Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Jastrzębia Góra - Royal - English Wave Summer Almatur 2023

bezpieczne
podróże
OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY W ŁAZACH BIURO OBOZY KOLONIE W POLSCE OBOZY KOLONIE ZA GRANICĄ
menuAlmatur kolonie i obozy
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy młodzieżowe kolonie

Obozy młodzieżowe

Obozy młodzieżowe w Polsce

obozy młodzieżowe za granicą

Obozy nad morzem

Obozy nad jeziorami

Obozy w górach

Obozy w mieście

Obozy i kolonie na Mazurach

Obozy i kolonie w Borach Tucholskich

Obozy i kolonie w Tatrach

Obozy i kolonie w Bieszczadach

Obozy i kolonie rekreacyjne

Obozy - zajęcia aktywne

Obozy artystyczne

Obozy sportowe

Obozy tematyczne

Kolonie i obozy tematyczne

Polecamy

Obozy Czaplinek

Obozy Dąbki

Obozy w Łazach świat Harrego Pottera

Obozy Bachorze

Obozy Borne Sulinowo

Obozy Uniejów

Obozy Dziwnówek

Obozy Spała

Obozy Grotniki

Obozy Kortowo

Obozy i kolonie

Obozy i kolonie windsurfingowe

Obozy i kolonie żeglarskie

Obozy i kolonie militarne

Obozy i kolonie paintballowe

Obozy i kolonie aktorskie

Obozy i kolonie detektywistyczne

Obozy i kolonie fitness i aerobik

Obozy i kolonie fotograficzne

Obozy i kolonie świat gier

Obozy i kolonie interdyscyplinarne

Obozy i kolonie jazdy konnej

Obozy i kolonie kajakarskie

Obozy i kolonie piłkarskie

Obozy i kolonie plastyczne

Obozy i kolonie pływackie

Obozy i kolonie przygodowe

Obozy i kolonie rowerowe

Obozy i kolonie siatkarskie

Obozy i kolonie śpiew i muzyka

Obozy i kolonie survivalowe

Obozy i kolonie taneczne

Obozy i kolonie tenisowe


Jastrzębia Góra - Royal - English Wave Summer

(wiek 12-18 lat)

* Jastrzębia Góra - najdalej na północ wysunięta miejscowość w Polsce, położona na malowniczym, klifowym wybrzeżu Bałtyku.
* Nasza oferta warsztatów i obozów tematycznych pomoże znaleźć pasję, rozwinąć zainteresowania i zaspokoić ciekawość.
* Na naszych obozach językowych przygotowujemy młodzież aby swobodnie i pewnie posługiwała się językiem angielskim w naturalnym środowisku kulturowym oraz aby pozbawiona kompleksów poczuła się jak prawdziwi "Obywatele Świata".
* Akademia tańca, wdzięku i urody pozwoli zapoznać się z tajnikami świata mody i modelingu.
* Obóz rekreacyjny to dobra zabawa w sportowym klimacie.

Program
English Wave Summer

Będzie to fantastyczna przygoda językowa, a także świetny sposób na przyswajanie wiedzy dzięki zabawie oraz ciekawym warsztatom. Na naszym obozie nauka języka angielskiego daleka jest od szkolnej rutyny. Dzięki aktywizującym warsztatom językowym każdy uczestnik zyska większą płynność mówienia, rozumienia, czytania i pisania po angielsku, rozwija swoją ciekawość świata, motywację do nauki języków obcych a także aktywnie odpoczywa. W trakcie zajęć uczestnicy przygotowują w języku angielskim projekty związane tematycznie z kulturą, zwyczajami, muzyką, kulinariami krajów anglojęzycznych: Kanady, Australii, USA i Wielkiej Brytanii. Każdego dnia zapewniamy 3 godziny atrakcyjnych zajęć prowadzonych przez native speaker’a, który ma ogromne doświadczenie w pracy z młodzieżą. Podczas zajęć komunikujemy się wyłącznie w języku angielskim. Taki sposób uczenia się języka obcego jest najbardziej efektywny. Każdego dnia uczestnicy biorą udział w urozmaiconych zajęciach i w niezwykle stymulujących wyobraźnię projektach. Nasz native speaker to specjalista w zachęcaniu uczących się do używania języka angielskiego w naturalny sposób. Będziecie zaskoczeni, jak odpowiednie podejście do nauczania sprawia, że nauka języka może być świetną zabawą. Nasze jedyne wymagania to znajomość języka w stopniu komunikatywnym.

