Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Międzyzdroje - Hotel Trofana - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Almatur 2022

bezpieczne
podróże
OBOZY MŁODZIEŻOWE EGZOTYKA WYCIECZKI BIURO OBOZY KOLONIE W POLSCE OBOZY KOLONIE ZA GRANICĄ
menuAlmatur kolonie i obozy
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki
Wczasy Międzyzdroje
Obozy młodzieżowe kolonie
Polecamy
Obozy i kolonie

Międzyzdroje - Hotel Trofana - Wczasy (NA ZAPYTANIE)

Informacje
Mapa i galeria





» przejdź do galerii
Program
Hotel Trofana Sun & Sea

Hotel Trofana to idealne miejsce do spędzenia niezapomnianych wakacji, urlopu od pracy lub weekendu nad morzem. Położony w malowniczych Międzyzdrojach zaledwie 250m od plaży oraz molo, co pozwala bez ustanku cieszyć się morskim klimatem i nie oszczędzać sobie spacerów po piaszczystej plaży. Co więcej, w pobliżu znajduje się słynna Aleja Gwiazd z odciskami dłoni sławnych osób.

Zapewniamy luksusowy wypoczynek dla osób w każdym wieku, nawet tych najmłodszych. W ofercie hotelu znajduję się Wellness & Spa, masaże relaksacyjne, zabiegi odprężające, basen z przeciwprądami i sauny oraz wiele innych atrakcji, które zaserwuje Wam nasz wysoko wykwalifikowany personel. Nie bój się zabrać na wakacje również rodziny lub przyjaciół, gdyż i dla nich nie zabraknie u nas rozrywki!
Zakwaterowanie

Pokoje: Dostępne są pokoje 2 osobowe z możliwością wstawienia łóżka dla dziecka. W każdym pokoju znajduje się telewizor, sejf, minibar, wi-fi.

Do dyspozycji gości: basen z przeciwprądem i wodospadem, jacuzzi z masażami, sauna fińskiej z funkcją LIFT LIGHT, łaźnia parowej z funkcją SOLDOS, ścieżki doznań, grota lodowa o Temp: 5 stopni C, leżakownia, sala zabaw dla najmłodszych

Świadczenia


Zakwaterowanie: Dostępne są pokoje 2 osobowe z możliwością wstawienia łóżka dla dziecka. W każdym pokoju znajduje się telewizor, sejf, minibar, wi-fi.
Wyżywienie: śniadania i obiadokolacje w formie bufetu

Informacje praktyczne

Doba rozpoczyna się o godz. 16:00, kończy o godz. 11:00
Cena nie zawiera opłaty miejskiej płatnej gotówką indywidualnie w wysokości 2,40 zł dzień /osoba (wysokość opłaty na dzień 25.11.2021)
Bezprzewodowy internet na terenie całego hotelu
Inne terminy dostępne na zapytanie
Dodatkowo otrzymają Państwo
-karnet z 5% rabatem do kawiarni „Giovani Caffee” na molo
-karnet z 5% rabatem na seans „Słoneczna Łąka”
UWAGA: OFERTA NA ZAPYTANIE! Rezerwacja w systemie nie jest równoznaczna z rezerwacją miejsc w hotelu, po założeniu rezerwacji prosimy o oczekiwanie na potwierdzenie.

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Międzyzdroje - Hotel Trofana - Wczasy (NA ZAPYTANIE)   (skrót: MIEDZYZDROJE - HOTEL TROFANA - WCZASY DBL HB)
21.05 - 28.05.2022
 8 dni / APWI0521
Impreza w trakcie realizacji
28.05 - 04.06.2022
 8 dni / APWI0528
1490 zł   Dzwoń  
04.06 - 11.06.2022
 8 dni / APWI0604
1490 zł Rezerwuj
11.06 - 18.06.2022
 8 dni / APWI0611
1490 zł Rezerwuj
18.06 - 25.06.2022
 8 dni / APWI0618
1550 zł Rezerwuj
25.06 - 02.07.2022
 8 dni / APWI0625
1860 zł Rezerwuj
02.07 - 09.07.2022
 8 dni / APWI0702
1860 zł Rezerwuj
09.07 - 16.07.2022
 8 dni / APWI0709
1890 zł Rezerwuj
16.07 - 23.07.2022
 8 dni / APWI0716
2080 zł Rezerwuj
23.07 - 30.07.2022
 8 dni / APWI0723
2080 zł Rezerwuj
30.07 - 06.08.2022
 8 dni / APWI0730
2080 zł Rezerwuj
06.08 - 13.08.2022
 8 dni / APWI0806
2080 zł Rezerwuj
13.08 - 20.08.2022
 8 dni / APWI0813
2080 zł Rezerwuj
20.08 - 27.08.2022
 8 dni / APWI0820
2080 zł Rezerwuj
27.08 - 03.09.2022
 8 dni / APWI0827
1580 zł Rezerwuj
03.09 - 10.09.2022
 8 dni / APWI0903
1940 zł Rezerwuj
10.09 - 17.09.2022
 8 dni / APWI0910
1490 zł Rezerwuj
17.09 - 24.09.2022
 8 dni / APWI0917
1490 zł Rezerwuj
24.09 - 01.10.2022
 8 dni / APWI0924
1490 zł Rezerwuj
01.10 - 08.10.2022
 8 dni / APWI1001
1390 zł Rezerwuj
08.10 - 15.10.2022
 8 dni / APWI1008
1310 zł Rezerwuj
15.10 - 22.10.2022
 8 dni / APWI1015
1310 zł Rezerwuj
22.10 - 29.10.2022
 8 dni / APWI1022
1310 zł Rezerwuj
29.10 - 05.11.2022
 8 dni / APWI1029
1090 zł Rezerwuj
05.11 - 12.11.2022
 8 dni / APWI1105
930 zł Rezerwuj
12.11 - 19.11.2022
 8 dni / APWI1112
930 zł Rezerwuj
19.11 - 26.11.2022
 8 dni / APWI1119
930 zł Rezerwuj
26.11 - 03.12.2022
 8 dni / APWI1126
930 zł Rezerwuj
03.12 - 10.12.2022
 8 dni / APWI1203
930 zł Rezerwuj
10.12 - 17.12.2022
 8 dni / APWI1210
930 zł Rezerwuj

kod imprezy: APWI~MIEDZYZDROJE_-_HOTEL_TROFANA_-_WCZASY_DBL_HB



NASZA OFERTA
POLECAMY
DLA KLIENTA
INFORMACJE
Biuro Podróży Almatur
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatnoœci.
pfr    Subwencja PFR