Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Zakopane - kolonia i obóz Dance Camp Almatur 2021

OBOZY MŁODZIEŻOWE BON TURYSTYCZNY ZASADY PODRÓŻOWANIA EGZOTYKA WYCIECZKI BIURO OBOZY MŁODZIEŻOWE W POLSCE OBOZY MŁODZIEŻOWE ZA GRANICĄ
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy Zakopane
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Góry

Artystyczne

Taniec

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Zakopane

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Zakopane


Zakopane - kolonia i obóz Dance Camp

(wiek )
Informacje
Mapa i galeria










» przejdź do galerii

Zakopane - Dance Camp
7-12 lat, 13-18 lat

Program

Zapraszamy Was na niezwykły obóz, gdzie wędrówki górskie połączymy z zabawą i szaleństwem w parkach wodnych, w przepięknej scenerii Tatr. Dostarczą Wam one mnóstwa wrażeń i niezwykłych emocji. Poznacie tu nowych przyjaciół i zdobędziecie górskie szczyty. Wrócicie z plecakiem pełnym wspomnień!

Jeśli natomiast chcecie podbić świat tańca, teatru, mody czy muzyki, to każda artystyczna dusza znajdzie u nas również coś dla siebie!

Na uczestników wszystkich profili czeka wspólny program:

Wodne szaleństwo w Termach Chochołowskich, gdzie miłośnicy aquaparków będą mieli do dyspozycji baseny z super atrakcjami takimi jak: rwąca rzeka, zjeżdżalnie, sztuczna fala czy siatka wspinaczkowa, a zwolenników plażowania czeka piaszczysta plaża z leżakami.

Odwiedzicie również Centrum Edukacji Przyrodniczej z interaktywną mapą Tatr, a w technologii 3D obejrzycie film, z którego dowiecie się dlaczego nie wolno wprowadzać psów na teren parku oraz dokarmiać dzikich zwierząt. Dla osób lubiących ruch Centrum przygotowało gry w technologii Microsoft Kinect - zintegrujecie się podczas różnych gier w multimedialnej Sali Odkryć.

Ale to nie wszystko! Czekają na Was jeszcze… Tatry, gdzie podczas górskich wycieczek z przewodnikiem będziecie podziwiać piękno naszych gór i ich stolica - Zakopane: zaprosimy Was na gwarne i kolorowe Krupówki, pokażemy Sanktuarium M.B. Fatimskiej na Krzeptówkach, Cmentarz na Pęksowym Brzysku, obiekty Skoczni Krokiew.

Dance Camp, czyli strefa tańca i choreografii:

Strefa tańca – pod okiem utalentowanych tancerzy udoskonalicie swoje umiejętności w zakresie najmodniejszych stylów tańca, tj. Hip Hop, New Style, New Age, Videoclip Dance, Popping, Locking, Dancehall, House, Contemporary, Street Jazz. Zapewnimy Wam codziennie do pięciu godzin zajęć tanecznych. Podczas zajęć instruktorzy pokażą jak przełamywać wewnętrzne bariery i okazywać w tańcu emocje. Treningi obejmować będą zarówno proste elementy tańców solowych, jak i złożone układy grupowe.

Strefa choreografii – stworzycie własny układ taneczny, solowy lub formacyjny, dopracujecie go do perfekcji i zaprezentujecie podczas show na koniec obozu!



Bez ograniczeń: gry i zabawy sportowe, konkursy, dyskoteki, ogniska.

Program fakultatywny

Wycieczka do Tatralandii – jednego z największych parków wodnych na Słowacji: kompleks 6 basenów termalnych ze zjeżdżalniami, wodnymi huśtawkami, sztucznym deszczem, wodnymi wulkanami, powietrznymi leżakami i gejzerami - cena: ok. 35 EUR. (na wyjazd uczestnicy powinni posiadać dowód osobisty lub paszport).

