łazienką, Wi-Fi i telewizorem. W budynku głównym znajduje się jadalnia, świetlica, kawiarnia, sale do gry w tenisa stołowego i bilarda. Poza tym w ośrodku boisko sportowe, wiata grillowa i duży teren rekreacyjny.


Świadczenia

Zakwaterowanie:
10 noclegów (w turnusie 08.07-15.07 – 7 noclegów)
Wyżywienie:
Całodzienne (3 posiłki + podwieczorek; śniadania i kolacje w formie bufetu). Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu; ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną. Możliwość zamówienia (najpóźniej 7 dni przed rozpoczęciem obozu – za dopłatą) diety: wegetariańskiej (50 zł turnus) lub bezglutenowej (100 zł turnus). Zapewniamy uczestnikom stały dostęp do wody pitnej na terenie ośrodka.

Transport:
Autokar turystyczny.
Ubezpieczenie:
NNW - 15.000 PLN

Opieka pedagogiczna i instruktorska, nagrody i pamiątki.


Informacje praktyczne

Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży. Wszystkie zajęcia prowadzone są przez doświadczonych, wykwalifikowanych instruktorów i wychowawców. Zajęcia dopasowane będą do warunków atmosferycznych oraz stanu psychofizycznego uczestników. Na obóz należy zabrać odpowiedni strój sportowy, buty i akcesoria – wymagane do wybranej tematyki, legitymację szkolną, mały plecak na spacery, czapkę z daszkiem, krem ochronny z filtrem UV, strój kąpielowy. Zainteresowanym uczestnikom obozów „Rolkowe szaleństwo” proponujemy próbną lekcję jazdy konnej – w cenie 50 zł/godz.

Planowany przyjazd do ośrodka ok. godz. 17.30. Planowany wyjazd z ośrodka ok. godz. 10.30.

Dojazd własny: przyjazd nie wcześniej niż o godz 16.30, wyjazd nie później niż o godz. 11.00.


» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe (obowiązuje do 30.06.2018)     » Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe (obowiązuje od 01.07.2018)     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Brenna - Rolkowe Szaleństwo     (skrót: BRENNA ROLKOWE SZALENSTWO PAX FB)
Nr grupy Data Cena 
KPOB071515.07 - 25.07Impreza w trakcie realizacji Plan podróży11 dni
KPOB072626.07 - 05.08Sprzedaż zakończona Plan podróży11 dni
KPOB080606.08 - 16.081599 zł   1499 zł   Last minute Plan podróżyRezerwuj11 dni

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na ofertach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i ofert młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, oferty sportowe w Polsce i za granicą. Bogate oferty rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe oferty młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym ofertami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział oferty młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.