Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec Almatur 2019

OFERTA LATO 2019 OBOZY MŁODZIEŻOWE OBOZY ŁAZY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS BIURO PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy Chłapowo Cetniewo
Oferta turystyczna
Polecamy
Informacje
Strona główna

Oferty Almatur

Obozy młodzieżowe

Polska

Morze

Sporty indywidualne

Fitnes aerobik

Obozy młodzieżowe w miejscowości

Chłapowo

Cetniewo

Obozy i kolonie blisko miejscowości

Chłapowo


Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec nad morzem Bałtyckim

(wiek )
Informacje
Galeria











» przejdź do galerii

Zostań olimpijczykiem

Ośrodek Baltic Sport położony jest na klifie, rozpościera się stąd widok na morze, bezpośrednio z terenu ośrodka jest zejście na piaszczystą plażę. Uczestnicy naszych obozów wybrane dyscypliny będą trenować pod opieką instruktorów sportowych, korzystając z infrastruktury Centralnego Ośrodka Przygotowań Olimpijskich "Cetniewo", miejsca, w którym do najważniejszych zawodów przygotowują się polscy olimpijczycy. Dla tych, których interesuje w szczególności poprawa kondycji fizycznej, doskonalenie lub nabywanie nowych umiejętności sportowych zorganizujemy zajęcia specjalistyczne z: piłki nożnej, koszykówki, siatkówki, pływania, fitness, aqua aerobic, taniec. Dla tych, którzy nie mogą zdecydować się na żaden z obozów tematycznych, a chcą spędzić wakacje aktywnie a jednocześnie jak najwięcej przebywać na plaży, proponujemy obóz rekreacyjny. Oprócz zajęć tematycznych przygotowaliśmy bogatą ofertę aktywnego wypoczynku dla wszystkich uczestników bez względu na wybraną specjalizację. których relaksacyjna forma sprawi, że wakacje będą pełne ruchu i zabawy. Gry zespołowe: koszykówka, piłka nożna, siatkówka oraz rekreacyjne: plażowa piłka siatkowa, ringo, tenis plażowy, badminton, ciekawy zestaw gier i zabaw ruchowych - integrujących, wesołych, kreatywnych. W trakcie obozu planujemy dużą ilość rozgrywek sportowych, które będą odbywały się na boiskach zewnętrznych oraz w hali sportowej. Na basenie krytym będzie można uczestniczyć w przygotowanych przez animatorów zajęciach z pływania oraz grach i zabawach w wodzie. Wykorzystując lokalizację nad brzegiem morza zaproponujemy aktywny wypoczynek na plaży pod opieką ratownika, wędrówki nadmorskie i gry terenowe. Dla tych, których apetyt na ruch i zabawę będzie nadal niezaspokojony - zorganizujemy zajęcia na siłowni, fitness, ultimate, wieczorne ogniska i dyskoteki.

Program

Fitness, aqua aerobic, taniec (10-13 lat), (14-18 lat)

Dla lubiących ruch i muzykę proponujemy obóz, na którym można zadbać o swoją kondycję i zdrowie, popracować nad sylwetką, przy okazji dobrze się bawić, a nawet zrelaksować, nauczyć się wszystkiego od początku lub podszkolić umiejętności. Przygotowaliśmy zestaw treningów i ćwiczeń: fitness, taniec, jogging, elementy gimnastyki oraz zajęcia na siłowni. Na krytym basenie w Baltic Sport odbywać się będą codzienne po jednej godzinie zajęcia z aqua aerobic. Przekażemy również informacje dotyczące stosowania odpowiedniej diety żywieniowej.

Program fakultatywny

Wycieczka do Trójmiasta - 75 zł, Park trampolin w Redzie - 40 zł

Zakwaterowanie

Baltic Sport położony jest na granicy Władysławowa i Chłapowa, znajduje się w odległosci ok. 1500 m od Centralnego Ośrodka Sportu Cetniewo. Baltic Sport to ośrodek młodzieżowy składający się z trzech budynków, w których znajdują się pokoje 3,4 osobowe z łazienkami. Teren wokół ośrodka jest ogrodzony i zagospodarowany z placem zabaw, mini golfem, boiskami do siatkówki, koszykówki, piłki nożnej, miejscem do grilla i wspólnych ognisk.

Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów (termin PPOC0809 - 9 noclegów)
Wyżywienie: Całodzienne (3 posiłki) w stołówce ośrodka. Śniadania i kolacje w formie bufetu („szwedzki stół”), obiad serwowany do stolika. Serwujemy posiłki oparte na tradycyjnej kuchni polskiej dostosowanej do potrzeb żywieniowych dzieci i młodzieży. Możliwość zamówienia diety wegetariańskiej lub bezglutenowej bez dodatkowych opłat (koniecznie prosimy w rezerwacji zaznaczyć wybór w dopłatach opcjonalnych). Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną.
Transport: Autokar z klimatyzacją i toaletą.
Ubezpieczenie: NNW - 15.000 zł
Opieka instruktora-wychowawcy.
Realizacja programu.

Informacje praktyczne

Cena nie obejmuje dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży. Planowany przyjazd do ośrodka w godz. 19.00-20.00. Planowany wyjazd z ośrodka w godz. 8.00-9.00. Dojazd własny: przyjazd nie wcześniej niż o godz. 16.00, wyjazd nie później niż o godz. 12.00. W przypadku małej liczby uczestników niektóre zajęcia specjalistyczne, sportowe i rekreacyjne mogą odbywać się wspólnie z innymi grupami, jednocześnie gwarantujemy, że dla każdego uczestnika dostosujemy program zajęć do warunków psychofizycznych i umiejętności.

adres: Baltic Sport ul.Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo-Chłapowo, kierownik obozu tel.603 320 824

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec   (skrót: CETNIEWO FITNESS AQUA AEROBIC TANIEC PAX FB)

kod imprezy: PPOC~CETNIEWO_FITNESS_AQUA_AEROBIC_TANIEC_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna i studencka, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę wycieczek objazdowych oraz pobytowych. Biuro podróży Almatur propaguje aktywny sposób wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze, tak aby sprostać najbardziej wyszukanym gustom i upodobaniom naszych klientów. Jeśli macie Państwo wielu przyjaciół i życzenia szczególne, biuro podrózy Almatur również chętnie je zaspokoi realizując każdy, zlecony program wyjazdu. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając - chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, kolonie to wakacyjne bezstresowe obozy młodzieżowe i kolonie, klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie oraz wycieczki objazdowe.