Zajęcia ogólnocampowe - Oprócz zajęć tematycznych przygotowaliśmy dla wszystkich uczestników bez względu na wybraną specjalizację, bogatą ofertę aktywnego wypoczynku, których relaksacyjna forma sprawi, że wakacje będą pełne ruchu i zabawy. Gry zespołowe: koszykówka, piłka nożna, siatkówka oraz rekreacyjne: plażowa piłka siatkowa, ringo, tenis plażowy, badminton, ciekawy zestaw gier i zabaw ruchowych – integrujących, wesołych, kreatywnych.
Program fakultatywny

Wycieczka do Trójmiasta – 150 zł

Wycieczka do Łeby (Łeba Park – wszystkie atrakcje w cenie) – 150 zł

Zakwaterowanie

Pensjonat Royal położony ok.1200 m od plaży w willowej części Jastrzębiej Góry. Pokoje 2, 3, 4 osobowe z łazienkami. Jest to kameralny obiekt, przeznaczony wyłącznie dla uczestników obozu organizowanego przez Almatur. Dysponuje salą kinową i dyskotekową oraz nowoczesną stołówką. W odległości ok.900 m plac zabaw oraz boiska sportowe wykonane w technologii bezpiecznej nawierzchni.


Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów
Wyżywienie: Całodzienne (3 posiłki) w stołówce ośrodka. Śniadania i kolacje w formie bufetu, obiad serwowany do stolika. Możliwość zamówienia diety wegetariańskiej lub specjalnej, koniecznie prosimy w rezerwacji zaznaczyć wybór w dopłatach opcjonalnych. Dokładną informację o rodzaju diety specjalnej (z numerem rezerwacji) należy przesłać e-mail na adres dieta@almatur.pl. Diety specjalne realizowane są przez firmę cateringową, która dostosuje posiłki do indywidualnych potrzeb i zaleceń zdrowotnych. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną.
Transport: Autokar z klimatyzacją i toaletą.
Ubezpieczenie: NNW - 15.000 zł
Opieka instruktora-wychowawcy.
Realizacja programu.

Informacje praktyczne
Planowany przyjazd do ośrodka w godz. 18.00-20.00. Planowany wyjazd z ośrodka w godz. 8.00-9.00. Dojazd własny: przyjazd nie wcześniej niż o godz. 16.00, wyjazd nie później niż o godz. 12.00. Adres: Royal ul.Topolowa 18, 84-104 Jastrzębia Góra, kierownik obozu tel.787-938-390
Informacje o cenie

Podana cena nie zawiera: dopłat za transport z miast wyszczególnionych w rozkładzie jazdy, opłat za realizację wycieczek fakultatywnych, obowiązkowych składek na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny - 2 zł oraz Turystyczny Fundusz Pomocowy - 2 zł.

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Jastrzębia Góra - Royal - English Wave Summer   (skrót: JASTRZEBIA GORA ENGLISH WAVE SUMMER 2023 PAX FB)
25.06 - 05.07.2023
 11 dni / PPOJ0625
2799 zł   2499 zł Promocja
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 2499 zł
Plan podróżyRezerwuj
06.07 - 16.07.2023
 11 dni / PPOJ0706
2799 zł   2499 zł Promocja
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 2499 zł
Plan podróżyRezerwuj
17.07 - 27.07.2023
 11 dni / PPOJ0717
2799 zł   2499 zł Promocja
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 2499 zł
Plan podróżyRezerwuj
28.07 - 07.08.2023
 11 dni / PPOJ0728
2799 zł   2499 zł Promocja
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 2499 zł
Plan podróżyRezerwuj
08.08 - 18.08.2023
 11 dni / PPOJ0808
2799 zł   2499 zł Promocja
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 2499 zł
Plan podróżyRezerwuj

kod imprezy: PPOJ~JASTRZEBIA_GORA_ENGLISH_WAVE_SUMMER_2023_PAX_FB



Jastrzębia Góra jest jedną z najczęściej odwiedzanych przez turystów nadmorskich miejscowości ze względu na malownicze, klifowe wybrzeże oraz niezapomniane widoki. Jest idealnym miejscem dla miłośników plażingu i smażingu.
Morze Bałtyckie to najmłodsze z mórz w Europie, urodzajne w bursztyny, które przyciągają poszukiwaczy "morskiego złota". Piękne, piaszyste plaże otoczone są lasami, które w połączeniu z nadmorskim klimatem mają zbawienny wpływ na zdrowie turystów. Jest to idealne miejsce na kolonijną przygodę, zarówno dla miłośników aktywnego wypoczynku, jak i fanów leniuchowania.



Biuro Podróży Almatur
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna, dzieci i studenci, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę na obozy, kolonie, obozy młodzieżowe i wycieczki objazdowe. Biuro Podróży Almatur propaguje aktywne, rekreacyjne oraz sportowe formy wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając, chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych czy koloniach dla dzieci. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, sportowe, kolonie dla dzieci to bezstresowe wakacje. Obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci to klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci oraz wycieczki objazdowe. Zapraszamy na obozy i kolonie letnie.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
pfr    Subwencja PFR