Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18 sb. 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna Almatur 2019

OFERTA LATO 2019 OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY ŁAZY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Kolonie

Polska

Góry

Rekreacyjne

Ogólnorekreacyjny

Kolonie w miejscowości

Murzasichle

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Murzasichle


Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna

(wiek 7-11)
Informacje
Galeria


» przejdź do galerii

W 10 dni dookoła Tatr

Klub Urwisa - Akademia Przygody 7-11 lat

Szukasz miejsca na bezpieczne i pełne radości wakacje dla swojego dziecka? Wybierz Klub Urwisa w Murzasichlu - idealną kolonię dla łazików w bezpośrednim sąsiedztwie gór. Tatrzańska Akademia Przygody to doskonały sposób na połączenie aktywnego wypoczynku z nauką i zabawą. Podarujemy dzieciom niezapomniane przygody, a jednocześnie możliwość rozwoju oraz kształtowania własnego charakteru. Program pobytu jest tak ciekawy, że Wasze dziecko na pewno nie będzie się nudzić. Wychowawca uczestniczy w życiu każdego kolonisty przez 24 h na dobę. Bierze udział z grupą w zajęciach, spożywa posiłki razem z dziećmi. Pomaga w codziennych czynnościach takich jak: utrzymanie higieny, czystości w pokoju, organizuje im czas wolny. Dzieci, poprzez aktywny udział w grach i zabawach, będą rozwijać wiele umiejętności, poszerzać swoje horyzonty oraz integrować się z innymi. Dołożymy starań, aby wyjazd Państwa dziecka był udany i pozostawił same miłe wspomnienia oraz zachęcił do kolejnych wyjazdów. Nasz obóz rozbudzi dziecięcą wyobraźnię i pozwoli przeżyć emocje, które wspominane będą przez długi czas.

Program

Program kolonii pod hasłem „W 10 dni dookoła Tatr” oparty jest na poznawaniu otaczającego świata poprzez zabawę, rozwijanie uzdolnień oraz samodzielne podejmowanie działań pod czujnym okiem wyspecjalizowanej, kreatywnej i odpowiedzialnej kadry pedagogicznej. Poprzez aktywne uczestnictwo w zabawach dzieci zdobywać będą odznaki tj. znawca regionu (ukazującą tatrzański folklor, kulturę i tradycję), kolorowa kredka (stymulującą wyobraźnię, ukazującą różne techniki plastyczne), przyrodnik (przybliżającą florę i faunę najbliższej okolicy), łazik (zachęcającą do uczestnictwa w wycieczkach), sportowiec (kształtującą współdziałanie w zespole). Wszystko zamknie odznaka małego kolonisty. W trakcie pobytu m.in. spacery po tatrzańskich dolinach z pięknymi krajobrazami i dziką przyrodą, wycieczki górskie o różnych stopniach trudności, wspinaczka i zabawa w parku linowym, odwiedzanie ciekawych miejsc w Zakopanem takich jak Wielka Krokiew, cmentarz na Pęksowym Brzyzku z grobami Makuszyńskiego, Witkiewicza, spacery po Krupówkach. Dla fanów pływania szaleństwo w Aquaparku (zjeżdżalnie, rwąca rzeka, pływalnia, jacuzzi). Ponadto wizyta w Izbie Regionalnej i spotkanie z prawdziwym góralem, który w znakomity sposób przybliży góralskie zwyczaje. Pobyt uprzyjemnią turnieje sportowe, konkursy, gry i zabawy, projekcje filmów, dyskoteki, ognisko z pieczeniem kiełbasek.


Zakwaterowanie

Willa „Tatry” położona w przepięknej miejscowości Murzasichle obok Zakopanego. Lokalizacja obiektu sprzyja wypoczynkowi w ciszy i spokoju oraz planowaniu atrakcyjnych wycieczek po okolicy. Pokoje 2-, 3-, 4-osobowe z łazienkami i TV. Na terenie obiektu: świetlica, sala telewizyjna, plac zabaw dla dzieci, boisko do siatkówki i miejsce na ognisko, bezprzewodowy dostęp do internetu. Teren ogrodzony i monitorowany. Zakwaterowanie w dwóch sąsiadujących budynkach.

Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów.
Wyżywienie: całodzienne (3 posiłki z napojami plus podwieczorek, serwowane w stołówce ośrodka). Śniadania i kolacje w formie bufetu, obiady serwowane. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną. W trakcie całodziennych wycieczek lunch pakiet. Uczestnikom zapewniamy stały dostęp do wody pitnej na terenie ośrodka.
Transport: autokar turystyczny.
Ubezpieczenie: Signal Iduna Polska TU S.A.: NNW 15.000 PLN.
Opieka pedagogiczna.
Realizacja programu.

Informacje praktyczne

Program będzie zrealizowany w całości, a kolejność zajęć ustali kadra obozu w zależności od pogody i predyspozycji psychofizycznych uczestników.
Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży. Możliwość przesiadki na trasie przejazdu.
Należy zabrać ze sobą: legitymację szkolną, nakrycie głowy, krem z filtrem UV, wygodne buty na piesze wycieczki i do uprawiania sportu, dres sportowy, mały plecak na wycieczki, nieprzemakalną kurtkę, ciepły sweter lub polar, strój sportowy.
Wszelkie życzenia dotyczące zakwaterowania będą rozpatrywane w miarę możliwości.
Prosimy pamiętać o zabraniu wypełnionej karty kwalifikacyjnej z wpisanym numerem PESEL oraz o podpisaniu bagaży podróżnych dzieci.

Planowany przyjazd do ośrodka ok. godz. 19.30. Planowany wyjazd z ośrodka ok. godz. 07.45.
Dojazd własny: przyjazd nie wcześniej niż o godz. 19.00, wyjazd nie później niż o godz. 07.45.

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna     (skrót: MURZASICHLE TATRY KLUB URWISA PAX FB)
Nr grupy Data Cena 
OPOM070303.07.2019 - 13.07.20191199 zł Plan podróżyRezerwuj11 dni
OPOM071414.07.2019 - 24.07.20191199 zł Plan podróżyRezerwuj11 dni
OPOM072525.07.2019 - 04.08.2019Sprzedaż zakończona Plan podróży11 dni
OPOM080505.08.2019 - 15.08.20191199 zł Plan podróżyRezerwuj11 dni
OPOM081616.08.2019 - 26.08.20191199 zł Plan podróżyRezerwuj11 dni

kod imprezy: OPOM~MURZASICHLE_TATRY_KLUB_URWISA_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.