Wycieczka do największego w Polsce Parku Rozrywki Energylandia - w tym potężnym kompleksie każdy znajdzie coś dla siebie: od tropikalnej wyspy z mnóstwem wodnych atrakcji przez miasteczko wyjęte prosto z Władcy Pierścieni z epokową architekturą i najwyższą na świecie kolejką Wooden Coaster Zadra po najszybsze i największe Roller Coastery – cena: ok. 170 PLN.

Pobyt w Parku Linowym Adventura na Gubałówcena: ok. 30 PLN.

Wyjazd do Aguaparku w Zakopanem - cena: ok. 50 PLN.

Wyjazd do Termy Bania w Białce Tatrzańskiej - cena: ok. 50 PLN


Zakwaterowanie

Willa „U Franka” – nowy, przestronny pensjonat z widokiem na panoramę Tatr. Pokoje 3- ,4- ,5-os. z łazienkami i TV, większość pokoi z balkonami. W obiekcie: jadalnia, świetlica z bilardem i innymi grami zręcznościowymi. Duży teren rekreacyjny, boisko do kosza, siatkówki, oraz miejsce na ognisko. Do dyspozycji uczestników stylowy domek góralski z salą dyskotekową i świetlicą do zajęć integracyjnych.

Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów (termin 6. - 9 noclegów)

Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki oraz podwieczorek)w stołówce ośrodka. Śniadania i kolacje w formie bufetu, obiad serwowany do stolika.

Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną.

Transport: autokar turystyczny.

Ubezpieczenie: Signal Iduna Polska TU S.A.: NNW 15.000 PLN.

Opieka pedagogiczna.

Zajęcia sportowe i rekreacyjne.

Informacje praktyczne

Należy zabrać ze sobą: wypełnioną kartę kwalifikacyjną, buty na wycieczki górskie, ciepły sweter, kurtkę nieprzemakalną, mały plecak, latarkę, strój kąpielowy, ręcznik kąpielowy.

Wszystkie wycieczki wysokogórskie poprowadzą doświadczeni przewodnicy tatrzańscy. Program tych wycieczek uzależniony jest od warunków pogodowych oraz możliwości fizycznych uczestników i może ulec pewnym zmianom.

Planowany przyjazd do ośrodka ok. godz. 19.30.

Planowany wyjazd z ośrodka ok. godz. 07.45.

Dojazd własny przyjazd nie wcześniej niż o godz. 19:00, wyjazd nie później niż o godz. 08:00.

Informacje o cenie

Cena nie obejmuje: obowiązkowych składek na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny - 2 zł oraz Turystyczny Fundusz Pomocowy - 2 zł, programu fakultatywnego i dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży.

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Zakopane - kolonia i obóz Dance Camp   (skrót: ZAKOPANE KOLONIE I OBOZ DANCE CAMP PAX FB)

kod imprezy: BPOZ~ZAKOPANE_KOLONIE_I_OBOZ_DANCE_CAMP_PAX_FB
Zakopane to turystyczne miasto w województwie małopolskim. Turystom kojarzy się z pięknymi widokami na góry. Drewniana architektura oraz mentalność mieszkańców gwarantują niepowtarzalny klimat uwielbiany przez zwiedzających od wielu lat. Są tutaj doskonałe warunki dla obozów i kolonii, które pozwolą skorzystać z tego, co Tatry i ich okolice mają do zaoferowania.
Tatry to najwyższe pasmo w łańcuchu Karpat, które jest uwielbiane przez turystów, ze względu na piękne krajobrazy oraz możliwość obcowania z dziką naturą. Małopolska to jedno z najmniejszych województw w Polsce, w jego obszarze znajduje się aż 6 parków narodowych co sprawia, że jest on prawdziwym rajem dla miłośników przyrody. Rozległe lasy, czy liczne jeziora to tylko część tego co małopolska ma do zaoferowania. Turystów przyciąga tu również pustynia, czyli zjawisko dość niespotykane w Polsce, jednak nie sposób oprzeć się jego pięknu.
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.
Signal Iduna    Subwencja PFR